Τρίτη 16.07.2024,  

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Δημοσιεύτηκε στις 28/11/2023 στην κατηγορία Γνώμες  |  53 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Πράγματι, η επιστροφή της ΑΕΚ στο φυσικό της χώρο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας, εκεί που ήταν το Νίκος Γκούμας και το Γεώργιος Μόσχος, δεν ήταν ένας δρόμος σπαρμένος με ροδοπέταλα.

 

Συγκεκριμένες πολιτικές και δημοτικές δυνάμεις, που τότε βρίσκονταν «στα πάνω τους», προσπάθησαν με πολλούς τρόπους άλλες να το ματαιώσουν, άλλες να το αναβάλουν, άλλες να το παρεμποδίσουν.

 

«Η Αλήθεια» βρέθηκε ανυποχώρητα στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον της τότε δημοτικής Αρχής και όσων απεργάζονταν τέτοια σχέδια.

 

Αλλά, στη δημόσια ζωή, τελικά επικρατεί όποιος έχει σχέδιο, βούληση και τρόπο να κάνει πράξη τα σχέδιά του.

 

Κι αυτά αναμφίβολα -ευτυχώς- τα είχε η ΑΕΚ, όχι οι πολέμιοί της.

 

Έτσι, «όποτε παίζουμε, λέμε την ιστορία μας», την ιστορία της ξεριζωμένης προσφυγιάς, διωγμένης από όλη τη Μικρασία, από περιοχές που μνημονεύονται σε κάθε θύρα του γηπέδου, παντού στην «ΑγιαΣοφιά».

 

Την προσπάθεια διχασμού της πόλης γύρω από το γήπεδο, οι Φιλαδελφειώτισσες κι οι Φιλαδελφειώτες, οι Χαλκηδονιώτισσες κι οι Χαλκηδονιώτες, την άφησαν πίσω τους, όταν το 2019 σταμάτησαν τη δημαρχιακή θητεία του Άρη Βασιλόπουλου, αλλά και όσων από τη Δύναμη Πολιτών πρωτοστάτησαν στον πόλεμο κατά του γηπέδου, κάτι Πάνων, κάτι Λάλων, κάτι Κουμαριανών και τα ρέστα που δεν τα θυμάμαι καν.

 

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί όλους αυτούς που η πόλη τους έστειλε στην αφάνεια και τα αζήτητα, πρέπει να τους βλέπουμε μπροστά μας κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, στο γήπεδο.

 

Δεν καταλαβαίνω γιατί όποιοι, στο μέλλον, για τους δικούς τους λόγους που δεν με αφορούν, δυσανασχετούν με τη γήπεδο, θα πρέπει να ψάχνουν μέσα στο Μουσείο των προσφύγων, και να βγάζουν από το λήθαργο της ιστορίας όσους πολέμησαν το γήπεδο.

 

Η αφάνεια είναι ο μεγαλύτερος τιμωρός της ιστορίας.

 

Όχι η εγκαθίδρυση στο διηνεκές όσων πολέμησαν το γήπεδο, ως των διαχρονικών «ηγετών» της αντιΑΕΚ αντίληψης.

 

Επίσης, όλοι αυτοί είχαν ένα ποσοστό στην πόλη, ακόμα κι ανθρώπους που και υπέρ του γηπέδου ήταν και πηγαίνουν σε αυτό, και θέλουν να γίνουν θαμώνες του Μουσείου.

 

Ο καθένας όταν βρίσκεται μπροστά στην κάλπη έχει τα δικά του κριτήρια, σεβαστά πλήρως.

 

Ο Βασιλόπουλος κι ο Μάλλιος (για να μιλήσω για τους δυο τοπικούς παράγοντες που ακούγεται ότι θα «φιλοξενηθούν» στο Μουσείο ως οι εχθροί του γηπέδου), καλώς ή κακώς, έχουν φίλους και συμπαραστάτες ακόμα και ένθερμους οπαδούς της ομάδας μας, με τους οποίους έχουν προσωπικούς ή και πολιτικούς δεσμούς.

 

Γιατί αυτούς πρέπει να τους απομακρύνουμε από την ιδέα της ΑΕΚ, κρεμώντας στα «μανταλάκια» του Μουσείου τους δυο ανωτέρω;

 

Τελευταίο μου επιχείρημα: Η ΑΕΚ πρέπει να δείξει στην πράξη ότι δεν είναι σαν τους αρνητές της.

 

Εκείνοι επιχείρησαν να διχάσουν την πόλη γύρω από το γήπεδο της ομάδας μας και -ας μην κρυβόμαστε- γύρω από το πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη, λες και… μας τα χρωστάει τα λεφτά που έβγαλε ή λες και τα έβγαλε στην… καμπούρα μας επάνω.

 

Η ΑΕΚ είναι ιδέα, είχε πει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Και οι ιδέες ενώνουν, δεν διχάζουν, προσθέτει η ταπεινότης μου.

 

Ας αφήσει, προτείνω, η ΑΕΚ στην αφάνεια, τη λησμονιά, την εξαφάνιση όσους μόχθησαν για να μη γίνει το γήπεδο.

 

Κι ας δείξει ότι και στο συγκεκριμένο ζήτημα θέλει στην πράξη να ενώσει την πόλη.

 

Κι ας δείξει στην πράξη ότι είναι διαφορετική από όσους θέλησαν να τη διχάσουν.

