Πέμπτη 23.03.2023,  

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία

Δημοσιεύτηκε στις 20/01/2023 στην κατηγορία Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα  |  20 σχόλια

Πλήρης επιβεβαίωση του δημοσιεύματος της "Α" αποτελεί η σημερινή ανακοίνωση για την εκλογική συνεργασία της "Πόλης της Καρδιάς μας" με την "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών". Τομπούλογλου, Γούλας, Παπαλουκά αλλά και άλλοι δημοτικοί παράγοντες, όπως οι Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης, Καραηλίδης κλπ θα βρεθούν στον ίδιο συνδυασμό στις εκλογές του Οκτωβρίου. 

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της συνεργασίας: 

 

******

 

Συγκρότηση κοινού αυτοδιοικητικού μετώπου

 

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 συνεδρίασαν από κοινού τα συντονιστικά όργανα και τα μέλη της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας», υπό τους Αλέκο Γούλα και Ευτυχία Παπαλουκά, και η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας «Η Πόλη της Καρδιάς μας», υπό τον Χάρη Τομπούλογλου, με αντικείμενο την ανάγκη δημιουργίας κοινού αυτοδιοικητικού μετώπου που θα ανακόψει την απαξίωση της πόλης μας και των συνδημοτών μας και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή Βούρου.

 

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της ανακοίνωσης της «Πόλης της Καρδιάς μας», σύμφωνα με την οποία υιοθετήθηκαν οι 20 άξονες-δεσμεύσεις που δημοσίευσε στις 15 Ιανουαρίου 2023 η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας», και είχε ως στόχο τη διαμόρφωση ενός προγραμματικού πλαισίου συνεργασίας, με κατεύθυνση την αλλαγή σελίδας που χρειάζεται η πόλη μας, μακριά από μικροπολιτικές τακτικές και προσωπικές επιδιώξεις.

 

Οι δύο κινήσεις-παρατάξεις, με τους επικεφαλής, τις συντονιστικές επιτροπές  και τα μέλη τους, προσήλθαν στο διάλογο χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς όρους για την επιλογή ή μη συγκεκριμένου επικεφαλής, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς παρωπίδες, με δημοκρατικό πνεύμα, αλληλοσεβασμό και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης που τόσο αγαπάμε και όλοι μας και υπηρετούμε αδιάλειπτα.

 

Ανοιχτά και με διαφάνεια τέθηκαν και συμφωνήθηκαν οι όροι της κοινής πορείας που ξεκινά από τώρα, με τελικό στόχο τη νίκη και την ανάδειξη μιας νέας δημοτικής αρχής που θα καταφέρει να επανοικοδομήσει τη σχέση του Δήμου με τους πολίτες και να λειτουργήσει προς όφελος της ποιότητας ζωής μας στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα.

 

Μια κοινή πορεία που οικοδομείται με αρχές και βασίζεται στους 20 άξονες δράσης-προγραμματικές δεσμεύσεις που θα αναλάβουμε την ευθύνη να υλοποιήσουμε, στο πλαίσιο της νέας Δημοτικής Αρχής, εφόσον μας τιμήσουν οι συμπολίτες μας με ψήφο εμπιστοσύνης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

 

Ενημερώνουμε πως:

 

- Μετά από ανοιχτή διαδικασία ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών και των δύο παρατάξεων, σύμφωνα με τη λαϊκή ετυμηγορία, αναδείχθηκε ο Χάρης Τομπούλογλου, ως ο επικεφαλής του κοινού μας μετώπου και ως ο υποψήφιος Δήμαρχος, τον οποίο θα στηρίξουμε σαν μια γροθιά μέχρι τη νίκη.

 

- Η κάθε μια από τις δύο παρατάξεις, των οποίων τα στελέχη, ως γνωστόν, έχουν διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές και πολιτικές διαδρομές, διατηρεί την πολιτική της κατεύθυνση και τον ιδεολογικό της προσανατολισμό, χωρίς εκατέρωθεν παρεμβάσεις. Από κοινού, όμως, διασφαλίζουν την πλήρη ανεξαρτησία από κόμματα για το νέο κοινό δημοτικό σχήμα, που συγκροτείται καθαρά για να αλλάξει την ζοφερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη μας στη θητεία της Δημοτικής Αρχής Βούρου. Κοινή πολιτική μας ταυτότητα το συμφέρον της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

 

- Στο ενιαίο ψηφοδέλτιο και σε κάθε κοινή δημόσια δράση θα συνυπάρχουν τα σύμβολα και οι ονομασίες της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών» και της «Πόλης της καρδιάς μας», σηματοδοτώντας την συνεργασία δύο διαφορετικών συλλογικοτήτων, με διακριτές οντότητες αλλά σε ένωση, με κοινό σκοπό την αλλαγή σελίδας για την πόλη μας.

