Τετάρτη 28.02.2024,  

Ο Γιάννης Βούρος «βρίσκει» στον τοίχο του 75% που τον δοκίμασε και τον απέρριψε στις κάλπες

Δημοσιεύτηκε στις 09/10/2023 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  13 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Το πρώτο μισό της μετάβασης ης αγαπημένης μας Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας στην επόμενη μέρα της, μετά την τραυματική τετραετία Βούρου γράφτηκε χθες στις κάλπες της πόλης μας.

 

Σε πείσμα όσων ισχυρίζονταν ότι ο κ. Βούρος θα έκανε δήθεν «περίπατο» γιατί, πάλι δήθεν «θα μιλήσει το έργο του» (δηλαδή το ΤΙΠΟΤΑ), τρεις στους τέσσερις από όσους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες προσήλθαν στις χθεσινές εκλογές, αποφάνθηκαν ότι δοκίμασαν τη διοίκηση Βούρου και την ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΠΛΗΡΩΣ.

 

Την επόμενη Κυριακή γράφουμε όλοι μαζί το δεύτερο και τελευταίο μέρος της μαύρης περιόδου Βούρου, στηρίζοντας και ψηφίζοντας τον άνθρωπο που εμείς οι ίδιοι βάλαμε απέναντι στον για λίγο ακόμα δήμαρχο της πόλης: Τον Γιάννη Τομπούλογλου και τον συνδυασμό της Συμπαράταξης.

 

Εδώ, προσωπικά ντέρτια και τερτίπια, δεν χωρούν.

 

Όλοι οι συνδυασμοί που έλαβαν μέρος στις χθεσινές εκλογές εκφράστηκαν ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Γιάννη Βούρου, διότι αυτόw ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ και ΑΠΕΤΥΧΕ.

 

Με ποιο ηθικό ανάστημα, με ποιες δικαιολογίες θα μπορούσε κάποιος να στηρίξει στον δεύτερο γύρο έναν υποψήφιο για τον οποίο έλεγε ότι είναι ακατάλληλος, μόλις δυο μέρες πριν;

 

Αλλά, ακόμα κι αν τελικά υπάρχουν προσωπικές στρατηγικές που υπερισχύουν του συμφέροντος της πόλης (ελπίζω πως δεν θα δούμε τέτοιες, αλλά λέω ΑΝ), καλό είναι ΑΠΑΝΤΕΣ να θυμούνται ότι οι πολίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ, δεν άγονται και φέρονται με βάση τα όποια κόμπλεξ οποιουδήποτε.

 

Εάν (ξαναλέω ΕΑΝ, γιατί έως τώρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο) υπάρξει στήριξη οποιουδήποτε παράγοντα στον καταρρέοντα, πλέον, Γιάννη Βούρο, «Η Αλήθεια» θα του απευθύνει σειρά ερωτημάτων και θα καλέσει ΑΝΟΙΚΤΑ τα στελέχη του ψηφοδελτίου του σε ανυπακοή.

 

Ας τελειώνουμε με όσους αλλάζουν απόψεις ανάλογα με το αν τους βγήκε το πείραμα ή όχι.

 

Το 75% χθες στράφηκε ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ εναντίον του Γιάννη Βούρου και κανένα παρασκήνιο δεν μπορεί αυτό να το αλλάξει.

 

Ας το έχουν υπόψη τους ΑΠΑΝΤΕΣ…

Γράψτε την άποψή σας

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (09/10/2023 08:57)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα . Διευκρινήσεις θα ζητήσω γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τα νοήματα του άρθρου . Είναι αλήθεια ότι ψήφισε το 47,24% ?.Δηλαδή περίπου απο τους 20000 εγγεγραμμένους ( περίπου ας πούμε ) ψήφισαν οι 9500 .Σωστά? Σωστά . Ο Βούρος πήρε 26,11% . ο Τομπούλογλου πήρε 22.57% ,ο Σερετάκης 16,22% ,ο Γεωργαμλής 15,04% ,ο Γατσούλης 10,44% και ο Τζέλης 9,62% . Με την λογική του άρθρου τότε τον Τομπούλογλου τον απέρριψε το 77,43 % του κόσμου ,τον Σερετάκη το 83,78% ,τον Γεωργαμλή το 84,96 % και πάει λέγοντας . Δεν σχολιάζω τα αποτελέσματα γιατί δεν έχει νόημα .Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα για εμένα είναι ότι το 50% των ψηφοφόρων απαξίωσε την ψήφο. ιδιαίτερα όταν όλοι ξέρουν ότι την πρώτη Κυριακή εκλεγονται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι .Μήπως λοιπόν απαξιώνονται οι 480 (περίπου και φερέλπιδες) υποψήφιες πολιτικές φυσιογνωμίες της πόλης μας?