 

Κι ας μην κάνει «ήρωες» στα μάτια όσων δεν είναι ΑΕΚ, δικαίωμά τους απόλυτο, αυτούς που κανονικά πρέπει να μείνουν μόνοι τους, απογυμνωμένοι από την όποια επιρροή στην πόλη, κι όχι να γίνουν σημείο αναφοράς για όσους θα ήθελαν να βρουν κάποιους ή κάτι κατά της ομάδας μας και του γηπέδου της.

 

Ένα σπουδαίος Άγγλος θεατρικός συγγραφέας, μιλώντας για τη δουλειά του είχε πει: «Μπορείς να γράφεις και να λες ο,τιδήποτε θέλεις για μένα, αρκεί να λες κάτι για μένα, αλλά και να γράφεις το όνομά μου σωστά».

 

Γιατί ο Τζορτζ Μάικλ Κόχαν το μόνο που φοβόταν, ήταν η αφάνεια και η λησμοσύνη.

 

Ας μην στερήσουμε αυτά τα «δώρα» από όσους πολέμησαν το γήπεδο της ΑΕΚ.-

Γράψτε την άποψή σας

Ιθαγενής (28/11/2023 17:58)

Η εταιρεια με την ενέργεια της αυτή απλά προειδοποιεί τους επόμενους που θα την πιέσουν να πράξει αυτό που οφείλει απέναντι στην πόλη καθώς επίσης όσους θα βρεθούν απέναντι σε ενδεχόμενα σχέδια εκμετάλλευσης της πόλης από μεγαλοπαραγοντες , ότι θα στοχοποιηθούν και θα δωθούν βορά στον ιδιωτικό στρατό τους που τον χρησιμοποιούν για να πετύχουν τους σκοπους τους! Το τσάμπα μέσω τρομοκρατίας για κάποιους είναι τρόπος ζωής!

@Ιθαγενής (28/11/2023 17:58) (28/11/2023 22:20)

Η εταιρεία απλά προειδοποιεί ότι δεν θα ξεχαστούν τα χρηματοδοτούμενα αποβρασματα που εκτελώντας εντολές προέβησαν σε δεκάδες παρανομίες για να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ εκεί όπου λειτουργούσε για δεκαετίες. Και δεν θα ξεχαστούν γιατι ζημίωσαν με την καθυστέρηση δεκάδες εκατομμύρια την ΑΕΚ και βγαίνουν τώρα από το βόθρο τους σιγά σιγά διεκδικώντας και την ψήφο του κόσμου της ΑΕΚ.

George (28/11/2023 22:28)

Όσοι μιλάνε για μη καταβολή δημοτικών τελών από την ΑΕΚ να πάνε να τα ζητήσουν από τα συγκεκριμένα άτομα που φρόντισαν να αυξηθεί το κόστος κατασκευής του γηπέδου λόγω της καθυστέρησης και να χαθούν και πολλά εκατομμύρια από την αργοπορημένη λειτουργία του γηπέδου για πάνω από 2 χρόνια. Πληρώστε πρώτα τα διαφυγοντα κέρδη και μετά να έχετε απαιτήσεις. Από δω και πέρα ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΩΣ για να μην ξεχαστεί τίποτα όπως ελπίζουν ορισμένοι.

προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)

συγχαρητήρια για την αντικειμενικότητά σας κύριε Σεϊτανίδη, τέτοιο λογυδριο γλειψιματος ούτε ο απερχόμενος! αν αυτές είναι και οι απόψεις του επερχόμενου, δεν θα κάνει δεύτερη θητεία. δω θα ειμαστε οι κατοικοι και θα παρακολουθούμε. και βέβαια επειδή δεν είμαστε ούτε παρατρεχάμενοι ούτε παραγοντίσκοι της κακής ώρας δε θα φοβηθούμε ούτε φερεφωνα, ούτε ΑΕ, και στο τελος θα σας στέλνουμε πάντα σπίτια σας. και φυσικά τωρα εξηγείται γιατί δημοσιεύετε τις ύβρεις κάθε αουγκανου εδώ μέσα, αλλά όχι των αγανακτισμένων κατοίκων. συγχαρητήρια λοιπόν που επαινείτε αυτές τις καταπτυστες πρακτικές!

όσο για το μουσείο τραγελαφο, η Φιλαδέλφεια έχει μουσείο πρότυπο για τις αλησμονητες πατρίδες. αυτό δε σας βλεπω να το προβάλλετε ποτέ, αλλά λογικά από Ιανουάριο θα αναγκαστειτε, ε;

N.F. (28/11/2023 23:12)

Μπα Διαμαντή τώρα θυμήθηκες ότι φτιάχνει η ΑΕΚ με δικά της έξοδα και μουσεία; Υπεραναλύσεις κάνεις για κάθε παπαριά η αν βηξει ο Βούρος αλλά αυτό το ξέχασες. Το θυμήθηκες βέβαια τώρα που φοβήθηκες μήπως βρεθεί τρόπος να μην ξεχαστούν όσοι εμπόδιζαν την κατασκευή του γηπέδου με βρώμικο πόλεμο. Ούτε με τα μουσεία ασχολήθηκες ποτέ, ούτε με πως διαμορφώθηκε ο χώρος εκεί που κάποιοι δήθεν εραστές του Άλσους παρκάραμε απορριματοφορα. Για αυτό έχεις καταλήξει μόνο με αυτούς σαν αναγνώστες. Να τους χαίρεσαι.

