Τρίτη 16.07.2024,  

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύτηκε στις 09/09/2023 στην κατηγορία Γνώμες  |  31 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Τις τελευταίες δεκαετίες (τουλάχιστον τις δυο) πολλοί δήμοι της χώρας, και πιο ειδικά του Λεκανοπεδίου Αττικής, κατάφεραν και βρήκαν το δρόμο της ανάπτυξης, σε μερικές περιπτώσεις θεαματικής, έτσι ώστε να αλλάξουν επί τα βελτίω την καθημερινότητα των πολιτών που ζουν κι εργάζονται σε αυτούς.

 

Αξιοποίησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό ευρωπαϊκά κονδύλια, εκμεταλλεύτηκαν την επιθυμία των κεντρικών κυβερνήσεων να ενισχύσουν την αυτοδιοίκηση, έκαναν ένα πλάνο έβαλαν τις προτεραιότητές τους, το ακολούθησαν σε μεγάλο βαθμό, πίεσαν τα κέντρα εξουσίας, σίγουρα έφαγαν και «πόρτα», αλλά δεν πτοήθηκαν, γιατί πίστευαν στο πλάνο τους κι ήξεραν ότι μπορούν να το υλοποιήσουν στο μεγαλύτερο μέρος τους.

 

Ας ρίξουμε μια ματιά τι έγινε γύρω μας:

 

Ο Δήμος Περιστερίου, με Δήμαρχο για δυο δεκαετίες τον Ανδρέα Παχατουρίδη, κατάφερε κι έφτιαξε ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ένα Άλσος το οποίο, πια, συγκεντρώνει πολύ κόσμο από το Περιστέρι αλλά και από τις γύρω περιοχές.

 

Κάτω δεν βλέπεις ούτε ένα αποτσίγαρο, το Άλσος ΛΑΜΠΕΙ, στο μαγαζί εστίασης που υπάρχει μέσα μπορείς να βρεις από έναν καφέ μέχρι ολόκληρο πλούσιο γεύμα, και το βέβαιο είναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα δεις κάποια στιγμή τον ίδιο τον Παχατουρίδη να «βολτάρει» μέσα στο Άλσος και να επιθεωρεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (το ξαναλέω, γιατί στην πόλη μας αυτό απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ), ναι, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μέσα στο Άλσος, ώστε όλοι, εργαζόμενοι στο Δήμο αλλά και επισκέπτες του Άλσους να είναι ΒΕΒΑΙΟΙ ότι ο πρώτος πολίτης αυτής της πόλης έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του.

 

Και γι αυτό, όλα είναι σαν καλοκουρδισμένο ρολόι μέσα στο Άλσος Περιστερίου.

 

Τονίζω και πάλι ότι ο Δήμος Περιστερίου έφτιαξε αυτό το Άλσος ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, και σήμερα αποτελεί κόσμημα για όλη την πόλη και, όπως σημείωσα, προσελκύει κόσμο από όλη τη δυτική Αθήνα και ευρύτερα.

 

Συγκρίνετέ το, τώρα, με την κατάσταση που επικρατεί στο δικό μας Άλσος.

 

Ένα κόσμημα που ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ, δεν το φτιάξαμε από το πουθενά.

 

Ένα Άλσος που η δική μου γενιά, όταν ήμασταν μικροί, εκεί μέσα περνούσαμε τον ελεύθερο χρόνο μας.

 

Με τις παρέες μας, με τα φλερτ μας, με τις οικογένειές μας, μόνοι μας, όπως κι αν είμασταν, τότε, παλιά, το Άλσος ήταν για μας το καταφύγιό μας.

 

Τα χρόνια πέρασαν, οι απαιτήσεις της κοινωνίας αυξήθηκαν ποσοτικά και ποιοτικά, και φυσικά περιμέναμε το Άλσος, το καταφύγιό μας, το κόσμημα της πόλης μας, το καμάρι της Φιλαδέλφειας, να ανταποκρίνεται όλο και καλύτερα σε αυτές τις αυξημένες απαιτήσεις κι ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

 

Σήμερα το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ένα κουφάρι, κλειστό κι απαγορευμένο για τους δημότες και τους πολίτες της πόλης μας, τα δένδρα του είναι πια καφέ, μισοπεθαμένα, παρατημένα στην τύχη τους (μάλλον στην ατυχία τους), αφρόντιστα, περιφρονημένα…

 

