Κυριακή 01.10.2023,  

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 29/05/2023 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  15 σχόλια

Από τη "Σύγχρονη Πόλη" και τον επικεφαλής της, Στέφανο Γατσούλη λάβαμε την ανάλυση των Αρχών κα ιτων Αξόνων Παρέμβασης του συνδυασμού: 

 

*****

 

Η Σύγχρονη Πόλη με επικεφαλής τον Στέφανο Γατσούλη παρουσιάζει τις πέντε βασικές Αρχές που αποτελούν την ειδοποιό διαφορά, πάνω στην οποία στηρίζει την αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία της. «Αρχές που υπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, αρχές που τις οποίες πιστεύουμε, και αποτελούν το μέσο για μια ριζική αλλαγή εικόνας στο χώρο της της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για ένα άλλο ύφος και ήθος τοπικής εξουσίας», αναφέρει η παράταξη. Ακολουθούν οι 8 άξονες άξονες παρέμβασης για την αναβάθμιση του Πολιτισμού της Καθημερινότητας.

 

Οι 5 βασικές Aρχές και τα Πιστεύω της Παράταξης

 

«Αρχή πρώτη: Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα δεν είναι μια γενική και αφηρημένη έννοια. Είναι οι άνθρωποί της. Όσοι ζουν , όσοι εργάζονται και όσοι την επισκέπτονται. Είναι μια πόλη ενιαία πια, συνδεδεμένη με την μικρασιατική ιστορία, τον πολιτισμό, την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα  του Ελληνισμού όσο λίγες πόλεις στην Ελλάδα.

 

Αρχή δεύτερη: Ο Δήμαρχος της πόλης μας πρέπει να είναι φίλος και σύμμαχος στα όνειρα των δημοτών. Να είναι παντού. Για τα πάντα. Και πάντα. Μαχητής στις διεκδικήσεις για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη που υπηρετεί. Ο Δήμαρχος δεν πρέπει να είναι διαιτητής μικρών ή μεγάλων συμφερόντων.

 

Αρχή τρίτη: Η αυτοδιοίκηση έχει την  υποχρέωση να ξεπερνά τις κομματικές γραμμές και να γκρεμίζει τείχη. Τα προβλήματα της πόλης δεν έχουν κομματικό χρώμα. Η κοινωνία σήμερα είναι πολύ πιο μπροστά από την πολιτική και θέλει άμεσες λύσεις. Για αυτό πρέπει να σπάσουμε τις διαχωριστικές κομματικές γραμμές που έχουμε χτίσει ο καθένας για τον εαυτό του, και να συνεργαστούμε με γνώμονα το καλό της πόλεως μας.

 

Αρχή τέταρτη: Χρειάζεται συλλογική δουλειά. Δεν περισσεύει κανένας. Συμπολίτευση και αντιπολίτευση πρέπει να συνεργαστούμε για το καλό του πολίτη. Πρέπει να αναπτύξουμε σχέδιο προς αυτή την κατεύθυνση. Ο συνδυασμός μας  το χτίζει από την αρχή. Δεν υπάρχουν τζάμπα σχέδια, θέλουμε δουλειά. Χρειάζεται να γυρίσουμε την τροχιά του Δήμου αντίστροφα μα δεν θα συμβιβαστούμε. Δεν θα επιχειρήσουμε να αναμετρηθούμε να κοντραριστούμε με τους πολιτικούς μας αντιπάλους παρά μόνο στις επερχόμενες εκλογές

Αρχή πέμπτη:  Το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου πρέπει να ξεχωρίζει.  Ουδείς Άστεγος, Ουδείς Άνεργος, Ουδείς χωρίς το καθημερινό του φαγητό. Παιδικοί σταθμοί-Σχολεία-Πολιτιστικά κέντρα άμεσες προτεραιότητές μας!!!

