Τρίτη 05.12.2023,  

Θα πιείτε το πικρό ποτήρι ως το τέλος κύριε Βούρο

Δημοσιεύτηκε στις 21/10/2023 στην κατηγορία Γνώμες  |  21 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Σας το έχω γράψει πολλές φορές και πραγματικά έχω βαρεθεί η άποψη αυτή να επιβεβαιώνεται από τα πράγματα: Ο Γιάννης Βούρος δεν σκαμπάζει από πολιτική. Καλός ηθοποιός μπορεί να είναι, στο θέατρο θα πάμε να τον δούμε και μια και δυο φορές, αλλά από πολιτική… γιοκ.

 

Κι επειδή ο ίδιος είναι «μυρωδιάς» της πολιτικής νομίζει ότι κι οι άλλοι είναι το ίδιο.

 

Έτσι, έκατσε και σκέφτηκε ο «πολυμήχανος» (γέλια…): Τώρα που οι πολίτες με μαύρισαν, μήπως να φορτώσω τις δικές μου υποχρεώσεις στον Γιάννη Τομπούλογλου;

 

Λες κι ο Γιάννης Τομπούλογλου δεν έχει φάει την πολιτική με το κουτάλι, λες και είναι μυρωδιάς, όπως ο μαυρισμένος στις κάλπες Γιάννης Βούρος

 

Ο Γιώργος Μούτσιος, "μαυρισμένος" αλλά αυτός για τις ανάγκες του ρόλου του, όχι από την κάλπη...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Έτσι, λοιπόν, ο απερχόμενος έβγαλε μια πολύ «σοφή» ανακοίνωση.

 

Δείτε την κι ακολουθεί η αποκάλυψη των πραγματικών αδιεξόδων του μυρωδιά της πολιτικής, Γιάννη Βούρου:

 

*****

 

Οι εκλογές παρήλθαν και οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε πράξη την βασική μας προεκλογική εξαγγελία, πως αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της πόλης και μόνον αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, θα ασκούμε με πλήρη συνέπεια και ως οφείλουμε, τα καθήκοντά μας έως την 31η Δεκεμβρίου του 2023.

Ωστόσο επειδή σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να υπάρξουν σκέψεις ή υπόνοιες περί «ναρκοθέτησης» της επερχόμενης αυτοδιοικητικής περιόδου, από τις επόμενες κιόλας ημέρες, «ανοίγουμε την πόρτα του Δημαρχείου» στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και την ομάδα του, ώστε αυτοί με την σειρά τους και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να συντάξουν τον προϋπολογισμό, το τεχνικό πρόγραμμα και να προτείνουν τους συντελεστές των Δημοτικών Τελών για το έτος 2024.

Προϋπολογισμό, τεχνικό πρόγραμμα και συντελεστές τελών καθαριότητας, ανακύκλωσης και ηλεκτροφωτισμού, που έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν με την υπάρχουσα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να είναι καθ’ όλα έτοιμοι από την 1η Ιανουαρίου, να ξεκινήσουν ανεμπόδιστα και χωρίς εκκρεμότητες το έργο τους.

Επίσης διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας, πως σε καμία περίπτωση δεν θα υιοθετήσουμε πρακτικές, που καταγγέλλαμε κατά το διάστημα της δικής μας θητείας π.χ. μπλοκάρισμα απαρτίας στα δημοτικά συμβούλια, όχι σε όλα, στείρα άρνηση, καταγγελίες επί καταγγελιών κοκ.

Θα παραμείνουμε πιστοί στο δόγμα μας περί σύνεσης, χαμηλών τόνων, εποικοδομητικών προτάσεων, δημιουργικής πολιτικής, αλλά και υπεράσπισης, με όλη την δύναμη της φωνής μας, κάθε πτυχής του έργου μας.

