Παρασκευή 21.06.2024,  

Τέλος εποχής! Δεν κατεβαίνει στις εκλογές η Δύναμη Πολιτών

Δημοσιεύτηκε στις 10/07/2023 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  30 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Μια από τις πιο παλιές δημοτικές παρατάξεις της πόλης, η Δύναμη Πολιτών που ιδρύθηκε πριν από περίπου 15 χρόνια από το γιατρό Θανάση Μάλλιο και που διοίκησε το δήμο υπό τον Άρη Βασιλόπουλο την περίοδο 2015-2019 κλείνει σήμερα τον κύκλο της.

 

Μετά από Συνέλευση των μελών της, η οποία τελείωσε πριν από λίγα λεπτά, αποφασίστηκε να μην κατέβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

 

Αναμένεται (ίσως αύριο, Τρίτη) η επίσημη ανκοίνωση της παράταξης, στην οποία θα αναφέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή των συνθηκών τοπικά, αλλά και η γενικότερη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, ως τα κυριότερα αίτια της μη καθόδου στις εκλογές. 

 

Το σχόλιο της "Α"

 

Η "Αλήθεια" έδωσε μια ευκαιρία, όπως θεωρούσε υποχρέωσή της, στη Δύναμη Πολιτών και τον Άρη Βασιλόπουλο.

 

Στηρίξαμε ένα νέο άνθρωπο το 2014, με τον οποίο, όπως έχω ξαναγράψει, δεν είχα σχεδόν τίποτα κοινό, ούτε ηλικιακά, ούτε πολιτικά, ούτε ιδεολογικά.

 

Στήριξα ένα νέο άνθρωπο, με μόνη ελπίδα να κάνει καλύτερη την πόλη μου, κι ας μη μας συνδέει τίποτα. 

 

Το μετάνιωσα σχετικά νωρίς.

 

Ο βίος και η πολιτεία της διοίκησης Βασιλόυπολου διέψευσε όχι μόνο εμένα, αλλά και την πλειοψηφία της πόλης, που για να απαλλαγεί από τη Δύναμη Πολιτών, δεν δίστασε να αφεθεί στα χέρια ενός τυχάρπαστου πολιτευτάκια που ακόμα (νομίζει ότι) διοικεί το δήμο μας.

 

Κι αυτό το άγος Βούρου, προϊόν της δημοτικής Αρχής της Δύναμης Πολιτών είναι.

 

Η "Αλήθεια" μετεβήλθη τότε στον πιο σημαντικό, θα έλεγα τον μοναδικό αντίπαλο της πανίσχυρης, εκείνη την εποχή, διοίκησης Βασιλόπουλου.

 

Ήμασταν η φωνή της πόλης, καθώς οι πολίτες ούτε φωνάζουν, ούτε διαμαρτύρονται, ούτε επαναστατούν.

 

Περιμένουν υπομονετικά την ώρα της κάλπης για να εκφραστούν.

 

Αυτό, ας το έχουν υπόψη τους και οι διοικούντες σήμερα το δήμο, που δεν έχουν καμία σχέση ούτε την παραμικρή επαφή με το τι σκέπτεται και τι έχει αποφασίσει να κάνει η πόλη μας στις εκλογές του Οκτωβρίου. 

 

Και μέχρι να εκφραστούν στην κάλπη, οι πολίτες αυτής εδώ της πόλης εκφράζονταν μέσα από την "Αλήθεια", την ασυμβίβαστη φωνή που όρθωσε ανάστημα απέναντι σε μια τοπική εξουσία που ξεκίνησε ως Αντιγόνη και κατέληξε ως Κρέων. 

 

Ωστόσο, κάθε αναστολή λειτουργίας μιας δημοτικής παράταξης, ενός κόμματος, φτωχαίνει τη Δημοκρατία.