Διαμαντής Σεϊτανίδης (09/10/2023 09:32)

Δεν είναι έτσι αγαπητέ. Η μεγάλη διαφορά του Βούρου από τους άλλους υποψηφίους είναι ότι ο Βούρος ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ τέσσερα χρόνια ως Δήμαρχος, άρα το 75% των ψηφισάντων ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τον απολογισμό του έργου Βούρου στην πόλη.

Αντίθετα, για όλους τους άλλους η ψήφος αποτυπώνει την «εκτίμηση» για το τι μπορούν να κάνουν. Και τώρα, στο 2ο γύρο, συγκρούεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ των δυνατοτήτων Βούρου με την επιθυμία να δοκιμαστεί κάτι άλλο. Όσοι ψηφίσουν Βούρο, δείχνουν ότι τους αρέσει η εικόνα της πόλης. Όσοι ψηφίσουν Γιάννη Τομπούλογλου δηλώνουν ότι θέλουν να δοκιμάσουν κάτι άλλο

Tender 11 (09/10/2023 13:01)

Να συγχαρώ κατ' αρχήν το Δ. Σειτανίδη για την άμεση ενημέρωση για τα αποτελέσματα. Τα οποία δείχνουν, σε πανελλήνιο επίπεδο, ότι κέρδισε η αποχή. Απαξίωση για τις παρατάξεις ή αδιαφορία για την πολιτική, ό,τι κι αν είναι δεν είναι καλό.
Όσον αφορά τα δικά μας ασφαλώς είναι ήττα του Βούρου, ιδιαίτερα αν το συγκρίνουμε με τα αποτελέσματα του Πειραιά ή του Βόλου γιατί και εκεί οι Δήμαρχοι έχουν σχέση με ομάδες αλλά εκλέχτηκαν πανηγυρικά. Για να μη μιλήσω για Παχατουρίδη κλπ. Ήττα Βούρου είναι ξεκάθαρα και μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Τομπούλογλου αλλά και του Νίκου Σερετάκη.
Παράλληλα, αλλά χωρίς νόημα, σημειώνεται η καθίζηση του Συριζα. Προσοχή στο δεύτερο γύρο χρειάζεται.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ (09/10/2023 13:26)

" Με ποιο ηθικό ανάστημα, με ποιες δικαιολογίες θα μπορούσε κάποιος να στηρίξει στον δεύτερο γύρο έναν υποψήφιο για τον οποίο έλεγε ότι είναι ακατάλληλος, μόλις δυο μέρες πριν;" ;;;;;;; ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ-ΓΟΥΛΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΒΡΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΟΣ!!!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (09/10/2023 13:38)

@13.26

Κυρία Νικολοπούλου, κατανοώ την οργή σας. Υπάρχει όμως, είτε το θέλετε είτε όχι, μια σημαντική, θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά: Ότι ο κύριος Βούρος ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ από το 75% επειδή ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ στην πράξη.

Όπως ίσως γνωρίζετε "Αρχή άνδρα δείκνυσι" έλεγαν οι αρχαίοι, σήμερα το "άνδρα" ας το αντικαταστήσουμε με το "πολιτικό πρόσωπο" αφού και οι γυναίκες ευτυχώς μετέχετε ενεργά στα κοινά.

Ο κ. Βούρος λοιπόν ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ επειδή ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ. Οι άλλοι που αναφέρετε, δεν έχουν ασκήσει διοίκηση ως σύνολο, δεν έχουν ως τώρα ευκαιρία να εφαρμόσουν όσα λένε ότι θέλουν να κάνουν. Τέλος το ιδεολογικό έχει ξεπεραστεί προ πολλού στις δημοτικές εκλογές, ακόμα και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ έχει πρώην Δυναμοπολίτες, κανένα ψηφοδέλτιο δεν είναι μονολιθικό ιδεολογικά. Αντίθετα θεωρώ ότι έπρεπε να αναδείξετε τον υπερκομματικό χαρακτήρα του ψηφοδελτίου της Συμπαράταξης

Ιφιγένεια (09/10/2023 14:06)

Χθες εμφανίστηκε και ένα καινούριο φαινόμενο στην πολη μας.
Το φαινόμενο της περιφερόμενης πολιτικής αρκούδας στα εκλογικά τμήματα.
Ένα νέο μήνυμα , παλαιάς κοπής !!!!!
Κρίμα θα διασκέδαζα εάν δεν σεβομουν τις αρκούδες !!!