Πολίτης (28/11/2023 23:30)

Πρακτικές ανήκουστες για την Ελλάδα με τον χώρο του αθλητισμού και γενικότερα της πόλης μας, και των πολιτών της.
Δευ μπορώ να καταλάβω τι κρύβεται πίσω απ' αυτο το ανοσιούργημα που ετοιμάζονται κάποιοι και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ και οι τριγύρω του παρατρεχαμενοι ;;
Ειλικρινά εδώ πρέπει να επέμβει η πολιτεία, οι θεσμοί του Κράτους Δικαιοσύνη , κόμματα και προπαντός ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.Η τερατόμορφη αυτό πράξη που πάει να διαπραχθεί πρέπει να σταματήσει ΑΜΕΣΑ και αποτελεσματικά !!
Εξάλλου τα λεφτά που έγινε το γήπεδο είναι του Ελληνικού λαού και όχι των δήθεν "επενδυτών".
Τέτοιους είδους ανθρωπόμορφα όντα , δεν γέννησε ποτέ η προσφυγομμανα Φιλαδέλφεια, ούτε έχουν θέση στην πόλη μας.
Τιμή και δόξα στους πρόσφυγες προγόνους μας, που τίμησαν και δόξασαν την ΑΕΚ και την πόλη μας !!

Nick (29/11/2023 09:43)

Πολύ σωστά τα λες Διαμαντή. Δεν έχουν θέση όλοι αυτοί στο μουσείο. Κατανοητό είναι ότι κάποιοι ήθελαν την ησυχία τους στην πόλη χωρίς γήπεδο και βαβούρα οπότε το πολέμησαν χωρίς να πετύχουν κάτι. Δεν χρειάζεται πλέον στοχοποίηση. Το μεγάλο λάθος τους ήταν ότι δεν ήταν ξεκάθαροι από την αρχή και προσποιούνταν ότι το ήθελαν το γήπεδο με άλλους όρους με τους οποίους όμως δεν μπορούσε να γίνει. Το ψέμα ήταν που ενόχλησε περισσότερο.

τζιν λαο (29/11/2023 18:22)

ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ .

@προβοκάτορας (28/11/2023 22:55) (29/11/2023 18:24)

Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις

Χαχαχαχα (29/11/2023 18:50)

Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δική σου φωτογραφία για το μουσείο. Γιατί αυτή που θα επιλέξει μόνος του ο Μελ δεν θα είναι και η καλύτερη σου. Χαχαχαχα

@George (28/11/2023 22:28) (29/11/2023 18:57)

Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισμό παρα την τελική αποτυχία του να εμποδίσει την κατασκευή του γηπέδου.

tasos reloaded (29/11/2023 20:15)

Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν για να σοβαρευτούμε δεν χρειάζονται τέτοιες κινήσεις από την ΑΕΚ. Αλλά κι αν γίνουν είναι μόνο για να προσφέρουν γέλιο. Αν όσοι πολέμησαν το γήπεδο κινδύνευαν πραγματικά από τον κόσμο της ΑΕΚ αυτό θα το βίωναν την ώρα του πολέμου και όχι τώρα που έγινε το γήπεδο. Γιατί οι Αεκτζηδες απέδειξαν και σε αυτό το θέμα ότι διαφέρουν.

Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)

@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ
Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΥΣ τρόπους την πόλη από ενδεχόμενες αυθαιρεσίες μεγαλοεπιχειρηματια! Αν υπήρξαν καθυστερήσεις αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα όταν κατασκευάζεται με δημόσιο χρήμα ένα τέτοιο εργο! Αποβρασμα είσαι εσύ ένα βρώμικο σκουπίδι που κρύβεσαι πίσω από 5-6 ονόματα για να γράψεις τις παπάρες σου!

Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels (29/11/2023 21:04)

Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμπρος"διοτι δεν" δενει" με τη τακτικη
....λυπαμαι

@Ιθαγενης (29/11/2023 20:17) (30/11/2023 17:05)

Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ. Συνέχισε τώρα την κλάψα

προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)

δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είναι, και αν ήξερες να διαβάζεις θα καταλάβαινες ότι σε κράζουν 3 διαφορετικά άτομα.

είναι για γέλια και για κλάματα ότι προκειμένου να υπερασπιστείς μια ΑΕ, που δε σου ανηκει, τραμπουκιζεις αγνώστους στο διαδίκτυο. φυσικά για το "μουσείο" της κακής ώρας ή το πραγματικό μουσείο, το "Φιλιώ Χαϊδεμένου " που ούτε καν γνωρίζεις πώς λέγεται και πού βρισκεται, ούτε λόγος. τι τα θέλετε τα μουσεία οι αουγκανοι αραγε; προσβαλλετε τη μνήμη των προφυγων και τους απογόνους τους, ένας από τους οποίους είμαι και γω. μαζεψου λοιπόν καημένε.

@προβοκάτορας (30/11/2023 17:48) (30/11/2023 20:46)

Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην βάζεις στο βρωμοστομά σου τους πρόσφυγες.

Μουσείο (30/11/2023 23:56)

Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου; Την κοπελιά με τα γλαστράκια; Δεν ειναι μονο ο ΑΒ πολέμιος του γηπέδου και μερικοί τότε υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολλοί περισσότεροι!

@προβοκάτορας (30/11/2023 17:48) (01/12/2023 01:06)

Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνουν το ίδιο. Εμείς δεν έχουμε καμία ανάγκη να αποδείξουμε την μαζική μας στήριξη στην ομάδα και στο γήπεδο. Περαστικά...

