Τρίτη 16.07.2024,  

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 22/02/2024 στην κατηγορία Η πόλη  |  37 σχόλια

Δείτε το σήμα που θα συνοδεύει κάθε εορταστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ανέγεραση των πρώτων προσφυγικών σπιτιών στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

 

Όπως είπε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος, Γιάννης Τομπούλογλου, "η δημοτική παράταξη της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, η "Συμπαράταξη", είχε προεκλογικά δεσμευθεί με το πρόγραμμα της για τον εορτασμό αυτής της σημαντικής επετείου για την πόλη μας.

 

Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα, πόλεις προσφυγικές, μπαίνουν φέτος στον δεύτερο αιώνα της ιστορίας και της ύπαρξής τους.

 

Ο εορτασμός της επετείου των 100 χρόνων θα έχει τετραετή διάρκεια, από το 2024 έως το 2027, διότι, όπως είναι γνωστό, η Νέα Φιλαδέλφεια ξεκίνησε να οικοδομείται το 1924 από τον Ελευθέριο Βενιζέλο και η οικοδόμηση της ολοκληρώθηκε το 1927 με την εγκατάσταση των πρώτων προσφύγων μικρασιατικής καταγωγής μετά την φωτιά που ξέσπασε στις προσφυγικές παράγκες της περιοχής των Αμπελόκηπων.

 

Την ίδια περίπου χρονική περίοδο κατοικήθηκε και η Νέα Χαλκηδόνα.

 

Είμαστε μια πόλη με ταυτότητα και ιστορία, είμαστε μια πόλη που σηματοδοτεί τον Ελληνισμό της εγγύς Ανατολής, μια πόλη που στην πορεία της εκτός από τους μικρασιάτες πρόσφυγες δέχτηκε και την εσωτερική μετανάστευση από όλες σχεδόν τις περιοχές του Ελλαδικού χώρου.

 

Αυτή είναι σήμερα η σύγχρονη Νέα Φιλαδελεφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

Μια πόλη που ενώνει και συνθέτει τον πολιτισμό που έφεραν μαζί τους οι μικρασιάτες πρόσφυγες με αυτόν των υπολοίπων περιοχών της χωρας μας.

 

Παράλληλα με την ίδρυση της Νέας Φιλαδέλφειας, την ίδια χρονιά το 1924, έχουμε και την ίδρυση της ομάδας της πόλης μας, της ΑΕΚ.

 

Είναι λοιπόν διπλή η επέτειος που βιώνουμε φέτος.

 

Στα πλαίσια αυτής της σημαντικής συγκυρίας προγραμματίζουμε ως δημοτική αρχή σε συνεργασία με πολιτιστικούς και άλλους φορείς αλλά και με την πολιτεία, σειρά εκδηλώσεων που θα αναδείξουν την ιστορική διαδρομή της πόλης αλλά και τη σύγχρονη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

Η δημοτική αρχή ανέθεσε στην επιχείρηση τυπογραφικών εργασιών του συμπολίτη μας κ. Πατζόγλου  και στην κ. Εξάρχου, που συνεργάζεται με αυτήν, να φιλοτεχνήσουν το επετειακό σήμα της περιόδου 2024-2027, το οποίο και παρουσιάζουμε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας αφενός να κηρυχθεί η περίοδος 2024-2027 ως επετειακή για την πόλη μας και παράλληλα να χρησιμοποιείται από το Δήμο μας το συγκεκριμένο σήμα που προτείνουμε.

 

Συνθέτει με τον καλύτερο τρόπο, κατά τη γνώμη μας, σημειολογικά τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

 

Το σήμα περιλαμβάνει την Αγία Ευφημία από τη Νέα Χαλκηδόνα, τον μύλο από τη λίμνη του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και ενδεικτικά ποτάμι, που παραπέμπει στον Κηφισό και τον Ποδονίφτη που διασχίζουν την πόλη μας". 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

 

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League

 

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του δήμου

 

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας

 

Η συζήτηση για τα δημοτικά τέλη, ένα in στέκι της πόλης και... ο ήλιος που χάσαμε (video)

 

Γράψτε την άποψή σας

προβοκάτορας (23/02/2024 11:48)

απαράδεκτο λογότυπο, από πολλές απόψεις. καμία διαβούλευση, προχειρότητες και απευθείας αναθέσεις σε τυπογράφους αντί να γίνει διαγωνισμός και να φιλοτεχνηθεί από πραγματικούς καλλιτέχνες. το συγκεκριμένο το φτιάχνει και μαθητής γυμνασίου το πολύ, και τζάμπα.

