Τετάρτη 28.02.2024,  

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Δημοσιεύτηκε στις 04/12/2023 στην κατηγορία Σχόλια  |  21 σχόλια

Πραγματικά οι άνθρωποι είναι για γέλια… Για ΠΟΛΛΑ γέλια…

 

Διαβάστε πρώτα την ανακοίνωση- μνημείο της «συντρίμ τιμ Βούρου» με την οποία θέλει, λέει, να ανατρέψει τη διαφορά των 90 ψήφων υπέρ του Γιάννη Τομπούλογλου στα Δικαστήρια, δηλαδή να κερδίσει στα χαρτιά κάτι που της στέρησε ο λαός της πόλης με την παντοδύναμη ψήφο του.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση- ευθυμογράφημα:

 

Υποβολή ένστασης από τον συνδυασμό «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία»!

Ενημερώνουμε ως οφείλουμε, τις συμπολίτισσές μας και τους συμπολίτες μας ότι η ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία», κατέθεσε ένσταση κατά της υπ’ αριθμ. 502/2023 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Μετά την επίσημη επικύρωση των αποτελεσμάτων (14 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη) των δημοτικών εκλογών της 8ης και της 15ης Οκτωβρίου 2023 και της ανακήρυξης των επιτυχόντων και των επιλαχόντων συνδυασμών, των εκλεγέντων Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, και φυσικά στις ημερομηνίες που ο νόμος ορίζει, οι νομικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας, συνεπικουρούμενοι από 10μελή ομάδα στελεχών της παράταξής μας, έλαβαν πριν μερικές ημέρες μέρος στην διαδικασία του επανελέγχου των ψηφοδελτίων, υπό την εποπτεία των δικαστικών λειτουργών. 

Σε αυτή την διαδικασία διαπιστώθηκε η ύπαρξη πλήθους αμφισβητούμενων ψηφοδελτίων, αριθμού ικανού να ανατρέψει την οριακή διαφορά των 90 σε σύνολο 10.950 ψήφων που καταγράφηκε κατά την Β’ Κυριακή των εκλογών. Η ποσοστιαία διαφορά μεταξύ των δύο συνδυασμών ήταν της τάξεως του 0,8%. (50,4% – 49,6%).

Ακολούθως, με τη σύμφωνη γνώμη των νομικών μας, του επικεφαλής μας και Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου, της ολομέλειας της παράταξής μας και με ομόφωνη απόφαση όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που έχουν έννομο συμφέρον, καταθέσαμε νομίμως ενώπιον του αρμόδιου Δικαστηρίου ένσταση για την ακύρωση άλλως τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 502/2023 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η ένσταση αφορά την ουσία της εκλογικής αναμέτρησης και την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων από τον πρόσφατο εκλογικό νόμο διαδικασιών, και πρωτίστως την ορθή αποτύπωση της λαϊκής βούλησης μέσω της σωστής καταμέτρησης των έγκυρων ψηφοδελτίων κάθε συνδυασμού.

Κλείνοντας επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά για μία ακόμη φορά τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας για την στήριξή τους, και δεσμευόμαστε πως και από την 1η Ιανουαρίου του 2024 θα συνεχίσουμε να ασκούμε με πλήρη συνέπεια και σοβαρότητα τον θεσμικό μας ρόλο. Είτε ως Διοίκηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, είτε ως «αξιωματική» αντιπολίτευση.

 

*****

 

Από πού να αρχίσει κανείς την κριτική σε αυτό το περιβόλι;

 

Θέλουν να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ μια διαφορά 90 ψήφων!

 

Οι οποίες 90 ψήφοι ως διαφορά υπέρ του Γιάννη Τομπούλογλου, μετρήθηκαν από τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές τη βραδιά των εκλογών, παρουσία των εκπροσώπων της «συντρίμ τιμ».

 

Και πριν από17 ημέρες ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ με το αίτημα επανακαταμέτρησης που κατέθεσε η συντρίμ τιμ του περαστικού από την πόλη μας. Γιάννη Βούρου.

 

Ένα- ένα τα ψηφοδέλτια, έμπαιναν «καρφιά» σε αυτούς που πάσχουν τόσο πολύ από πολιτική αναξιοπρέπεια και κακομοιριά, που ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν τη ΒΑΡΙΑ τους ήττα από κάποιον τον οποίο κορόιδευαν ότι, δήθεν «είναι του χεριού τους».

 

Και στο τέλος της επανακαταμέτρησης, όπως λένε οι πληροφορίες μας, οι 90 ψήφοι της βραδιάς των εκλογών έγιναν… 91 υπέρ του Γιάννη Τομπούλογλου.