 

*****

 

Τι λέει με αυτή την ανακοίνωση- περιβόλι ο κ. Βούρος; Ότι ΑΡΝΕΙΤΑΙ να εκτελέσει τα καθήκοντά του έως τις 31/12, οπότε λήγει η κατά κοινή παραδοχή αποτυχημένη θητεία του και ως δήθεν «ένδειξη μεγαθυμίας» καλεί τον Γιάννη Τομπούλογλου να συντάξει προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα, αλλά και να προτείνει δημοτικά τέλη για την επόμενη χρονιά.

 

Πρόκειται για εντελώς ΑΣΟΒΑΡΗ πρόταση, προφανώς εμπνεύσεως του ίδιου του Γιάννη Βούρου, ή και κάποιου στενού του συνεργάτη, άλλωστε η πλειοψηφία της Πολιτών Πολιτείας απαρτίζετια είτε από Γκρούεζες (Κουτσάκης, Πλάτανος κλπ) είτε από μυρωδιές της πολιτικής όπως ο ίδιος ο απερχόμενος.

 

Διότι, κανέναν δεν ξεγελά, αφού ο προϋπολογισμός μπορεί να αναθεωρηθεί (γίνεται αναμόρφωση) από τη νέα διοίκηση, άρα δεν χρειάζεται η Συμπαράταξη να εμπλακεί στη σύνταξή του. Ομοίως το τεχνικό πρόγραμμα τροποποιείται.

 

Το ζουμί είναι ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.

 

Και αυτό που δεν λέει ο κ. Βούρος (και νομίζει ότι είμαστε αφελείς σαν κι αυτόν και δεν το καταλαβαίνουμε) είναι ότι ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ διότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτούς που τον έφεραν και τον επέβαλαν στην πόλη μας.

 

Ειδικότερα, ο Γιάννης Βούρος «κάθεται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα» διότι η ΑΕΚ αξιώνει μηδενικά δημοτικά τέλη, με το επιχείρημα ότι η επαναλειτουργία του γηπέδου ξαναέφερε πολύ κόσμο στην πόλη, κι έτσι τα μαγαζιά έχουν αυξημένους τζίρους. Και ουσιαστικά ζητάει αυτό να αντανακλά σε μηδενικά δημοτικά τέλη για το γήπεδο.

 

Ο κ. Βούρος, λοιπόν, έχει παραδεχθεί ότι ΑΔΥΝΑΤΕΙ να υλοποιήσει την αξίωση εκείνων που ουσιαστικά τον εξέλεξαν στη θέση του δημάρχου το 2019.

 

Διότι αν δεν είσαι αυτόφωτος πολιτικά, αλλά στηρίζεσαι σε πλάτες άλλων, κάποια στιγμή το αλισβερίσι απαιτεί να ικανοποιήσεις τα «θέλω» τους.

 

Αλλά πότε μπόρεσε να φέρει κάτι ουσιαστικό σε πέρας ο Γιάννης Βούρος σαν δήμαρχος (και όχι "ως" για τους γνωρίζοντες ελληνικά), για να μπορέσει και αυτό;

 

Και τώρα, νομίζει, ο καημενούλης, ότι θα «φορτώσει» στις πλάτες του Γιάννη Τομπούλογλου τις υποχρεώσεις που εκείνος ανέλαβε και που -τι πρωτότυπο…- ούτε αυτές μπορεί να φέρει σε πέρας…

 

Ε λοιπόν κύριε Βούρο, σας έχω νέα: Θα πιείτε το πικρό ποτήρι ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

 

Έως την τελευταία σταγόνα.

 

Κανείς δεν πρόκειται να σας δώσει σωσίβιο για να γλιτώσετε από τα αδιέξοδά σας.

 

Συντάξτε γρήγορα προϋπολογισμό, τεχνικό πρόγραμμα και προτείνετε ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τα δημοτικά τέλη για την επόμενη χρονιά.

 

Και μετά, συνεχίστε το πακετάρισμα…

Γράψτε την άποψή σας

ΑΕΚΑΡΑ (21/10/2023 13:30)

Έχει δίκιο η ΑΕΚ. Ανέστησε την πόλη.

