Σάββατο 02.12.2023,  

Τέλος εποχής! Δεν κατεβαίνει στις εκλογές η Δύναμη Πολιτών

Δημοσιεύτηκε στις 10/07/2023 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  30 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Μια από τις πιο παλιές δημοτικές παρατάξεις της πόλης, η Δύναμη Πολιτών που ιδρύθηκε πριν από περίπου 15 χρόνια από το γιατρό Θανάση Μάλλιο και που διοίκησε το δήμο υπό τον Άρη Βασιλόπουλο την περίοδο 2015-2019 κλείνει σήμερα τον κύκλο της.

 

Μετά από Συνέλευση των μελών της, η οποία τελείωσε πριν από λίγα λεπτά, αποφασίστηκε να μην κατέβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

 

Αναμένεται (ίσως αύριο, Τρίτη) η επίσημη ανκοίνωση της παράταξης, στην οποία θα αναφέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή των συνθηκών τοπικά, αλλά και η γενικότερη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, ως τα κυριότερα αίτια της μη καθόδου στις εκλογές. 

 

Το σχόλιο της "Α"

 

Η "Αλήθεια" έδωσε μια ευκαιρία, όπως θεωρούσε υποχρέωσή της, στη Δύναμη Πολιτών και τον Άρη Βασιλόπουλο.

 

Στηρίξαμε ένα νέο άνθρωπο το 2014, με τον οποίο, όπως έχω ξαναγράψει, δεν είχα σχεδόν τίποτα κοινό, ούτε ηλικιακά, ούτε πολιτικά, ούτε ιδεολογικά.

 

Στήριξα ένα νέο άνθρωπο, με μόνη ελπίδα να κάνει καλύτερη την πόλη μου, κι ας μη μας συνδέει τίποτα. 

 

Το μετάνιωσα σχετικά νωρίς.

 

Ο βίος και η πολιτεία της διοίκησης Βασιλόυπολου διέψευσε όχι μόνο εμένα, αλλά και την πλειοψηφία της πόλης, που για να απαλλαγεί από τη Δύναμη Πολιτών, δεν δίστασε να αφεθεί στα χέρια ενός τυχάρπαστου πολιτευτάκια που ακόμα (νομίζει ότι) διοικεί το δήμο μας.

 

Κι αυτό το άγος Βούρου, προϊόν της δημοτικής Αρχής της Δύναμης Πολιτών είναι.

 

Η "Αλήθεια" μετεβήλθη τότε στον πιο σημαντικό, θα έλεγα τον μοναδικό αντίπαλο της πανίσχυρης, εκείνη την εποχή, διοίκησης Βασιλόπουλου.

 

Ήμασταν η φωνή της πόλης, καθώς οι πολίτες ούτε φωνάζουν, ούτε διαμαρτύρονται, ούτε επαναστατούν.

 

Περιμένουν υπομονετικά την ώρα της κάλπης για να εκφραστούν.

 

Αυτό, ας το έχουν υπόψη τους και οι διοικούντες σήμερα το δήμο, που δεν έχουν καμία σχέση ούτε την παραμικρή επαφή με το τι σκέπτεται και τι έχει αποφασίσει να κάνει η πόλη μας στις εκλογές του Οκτωβρίου. 

 

Και μέχρι να εκφραστούν στην κάλπη, οι πολίτες αυτής εδώ της πόλης εκφράζονταν μέσα από την "Αλήθεια", την ασυμβίβαστη φωνή που όρθωσε ανάστημα απέναντι σε μια τοπική εξουσία που ξεκίνησε ως Αντιγόνη και κατέληξε ως Κρέων. 

 

Ωστόσο, κάθε αναστολή λειτουργίας μιας δημοτικής παράταξης, ενός κόμματος, φτωχαίνει τη Δημοκρατία.

 

Και υπ' αυτή την έννοια, η "έξοδος" της Δύναμης Πολιτών από το δημοτικό μας σκηνικό μόνο μελαγχολία μπορεί να προκαλεί.

 

Ελπίζω κι εύχομαι πραγματικά, τα στελέχη της να μελετήσουν τα αίτια αυτής της εξέλιξης, κι αυτή η προσπάθεια να αποβεί τελικά προς όφελος της πόλης και των τοπικών μας πραγμάτων.