Σήμερα το Άλσος της Φιλαδέλφειας, το κόσμημα, κάποτε, της πόλης, έχει βγει από τις επιλογές των Φιλαδελφειωτών και των Χαλκηδονιωτών για να περάσουν λίγη ώρα χαλάρωσης, επαφής με τη φύση, απόλαυσης της ηρεμίας και της απόδρασης από την καθημερινότητα που προσφέρει ένα δάσος. Ένα δάσος, το οποίο είναι ΔΙΠΛΑ στα σπίτια μας…

 

Επί δεκαετίες όσοι πήραν από εμάς, τους πολίτες με την ψήφο μας, τα «κλειδιά» της πόλης, δεν κατάφεραν να γλιτώσουν το Άλσος από την παρακμή και την καταστροφή. Την ώρα που δήμαρχοι όπως ο Παχατουρίδης (αλλά και το πάρκο Τρίτση και άλλα) δημιουργούσαν ένα υπετοπικό πόλο έλξης από το τίποτα, οι δικές μας παράλυτες δημοτικές Αρχές άφηναν το Άλσος στην εγκατάλειψη και την παρακμή…

 

Να μιλήσουμε για την υπόλοιπη πόλη; Κάθε χρόνο αυξάνονται τα πεζοδρόμια- καρμανιόλες (αριστερή πόλη, σου λέει ο άλλος…) που αποτελούν τεράστιο κίνδυνο κυρίως για τους γέροντες και τις γερόντισσες (οι μισοί εκ των οποίων, ως γνωστόν, πηγαίνουν από πέσιμο…), κάθε χρόνο παραπονιόμαστε όλο και περισσότερο για το ότι οι γειτονιές βρωμούν και ζέχνουν, κάθε χρόνο βλέπουμε άλλες δημοτικές Αρχές σε άλλες πόλεις να πασχίζουν για να περάσουν το μήνυμα της ανακύκλωσης και του σεβασμού στο Περιβάλλον σε όλη την δική τους τοπική κοινωνία, να καινοτομούν, να ψηφιοποιούν όλες τις λειτουργίες του Δήμου, να έχουν παιδικές χαρές- πρότυπα, που οι νέοι γονείς χαίρονται να πηγαίνουν εκεί τα παιδιά τους.

 

Βλέπουμε να υλοποιούνται μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα σε αυτές τις πόλεις, βλέπουμε να γίνονται πράξη ολόκληρα σχέδια βιώσιμης κινητικότητας στις πόλεις του Λεκανοπεδίου Αττικής, βλέπουμε τεράστιες αλλαγές στο κυκλοφοριακό προς όφελος των κατοίκων τους,

 

Με μια φράση, βλέπουμε δημοτικές Αρχές να προσπαθούν πραγματικά, να μην συμβιβάζονται με τη μετριότητα, να μην έχουν δημάρχους που είναι απλοί επισκέπτες στην πόλη,, να σέβονται την ψήφο που τους έδωσαν οι πολίτες.

 

Εδώ, στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, λες και κάποιος μας «έφτυσε» και πάμε χρόνια ολόκληρα, από το κακό στο χειρότερο. Και κάθε φορά λέμε από μέσα μας «ε, χειρότερα δεν γίνεται». Κι όμως, η σκληρή πραγματικότητα μας δείχνει ότι γίνονται.

 

Φταίνε πολλά, αναμφίβολα.

 

Φταίει, για παράδειγμα ότι ο Νίκος Αδαμόπουλος και ο Σταύρος Κόντος δεν δημιούργησαν τις απαιτούμενες κοινωνικές συμμαχίες, ώστε να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους.

 

Φταίνε και γεγονότα που δεν τα ελέγχουμε, όπως ο αδόκητος θάνατος του Γιώργου Αποστολάκη, λίγες μέρες πριν τη (διαφαινόμενη, τότε) επικράτησή του.

 

Αν ζούσε ο Γιώργος, ίσως άλλαζαν πολλά στην πόλη. Αλλά…

 

Και μετά ήλθε η Γαϊτανά που πέρασε και δεν ακούμπησε, μετά ήλθε ο Βασιλόπουλος που νόμιζε ότι ήταν δήμαρχος της Μαριναλέντα και σήκωνε παντιέρες αντί να φροντίζει για την προκοπή της πόλης και μετά ήλθε ο Βούρος, μέγιστο παράδειγμα ανικανότητας, αδιαφορίας και ήσσονος προσπάθειας.

 

Έτσι, τις τελευταίες δυο δεκαετίες, έχουμε δημάρχους μιας χρήσεως…

 

Η πόλη ζητάει επιτακτικά από τους δημοτικούς της άρχοντες να στραφούν προς το μέλλον, κι αυτοί αποδεικνύονται διαρκώς και κατά συρροή αδύναμοι για κάτι τέτοιο.