 

- Παραμένουμε ανοιχτοί στο διάλογο, στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές, και θα επιδιώξουμε την ακόμα μεγαλύτερη διεύρυνση του αυτοδιοικητικού μας μετώπου. Καλούμε μαζί μας όλους όσοι έχουν ως στόχο την ανάδειξη μιας νέας δημοτικής αρχής που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, στη βάση μιας ευρείας προγραμματικής σύγκλισης, για να δουλέψουμε μαζί για την επανοικοδόμηση μιας πόλης με ποιότητα ζωής, αντάξιας των κατοίκων της.

 

Η Πόλη μας αλλάζει σελίδα!

 

 

Γράψτε την άποψή σας

Μαριγουλα-Μαριγω. (20/01/2023 21:15)

Σιγα μην γινει Δήμαρχος ο χάρησ.

Μαριγουλα-Μαριγω. (21/01/2023 12:03)

Εκπλήσσεται ο Υ.. .......μαχος και τα πυρ άχνας βγήκαν στα κεραμίδια.

ζητω η Ελλαδα (21/01/2023 18:06)

η Παπαλουκα την τσιμπησε την θεσουλα απο τον Τομπουλογλου. τελικα για να σε βαλει καποιος σε δουλεια χρειαζεται να τον ξεφτιλισεις πρωτα και μετα ολα παιρνουν τον δρομο τους. Ας τα δουν αυτα οι δεξιοι που καποια του δεν πληρωνω και του Συριζα επιασε την καλη με κυβερνηση Νεας Δημοκρατιας και τα δικα τους παιδια μενουν στην απεξω.

ΤΙΤΛΟΣ (21/01/2023 21:26)

ΌΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ (ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΦΙΛΙΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ) ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ωχ Παναγιά μου Ωχ (22/01/2023 13:31)

Σπέρνει πόνο αυτή η συνεργασία.
Λογικό. Έχει ξεκαθαρίσει πια ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Μένει να δούμε και συριζεους να κάνουν αγώνα υπέρ του Βούρου για να μην πέσει ο Δήμος στα χέρια της... Δεξιάς.

Η πόλη χρειάζεται ρεαλισμό (22/01/2023 14:34)

Δεν με εκπλήσσει ότι ο Τομπούλογλου καταφέρνει να συστεγάσει συμπολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα. Έτσι ήταν πάντα, από τότε που πρωτοασχολήθηκε με τα τοπικά κοινά. Ένας αντιδογματικός νεοδημοκράτης. Περισσότερο κεντρώος βενιζελικός παρά ακραιφνής δεξιός. Ένας πολιτισμένος αστός χωρίς ακρότητες και εξαλλοσυνες. Εκτός άλλης συγκλονιστικης υποψηφιότητας, είναι μέχρι στιγμής η πιο ρεαλιστική λύση για διοίκηση της πόλης, μετά τη λαίλαπα των βουρογαϊταναδων. Ίσως δούμε μετά από πολλά χρόνια δήμαρχο από τη πρώτη Κυριακή.

Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57)

Από τη μια η αριστερά διχασμένη ή καλύτερα τριχασμενη. Σύριζα 1 του Τζελη VS Σύριζα 2 του Ανεμογιάννη και το κκε ολομόναχο. Από την άλλη η δεξιά σε σύγχυση με στελέχη της να στηρίζουν τον πασοκο από τα Βριλησσια και άλλα το Γατσουλη που ήταν εξαφανισμένος κοντά είκοσι χρόνια.
Αυτό που κάνει ο Τομπυ ενώνοντας τους πάντες, το λες και αναβίωση του κεντρωου χώρου σε μια παραδοσιακά βενιζελικη πόλη.
ΥΓ: Μόνο τον εαυτό του έχει αντίπαλο ο Τομπυ. Τον σκληρότερο αντίπαλο όλων, όπως έχει αποδειχθεί επανειλημμένα. Αν τον νικήσει αυτή τη φορά, θα είναι δήμαρχος για δύο τουλάχιστον θητείες.

Ζητούνται Xanax σε μεγάλες ποσότητες (22/01/2023 15:03)

Κρίνοντας από τις αντιδράσεις στελεχών της διοίκησης, και παρατρεχαμενων γλυφτών τους στο φεϊσμπουκ, το σκ...ό έχει φτάσει στη κάλτσα με αυτή τη συνεργασία. Γνωστός ψυχακιας μάλιστα, έχει πάθει παράκρουση κι αμολάει κάτι αρλούμπες ψευτοαπειλες επιπέδου νηπιαγωγείου.

Οικονομου Μαριγούλα (22/01/2023 21:26)

Ονομάζομαι Οικονόμου Μαριγούλα και δεν έχω καμμία σχέση με τα σχόλια του χρήστη Μαριγούλα-Μαριγώ

Συγχαρητήρια (22/01/2023 22:07)

Συγχαρητήρια, επιτέλους φως στον ορίζοντα για την καημένη την πόλη μας. Ένας Δημαρχος που δεν θα βάζει το gps για να βρει το Κάτω Κουκλάκι και την Αγία Μαρίνα, με άξια στελέχη κοντά του.