 

*****

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου

 

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

 

Επιτέλους! Μια βραδυά Πολιτισμού και Φιλαναγνωσίας στην πόλη μας από τη Συμπαράταξη

 

Μια ωραία πεταλούδα...

 

Βούρος, εκτός τόπου και χρόνου...

 

Κύριε Πατούλη, ξυπνήστε επιτέλους! Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα ΔΕΝ είναι μόνο το γήπεδο της ΑΕΚ

 

Στο έλεος της ανικανότητας Βούρου- Ούτε ψωμί δεν δίνουν στους παιδικούς Σταθμούς- Επιστολή της Συμπαράταξης

 

Αυτοί είναι οι πρώτοι 22 υποψήφιοι του Λύσσανδρου Γεωργαμλή

 

Χάρης Τομπούλογλου- Γιώργος Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου- Ούτε λέξη από τον Βούρο!

 

Συσπείρωση του προοδευτικού χώρου ζητεί ο Γιάννης Τζέλης

 

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Στέφανος Γατσούλης

 

Γιατί χαίρεται ο Βούρος και χαμογελάει, πατέρα;

 

Γράψτε την άποψή σας

Τόπος στα νιάτα (11/07/2023 00:47)

Κοκος με υποβολέα Παντελα και ο εκβιαστης φακελακιας με την πληρωμένη κουστωδία του

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (11/07/2023 10:14)

Δυστυχώς η Δύναμη Πολιτών μεταβαλλόμενη από το 2012 σε βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη, και συνεχίζοντας απρόσκοπτα το 2013 κοκ αυτή την πορεία, είχε γίνει έρμαιο του ΣΥΡΙΖΑ, της πορείας και των επιλογών του.
Μετά την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπήρχε πολιτικό περιθώριο να στεριώσει δημοτική παράταξη στηριζόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως η απόσυρση και της Δύναμης Πολιτών θα σημάνει πολλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο τοπικά. Είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.
Καλό θα ήταν αποχωρούντα ή αποσυρόμενα μέλη της Δύναμης Πολιτών να επιβάλλουν μια ανακοίνωση που να στηρίζει την Λαΐκή Συσπείρωση με όλες τους τις δυνάμεις.

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ (11/07/2023 12:05)

ΕΞΑΦΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΥΤΟ Θ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΑΓΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ

Giannisnf (11/07/2023 12:27)

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ (11/07/2023 12:05)

Πες μας τι πίνεις

Αντ. (11/07/2023 15:44)

@ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (11/07/2023 10:14)
Στη θέση του ΚΚΕ δεν θα ήθελα ούτε καλημέρα με αυτό το τσούρμο. Αν το ΚΚΕ τους δώσει χέρι βοήθειας για να διασωθούν πολιτικά θα δει να κατρακυλάει σε μονοψήφιο.

Πολίτης (11/07/2023 17:59)

@Παραιτηση:
Τα στερνά τιμούν τα πρώτα , "πολιτικέ αμπελοφιλοσοφε . Καλό είναι να βουτάμε λίγο τη γλώσσα μας μέσα στο μυαλό μας, πρωτουο αρχίζουμε και πατάμε το πληκτρολόγιο το έρμο !!!.


Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα (11/07/2023 18:14)

Προς τα μέλη της Δύναμης Πολιτών.
Η λογική, η περίσκεψη και η ηθική πολιτική συμπεριφορά δεν έβλαψε κανέναν !!
Αντίθετα πάντα ωφέλησε το κοινωνικό σύνολο.
Ένας δρόμος υπάρχει, ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ -- ΕΝΌΤΗΤΑ -- ΑΓΩΝΑΣ.
Οι Δυνάμεις που εκπροσωπούν την Δημοτική προοδευτική , ριζοσπαστική έκφραση στον Δήμο μας ναυπάρχει το τον ΞΈΡΕΤΕ και γνωρίζετε

Ανώνυμοs (11/07/2023 18:18)

ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ τρεφεις αυταπάτες. Ο τελευταίος επικεφαλής που διέλυσε τη ΔΠ θα πάει στο φυσικό του χώρο στο τομπουλογλεϊκο υποψήφιος κι ο τέως δήμαρχος θα τον στηρίξει ακόμα και με δήλωση επειδή έχει υποχρέωση από το β γύρο του '19 και όχι μόνο.

