Τρίτη 05.12.2023,  

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Δημοσιεύτηκε στις 09/11/2023 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  8 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Δυο βόμβες "έσκασαν" στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που έγινε απόντος του Γιάννη Βούρου, επειδή, όπως είπε ο πρόεδρος του σώματος, "είχε μια ανειλημμένη υποχρέωση" χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις. 

 

Τομπούλογλου: Ζητώ συνεχώς στοιχεία και μου τα αρνούνται

 

Η πρώτη προήλθε από τον εκλεγμένο Δήμαρχο, Γιάννη Τομπούλογλου, ο οποίος ζήτησε το λόγο στην έναρξη της συνεδρίασης για να ενημερώσει το Σώμα ότι έχει καταθέσει αλλεπάλληλα αιτήματα για συγκεκριμένη ενημέρωση εκ μέρους της απερχόμενης δμοητικής αρχής, χωρίς αυτή η τελευταία να έχει ανταποκριθεί.

 

Ο νέος Δήμαρχος ανέφερε έναν προς έναν τους αριθμούς πρωτοκόλλου των αιτήσων που έχει υποβάλλει, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το ότι πράγματι ζητά ενημέρωση, προκειμένου μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του με τη νέα χρονιά, να είναι όσο το δυνατόν πιο ενήμερος για τα όσα θα βρει στον δήμο. 

 

Σχετική ήταν και η τοποθέτηση του Παντελή Γρετζελιά, ο οποίος εξήγησε πως οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης γίνονται τον Οκτώβριο "καθόλου τυχαία" και οι νέες διοικήσεις αναλαμβάνουν με τη νέα χρονιά, επίσης "καθόλου τυχαία".

 

Μεσολαβεί ένα δίμηνο, περίπου, κατά το οποίο οι απερχόμενοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ενημερώσουν τους επόμενους, δεδομένου ότι το κράτος, άρα κι ο δήμος, έχουν συνέχεια. 

 

Είναι να αναρωτιέται κανείς για τα ατέλειωτα περαδώθε της απερχόμενης διοίκησης.

 

Τη μια κάνουν τον μεγαλόψυχο και καλούν τον Τομπούλογλου να κάνουν μαζί προϋπολογισμό και να ορίσουν δημοτικά τέλη.

 

Την άλλη ζητούν επανακαταμέτρηση, δείχνοντας ότι ούτε να χάνουν ξέρουν, ούτε να αποδέχονται ένα εκλογικό αποτέλεσμα που δεν τους αρέσει.

 

Την παρ' άλλη αρνούνται να ενημερώσουν τον νέο Δήμαρχο, δείχνοντας απίστευτη μικροψυχία και αξεπέραστα κόμπλεξ.

 

Είναι για λύπηση...

 

Κατάθεση ψυχής από τον Γεωργαμλή

 

Η δεύτερη "βόμβα" έπεσε από τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή, ο οποίος σε μια κατάθεση ψυχής κι αφού προηγουμένως είπε πως θα ήθελε να παρευρίσκεται κι ο δήμαρχος, προχώρησε σε μια πλήρη αποκάλυψη των προβλημάτων της ασυνεννοησίας και της ασχετοσύνης εκ μέρους του Γιάννη Βούρου για το πώς θα διοικήσει το δήμο, κι όλα όσα αντιμετώπισε ο κ. Γεωργαμλής κατά την προηγούμενη τετραετία.

 

Η κατάληξη, όμως, της ομιλίας Γεωργαμλή στο δημοτικό συμβούλιο ήταν εκπληκτική: "Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τους συμπολίτες μου, που έκανα δήμαρχο τον Γιάννη Βούρο" είπε συγκινημένος για να ακολουθήσει το χειροκρότημα των κατοίκων που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση. 