Ανώνυμο (21/10/2023 14:57)

Παρακολούθησα την ιντερνετική φυλλάδα αυτη, γιατί φυλλάδα φθηνή είναι και όχι δημοσιογραφικό site, για να δω που μπορεί να φτάσει η αμέτρητη, όπως είχε πει ο Αϊνστάιν βλακεία των ανθρώπων και κατάλαβα ότι έχεις υποτιθέμενε αρθρογράφε και πρόβλημα αντίληψης!
Αν γνωρίζες φυσικά!!! δεν θα εγραφες ότι σου υποδεικνύουν ή σου παραγγέλνουν.
Στη τοπική αυτοδιοίκηση υπάρχει η" αρχή της συνεχειας της διοίκησης " αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για προπαγανδιστές!
Προφανώς και ο νυν δήμαρχος το γνωρίζει και συγχρόνος τείνει και χείρα βοηθείας στον επόμενο προς διευκόλυνση του έργου του.
Αυτο ΕΙΝΑΙ πολιτική! Και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!
Δυστυχώς! ο νέος δήμαρχος που ΘΑ αναλάβει και ΔΕΝ έχει αναλάβει ακόμα ΔΕΝ γνωρίζει από πολιτική, αυτό αποδεικνύεται επίσης από το βιογραφικό του!
Ο λαϊκισμός ΔΕΝ είναι πολιτική !

Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/10/2023 15:28)

@14.57
Σε συμπονώ ειλικρινά. Και σε καταλαβαίνω. Μασαμπούκα τέλος κι απελπισία στο ταβάνι…

Τι να κάνουμε, τώρα κάπως πρέπει να δουλέψεις για τα προς το ζην.

Παλιοζωή ρε φίλε.

Κουράγιο…

@14:57 (21/10/2023 15:29)

Άμα μιλάτε κι εσείς του απερχόμενου για "πολιτικό πολιτισμό" είναι να γελάει κάνεις..

Αλήθειες (21/10/2023 15:30)

Η παράταξη Βούρου δεν έχει πλειοψηφία να περάσει μόνη της τα τέλη. Ακόμα και τα υπάρχοντα τέλη τα έφερε και τα ψήφισε η αντιπολίτευση. Θέλοντας και μη χρειάζεται συναίνεση για ότι ψηφιστεί.

Ανώνυμος (21/10/2023 15:37)

Μην νοιάζεσαι! Δεν ζω από τα παραπολιτικά όπως μερικοί μερικοί παρατρεχάμενοι. Απλά έχω την κακιά συνήθεια να προσέχω τι διαβάζω και να κρίνω αυτό που διαβάζω! Ποτέ δεν έζησα εις βάρος άλλων, παρασιτικά δηλαδή.
Ας λυπάσαι αυτούς που ζουν από αυτές τις καταστάσεις!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/10/2023 16:13)

@15.37

Αυτό κάνω.

Σε λυπάμαι τόση ώρα...

Εγώ λέω ΝΑΙ (21/10/2023 18:35)

Διαμαντή, την άποψη σου παρακαλώ. Πρέπει ο Τομπούλογλου να επιβάλει τέλη στην ΑΕΚ;

ΘΕΌΔΩΡΟΣ ΔΕΜΕΣΛΗΣ (21/10/2023 20:35)

ΜΠΡΆΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΜΑΝΤΉ ΠΡΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ (ΤΑ ΔΙΑΒΆΖΩ) ΚΑΙ ΔΕΎΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΊΕΥΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ

ε.ν. (21/10/2023 21:58)

ποια αναπτυξη;; μετρηστε ποσα εκλεισαν το καλοκαιρι. ουτε εγινε αναπτυξη οταν εφτιαξε ο αλλος πριν 20 χρονια το αλλο εκει νοτια.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (22/10/2023 09:09)