Ο δημοτης (09/10/2023 16:15)

Την Κυριακή θα έχουμε νέα πανηγύρια με την επικράτηση του Γιάνναρου
Δεν θα αφήσουμε να πέσει η πόλη στα χέρια του Τόμου

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (09/10/2023 18:00)

Κύριε Σειτανίδη καλησπέρα .Θα μου επιτρέψετε να έχω άλλη άποψη για το 75% που αναφέρετε .Η θητεία του δεν έδωσε καλά παραδείγματα διοίκησης .Όμως παρόλα αυτά με τεράστια αποχή (που πιθανόν να καταδεικνύει γενική απαξίωση στα πρόσωπα που θέλουν ''να φέρουν θάλασσα στην πόλη μας '') του δώσανε πρωτιά με αυτό το 26.11% ,ενώ ταυτόχρονα δεν ''ανέβασαν ''άλλον στις συνολικές τους προτιμήσεις τόσο όσο να φανεί η πλήρη απόρριψη του .Δεν θα έπρεπε ? Πιστεύω ναι . Αυτό σημαίνει κάτι Το ανέφερα στην προηγούμενη μου ανάρτηση . Ας δούμε όμως καλύτερα την επόμενη ημέρα . Όσο για αυτό το σχόλιο ότι το ιδεολογικό έχει ξεπεραστεί προ πολλού στις δημοτικές θα σας πω ναι αλλά μόνο μεταξύ των παρατάξεων και ανάλογα τις επικείμενες συμμαχίες ,ιδιαίτερα την δεύτερη Κυριακή . Τα νούμερα άλλωστε το αποδεικνύουν .Όσο για τα ''τρολλαρίσματα''τα καταδικάζω φυσικά.Προφανώς δεν έχουν άλλο τρόπο να ''κτυπήσουν ''αυτόν που φοβούνται . Καλό βράδυ.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (09/10/2023 18:07)

@18.00

Δεν πολυκαταλαβαίνω το σκεπτικό σας. Εγώ λέω ότι ο Βούρος ως δήμαρχος ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ και μετά την 4ετή δοκιμή οι πολίτες σε ποσοστό 75% τον ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ. Υπάρχει αντίρρηση σε αυτό; Δεν είναι σωστά τα νούμερα; Να πω 74% για να είμαι εντελώς σωστός; Το πολιτικό συμπέρασμα δεν αλλάζει.

Αντίθετα ο Γιάννης Τομπούλογλου ΔΕΝ έχει δοκιμαστεί, άρα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν θα είναι καλός δήμαρχος ή όχι.

Ενώ για τον Γιάννη Βούρο ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΡΟΥΜΕ ότι τα τελευταία 4 χρόνια υπήρξε ΚΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά.

Ανωνυμος (09/10/2023 22:00)

Θα πρέπει να γίνει μια πιο βαθιά ανάλυση όπου θα δείξει την ανεπάρκεια του Βούρου και ποια είναι τα σωσίβια που τον κράτησαν!
Στην Φιλαδέλφεια του γηπέδου του κυκλοφοριακού των πολλών προβληματων ο Βούρος βρισκεται 15 ψήφους μπροστά από τον Τομπουλογλου! Στην Χαλκηδόνα όπου κυριαρχούν οι παοκαρχες Κουτσακης Πλατανος ( αυτός που διόρισε την κόρη του στον Δήμο πριν δύο μήνες αφού πρώτα πληρωνόταν ως σύμβουλος)έδωσαν "αέρα" στον Βούρο περίπου στο 12%. Εν ολίγοις ο Καλλικράτης και οι χαλκηδοναρχες τον κρατούν ακόμα ζωντανό!

