Τετάρτη 28.02.2024,  

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Δημοσιεύτηκε στις 25/11/2023 στην κατηγορία Η πόλη  |  19 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Δεν είναι απλώς ότι φεύγει αυτό το συνονθύλευμα που πήγε την πόλη μας χρόνια πίσω κατά τη μαύρη τετραετία που μας κατσικώθηκαν και άφησαν τις γειτονιές και το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας στην τύχη τους- ή μάλλον στην ατυχία τους να έχουν αυτή την ανίκανη, αδιάφορη και από κάθε άποψη ντροπιαστική για όλους μας, δημοτική Αρχή.

 

Είναι ότι φεύγοντας δείχνει όλο το μέγεθος της μικρότητάς της, της ανυπόληπτης παρουσίας της, της πλήρους ακαταλληλότητας όχι να διοικήσει ένα δήμο -αυτό το ξέρουμε και το νιώσαμε τα τέσσερα μαύρα χρόνια που προηγήθηκαν- αλλά ακόμα κι ένα περίπτερο.

 

Δείτε λοιπόν την αλυσίδα αθλιοτήτων γύρω από τα χθεσινά εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού «Γεώργιος Παυλάκης»:

 

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ: Ο Βούρος έχει «τάξει» το γήπεδο στους πάντες!

 

Αρχικά ο τουρίστας στην πόλη μας Γιάννης Βούρος, που τυπικά εμφανίζεται (για λίγο ακόμα...) ως δήμαρχος, υποσχέθηκε στον Χαλκηδονικό -μαθαίνω ότι υπάρχει και σχετικό έγγραφο- τη διαχείριση του «Γεώργιος Παυλάκης» για 12 χρόνια.

 

Στη συνέχεια άλλαξε γνώμη -γεια σου ρε ηγέτη, αχαααχαχαχα- και χθες είχε καλέσει τρία τμήματα της ΑΕΚ, στα οποία ΕΠΙΣΗΣ έχει υποσχεθεί ότι θα χρησιμοποιούν το γήπεδο.

 

Μάλιστα, μετά τα εγκαίνια, είπε στον υπεύθυνο της ποδοσφαιρικής ομάδας του δήμου να μπει και να κάνει προπόνηση στο γήπεδο, ενώ είχε προγραμματίσει τη δική του προπόνηση ο Χαλκηδονικός.

 

Πιο ακατάλληλος για να βοηθάς τις ερασιτεχνικές προσπάθειες της πόλης, πεθαίνεις!

 

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: Ξεγέλασε το γιο του Γεωργίου Παυλάκη

 

Η «συντρίμ τιμ» του Δελαπατρίδη (βλ την πιο πάνω φωτο) δημάρχου, που κατρακύλησε την πόλη επί 4 χρόνια στην ανυποληψία και την παρακμή, είχε συνεννοηθεί με τον γιο του αείμνηστου Γεωργίου Παυλάκη, το όνομα του οποίου έλαβε το γήπεδο που εγκαινιάστηκε χθες, να πει δυο λόγια ευχαριστίας για την τιμή στη μνήμη του πατέρα του.

 

Ήλθε χθες ο άνθρωπος, είδε τον εκπρόσωπο Τύπου του δήμου να προσφωνεί τον (απερχόμενο, δόξα να χει ο Παντοδύναμος και ο λαός μας που τον μαύρισε) δήμαρχο, μετά ο απερχόμενος ψέλλισε μια τυχαία παράθεση λέξεων που ο ίδιος -και μόνον- θεώρησε ομιλία (ποιος θα ξεχάσει την συνεχή μπαρούφα του «να μοιράσουμε δικαιότερα το χαμόγελο»;) και… τέλος!

 

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος!!!

 

Στα σκουπίδια οι συνεννοήσεις με τον υιό Παυλάκη να πει δυο λόγια, μωρέ αυτά θα κοιτάνε τώρα οι πολιτικοί νάνοι της πόλης, η «συντρίμ τιμ» που μας αδειάζει τη γωνιά δείχνοντάς μας σε όλο της το μέγεθος, την πολιτική της μικρότητα, την μικροψυχία της απέναντι στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας για την ψήφο τους του Οκτωβρίου.

