Πέμπτη 30.05.2024,  

Ο Τομπούλογλου ανοίγει τις παιδικές χαρές χωρίς προϋπολογισμό, όταν ο Βούρος ως Δήμαρχος αδιαφορούσε

Δημοσιεύτηκε στις 05/03/2024 στην κατηγορία Η πόλη  |  14 σχόλια

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος της πόλης μας, Γιάννης Τομπούλογλου, βρέθηκε στην παιδική χαρά του τριγώνου (Δεκελείας και Αδελφών Γεωργιάδη) με τον εργολάβο, ο οποίος ξεκίνησε την επισκευή της παιδικής χαράς, προκειμένου το συντομότερο να δοθεί στις οικογένειες της περιοχής όπως πρέπει, με την απαιτούμενη από το νόμο πιστοποίηση. 

 

 

Αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι επισκευές σε αυτή την παιδική χαρά, θα ξεκινήσουν σε άλλη, έως ότου (υπολογίζεται ότι το αργότερο στα μέσα Απριλίου) επισκευαστούν και πιστοποιηθούν ΟΛΕΣ οι παιδικές χαρές και παραδοθούν στους συμπολίτες μας που έχουν μικρά παιδιά και θέλουν να δουν ανοικτές και ΑΣΦΑΛΕΙΣ παιδικές χαρές, όπου τα παιδιά τους θα παίζουν και θα χαίρονται. 

 

 

Είναι γνωστό, βέβαια, ότι μετά το σαμποτάζ της απελθούσας διοίκησης του Γιάννη Βούρου, που εκδικήθηκε την πόλη για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, αφήνοντας τον Δήμο χωρίς Προϋπολογισμό, χωρίς Τεχνικό Πρόγραμμα και χωρίς ανταποδοτικά τέλη, παρά το ότι είχε εκ του νόμου υποχρέωση, οι παιδικές χαρές έμειναν κλειστές για πολύ καιρό. 

 

 

Κι όταν λέμε "για πολύ καιρό" εννοούμε ΚΥΡΙΩΣ κατά την περίοδο Βούρου, όπου η Δημοτική Αρχή, παράλυτη κι αδιάφορη, απαξιούσε να επισκευάσει τις παιδικές χαρές ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ. 

 

Πάμε, λοιπόν, να δούμε την αλυσίδα εγγράφων της ντροπής προς την μαρμαρωμένη διοίκηση Βούρου, που είχε Προϋπολογισμό και άρα δυνατότητα διάθεσης χρημάτων για την επισκευή των παιδικών χαρών, αλλά ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ ΒΑΘΙΑ για όλες τις ΕΓΓΡΑΦΕΣ παραινέσεις για να ρυθμίσει το πρόβλημα: 

 

Ξεκινάμε: 

 

Το πρώτο έγγραφο που παρουσιάζουμε, έχει ημερομηνία 11 Μαΐου 2023 και αποστολέας είναι η επιτροπή ελέγχου παιδικών χαρών. Λέει στον αδιάφορο Γιάννη Βούρο, όπως βλέπετε, ότι διαπιστώθηκε πως τα πιστοποιητικά ασφαλείας των παιδικών χαρών έχουν λήξει. Και προσθέτει ότι αν δεν κανει η διοίκηση Βούρου κάτι γρήγορα, οι παιδικές χαρές θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να σφραγιστούν. Αυτά στις 11 Μαΐου 2023.

 

 

Το επόμενο έγγραφο έχει σταλεί μια εβδομάδα αργότερα, στις 18 Μαΐου 2023, με το οποίο η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου (μάλιστα, η Υπηρεσία του Δήμου, δηλαδή οι εργαζόμενοι τους οποίους ο Γιάννης Βούρος λοιδωρούσε κι ειρωνευόταν, ενώ αργότερα τους ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ με τα δεδουλευμένα που τους έταξε αλλά ποτέ δεν τους έδωσε...), με το οποίο εξηγούσε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΥΛΙΚΑ για να επισκευαστούν οι παιδικές χαρές και, συνεπώς, από τότε και το εξής, λειτουργούσαν ΧΩΡΙΣ τα πιστοποιητικά καταλληλότητας. 

 

Αλλά είπαμε: Φωνή βοώντων εν τη ερήμω της διοίκησης Βούρου.