η εκκλησία αυτή είναι η αγία ευφημία, ούτε καν η πολιούχος και πρώτη εκκλησία της φιλαδέλφειας, η κοίμηση της θεοτόκου. και το πιο σημαντικό, πού είναι ο παραδοσιακός οικισμός, το μνημείο των μικρασιατών, η μπριτάννια? τι σχέση έχουν αυτά που βλέπουμε με τη φιλαδέλφεια? η νέα χαλκηδόνα δημιουργήθηκε το 1934! δεν έκατσαν να κάνουν την παραμικρή έρευνα, και αυτό θα το δείχνουμε για τα επόμενα 3 χρόνια? δε νομίζω.

προσωπικά δεν έχω δει ούτε εναν άνθρωπο που συμφωνεί ή θεωρεί όμορφη αυτή την εικόνα. έχουν καταλάβει ότι οι περισσότεροι πλέον έχουμε γνώσεις υπολογιστών, και μας φαίνεται σαν να το έκανε παιδάκι, ή παππούς? προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο, τραγικό.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (24/02/2024 20:26)

Εμένα το σήμα μου αρέσει. Μου δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση, μιαν αισιοδοξία. Ξεκάθαρα σχήματα, όμορφα χαρούμενα χρώματα, καλή αντιπροσωπευτικότητα χαρακτηριστικών σημείων της πόλης. Ο ναός, το άλσος με τον μύλο όπου τόσες ελληνικές ταινίες έχουν γυριστεί, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και από κάτω, μια μπλέ πινελιά, ο Ποδονίφτης. Κατά τα λοιπά, ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι

Κωστας (25/02/2024 15:45)

Αρκετά όμορφο λογότυπο! Συγχαρητήρια στον σχεδιαστή του!

προβοκάτορας (25/02/2024 19:14)

πρώτον, γιατί μιμείστε το ψευδώνυμό μου? δεύτερον, πού τον βλέπετε τον Ποδονίφτη? μάλλον πρέπει να μυρίσουμε τα νύχια μας για να τον βρούμε, μαζί βέβαια με τον Κηφισό. εσείς πού ξέρετε ότι εβλέπουμε κάπου τον Ποδονίφτη? και αν βλέπουμε κάπου ποτάμι, γιατί να μην είναι ο Κηφισός, που διαρρέει και όλη τη Φιλαδέλφεια?

τρίτον, ο ναός αυτός είναι της Νέας Χαλκηδόνας (που ιδρύθηκε το 1930), το γήπεδο έπεται χρόνια μετά την ίδρυση της Φιλαδέλφειας. και λίγη ιστορία δε βλάπτει!

παραδοσιακός - προσφυγικός οικισμός απών, η κλωστουφαντουργία που έφτιαξε τη Φιλαδέλφεια, απούσα, μνημείο μικρασιατών, πουθενά. αλλά μη σας χαλάσουμε το όμορφο, χαρούμενο - μη προσφυγικό φυσικά - αφήγημα!

άραγε πόσα δώσαμε για το συγκεκριμένο "φιλοτέχνημα"? ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Μπροβογκάντοραζ (26/02/2024 15:01)

Μαλλον ο ναός που απεικονίζεται είναι ο Ιερός Ναός της Απ' Ευθείας Ανάθεσης.

Μπορούσε να κάνει έναν Ανοιχτό Διαγωνισμό για αρχιτέκτονες, γραφίστες, εικαστικούς, με μοναδική προϋπόθεση να είναι πολιτογραφημένοι δημότες.

Κακό δείγμα γραφής. Κατεγράφη.

Κώστας (26/02/2024 19:38)

@ προβοκάτορας (25/02/2024 19:14)
Ανιστόρητε δες μια φωτογραφία της περιοχής μας του 1930 όπου το γήπεδο φαίνεται ξεκάθαρα! Άσε τα ψέμματα και την παραπληροφόρηση! Ενδεικτικά: https://www.aek365.org/a-890481/1930-to-spiti-th-aek-anoigei-ti-porte-tou-fwto.htm
Οι εξέδρες από μπετόν έγιναν αργότερα - τα έχεις μπερδέψει!