 

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΡΙΤΗ: Δεν άφησαν τον νέο Δήμαρχο να κάνει χαιρετισμό- Πόσο κόμπλεξ, πια…

 

Το έχω γράψει αρκετές φορές, αλλά επιβεβαιώνομαι συνεχώς.

 

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν ούτε να κερδίζουν, ούτε να χάνουν.

 

Ο εξαφανισμένος επί δεκαετίες από την πόλη μας Γιάννης Βούρος, παρέα με την πιο αποτυχημένη δημοτική ομάδα που πέρασε ever από το δήμο, τα γνωστά και ως «ορφανά της Γαϊτανά» (τα οποία θα ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ στο λαό της πόλης για την μαύρη τετραετία και όταν ο τουρίστας θα έχει επιστρέψει στα αγαπημένα του Βριλήσσια…), δεν έδωσαν τον λόγο για έναν χαιρετισμό στον παρευρισκόμενο στα εγκαίνια, εκλεγμένο Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Τομπούλογλου.

 

Καταλαβαίνω!

 

Είναι βαρύ και δύσκολο να τρως κατακούτελα μια καραμπινάτη ήττα από κάποιον που -αφελώς, ως συνήθως- νόμιζες ότι τον είχες του χεριού σου.

 

Είναι βαρύ και δύσκολο να καταπιείς το ότι σε νίκησε αυτός, για τον οποίο πανηγύριζες όταν βρέθηκε απέναντί σου.

 

Είναι βαρύ και δύσκολο να καταλάβεις ότι οι ψευτομαγκιές και οι τσαμπουκάδες της πεντάρας του τύπου «όλοι σας και μόνος μου» έγιναν πράξη στη δεύτερη Κυριακή και σε έστειλαν από εκεί που ήλθες…

 

Αλλά όταν έγραφα «μυρωδιάς της πολιτικής» ήξερα πολύ καλά τι έγραφα.

 

Για τους παντελώς ανίκανους να βρίσκονται στην πολιτική, είναι και πολύ δύσκολο να κρύψουν το κόμπλεξ που όλες οι παραπάνω δυσκολίες τους προξένησαν.

 

Και το φανερώνουν δημόσια, με τον πιο εξευτελιστικό για τους ίδιους τρόπο.

 

Και ούτε την «υγρασία» που αισθάνονται, την καταλαβαίνουν, γι αυτό την αποδίδουν στη βροχή…

 

Ελπίζω δε, να αποφασίσουν την πιο μεγάλη αποκοτιά και να ζητήσουν, όπως ακούγεται στα στέκια της πόλης, την… επανάληψη των εκλογών, για να δουν σε όλο της το μέγεθος την ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ που νιώθει η πόλη για αυτούς.

 

Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, που και πάλι θα ταλαιπωρήσει την πόλη (προσωπικά το θεωρώ απίθανο γιατί τα επιχειρήματα είναι τόσο γελοία, που εύκολα βρίσκεις ποιος τα σκέφτηκε αλλά δεν στέκουν σε κανένα δικαστήριο κατά τη γνώμη μου…), θα πέσει ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ.

 

Τρελό γέλιο, σας λέω…

 

Μέχρι που θα καθιερώσουμε ΕΙΔΙΚΗ ΕΥΘΥΜΟΓΡΑΦΙΚΗ στήλη!

 

Κοπιάστε...

 

ΥΓ: Θεωρώ ότι μετά τις χθεσινές αθλιότητες στα εγκαίνια του γηπέδου «Γεώργιος Παυλάκης» πρέπει να πάρει επίσημη θέση και η διοίκηση του Χαλκηδονικού. Τουλάχιστον για τη μνήμη του ανθρώπου που τιμήθηκε με την ονοματοδοσία του γηπέδου, αλλά και από σεβασμό όχι στον Γιάννη Τομπούλογλου, αλλά στο αξίωμα στο οποίο τον εξέλεξε ο λαός της πόλης.-

 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

 

Απολύτως αξιόπιστη πηγή μου θυμίζει ότι χθες έλειπε η ταμπέλα που υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα στο γήπεδο.

