Δευτέρα 17.06.2024,  

Ο Γιάννης Βούρος είναι φίλος και σύντροφος στο ΠΑΣΟΚ με τον μπαμπά της Άννας

Δημοσιεύτηκε στις 02/09/2023 στην κατηγορία Σχόλια  |  5 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Λέω να ξεκινήσω αυτό μου το σημείωμα από μια φράση που έλεγε ένας από τους μεγάλους Δασκάλους που είχα την τύχη να γνωρίσω: Ο καθηγητής Δημήτρης Τσάτσος, έλεγε συχνά πως όσο καλοί κι αν είναι οι θεσμοί, δεν μπορούν να λειτουργήσουν, αν αυτοί που τους εφαρμόζουν, αντί να τους σέβονται, τους χρησιμοποιούν για να πετύχουν προσωπικά πολιτικά οφέλη.

 

Αντίστοιχες απόψεις υπάρχουν στο βιβλίο του «Η μεγάλη παρακμή» το οποίο ενθέρμως συνιστώ.

 

Ο Γιάννης Βούρος, δεν είναι της σχολής Τσάτσου.

 

Είναι εμφανώς της σχολής Μένιου Κουτσόγιωργα, όταν «άνθιζαν» οι κλαδικές.

 

Ήσουν γραμμένος στην κλαδική; Έμπαινες όπου ήθελες στο δημόσιο.

 

Δεν ήσουν στην κλαδική των κομματικών κολλητών; Δεν είχες στον ήλιο μοίρα.

 

Τα πράγματα εξελίχθηκαν και τώρα αντί των κλαδικών υπάρχουν πιο «έξυπνοι» τρόποι να προσλάβει κάποιος έναν κολλητό του, ή -εν προκειμένω- την κόρη του.

 

Τώρα, θέλει τσαχπινιά...

 

...θέλει να το μελετήσεις και να το σχεδιάσεις το πράγμα...

 

... θέλει σταυροβελονιά ρε παιδί μου...

 

Αλλά, ας τα πάρουμε από την αρχή:

 

Θα θυμάστε, ίσως, ότι το 2019 στο συνδυασμό Βούρου (που άλλοι τον έφτιαξαν γιατί ο ίδιος δεν ήξερε κανέναν και τίποτα στην πόλη) μετείχε και το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρης Πλάτανος.

 

Τότε μάλιστα είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, λέγοντας ότι μετέχει στον συνδυασμό ενός απόντα και άγνωστου στην πόλη, «για να λειτουργήσει ο Δήμος με διαφάνεια, αξιοκρατία και κοινωνικό έλεγχο». 

 

Σήμερα γνωρίζουμε ότι εννοούσε την "αξιοκρατία των κολλητών" και την οικογενειοκρατία. 

 

Ας θυμηθούμε την σχετική επιστολή του Λευτέρη Πλάτανου το 2019 προς τους συμπολίτες μας:

 

 

Αξιοκρατία, λοιπόν, υποσχόταν ο Λευτέρης Πλάτανος το 2019.

 

Και διαφάνεια.

 

Και κοινωνικό έλεγχο...

 

Αλλά έλα που οι δημότες δεν του έκαναν τη χάρη να τον εκλέξουν, οπότε πάει ο Λευτέρης από το δημοτικό συμβούλιο, πάνε κι οι υποσχέσεις του για αξιοκρατία και διαφάνεια και κοινωνικό έλεγχο.

 

Τον πρώτο περίπου ενάμιση χρόνο,, όταν ο Βούρος δεν του έκανε τη χάρη να τον διορίσει γραμματέα του δήμου (με αδρή αμοιβή…)  η κριτική του στη δημοτική Αρχή του τουρίστα δημάρχου ήταν έντονη και συνεχής.

 

Κι ότι δεν κάνει τίποτα έλεγε, κι ότι δεν ξέρει την πόλη έλεγε, κι ότι δεν υπάρχει πουθενά έλεγε.

 

Από τη μια μεριά «έθαβε» τη διοίκηση Βούρου, ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Λευτέρης Πλάτανος, από την άλλη πίεζε τον δήμαρχο (που έκανε ολόκληρη επιστήμη τις αποστασίες, τον εκμαυλισμό και την προώθηση των κολλητών του), να «τακτοποιήσει το κορίτσι».