 

 

Πάμε πιο κάτω: Το επόμενο έγγραφο έχει αποσταλεί στη διοίκηση (ας την πούμε έτσι...) του Δήμου και την ενημερώνει ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ - Στάχτη και μπούρμπερη τα έκανε ο τουρίστας, που σήμερα μας κουνάει και το δάκτυλο αντί να απολογείται για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ θητεία του στη δημοτική Αρχή. 

 

 

Όσο αντιδράσατε εσείς που δεν είχατε πάρει μυρωδιά τι μπάχαλο είχε γίνει ο Δήμος, άλλο τόσο φαίνεται ότι αντέδρασε και ο τουρίστας Δήμαρχος Γιάννης Βούρος.

 

Αποτέλεσμα: Νέο μπουγιουρντί και πάλι από τη διέυθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, που του λέει ότι αναγκάζεται να σφραγίσει τις παιδικές χαρές αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (προφανώς) ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ άτομα. 

 

Οι εργαζόμενοι δηλαδή ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ τον Γιάννη Βούρο για το ότι συμπολίτες μας κινδυνεύουν εάν μπουν στις παιδικές χαρές που δεν είναι πιστοποιημένα ασφαλείς. 

 

 

Προχωρούμε στο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ κρεσσέντο της αδιαφορίας και της παραλυσίας Βούρου ως Δημάρχου, με επίκεντρο το θέμα των παιδικών χαρών. 

 

Νέο έγγραφο, αυτή τη φορά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (μας πήρανε χαμπάρι...) του ζητά να σφραγίσει τις παιδικές χαρές αφού δεν έκανε τίποτα για να τις επισκευάσει και να τις πιστοποιήσει, ώστε να μπορούν να παίζουν τα παιδιά της πόλης μας. 

 

 

Η αντίδραση Βούρου ΚΑΙ σε αυτή την επιστολή ήταν η γνωστή, ίδια με τις προηγούμενες...

 

Έχουμε φτάσει αισίως στις 13 Ιουλίου 2023, οπότε επανέρχεται η επιτροπή ελέγχου παιδικών χαρών, κι απευθύνει νέα επιστολή προς τον Γιάννη Βούρο, με την οποία ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ότι πρέπει οι παιδικές χαρές να σφραγιστούν ΑΜΕΣΑ. 

 

Ναι, καλά...

 

 

Είδαν κι απόειδαν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που ματαίως προσπαθούσαν να ξεκουνήσουν τον Γιάννη Βούρο και τους συνεργάτες τους, μπας και λειτουργήσει καμιά παιδική χαρά προς το συμφέρον των παιδιών της πόλης, αλλά τίποτα...

 

Κι έτσι, στις 26/9/2023 η Αποκεντρωμένη Διόικηση Αττικής (ναι, οι "μας πήρανε χαμπάρι") στέλνει ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΥΦΟΣ επιστολή με την οποία ΑΠΑΙΤΕΙ ουσιαστικά μια αντίδραση από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας για το θέμα των παιδικών χαρών...

 

 

Την εικόνα την είδες, αγαπητέ αναγνώστη. 

 

Το κύμα των επιστολών από κάθε ενδιαφερόμενο για να επισκευαστούν και να πιστοποιηθούν οι παιδικές χαρές, και την παγερή αδιαφορία της "διοίκησης" Βούρου. 

 

Κι αυτός ο άνθρωπος, έχοντας την υποκριτική στο πετσί του, ήλθε στο δημοτικό συμβούλιο κι έλεγε ότι έκανε μαθήματα Δημοκρατίας στην πλευρά Τομπούλογλου, ότι έφτιαξε Τεχνικό Πρόγραμμα, ότι κουράστηκε, ότι ξενύχτισε, κι ένα σωρό άλλες προκλητικές -για όποιον βλέπει τα παραπάνω έγγραφα- αναφορές. 

 

Αλλά αυτό που δεν έχει καταλάβει ο Γιάννης Βούρος, είναι πως ό,τι στην ηθοποιΐα ονομάζεται υποκριτική, στην πολιτική ονομάζεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

 

Ευτυχώς ο λαός της πόλης μας ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ από την τοξική παρουσία Βούρου στη δημοτική Αρχή κι έτσι, ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου εγκατέστησε σήμερα τον εργολάβο στην πρώτη παιδική χαρά, για να την επισκευάσει και να την πιστοποιήσει, ώστε τα παιδιά της γειτονιάς να παίζουν ασφαλή και χαρούμενα. 