Ιθαγενης (01/12/2023 21:49)

@ αποβρασμα
Αν ζούσες εδώ θα ήξερες ότι τα απορριματοφορα προσπάθησαν να εμποδίσουν το γκρέμισμα του γηπέδου από την στιγμη που δεν είχε εκδοθεί άδεια ανέγερσης του νέου διότι θα έμενε η ομάδα σου χωρίς γήπεδο όπως και έγινε! Διαβάζεις όμως και ενημερώνεσαι από τις χρηματοδοτούμενες φυλλάδες που σου έχουν κάνει το ελάχιστο μυαλό χυλό και νομίζεις ότι είσαι ο πάμπλουτος μεγαλοπαραγοντας! Αν πλήρωνε ο τζάμπας για τα συνοδά εργα κανενας δεν θα τα εμπόδιζε! Το κράτος τα πλήρωνε και αυτά όπως και το τζάμπα οικόπεδο που παραχώρησε στην ομάδα της μιζέριας!

προβοκάτορας (02/12/2023 00:02)

το μουσείο των αλησμόνητων παρτίδων "Φιλιώ Χαϊδεμένου" δε θα το πιάνετε στο στόμα σας αμόρφωτοι, ή αμόρφωτε, γιατί ενας είσαι λογικα, ούτε τους πρόσφυγες, τους προγόνους μας. αυτά να τα πουλήσετε αλλού.

πήγατε να πλιατσικολογήσετε αλλά δε σας βγήκε για το μουσείο-τραγέλαφο, και όποιος ξέρει το μουσείο της Φιλαδέλφειας ξερει ότι έγινε μια ξεδιάντροπη αντιγραφή, με μηδέν περιεχόμενο βεβαια. τι δουλειά έχετε εσείς με τον προσφυγικο ελληνισμό? για να καλύψετε αυτά που δεν έχετε, βάζετε στο υποτιθέμενο μουσείο ο,τι σας κατεβαίνει, που μόνο σχέση με τους πρόσφυγες δεν έχει, ούτε με μουσεία βεβαια. μείνετε στα οπαδικα και μη μας προκαλειτε άλλο. αρκετά διαφημίσατε την ανύπαρκτη σχέση σας με τους πρόσφυγες, και με τους απογόνους τους. οι πρόσφυγες έχουν δωρίσει ένα σωρό κειμήλια στο "Φιλιώ Χαϊδεμένου", τα οποία βλεπουν χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο, εδώ και πολλά χρόνια. αντε με τον κάθε άσχετο που βγάζει και γλώσσα.

George (02/12/2023 17:54)

@σίχαμα
Τι σχέση έχουν αυτά που έγιναν πριν 20 χρόνια ρε ανεγκεφαλε με άλλους πρωταγωνιστές και δημοτική αρχή που δεν είχε καμία σχέση με τα αποβρασματα του Βασιλόπουλου;
Από κει και πέρα τράβα μάθε πανασχετε πόσες φορές παραπάνω κόστισαν τα συνοδά έργα για το Καραϊσκάκη και πόσο προβλέπεται να κοστίσουν για τον Βοτανικό ή για την νέα Τούμπα και μετά να μιλάς για εύνοια της ΑΕΚ. Τα συνοδά έργα άλλωστε γίνονται για την εξυπηρέτηση πρώτα από όλα των κατοίκων.

Ιθαγενης (03/12/2023 04:05)

Τα συνοδά εργα πληρώθηκαν από την περιφέρεια (40 εκατομμύρια περίπου) για την εξυπηρέτηση των κατοίκων ! Έτσι δικαιολογήθηκε η περιφέρεια! Το ότι έχουν μπει κάγκελα και έχει γίνει πάρκιγκ ο περιβάλλον χώρος που ανήκει στον δήμο , η υπογειοποίηση κλείνει όταν έχει αγώνα , τα τέλη από τις καντίνες και τις διαφημιστικές πινακίδες καθώς και οι καφετέριες που έχουν καταλάβει τον χώρο δεν πληρωνουν ούτε ένα € δεν το λες και εξυπηρέτηση πολιτων ! Ολα στο τσάμπα ο πρόεδρος!

ΑΕΚΑΡΑ (03/12/2023 13:52)

Το θετικό με τα παράσιτα τύπου προβοκάτορα που τολμάνε να συγκρίνουν μεταξύ τους μουσεία του μικρασιατικού ελληνισμού για να σχολιάσουν αρνητικά αυτό της ΑΕΚ είναι το ότι δεν θα βρωμίσουν ποτέ με την παρουσία τους το συγκεκριμένο Μουσείο.

@Ιθαγενης (03/12/2023 04:05 (03/12/2023 17:35)

Ασχολησου με το βοθρολιμανο γαυρε γιατί λες τη μια βλακεία μετά την άλλη. Τώρα σε ενοχλούν και οι χώροι πάρκινγκ; Ο καθένας από κει και πέρα πληρώνει ότι του αναλογεί για αυτά που αναφέρεις χωρίς να γίνεται χάρη σε κανέναν. Την εμετική προπαγάνδα σου εκεί που σε παίρνει.

προβοκάτορας (04/12/2023 00:46)

σε "μουσεία της πλάκας, της αντιγραφής, της κλεψιάς και της κοροϊδίας δεν παμε εμείς οι πολιτισμένοι, αουγκανε, και ας τα πληρωσαμε και αυτά όπως τα "συνοδά έργα" της κακιάς συμφοράς. αποβρασμα εισαι εσύ, και φαίνεται σε κάθε τι που γράφεις. είναι τραγελαφικό ότι δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ να πεις για το μουσείο και το "μουσείο", και είναι μια ακόμη ένδειξη της ασχετοσύνης σου. αφού είμαστε γραφικοί, γιατί απαντάτε ρε κακομοιρηδες? εσείς εκτιθεστε, δεν το βλέπετε?