 

Ο Πολιτισμός της Καθημερινότητας σε οχτώ άξονες

 

Αστική μεταμόρφωση της πόλης. Ανάκτηση του δημόσιου χώρου με παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά, δρόμοι, ανακατασκευή πεζοδρομίων, παιδικές χαρές, πλατείες μας, με έμφαση σε μικρά πάρκα. Συντήρηση και επαναλειτουργία τουριστικού αναψυκτήριου Κένταυρος, δημιουργία ποδηλατοδρόμου, Κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης μελέτη και δημιουργία δημόσιων parking. Δημιουργία εισόδου και εξόδου της πόλης μας. Ενίσχυση δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας και ένταξη τους στην τηλεματική του ΟΑΣΑ. Ειδική μέριμνα για τα ποτάμια της πόλης μας, με φροντίδα και τακτικό καθαρισμό και ψεκασμό, δημιουργία ηλεκτρικών ποδηλατικών σταθμών, δημιουργία πεζογέφυρας στην θέση Στρατιωτικού εργοστασίου  Νέας Χαλκηδόνας και Σκλαβενίτη

 

Λειτουργία της πόλης ώστε να είναι ανθρώπινη. Από το πως μαζεύουμε τα σκουπίδια και η διαχείριση των σημείων αποκομιδής. Με πλύσιμο των πεζοδρομίων και των κάδων μηνιαίως. Με αντικατάσταση απορριμματοφόρων και όλων των οχημάτων του Δήμου με ηλεκτρικά. Με απελευθέρωση των κρατικών πόρων στον Δήμο, και εκμετάλλευση των προγράμματων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 

Ενίσχυση και τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας με τη δημιουργία Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Εύρεσης Εργασίας όπου θα παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου, προστιθέμενης αξίας σε επενδυτές που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή του Δήμου, ενώ θα υποστηρίζει την διαμόρφωση και υλοποίηση της στρατηγικής του Δήμου σχετικά με την επιχειρηματικότητα, μέσω της παρακολούθησης των συνθηκών και τάσεων της αγοράς και της παροχής τεκμηρίωσης για τον σχεδιασμό, παρακολούθηση και αποτίμηση πολιτικών και μέτρων.

 

Κάνουμε την πόλη μας «Έξυπνα» ανθρώπινη όπου όλες οι υπηρεσίες, προσβάσεις, και δράσεις της είναι οργανωμένες έξοχα σαν ένα δίκτυο νευρώνων που όλοι και όλα συνεργάζονται μεταξύ τους σαν ένα ζωντανό οικοσύστημα, σχεδιασμένο να κάνει τους πολίτες, επισκέπτες, καταναλωτές, εργαζόμενους και επιχειρηματίες -όλους μαζί- να χαίρονται που ζουν σε αυτή με:

Ανάπτυξη της  πλατφόρμας ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου

Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Παρακολούθησης Υποδομών Καθαριότητας

Ψηφιακό Εποπτικό Κέντρο Επιχειρήσεων

Ψηφιακές Υπηρεσίες Έξυπνης Γειτονιάς

Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Μικροκινητικότητας και Σταθμών Φόρτισης

Αναβάθμιση Δικτυακών Υποδομών Υπερ-υψηλών ταχυτήτων και Υποδομών Disaster Recovery

Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξοικονόμησης Πόρων Σχολικών Κτιρίων και Υποδομών

Ασύρματη πρόσβαση Wifi σε κοινόχρηστους χώρους

Ανάδειξη πολιτιστικού αποθέματος και μνημείων της πόλης

Προβολή χώρων πολιτισμού με σύγχρονους τρόπους

 

Αναπτύσσουμε μία Πόλη που Νοιάζεται για Όλους, καταπολεμώντας την φτώχεια του κοινωνικού αποκλεισμού και των διακρίσεων, βελτιώνοντας την ποιότητα διαβίωσης και πρόσβασης σε υπηρεσίες, με ενίσχυση της απασχόλησης και επιχειρηματικότητας, με συντονισμό του κοινωνικού και επενδύσεις σε κοινωνικές υποδομές.