 

Λύσσαξε ο Ιζνογκούντ της πόλης που δεν θέλει να παραδεχθεί ότι ούτε από πολιτική σκαμπάζει, ούτε την πόλη έμαθε ποτέ, ούτε μπορεί να χωνέψει ότι οι υπόλοιποι έκαναν πράξη της ΔΙΚΗ ΤΟΥ προτροπή (γειά σου ρε ηγέτη αααχαχαχαχαχαχαχα) «όλοι σας και μόνος μου».

 

Στο παραπάνω ευθυμογράφημα που αδιάντροπα ανάρτησε στα social media, αμφισβητεί την καταμέτρηση των δικαστικών αντιπροσώπων και την επανακαταμέτρηση του Πρωτοδικείου.

 

Και «μας ενημερώνει» λέει, για την απόφασή του γιατί, ξαναλέει, (διαβάζω από το ευθυμογράφημα) «…Η ένσταση αφορά την ουσία της εκλογικής αναμέτρησης και την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων από τον πρόσφατο εκλογικό νόμο διαδικασιών, και πρωτίστως την ορθή αποτύπωση της λαϊκής βούλησης μέσω της σωστής καταμέτρησης των έγκυρων ψηφοδελτίων κάθε συνδυασμού».

 

Λασουσουρερά είναι η αιτιολογία, καταλάβατε τίποτα; Η ουσία της αναμέτρησης, η απαρέγκλιτη τήρηση, η ορθή αποτύπωση… κολοκύθια τούμπανα κι αυγά τηγανισμένα.

 

Γιατί η συντρίμ τιμ Βούρου δεν λέει ΑΚΡΙΒΩΣ σε τι αφορά η «αμφισβήτηση» των ψηφοδελτίων που ενέκριναν σε δυο στάδια έντιμοι και αμερόληπτοι δικαστές;

 

Να σας πω εγώ γιατί:

 

Διότι κι εμείς (Η Αλήθεια) κι αυτοί γνωρίζουν ότι τα επιχειρήματα τους είναι ΦΑΙΔΡΑ (γι αυτό και δεν τα αναφέρουν στο ευθυμογράφημα) κι ότι υπάρχει νομολογία που τα έχει οριστικά επιλύσει αυτά, στο παρελθόν.

 

Τότε, θα ρωτήσει κάποιος, γιατί κάνουν ένσταση;

 

Ε, κοντά στο νου κι η γνώση:

 

Αντί να δώσουν τα χρήματα σε εξειδικευμένη ψυχολογική στήριξη για φούμο σε εκλογές, είπαν να τα δώσουν στα παράβολα της ένστασης… Μία ή άλλη….

 

Θα έλεγα ότι «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι», αλλά η συντρίμ τιμ του τουρίστα απερχόμενου δημάρχου έχει μωρανθεί από καιρού…

 

Αλήθεια, οι κομπλεξικοί θα παραστούν στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου;

 

Να τους δω, να τους χαρώ…

 

Γράψτε την άποψή σας

Η Αλήθεια (04/12/2023 09:24)

Η επανακαταμέτρηση γίνεται για να ελεχθούν τα ψηφοδέλτια από την ομάδα του συνδυασμού για να μπορέσει να στηρίξει τυχόν ένσταση. Δεν γίνεται για να αλλάξει το αποτέλεσμα. Η ένσταση αν βρεθούν παρατυπίες μπορεί να ανατρεψει το αποτέλεσμα. Βασικές γνώσεις των διαδικασιών ειναι απαραίτητες στη δημοσιογραφια αν θελουμε να έχουμε άποψη.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/12/2023 10:38)

@09.24
Βασικές γνώσεις της ελληνικής απαιτούνται για συμμετοχή στον Δημόσιο διάλογο. Αν ρωτήσουμε 99 συμπολίτες μας κι εσένα τι σημαίνει ο όρος «επανακαταμέτρηση» θα μείνεις μόνος σου- συνηθισμένος, θα μου πεις. Αυτό, σωστό!

Βασικές αποδοχές περί Δημοκρατίας απαιτούνται για να μετέχεις στα κοινά. 90 ψήφοι είναι μια ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ διαφορά.

Βασικές αντιλήψεις για τη νοημοσύνη των πολιτών απαιτούνται από όποιον-ους δεν θέλουν να ξαναξεφτιλιστούν- εσύ δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία- γι αυτό και δεν ενημερώνεις το λαό της πόλης τι είναι αυτό ακριβώς που σε οδηγεί να κάνεις ένσταση. Γιατί ξέρεις πόσο προσχηματική κι ασοβαρη είναι η ένσταση- όσο και η παρουσία σου στον δήμο τα τελευταία χρόνια.