 

Αυτή:

 

 

Δηλαδή ο πολιτικός νάνος έκανε εγκαίνια και ονοματοδοσία, ΧΩΡΙΣ να μιλήσει ο γιος του τιμώμενου, όπως είχε συμφωνηθεί, και ΧΩΡΙΣ να ξαναβάλει την ταμπέλα στη θέση της. 

 

Τέτοια ντροπή...

Γράψτε την άποψή σας

Χαλκηδόνιος (25/11/2023 17:36)

Δεν έκανε ονοματοδοσία ο απερχόμενος. Ονοματοδοσία έχει γίνει από τον Παπαμικρουλη
Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/11/2023 17:56)

Σωστά. Γι αυτό κι έπρεπε η ταμπέλα να βρίσκεται στη θέση της και κατά τη χθεσινή τελετή

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (25/11/2023 18:16)

35 ημέρες και σήμερα

Γιατί να πάρει τον λόγο ο Τομπούλογλου; (25/11/2023 18:24)

Ειναι μήπως δικό του έργο; Έχει 5 χρόνια μπροστά του να δούμε πόσα έργα θα εγκαινιάσει. Ηδη έχει αρχίσει το αφήγημα της καμένης γης! Θα γελάσει και το παρδαλό κρι κρι που έλεγε και μία ψυχή...

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/11/2023 18:36)

@18.24
Μήπως γιατί είναι εκλεγμένος Δήμαρχος της πόλης; Το υπενθυμίζω αν κατά λάθος το έχεις ξεχάσει.

Εδώ πήρε το λόγο ο άνθρωπος που έφαγε εξώδικα από τον Χαλκηδονικό, παραστάσεις, διαμαρτυρίες για την αδιαφορία του...

Και δεν ντράπηκε να το παίξει και ο... ευεργέτης του Χαλκηδονικού!

Αλήθεια, με το χαρτί που δίνει την αποκλειστική διαχείριση του γηπέδου στον Χαλκηδονικό τι γίνεται;

Τουμπέκα κι εκεί, έτσι;

Γι αυτό ήθελε να μιλήσει μόνον αυτός. Για να μην του βγάλουν ΚΑΙ ΕΔΩ τα άπλυτα στη φόρα.

Γι αυτό και "φίμωσε" τον γιό του Παυλάκη, ενώ τον είχε καλέσει για να απευθύνει χαιρετισμό.

Αλλά πότε ήταν αξιόπιστος ο απερχόμενος τουρίστας, για να είναι και στην προκειμένη περίπτωση;

Ποτέ!

Γιατί να πάρει τον λογο ο Τομπούλογλου; (25/11/2023 18:52)

Είναι εκλεγμένος απο 1/1/24. Τον λόγο παίρνει όποιος συνέβαλε στην αποπεράτωση του έργου. Σε τι ακριβώς συνέβαλε ο Τομπούλογλου;

Είπαμε έχει 5 χρόνια να εγκαινιάσει οσα εργα θέλει. Γιατί καίγεται τόσο για τα έργα άλλου; Μήπως επειδή το αφήγημα σας περί 0 έργων αποδεικνύεται ψευδες; Έρχονται και άλλα αυτον τον μήνα. Δε θα εγκαινιάσει ούτε ενα έργο της παρούσας Δημοτικής αρχής το Τομπουγλέικο! Παρτε το αποφαση!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/11/2023 18:57)

Δικαιολογώ πλήρως την τρικυμία εν κρανίω. Κανείς δεν είπε να εγκαινιάσει ο Τομπούλογλου. Αλλά ένα χαιρετισμό θα μπορούσε να κάνει ΑΝ ο απερχόμενος δεν αποδείκνυε για άλλη μια φορά πόσο μικρόψυχος και κομπλεξικός είναι.

Για τον γιο του Παυλάκη που εξαπατήσατε, ούτε λέξη, έτσι;

Τι να πείτε, έρμοι...