 

Υποστηρίζουμε την Άθληση, ανακατασκευή και πιστοποίηση των παιδικών χαρών, δημιουργία και ανακατασκευή νέων αθλητικών πάρκων,  θα συμμετάσχουμε και θα υποστηρίζουμε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις ενώ θα αναζητήσουμε και νέες,  με την κατασκευή κολυμβητηρίου, αναπτύσσουμε συνεργασίες και κοινές δράσεις με ομοσπονδίες και αθλητικούς φορείς για την προώθηση του αθλητισμού στην πόλη.

 

Απολαμβάνουμε μία Πόλη Καθαρή, αλλάζουμε το μοντέλο υπηρεσιών καθαριότητας με αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών και υιοθέτησης των αρχών κυκλικής με τελικό αποτέλεσμα μία τοπική κοινωνία μηδενικών αποβλήτων, επενδύοντας στον ανθρώπινο προσωπικό της καθαριότητας, ενισχύουμε την αποτελεσματικότητά τους με όλα τα μέσα και φροντίζουμε για την ασφαλειά τους.

 

Δημιουργία ολοκληρωμένων πολιτιστικών διαδρομών αξιοποιώντας το πνευματικό κέντρο ως κεντρικό κόμβο λόγω της τοποθεσίας του και των πολλών πολιτιστικών δραστηριότήτων που θα μπορεί να φιλοξενεί με μαθήματα χορού, ζωγραφικής, πιάνου, φωτογραφίας, μουσικής κλπ Το ίδιο θα ισχύσει και για άλλους σημαντικούς χώρους πολιτισμού, ενώ στόχο έχουμε την ανέγερση νέων χώρων όπως θέατρο, την επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής του Δήμου και της αξιοποίηση με επιθέσεις πολιτισμού στις γειτονιές στα πάρκα και τους πράσινους ελεύθερους χώρους με φιλοξενία σημαντικών πολιτιστικών γεγονότων (θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, έκθεση βιβλίου)

 

newsroom

 

*****

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου

 

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

 

Επιτέλους! Μια βραδυά Πολιτισμού και Φιλαναγνωσίας στην πόλη μας από τη Συμπαράταξη

 

Μια ωραία πεταλούδα...

 

Βούρος, εκτός τόπου και χρόνου...

 

Στο έλεος της ανικανότητας Βούρου- Ούτε ψωμί δεν δίνουν στους παιδικούς Σταθμούς- Επιστολή της Συμπαράταξης

 

Αυτοί είναι οι πρώτοι 22 υποψήφιοι του Λύσσανδρου Γεωργαμλή

 

Χάρης Τομπούλογλου- Γιώργος Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου- Ούτε λέξη από τον Βούρο!

 

Συσπείρωση του προοδευτικού χώρου ζητεί ο Γιάννης Τζέλης

 

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Στέφανος Γατσούλης

 

Γιατί χαίρεται ο Βούρος και χαμογελάει, πατέρα;

 

Γράψτε την άποψή σας

Στέλιος (30/05/2023 07:33)

Δείχνει ότι βάζει τον πήχυ ψηλά. Για την ανάπτυξη μιας πόλης που ανταποκρίνεται στα όνειρα και τα αιτήματα της εποχής. Μπράβο

τηλεμαχος (30/05/2023 10:58)

Φαντάζομαι πως ολα αυτά προέκυψαν απο τον διάλογο με τους δημότες;;

@Στέλιος (30/05/2023 11:12)