 

Όλοι, άλλωστε, θυμόμαστε τι συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια: Ένας Γιάννης Βούρος άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ξένος με την πόλη και χωρίς την παραμικρή σχέση με όλους όσοι μαζεύτηκαν στον συνδυασμό του -και τους οποίους ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΑΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ- και τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή, πιστό οπαδό όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά και της κατασκευής του γηπέδου, να ξημεροβραδιάζεται στα τηλέφωνα και τις συναντήσεις προκειμένου να γνωρίσει στον τουρίστα κάποιους γνωστούς συμπολίτες μας και να φτιάξει από το τίποτα έναν συνδυασμό. 

 

Κι απάντηση του μακράν χειρότερου δημάρχου που πέρασε από την πόλη, ήταν να συγκρουστεί όχι μόνον με τον Γεωργαμλή, χωρίς τον οποίο όχι συνδυασμό δεν θα είχε, αλλά ούτε ταξί δεν θα γέμιζε με τους γνωστούς του στην πόλη, αλλά και με την Παπακώστα, μια γυναίκα που συγκαταλέγεται στους στενότερους συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη, και με τον Γραμμένο που όλη η πόλη μόνο καλά λόγια λέει, και με τον συγγενή του Καραβία και με το... σύμπαν. 

 

Κι όπως έλεγε με τη χαρακτηριστική, μπάσα φωνή του ο αξέχαστος Μίμης Φωτόπουλος, "και ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα" για τον ίδιο τον Γιάννη Βούρο, διότι για την πόλη ήταν λυτρωτικά κι ευεργετικά. 

 

Ο μονίμως απών από την πόλη, απουσίαζε και από το δημοτικό συμβούλιο

 

Προσωπικά δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τον τουρίστα στην πόλη μας, Γιάννη Βούρο.

 

Συγκαλεί δημοτικό συμβούλιο σε ώρα και μέρα που επιλέγει ως διοίκηση, και σε αυτό ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ γιατί, λέει, έχει "ανειλημμένη υποχρέωση".

 

Κι έτσι να έιναι, δηλαδή να προτίμησε μια "ανειλημμένη υποχρέωση" από την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο, αυτό και μόνον δείχνει που έχει γραμμένο τον δήμο, την πόλη, όλους κι όλες εμάς ο τουρίστας στην περιοχή μας Γιάννης Βούρος: Ακριβώς εκεί που τον έχει γραμμένο και η πόλη!

 

Ανεπαρκής, τοξικός, συγκρουσιακός όσο έχει εξουσία, κομπλεξικός και δραπέτης από τα δύσκολα όταν την έχασε. 

 

Ανίκανος να αναμετρηθεί με τους αντιπάλους του, ανάξιος να ηγείται μιας ομάδας που την άφησε μόνη της στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μετά την ήττα του συνδυασμού του, για να βγάλουν "οι άλλοι κατακάστανα από τη φωτιά".

 

Όταν κάποια στιγμή ο πρόεδρος του συμβουλίου είπε στον Γεωργαμλή "Ξέρετε, τα λέτε αυτά αλλά δεν είναι παρών κι ο δήμαρχος", ο Λύσσανδρος απάντησε: "Δεν ξέρω καν, αν θα ξαναέλθει στο συμβούλιο".

 

Και κανείς από την (για λίγο ακόμα) διοίκηση δεν αντέδρασε.

 

Κανείς δεν διαμαρρτυρήθηκε, κανείς δεν είπε "τι είναι αυτά που λέτε;", κανείς δεν εξερράγη, όπως θα έκανε εάν ένας φυσιολογικός επικεφαλής συνδυασμού έχανε τις εκλογές. 

 

Αλλά τι δουλειά έχει ο Μεσιέ Σουσός στον Μπύθουλα;

 

Αλήθεια, ποιος από την Πολιτών Πολιτεία μπορεί να ενημερώσει υπεύθυνα τον δήμο και την πόλη εάν ο κ. Βούρος εμφανιστεί ξανά σε δημοτικό συμβούλιο; 

 

Γιατί χθες, στην παρατήρηση του Λύσσανδρου Γεωργαμλή ότι δεν ξέρει αν θα ξανάρθει σε δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Βούρος, κανείς από την Πολιτών Πολιτεία δεν απάντησε... 