@18:24 (25/11/2023 22:25)

Πραγματική τρικυμία εν κρανιω. Δεν βρέχει κύριε/κυρία.

Σας πτύουν.

Πολίτης (26/11/2023 07:33)

Πολλά λόγια , κάτσε κε. Σεϊτανίδη να αναλάβει ο καινούργιος Δήμαρχος και επειδή ακούω ότι έχει το μαγικό μπαστούνι, βλέπε Άδωνη και λοιπούς θα μας τα λύσει όλα και όταν λέω όλα το εννοώ.....να με και τα δημοτικά - διαφημιστικά τέλη από το γήπεδο θα πάρει.
Ο για τον Βούρο το διάβασε μια επιστολαρα του μέλους του συμβουλίου του Χαλκηδονικου , ευχαριστίες για την τήρηση του λόγου του Δημάρχου και την ολοκλήρωση του έργου μέσα στην θητεία του !!!
Μάλιστα ένθερμος υποστηρικτής του Τομπουλογλου στον δεύτερο γύρο , με επιστολαρα πάλι !!!!
Το όνομα το ξεχνάω, πιστεύω ότι το έχεις εσύ....... και μην τυχόν σε δω σε λίγο καιρό ,λίγα χρόνια απέναντι στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, θα έχουμε τρελά γέλια !!!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/11/2023 10:23)

@07.33

Κατάπλασμα συνιστώ αγαπητέ και μπόλικα λεξοτανίλ… που θα πάει, σε τρία τέσσερα τέρμινα θα το συνηθίσετε. Εκτός αν δεν σας το επιτρέψει ο επικείμενος διαχειριστικός έλεγχος…

Χατζηχρηστου Μαρια (26/11/2023 12:14)

Ειλικρινα διαβάζοντας το άρθρο σας, έμεινα έκπληκτη απο το μένος σας που εκφράζεται με τέτοιο άσχημο και θρασυ( κατ εμενα) λόγο, που δεν συνάδει με σοβαρό και αξιοπρεπή δημοσιογραφικό λόγο , εκτός αν θέλετε να μιμηθείτε την γλώσσα που χρησιμοποιεί γνωστη εφημερίδα. Αν θέλετε να προβληματίσετε τον αναγνώστη σας θα επρεπε να χρησιμοποιείτε περισσότερη εγκράτεια και η ευθραδεια σας να προβάλεται σε αντιπαραβολή γεγονότων και μόνο και οχι χαρακτηρισμών και χλευασμών. Δεν σας γνωρίζω προσωπικά αλλά με αυτά που διαβάζω έτσι όπως τοποθετείτε τα πράγματα, νομίζω ότι έχετε μάλλον προσωπική αντιπαλότητα με κάποιους και αυτό δεν είναι προσόν σε ενός δημοσιογράφου που σε κάθε περίπτωση πρέπει να μένει ουδέτερος. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να ειναι τίμια πρέπει και να δείχνει τίμια… Και ως αναγνώστης θα σας πρότεινα να ασχοληθείτε γι αυτά που λέγονται για το πρόσωπο σας και δεν καθόλου κολακευτικά για τα κίνητρα σας!!!

Χατζηχρήστου Μαρια (26/11/2023 12:17)

Επίσης ως δημοσιογράφο σας βρίσκω ανενημέρωτο. Σύμφωνα με τον νέο εκλογικό νόμο οι εκλογές δεν επαναλαμβάνονται, αλλα κρίνονται στο εκλογοδικείο, κοινώς δικαστήριο! Όποτε μαλλον οι οποίες προσδοκίες σας δεν θα επαληθευτούν!
Μην κρίνετε ίνα μη κριθείτε!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/11/2023 14:07)