 

Και διαρκώς αλλάζουμε τους ακατάλληλους, αλλά κατάλληλο ακόμα δεν έχουμε βρει.

 

Δείτε, για παράδειγμα, την περίπτωση του Παντελή Γρετζελιά, του τελευταίου ως σήμερα δημάρχου που επανεξελέγη στην Φιλαδέλφεια (στη Χαλκηδόνα ο μεν Νίκος Παπαμικρούλης έχει αποσυρθεί χρόνια από τα δημοτικά δρώμενα, ο δεν Γιώργος Αποστολάκης… αχ ρε Γιώργο…).

 

Ο Γρετζελιάς παραμένει έως σήμερα ενεργός στα κοινά της πόλης ,πολλές φορές έχει κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος μετά το 2002, οπότε τελείωσε η τρίτη του θητεία, αλλά η τοπική κοινωνία, παρά το ότι αναγνωρίζει πολλά θετικά (και κάμποσα αρνητικά) στη 12ετή του θητεία, δεν του αναθέτει και πάλι τις τύχες της πόλης.

 

Γιατί;

 

Διότι αποζητά ένα πρόσωπο που να το ταυτίσει με το μέλλον της. Κι ο Γρετζελιάς υπήρξε καλός δήμαρχος, αλλά στο παρελθόν, και μάλιστα όχι στο πρόσφατο.

 

Ας ελπίσουμε ότι το μαύρο που η πόλη αναμφίβολα θα ρίξει στον Βούρο τον Οκτώβριο, να αποτελέσει και έναρξη μιας περιόδου ανάπτυξης και προκοπής για αυτή την υπέροχη, αλλά άτυχη πόλη, στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που θα ανταποκριθεί στις αρχικές μας ελπίδες, θα μας κάνει να τον ξαναψηφίσουμε και θα εναποθέσουμε πραγματικά το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα, στα χέρια του.

 

Πρώτα όμως να τελειώνουμε με τον ανύπαρκτο Βούρο…

 

*****

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου

 

Ο Γιάννης Βούρος είναι φίλος και σύντροφος στο ΠΑΣΟΚ με τον μπαμπά της Άννας

 

Τσάμπα μάγκας και πάλι;

 

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

 

Επιτέλους! Μια βραδυά Πολιτισμού και Φιλαναγνωσίας στην πόλη μας από τη Συμπαράταξη

 

Ούτε μια κολώνα δεν μπορούν να βάλουν σωστά;

 

Μια ωραία πεταλούδα...

 

Βούρος, εκτός τόπου και χρόνου...

 

Στο έλεος της ανικανότητας Βούρου- Ούτε ψωμί δεν δίνουν στους παιδικούς Σταθμούς- Επιστολή της Συμπαράταξης

 

Ξεχειλίζει η λαϊκή οργή για την εγκατάλειψη της πόλης

 

Γιατί χαίρεται ο Βούρος και χαμογελάει, πατέρα;

Γράψτε την άποψή σας

Ο παντα αντιπαθης στο κ διαμαντη! (09/09/2023 18:18)

Η ΑΝΤΙσυσπειρωση θα αλλαξει ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
..ΓΙΑΤΙ??
ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΑΙ ΤΩΡΑ Κ ΦΙΛΑΔ &
ΧΑΛΚΗΔ..!!
.Η ΑΙΤΙΑ?(ΟΧΙ Η "ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΟΙΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ,"αλλα
ΤΟ ΕΝΔΟΤΕΡΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ "ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ":
Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ Κ ΜΕΘΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ)
___συμπεριλαμβανει και καρμικα τον "θανατο"μεταφυσικως ερμηνευομενο
ΣΣ.Ο 3ος κ ο 5ος,εν κρυπτω θα πανε στον θεατρινο,αλλα ΔΝ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ

Giannisnf (10/09/2023 10:47)

Eίδα άπειρα βίντεο με το πως γίνεται το Περιστέρι όταν βρέχει. Ενα άλσος δεν φέρνει την άνοιξη. Το 90% των περιοχών είναι για κατεδάφιση και μη κατοικήσιμες. Απλά έχουμε συνηθίσει στο χάος και στην ασχήμια.