 

Πραγματικά, δεν θα μας λείψετε καθόλου κύριε Βούρο. 

 

Αριβεντέρτσι...

Γράψτε την άποψή σας

Βρε Κοκο (09/11/2023 14:43)

Εδώ δε μπόρεσες τόσες φορές να βγάλεις Δήμαρχο τον εαυτό σου έβγαλες τον Βούρο; Πλάκα έχεις!

Νφ νχ (09/11/2023 16:37)

Αλλο δε θα μας λειψει και αλλο τον πληρωνουμε για υπηρεσιες που δεν παρεχει.

Άλλα λόγια... (09/11/2023 16:58)

Είπε ο Γεωργαμλής, Ό φωστήρας της τοπικής αυτοδιοίκησης!

Συμφωνώ και γέλασα με το "Εδώ δε μπόρεσες τόσες φορές να βγάλεις Δήμαρχο τον εαυτό σου έβγαλες τον Βούρο; Πλάκα έχεις!"

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (10/11/2023 08:40)

Για τον ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ καμμία αναφορά .Μάλιστα είναι και ύβρις για την πόλη μας να αναφερόμαστε σε αυτόν του ΄΄τύπο'' . Όσον για τον κο Λύσσανδρο με τις ''βόμβες'' του και την περί ''κατάθεση ψυχής'' ,ελάχιστες παρατηρήσεις .Αρχικά από που και εως που έκανε Δήμαρχο τον Βούρο ? Να μας πεί ανοικτά και φανερά πως τον έκανε . Να θυμίσουμε ότι τον έβγαλε Δήμαρχο , άλλος Τοπικός Φορέας για καθαρά πολιτικούς λόγους .Επίσης για πόσα χρόνια δούλευε μαζί με τον Βούρο? Μπορείτε να βρείτε πότε έφυγε απο την παράταξη του ?Μήπως μπορείτε να δείτε το βίντεο από ένα δημοτικό συμβούλιο (αρκετά πρόσφατο) που λέει αναφερόμενος στην θητεία Βούρου ,<< άντε να μην μιλήσω >>. Το θυμάστε ? Να το βρείτε! Να μιλήσεις παλληκάρι μας γιατί και εσύ ήσουν μέρος του προβλήματος άρα και ''ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ .'' Η σιωπή είναι χρυσός για μερικά άτομα .Γειά σας !!!!!

Πόντιος Πιλατος (10/11/2023 10:30)

Από τότε που βγήκε η συγνώμη ,χάθηκε το φιλότιμο...Έχεις μεγαλύτερη ευθύνη από τον Βου'ρ'κο κύριε Γεωργαμλή αφού εσύ τον έβγαλες όπως λες Ξέρεις καλύτερα από όλους την τρομοκρατία που έπεσε στην πόλη το 2019 ., και πως κερδίσατε τις εκλογές.
Στην "απολογία" σου άλλωστε μιλάς για τα προσωπικά σου με τον δήμαρχο κ δεν βλέπω τίποτα ουσιαστικό για την κατάσταση που καταντησατε την πόλη ,γιατί για 3 χρόνια υπερψηφίζες

Υ.Γ.
1)Οσο για την περιζητη αντιδήμαρχια τεχνικών υπηρεσιών που ήταν προσυμφωνημένη(οι δικοί σου το λένε) με ποια προσόντα την πήρες; με του μηχανικού. του αρχιτέκτονα; η τέλος πάντων με ποιες γνώσεις; γιατί πιστεύω ότι δεν γνωρίζεις πως βγαίνει ούτε το εμβαδον ενος ορθογωνίου τριγώνου..
2)Η αντιπολίτευση αναρωτιέμαι τι ήταν αυτό που ακριβώς χειροκρότησε ;

tsin lao (10/11/2023 15:16)


Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΑΜΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ

ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

Μπαρουφακης (10/11/2023 23:16)

Εαν καταλαβαινε ποσο τον αυτο-υποτιμουν τα λεγομενα του δεν θα τα ελεγε ...
Η συγνωμη δεν απενοχοποιει εναν πολιτικο ...
"Τον εκανε?"...ποιος τον αναγκασε να παει πισω του?
Γιατι εκατσε 3 ετη αποκατω του?