Δεν ξέρω αν βάζει τον πήχυ ψηλά αλλά σίγουρα ξέρει και να δημιουργεί και να κουμαντάρει και είναι κι επιστήμονας. Ένα συνοικιακό ποδηλατάδικο πήρε απ τον πατέρα του και το έκανε επιχείρηση κολοσσό. Εκτός του ότι αγαπάει τη πόλη. Με την οικονομική επιφάνεια που έχει θα μπορούσε να έχει πάει στα καλύτερα βόρεια προάστια. Κι όμως έμεινε εδώ σε αντίθεση με το νεόπλουτο τουρίστα που μόλις έπιασε πέντε φράγκα κι έγινε γνωστός έριξε μαύρη πέτρα πίσω του. Προσωπικά δεν θα τον ψηφίσω γιατί ψηφίζω αταλάντευτα ΚΚΕ και ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και απέχω τη δεύτερη Κυριακή, αλλά από τις υπόλοιπες τρεις δεξιές υποψηφιότητες (Βούρο, Γεωργαμλή, Τομπούλογλου) είναι ο πιο σοβαρός.

ανώνυμος (31/05/2023 10:43)

@τηλεμαχος Έχουν ήδη γίνει εκδηλώσεις αλληλεπίδρασης και θα γίνουν και άλλες.

Τηλέμαχος (31/05/2023 12:29)

Θυμάμαι την πρώτη εκδήλωση που ο κυρ. Υπουργός αναφωνούσε με το μικρο του όνομα το Θανάση;;;αλήθεια που πήγε ;;;;

Ανώνυμος (01/06/2023 08:11)

Φίλος που δεν έχει πέσει ποτέ έξω στις εκτιμήσεις του για τα εκλογικά αποτελέσματα στη πόλη μας, παρομοιάζει εδώ και καιρό αυτό το συνδυασμό με τη Leicester της περιόδου 2015-2016.

Ανωνυμος (04/06/2023 01:52)

08.11
Ο προπονητής της Λέστερ δεν ήταν κάποιος τυχαίος στο ποδόσφαιρο!
Ο κοουτς Γατσουλης είναι ένας τυχαίος στην αυτοδιοίκηση!
Μήπως μπερδεύτηκες και σου είπε για την φετινή Λέστερ;

Ανώνυμος (04/06/2023 12:37)

Ο σοβαρότερος όλων και χορτάτος. Όλα παίζουν το ρόλο τους για να αποφευχθούν φαινόμενα τύπου "μέρες αδειας" και στο Δήμο.

Ανώνυμος (05/06/2023 14:29)

@Ανωνυμος (04/06/2023 01:52) Εντάξει. Καταλάβαμε. Ο γνωστός γραφικίδης που στηρίζει κκε και χάρη. Μου θυμίζεις μια γιαγιά όταν ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος σε ένα χωριό στην Εύβοια που ήθελε κκε στις βουλευτικές και βελόπουλο στις ευρωεκλογές.

Ανωνυμος (05/06/2023 16:00)

@14.29
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!
Μου θυμίζεις έναν παππού που διαλαλούσε παντού....
ουδείς μωροτερος των γιατρών.....αν δεν υπήρχαν οι δικηγόροι!

Giannisnf (05/06/2023 20:05)

Ο κλασσικός ΚΚΕς. Ε όχι και δεύτερη Κυριακή.

Πότε στο 0,5;

Ανώνυμος (07/06/2023 08:49)

@Ανωνυμος (04/06/2023 01:52)

Τυχαίος ο Γατσούλης.
ΚΑΙ που 'σαι παιδί. Χθες ο πρωθυπουργός με το Γατσούλη έβγαλε φωτογραφίες στη Νέα Ιωνία. Οχι με άλλο υποψήφιο δήμαρχο ΝΦΝΧ.