Προσοχή στις ιδιότητες. (27/02/2024 14:28)

Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπό του και όσα εκπέμπει ή θα έπρεπε να εκπέμπει;
Προσπαθήστε -αν μη τι άλλο- να απαντήσετε ως τοπικός δημοσιογράφος και διαχειριστής ενός τοπικού μέσου. Να ξεκαθαρίσω δε, ότι δεν με ενδιαφέρει η ιδιότης σας του έμμισθου συμβούλου του δημάρχου. Στο δημοσιογραφικό μέσο (σας) ρωτώ. Αν θέλω θεσμικές απαντήσεις, θα απευθυνθώ στο γραφείο δημάρχου.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/02/2024 14:45)

@14.28
Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση.

Θέση παίρνουν οι πολιτευμάμενοι.

Γενικότερα, πάντως, θεωρώ ότι όποιος/α δεν δέχεται τις απευθείας αναθέσεις, μπορεί στο πλαίσιο της διαβούλευσης που γίνεται σε ΚΑΘΕ νομοσχέδιο, να υποβάλει μια πρόταση ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ του θεσμού.

Ο θεσμός δεν καταργείται, άρα κάπου χρησιμεύει.

Όποιος τον καταγγέλλει εξαρχής, ας παλέψει για την κατάργησή του.

Εκτός αν κάποιοι δέχονται τις απευθείας αναθέσεις όταν διοικούν οι φίλοι τους, και τις καταγγέλλουν όταν οι φίλοι τους μαυρίζονται και πάνε σπίτι τους...

Εσείς που με ρωτάτε, θυμάστε πόσες απευθείας αναθέσεις έγιναν την περίοδο 2019-2023;

Προσοχή στις ιδιότητες. (27/02/2024 15:02)

Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα πύρινα αρθρα σας εναντίον των απ ευθείας αναθεσεων που γίνονταν και την περίοδο 2014-2019 επί δύναμης πολιτών και Βασιλόπουλου. Μια περίοδο που ξεχάσατε να αναφέρετε (παρά τα τότε πύρινα αρθρα σας). Εσείς εν πάση περιπτώση, ως τοπικός δημοσιογράφος σήμερα εγκρίνετε τις απ ευθείας αναθέσεις;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/02/2024 15:22)

@15.02

Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνικός" δημοσιογράφος, ούτε αυτός που κάνει διεθνή θέματα είναι "διεθνής" δημοσιογράφος.

Επί της ουσίας του ερωτήματος έχω απαντήσει.

Προσοχή στις ιδιότητες. (27/02/2024 15:37)

Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε. Τον όρο "τοπικός δημοσιογράφος" τον θεωρώ τιμητικό. Εσείς από ό, τι φάνηκε τον θεωρείτε υποτιμητικό.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/02/2024 16:37)

@15.37
Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (27/02/2024 23:15)

Τόσα χρόνια σχολιάζω στην e-alitheia με το ψευδώνυμο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ και ιδού: Έρχεται ένας απλός προβοκάτορας -και μάλιστα μαθητευόμενος αφού δεν μπορεί να καταλάβει ότι η διαφορά βρίσκεται ΣΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ- και με κατηγορεί ότι μιμούμαι το ψευδώνυμό του. Στη συνέχεια δεν βλέπει κοτζάμ μπλέ πινελιά που συμβολίζει ποτάμι που, δεν μπορεί φυσικά να είναι ο Βιστούλας αλλά ο Ποδονίφτης, αφου έτσι αναφέρεται στον παλιό χάρτη της περιοχής στην προηγούμενη ανάρτηση. Τέλος καιρός να μάθει ότι όταν κλείνουμε μια πρόταση με τελεία, η επόμενη αρχίζει με κεφαλαίο. Και κλείνει το σχόλιό του: ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (27/02/2024 23:16)

Έχω να επισημάνω ότι ένας διαγωνισμός μόνο μεταξύ πολιτογραφημένων δεν είναι ανοικτός αλλά και ότι ένας ανοικτός αρχιτεκτονικός διαγωνισμός οδήγησε στην κατασκευή του Δημαρχείου μας, που τόσο ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του προσφυγικού συνοικισμού.
Το σήμα προφανώς προορίζεται να τυπώνεται στο κάτω 1/3 -το πολύ- μιας σελίδας Α4. Αν προσθέταμε τις στέγες του προσφυγικού, τις στέγες και το φουγάρο του ΕΣΠΕΡΟΥ, το μνημείο μικρασιατών κλπ, ποσο μεγάλη θάπρεπε νάναι η σελίδα Α4;

Τελικά, τι από τα δύο ισχύει; (28/02/2024 08:03)

Σήμερα, γράφετε επί λέξη:
"Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πολιτευμάμενοι".