Καλημέρα σε όλους .Μερικές σκέψεις μου βάσει αυτών που ακούγονται : Ο νέος Δήμαρχος αναλαμβάνει τυπικά και ουσιαστικά απο 1/1/2024 .Μέχρι τότε είναι ΄΄θεωρητικά ΄΄τουρίστας .Συνεπώς ό σημερινός κύριος που θεωρεί την πόλη μας Ζεφύρι μαζί με τους ΄΄εξειδικευμένους ειδήμονες'' συμβούλους του πρέπει να φέρει σε πέρας μέχρι 31/12/2023 όλες τις υποχρεώσεις του , με ότι προβλέπεται . Από 1/1/24 όλα στο φώς (να γίνει όμως) και να κρεμαστούν στα μανταλάκια τα συμπεράσματα ,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ παιδιά .Όσον αφορά τα ΔΤ της ΑΕΚ ξέρετε τι θα γίνει εάν η ΑΕΚ απαλλαγεί απο αυτά? Για ρωτήστε κάποιους Νομικούς .Μετά τα ξαναλέμε.Καλό υπόλοιπο .Καλή συνέχεια.

ΕΦΗΒΟ ΓΕΡΑΚΙ (23/10/2023 09:16)

Σιγά το πικρό ποτήρι για τον Βούρο... Copy & Paste τον προϋπολογισμό με τα περσινά δημοτικά τέλη και το ίδιο και το τεχνικό πρόγραμμα. Σιγά τις πολλές νέες ανάγκες που έχουν προκύψει. Ο καινούργιος Δήμαρχος αν θέλει να έχει τύχη θα πρέπει να ΜΗΝ ψηφίσει τα ίδια δημοτικά τέλη και να προβεί σε αύξηση στα επίπεδα της θητείας Βασιλόπουλου. Γιατί πρέπει να είσαι αδαής και άσχετος αν νομίζεις ότι η λέξη ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ από μόνη της είναι πανάκεια. Πρέπει από κάπου να έχεις τα λεφτά για να κάνεις αναμόρφωση. Αλοίμονο στους υπαλλήλους της Καθαριότητας που κινδυνεύουν να μην πληρωθούν λόγω της στείρας αντιπολίτευσης την τελευταία τριετία στα δημοτικά τέλη. Ουστ σε όλους....Τοπικοί άρχοντες σου λέει...

Ανωνυμος (24/10/2023 10:07)

@09.16
Προφανώς για να θεωρείς ότι ο Βούρος θα κατεβάσει τον ίδιο προϋπολογισμό με τον περσινό γνωρίζεις και εσύ ότι από περισυ δεν εκτελέστηκε τίποτα και όλα παραμένουν ως είχαν!
Παρόλο λοιπόν ότι δεν έχουνε κανει τίποτα δεν υπάρχουν λεφτά! Ο Βασιλόπουλος είχε αφήσει ένα ταμείο των 2.5 εκατ! Ο Βούρος το αφήνει μείον ! Διαχειριστικος έλεγχος ΑΜΕΣΑ!

ΑΕΚΑΡΑ (25/10/2023 18:39)

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/10/2023 21:05)

@18.39
Εγώ αγαπητέ είμαι δημοσιογράφος, ακούω τις θέσεις των υπευθύνων. Εδώ δεν έχει πει δημόσια ο Βούρος, εμένα περιμένεις;

@ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (26/10/2023 13:50)

ΠΑΕΙ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/10/2023 15:33)

@13.50

Θα μάθουμε σύντομα

Honey Buyer (28/10/2023 07:18)

Συμφωνούμε η ΑΕΚ πρέπει να πληρώνει τέλη.
Το αν έχουν κέρδος τα μαγαζιά είναι δικό τους θέμα.Αλλα από την άλλη κάθε φορά που παίζει η ΑΕΚ η πόλη πολιορκειτε από τα αυτοκίνητα και τις μηχανές και σε αυτό πρέπει να βρεθεί λύση.