Πολίτης (11/09/2023 14:36)

Σε μια πόλη που έχει καταντήσει να περιστρέφεται γύρο - γύρο από σουβλατζίδικα και καφετέριες και ένα " γήπεδο" . όπου κανένας από αυτούς που το παίζουν παράγοντες δεν τολμά να σηκώσει κεφάλι. είτε είναι προύχοντες είτε είναι "μεγαλοδημοσιογραφοι" οι αναλύσεις σου Κε. Σεϊτανίδη πατροναρουν και συντηρούν αυτή την σήψη που συνεχώς επεκτείνεται στην πόλη μας.
Πες τα πράγματα με το όνομα τους, υπάρχουν άφθαρτοι και ηθικοί πολίτες που μπορούν να φέρουν την ξαστεριά στον Δήμο μας.
Όλα στο φως και τα λόγια ξαστερα , καθαρά . ντόμπρα...... Φθάνει πια η υποκρισία !!!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/09/2023 17:06)

@14.36
Άντε γεια..

Που είναι η ανάπτυξη? ΟΕΟ (12/09/2023 07:26)

Iris, Mikel, Dappers, Lou και ποιος ξερει πόσα ακόμα και τι ακολουθεί.
Θα μας εξηγήσει κανείς γιατί ενώ έχουμε επισκεψιμότητα με το γήπεδο, κλείνουν τα μαγαζιά το ένα μετά το άλλο;

προβοκάτορας (12/09/2023 11:46)

@Που είναι η ανάπτυξη? ΟΕΟ

πες τα! και πες τα και σε αυτούς που νόμιζαν ότι οι αούγκανοι θα έρχονται στη Φιλαδέλφεια για να στηρίξουν τα μαγαζιά της. αυτοί που έρχονταν, έρχονταν γιατί ήταν μια καλή περιοχή, όχι άντρο αούγκανων όπου κινδυνεύεις να φας καμιά μαχαιριά ή καμιά φωτοβολίδα στο κεφάλι. πλέον κάθε μέρα μαζεύεται η σάρα και η μάρα και τα περισσότερα μαγαζιά είναι μισοάδεια, από εκεί που δεν έβρισκες να κάτσεις ούτε να παρκάρεις. και αυτό συμβαίνει γιατί κανένας από αυτούς δεν είναι από Φιλαδέλφεια, ούτε έρχονται για τη Φιλαδέλφεια εδώ. δεν πειράζει, αυτοί που έφεραν το γήπεδο, αυτοί που υποβάθμισαν το άλσος και όλη την περιοχή, αναπόφευκτα θα φύγουν και τα μαγαζιά τους θα κλείσουν. τότε ίσως ξυπνήσουν οι υπόλοιποι αλλά θα είναι πολύ αργά.

Πολίτης (15/09/2023 11:51)

Κε Σεϊτανίδη, πολλά λόγια , πολλά λόγια και καμμιά αλήθεια.
Τριγύρω , τριγύρω φέρνεις απ' αυτούς που τριγυρνάνε πότε και πότε εκεί, νομίζοντας ότι οι Δημότες μας τρώνε κουτοχορχοτο !!
Έρχονται εκλογές, οι κρισιμότερες εκλογές για τον Δήμο μας και εσύ ασχολείσαι με παλαιοπαραγοντες που τριγυρνάνε χρόνια τώρα πότε εδώ και πότε εκεί μόνο και μόνο για την εξουσία και το αλισβερίσι.
Γνωρίζεις πολύ καλά το τι παίζει στην πόλη μας, αλλά εσύ μου φαίνεται ότι πιάνεις μετερίζι για να την έχεις καλά και να μιλάς ,, έτσι νομίζεις, εκ του ασφαλούς.
Λοιπόν πάρε θέση , όχι υπέρ ή του άλλου .... αλλά πάρε θέση επιτέλους !!!!
Αν θέλεις να το παίζεις "δημοσιογράφος" τότε κάτσε στα αυγά σου και πρόβαλλε όλους τους συνδυασμούς με τα καλά τους και τα κακά τους !!
Άντε γεια κατά την δική σου φρασεολογία !!!

Ανωνυμος (18/09/2023 15:32)

@Πολιτης
Ενώ ζητάς από δημοσιογράφο να πάρει ξεκάθαρα θέση, εσύ το πας γύρω γύρω με καταδίκες στον "παλαιοπαραγοντισμο" χωρίς να αναφέρεις ποιους θεωρείς ότι εκφράζουν τον " νεοπαραγοντισμο" ίσως γιατί δεν υπάρχουν τέτοιοι μέσα σε κάποιον συνδιασμό!