Μόλις πριν λίγες ημέρες, στις 14/02, γράφατε επί λέξη, απαντώντας σε σχολιο:
"Η "Αλήθεια" ποτέ δεν ήταν ένα ουδέτερο μέσο. Πάντα έπαιρνε θέση, υπέρ ή κατά. Τα "ναι μεν, αλλά" δεν ταιριάζουν σε αυτή την ιστοσελίδα."

How much does it cost? (28/02/2024 08:24)

Η δημιουργία ενός λογοτύπου, είναι σοβαρή υπόθεση γιατί αφορά την ταυτότητα και την οπτική επικοινωνία ενός οργανισμού ή μιας εταιρείας, έστω κι αν πρόκειται για ένα επετειακό όπως αυτό για τα 100 χρονια της πόλης.
Η αμοιβή ενός επαγγελματία της οπτικής επικοινωνίας, για την δημιουργία ενός λογότυπου, ποικίλλει. Ωστόσο, οι πραγματικές αμοιβές της αγοράς, κυμαίνονται από συνηθως 200€ έως 2000€.
Πόσο κόστισε το δημιουργικό του συγκεκριμένου;
Μιλώ για το δημιουργικό. Όχι τις εκτυπώσεις.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (28/02/2024 08:30)

@08.03
Μου αρέσει που εντρυφείτε στην «Αλήθεια». Και μάλλον θα γνωρίζετε ότι λέμε πάντα τη γνώμη μας και δεν το παίζουμε ουδέτεροι.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε τους πολιτευάμενους και θα απαντούμε σε ερωτήσεις του τύπου «συμφωνείτε με αυτό», συμφωνείτε με εκείνο» κλπ και μάλιστα όταν διαβλέπουμε ιδιοτέλεια στα ερωτήματα.

Όχι ρε παιδιά η αλεπού 100 χρόνων και τ αλεπουδάκια 110, δε γίνεται…

Διαμαντής Σεϊτανίδης (28/02/2024 08:36)

@αδημοσίευτο υβριστή
Χωρίς να έχεις το θάρρος να γράψεις το όνομα σου, σε ένα κομμένο σχόλιο με λες φασίστα και σε άλλο αναξιόπιστο.
Το ματάκι σου όμως εδώ το έχεις κολλημένο νύχτα μέρα, γράφεις σχόλια αβέρτα.
Πόσο απελπισμένος από τη ζωή σου είσαι ρε φίλε… σε συμπονώ, ούτε μια στο εκατομμύριο δεν ήθελα να είμαι στη θέση σου.
Βρες κάτι να κάνεις στη ζωή σου, ποτέ δεν είναι αργά…

προβοκάτορας (28/02/2024 11:57)

@Κώστας
πάλι εδώ κωσταγιωργοκαιδενξερωεγωτι αλλο? θα μας δώσει κ ο γιωργος τα φωτα του ή μόνο εσύ σήμερα? πήγαινε στο ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ και ΣΟΒΑΡΟ μουσείο του Μικρασιατικού Ελληνισμού στο ΠΠΙΕΔ και ξεστραβώσου σε παρακαλώ. από μένα άλλη απάντηση ΔΕΝ θα πάρεις.

@ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
το "μαθητευόμενος" από πού προκύπτει? θα μας παραδώσεις και μαθήματα μήπως? σύνελθε. στo internet γράφουμε όπως θέλουμε. και φυσικά κλείνω με ΚΑΤΑΝΤΙΑ, και δικαίωμά μου, γιατί αυτό το λογότυπο είναι ακριβώς αυτό: ΚΑΤΑΝΤΙΑ. σου θίξαμε τον αρχηγό και σένα? κράτα τη "συμφορά" λοιπόν, γιατί εκεί κυμαίνεσαι.

τελικά θα μας πει κανείς πόσο πληρώσαμε για αυτό το πράγμα? βλέπω ότι ρωτάμε το ίδιο πράγμα 2-3 άτομα και δεν έχουμε πάρει απάντηση. γνωρίζετε ότι μιλάμε για δημόσιο χρήμα, έτσι? ουδέν κρυπτόν!