@προβοκάτορας (04/12/2023 00:46) (04/12/2023 01:16)

Έπεσαν οι μάσκες σίχαμα με όσα εμετικά γράφεις για το μουσείο.Είχες και το θράσος απόβλητο να προσποιείται τον πρόσφυγα. Αλλά δεν άντεξες και έβγαλες τον πραγματικό εαυτό σου. Να ποιοι είναι οι πολέμιοι του γηπέδου. Θα ξεσκεπάζουμε την προπαγάνδα σας μέχρι να τσακιστειτε να φύγετε από την πόλη μας παράσιτα.

προβοκάτορας (04/12/2023 09:01)

ρε διάνοια αν δεν ήμουν απόγονος προσφύγων θα με ενδιέφερε τι κάνει ο καθένας στο μουσείο του? τσεκαρε μία το is σου να δω κάτι, γιατί πέρα από χαρακτηρισμους δεν έχεις κάτι άλλο να πάρεις.

όσο για τα τσακισματα που μας ευχεσαι, φαίνεται ποιός είναι φιλαδελφειωτης και ποιός αεκολες της κακής ώρας. θες να μας κάνεις πρόσφυγες αουγκανε; θα στο ξαναπώ, ασχολήσου με τα οπαδικα και άσε τα του πολιτισμού σε αλλους, δεν το χεις. και επειδή βαρέθηκα, σου στέλνω πολλά φιλάκια και καλά μυαλά εύχομαι, αν και δεν το βλεπω.

Ιθαγενης (04/12/2023 10:44)

@17.35 ουγκανος αεκολες
Όταν στερεύει το λειψό λεξιλόγιο σου θα επαναλαμβάνεις το ποίημα που έμαθες περί γαυρων σαρδελων και λιμανιών ! Όσοι εκμεταλλεύονται τον περιβάλλοντα χώρο που δημιουργήθηκε με χρήματα των πολιτών και ανήκει στον δήμο πληρώνουν στις εταιρείες του τσαμπαπροέδρου και όχι σε αυτούς που ανήκει ο χώρος! Αυτό στην καθομιλουμένη ( άγνωστη λέξη για σένα) λέγεται κλοπή η δε προστασία του κλέφτη ανατίθεται σε τραμπουκους του ιδιωτικού ουγκανικού στρατού !

ΑΕΚΑΡΑ (05/12/2023 06:17)

Ιθαγενή προβοκάτορα η αναλγητη κυβέρνηση και η κακιά ΕΠΟ του Μελισσανίδη δεν σου χάρισε τη νίκη στον Βόλο οπότε άραξε στη μιζέρια σου κι απόλαυσε τα 2 Μουσεία και την Αεκαρα. Και μην ξεχάσεις να στείλεις την καλή σου φωτογραφία να κοσμεί το Μουσείο της ΑΕΚ. Καλή απόλαυση...

Ιθαγενης (05/12/2023 10:24)

@Κωστας ,George, ΑΕΚΑΡΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!
Αυτοι που υπηρετείτε , ανεγκεφαλα σκουπίδια, οι λαθρέμποροι, οι πρεζεμποροι, και όλα τα λαμόγια που ηγούνται στο μεγάλο πλυντήριο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο κάποια στιγμή θα σας πετάξουν διότι δεν θα σας χρειάζονται! Η καπηλεία της προσφυγιάς από τον λαθρεμπορα όπως και η καπηλεία της θρησκείας με την Παναγία Σουμελά από τον Ρώσο μαφιοζο έχει δημιουργήσει στρατό από ηλίθιους που είναι έτοιμοι για οτιδήποτε! Και για να ειδοποιηθουν οι επόμενοι στο ποιος κάνει κουμάντο δημοσιοποιούν ονόματα! Ο θαυμαστός κόσμος των ζώων!

προβοκάτορας (05/12/2023 19:08)

επιλέγω να μην απαντήσω άλλο σε ανεγκεφαλα τυφλωμενα ανδρείκελα, αλλά θα ήταν λάθος να μη συγχαρώ τον "ιθαγενη" που σας τα χώνει όπως σας αξίζει, τραμπουκοι.

είναι ακριβώς όπως τα λες, "καπηλεία ". με ενοχλεί περισσότερο και από την κινησαρα που τρώω κάθε τόσο για να γυρίσω σπίτι μου, και από το σκουπιδαριό και τις αγριοφωναρες και τα αμάξια πάνω στις πλατείες και στα πεζοδρόμια. ας είναι κάφροι χωρίς να αναφέρονται σε πρόσφυγες. την ιστορία να την αφήσουν ησυχη επιτέλους. όταν βρίζουν χριστούς παναγίες μάνες κι σπίτια είναι προσφυγόφιλοι, ή μήπως περνάνε οι βλαστημιες από το εκκλησάκι του οσιου λουκα πρώτα και αγιάζονται; όταν τραμπουκιζουν και δέρνουν ανθρώπους κάθε λογής μήπως; τι ξέρει μια ΑΕ και ο στρατός της από πρόσφυγες και προσφυγια; αυτοί που μας λένε να φύγουμε από τα σπίτια των προπαππουδων μας έχουν το θράσος να μιλάνε για προσφυγες;!

Ιθαγενης (06/12/2023 01:17)

@ προβοκατορας
Και εγώ σταματάω εδώ για δύο λόγους! Ο πρώτος είναι ότι δεν θέλω να απευθυνθώ πλέον σε γκασμαδες και δεύτερον από σεβασμό στον διαχειριστή που με ανέχτηκε!
Καλή συνέχεια!