ΤΑΛΕΠΟΡΟΣ (18/11/2023 10:33)

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΡΣΙΝΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?
ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟ MERCADO?
ΔΕΝ ΕΙΞΕΡΕ ΚΑΝΑΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΠΩς ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΗΡΕΜΗ?

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@Κωστας ,George, ΑΕΚΑΡΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ! Αυτοι που υπηρετείτε , ανεγκεφαλα σκουπίδια, οι λαθρέμποροι, οι πρεζεμποροι, και όλα τα λαμόγια που ηγο...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: ΑΕΚΑΡΑ
Ιθαγενή προβοκάτορα η αναλγητη κυβέρνηση και η κακιά ΕΠΟ του Μελισσανίδη δεν σου χάρισε τη νίκη στον Βόλο οπότε άραξε στη μιζέρια σου κι από...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Ανωνυμος
@19.20 Η απάντηση είναι ανάλογη της ένστασης! Ηλίθιες! Τίποτα δεν κρύβει εκπλήξεις! Ούτε οι ενέργειες των απελπισμένων ούτε το αποτέλεσμα τη...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Η Αλήθεια
@18:02 Είναι kinder έκπληξη!...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.14 Είναι αντάξια του ανδρός......

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: marcus
Κύριε Σεϊτανίδη, μπορείτε να θυμηθείτε ανάλογη συμπεριφορά από απερχόμενο δήμαρχο της πόλης; Θεωρώ ότι είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ αυτά που συμβαίνουν!...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.44 Δείχνω την αναξιοπρέπεια, το πολιτικό κόμπλεξ, την ανθρώπινη μικρότητα. Λίγο είναι, κουκουλοφόρε;...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Ανωνυμος
@11.28 Γιατί δεν δημοσιοποιείτε το περιεχόμενο της ένστασης ώστε να καταλάβουν οι πολίτες σε ποιο ακριβώς ζήτημα αμφισβητειται η κρίση τους...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Μνήμη ελέφαντα
Μαντέψτε ποιος έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Facebook και κερδίστε μια γεμιστή γαλοπούλα για τα Χριστούγεννα... "Ο λαός τους έκρινε. Θα ...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Τάκης Τσουκαλάς
Οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για προσφυγή στο CAS όπως ο Ολυμπιακός κρίνονται προς το παρόν ανακριβείς!!!!!!!!!...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Η Αλήθεια
Αν θες να ρωτήσεις κάτι τον κ. Βούρο μπορείς φαντάζομαι να το κάνεις. Οποιος συμφωνεί μαζί του δε σημαίνει ότι είναι ο ίδιος ή ότι εστω το...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.28 Πρώτον εγώ διαλέγομαι με το όνομά μου, ενώ εσύ χρησιμοποιείς το όνομα της δικής μου ιστοσελίδας για να πεις τις παπάντζες σου, νομίζο...

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου
Xρήστης: Ε.Κ.Σ.
Ειναι γεγονος οτι επι των ημερων του Π.Γρετζελια η Φιλαδελφεια ηταμ καθαρη. Το εβλεπα σχεδον καθε μερα να βγαινει εξω απο το πρωι. Αυτα ως π...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Το θέμα είναι γιατί την ημέρα των εκλογών και πρώτης καταμετρησης οι εκλογικοι αντιπρόσωποι του Βουρου δεν διαμαρτυρηθηκαν, δεν αμφισβήτησα...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Η αλήθεια
Απο εδώ και στο εξής να κάνουμε γκάλοπ λοιπόν για επεξήγηση νομικών διαδικασιών... Ρωτησαμε 100 ανθρώπους κι έτσι... επίσης να σε διορισουμ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©