Ανώνυμος (28/02/2024 12:21)

@ (27/02/2024 23:16) Τώρα μιλάμε για την συγκεκριμένη απ ευθείας ανάθεση ενός σήματος για τα 100 χρονια της πόλης. Δεν μιλάμε για πριν 40 χρόνια που έγινε το δημαρχείο. Ούτε και καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις. Επειδή ήταν κακός διαγωνισμός τότε, να γίνονται τα πάντα με απ ευθείας αναθέσεις;
Το πρόβλημα σου ηταν το "ανοιχτος"; Εγραψα: ανοιχτός μεταξύ δημοτών. Αν δεν έχουν λόγο οι Φιλαδελφειώτες εικαστικοί, αρχιτέκτονες και γραφίστες για το επετειακό σήμα της πόλης τους ποιος έχει;

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (28/02/2024 22:14)

Ξεκαθαρίζω, εμένα αυτό το σήμα μου αρέσει για τους λόγους που εκθέτω και δεν έχουν καμία σχέση με τον τρόπο ανάθεσης με την έννοια ότι κανείς δεν μπορεί να πεί με βεβαιότητα ότι διαφορετικός τρόπος ανάθεσης θα εξασφάλιζε υποχρεωτικά και καλύτερο σήμα: Ή μήπως μπορεί;
Κατά τα άλλα ο μαθητευόμενος επιμένει: «στo internet γράφουμε όπως θέλουμε.» «μου θίξατε τον αρχηγό μου κι εμένα.»
Αλλά ο τρόπος που γράφουμε στο internet μας χαρακτηρίζει κι ακόμα, αν εσύ έχεις μάθει να γράφεις ¨κατά τον αρχηγό σου¨ τότε σωστό το «ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι»

Τιναυτοιρε!!!!! (29/02/2024 08:54)

@11.57
Ουδείς θα ασχοληθεί με τις παπάρες που ρωτάς και πολύ καλά θα κάνει! Για φαντάσου να αρχίσει μια φάμπρικα στο διαδυκτιο μετάξυ ανωνύμων και Δημοτικής Αρχης του τύπου " πόσα δώσατε γι'αυτό και πόσο κόστισε εκείνο"! Υπάρχει το Δ.Σ. που είναι και αρμόδιο για τέτοιου είδους ελέγχους!
Σήμερα συμπληρώνονται 60 μέρες λειτουργίας της νέας Δημ. Αρχής.Μεσα σε αυτές τις 60 μέρες ανακοινώθηκαν εκτός άλλων ,το νέο λογότυπο καθώς επίσης και ένα έλλειμμα κάτι λιγότερο από 2 εκατ. Το ότι δεν ασχολήθηκες με το που πήγαν τα 2 χαρτιά και σε καίει το κόστος του λογότυπου δείχνει πόση σημασία έχουν οι μαλ....ες που γράφεις!

yOuR_NiGhTmArE (29/02/2024 17:10)

@ (29/02/2024 08:54)
Είσαι σοβαρός; Φυσικά και θα ρωτάνε οι πολίτες που πηγαίνουν τα χρήματα του δήμου, ανεξαρτήτως του δημοτικού συμβουλίου. Έδωσε κανένας λευκή επιταγή στη διοίκηση του "16τακατό" να κάνει ό,τι του φανεί του λολοστεφανή;
Σε 40 μέρες, που συμπληρώνονται οι πρώτες 100 μέρες, τελειώνει κι η περίοδος χάριτος, αφού ο αδελφός του Χάρη έλεγε προεκλογικά ότι έχει πρόγραμμα 100 ημερών. Γι αυτό μην εκνευρίζεσαι και μην συγχύζεσαι από τώρα. Έχεις άλλες 40 μέρες να το χαρείς. Μετά, σε βλέπω να καταπίνεις τα λεξοτανιλ μαζί με τα κουτιά. Ούτε και φαντάζεσαι τι έρχεται.

Κωστας (29/02/2024 18:16)

@ προβοκάτορας (28/02/2024 11:57)
Τώρα το γύρισες στο δωρεάν κ καταπληκτικό μουσείο που ήδη υπάρχει σε αντίθεση με το μουσείο του γηπέδου που έβαλε 10€ είσοδο ο Μελ. για να τα κονομάει κ από εκεί;
Στο οτι όμως υπάρχει το γήπεδο εκεί από την ίδρυση κ αρχή της Φιλαδέλφειας δε σε βλέπω να λες κάτι… Στο οτι κάποιοι υπόγειοι κύκλοι (βλ. Κόκκαλης, 131, ΑΒ, Ολυμπιακά έργα κτλ) άφησαν την ΑΕΚΑΡΑ χωρίς γήπεδο για19,5 χρόνια έχεις να πεις κάτι;

Gr. Des. (29/02/2024 18:27)

ΠΡΟΒΟΚΆΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ 28/02/2024 22:14
Σεβαστό το γούστο σου για το λογότυπο. Άλλωστε, "περί ορέξεως, κολοκυθόπιτ€ς", που 'λεγαν οι παλιοί.
Το θέμα όμως δεν είναι αν αρέσει ή όχι, σ' εσένα, σ' εμένα και στον οποιονδήποτε, αλλά αφ' ενός αν είναι αντιπροσωπευτικό και προβάλει την πόλη σωστά και αφ' ετέρου πόσο στοίχισε ως "δημιουργικό".
Το γιατί και με ποια κριτήρια, επιλέχθηκε η συγκεκριμένη γραφίστας και το συγκεκριμένο τυπογραφείο, είναι επίσης ενα πρόβλημα της διοίκησης και των εκπροσώπων της να το εξηγήσει, είτε εδώ είτε στο δημοτικό συμβούλιο είτε οπουδήποτε.

Ωιμέ! (29/02/2024 18:42)

@Τιναυτοιρε!!!!! Τέτοια παραγωγικότητα μέσα σε δύο μηνες (ένα λογότυπο με ανάθεση και μια διαπίστωση για έλλειμμα κι αυτή αν στέκει) είναι πράγματι αξιοθαύμαστη!!!!! Χαλάλι οι πολλές έμμισθες αντιδημαρχίες, η έμμισθη συμπαραστάτρια και γενικώς οι αρκετοί έμμισθοι -αιρετοί και μη- αυτής της δημοτικής αρχής. Ευτυχώς που δεν γίναμε Σοβιετία γιατί θα τους είχαν φλομώσει σε βραβεία Σταχάνωφ. Πέστους να πάρουν και πετσέτες να σκουπιζουν τον ιδρώτα τους.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (29/02/2024 18:49)

@18.42
Σε άλλη πόλη ζεις, ή -αν ζεις σε αυτήν- θα πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να επισκεφθείς οφθαλμίατρο...

Τιειναιαυτοιρε!!!!! (29/02/2024 20:25)

@17.10 Μέσω διαδικτύου αδελφέ δεν γίνεται έλεγχος !Αντί να καθεσαι να τα ξύνεις στον καναπέ πήγαινε σε ενα Δ.Σ. και ζητά από κάποιον σύμβουλο να θέσει ερώτημα! Έτσι θα γίνεται για τα επόμενα 5 χρονια μείον 60 μέρες! (Θα πρέπει να το συνειδητοποιήσεις αυτό. 16τακατο με απόλυτη πλειοψηφία).
@18.27 Από την στιγμή που ψηφίστηκε από 26 στους 29 αυτό είναι και άμα αρέσει!!! ( Εμένα δεν μου αρέσει πάντως)!
@18.42 Έχεις ένα ψιλό πρόβλημα! Τρεις ώρες έκαναν ανασκόπηση σε ότι έκαναν μέχρι τις 26/2 όταν η μισή αντιπολιτευση προτίμησε να πάει στο κόψιμο της πίτας Βούρου και όχι να καθίσει να ενημερωθεί ώστε να ασκήσει και την σωστή αντιπολίτευση! Διότι ,αυτοιειναιρε!

Ανώνυμοs (01/03/2024 07:59)

@Κωστας (29/02/2024 18:16) ο Κόκκαλης ρε φίλε τι σου φταίει; Κοτζάμ υπογειοποίηση με πινακίδα "ιντρακατ" κοσμεί τα συνοδά του ναού. Γιατί δεν πάει η ορίτζιναλ να την κατεβασει;

Ανώνυμος (01/03/2024 10:21)

Επί χρόνια, στηλιτεύατε την πρακτική των απ' ευθείας αναθέσεων. Επί Βασιλόπουλου και επί Βούρου, δημοσιεύατε συνεχώς αποσπάσματα από την "Διαύγεια". Την "Δύναμη Πολιτών" μάλιστα, την γράφατε "Δύναμη κολλητων" (άλλο αν σήμερα το προσπερνάτε αφού ο πρώην επικεφαλής της φίλησε το δαχτυλίδι της Αγίας Οικογένειας και προσκύνησε).
Τελικως, όπως απεδείχθη ήδη περίτρανα, απλώς θέλατε εσείς να κάνετε τις απ' ευθείας αναθεσεις και όχι άλλοι.
Η διοίκηση διά του παραδείγματος δεν είναι απλώς άλλος ένας τρόπος διοίκησης, είναι ο μόνος τρόπος διοίκησης. Διαφορετικά, θα μείνετε στην ιστορία ως ακόμα μια περαστική διοίκηση της μιας θητείας.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (01/03/2024 12:24)

@10.21
Πιο ατυχές σχόλιο έχω καιρό να διαβάσω. ΠΡΩΤΟΝ δεν είμαι διοίκηση, που τα βρήκατε αυτά; Διοίκηση είναι όσοι εξελέγησαν από του ςπολίτες για να διοικήσουν.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ένας δήμος ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, τι είδους απευθείας αναθέσεις να κάνει, χελόου...