George (06/12/2023 06:40)

Ρίχνουμε απίστευτο γέλιο όταν απαντάς στον εαυτό σου ιθαγενή προβοκάτορα. Από κει και πέρα συνέχισε όσο θέλεις την παπαρολογία και την κλαψα. Δεν φταίει κανένας Μελ και κανένας πρόσφυγας Αεκτζης για τους καφρούς που ζούν ανάμεσα μας και βρίσκουν πεδίο δράσης παντού. Στα γήπεδα, στα Πανεπιστήμια, στα σχολεία, στις συγκεντρώσεις κοινωνικών ομάδων. Η μήπως χαρακτηρίζεις όλους αυτούς συνολικά κάφρους επειδή δεν μπορούν να τους απομονώσουν;

George (06/12/2023 06:54)

Όσο για αυτά περί στρατών ισχύουν για σιχαματα σαν τον χοντρό του λιμανιού και όχι για τον Μελισσανίδη. Αν υπήρχε τέτοιος στρατός οι αντιγηπεδικοι δεν θα είχαν τολμήσει να εμφανιστούν ποτέ στην ΝΦ.Και άσε την κλαψα για τα σπίτια των προπαππουδων σας. Όσα είναι τόσο κοντά στο γήπεδο ώστε να αντιμετωπίζουν προβλήματα χτίστηκαν ΜΕΤΑ το γήπεδο οπότε γνώριζαν τι θα αντιμετωπίσουν όσοι τα επέλεξαν.

ΑΕΚΑΡΑ (06/12/2023 08:51)

Ιθαγενείς και λοιπά αποβρασματα αυτός που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το λιμανισιο αφεντικό σας που όταν δεν ευνοείται απειλεί τη ζωή διαιτητών και ο στρατός του σπάει τα γήπεδα. Αλλά για το αφεντικό κουβέντα. Στον ίδιο βόθρο με αυτόν ανήκετε

Γαυροπαράγκας αδικημένος (06/12/2023 14:50)

Όπως είχαμε προειδοποιήσει τους Βασιλογαυρους εδώ και χρόνια ο μεγάλος πόνος θα είναι τώρα. Απλά τους βγήκε χειρότερο από ότι το περίμεναν. Ραντεβού στα μουσεία....χαχαχαχαχα

N.F. (06/12/2023 16:42)

Όλα τα ονόματα που γίνονται γνωστά στη φόρα από δω και πέρα με κάθε τρόπο. Και αυτών που απειλούν διαιτητές όταν δεν κερδίζει το λιμανισιο σιχαμα του χοντρου και όσων εμπλέκονται στην επίθεση των Κροατών ναζιστών στην Αγιά Σοφιά και αυτών που με παρανομίες εμπόδιζαν την κατασκευή του γηπέδου και έπαιρναν χαρτζιλίκι από τον χοντρό για τις υπηρεσίες τους. Αρκετά κλείναμε τα μάτια απέναντι στα 0αρασιτα που κάνουν ανενόχλητοι τις βρώμικες τους και μετά μας κουνάνε και το δάκτυλο κρυμμένοι πίσω από πληκτρολόγια.

προβοκάτορας (07/12/2023 00:06)

ρε κακομοίρη που απαντάς με 5 διαφορετικα ονόματα, δεν έχεις με τίποτα άλλο να ασχοληθείς? τι μανια με τους γαυρους ειναι αυτη, μόνο γαυροι σας κράζουν? όλοι σας κράζουμε εδώ και στις γύρω περιοχες και σας εχουμε σιχαθεί, και σας και τη φάρα των καφρων που μας φορτωθηκατε εδώ πέρα με τη βία και τη βρωμιά που κουβαλάτε. ανθρωποι δε θα γίνετε ποτε, οποτε αφήστε τα μουσεία καημενοι. περιθώριο είστε, περιθώριο θα παραμείνετε.

και ενα τελευταιο μπας κ σταματησεις να ρεζιλευεσαι τοσο πολύ, σπίτια έχει και η υπόλοιπη φιλαδελφεια ανιδεε, όχι μόνο το κέντρο. αντε συνέχισε να βγάζεις τη χολη σου και να τρελαινεσαι, με κάνεις κ γελαω με τα χάλια σου κακομοιρηηη

@προβοκάτορας (07/12/2023 00:06) (07/12/2023 20:06)

Θαυμάστε το πιο σιχαμερό είδος ανθρώπου που αντιπροσωπεύει ο προβοκάτορας. Αυτός ξεκίνησε την αντιπαράθεση με εμετικά σχόλια για το μουσείο της ΑΕΚ. Ο ίδιος αφού είδε ότι δεν μένουν αναπάντητες οι βρωμιές του δήλωσε ότι είναι υπεράνω και ότι σταματάει να γράφει. Και ενώ το δήλωσε συνεχίζει με βρισιές και προσβολές. Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζεις σίχαμα.

ΝΦ ΝΧ (08/12/2023 18:53)

Πόσο κατακαημένα έχετε καταντήσει η νέα γενιά χουλιγκάνων. Κακής ποιότητας ναρκωτικά, ξεκάθαρα.