τηλεμαχος (11/07/2023 20:28)

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ
Μην καρφώνεσαι.

john (11/07/2023 20:44)

Ο ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ φτιάχνει τον καλύτερο συνδυασμό στην πόλη,ΑΕΚ είναι τον βλέπω για τον επόμενο ΔΗΜΑΡΧΟ

666 (11/07/2023 23:38)

Στο καλό και να μην ξανακούσουμε ποτέ τίποτα πια για εσάς. Δημιουργήσατε προσδοκίες το 14 και πήγατε τη πόλη πίσω είκοσι χρόνια.

ουστ (12/07/2023 02:05)

@11/07/2023 12:05

ο κόσμος που τους έβγαλε τότε ήξερε ότι θα βοηθήσουν στην καθυστέρηση να κατακλυστεί η πόλη απο ανεγκεφαλους φασιστο-οπαδο-αουγκανους σαν και σένα. μιας και δεν έχεις με τι άλλο να ασχοληθείς προφανως, πάρε την οπαπ αρένα (ε όχι και αγια σοφια αυτό το εκτρωμα), βαλε τη εκει που δεν πιανει μελάνι και τουλάχιστον σταματα να μας πρήζεις, και συ και οι υπόλοιποι αουγκανοι. φιλοξενουμενοι ειστε

Ανώνυμος (12/07/2023 09:26)

Η Δ.Π. στηρίχθηκε από καθαρόαιμους Συριζαιους ένα είδος που μπορεί με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο χέρι και ακούγοντας έντεχνη μουσική να σου κάνει βαθυστόχαστη πολιτική ανάλυση καθώς και να (άμπελο) φιλοσοφήσει επί πάντως επιστητού!
Όταν όμως ζητήσεις την ενεργό συμμετοχή του, ΔΥΣΤΥΧΏΣ,δεν προλαβαίνει!

Πολίτης (12/07/2023 11:15)

Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος για την τοπική Αυτοδιοίκηση στην πόλη μας.
Οι λόγοι αντικειμενικοί , υποκειμενικοί το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Το κυρίως όμως θέμα είναι οι δυνάμεις αυτές, που πρόσφεραν και έχουν ακόμα να προσφέρουν πολλά,στο κοινό καλό, να προχωρήσουν μπροστά ,πιάνοντας το καινούργιο το νέο που έρχεται που γεννιέται στο Δήμο μας .
Οι καιροί για την τοπική Αυτοδιοίκηση που έρχονται είναι δύσκολοι, δεν χωρούν αποδεσμεύσεις και παραιτήσεις. Όλοι μαζί βοηθάμε, στρατευομαστε στο νεο και θέτουμε την πείρα μας , τις γνώσεις μας για φέρουμε μπροστά αυτό που πρέπει και άξιζε γυα μας , για τον Δήμο μας.
Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στο παλιό και το παρελθόν να βγει μπροστά να κρατήσει τις τύχες μας πάλι στα τάρταρα της α
αδράνειας !!!

Ανωνυμος (12/07/2023 14:04)

@Πολιτης
Από την στιγμή που δεν έχεις τα κοτσια να πεις το "νέο" με το όνομα του μπορεί να φανταστεί κανείς πόσο "νέο" είναι! Ο αχυρανθρωπος μπροστά με μόνο εφόδιο το διάρκειας της ΑΕΚ και τον προ 15ετιας αντιδήμαρχο και επειτα υποψήφιο με τον Αραπογλου και συνυποψηφιο με το μέλος του ΛΑΟΣ και την προ 20ετιας αντιδήμαρχο
δεξιάς παράταξης και μετεχουσα σε δεξιό ψηφοδέλτιο ως αντίπαλος του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κοντου, πίσω από την κουρτίνα να καθοδηγούν υπό την υψηλή εποπτεία του Ν.Κ. εν βορείων προαστίων! ΝΕΟ;

Ανωνυμος (12/07/2023 14:06)

