Πέμπτη 30.05.2024,  

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το όνομα και οι πρώτοι 22 υποψήφιοι του συνδυασμού Γεωργαμλή- Πανικός Βούρου

Δημοσιεύτηκε στις 08/04/2023 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  20 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Με ένα πολυσυλλεκτικό συνδυασμό από πρόσωπα συμπολιτών που το καθένα τους έχει τη δική του ξεχωριστή πορεία στην πόλη ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής. Σήμερα "Η Αλήθεια" ανακοινώνει στους αναγνώστες της πρώτη το όνομα του συνδυασμού, που είναι ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ καθώς και τα πρώτα 22 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. 

 

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Καραβίας (που όρθωσε επανειλημμένως το ανάστημά του στις ασχήμιες Βούρου) και Σπύρος Γραμμένος (που έχει τη δική του πορεία στην πόλη με έμφαση στην ανάδειξη του πράσινου), οι οποίοι ξεκίνησαν προ τετραετίας με τον Γιάννη Βούρο, για να αντιληφθούν εγκαίρως πόσο επιβλαβής κι ανάξιος για την πόλη μας είναι ο για λίγο ακόμα τουρίστας δήμαρχος, διαχώρισαν με βαρύ προσωπικό κόστος τη θέση τους και σήμερα συστρατεύονται με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή, προκειμένου να διορθωθεί το τεράστιο λάθος που έγινε στην πόλη με τις εκλογές του 2019 και την ανάδειξη της μακράν χειρότερης διοίκησης που γνώρισε ποτέ η πόλη μας. 

 

Στα ονόματα που ακολουθούν, διακρίνουμε συμπολίτες μας που την προηγούμενη φορά στήριξαν την υποψηφιότητα Βούρου, αλλά και πολλά άλλα που είχαν στηρίξει τον συνδυασμό "Μαζί Ξανά" του Παντελή Γρετζελιά. Ήδη ο γιος του πρώην δημάρχου Χρήστος Γρετζελιάς, όπως και ο δημοτικός σύμβουλος του Ξανά Μαζί, Γιώργος Αναγνώστου είναι μέσα στους 22 που ανακοινώνει σήμερα μέσω της "Αλήθειας" ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής. Ένα άλλο κομμάτι του συνδυασμού "Μαζί Ξανά" με συντονιστή τον Γιάννη Ουσταμπασίδη έχει ήδη επιλέξει να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του Χάρη Τομπούλογλου (Συμπαράταξη). 

 

Φυσικά ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής αθροίζει στον συνδυασμό του και την ισχυρή στήριξη παραγόντων της ΑΕΚ. Παρακάτω, στα 22 ονόματα που ανακοινώνει σήμερα η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ θα συναντήσετε το όνομα του Γιώργου Νεστορίδη, γιου του ινδάλματος των φιλάθλων της ομάδας, Κώστα Νεστορίδη. Επίσης θα βρείτε τον Γιάννη Φατολιά από την προεθνική ομάδα ποδοσφαίρου και τις Ακαδημίες της ΑΕΚ αλλά και τον Μενέλαο Δανήλο, ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Γυναικών στο χάντμπολ. Επίσης, την Ειρήνη Αμαξοπούλου με πολυσχιδή δραστηριότητα στο χώρο της μουσικής, τον Απόστολο Κουλουμάση, τον Γιώργο Σεβαστό κλπ

 

Γι αυτούς, κυρίως, τους λόγους η υποψηφιότητα Γεωργαμλή ΤΣΑΚΙΖΕΙ και την τελευταία ελπίδα των λίγων φανατικών οπαδών του Γιάννη Βούρου (τους οποίους ενώνουν με τον τουρίστα δήμαρχο, τα αγαθά της τοπικής εξουσίας και τίποτε άλλο...) να... "κοιμηθεί ο Θεός" και να καταφέρουν να παραμείνουν στο Δημαρχείο, σιτιζόμενοι σε βάρος των δημοτών και καταδικάζοντας την πόλη σε ακόμα μεγαλύτερη απραξία, αδράνεια και παρακμή. 

 

Οι πρώτοι 22 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, που ανακοινώνει ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής είναι οι παρακάτω: 

 

--ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, Δημοτικός Σύμβουλος-Ελεύθερος Επαγγελματίας

--ΚΑΡΑΒΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος-Ιδιωτικός Υπάλληλος

--ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος-Συνταξιούχος Ο.Τ.Α.

--ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος-Επιχειρηματίας

--ΘΕΜΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Τοπικός Σύμβουλος-Συνταξιούχος ΕΛ.ΑΣ.

--ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΑΡΙΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, Καθηγήτρια Μουσικής-Μουσικοθεραπεύτρια

--ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ ΚΛΑΙΡΗ, Οικονομολόγος

--ΓΕΡΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ), Ιδιωτική Υπάλληλος

--ΔΑΝΗΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, Καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Ομάδος Γυναικών Χάντμπολ

--ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Ομοσπονδιακός Ανάπτυξης Χάντμπολ

--ΙΣΠΑΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Συνταξιούχος Ο.Τ.Α.

--ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, Γεωλόγος

--ΚΟΥΛΟΥΜΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΤΟΛΗΣ), Ναυτιλιακός Σύμβουλος

--ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Συνταξιούχος

--ΜΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Συνταξιούχος Υπάλληλος  Δήμου Ν.Φ.-Ν.Χ., Μέλος Δ.Σ. Ιωνικού Ν.Φ.

--ΜΕΛΙΓΚΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Συνταξιούχος Ο.Α.

--ΝΕΡΑΤΖΙΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

--ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  Πρόεδρος Λέσχης Φίλων Α.Ε.Κ. Αγία Σοφία

--ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Απόφοιτη Σχολής Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Ε.Κ.Π.Α.-Φοιτήτρια Νομικής

--ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Οικονομολόγος

--ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Καθηγητής Φιλολογίας

--ΦΑΤΟΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Προεθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου και Ακαδημίας Ερμής-Δίκτυο  Ακαδημιών Α.Ε.Κ.

 

*****

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου

 

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

 

Μια ωραία πεταλούδα...

 

Βούρος, εκτός τόπου και χρόνου...

Γράψτε την άποψή σας

Φαντάζομαι (08/04/2023 19:26)

είναι 22, 11 βασικοί και 11 αναπληρωματικοί

Ρε Παντελή (08/04/2023 19:27)

πάλι πουλέν κατεβάζεις για δήμαρχο...

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (08/04/2023 19:32)

Λοιπόν έχω μία ερώτηση πρός κάθε ενδιαφερόμενο .Πόσους εξόδους έχει η Φιλαδέλφεια και η Χαλκηδόνα ? Το κουίζ του 2023 !!!!!!!

Giannisnf (09/04/2023 10:10)

Σαν τις μελισσούλες πάνε από τον έναν στον άλλον ώστε να μαζέψουν λεφτά.

Εργο 0 βέβαια για την περιοχή.

Κίνηση στον θεό, αυτοκίνητα παντού, καθαριότητα σκατά, τα δέντρα τα πετσοκόβουν όπως βρουν για να λένε τα κλαδέψανε, κατάσταση πεζοδρομίων αισχρή, τραπεζοκαθίσματα των επιχειρηματιών της περιοχής παντού, οι πεζόδρομοι έχουν γίνει πάρκιγνκ, διατηρητέα σε κατάσταση κατάρρευσης. Και 1002.

Ολοι αυτοί από πάνω είπανε κάτι για όλα τα παραπάνω; Για το τι έργο θα κάνουν; Πως ο δήμος θα αναπνεύσει ξανά;

Ή απλά κοτσάρουν μία σημαία της ΑΕΚ για να κρύψουν την ανικανότητα τους και να πάρουν λεφτά από το δημόσιο.

Τι έχει δώσει σπουδαίο ο καθένας τους για να θέλει να εκλεχτεί; Επιχειρηματίες της περιοχής που ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος και όχι για τον δήμο.

Τώρα που χτίστηκε το τζαμί βέβαια θα πάρουν όλοι τις ψήφους που τους αναλογούν. Και ας κατέβει μαζί τους στις εκλογές και ο θεός ο ίδιος.

Γιάννης

Ψηφίστε Λύσσανδρο (09/04/2023 10:46)

και δώρο σε όλους τους μαθητές γυμνασίου ένα subbuteo

Μπροστινος (09/04/2023 18:47)

Ψηφιστε Κόκο, να ξανακάνουμε δήμαρχο Γρετζελιά!

Skarax21 (10/04/2023 09:37)

οκ ΟΛΟΙ προσπαθουν για το καλυτερο αποτελεσμα για την παραταξη τους αλλα ΟΧΙ και τουριστας δημαρχος ο Βουρος ρε παιδια... ΗΜΑΡΤΟΝ...
Και ειναι πιο σοβαρος ο Γρατζελιας (γυιος και πατερας) που κατεστρεψαν ΠΡΩΤΟΙ το ονειρο του γηπεδου της ΑΕΚ;;;; ειναι πιο σοβαροι οι Δανηλος (που οι κολλητοι του συμπαικτες ψηφιζαν ΟΧΙ στο γηπεδο και εκαναν προσφυγες κατα;;;;) ...
ΟΛΑ με μετρο....
Η υπερβολη φερνει αντιθετα αποτελεσματα...