 

Γράψτε την άποψή σας

Λάκων (05/03/2024 22:17)

Δεν θα γλιτώνει για πάντα τη νέα δημοτική αρχή η επίκληση στα έργα και ημέρες του Βούρου.
Πάει αυτός. Κρίθηκε.

τι ξεφτίλα (05/03/2024 22:29)

Και τόλμησαν αυτοί οι απαράδεκτοι τύποι, που έπαιζαν με τη σωματική ακεραιότητα των νηπίων της πολης, να βγάλουν ανακοίνωση ότι για τις κλειστές παιδικές χαρές φταίει η νέα διοίκηση....

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2024 00:12)

@22.17
Κρίθηκε μεν, κουνάει το δάκτυλο και το παίζει εισαγγελέας, δε.

Κι επίσης, τι να «γλιτώσει” η νέα δημοτική Αρχή. Άρχισαν την Τρίτη 5 Μαρτίου να φτιάχνονται οι παιδικές χαρές. Από τι να «γλιτώσει»;

Μπράβο για τις παιδικές χαρές. (06/03/2024 14:19)

Για τον τελικό του Conference league, που πρόκειται να λάβει χώρα στις 29 Μαΐου έχετε να μας γράψετε κάτι; Για τις υποχρεώσεις που ανέλαβε ο Δήμος επί Βούρου και συνεχίζονται από τον Τομπούλογλου, θα γράψετε κάτι; Αυτές τις υποχρεώσεις τις διάβασε κανένας, είτε από την παράταξή Βούρου είτε από την παράταξή Τομπούλογλου; Έχουμε συνειδητοποιήσει τι ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας, και ο ένας και ο άλλος, δεχόμενοι και αποδεχόμενοι όρους ερήμην ημών των δημοτών; Καλές οι παιδικές χαρές, δεν λέω, αλλά κανένας δεν έδωσε λευκή επιταγή σε κανέναν, να αποδέχεται παραλογισμους, όπως οι υποχρεώσεις που ανέλαβε ο δήμος.

Ανώνυμοs (06/03/2024 14:34)

@ (06/03/2024 00:12) Τι εννοείς "κουνάει το δάχτυλο"; Θεσμικά και με βάση το σύνταγμα (που σε άλλες περιπτώσεις επικαλείσαι) είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Εκεί τον τοποθέτησε ο λαός. Είναι υποχρεωμένος να ελέγχει τη διοίκηση. Όπως έκαναν και οι προηγούμενοι αντιπολιτευομενοι κι όπως θα κάνουν κι οι επόμενοι. Τώρα, αν επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι να υπάρχει μονοφωνία, και κουτσογιωργικές λογικές τύπου "δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε", θα το δούμε, αν κι έχει ήδη φανεί.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2024 15:26)

@14.34
Τι δεν καταλαβαίνεις από τη φράση "κουνάει το δάκτυλο"; Τι ακριβώς σε δυσκολεύει;

Το ότι λέει πως η σημερινή διοίκηση ευθύνεται αποκλειστικά για το ότι είναι κλειστές οι παιδικές χαρές, μετά από τα έγγραφα που δημοσιεύω πιο πάνω, είναι αντιπολίτευση ή αυτογελοιοποίηση;

Εσύ πώς το βλέπεις;

Ανώνυμοs (06/03/2024 15:43)

@15.26

Με ρωτάς πως το βλέπω;
Πάντως σίγουρα οχι μέσα από τον παραμορφωτικό φακό μιας εμμισθης θέσης.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2024 16:13)

@15.43
Αν εννοείς εμένα, πολιτεύεσαι με τον εξευτελιστικό τρόπο που διοικήσατε την μαύρη περίοδο που προηγήθηκε.

Όλα τα έγγραφα των εμμίσθων είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

Ανέβασέ το, αλλιώς είσαι ό,τι αυτή η πόλη πρέπει να ξεράσει...

Στο μεταξύ, όντας ένοχος για την μαύρη περίοδο 2019- 2023, δεν απαντάς για την ανακοίνωση Βούρου, μετά το ξεγύμνωμα της (μη) πολιτικής του από την Αλήθεια...

Για να καταλάβουν όλοι ποιος από τους δυο μας είναι ο έμμισθος...

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2024 17:55)

@00.00
Όλα τα γουρούνια, στη λάσπη ζείτε. Ειδικά εσύ, στον κουβά!