συνέχεια
Οι δύο παρέσυραν αρκετούς και πολέμησαν όσο λίγοι τους "συντρόφους" τους από τους οποίους ευελπιστούν τώρα να στηριχτούν!
Ρε πάτε καλά;

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (13/07/2023 10:11)

@ Πολίτης (11/07/2023 17:59)
Ακριβώς επειδή τα στερνά τιμούν τα πρώτα, καλό είναι να αφήσουν πολιτικό στίγμα όσοι αποχωρούν από την Δύναμη Πολτιών, ή αποσύρονται γενικώς.
Το ποιος βουτάει περισσότερο την γλώσσα στο κεφάλι του, φαίνεται από τον ασύντακτο γραπτό μάλιστα λόγο σας και τα ορθογραφικά λάθη
Υπάρχουν αυτή την στιγμή μέλη της νυν ΔΠ που προσχωρούν στον αντίπαλο δις Γεωργαμλή. Να πω και όνομα; Υπάρχουν αυτή την στιγμή μέλη της νυν ΔΠ που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Τομπούλογλου. Να πω και ονόματα.
Αν έχουν λίγη αξιοπρέπεια κάποιοι στην ΔΠ, ας βγουν να πουν αποσυρόμαστε και θα στηρίξουμε Λαϊκή Συσπείρωση. Δεν είναι ντροπή για τους ίδιους.

Ανώνυμος (13/07/2023 10:17)

Όταν μιλάμε για ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ μιλάμε ουσιαστικά για τρεις διαφορετικές παρατάξεις.
Η ΔΠ του Μάλλιου, η ΔΠ του Βασιλόπουλου και η ΔΠ του Ανεμογιάννη είναι τρεις διαφορετικές παρατάξεις με μόνο κοινό το όνομα.

Γιατί ο Τζέλης μπορεί να κάνει την έκπληξη (13/07/2023 10:24)

Εκεί που λέγανε όλοι οτι η συριζοαριστερά κατεβαίνει διασπασμένη τελικά κατεβαίνει μόνο ο Τζέλης.
Αντίθετα η πανίσχυρη εκλογικά ΝουΔου κατεβαίνει σε τέσσερεις παρατάξεις αφού Τόμπουλογλου, Γατσούλης, Βούρος, Γεωργαμλής στηρίζονται κυρίως σε νεοδημοκράτες και άλλους δεξιούς. Οι πασόκοι Βούρου και Γεωργαμλή δεν πιάνονται γιατί και πολύ λίγοι είναι και ουσιαστικά δεξιοί εδώ και χρόνια.
Καμία έκπληξη αν ο Τζέλης μπει τελικά δεύτερο γύρο και πάρει τελικά και το δήμο.

@ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (11/07/2023 10:14) (13/07/2023 10:38)

Δεν έχεις καταλάβει τίποτα ότι η αριστερά χρεοκόπησε συνολικά διεθνώς και πάει με γοργά βήματα στο κουβά της ιστορίας.. Μειοψηφία πια ακόμα και στη κάποτε δήθεν αριστερή Φιλαδέλφεια. Σας βαρέθηκε και σας σιχάθηκε ο κόσμος. Καιρός ήταν! Τοξικότητα, δολοφονές χαρακτήρων, στείρος καταγγελτικός λόγος, άκρατος δήθεν δικαιωματισμός και γενικά φωνές για τις φωνές και σε δουλειά να βρισκόμαστε. Πιο γραφικοί κι από τη Σαντορίνη. Τράβα να πάρεις τα ζάναξ σου τώρα.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (13/07/2023 12:47)

@ Πολίτης (12/07/2023 11:15)
Σε κατάλαβα από την φωνή. Είσαι πασοκτζής

ΑΝΙΤΑ (14/07/2023 15:58)

Διαλύθηκε λέει η Δύναμη Πολιτών λόγω ΑΕΚ-Φροσύνης.
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ !!!! (15/07/2023 16:10)

Ακόμα και στη διάλυσή τους μικρόψυχοι και τοξικοί οι πουθενάδες δήθεν αριστεροί. Μια από τις πιο μαύρες σελίδες της πόλης κλείνει επιτέλους για πάντα.