@προβοκάτορας (12/09/2023 11:46) (20/09/2023 18:27)

Κανείς δεν έφερε το γήπεδο. Μια ολόκληρη πολή χτίστηκε γύρω απο το γήπεδο που προϋπήρχε. Ας φρόντιζαν να χτιστεί η πόλη γύρω απο το γήπεδο με καλύτερους όρους. Όσο για τα μαγαζιά εννοείται ότι τρώνε ψωμί απο το γήπεδο αλλά δεν γίνεται να ζήσουν και τόσες δεκάδες μαγαζιά λόγω του γηπέδου. Θα μείνουν αυτά που προτιμάει ο κόσμος και κάποια θα κλείσουν. Ας μην υπήρχε το γήπεδο και θα βλέπατε πόσοι θα έρχονταν να θαυμάσουν το μποτιλιάρισμα της Δεκελείας για να απολαύσουν καφέ ή φαγητό.

προβοκάτορας (21/09/2023 20:29)

@20/09/2023 18:27

ευτυχώς που ήρθε ο χτεσινός αεκολές να μας πει πότε χτίστηκε η Φιλαδέλφεια και πού. μείνε στο γηπεδάκι σου εσύ και άσε εμάς να ασχολούμαστε με την πόλη μας. αν δε σου αρέσει η Δεκελείας, σήκω φύγε.

@προβοκάτορας (24/09/2023 08:57)

Μην ανησυχείς γαυροτρολ και γνωρίζει πολύ καλά ο κόσμος της Φιλαδέλφειας τι εικόνα είχε η περιοχή όταν κατασκευάστηκε το γήπεδο της ΑΕΚ πριν από δεκαετίες. Αυτό το γήπεδο δίνει ζωή και σήμερα σε δεκάδες μαγαζιά. Οπότε ξέρεις πολύ καλά ότι εγώ δεν πρόκειται να πάω πουθενά. Όσο για σένα καλή μετακόμιση στο βοθρολιμανο.

@ (21/09/2023 20:29) (24/09/2023 10:01)

Το ξέρουμε ότι πονάει πολύ κάποιους που η ΑΕΚ και το γήπεδο της άλλαξαν την ιστορία της Ν.Φ. και έφεραν απρόσμενη ανάπτυξη ιδιαίτερα σήμερα με το νέο γήπεδο. Περαστικά...

Ντίνος (24/09/2023 15:49)

Προβοκάτορα πόσο, μα πόσο κομπλεξικός είσαι;;
Προχθές με την Brighton δε θα κοιμήθηκες από τον καημό σου σκουπίδι… περαστικά και θυμήσου η ΑΕΚ είναι εδώ από την πρώτη ημέρα της ΝΦ και θα είναι για πάντα! Εσύ ένα περαστικό σκουπίδι είσαι που μας κουβαλήθηκες από κάπου…

προβοκάτορας (24/09/2023 16:42)

αχ μωρε τα αουγκανάκια πονάνε. ήρθαν οι χθεσινοι να μας πουν για την πόλη που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εμεις, οι γονείς μας και οι παππούδες μας. είναι λογικό βεβαια, άτομα χωρίς παρελθόν και μέλλον, με μόνο παρόν μια ΑΕ, και οποιαδήποτε ΑΕ, να συμπεριφερονται έτσι.

μην ανησυχείτε αουγκανάκια μου, εμείς έχουμε εδώ περιουσία, έννομο συμφέρον, ζούμε εδώ όλη μας τη ζωή και εδώ θα συνεχίσουμε. αλί από σας που έχετε μπερδέψει τη Φιλαδέλφεια με το σπίτι σας, τα μαγαζιά με την ανάπτυξη, και τις ΑΕ με τη ζωή σας. εμείς θα είμαστε εδώ και όταν η ομαδάρα πάρει πάλι τον κατήφορο, εσείς γίνατε καπνός πριν 2 δεκαετίες και μας ξαναθυμηθηκατε όταν άνοιξε πάλι το γηπεδάκι σας. και ως οπαδοί ανεπαρκείς είστε. byeeee

Ανωνυμος (24/09/2023 17:44)

@8.57 & 10.01
Κωσταςtassosgeorge!
Έχεις κάνει πρόοδο! Θέλεις μόνο μία ώρα ξεκούραση μετά το πρώτο σχόλιο για γράψεις και δεύτερο! Κάποτε ήθελες τρεις ώρες για να συνέλθεις από την προσπάθεια!