 

Και υπ' αυτή την έννοια, η "έξοδος" της Δύναμης Πολιτών από το δημοτικό μας σκηνικό μόνο μελαγχολία μπορεί να προκαλεί.

 

Ελπίζω κι εύχομαι πραγματικά, τα στελέχη της να μελετήσουν τα αίτια αυτής της εξέλιξης, κι αυτή η προσπάθεια να αποβεί τελικά προς όφελος της πόλης και των τοπικών μας πραγμάτων.

 

*****

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου

 

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

 

Επιτέλους! Μια βραδυά Πολιτισμού και Φιλαναγνωσίας στην πόλη μας από τη Συμπαράταξη

 

Μια ωραία πεταλούδα...

 

Βούρος, εκτός τόπου και χρόνου...

 

Κύριε Πατούλη, ξυπνήστε επιτέλους! Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα ΔΕΝ είναι μόνο το γήπεδο της ΑΕΚ

 

Στο έλεος της ανικανότητας Βούρου- Ούτε ψωμί δεν δίνουν στους παιδικούς Σταθμούς- Επιστολή της Συμπαράταξης

 

Αυτοί είναι οι πρώτοι 22 υποψήφιοι του Λύσσανδρου Γεωργαμλή

 

Χάρης Τομπούλογλου- Γιώργος Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου- Ούτε λέξη από τον Βούρο!

 

Συσπείρωση του προοδευτικού χώρου ζητεί ο Γιάννης Τζέλης

 

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Στέφανος Γατσούλης

 

Γιατί χαίρεται ο Βούρος και χαμογελάει, πατέρα;

 

Γράψτε την άποψή σας

Τόπος στα νιάτα (11/07/2023 00:47)

Κοκος με υποβολέα Παντελα και ο εκβιαστης φακελακιας με την πληρωμένη κουστωδία του

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (11/07/2023 10:14)

Δυστυχώς η Δύναμη Πολιτών μεταβαλλόμενη από το 2012 σε βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη, και συνεχίζοντας απρόσκοπτα το 2013 κοκ αυτή την πορεία, είχε γίνει έρμαιο του ΣΥΡΙΖΑ, της πορείας και των επιλογών του.
Μετά την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπήρχε πολιτικό περιθώριο να στεριώσει δημοτική παράταξη στηριζόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως η απόσυρση και της Δύναμης Πολιτών θα σημάνει πολλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο τοπικά. Είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.
Καλό θα ήταν αποχωρούντα ή αποσυρόμενα μέλη της Δύναμης Πολιτών να επιβάλλουν μια ανακοίνωση που να στηρίζει την Λαΐκή Συσπείρωση με όλες τους τις δυνάμεις.

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ (11/07/2023 12:05)

ΕΞΑΦΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΥΤΟ Θ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΑΓΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ

Giannisnf (11/07/2023 12:27)

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ (11/07/2023 12:05)

Πες μας τι πίνεις

Αντ. (11/07/2023 15:44)

@ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (11/07/2023 10:14)
Στη θέση του ΚΚΕ δεν θα ήθελα ούτε καλημέρα με αυτό το τσούρμο. Αν το ΚΚΕ τους δώσει χέρι βοήθειας για να διασωθούν πολιτικά θα δει να κατρακυλάει σε μονοψήφιο.

Πολίτης (11/07/2023 17:59)

@Παραιτηση:
Τα στερνά τιμούν τα πρώτα , "πολιτικέ αμπελοφιλοσοφε . Καλό είναι να βουτάμε λίγο τη γλώσσα μας μέσα στο μυαλό μας, πρωτουο αρχίζουμε και πατάμε το πληκτρολόγιο το έρμο !!!.


Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα (11/07/2023 18:14)

Προς τα μέλη της Δύναμης Πολιτών.
Η λογική, η περίσκεψη και η ηθική πολιτική συμπεριφορά δεν έβλαψε κανέναν !!
Αντίθετα πάντα ωφέλησε το κοινωνικό σύνολο.
Ένας δρόμος υπάρχει, ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ -- ΕΝΌΤΗΤΑ -- ΑΓΩΝΑΣ.
Οι Δυνάμεις που εκπροσωπούν την Δημοτική προοδευτική , ριζοσπαστική έκφραση στον Δήμο μας ναυπάρχει το τον ΞΈΡΕΤΕ και γνωρίζετε

Ανώνυμοs (11/07/2023 18:18)

ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ τρεφεις αυταπάτες. Ο τελευταίος επικεφαλής που διέλυσε τη ΔΠ θα πάει στο φυσικό του χώρο στο τομπουλογλεϊκο υποψήφιος κι ο τέως δήμαρχος θα τον στηρίξει ακόμα και με δήλωση επειδή έχει υποχρέωση από το β γύρο του '19 και όχι μόνο.

τηλεμαχος (11/07/2023 20:28)

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ
Μην καρφώνεσαι.

john (11/07/2023 20:44)

Ο ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ φτιάχνει τον καλύτερο συνδυασμό στην πόλη,ΑΕΚ είναι τον βλέπω για τον επόμενο ΔΗΜΑΡΧΟ

666 (11/07/2023 23:38)

Στο καλό και να μην ξανακούσουμε ποτέ τίποτα πια για εσάς. Δημιουργήσατε προσδοκίες το 14 και πήγατε τη πόλη πίσω είκοσι χρόνια.

ουστ (12/07/2023 02:05)

@11/07/2023 12:05

ο κόσμος που τους έβγαλε τότε ήξερε ότι θα βοηθήσουν στην καθυστέρηση να κατακλυστεί η πόλη απο ανεγκεφαλους φασιστο-οπαδο-αουγκανους σαν και σένα. μιας και δεν έχεις με τι άλλο να ασχοληθείς προφανως, πάρε την οπαπ αρένα (ε όχι και αγια σοφια αυτό το εκτρωμα), βαλε τη εκει που δεν πιανει μελάνι και τουλάχιστον σταματα να μας πρήζεις, και συ και οι υπόλοιποι αουγκανοι. φιλοξενουμενοι ειστε

Ανώνυμος (12/07/2023 09:26)

Η Δ.Π. στηρίχθηκε από καθαρόαιμους Συριζαιους ένα είδος που μπορεί με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο χέρι και ακούγοντας έντεχνη μουσική να σου κάνει βαθυστόχαστη πολιτική ανάλυση καθώς και να (άμπελο) φιλοσοφήσει επί πάντως επιστητού!
Όταν όμως ζητήσεις την ενεργό συμμετοχή του, ΔΥΣΤΥΧΏΣ,δεν προλαβαίνει!

Πολίτης (12/07/2023 11:15)

Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος για την τοπική Αυτοδιοίκηση στην πόλη μας.
Οι λόγοι αντικειμενικοί , υποκειμενικοί το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Το κυρίως όμως θέμα είναι οι δυνάμεις αυτές, που πρόσφεραν και έχουν ακόμα να προσφέρουν πολλά,στο κοινό καλό, να προχωρήσουν μπροστά ,πιάνοντας το καινούργιο το νέο που έρχεται που γεννιέται στο Δήμο μας .
Οι καιροί για την τοπική Αυτοδιοίκηση που έρχονται είναι δύσκολοι, δεν χωρούν αποδεσμεύσεις και παραιτήσεις. Όλοι μαζί βοηθάμε, στρατευομαστε στο νεο και θέτουμε την πείρα μας , τις γνώσεις μας για φέρουμε μπροστά αυτό που πρέπει και άξιζε γυα μας , για τον Δήμο μας.
Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στο παλιό και το παρελθόν να βγει μπροστά να κρατήσει τις τύχες μας πάλι στα τάρταρα της α
αδράνειας !!!