 

Κι έτσι, ο Γιάννης Βούρος, πιστός στην… αξιοκρατία, τη διαφάνεια και τον κοινωνικό έλεγχο όσο και ο Λευτέρης Πλάτανος, εκδίδει τον Δεκέμβριο του 2020 την παρακάτω απόφαση:

 

 

Σημειώνω εδώ, κάποια στοιχεία που έχουν ενδιαφέρον.

 

Πρώτον: Την εποχή εκείνη ο δήμος είχε πλήρες νομικό γραφείο, άρα η λογική λέει ότι δεν ήθελε πρόσθετες νομικές υπηρεσίες και μάλιστα από δικηγόρο που δεν είχε εμπειρία σε θέματα ΟΤΑ.

 

Άλλωστε αν ήθελε εξειδιεκυμένες νομικές υπηρεσίες, μπορούσε πάντα να συνεργαστεί με ειδικευμένο σε ένα θέμα δικηγόρο με εφ' άπαξ αμοιβή του.

 

Άρα; Τι την ήθελε την "ειδική σύμβουλο" σε νομικά θέματα;

 

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τα πραγματικά αίτια εκείνου του διορισμού...

 

Δεύτερον: Ο κ. Βούρος ΔΕΝ επικαλείται κανένα στοιχείο για να προσλάβει ακόμα μία δικηγόρο, ως ειδική σύμβουλο.

 

Δεν ζητά γνώση των θεμάτων των ΟΤΑ, δεν ζητά εμπειρία και προϋπηρεσία σε νομικά θέματα των ΟΤΑ, δεν ζητά ΤΙΠΟΤΑ.

 

Έτσι του γουστάρει και προσλαμβάνει την κόρη του συνεργάτη του στις εκλογές, του παρ' ολίγον Γραμματέα του Δήμου, του ΠΑΣΟΚου που "κρατάει τη γειτονιά του, να", όπως έλεγε η Τζένη Καρέζη στην γνωστή ταινία!

 

 

Το λένε ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ κι ο πρωταγωνιστής του στην πόλη μας, ζητάει να τον ξαναψηφίσουμε στις εκλογές του Οκτωβρίου!

 

Έτσι, λοιπόν! Δεν χρειάζεται εμπειρία σε νομικά θέματα των ΟΤΑ, δεν χρειάζεται τίποτα.

 

Αρκεί μόνο που είναι κόρη του Λευτέρη Πλάτανου, φίλου και συντρόφου στο ΠΑΣΟΚ του Γιάννη Βούρου (τουμπεκί για όλα αυτά κάνουν οι "ΝεοΔημοκράτες της πάρτης" που για την πάρτη τους πήγαν στο συνδυασμό Βούρου, κάποιοι μάλιστα ξεπουλώντας ασυνείδητα τις ψήφους που τους έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς ήταν υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς...).

 

Όπως καταλάβατε, όλα καλά, και κυρίως ΝΟΜΙΜΑ, γιατί αλλιώς θα καταπέσουν και πάει κατά διαόλου μετά το πελατειακό κράτος...

 

Προχωρούμε...

 

Στα τέλη του 2020 λοιπόν ο Γιάννης Βούρος προσλαμβάνει ως ειδική σύμβουλο νομικών ζητημάτων την Άννα Πλατάνου του Λευτέρη, χωρίς προδιαγραφές, χωρίς να προϋποτίθεται εμπειρία σε νομικά θέματα των ΟΤΑ, χωρίς τίποτα.

 

Την προσλαμβάνει γιατί απλώς, έτσι γουστάρει, δηλαδή για να κλείσει το στόμα του Λευτέρη Πλάτανου, που ασκούσε κριτική στη δημοτική Αρχή και προσωπικά στον Βούρο, όπου βρισκόταν κι όπου στεκόταν.

 

Ωραία...

 

Πέρασε ο καιρός, η κυρία Πλατάνου έκλεισε δυόμιση χρόνια ως ειδική σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα νομικής φύσεως, και ξαφνικά στα μέσα του 2023 (για την ακρίβεια στις 25 Ιουλίου 2023, κρατήστε παρακαλώ την ημερομηνία) υποβάλλει την παραίτησή της! 

 

Μόλις το έμαθα, κακόπιστος και υποψιασμένος πάντα, άρχισα να ρωτώ δεξιά κι αριστερά "βρήκε κάτι καλύτερο επαγγελματικά η κόρη του Λευτέρη, ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την παραίτηση;"

 

Κανείς εκ των συνομιλητών μου δεν ήξερε.