@προβοκάτορας (07/12/2023 00:06) (09/12/2023 08:51)

Όσο κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις απλά θα συνεχίζονται οι άσκοπες αντιπαραθέσεις. Δεν σου γράφουν ότι δεν υπήρχαν σπίτια στη ΝΦ. Απλά τα σπίτια πολύ κοντά και δίπλα στο γήπεδο χτίστηκαν ΜΕΤΑ την λειτουργία του γηπέδου. Χωρίς καμιά μελέτη και κανένα προγραμματισμό για το μέλλον. Και όσοι τα επέλεξαν είχαν αποδεχτεί τα προβλήματα που δημιουργεί ένα γήπεδο. Το μόνο που απομένει σήμερα είναι η συνεργασία με την ΑΕΚ ώστε να περιοριστούν αυτά τα προβλήματα Αυτό έχει ανάγκη η πόλη και όχι κραυγές από Βασιλόπουλους και προβοκατορες

τη Δευτερα θα ανακοινωθει (09/12/2023 21:52)

ή διεξαγωγη αγωνων χωρις οπαδους ή διακοπη ολων των πρωταθληματων.
Καλα Χριστουγεννα.

προβοκάτορας (10/12/2023 21:28)

εγώ μιλάω για το μουσείο τραγελαφο και συ μιλάς για οπαδικά. το πολύ οπαδιλικι σας εχει βαρέσει κατακούτελα και πετάτε ό,τι σας κατεβαίνει. όπως λέει κ ένας πιο πάνω, κακής ποιότητας ναρκωτικά παίρνετε. όχι ότι θα μας μάθετε οι χτεσινοι αουγκανοι την ιστορια της περιοχης μας. ξαφνικά μάθατε για προσφυγικο ελληνισμό επειδη σας το τάισε η ΑΕ, που σημαινει οτι ειστε ΑΣΧΕΤΟΙ και με τη Φιλαδέλφεια και τους πρόσφυγες, γιατί υπάρχει μουσείο πρότυπο στη Φιλαδέλφεια , το "Φιλιώ Χαϊδεμένου " εδώ και 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. 

ένα επιχείρημα για δείγμα ρε παιδιά πάνω σε αυτά που λέω για το πραγματικο μουσείο και το μουσείο μαϊμού. ενα! από βρισίδια πάντως καλά τα πάτε. μα έχετε ποτέ και κάτι άλλο να πείτε; ο καθένας ο,τι έχει, προσφέρει.

@προβοκάτορας (10/12/2023 21:28) (10/12/2023 22:28)

Ρε παλιό ξεφτίλα συνεχίζεις να εκτιθεσαι. Μια χαρά είναι και το ένα και το άλλο μουσείο και μακάρι να υπήρχαν και περισσότερα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αλλά σε πονάει τόσο πολύ η ΑΕΚ γαυροσιχαμα ώστε όλα τα βλέπεις μαϊμουδες αν προέρχονται από την ΑΕΚ όπως είναι τα πρωταθλήματα της σκατομαδας σου. Τράβα να υπερασπιστείς το χοντρό αφεντικό σου που του χάρισε χωρίς να βάλει ευρώ γήπεδο το κράτος και βγάλατε όλοι το σκασμο και μην ασχολείσαι με την ΑΕΚ.

Nick (11/12/2023 08:50)

Εσύ επειδή δεν γουστάρεις το γήπεδο βρίζεις το μουσείο. Νοημοσύνη επιπέδου ουγκάνου το πολύ 15 χρονών.

προβοκάτορας (11/12/2023 12:37)

γλυκούλια μου γιατί μου εξάπτεστε; αρχίζουν να στερεύουν ακόμα και τα βρισίδια; εν τω μεταξύ κλαίω με τον αούγκανο που λέει εμένα ουγκανο χαχαχαχαχαχα

βρε σεις, λέτε να σταματήσω να γράφω επειδή με βρίζετε; σας φαίνομαι για ανεγκέφαλος οπαδός σαν και του λόγου σας; αυτά πιάνουν μόνο μεταξύ σας, και πρέπει να πω ότι πλέον οι αντιδράσεις σας έχουν γίνει πολύ αστείες! μόνο υποσχεθείτε μου γλυκά μου ότι δεν θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές, οκ;;;

εσυ γλυκούλι που λες για το Φιλιώ Χαϊδεμένου, έχεις περάσει απ' έξω, ή στο έμαθα εγώ; μάλλον το δεύτερο, και χαίρομαι που σου έμαθα και κάτι μικρό μου αουγκανάκι. φιλική συμβουλή μόνο, αν γκρεμιστεί κανένας φούρνος και πατήσεις το πόδι σου εκεί, πρόσεχε μην ανοίξεις εκεί μέσα το στοματάκι σου που στάζει μέλι γιατί θα πάρεις πόδι! εκεί δε γίνονται δεκτοί οι απολίτιστοι. αυτό στο εγγυώμαι προσωπικά.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/12/2023 14:26)

Περιμένω να δω ποιος θα επιδείξει την ΕΛΑΧΙΣΤΗ ωριμότητα ώστε να βάλει τέλος σε αυτό το γαϊτανάκι...

προβοκάτορας (11/12/2023 18:04)

κύριε Σεϊτανίδη, σας απασχολεί το γεγονός ότι αουγκανοι χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα σας για να βρίζουν αγνώστους με πληθώρα χαρακτηρισμων; αν ναι, έχω τη βεβαιότητα ότι μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. αν όχι, τότε θα πρέπει τουλαχιστον σας προβληματίσει το γεγονός ότι βάλατε στο ίδιο τσουβάλι το μουσείο αλησμόνητων παρτίδων "Φιλιώ Χαϊδεμένου" και μια κακη απομίμηση "μουσείου" που αποτελεί προσβολή στην μνήμη των προσφύγων προγόνων κάποιον από εμάς. βλέπετε για κάποιους από εμάς το θέμα είναι και θα είναι ευαίσθητο, και μας λυπεί οτι εχει ανακατευτει με τις μαγκιές και τα οπαδιλικια των ακόλουθων μιας ΑΕ, που ουδεμία σχεση εχουν με πρόσφυγες και την κληρονομιά τους. αφήστε λοιπόν τις "ωριμότητες" και δείτε το λάθος σας.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/12/2023 18:12)

@18.04
Το μόνο μου λάθος στην προκείμενη περίπτωση είναι ότι σας ανέχομαι. Αυτό, ναι, το παραδέχομαι...