Ανωνυμος (12/07/2023 14:04)

@Πολιτης
Από την στιγμή που δεν έχεις τα κοτσια να πεις το "νέο" με το όνομα του μπορεί να φανταστεί κανείς πόσο "νέο" είναι! Ο αχυρανθρωπος μπροστά με μόνο εφόδιο το διάρκειας της ΑΕΚ και τον προ 15ετιας αντιδήμαρχο και επειτα υποψήφιο με τον Αραπογλου και συνυποψηφιο με το μέλος του ΛΑΟΣ και την προ 20ετιας αντιδήμαρχο
δεξιάς παράταξης και μετεχουσα σε δεξιό ψηφοδέλτιο ως αντίπαλος του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κοντου, πίσω από την κουρτίνα να καθοδηγούν υπό την υψηλή εποπτεία του Ν.Κ. εν βορείων προαστίων! ΝΕΟ;

Ανωνυμος (12/07/2023 14:06)

συνέχεια
Οι δύο παρέσυραν αρκετούς και πολέμησαν όσο λίγοι τους "συντρόφους" τους από τους οποίους ευελπιστούν τώρα να στηριχτούν!
Ρε πάτε καλά;

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (13/07/2023 10:11)

@ Πολίτης (11/07/2023 17:59)
Ακριβώς επειδή τα στερνά τιμούν τα πρώτα, καλό είναι να αφήσουν πολιτικό στίγμα όσοι αποχωρούν από την Δύναμη Πολτιών, ή αποσύρονται γενικώς.
Το ποιος βουτάει περισσότερο την γλώσσα στο κεφάλι του, φαίνεται από τον ασύντακτο γραπτό μάλιστα λόγο σας και τα ορθογραφικά λάθη
Υπάρχουν αυτή την στιγμή μέλη της νυν ΔΠ που προσχωρούν στον αντίπαλο δις Γεωργαμλή. Να πω και όνομα; Υπάρχουν αυτή την στιγμή μέλη της νυν ΔΠ που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Τομπούλογλου. Να πω και ονόματα.
Αν έχουν λίγη αξιοπρέπεια κάποιοι στην ΔΠ, ας βγουν να πουν αποσυρόμαστε και θα στηρίξουμε Λαϊκή Συσπείρωση. Δεν είναι ντροπή για τους ίδιους.

Ανώνυμος (13/07/2023 10:17)

Όταν μιλάμε για ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ μιλάμε ουσιαστικά για τρεις διαφορετικές παρατάξεις.
Η ΔΠ του Μάλλιου, η ΔΠ του Βασιλόπουλου και η ΔΠ του Ανεμογιάννη είναι τρεις διαφορετικές παρατάξεις με μόνο κοινό το όνομα.

Γιατί ο Τζέλης μπορεί να κάνει την έκπληξη (13/07/2023 10:24)

Εκεί που λέγανε όλοι οτι η συριζοαριστερά κατεβαίνει διασπασμένη τελικά κατεβαίνει μόνο ο Τζέλης.
Αντίθετα η πανίσχυρη εκλογικά ΝουΔου κατεβαίνει σε τέσσερεις παρατάξεις αφού Τόμπουλογλου, Γατσούλης, Βούρος, Γεωργαμλής στηρίζονται κυρίως σε νεοδημοκράτες και άλλους δεξιούς. Οι πασόκοι Βούρου και Γεωργαμλή δεν πιάνονται γιατί και πολύ λίγοι είναι και ουσιαστικά δεξιοί εδώ και χρόνια.
Καμία έκπληξη αν ο Τζέλης μπει τελικά δεύτερο γύρο και πάρει τελικά και το δήμο.

@ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (11/07/2023 10:14) (13/07/2023 10:38)

Δεν έχεις καταλάβει τίποτα ότι η αριστερά χρεοκόπησε συνολικά διεθνώς και πάει με γοργά βήματα στο κουβά της ιστορίας.. Μειοψηφία πια ακόμα και στη κάποτε δήθεν αριστερή Φιλαδέλφεια. Σας βαρέθηκε και σας σιχάθηκε ο κόσμος. Καιρός ήταν! Τοξικότητα, δολοφονές χαρακτήρων, στείρος καταγγελτικός λόγος, άκρατος δήθεν δικαιωματισμός και γενικά φωνές για τις φωνές και σε δουλειά να βρισκόμαστε. Πιο γραφικοί κι από τη Σαντορίνη. Τράβα να πάρεις τα ζάναξ σου τώρα.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (13/07/2023 12:47)

@ Πολίτης (12/07/2023 11:15)
Σε κατάλαβα από την φωνή. Είσαι πασοκτζής

ΑΝΙΤΑ (14/07/2023 15:58)

Διαλύθηκε λέει η Δύναμη Πολιτών λόγω ΑΕΚ-Φροσύνης.
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ !!!! (15/07/2023 16:10)

Ακόμα και στη διάλυσή τους μικρόψυχοι και τοξικοί οι πουθενάδες δήθεν αριστεροί. Μια από τις πιο μαύρες σελίδες της πόλης κλείνει επιτέλους για πάντα.

Πολίτης (16/07/2023 08:58)

Συγχωρέστε συμπολίτες μου, ειδικοί επί παντός επιστητού για ότι συμβαίνει σ' αυτή την άτυχη πόλη, εγγράμματοι, λόγιοι, σοφοί και ρωμαλέοι.... δεν επιτρέπεται αντίθετη άποψη, έχετε κατοχυρωμένο τό δικαίωμα της απόλυτης εξουσίας σ' αυτή την γωνιά της γης και ασκείται την τεράστια δύναμη σας, σε οποιοδήποτε πολίτη αγράμματο ή και εγγράμματος να γράψει λίγες λέξεις !!!
Δεν πειράζει σας ζητώ ταπεινά συγνώμη , αλλά σας συμβουλεύω να προσγειωθείτε λίγο στη γη που πατάτε γιατί σας περιμένει ένα χουνερι ....μα ένα ΧΟΥΝΕΡΙ που θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει.
Γεννήθηκε το ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ και μπορείτε να το σταματήσετε με καμμιά αμπελοφοφικη και μερικές φορές χυδαία φρασεολογία !!!

Ανώνυμος (16/07/2023 19:10)

@Πολίτη όλο για "νέο" μιλάς αλλά δεν το ονομάζεις. Τις κουμπάρες θα παίξουμε;

Ανωνυμος (16/07/2023 19:46)

@ Πολίτης
Το " καινούργιο" είναι αυτό που εμφανίζει ως μέγα προσόν την κατοχή διάρκειας της ΑΕΚ;
Που ηγούνται οι δύο δεινόσαυροι της τοπικής αυτοδιοίκησης που είναι τώρα "αριστεροί" αλλά πριν ήσαν και λίγο δεξιοί;
Τι καινουργιο ρε φίλε; Μας δουλεύεις;

Πολίτης (17/07/2023 08:03)

Είπαμε το καινούργιο γεννήθηκε.
Το ξέρετε ,το υπολογίζετε, το φοβάστε!!!
Μην προσπαθείτε, μην κουράζεστε άδικα, τσάμπα το χλευάζεται. !!!

Το παλιό και φθαρμένο που εκπροσωπείται δεν είναι ικανό να σταματήσει το νέο και άφθαρτο.
Αυτό θα το καταλάβετε καλά στις εκλογές του Οκτωβρίου !!!

υποσ: Όσο φίλε μου για το συντακτικό και την ορθογραφία των γραπτών μου, μια χαρά μου φαίνεται σου δίνω και καταλαβαίνεις!!!
Σας βαρέθηκε ο κόσμος δεν το έχετε καταλάβει !!!
Ανώνυμος (17/07/2023 10:07)

@Πολίτης (17/07/2023 08:03) Μάλλον ντρέπεσαι τελικά να το ονοματίσεις γιατί τρέμεις το κράξιμο που θα φας. Σε καταλαβαίνω.