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα και.. δεν θα είναι από τον ουρανό…

Η Αλήθεια (04/12/2023 10:57)

Οτι να 'ναι.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (04/12/2023 11:12)

Δεν μπορούν να το χωνευσουν

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/12/2023 11:23)

@10.57

Ξεκόλλα από τον καθρέφτη. Σε λίγο κι από το Δημαρχείο...

Η αλήθεια (04/12/2023 11:28)

Απο εδώ και στο εξής να κάνουμε γκάλοπ λοιπόν για επεξήγηση νομικών διαδικασιών... Ρωτησαμε 100 ανθρώπους κι έτσι... επίσης να σε διορισουμε και δικαστή να βγάζεις αποφάσεις μία και γνωρίζεις την απόφαση της ένστασης, χωρίς να γνωρίζεις καν το περιεχόμενο της...

Όσο για το δεύτερο ενικό πρόσωπο της απάντησης σου απλά γελάω...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (04/12/2023 12:13)

Το θέμα είναι γιατί την ημέρα των εκλογών και πρώτης καταμετρησης οι εκλογικοι αντιπρόσωποι του Βουρου δεν διαμαρτυρηθηκαν, δεν αμφισβήτησαν αυτό το άγνωστο πλήθος ψηφοδελτιων. Και γιατί δεν υπέβαλαν γραπτώς ενστάσεις στα βιβλία ;
Απλά γιατί δεν υπήρχε πεδίο αμφισβήτησης

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/12/2023 12:57)

@11.28
Πρώτον εγώ διαλέγομαι με το όνομά μου, ενώ εσύ χρησιμοποιείς το όνομα της δικής μου ιστοσελίδας για να πεις τις παπάντζες σου, νομίζοντας ότι θα μπερδέψεις τον κόσμο.

Κουκουλοφόρος με τα όλα σου.

Ο κόσμος έχει πολύ μεγαλύτερο IQ από εσένα, φάνηκε αυ΄το και στις 15/10.

Η έννοια της λέξης "επανακαταμέτρηση" μπορεί να αναζητηθεί σε όποιο λεξικό της ελληνικής γλώσσας σου βρίσκεται πρόχειρο (άν κι εφόσον...). Ξαναμετρήθηκαν, ναι η όχι, τα ψηφοδέλτια στο Πρωτοδικείο; Η απάντηση είναι ΝΑΙ, ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ. Πόσο πιο ρόμπα μπορείς να γίνεις;

Ο σχολιαστής με το ψευδώνυμο ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ σε ρωτάει γιατί την ημέρα των εκλογών οι εκλογικοί σου αντιπρόσωποι ΔΕΝ έκαναν ενστάσεις όχι για ένα και δυο, αλλά για "πολυ περισσότερα από 90" ψηφοδέλτια όπως λες στο κωμικό κείμενο που ανέβασες;

Γιατί; Για πες μας...

Είστε ΑΣΟΒΑΡΟΙ και είστε οι μόνοι που δεν το έχετε καταλάβει.

Η Αλήθεια (04/12/2023 14:44)

Αν θες να ρωτήσεις κάτι τον κ. Βούρο μπορείς φαντάζομαι να το κάνεις. Οποιος συμφωνεί μαζί του δε σημαίνει ότι είναι ο ίδιος ή ότι εστω τον εκπροσωπεί! Υπάρχει ένα 49.6% του λαού του Δήμου που τον στήριξε και ο καθένας από αυτούς μπορεί να είναι σχολιαστης σε ενα site. Σιγά που θα καθόταν ο Βούρος να σχολιάσει εδώ μέσα και ειδικα ανώνυμα. Άλλοι τα κανουαυτα...

Οι επιμέρους απορίες σας επί της διαδικασίας φαντάζομαι απαντιουνται στο κείμενο της ένστασης όπου την τελική απόφαση θα λάβει το αρμόδιο δικαστήριο για το αν στέκουν ή όχι. Εσείς τι σκούζετε εφοσον είστε σιγουρος ότι δεν εχουν βάση τα όσα γράφονται στην ένσταση;

Τάκης Τσουκαλάς (04/12/2023 14:58)

Οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για προσφυγή στο CAS όπως ο Ολυμπιακός κρίνονται προς το παρόν ανακριβείς!!!!!!!!!

Μνήμη ελέφαντα (04/12/2023 16:39)

Μαντέψτε ποιος έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Facebook και κερδίστε μια γεμιστή γαλοπούλα για τα Χριστούγεννα...

"Ο λαός τους έκρινε. Θα τους κρίνει και η δικαιοσύνη...σε όλα τα θέματά τους!"