Πολίτης (16/07/2023 08:58)

Συγχωρέστε συμπολίτες μου, ειδικοί επί παντός επιστητού για ότι συμβαίνει σ' αυτή την άτυχη πόλη, εγγράμματοι, λόγιοι, σοφοί και ρωμαλέοι.... δεν επιτρέπεται αντίθετη άποψη, έχετε κατοχυρωμένο τό δικαίωμα της απόλυτης εξουσίας σ' αυτή την γωνιά της γης και ασκείται την τεράστια δύναμη σας, σε οποιοδήποτε πολίτη αγράμματο ή και εγγράμματος να γράψει λίγες λέξεις !!!
Δεν πειράζει σας ζητώ ταπεινά συγνώμη , αλλά σας συμβουλεύω να προσγειωθείτε λίγο στη γη που πατάτε γιατί σας περιμένει ένα χουνερι ....μα ένα ΧΟΥΝΕΡΙ που θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει.
Γεννήθηκε το ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ και μπορείτε να το σταματήσετε με καμμιά αμπελοφοφικη και μερικές φορές χυδαία φρασεολογία !!!

Ανώνυμος (16/07/2023 19:10)

@Πολίτη όλο για "νέο" μιλάς αλλά δεν το ονομάζεις. Τις κουμπάρες θα παίξουμε;

Ανωνυμος (16/07/2023 19:46)

@ Πολίτης
Το " καινούργιο" είναι αυτό που εμφανίζει ως μέγα προσόν την κατοχή διάρκειας της ΑΕΚ;
Που ηγούνται οι δύο δεινόσαυροι της τοπικής αυτοδιοίκησης που είναι τώρα "αριστεροί" αλλά πριν ήσαν και λίγο δεξιοί;
Τι καινουργιο ρε φίλε; Μας δουλεύεις;

Πολίτης (17/07/2023 08:03)

Είπαμε το καινούργιο γεννήθηκε.
Το ξέρετε ,το υπολογίζετε, το φοβάστε!!!
Μην προσπαθείτε, μην κουράζεστε άδικα, τσάμπα το χλευάζεται. !!!

Το παλιό και φθαρμένο που εκπροσωπείται δεν είναι ικανό να σταματήσει το νέο και άφθαρτο.
Αυτό θα το καταλάβετε καλά στις εκλογές του Οκτωβρίου !!!

υποσ: Όσο φίλε μου για το συντακτικό και την ορθογραφία των γραπτών μου, μια χαρά μου φαίνεται σου δίνω και καταλαβαίνεις!!!
Σας βαρέθηκε ο κόσμος δεν το έχετε καταλάβει !!!
Ανώνυμος (17/07/2023 10:07)

@Πολίτης (17/07/2023 08:03) Μάλλον ντρέπεσαι τελικά να το ονοματίσεις γιατί τρέμεις το κράξιμο που θα φας. Σε καταλαβαίνω.

προβοκάτορας (17/07/2023 23:12)

"Πολίτη", μήπως δεν είσαι ο γνωστός Πολίτης αλλά παρατρεχάμενος του λαγού; ή μήπως πήδηξες από το καράβι που βυθίστηκε για να ανέβεις στο άλλο; σε κάθε περίπτωση δεν πείθεις... μας έχετε αηδιάσει, λίγο οι καυγάδες στα σοσιαλ, λίγο η σταθερότητα των απόψεων που δεν έχετε, λιγο που το έχετε και σίγουρο ότι θα σας ψηφίσουμε για να πάρετε όλοι λιγη από την πίτα...κουρασατε

Δεξιός (19/07/2023 22:29)

Στα τσακίδια κ χαιρετίσματα στον ΑΒ το παιδί του Βαγγέλα.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τζιν λαο
ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ....

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού
Xρήστης: marcus
Μα, πραγματικά, ούτε να φύγουν αξιοπρεπώς δε μπορούν πια;;;; Άντε να ανασάνει η πόλη επιτέλους! Υ.Γ.: Το να μείνει, από το νέο έτος, ο Βού...

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@22.57 Ειδικά εσύ, πρέπει να διαβάζεις και κάτω από τις γραμμές......

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...
Xρήστης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣ
ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΑΠΟ απορριμματοφόρο ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΑΓΜΑ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©