Αnwnymos (07/06/2023 12:39)

Ο Γατσούλης είναι ΝΔ και δεν το κρύβει. Ο Τομπούλογλου ΝΔ απο τοτε που φόραγε κοντά παντελονακια. Στη διοίκηση του πασόκου υπάρχουν πρωτοκλασάτοι που είναι ΝΔ και δεν το κρύβουν. Δεδομένο ότι και η επόμενη τετραετία θα είναι με κυβέρνηση ΝΔ. Πρέπει κι ο δήμαρχος να είναι κυβερνητικός για να διεκδικήσει πράγματα για τη πόλη. Ο πασόκος έχει καλές σχέσεις με τη ΝΔ θέλοντας και μη. Οι περισσότεροι στο συνδυασμό του είναι ΝΔ. Αλλά είναι πασόκος πέρα από τουρίστας και ξένο σώμα της πόλης. Ο Τομπούλογλου είναι ο γνωστός Χάρης πενήντα χρόνια υποψήφιος συν όλα τα υπόλοιπα. Ο Γατσούλης είναι μια περίπτωση που βρίσκεται αθόρυβα σε εξέλιξη χωρίς μεγάλα ονόματα. Οχι απαραίτητα κακό αυτό. Έχουμε δρόμο. Στο 'β δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα έχει φανεί το πράγμα.

Γιαννα (07/06/2023 15:32)

Μην ξεχάσουμε και την φωτογράφηση του Γατσουλη με τον σκύλο του Κυριάκου.

Ανώνυμος (07/06/2023 20:17)

@Γιαννα (07/06/2023 15:32) το 'χει γραψει κι ο Θηραμενης σε παρεμφερές με το δικό σου σχόλιο.

Θα είχε φωτογραφηθεί και με τη Γάτα Ιμαλαΐων αλλά πρόλαβε και την έσκισε ο Τσίπρας μαζί με τα μνημόνια.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ποιος Τομπούλογλου;

Οι όμορφες αποστασίες, όμορφα καίγονται…

Συνεχίζονται οι φιλότιμες προσπάθειες Βούρου να κρατήσει ενωμένη την αντιπολίτευση εναντίον του!

Αθλιότητες Βούρου ως το τέλος! Έβαλε Δημοτικό Συμβούλιο την ώρα που μιλούν Σερετάκης- Γεωργαμλής!

Πρόσκληση Συμπαράστασης κι Αλληλεγγύης

Ο Αλέκος Γούλας γράφει για τη νεανική παραβατικότητα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Γιάννης Τζέλης για το Άλσος

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)

Και ξαφνικά τα οπαδικά μέσα της ΑΕΚ παίζουν... Γεωργαμλή!

Γιατί ο Βούρος δεν αξίζει να είναι δήμαρχος- 1. Πολιτική ανεπάρκεια

Αυτό είναι το πρόγραμμα της Συμπαράταξης

Έμαθε κατά πού πέφτει κι η πλατεία Χρυσαλλίδος ο τουρίστας δήμαρχος

Ο μεγαλύτερος εχθρός της διοίκησης Βούρου είναι ο ίδιος της ο εαυτός και όχι οι υπάλληλοι

Στο πλευρό των εργαζομένων του δήμου η Συμπαράταξη

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ο Γιάννης Βούρος είναι φίλος και σύντροφος στο ΠΑΣΟΚ με τον μπαμπά της Άννας

Ευτυχώς που έδρασαν οι γονείς στο 1ο δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας!

Αρχίζει το ματς...

Οι δουλευταράδες νέοι του Γιάννη Βούρου

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!

Κουίζ...

Αθλιότητες Βούρου ως το τέλος! Έβαλε Δημοτικό Συμβούλιο την ώρα που μιλούν Σερετάκης- Γεωργαμλής!

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)

Συμπατάραξη: Όχι στον εγκιβωτισμό του Κηφισού

Η Θεσσαλία «φωνάζει» στη Φιλαδέλφεια: Κάντε ΤΩΡΑ το αντιπλημμυρικό στη Σκρα

Αυτό είναι το πρόγραμμα επισκέψεων του Γιάννη Τομπούλογλου

Έμαθε κατά πού πέφτει κι η πλατεία Χρυσαλλίδος ο τουρίστας δήμαρχος

Συμπαράταξη: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της προοπτικής

Πολύς κόσμος στα εγκαίνια της Συμπαράταξης

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ποιος Τομπούλογλου;
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.39 Συγγνώμη, τι θα πει "ας τον κατέβαζε"; Βλέπεις ότι κι εσύ πέφτεις στο ίδιο λάθος; Ο Γιάννης έχει αναδειχθεί πρώτος σε σταυρούς δημοτι...