Οκ, μιλάμε για πολλή πίκρα, το κατανοώ, αλλά βρε παιδιά πάρτε και κανένα Ζάναξ, να ηρεμήσετε λιγάκι...

Κωστας (01/03/2024 17:52)

@ Ανώνυμοs (01/03/2024 07:59)
Πολύ σωστή παρατήρηση!! Δεν κατεβάζει την πινακίδα κανένας γιατί πλέον δεν υπάρχει original! Μετά το 2013 κάποιοι νταλαβεριτζηδες ανέλαβαν την original με σκοπό το κέρδος από τη διακίνηση κτλ. παράνομα κόλπα! Με την ευλογία της τωρινής διοίκησης χτίζει ο Κόκκαλης υπογειοποίηση και έρχεται ο Βαρδινογιάννης στα επίσημα να δει αγώνα ή εγκαίνια κ δεν ανοίγει μύτη! Αυτή είναι η πραγματικότητα αγαπητέ!

προβοκάτορας (01/03/2024 17:54)

@ Τιναυτοιρε!!!!! (29/02/2024 08:54)
εσύ τι πετάγεσαι? δε φτάνει που δεν έχεις κάτι κ]να πεις πέρα από βρισιές, νομίζεις ότι με τα θαυμαστικά σε κάθε πρόταση θα μας πείσεις κιόλας? ό,τι θέλω θα ρωτάω, και όποιον θέλω. ΞΥΔΑΚΙ. για έλα να μου τα πεις και από κοντά αυτά, τολμάς? μη μου απευθύνεις το λόγο ξανά, δε συνδιαλέγομαι με γελοία υποκείμενα.

@ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (28/02/2024 22:14)
δάσκαλε, περιμένουμε τα ψήγματα σοφίας σου. για να μιλάς εσύ περί ήττας τόσο έντονα, κάτι θα ξέρεις παραπάνω από μένα.

όσο για εκείνους που ρωτάμε πόσα δώσαμε για το "δημιούργημα", είναι πολύ εύκολο να το βρούμε. ουδέν κρυπτόν υπό τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και την ιστοσελίδα του δήμου.

ΠΡΟΒΟΚΆΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (03/03/2024 15:12)

Φτιάχνουμε μια επιτροπή από 6-7 άτομα και κάνουμε διαγωνισμό με αξιολόγηση προσφορών. Η μία 5000€ μέτρια κατά την κρίση της επιτροπής η άλλη 7000€ πολύ καλή κατά την κρίση κλπ. Αλλά να και μια που λέει: Σας φτιάχνω τζάμπα 3 σήματα να διαλέξετε οποίο θέλετε αλλά στο κάτω τμήμα του σήματος θα γράφει τη φίρμα μου. Ακούω προτάσεις.

Τιναυτοιρε!!!!! (04/03/2024 00:35)

@17.54
Ποιος σου απαγόρεψε να ρωτάς; Απλά απάντηση δεν θα πάρεις διότι κανένας δημοτικός άρχοντας δεν ασχολείται με γραφικούς σαν εσένα , ανώνυμε επαναστάτη του διαδικτύου!
Ψιλοχαζουλη σε κόβω όταν με απειλεις!
Υ.Γ. Αφού θα βρεις το κόστος από άλλη πηγή όπως γράφεις πιο κάτω, γιατί ρωτάς τους υπεύθυνους να σου πουν! Σε δουλειά να βρίσκεσαι!

προβοκάτορας (04/03/2024 12:41)

@Τιναυτοιρε!!!!! (04/03/2024 00:35)
μίλησε ο γνώστης της αυτοδιοίκησης, που προβαίνει σε χαρακτηρισμούς και μας δείχνει διάπλατα το επίπεδο πάτου που τον διακρίνει. αν δε ρωτήσουμε τους υπεύθυνους ρε φωστήρα, ποιούς θα ρωτήσουμε? μαζέψτε τον!

@ΠΡΟΒΟΚΆΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (03/03/2024 15:12)
το θέμα σου είναι το τζάμπα, ή ή ποιότητα? η αδιαφανής απευθείας ανάθεση στη ζούλα με ένα κατάπτυστο και πρόχειρο αποτέλεσμα, ή ένας διαφανής διαγωνισμός όπου η επιλογή θα γινόταν όχι μόνο βάσει του κόστους, αλλά και του αποτελέσματος? ελπίζω ότι γνωρίζεις ότι και επίσημα το κόστος δεν είναι ο μόνος παράγοντας αξιολόγησης μιας προσφοράς, αλλά η υπηρεσία που λαμβάνεις σε σχέση με το κόστος. επίσης δε νοούνται τόσα λεφτά που λες για λογότυπο. και δε νοείται τζάμπα προσφορά σε διαγωνισμό, τι ακούω!!!

Τιναυτοιρε!!!!! ξαναρωτάω!!!!!! (05/03/2024 23:48)

@12.41Επιβεβαιωνεις ότι είσαι ψιλοχαζουλης!!
Στην μια παπάρα που ανέβασες ,τελειώνεις....ουδέν κρυπτόν από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την ιστοσελίδα του Δήμου.
Στην τελευταία παπάρα σου αναρωτιέσαι...αν δεν ρωτήσουμε τους υπεύθυνους ρε φωστηρα ποιους θα ρωτήσουμε;
Απάντηση Φωστήρα..,την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την ιστοσελίδα του Δήμου!
Τισαισυρε!!!!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
@Ανωνυμος* Ταξικός αντίπαλος είναι και ο υπηρέτης της Ελιτ. Ταξικός αντίπαλος είναι και ο οπουρτυνιστης.... αλλά για να προχωρήσει η βάρκα π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ο Στέφανος.....ποιος Στέφανος ομως;
Το τραγικό δεν είναι ότι βγήκαν τελευταίοι ενώ είχαν την στήριξη του 2ου κόμματος της Βουλης. Το τραγικό ειναι ότι τους πέρασε η παράταξη το...

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Μιλάμε, φοβερή ενημέρωση. Ο Σεϊτανίδης είναι στο γραφείο τύπου του Δημάρχου... Μιλάμε για αποκλειστικότητα... Δεν λες, που κρατάει την Αλήθε...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τζέλης, μέχρι να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος, όχι στην αριστερά δεν ήταν, δεν ήταν πουθενά. Βρείτε μου ένα άρθρο του, μια υπογραφή του...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@00.20 Κάπου διάβασες για την πάλη των τάξεων αλλά δεν το διάβασες όλο! Ταξικός εχθρός των αριστερών και των κομμουνιστών δεν είναι οι δημοσ...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Πολίτης
Κανένα air condiciom θα φροντίσει η Δημοτική αρχή να τοποθετηθεί στα σχολεία ???...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
Έλα τώρα μην βρείτε ευκαιρία μερικοί πούροι αριστεροί απ' τα γεννοφασκια σας, να βγάλατε ολη την "αριστεροσυνη" σας και μάλιστα περνοντας π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
Τι σου φταίει η αριστερά και της φορτώνεις τον κάθε είδους πολιτικαντη ! Για να μιλάς για ιδεολογική ασυνέπεια θα πρέπει πρώτα να μας πεις π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Γ.Β
Ψυχραιμία κε. Σεϊτανίδη....... έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας !!!!...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
2. Κάποτε οι δεξιοί ψήφιζαν Σταματιάδη, επειδή τους έφτιαξε αποχετευτικό σύστημα, και, ναι, κατόρθωσε, να μην το πληρώσει από την τσέπη του ...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
1. Όταν τελειώσει με το καλό το έργο, ποιος θα μπορεί να αρνηθεί ότι πιστώνεται στον Τομπούλογλου; Πέντε χρόνια ο Βούρος δεν έκανε τίποτα, κ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Ανωνυμος (05/07/2024 17:45) Ούτε ελέγχω, ούτε καν ερωτήματα θέτω. Θεωρώ δεδομένο, ότι ο Δήμος, νυν ή προηγούμενη δημοτική αρχή, έχει εξασφ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: Ανωνυμος
@15.54 Ως τι, ελέγχεις την δημοτική αρχή; Αν θέλεις να μάθεις πήγαινε μέχρι το δάσος να δεις! Αυτό που γίνεται από ελεγκτές και υβριστές κρυ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Το σύστημα δασοπυρόσβεσης στο Άλσος ελπίζω να δουλεύει....

Ο Δήμος ξεκινά τα θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ στο Αυλάκι
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
@16.17 Όταν έχεις αφήσει την ενημέρωση σου για τα δημοτικά στο λούμπεν φασισταριό τότε μπορούμε να πούμε απο τωρα ότι η παράταξη του νυν Δημ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©