Αποχαιρέτα το χιλιάρικο που χάνεται (06/03/2024 18:14)

Φασιστακο και ελεεινε χυδαιολογε έχεις κότσια να δημοσιεύεις τα σχόλια που λογοκρίνεις για να κρίνουν οι ελάχιστοι αναγνώστες που σου απέμειναν; Οχι. Παραληρεις απαντώντας μόνος σου, ντροπή της Φιλαδέλφειας και της δημοσιογραφίας. Στην περίπτωσή σου επίσης, δεν ισχύει το "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση". Είσαι και θα είσαι σε μόνιμη άμυνα, ως εμμισθη φωνή του κυρίου σου. Γι αυτό άδικα φωνασκεις και βρίζεις. Μόνο εσύ βλαπτεσαι. Το αφεντικό θα σε στίψει και θα βρει καλύτερο οσονούπω.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2024 19:00)

@18.14
Πω πω πώς πονάνε τα έγγραφα που δείχνουν την ανικανότητα και την παραλυσία της διοίκησης Βούρου… πω πω πώς πονάνε…

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (07/03/2024 14:51)

Διάβασα ένα άρθρο κριτικής στην δημοτική αρχή στον Κόσμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Θα ήθελα να διαβάσω κι εδώ κάτι για την κριτική που διάβασα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (08/03/2024 07:11)

@14.51
Σε ποιό θέμα αναφέρεστε;

marcus (08/03/2024 12:51)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης

Στο άρθρο της 4ης Μαρτίου αναφέρεται φυσικά, αφού είναι το πρώτο από τον Νοέμβριο του 2023 κι έπειτα!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: Ο Θεός να μας φυλάει.......
Από τον τραμπούκο που κινήθηκε προς το προεδρείο απειλητικά είχαμε κανένα νέο;! Διότι όλοι όσοι είχαν ξεσηκωθεί σε προηγούμενο επεισόδιο κά...

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
Οι Άγαμοι Θύται είναι το συγκροτημα που έχει δημιουργήσει στερητικά σύνδρομα σε πολλούς και πολλές! Θεωρητικά βέβαια είναι το αγαπημένο συγκ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Δυστυχώς η κακή διαχείρηση αφορά:Υπέρογκες σπατάλες,κακοδιοίκηση και κακοδιαχείρηση .μη εφαρμογή των νόμων ,μη αξιολόγηση των δομών και των ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.08 Τι σχέση έχει το γήπεδο με την ανάρτηση;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/05/2024 17:08) Ελπίζω να μου επιτρέπετε τουλάχιστον τον αυτοσαρκασμό, αν όχι την σκωπτική διάθεση. Ελπίζω....

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.44 Τα έχεις παίξει τελείως......

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Δεν είναι το γήπεδο για το λαό;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@08.43 Κακοδιαχείριση δεν σημαίνει απαραίτητα ποινικά κολάσιμες πράξεις. Αυτό θα το βρει ο διαχειριστικός έλεγχος που έχει εξαγγείλει η δημο...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Σας έκοψα όλους ,το καταλάβατε; Μην ξαναστείλετε τίποτα εδώ, να λέτε τα ίδια και τα ίδια- τέλος με το ΑΕΚ- αντιΑΕΚ. Δεν ανεβαίνει τίποτα τέτ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Μάλιστα
Εγώ θέλω να σας δω μετά από 3 χρόνια, ποιος θα μιλάει με ποιόν και τι θα γράφεις τότε. Πολύ το περιμένω να ξέρεις. ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλημέρα .Από το κείμενο που διάβασα απομόνωνω την φράση "" ΄Μετά τον σίφουνα Βούρου που τίναξε στον αέρα Ταμεία του Δήμου "" .Αυτή η τοποθέ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Μην μου ξαναρχίσετε τα ίδια, σας κόβω επιτόπου!...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Ανωνυμος
@GeorgeΚωσταςTassosflouflis Ρε φιλαράκι έχεις κουράσει με τις ίδιες παπάρες τόσον καιρό! Κάπου είχαμε ησυχάσει κάμποσους μήνες! Τι σου ήρθε ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Κώστας
@ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (19/05/2024 09:09) Το γήπεδο είναι εκεί 75 χρόνια (1930-2003 & 2022-2024)… Εσύ ποιος είσαι ακριβώς; Αν δε σου αρέσει φύγε και β...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.09 Αυτά που γράφεις είναι απόψεις, όχι ειδήσεις. Εκτός από ακομβίωτος πιάνεσαι κι αδιάβαστος. Μάθε μπαλίτσα που λέγε κι ο Κυρ Νίκος ο σχ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©