Οι όμορφες αποστασίες, όμορφα καίγονται…
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καθόλου δεν είναι έτσι, αγαπητέ, Καθόλου, μα καθόλου. Όποιος θέλει να συνεργαστεί, το λέει προεκλογικά στους πολίτες, όπως έκανε ο Τσίπρας (...

Οι όμορφες αποστασίες, όμορφα καίγονται…
Xρήστης: Γιατί δε τα λες όλα;
Η απλή αναλογική του Τσίπρα οδηγησε σε αυτό. Αυτη δεν είναι η ουσία, αν υπάρχει ουσία, στο νομο έκτρωμα του Τσίπρα; Όταν μιλάμε για κυβερν...

Ποιος Τομπούλογλου;
Xρήστης: Έλα ντε
Ποιος Τομπουλογλου......

Ποιος Τομπούλογλου;
Xρήστης: Ναι οκ
Ας τον κατέβαζε νωρίτερα, αλλά όχι, να περιμένουμε τα δικαστήρια. Ξεκάθαρος μπροστινός, πιο ξεκάθαρο δε γίνεται. Δεν υπάρχει κανένας Τομπούλ...

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)
Xρήστης: διόρθωση
φυσικά και είναι ο Κηφισός. μη γράφετε ότι πλημμύρισε, τίποτα δεν πλημμύρισε. ούτε η φωτογραφία αυτή έχει κάτι παράξενο, ούτε επικίνδυνο. α...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Ok παιδιά, δεν το λήγετε εσείς, το λήγω εγώ. Μην ξαναστείλετε εδώ, δεν ανεβάζω τίποτα...

Και ξαφνικά τα οπαδικά μέσα της ΑΕΚ παίζουν... Γεωργαμλή!
Xρήστης: Ανωνυμος
Ας ελπίσουμε ότι στο Βουρο θα σταματήσει του κακού η σκάλα και δεν θα φτάσουμε και στον Κοκο. ...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: @Ανωνυμος (27/09/2023 22:18)
Αν έγραψε ότι με σιχαθηκε το ίδιο ακριβώς έγραψε και για σένα. Αλλά τι περιμένω να καταλάβει κάποιος που αντιμετωπίζει ένα γήπεδο 90 χρόνων ...

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.10 Εδώ θα είναι κολλημένο το μάτι σου, χιμπαντζή......

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)
Xρήστης: Να σε δω....
Να σε δω τι θα γράφεις το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου. Κυριακή κοντή γιορτή....

Και ξαφνικά τα οπαδικά μέσα της ΑΕΚ παίζουν... Γεωργαμλή!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@21.41 Πού ξέρεις ποια κόμματα πρότειναν στο Βούρο; Είσαι ο ίδιος ο Βούρος; Δεν νομίζω, Μάλλον είσαι ο γνωστός χιμπαντζής που απειλείς τους ...

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Ok νομίζω ότι όλες οι φωτο μιλούν μόνες τους- Στο κείμενο δεν υπάρχει Κηφισός, οι φωτο μιλούν μόνες τους. ...

Αυτό είναι το πρόγραμμα της Συμπαράταξης
Xρήστης: προγραμματιστής
Φαίνεται ότι Τομπούλογλου-Παπαλουκά-Γούλας έχουν κάνει σοβαρή δουλειά στο κομμάτι του προγράμματος. Μακάρι να υλοποιηθεί, η αλλαγή δημοτικής...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Ανωνυμος
ΝτίνοςGeorgeΚωσταςTassos Από σεβασμό στον διαχειριστή ο οποίος πολύ ευγενικά σου έγραψε ότι σε σιχαθηκε η ψυχή του, θα σταματήσω το δούλεμα ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©