 

Ήξερε όμως ο Γιάννης Βούρος, φίλος και σύντροφος στο ΠΑΣΟΚ του Λευτέρη Πλάτανου.

 

Και ξαφνικά, βλέπουμε αυτό!

 

 

 

Την ίδια μέρα -επαναλαμβάνω: ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ- που παραιτήθηκε από ειδική σύμβουλος του Γιάννη Βούρου (χωρίς να χρειαστούν προδιαγραφές για την πρόσληψή της ως τέτοιας), η κυρία Άννα Πλατάνου, κόρη του Λευτέρη Πλάτανου, φίλου και συντρόφου στο ΠΑΣΟΚ του Γιάννη Βούρου, διορίζεται στο δήμο μόνιμη, καλύπτοντας οργανική θέση! 

 

Ανοίγω εδώ μια παρένθεση, για να σας θυμίσω αυτό που έγραφα στην αρχή του κειμένου: ότι το σύγχρονο πελατειακό κράτος, θέλει τσαχπινιά, θέλει σχεδιασμό, θέλει να ξέρεις πώς να φέρνεις τους θεσμούς στα μέτρα σου και στα μέτρα των κολλητών σου. 

 

Πάμε, λοιπόν, να δούμε πώς έφτασε ο Γιάννης Βούρος να προσλάβει την κυρία Άννα Πλατάνου ως υπάλληλο του δήμου σε κενή οργανική θέση, δηλαδή ως μέλος της νομικής ομάδας του δήμου.

 

Ε, πώς γίνονται αυτά τα πράγματα νομότυπα;

 

Κλασικά: Προηγήθηκε προκήρυξη όπου ο δήμος -δηλαδή ο Γιάννης Βούρος που την υπογράφει!- έθεσε τις προδιαγραφές για την πρόσληψη.

 

Ζήτησε να είναι δικηγόρος παρ' Αρείω, να έχει μεταπτυχιακό κλπ κλπ, όλα αυτά καλά και άγια.

 

Ζήτησε, όμως, στην προκήρυξη της θέσης, ο/η υποψήφιος να έχει ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΤΑ. 

 

Η κυρία Άννα Πλατάνου, όταν διορίστηκε ειδική σύμβουλος του Γιάννη Βούρου στα τέλη του 2020, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ εμπειρία στα νομικά θέματα των ΟΤΑ. 

 

Γιατί δεν χρειαζόταν;

 

Έτσι γούσταρε ο δήμαρχος, θα σας δώσει και λόγο;

 

Τώρα, όμως που η κυρία Άννα Πλατάνου προσελήφθη μονίμως στο δήμο έχοντας δική της οργανική θέση, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ να έχει εμπειρία σε θέματα ΟΤΑ, όπως έκρινε ο Γιάννης Βούρος, που υπέγραψε την προκήρυξη.

 

Ποιος της εξασφάλισε εμπειρία σε νομικά θέματα των ΟΤΑ;

 

Μα, ποιος άλλος; Ο ίδιος ο Γιάννης Βούρος, που την είχε επί δυόμιση χρόνια ως ειδική σύμβουλό του σε νομικά θέματα των ΟΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΤΑ. 

 

Κι όπως σημείωσα πιο πάνω, χωρίς αντικειμενικά ο δήμος να χρειάζεται "ειδική σύμβουλο" επί νομικών θεμάτων, αφού είχε πλήρες νομικό γραφείο και δυνατότητα να συνεργάζεται ad hoc με εξειδικευμένους δικηγόρους. 

 

Συνεκλήθη, λοιπόν, η επιτροπή που θα αποφάσιζε για το ποιος θα προσληφθεί ως μέλος της νομικής ομάδας του δήμου, η οποία αποτελείτο από έναν εκπρόσωπο του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, ΤΡΙΑ μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ναι, αυτού που -κοιτάξτε κάτι συμπτώσεις...- έχει πρόεδρό του τον Δημήτρη Βερβεσσό, επίσης φίλο και σύντροφο στο ΠΑΣΟΚ του Γιάννη Βούρου!!!) και τον... ίδιο τον Γιάννη Βούρο ως πέμπτο μέλος.

 

Ναι, αλλά η καλή σύνθεση δεν αρκεί για το σύγχρονο πελατειακό κράτος που, όπως είπαμε -μην ξεχνιέστε- θέλει τσαχπινιά και σχεδιασμό.

 

Η προκήρυξη έπρεπε να οδηγεί ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στην εκπλήρωση της επιθυμίας της παρέας.