Διαμαντής Σεϊτανίδης (10/04/2023 10:36)

@18.47

Μάλλον ξεχνάς ότι ο τουρίστας δήμαρχος (για λίγο ακόμα...) στην πόλη μας εξελέγη λόγω Γρετζελιά. Τα πανηγύρια των δυο τα θυμάσαι ή ξέμεινες από μνήμη; Επίσης την εξευτελιστική δήλωση Βούρου στο δημοτικό συμβούλιο προς τον Γρετζελιά "φέρτε μου να υπογράψω ό,τι θέλετε" τη θυμάστε;

Για να ξέρουμε για ποια πράγματα μιλάμε, δηλαδή...

Διαμαντής Σεϊτανίδης (10/04/2023 10:39)

@09.37

Τουρίστας είναι πολύ επιεικής όρος για κάποιον που έλειπε 40 χρόνια από την πόλη, ήλθε να μας κάνει τον δήμαρχο, και τέσσερα χρόνια μετά ετοιμάζεται (ευτυχώς) να τα μαζεύει χωρίς να έχει πάει ΧΑΜΠΑΡΙ τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση. Και τουρίστα που τον λέμε, πολύ του είναι...

Ανωνυμος* (10/04/2023 11:25)

@09.37
Επειδή προφανώς δεν ξέρεις τίποτα από Φιλαδέλφεια και τοπικούς παραγοντισκους να σε ενημερώσω ότι ο Γρεντζελιας έχασε την Δημαρχία και από την προσήλωση του στην κατασκευή του τερατουργηματος Γρανίτσα! Ο δε γιος του είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος που όμως δεν κάνει για αυτό που τον ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ο πατέρας του! Αν πάλι κρίνεται ο Δανηλος από το τι ήθελαν οι συμπαίκτες του τι να πω; Ήθελες να γράψεις κάτι και έγραψες μια παπάρα! Οπαδός του Βούρου είσαι, τι θα έγραφες;

tsin lao (10/04/2023 13:44)

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Αληθειες (10/04/2023 14:27)

Εντάξει εξασφάλισε ο ίδιος την εκλογή του ώστε να μην πειράζει κανείς τα μαγαζιά του.

Επανέρχομαι (10/04/2023 14:30)

Το ξαναλέω. Αυτή τη φορά θέλουμε να δούμε πτυχία και λευκά ποινικά μητρώα για να αποφασίσουμε. Ο συγκεκριμένος φαντάζομαι ούτε απολυτήριο λυκείου. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως οπότε… αναμένουμε.

Γ...ω τα τέλη μου γ...ω (10/04/2023 14:34)

Ο συγκεκριμένος πέρυσι δεν ψήφισε στην ψηφοφορία για τα δημοτικά τέλη γιατί επικαλέσθηκε ότι έχει συμφέρον λόγω των μαγαζιών του και τώρα θέλει ν γίνει Δήμαρχος για να τα ορίζει ο ίδιος. Γεμίσαμε σούργελα; Ήρεμα ρωτάω.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (10/04/2023 16:17)

Τρία σχόλια, όλα στο ίδιο στιλ, με απόσταση έξι λεπτά. Οκ, γράφεις αργά, πάντα δύσκολα τα έπαιρνες. Αλλά δεν χρειάζονται τρία σχόλια σε έξι λεπτά, για να επιβεβαιώσεις το "πανικός Βούρου" που γράφει ο τίτλος. Το καταλαβαίνουμε και με ένα σχόλιο...

Ουάου (10/04/2023 17:27)

@14:27, 14:30, 14:34 Εντάξει Πετράν. Ξαναγύρνα τώρα στο φου-μπου.

ΟΛΟΙ ΚΟΚΟ (10/04/2023 17:32)

Απομένει ένα κλειστό γήπεδο να στεγάσει Basket, Volley & handball της ΑΕΚΑΡΑΣ! Το μόνο έργο που λείπει από την περιοχή μας! Δε ξεχνάμε ποτέ το έγκλημα κατεδάφισης του Γ. Μόσχος μαζί με το Ν. Γκούμας σε συνεργασία ΠΑΣΟΚ- Κόκκαλη- Αγγελοπούλου που εκτέλεσε ο αφελής Γρανίτσας!