@Ανωνυμος (24/09/2023 17:44) (25/09/2023 06:37)

Την ίδια βλακεία γράφεις εδώ και χρόνια. Από τότε που το γήπεδο δεν είχε ξεκινήσει να χτίζεται. Έτσι είναι. Ο καθένας γράφει ανάλογα με αυτό που του επιτρέπει η νοημοσύνη του

@προβοκάτορας (24/09/2023 16:42) (25/09/2023 06:42)

Χαχαχα βρε κακομοίρηδες όταν ήρθατε στην πόλη μας δεν γνωρίζατε τίποτα για το γήπεδο ε; Νομίζατε ότι πρόκειται για το Μέγαρο Μουσικής; Αλλά μην ανησυχείς. Ακόμα κι αν έρθουν δύσκολα χρόνια η ΑΕΚΑΡΑ και η ΓΗΠΕΔΑΡΑ στην πόλη μας θα παραμείνουν. Εσύ βιάσου για την μετακόμιση γιατί ανεβαίνουν τα ενοίκια.

@προβοκάτορας (24/09/2023 16:42) (25/09/2023 12:40)

Πω πω τι λες ρε παιδί μου συγκινηθήκαμε. Θα παρακαλέσω τον νέο δήμαρχο να μεταφέρει τον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων απέναντι από το σπίτι σου για να ξαναζήσεις τις όμορφες στιγμές του Άλσους χωρίς το γήπεδο. Μη με ευχαριστείς. Το αξίζεις.

προβοκάτορας (25/09/2023 18:18)

@Ανωνυμος 24/09/2023 17:44

τον ξετρυπώσες τον εξυπνακια, μολις το παραδέχτηκε ότι γράφεις τα ίδια εδώ και χρόνια χαχαχαχαχα
εν τω μεταξύ αν είχε και κανένα σοβαρό επιχείρημα θα είχε ενδιαφέρον η "συζήτηση", αλλά πόσο να ασχοληθώ και γω με μυαλά 15χρονου και κάτω; βεβαια δε μου φταίει κανείς που απαντάω σε αουγκανο/αουγκανους αλλά μην ανησυχούν, δε θα τους αφήνουμε ποτέ χωρίς απάντηση ;)

Ανωνυμος (25/09/2023 19:31)

@Ντινοςκωσταςgeorgetassos
Γράφω τα ίδια διότι σε παρακολουθώ...η κλινική σου κατάσταση όμως δεν παραμένει ίδια και αυτό είναι ευχάριστο! Πιστεύω ότι σε 5-10 χρόνια θα μπορείς να ολοκληρώνεις τις σκέψεις σου σε λιγότερο της ώρας!
@προβοκατορας Όταν η ενημέρωση του έχει αφεθεί στα χέρια τον πληρωμένων κονδυλοφορων του τίγρη μην περιμένεις πολλά πράγματα!

προβοκάτορας (25/09/2023 22:52)

@Ανωνυμος (25/09/2023 19:31)

δίκασες! η ασχετοσύνη τους είναι απόδειξη ότι δε μένουν καν εδώ. δηλαδή ξέρουν αυτοί καλύτερα αυτό που ζούμε εμείς τουλάχιστον 2 φορες τη βδομάδα. αυτοί ό,τι και να γίνει, από τον τίγρη θα ενημερώνονται (και δυστυχώς ψηφιζουν) αλλά το θέμα είναι να γίνουν γνωστά τα πεσίματα στο αλσος και σε ντελιβεραδες, τα ρειβ μπαφοπάρτυ στο αλσος και η γενική παρακμή που έφεραν μαζί τους. και δυστυχώς γι αυτά δε γράφει κανείς.

George (26/09/2023 11:34)

Χαιρομαι ιδιαιτερα προβοκάτορα της συμφοράς που σου εχουν γίνει εφιάλτες εδώ και χρόνια και ο Τάσος και ο Ντίνος και εγώ και πολλοί άλλοι 15χρονοι Αεκτζήδες. Καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλος ο πόνος να σε γλεντάνε άμυαλα 15χρονα για θέματα όπως το ΣτΕ που θα μας διέσυρε, το Άλσος που θα καταστρεφόταν, το γήπεδο που δεν θα ολοκληρωνόταν έτσι κι αλλιώς ποτέ γιατί δεν θα έβαζε ο Μελ τα χρήματα. Καταλαβαίνω τον πόνο σου που η ΑΕΚ απομάκρυνε την αγαπημένη σου χωματερη απο το Άλσος και τώρα αναγκάζεσαι να περπατάς πολύ πιο μακριά να να απολαύσεις τον σκουπιδότοπο που αγαπάς σαν δεύτερο σπίτι σου Περαστικά.