Ανωνυμος (04/12/2023 18:02)

@11.28
Γιατί δεν δημοσιοποιείτε το περιεχόμενο της ένστασης ώστε να καταλάβουν οι πολίτες σε ποιο ακριβώς ζήτημα αμφισβητειται η κρίση τους;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/12/2023 18:56)

@14.44
Δείχνω την αναξιοπρέπεια, το πολιτικό κόμπλεξ, την ανθρώπινη μικρότητα. Λίγο είναι, κουκουλοφόρε;

marcus (04/12/2023 19:14)

Κύριε Σεϊτανίδη, μπορείτε να θυμηθείτε ανάλογη συμπεριφορά από απερχόμενο δήμαρχο της πόλης;

Θεωρώ ότι είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ αυτά που συμβαίνουν!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/12/2023 19:19)

@19.14

Είναι αντάξια του ανδρός...

Η Αλήθεια (04/12/2023 19:20)

@18:02
Είναι kinder έκπληξη!

Ανωνυμος (04/12/2023 21:33)

@19.20
Η απάντηση είναι ανάλογη της ένστασης! Ηλίθιες!
Τίποτα δεν κρύβει εκπλήξεις! Ούτε οι ενέργειες των απελπισμένων ούτε το αποτέλεσμα της επανακαταμετρησης ούτε οι γελοίοι λόγοι που προβάλουν νομικοί σύμβουλοι για να κονομισουν!
Αν δε μέσα στους νομικούς συμβούλους είναι και ο χασοδικης αντιδήμαρχος με τις 149 ψήφους τι μπορεί να περιμένετε;
Μεγεθη μετρημένα με χαρακες ,χρώματα, αποβιώσαντες!!!!
Που να τα γράψεις αυτα και να μην σε πάρουν στο ψιλό;;;;;ς

MRBEAN (05/12/2023 16:50)

Εμένα ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό: η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!
Ας ανατρέξουν λίγα χρόνια πριν για να μάθουν πώς αντιμετώπισε ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ την διαφορά των ΕΝΝΈΑ Ψήφων: σαν κύριος που ξέρει να χάνει.
Τι άλλο να περιμένουμε από την γλυκιά συμμορία όμως; Απελπισία θυμός κλπ είναι τα συναισθήματα που τους έχουν κυριεύσει!!!

Γλυκιά συμμορία; (06/12/2023 18:05)

Άλλοι έχουν καταδικαστεί για κακουργήματα! Ποιοι μιλάνε για συμμορίες!

Εργαζομενος (07/12/2023 02:00)

Τα λεφτά που δικαιούνται οι εργαζόμενη και τα έχεις υποσχεθει2 φορές μετά απο συνφονια να μην πάμε δικαστικός σουξαναμε και την χάρη να δεχτούμε τα μισα θατα δώσεις η θα μας κοροϊδεύεις άι ρε δεν ντρεπεσε δώσε ότι χρωστάς καθαριότητα και σε άλλες υπηρεσίες. Φτουσου

@Γλυκια Συμμορια (07/12/2023 10:04)

Είσαι και σινεφίλ...μάλλον θα βλέπεις κι εσύ πολλές ταινίες από 1 Γενάρη

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.37 Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο. ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.02 Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα π...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον υβριστή Στην Αλήθεια εγώ αποφασίζω, όχι εσείς...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.28 Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@προς πάντα ενδιαφερόμενο Με εκπροσωπεί κάποιος ΔΕΝ σημαίνει συμφωνώ με όσα κάνει, αυτά είναι στοιχειώδη ζητήματα για πρωτοετείς φοιτητές πο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.48 Εκπροσωπούσε όλους τους, δημότες, πόσο πιο σαφώς να το γράψω; Πληρώνω κι εγώ για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού, θέλω - δεν θέλω. Πώς ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον φασίστα Δεν απαντώ σε ηλιθίους, ούτες τους φιλοξενώ στην Αλήθεια. Μη σε ξαναδώ εδώ......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης 'Αρα, αν ασπάζεστε αυτό που γράφετε, τότε εκπροσωπούσε κι εσάς η πρώην δημοτική αρχή σε όλα όσα έκανε, σωστά;...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: γηπεδοστανεαφιλαδελφεια
Το θέμα δεν είναι ότι θα δώσει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου για τον τελικό του Conference, αλλά ότι θα δημιουργηθεί προ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας 13.35 Μάρκος Έρχονται τουλάχιστον 5 χρόνια μαύρα για τα αριστερδέξια τρολ!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο βάλε λίγο το μυαλό σου( αν υπάρχει) να δουλέψει!! Η πλειοψηφία μέσα στο Δ.Σ. φαίνεται στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων! Τώρα την ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.11 Κι αυτό που με ρωτάτε το έγραψα, αλλά δεν διαβάζετε προσεκτικά, οπότε το ξαναγράφω: Στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©