Μαριγουλα-Μαριγω. (10/04/2023 20:28)

Τους μπέρδεψε και τους αποσυντόνισε ο μεγάλος ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ. Οσοι επένδυσαν στην ΑΕΚ ΟΛΕ έρχονται δεύτεροι και καταϊδρωμένοι.

G.P. (13/04/2023 21:14)

Βγάλτε όποιον θέλετε τώρα δήμαρχο. Η επιχειρηματική δραστηριότητα στην πόλη αναστήθηκε με την γηπεδαρα και σας έριξε στην κατάθλιψη. Αρκεί να δει κανείς τα νεύρα και τις αντιδράσεις του χοντρού αφεντικού σας για να καταλάβει τι σας έκανε η ΑΕΚΑΡΑ. Φέρτε πίσω και τον Βασιλόπουλο για δήμαρχο να τον στείλουμε στο τρελοκομείο μια και καλή αφού δεν πρόκειται να αντέξει το κράξιμο που θα τρώει καθημερινά.

Πολίτης (09/05/2023 19:16)

Αν αυτό που έχει καταντήσει η πόλη μας θεωρείται τουλάχιστον υποφερτός, ανθρώπινος για τους δημότες που καταφέρνουν να επιζούν , τότε έχουμε χάσει κάθε μέτρο αξιοπρέπειας, κοινωνικής και πολιτιστικής συμπεριφοράς.
Πόλη καφετέρια, σουβλατζίδικο και στη μέση ένα γήπεδο !!!!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: Ο Θεός να μας φυλάει.......
Από τον τραμπούκο που κινήθηκε προς το προεδρείο απειλητικά είχαμε κανένα νέο;! Διότι όλοι όσοι είχαν ξεσηκωθεί σε προηγούμενο επεισόδιο κά...

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
Οι Άγαμοι Θύται είναι το συγκροτημα που έχει δημιουργήσει στερητικά σύνδρομα σε πολλούς και πολλές! Θεωρητικά βέβαια είναι το αγαπημένο συγκ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Δυστυχώς η κακή διαχείρηση αφορά:Υπέρογκες σπατάλες,κακοδιοίκηση και κακοδιαχείρηση .μη εφαρμογή των νόμων ,μη αξιολόγηση των δομών και των ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.08 Τι σχέση έχει το γήπεδο με την ανάρτηση;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/05/2024 17:08) Ελπίζω να μου επιτρέπετε τουλάχιστον τον αυτοσαρκασμό, αν όχι την σκωπτική διάθεση. Ελπίζω....

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.44 Τα έχεις παίξει τελείως......

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Δεν είναι το γήπεδο για το λαό;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@08.43 Κακοδιαχείριση δεν σημαίνει απαραίτητα ποινικά κολάσιμες πράξεις. Αυτό θα το βρει ο διαχειριστικός έλεγχος που έχει εξαγγείλει η δημο...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Σας έκοψα όλους ,το καταλάβατε; Μην ξαναστείλετε τίποτα εδώ, να λέτε τα ίδια και τα ίδια- τέλος με το ΑΕΚ- αντιΑΕΚ. Δεν ανεβαίνει τίποτα τέτ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Μάλιστα
Εγώ θέλω να σας δω μετά από 3 χρόνια, ποιος θα μιλάει με ποιόν και τι θα γράφεις τότε. Πολύ το περιμένω να ξέρεις. ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλημέρα .Από το κείμενο που διάβασα απομόνωνω την φράση "" ΄Μετά τον σίφουνα Βούρου που τίναξε στον αέρα Ταμεία του Δήμου "" .Αυτή η τοποθέ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Μην μου ξαναρχίσετε τα ίδια, σας κόβω επιτόπου!...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Ανωνυμος
@GeorgeΚωσταςTassosflouflis Ρε φιλαράκι έχεις κουράσει με τις ίδιες παπάρες τόσον καιρό! Κάπου είχαμε ησυχάσει κάμποσους μήνες! Τι σου ήρθε ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Κώστας
@ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (19/05/2024 09:09) Το γήπεδο είναι εκεί 75 χρόνια (1930-2003 & 2022-2024)… Εσύ ποιος είσαι ακριβώς; Αν δε σου αρέσει φύγε και β...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.09 Αυτά που γράφεις είναι απόψεις, όχι ειδήσεις. Εκτός από ακομβίωτος πιάνεσαι κι αδιάβαστος. Μάθε μπαλίτσα που λέγε κι ο Κυρ Νίκος ο σχ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©