Εύα Κουλπαλίδη Δερμάτη (11/10/2023 00:27)

Θα ήθελα πραγματικά να ρωτήσω γιατί στον Δήμο μας υπάρχει τόσο μεγάλη μεροληπτική δημοσιογραφία ;
Όσο για το άρθρο σας στατιστικά δεν είναι σωστό και σας το αναλύω.
Από το 100% του εκλογικού πληθυσμού της πόλης μας, ψήφισαν λιγότερο από 50% και αυτό το ποσοστό αφορά όλους τους υποψηφίους, από το άλλο (λιγότερο από 50%) ο διαμοιρασμός ήταν το αποτέλεσμα των ψηφισάντων δια 50% για να βρούμε την διείσδυση στην κοινωνία. Απλή Στατιστική! Που όλο το χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου οι αρθρογράφοι του Δήμου μας απέδειξαν ότι δεν γνώριζαν. Η αρνητική όπως την λέτε εσείς δυναμική του κου Βούρου, είναι μικρότερη με την δική σας λογική σκέψη, από αυτή του κου Τομπουλογλου, ο οποίος και αυτός έχει δοκιμαστεί (οικογενειακώς θα έλεγα) στον Δήμο μας. Αν όμως θα θέλετε να είστε δημοσιογράφος ή αρθρογράφος θα πρέπει να είστε αμερόληπτος!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/10/2023 09:16)

@00.27
Αναρτώ το σχόλιό σας διότι το υπογράφετε, σε αντίθεση με άλλους που νομίζουν ότι θα γράφουν όποια βλακεία θέλουν ανώνυμα.

Πρώτον είμαι επαγγελματίας δημοσιογραφος 35 χρόνια, βγάζω το ψωμί μου εκτός πόλης, εδώ γράφω χωρίς οφέλη, άλλωστε ούτε χρόνο να κυνηγώ διαφημίσεις έχω ούτε τίποτα. Συνεπώς δεν περιμένω εύσημα απο πολιτευόμενους, δεν με ενδιαφερουν και μάλλον με απωθούν.

Δεύτερον μου κάνει μεγάλη εντύπωση η χρήση χαρακτηρισμών για ένα άρθρο που είτε δεν διαβάσατε είτε το διαβάσατε στο πόδι.Η διαφορά είναι ότι ο Β έχει ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ στην πόλη κι απορρίφθηκε από το 75% των ψηφισάντων. Πόσο πιο λιανά να το κάνω για να το καταλάβετε;
Συνεχίζεται

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/10/2023 09:20)

Συνεχεια
Μιλάτε για αποχή; ΕΣΕΙΣ, οι πολιτευόμενοι φταίτε που δεν πείσατε τον κόσμο να έλθει να ψηφίσει. Τα περί αποχής να τα πείτε στον καθρέπτη σας.

Καταλαβαίνετε ότι η αποστροφή σας «δοκιμάστηκε οικογενειακώς» είναι η επιτομή του φασισμού; Μάλλον δεν το καταλαβαίνετε…

Έτσι λοιπόν: σταθερότης απόψεων: ως το βράδυ της Κυριακής Γατσούλης, το πρωί της Δευτέρας Βούρος. Να χαίρεστε τη συνέπεια σας.-

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.37 Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο. ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.02 Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα π...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον υβριστή Στην Αλήθεια εγώ αποφασίζω, όχι εσείς...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.28 Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@προς πάντα ενδιαφερόμενο Με εκπροσωπεί κάποιος ΔΕΝ σημαίνει συμφωνώ με όσα κάνει, αυτά είναι στοιχειώδη ζητήματα για πρωτοετείς φοιτητές πο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.48 Εκπροσωπούσε όλους τους, δημότες, πόσο πιο σαφώς να το γράψω; Πληρώνω κι εγώ για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού, θέλω - δεν θέλω. Πώς ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον φασίστα Δεν απαντώ σε ηλιθίους, ούτες τους φιλοξενώ στην Αλήθεια. Μη σε ξαναδώ εδώ......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης 'Αρα, αν ασπάζεστε αυτό που γράφετε, τότε εκπροσωπούσε κι εσάς η πρώην δημοτική αρχή σε όλα όσα έκανε, σωστά;...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: γηπεδοστανεαφιλαδελφεια
Το θέμα δεν είναι ότι θα δώσει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου για τον τελικό του Conference, αλλά ότι θα δημιουργηθεί προ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας 13.35 Μάρκος Έρχονται τουλάχιστον 5 χρόνια μαύρα για τα αριστερδέξια τρολ!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο βάλε λίγο το μυαλό σου( αν υπάρχει) να δουλέψει!! Η πλειοψηφία μέσα στο Δ.Σ. φαίνεται στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων! Τώρα την ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.11 Κι αυτό που με ρωτάτε το έγραψα, αλλά δεν διαβάζετε προσεκτικά, οπότε το ξαναγράφω: Στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©