@12.15, @12.17

Εκλαμβάνω ως αληθινό το ονοματεπώνυμό και σας απαντώ: οι απόψεις μας περί δημοσιογραφίας διαφέρουν ριζικά. Εσείς ενοχλείστε από την κριτική των πράξεων της εξουσίας, κι όχι από αυτές καθαυτές τις πράξεις. Εγώ, πάλι, το αντίθετο. Εσείς ενοχλείστε από την ίδια την έννοια της κριτικής αφού κατά τη γνώμη σας ο δημοσιογραφος πρέπει να είναι «ουδέτερος» (βρείτε μου έναν ουδέτερο, όπως εσείς εννοείτε τον όρο). Εσείς ακούτε «τα όσα λέγονται για το πρόσωπό μου», αλλά ούτε τα διασταυρώνετε, ούτε τα αναφέρετε, δηλαδή ακούτε και πείθεστε από ανώνυμες φήμες. Διαφέρουμε ριζικά κυρία μου. Ριζικά!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/11/2023 15:08)

@Χαλκηδόνιος

Καλός φίλος, μού υπενθυμίζει ότι την ονοματοδοσία την έκανε ο αείμνηστος Γιώργος Αποστολάκης

@"Χατζηχρήστου" (26/11/2023 19:25)

Αυτες τις ιδέες βάζετε στον τουρίστα η αυλή του και έχετε γίνει περιγελως σε όλη την οικουμένη

Γελάνε μαζί σας ακόμα και εκτός ΝΦ ΝΧ!!

Τουρίστας (26/11/2023 22:10)

Στα εγκαίνια του τουρίστα ήθελε να πάρει τον λογο ο άλλος όμως. Ειστε πολύ αστειοι!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/11/2023 11:13)

@22.10

Κι εσείς πολύ πονεμένοι και απελπισμένοι. Για τη φίμωση στο γιο του Παυλάκη, κουβέντα έτσι; Τι να κάνουμε; Κατάπλασμα και μπόλικα λεξοτανίλ, μήπως και το συνηθίσετε. το φούμο...

@Τουρίστας (27/11/2023 12:49)

Ήταν προσωπικά του εγκαίνια του τουρίστα???

Σε όλες τις εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα είθισται όταν βρίσκεται ο νεοοεκλεγμενος δημαρχος, περιφερειαρχης να παίρνει το λόγο. Αλλά....αυτοί είστε! Γιαυτό χάσατε!

marcus (29/11/2023 18:05)

Μα, πραγματικά, ούτε να φύγουν αξιοπρεπώς δε μπορούν πια;;;;

Άντε να ανασάνει η πόλη επιτέλους!

Υ.Γ.: Το να μείνει, από το νέο έτος, ο Βούρος επικεφαλής της παρατάξεώς του, πόσο δίνει στο στοίχημα;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.37 Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο. ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.02 Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα π...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον υβριστή Στην Αλήθεια εγώ αποφασίζω, όχι εσείς...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.28 Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@προς πάντα ενδιαφερόμενο Με εκπροσωπεί κάποιος ΔΕΝ σημαίνει συμφωνώ με όσα κάνει, αυτά είναι στοιχειώδη ζητήματα για πρωτοετείς φοιτητές πο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.48 Εκπροσωπούσε όλους τους, δημότες, πόσο πιο σαφώς να το γράψω; Πληρώνω κι εγώ για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού, θέλω - δεν θέλω. Πώς ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον φασίστα Δεν απαντώ σε ηλιθίους, ούτες τους φιλοξενώ στην Αλήθεια. Μη σε ξαναδώ εδώ......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης 'Αρα, αν ασπάζεστε αυτό που γράφετε, τότε εκπροσωπούσε κι εσάς η πρώην δημοτική αρχή σε όλα όσα έκανε, σωστά;...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: γηπεδοστανεαφιλαδελφεια
Το θέμα δεν είναι ότι θα δώσει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου για τον τελικό του Conference, αλλά ότι θα δημιουργηθεί προ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας 13.35 Μάρκος Έρχονται τουλάχιστον 5 χρόνια μαύρα για τα αριστερδέξια τρολ!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο βάλε λίγο το μυαλό σου( αν υπάρχει) να δουλέψει!! Η πλειοψηφία μέσα στο Δ.Σ. φαίνεται στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων! Τώρα την ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.11 Κι αυτό που με ρωτάτε το έγραψα, αλλά δεν διαβάζετε προσεκτικά, οπότε το ξαναγράφω: Στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©