προβοκάτορας (11/12/2023 20:25)

βλέπω υπάρχει σύγχυση μεταξυ ενωσης και τσουβαλιάσματος. η κοροϊδία και η καπηλεία της προσφυγικης κληρονομιάς πεφτουν σύννεφο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άρχισε ο κοσμος να το παιρνει χαμπάρι. θα σας άρεσε αν αυτό συνέβαινε με την δική σας καταγωγή κύριε Σεϊτανίδη; δε νομίζω!! πείτε ότι φοβάστε τους μπαχαλακηδες να τελειώνουμε, και αφήστε τους πρόσφυγες και τα μουσεία τους στην ησυχία τους. με το μουσείο της πόλης μας ασχοληθήκατε τελευταία φορά το 2019, οποτε είναι τουλάχιστον υποκριτικό να μιλάτε τώρα για μουσεία. τα μουσεία δεν αρχίζουν ουτε τελειώνουν με τις δημοτικές αρχές κύριε Σεϊτανίδη!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/12/2023 23:30)

@20.25
Διαπιστώνω τρικυμία εν κρανίω άνω των 10 μποφόρ. Και το 2019 εναντίον της δημοτικής Αρχής ήμουν και δικαιώθηκα στην κάλπη, όπως και φέτος. Περαστικά, που δεν το βλέπω

ΥΓ. Δεν θα ανεβάσω άλλα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση, οπότε μην κάνετε τον κόπο οι μεν και οι δε

Αυγουστος (13/12/2023 16:51)

Οπαδοι απο εδω και περα μονοι σας θα κανετε αγωνες στο γηπεδο του αλλου. Χωρις ξενους διαιτητες και ματατζηδες.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
@Ανωνυμος* Ταξικός αντίπαλος είναι και ο υπηρέτης της Ελιτ. Ταξικός αντίπαλος είναι και ο οπουρτυνιστης.... αλλά για να προχωρήσει η βάρκα π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ο Στέφανος.....ποιος Στέφανος ομως;
Το τραγικό δεν είναι ότι βγήκαν τελευταίοι ενώ είχαν την στήριξη του 2ου κόμματος της Βουλης. Το τραγικό ειναι ότι τους πέρασε η παράταξη το...

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Μιλάμε, φοβερή ενημέρωση. Ο Σεϊτανίδης είναι στο γραφείο τύπου του Δημάρχου... Μιλάμε για αποκλειστικότητα... Δεν λες, που κρατάει την Αλήθε...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τζέλης, μέχρι να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος, όχι στην αριστερά δεν ήταν, δεν ήταν πουθενά. Βρείτε μου ένα άρθρο του, μια υπογραφή του...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@00.20 Κάπου διάβασες για την πάλη των τάξεων αλλά δεν το διάβασες όλο! Ταξικός εχθρός των αριστερών και των κομμουνιστών δεν είναι οι δημοσ...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Πολίτης
Κανένα air condiciom θα φροντίσει η Δημοτική αρχή να τοποθετηθεί στα σχολεία ???...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
Έλα τώρα μην βρείτε ευκαιρία μερικοί πούροι αριστεροί απ' τα γεννοφασκια σας, να βγάλατε ολη την "αριστεροσυνη" σας και μάλιστα περνοντας π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
Τι σου φταίει η αριστερά και της φορτώνεις τον κάθε είδους πολιτικαντη ! Για να μιλάς για ιδεολογική ασυνέπεια θα πρέπει πρώτα να μας πεις π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Γ.Β
Ψυχραιμία κε. Σεϊτανίδη....... έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας !!!!...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
2. Κάποτε οι δεξιοί ψήφιζαν Σταματιάδη, επειδή τους έφτιαξε αποχετευτικό σύστημα, και, ναι, κατόρθωσε, να μην το πληρώσει από την τσέπη του ...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
1. Όταν τελειώσει με το καλό το έργο, ποιος θα μπορεί να αρνηθεί ότι πιστώνεται στον Τομπούλογλου; Πέντε χρόνια ο Βούρος δεν έκανε τίποτα, κ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Ανωνυμος (05/07/2024 17:45) Ούτε ελέγχω, ούτε καν ερωτήματα θέτω. Θεωρώ δεδομένο, ότι ο Δήμος, νυν ή προηγούμενη δημοτική αρχή, έχει εξασφ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: Ανωνυμος
@15.54 Ως τι, ελέγχεις την δημοτική αρχή; Αν θέλεις να μάθεις πήγαινε μέχρι το δάσος να δεις! Αυτό που γίνεται από ελεγκτές και υβριστές κρυ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Το σύστημα δασοπυρόσβεσης στο Άλσος ελπίζω να δουλεύει....

Ο Δήμος ξεκινά τα θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ στο Αυλάκι
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
@16.17 Όταν έχεις αφήσει την ενημέρωση σου για τα δημοτικά στο λούμπεν φασισταριό τότε μπορούμε να πούμε απο τωρα ότι η παράταξη του νυν Δημ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©