George (26/09/2023 11:42)

Στο μεταξύ αυτός ο Τάσος πρέπει να έχει να στείλει μήνυμα καμιά 5ετία. Τον βλέπεις να σε καταδιώκει ακόμα στον ύπνο σου; Να σου συστήσω αν θες έναν καλό ψυχίατρο να σε βοηθήσει. Δεν θέλουμε να σε χάσουμε σε κανένα ψυχιατρείο χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο. Σε χρειαζόμαστε να μας βγάζεις τον πόνο σου αραιά και που για να θυμόμαστε τα μεγάλα γλέντια που σου κάναμε τις καλές παλιές εποχές.

@προβοκάτορας (25/09/2023 22:52) (26/09/2023 12:24)

Αυτό που ζεις δήθεν θύμα το γνώριζες όταν αποφάσισες να ζήσεις δίπλα σε ένα γήπεδο. Γιατί η πόλη περικύκλωσε το γήπεδο χωρίς κάποιο σχεδιασμό ώστε να μπορεί να λειτουργεί καλύτερα. Βέβαια όταν κάποιοι έπαιρναν σπίτια σε χαμηλότερη τιμή ακριβώς λόγω του γηπέδου όλα ήταν καλά. Στη πορεία αν κάποιος άσχετος τους υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναγίνει γήπεδο εκεί που υπήρχε για δεκαετίες χωρίς να μπορεί να το στηρίξει νομικά ας πρόσεχαν ποιον εμπιστεύονται. Αλλά βέβαια είχαν τους εξυπνάκηδες σαν εσένα να μιλάνε για 15χρονα και άσχετους ενώ εσείς γνωρίζατε όλη την αλήθεια και παραμυθιάσατε με φούμαρα πολύ κόσμο. Τέλος πάντων εμείς που ζούμε στην Ν.Φ. και αγαπάμε και την ΑΕΚ περιμένουμε να βελτιωθεί η κατάσταση όταν ολοκληρωθούν κάποια πάρκινγκ όπως αυτό στο Ιωνικό Κέντρο και βέβαια στην πορεία δεν θα είναι γεμάτο το γήπεδο σε όλους τους αγώνες όπως συμβαίνει τώρα. Θα επέλθει μια ισορροπία.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/09/2023 12:32)

Οκ παιδιά, μήπως είναι ώρα να τελειώνει αυτή η "παιδική χαρά";

Ξέρετε πόσες ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορές τα έχετε γράψει αυτά στην Αλήθεια;

Εγώ τι σας φταίω;

προβοκάτορας (26/09/2023 17:06)

ο τύπος στέλνει τα μηνύματα 3-3. νταξει σε καταλάβαμε, φτάνει το διαδικτυακό bullying που νομίζεις ότι κάνεις. πόσο φοβάσαι πια μη σκασει η φούσκα γύρω από το γηπεδάκι και επιτιθεσαι σε αγνώστους στο ίντερνετ? παλιά όταν λέγαμε κάποιον αουγκανο προσβαλλοταν. τώρα το έχετε για παράσημο, κατάντια...

κύριε Σεϊτανίδη εκτιμώ που δημοσιεύετε τα σχόλιά μου, και θεωρώ ότι είναι απαραίτητο ο άκρατος οπαδισμος, οι εκφοβισμοί και η παρακμή που έφεραν αυτά τα άτομα στην πόλη μας να έχουν παντοτε απάντηση. δε θα κάτσω να αποδείξω εδώ ποιός ήρθε πρώτος στην περιοχή, αλλά δε θα μας λένε και να μετακομισουμε οι αουγκανοι.

George (26/09/2023 18:56)

Να αλλάξεις το όνομα σου σε προπαγανδιστή από προβοκάτορα. Όταν λέμε ότι φτιάχτηκε πρώτα το γήπεδο εννοούμε ότι ο οικισμός είχε πολύ μεγάλη απόσταση. Δεν υπήρχαν σπίτια γύρω από το γήπεδο όπως συνέβη στη συνέχεια. Όταν λοιπόν ξεκινάς πρώτος την προπαγάνδα σου θα παίρνεις και απαντήσεις δήθεν θύμα που σου κάναμε και διαδικτυακό bulling. Από κει και πέρα όπως είναι ευτυχισμένοι οι επιχειρηματίες της περιοχής είναι ευτυχισμένος και ο κόσμος με την εικόνα του γηπέδου σε σχέση με το παρελθόν. Συνέχισε να ονειρεύεσαι παρακμή και φούσκες να γελάμε.