 

Πρώτα από όλα, η συνέντευξη, όπου κοινωνικός έλεγχος, όπως ζητούσε παλαιότερα ο Λευτέρης Πλάτανος, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. 

 

Εάν ήθελε διαφάνεια ο κ. Βούρος θα μπορούσε να προβλέψει ΔΟΜΗΜΕΝΗ συνέντευξη, όπου τα ερωτήματα σε κάθε υποψήφιο είναι υποχρεωτικά τα ίδια, κι όπου οι συνεντεύξεις αυτές μαγνητοφωνούνται, ώστε όποιος θεωρεί ότι αδικήθηκε να μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. 

 

Αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ο Γιάννης Βούρος, και ΟΛΟΙ ΜΑΣ μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί... 

 

Και ακολουθεί το... κυρίως πιάτο:

 

Δείτε εδώ τους συντελεστές βαρύτητας για την ανάληψη της θέσης που περιλάμβανε η προκήρυξη: 

 

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη στρέφει την επιλογή στελεχών του Δημοσίου στο κριτήριο κυρίως των δεξιοτήτων και της δυνατότητας να πετύχουν στη θέση που επιζητούν, η αναχρονιστική διοίκηση Βούρου, πιστού μαθητή των μεθόδων Κουτσόγιωργα, φτιάχνει μια προκήρυξη που δίνει 8% στην προσωπικότητα του υποψήφιου και 40% στην "εξειδίκευση στο αντικείμενο της απασχόλησης".

 

Δηλαδή, στην εμπειρία σε θέματα ΟΤΑ που η κυρία Πλατάνου απέκτησε χάρη στον διορισμό που ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ της έκανε πριν δυόμιση χρόνια ο ίδιος ο Γιάννης Βούρος, ως ειδικής συμβούλου του σε θέματα νομικής φύσεως των ΟΤΑ!

 

Υπάρχει ελπίδα;

 

Με τύπους σαν τον Γιάννη Βούρο, καμία.

 

Ωστόσο, εγώ που παραμένω αθεράπευτα ρομαντικός, αγιάτρευτα, πάντα θα περιμένω έναν Δήμαρχο -με Δέλτα κεφαλαίο- που σε κάθε τέτοια περίπτωση θα ξεκινάει μια ολόκληρη καμπάνια στον δήμο, παρακινώντας όλα τα νέα παιδιά της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας που τέλειωσαν τη Νομική, κάποιοι-ες εξ αυτών με άριστα, να έλθουν και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για να πάρουν μια τέτοια θέση στον δήμο.

 

Πάντα θα περιμένω έναν Δήμαρχο με Δέλτα κεφαλαίο, που θα τιμά και θα θυμάται τους νέους -ή και λιγότερο νέους...- επιστήμονες αυτής εδώ της πόλης ΟΧΙ όταν είναι να ζητήσει την ψήφο τους, αλλά όταν είναι αυτοί να διεκδικήσουν μια θέση στο δήμο.

 

Πάντα θα περιμένω έναν Δήμαρχο που με ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ και ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΕΣ διαδικασίες, αλλά και με λαϊκή κινητοποίηση, θα στελεχώνει τον Δήμο με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλύτερους, όχι με τα παιδιά των κολλητών του.

 

Γιατί τα νέα παιδιά που έχουν τελειώσει τη Νομική Σχολή (και κάθε Σχολή!) και παλεύουν για το μεροκάματο θέλοντας να ξεφύγουν από το επιστημονικό προλεταριάτο, ΜΠΟΡΟΥΝ και ΠΡΕΠΕΙ να έχουν μια πιθανότητα να διοριστούν στο δήμο ΧΩΡΙΣ ο πατέρας τους να είναι κομματικός φίλος του δημάρχου, χωρίς ο δήμαρχος να θέλει να καλοπιάσει τον πατέρα τους, χωρίς κανείς να μηχανεύεται τέτοιες υπόγειες διαδρομές ώστε νομότυπα "να το πάρει το κορίτσι" στο δήμο, κι άσε τον Λευτέρη Πλάτανο να μιλάει για αξιοκρατία, κοινωνικό έλεγχο και διαφάνεια, αυτά τα λέει όταν μιλάει στους παραέξω.