ΜΗΤΣΟΣ (31/10/2023 21:18)

Α ρε Βασιλοπουλε....

τελη.... (01/11/2023 11:15)

ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΑΕΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Ανωνυμος (01/11/2023 16:59)

@τελη
Που ήσουν ρε μάστορα δύο χρόνια τώρα που δεν πληρώνει η ΑΕΚ! Δεν είναι σκάνδαλο που δεν πληρώνει έως τώρα; Από εδώ και πέρα ξεκινά το σκάνδαλο;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@Κωστας ,George, ΑΕΚΑΡΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ! Αυτοι που υπηρετείτε , ανεγκεφαλα σκουπίδια, οι λαθρέμποροι, οι πρεζεμποροι, και όλα τα λαμόγια που ηγο...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: ΑΕΚΑΡΑ
Ιθαγενή προβοκάτορα η αναλγητη κυβέρνηση και η κακιά ΕΠΟ του Μελισσανίδη δεν σου χάρισε τη νίκη στον Βόλο οπότε άραξε στη μιζέρια σου κι από...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Ανωνυμος
@19.20 Η απάντηση είναι ανάλογη της ένστασης! Ηλίθιες! Τίποτα δεν κρύβει εκπλήξεις! Ούτε οι ενέργειες των απελπισμένων ούτε το αποτέλεσμα τη...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Η Αλήθεια
@18:02 Είναι kinder έκπληξη!...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.14 Είναι αντάξια του ανδρός......

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: marcus
Κύριε Σεϊτανίδη, μπορείτε να θυμηθείτε ανάλογη συμπεριφορά από απερχόμενο δήμαρχο της πόλης; Θεωρώ ότι είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ αυτά που συμβαίνουν!...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.44 Δείχνω την αναξιοπρέπεια, το πολιτικό κόμπλεξ, την ανθρώπινη μικρότητα. Λίγο είναι, κουκουλοφόρε;...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Ανωνυμος
@11.28 Γιατί δεν δημοσιοποιείτε το περιεχόμενο της ένστασης ώστε να καταλάβουν οι πολίτες σε ποιο ακριβώς ζήτημα αμφισβητειται η κρίση τους...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Μνήμη ελέφαντα
Μαντέψτε ποιος έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Facebook και κερδίστε μια γεμιστή γαλοπούλα για τα Χριστούγεννα... "Ο λαός τους έκρινε. Θα ...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Τάκης Τσουκαλάς
Οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για προσφυγή στο CAS όπως ο Ολυμπιακός κρίνονται προς το παρόν ανακριβείς!!!!!!!!!...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Η Αλήθεια
Αν θες να ρωτήσεις κάτι τον κ. Βούρο μπορείς φαντάζομαι να το κάνεις. Οποιος συμφωνεί μαζί του δε σημαίνει ότι είναι ο ίδιος ή ότι εστω το...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.28 Πρώτον εγώ διαλέγομαι με το όνομά μου, ενώ εσύ χρησιμοποιείς το όνομα της δικής μου ιστοσελίδας για να πεις τις παπάντζες σου, νομίζο...

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου
Xρήστης: Ε.Κ.Σ.
Ειναι γεγονος οτι επι των ημερων του Π.Γρετζελια η Φιλαδελφεια ηταμ καθαρη. Το εβλεπα σχεδον καθε μερα να βγαινει εξω απο το πρωι. Αυτα ως π...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Το θέμα είναι γιατί την ημέρα των εκλογών και πρώτης καταμετρησης οι εκλογικοι αντιπρόσωποι του Βουρου δεν διαμαρτυρηθηκαν, δεν αμφισβήτησα...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Η αλήθεια
Απο εδώ και στο εξής να κάνουμε γκάλοπ λοιπόν για επεξήγηση νομικών διαδικασιών... Ρωτησαμε 100 ανθρώπους κι έτσι... επίσης να σε διορισουμ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©