Ο Δήμαρχος της καρδιάς σας (26/09/2023 19:10)

Προβοκάτορα άσε την κλαψα και πες μας ποιος προβλέπεις να κερδίσει τις εκλογές; Βούρος ή Γεωργαμλής;

Ανωνυμος (27/09/2023 22:18)

ΝτίνοςGeorgeΚωσταςTassos
Από σεβασμό στον διαχειριστή ο οποίος πολύ ευγενικά σου έγραψε ότι σε σιχαθηκε η ψυχή του, θα σταματήσω το δούλεμα του 15χρονου!
Δεν σώζεσαι με τίποτα διότι το iq δεν ανεβαίνω ότι χάπια και να πάρεις!

@Ανωνυμος (27/09/2023 22:18) (28/09/2023 13:13)

Αν έγραψε ότι με σιχαθηκε το ίδιο ακριβώς έγραψε και για σένα. Αλλά τι περιμένω να καταλάβει κάποιος που αντιμετωπίζει ένα γήπεδο 90 χρόνων σαν να ήρθε από κάπου αλλού και να εμφανίστηκε ξαφνικά χθες για πρώτη φορά στην πόλη μας. Ούτε εγώ χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο. Το ποσό γελοιοποιήθηκες για τις απόψεις και τις προβλέψεις σου το απέδειξε η πραγματικότητα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (28/09/2023 15:42)

Ok παιδιά, δεν το λήγετε εσείς, το λήγω εγώ. Μην ξαναστείλετε εδώ, δεν ανεβάζω τίποτα

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
@Ανωνυμος* Ταξικός αντίπαλος είναι και ο υπηρέτης της Ελιτ. Ταξικός αντίπαλος είναι και ο οπουρτυνιστης.... αλλά για να προχωρήσει η βάρκα π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ο Στέφανος.....ποιος Στέφανος ομως;
Το τραγικό δεν είναι ότι βγήκαν τελευταίοι ενώ είχαν την στήριξη του 2ου κόμματος της Βουλης. Το τραγικό ειναι ότι τους πέρασε η παράταξη το...

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Μιλάμε, φοβερή ενημέρωση. Ο Σεϊτανίδης είναι στο γραφείο τύπου του Δημάρχου... Μιλάμε για αποκλειστικότητα... Δεν λες, που κρατάει την Αλήθε...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τζέλης, μέχρι να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος, όχι στην αριστερά δεν ήταν, δεν ήταν πουθενά. Βρείτε μου ένα άρθρο του, μια υπογραφή του...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@00.20 Κάπου διάβασες για την πάλη των τάξεων αλλά δεν το διάβασες όλο! Ταξικός εχθρός των αριστερών και των κομμουνιστών δεν είναι οι δημοσ...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Πολίτης
Κανένα air condiciom θα φροντίσει η Δημοτική αρχή να τοποθετηθεί στα σχολεία ???...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
Έλα τώρα μην βρείτε ευκαιρία μερικοί πούροι αριστεροί απ' τα γεννοφασκια σας, να βγάλατε ολη την "αριστεροσυνη" σας και μάλιστα περνοντας π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
Τι σου φταίει η αριστερά και της φορτώνεις τον κάθε είδους πολιτικαντη ! Για να μιλάς για ιδεολογική ασυνέπεια θα πρέπει πρώτα να μας πεις π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Γ.Β
Ψυχραιμία κε. Σεϊτανίδη....... έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας !!!!...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
2. Κάποτε οι δεξιοί ψήφιζαν Σταματιάδη, επειδή τους έφτιαξε αποχετευτικό σύστημα, και, ναι, κατόρθωσε, να μην το πληρώσει από την τσέπη του ...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
1. Όταν τελειώσει με το καλό το έργο, ποιος θα μπορεί να αρνηθεί ότι πιστώνεται στον Τομπούλογλου; Πέντε χρόνια ο Βούρος δεν έκανε τίποτα, κ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Ανωνυμος (05/07/2024 17:45) Ούτε ελέγχω, ούτε καν ερωτήματα θέτω. Θεωρώ δεδομένο, ότι ο Δήμος, νυν ή προηγούμενη δημοτική αρχή, έχει εξασφ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: Ανωνυμος
@15.54 Ως τι, ελέγχεις την δημοτική αρχή; Αν θέλεις να μάθεις πήγαινε μέχρι το δάσος να δεις! Αυτό που γίνεται από ελεγκτές και υβριστές κρυ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Το σύστημα δασοπυρόσβεσης στο Άλσος ελπίζω να δουλεύει....

Ο Δήμος ξεκινά τα θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ στο Αυλάκι
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
@16.17 Όταν έχεις αφήσει την ενημέρωση σου για τα δημοτικά στο λούμπεν φασισταριό τότε μπορούμε να πούμε απο τωρα ότι η παράταξη του νυν Δημ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©