 

Αγαπητοί συμπολίτες, όσοι πραγματικά θέλετε να τελειώνουμε με το πελατειακό κράτος, όσοι πραγματικά θέλετε να τελειώνουμε με το μανιπουλάρισμα των θεσμών για ίδιον όφελος, όσοι πραγματικά θέλετε οι νέοι επιστήμονες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας να έχουν όλοι ΙΣΕΣ πιθανότητες να πάρουν μια θέση στο δήμο, χωρίς να έχουν ούτε πατέρα, ούτε μπάρμπα στην Κορώνη, πρέπει να θυμάστε ότι υπάρχει ΜΙΑ απαραίτητη προϋπόθεση.

 

Να τελειώνουμε μια και καλή στην κάλπη από τους Βούρους κι από τους κάθε λογής Γκρούεζες.

 

Δεν μας αξίζουν!

 

*****

 

ΥΓ. Ελπίζω όσοι κι όσες συμφωνείτε, να φροντίσετε να μάθουν όλα όσα συνέβησαν και περιγράφονται σε αυτό εδώ το σημείωμα, ΟΛΟΙ οι νέοι επιστήμονες αυτής εδώ της πόλης.

 

Γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ να γνωρίζουν όταν πάνε στην κάλπη...

 

*****

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου

 

Τσάμπα μάγκας και πάλι;

 

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

 

Επιτέλους! Μια βραδυά Πολιτισμού και Φιλαναγνωσίας στην πόλη μας από τη Συμπαράταξη

 

Ούτε μια κολώνα δεν μπορούν να βάλουν σωστά;

 

Μια ωραία πεταλούδα...

 

Βούρος, εκτός τόπου και χρόνου...

 

Στο έλεος της ανικανότητας Βούρου- Ούτε ψωμί δεν δίνουν στους παιδικούς Σταθμούς- Επιστολή της Συμπαράταξης

 

Ξεχειλίζει η λαϊκή οργή για την εγκατάλειψη της πόλης

 

Γιατί χαίρεται ο Βούρος και χαμογελάει, πατέρα;

 

Γράψτε την άποψή σας

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (03/09/2023 07:59)

Τι περιμένατε ?Ζεφείρι δεν είμαστε ?Τα Νεοδημοκρατάκια της παρέας του ακούστηκε ότι θα κάνουν απεργία πείνας αντιδρώντας ''θυμωμένοι '' γιατί τούς άφησε απόξω απο την ιστορία . Κάποιος να τους πεί ότι ευθύνονται και αυτοί για την ΄'΄κατάντια ''αυτή αφού είναι μέρος της ομάδος του . Προσοχή στα καλσόν !!! Τέλος πόση πελατεία θα είχε η κα Άννα στο γραφείο της για να θελήσει να ''χωθεί''στην Δήμο έτσι ? Όποιος ξέρει να μας τι πεί για να δούμε τι νομικό ''τεφαρίκι ''θα πληρώνουμε . Τον ορισμό της τραγωδίας του Αριστοτέλη την ξέρετε ?? Καημένη πόλη !!!Καημένοι δημότες !!! Ντρέπεται και η ντροπή .Για τον τουρίστα ( την έχετε δεί την ταινία με την Αντζελίνα Τζολί) ? Ούτε γράμμα του Αλφαβήτου μας δεν αξίζει να θυσιαστεί .

Ντροπή (03/09/2023 17:15)

Πώς κυκλοφορεί και ζητάει και να τον ψηφίσουν μετά από αυτό ο κ. Πλάτανος; τι ντροπή

Ανωνυμος (03/09/2023 21:56)

Αν θέλει να σταθεί με αξιοπρέπεια στο ύψος της όλη η αντιπολίτευση συνολικά θα πρέπει ενωμένη να ψηφίσει στο β γύρο όποιον είναι αντίπαλος του τουρίστα. Δυστυχώς όμως όπως έχει φανεί από την υποτονική κριτική που του κάνουν ακόμα και τώρα τουλάχιστον δυο παρατάξεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου υπάρχουν υπόγειες διαδρομές και συγκοινωνούντα δοχεία. Αν ξαναβγεί ο τουρίστας κάτι που είναι παράδοξο αλλά δεν φαίνεται κι απίθανο θα ζητηθούν ευθύνες την επόμενη μέρα από όλους. Ας το έχουν υπόψη τους ΟΛΟΙ.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (06/09/2023 18:07)

