του Διαμαντή Σεϊτανίδη
Με ένα πολυσυλλεκτικό συνδυασμό από πρόσωπα συμπολιτών που το καθένα τους έχει τη δική του ξεχωριστή πορεία στην πόλη ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής. Σήμερα "Η Αλήθεια" ανακοινώνει στους αναγνώστες της πρώτη το όνομα του συνδυασμού, που είναι ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ καθώς και τα πρώτα 22 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Καραβίας (που όρθωσε επανειλημμένως το ανάστημά του στις ασχήμιες Βούρου) και Σπύρος Γραμμένος (που έχει τη δική του πορεία στην πόλη με έμφαση στην ανάδειξη του πράσινου), οι οποίοι ξεκίνησαν προ τετραετίας με τον Γιάννη Βούρο, για να αντιληφθούν εγκαίρως πόσο επιβλαβής κι ανάξιος για την πόλη μας είναι ο για λίγο ακόμα τουρίστας δήμαρχος, διαχώρισαν με βαρύ προσωπικό κόστος τη θέση τους και σήμερα συστρατεύονται με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή, προκειμένου να διορθωθεί το τεράστιο λάθος που έγινε στην πόλη με τις εκλογές του 2019 και την ανάδειξη της μακράν χειρότερης διοίκησης που γνώρισε ποτέ η πόλη μας.
Στα ονόματα που ακολουθούν, διακρίνουμε συμπολίτες μας που την προηγούμενη φορά στήριξαν την υποψηφιότητα Βούρου, αλλά και πολλά άλλα που είχαν στηρίξει τον συνδυασμό "Μαζί Ξανά" του Παντελή Γρετζελιά. Ήδη ο γιος του πρώην δημάρχου Χρήστος Γρετζελιάς, όπως και ο δημοτικός σύμβουλος του Ξανά Μαζί, Γιώργος Αναγνώστου είναι μέσα στους 22 που ανακοινώνει σήμερα μέσω της "Αλήθειας" ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής. Ένα άλλο κομμάτι του συνδυασμού "Μαζί Ξανά" με συντονιστή τον Γιάννη Ουσταμπασίδη έχει ήδη επιλέξει να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του Χάρη Τομπούλογλου (Συμπαράταξη).
Φυσικά ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής αθροίζει στον συνδυασμό του και την ισχυρή στήριξη παραγόντων της ΑΕΚ. Παρακάτω, στα 22 ονόματα που ανακοινώνει σήμερα η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ θα συναντήσετε το όνομα του Γιώργου Νεστορίδη, γιου του ινδάλματος των φιλάθλων της ομάδας, Κώστα Νεστορίδη. Επίσης θα βρείτε τον Γιάννη Φατολιά από την προεθνική ομάδα ποδοσφαίρου και τις Ακαδημίες της ΑΕΚ αλλά και τον Μενέλαο Δανήλο, ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Γυναικών στο χάντμπολ. Επίσης, την Ειρήνη Αμαξοπούλου με πολυσχιδή δραστηριότητα στο χώρο της μουσικής, τον Απόστολο Κουλουμάση, τον Γιώργο Σεβαστό κλπ
Γι αυτούς, κυρίως, τους λόγους η υποψηφιότητα Γεωργαμλή ΤΣΑΚΙΖΕΙ και την τελευταία ελπίδα των λίγων φανατικών οπαδών του Γιάννη Βούρου (τους οποίους ενώνουν με τον τουρίστα δήμαρχο, τα αγαθά της τοπικής εξουσίας και τίποτε άλλο...) να... "κοιμηθεί ο Θεός" και να καταφέρουν να παραμείνουν στο Δημαρχείο, σιτιζόμενοι σε βάρος των δημοτών και καταδικάζοντας την πόλη σε ακόμα μεγαλύτερη απραξία, αδράνεια και παρακμή.
Οι πρώτοι 22 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, που ανακοινώνει ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής είναι οι παρακάτω:
--ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, Δημοτικός Σύμβουλος-Ελεύθερος Επαγγελματίας
--ΚΑΡΑΒΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος-Ιδιωτικός Υπάλληλος
--ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος-Συνταξιούχος Ο.Τ.Α.
--ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος-Επιχειρηματίας
--ΘΕΜΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Τοπικός Σύμβουλος-Συνταξιούχος ΕΛ.ΑΣ.
--ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΑΡΙΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, Καθηγήτρια Μουσικής-Μουσικοθεραπεύτρια
--ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ ΚΛΑΙΡΗ, Οικονομολόγος
--ΓΕΡΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ), Ιδιωτική Υπάλληλος
--ΔΑΝΗΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, Καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Ομάδος Γυναικών Χάντμπολ
--ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Ομοσπονδιακός Ανάπτυξης Χάντμπολ
--ΙΣΠΑΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Συνταξιούχος Ο.Τ.Α.
--ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, Γεωλόγος
--ΚΟΥΛΟΥΜΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΤΟΛΗΣ), Ναυτιλιακός Σύμβουλος
--ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Συνταξιούχος
--ΜΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Συνταξιούχος Υπάλληλος Δήμου Ν.Φ.-Ν.Χ., Μέλος Δ.Σ. Ιωνικού Ν.Φ.
--ΜΕΛΙΓΚΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Συνταξιούχος Ο.Α.
--ΝΕΡΑΤΖΙΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, Ιδιωτικός Υπάλληλος
--ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος Λέσχης Φίλων Α.Ε.Κ. Αγία Σοφία
--ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Απόφοιτη Σχολής Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Ε.Κ.Π.Α.-Φοιτήτρια Νομικής
--ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Οικονομολόγος
--ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Καθηγητής Φιλολογίας
--ΦΑΤΟΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Προεθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου και Ακαδημίας Ερμής-Δίκτυο Ακαδημιών Α.Ε.Κ.
*****
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου
Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του
Μια ωραία πεταλούδα...
Βούρος, εκτός τόπου και χρόνου...