προβοκάτορας (17/07/2023 23:12)

"Πολίτη", μήπως δεν είσαι ο γνωστός Πολίτης αλλά παρατρεχάμενος του λαγού; ή μήπως πήδηξες από το καράβι που βυθίστηκε για να ανέβεις στο άλλο; σε κάθε περίπτωση δεν πείθεις... μας έχετε αηδιάσει, λίγο οι καυγάδες στα σοσιαλ, λίγο η σταθερότητα των απόψεων που δεν έχετε, λιγο που το έχετε και σίγουρο ότι θα σας ψηφίσουμε για να πάρετε όλοι λιγη από την πίτα...κουρασατε

Δεξιός (19/07/2023 22:29)

Στα τσακίδια κ χαιρετίσματα στον ΑΒ το παιδί του Βαγγέλα.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Λύτρας
Xρήστης: Αυγουστος
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (20/06/2024 12:29) η φιλαδελφεια εχει τελειωσει απο το 2017. αν δεν γινοταν εκεινο το γνωστο κακο τοτε θα ειχε μεγαλη αξια εδω και...

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Λύτρας
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Το έχω ξαναπεί, τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν στην Φιλαδέλφεια. Είμαστε ακριβώς στο κέντρο του Νομού Αττικής. Ζητάμε και υπογειοποίηση τη...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: Ανωνυμος
@20.16 Η δική σου ερμηνεία δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Σαφέστατα η ερμηνεία του πρωθυπουργού είναι εντελώς αντίθετη και γι'...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.12 Και οι κρίνοντες, κρίνονται αγαπητέ......

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Κριτική να κάνουμε; Μας θέτε ή δεν μας θέτε; Δυστυχώς η κριτική δεν καλουπώνεται. Υπάρχει η καλόπιστη, η κακόπιστη. Η προκατειλημμένη, η όψι...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να μου επιτρέψετε να κάνω μία δική μου ερμηνεία σχετικά με τα αποτελέσματα .Νικητής θεωρείται αυτός που βγαίνει πρώτος . Άρα νικητής βγήκε η...

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή
Xρήστης: αλλο παλαιμαχος αλλο πρωην κλωτσοποιος.
η αληθεια ειναι οτι εκλεγονται μονο οσοι βγαινουν οσο πιο συχνα στο γυαλι. Αυτη ειναι η νοοτροπια του ψηφοφορου. ...

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καμία σχέση......

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όμως παρηγε εξελίξεις και στα διοικητικά ΠΑΕ. Να τα λέμε κι αυτά. ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Fermander (10/06/2024 08:29) Αργείς, αλλά μαθαίνεις. Εσύ θα πας μπροστά. Σαχλαμάρες λες. Θα έρχονται όλοι με το τρένο και με το τρόλλεϋ......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Fermander
Μ ενόχλησε η χρήση των σχολείων ως χώρους στάθμευσης και δε θα το κρύψω. Αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν για κάτι τέτοιο. Βέβ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Και κάπου εδώ τελειώνει η "αντιπαράθεση" για το γήπεδο, άλλωστε είναι άσχετο θέμα με εκείνο της ανάρτησης- πάψτε να κάνετε τους μαϊντανούς.....

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: @(05/06/2024 12:58)
Ναι ακριβώς αυτό έγινε. Οι οπαδοί του χοντρού προσπαθουσαν να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου εκεί που βρισκόταν πάντα. Με πρώτο τον Βα...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/06/2024 15:40) @ @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος Κανείς δεν είναι τέλειος. Και δεν μπορώ να σας πω ποιο...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@20.00 Δεν εκπροσωπώ κανέναν, γράφω ό,τι πιστεύω. @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος @13.06 Άμποτε......

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©