Φίλε Ανώνυμε τι είπες? Θα ζητηθούν ευθύνες ?Από ποιούς ?Από τους Φιλαδελφιώτες και τους Χαλκηδονιότες ? Σοβαρά τώρα ? Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ? Ξέρεις πως ψηφίζουν εδώ? Καινούργιος είσαι στην πόλη ? Θα επαναφέρω κάτι που είχε ειπωθεί από κάποιον .Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα αναστηθεί μόνο όταν καταργηθεί ο σταυρός .Κάτι τέτοιο ξεκίνησε να συζητάει ο Μιλτιάδης Παπαιωάννου (του ΠΑΣΟΚ) σαν Υπουργός Εσωτερικών το 2011 (εάν θυμάμαι καλά ) αλλά δεν..........Τότε θα βλέπαμε ότι ονειρευόμαστε .Μήπως θυμάσαι πόσα και ποιά έργα έχουν γίνει απο τους Δημάρχους , βάσει των ΦΟΒΕΡΩΝ προγραμμάτων τους που εκπονούν προεκλογικά και με χρήματα του Δήμου που εξοικονομούνται απο την καλή διαχείρηση τους? Η όλα είναι απο προγράμματα που ούτως η άλλως θα δινόντουσαν όποιος και αν ήταν Δήμαρχος? Άσε φίλε .Λες κάποια στιγμή να πουληθούν οι Δήμοι ?? Καληνύκτα Μαργαρίτα !!!!!!!

Πολίτης (15/09/2023 12:01)

Ολόκληρη ιστορία για μια απλή φράση.....
" χαιρετά μου τον ΠΛΑΤΑΝΟ" !!!
Τα θέλεις και εσύ κε. Σεϊτανίδη !!!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.12 Και οι κρίνοντες, κρίνονται αγαπητέ......

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Κριτική να κάνουμε; Μας θέτε ή δεν μας θέτε; Δυστυχώς η κριτική δεν καλουπώνεται. Υπάρχει η καλόπιστη, η κακόπιστη. Η προκατειλημμένη, η όψι...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να μου επιτρέψετε να κάνω μία δική μου ερμηνεία σχετικά με τα αποτελέσματα .Νικητής θεωρείται αυτός που βγαίνει πρώτος . Άρα νικητής βγήκε η...

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή
Xρήστης: αλλο παλαιμαχος αλλο πρωην κλωτσοποιος.
η αληθεια ειναι οτι εκλεγονται μονο οσοι βγαινουν οσο πιο συχνα στο γυαλι. Αυτη ειναι η νοοτροπια του ψηφοφορου. ...

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καμία σχέση......

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όμως παρηγε εξελίξεις και στα διοικητικά ΠΑΕ. Να τα λέμε κι αυτά. ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Fermander (10/06/2024 08:29) Αργείς, αλλά μαθαίνεις. Εσύ θα πας μπροστά. Σαχλαμάρες λες. Θα έρχονται όλοι με το τρένο και με το τρόλλεϋ......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Fermander
Μ ενόχλησε η χρήση των σχολείων ως χώρους στάθμευσης και δε θα το κρύψω. Αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν για κάτι τέτοιο. Βέβ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Και κάπου εδώ τελειώνει η "αντιπαράθεση" για το γήπεδο, άλλωστε είναι άσχετο θέμα με εκείνο της ανάρτησης- πάψτε να κάνετε τους μαϊντανούς.....

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: @(05/06/2024 12:58)
Ναι ακριβώς αυτό έγινε. Οι οπαδοί του χοντρού προσπαθουσαν να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου εκεί που βρισκόταν πάντα. Με πρώτο τον Βα...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/06/2024 15:40) @ @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος Κανείς δεν είναι τέλειος. Και δεν μπορώ να σας πω ποιο...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@20.00 Δεν εκπροσωπώ κανέναν, γράφω ό,τι πιστεύω. @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος @13.06 Άμποτε......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: NF
Άντε ελπίζω να ξεβρωμισουν σιγά σιγά και τα Πανεπιστήμια από τους δήθεν ευαίσθητους για την παιδεία αριστερόφασίστες που τα έχουν μετατρέψει...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
Το Κόμμα, βέβαια, έχει το θράσος να κατεβάζει τον -ολέ στο ευρωψηφοδέλτιο. Τον γνωστό δημοσιογράφο Αγγελίδη που για μέρες το κρίσιμο 2014 αν...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Γονέας
Ωραίο το άρθρο σας...μέχρι τη στιγμή που αποφασίσατε να το καταστρέψετε μόνος σας...και να εκθέσετε και την παράταξη που εκπροσωπείτε..." αφ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©