για σκοπo (22/01/2023 23:57)

Ξεχνανε καποιοι οτι παλιοτερα ο Τομπουλογλου ειχε κανει κινηση συνεργασιας για να κατεβει ο Βουρος. Δεν εκατσε η φαση. Ξεχνανε καποιοι τον πολεμο στα δημοτικα συμβουλια του Τομπουλογλου με Βασιλοπουλο-Παπαλουκα. Ξεχνανε καποιοι οτι ξαφνικα ο Τομπουλογλου κανει την τουμπα και στις προηγουμενες εκλογες την δευτερη κυριακη στηριζει Βασιλοπουλο-Παπαλουκα. Ξαφνικα παιρνει Παπαλουκα μαζι του δηθεν για το καλο της πολης. Αν ηξερε οτι θα βγει σιγουρα δημαρχος παιρνοντας και την Γαϊτανα μαζι του θα την ειχε παρει. Ολα διαγραφονται για την κατακτηση της καρεκλας. Ενας πολιτικαντισμος δηλαδη που μεταχειριζεται ευτελη μεσα προκειμενου καποιος να εκλεγει η να ανελθει σε αξιωμα.

@21/01/2023 18:06 (22/01/2023 23:59)

Οι νεοδημοκράτες (στο όνομα των οποίων σχολιάζεις) δεν ξεχνάμε τις κολεγιές με τους πρασινοφρουρούς της Φιλαδέλφειας που μας έφεραν το Βούρο.

Μόνο η τσικουδιά μας σώζει πλέον. (23/01/2023 19:47)

Κωμωδία απο τις λίγες...Βλέποντας ποιοί απαρτίζουν τον "ανεξάρτητο" ...συνδυασμό του πρώην καταδικασμένου, πρώην δεξιού, τώρα-οτι-ναναι-βρε-παιδιά-να-φάμε-κι-εμείς-κάτι, ε βγάζει ένα κλαυσίγελο το πράγμα.

Οι μαμάδες-τικτοκερ της πόλης έκαναν καλά τη δουλειά τους,.Παρήγαγαν άβουλα όντα για να τις υπηρετούν και να απαρτήσουν τη νέα γενιά αχυρανθρώπων, που ανά 4ετία αλλάζουν τις πεποιθήσεις τους αναλόγως, μπας και έρθει ψωμάκι στο τραπέζι τους.

Επαναστάτες και αντί κατά τα άλλα βεβαίως.
Ας πιούμε καμια τσικουδιά στην υγειά των αέργων της πόλης!

Λάκων (24/01/2023 03:18)

Είναι δηλαδή κάτι σαν συνασπισμός με δύο συνιστώσες αυτό το σχήμα.

@Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57) (24/01/2023 03:24)

Σίγουρα βρίσκεται αριστερότερα του Βούρου, αν το πάμε με τέτοιους όρους. Δεν έχει πει ποτέ ο Τομπούλογλου τη λέξη "λαθρομετανάστες". Ο ΒΟύρος την έχει πει.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (24/01/2023 18:03)

@ @Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57) (24/01/2023 03:24)
Δεν τα λες καλά. Σε δημοτικό συμβούλιο έχει πει ότι δεχόμαστε εισβολή...
Για τα χρέη του βέβαια σε δημόσια ταμεία, τράπεζες, ιδιώτες κλπ δεν μας έχει πει πόσα έχει στερηθεί ο ελληνικός λαός, από τύπος σαν κι αυτόν, ονόματα ή επωνυμίες δεν λέμε...Ας πούμε από ανώνυμες εταιρίες που έπαψαν να υπάρχουν... και χρέωσαν τον ελληνικό λαό με εκατομμύρια, που με την ίδια επωνυμία επανήλθαν, αλλά, ναι, με διαφορετικό ΑΦΜ

@ 22-01-2023 14:57 (24/01/2023 19:18)

Είναι δυνατόν να τους πει λαθρομετανάστες; Πώς θα είχε τα μούτρα μετά να εμφανιστεί στην Καυτατζόγλου;

LiberAL-L (25/01/2023 14:49)

Ζούμε μεγάλες στιγμές εισοδισμού. Ο εισοδισμός είναι μια "παλιά μου τέχνη κόσκινο" της πασοκοτροτσκιστικής "αριστεράς", που συνήθως εκθέτει σχεδόν πάντα τους εισοδιστές και ελάχιστα ωφελεί τον υποδοχέα της.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ (25/01/2023 15:35)

Δεν θα κατέβει λέει ο Κώστας Τ. Το έγραψε ο εξαπτέρυγος. Άρα εκτός από διορισμό πήρε και εκλογή. Θα σπρώξει κόσμο ο Χάρης. Και μπορεί και ξέρει. Και στην επαναστάτρια και στον Πόντιο. Να δεις που τους είπε ότι θα παραιτηθεί αν δεν βγούνε, γιατί δυο θα βγάλει, πως θα τους έχει ικανοποιημένους και τους δυο. Οι μαϊντανοί τι λένε άραγε. Ένα καινούργιο σχήμα ψάχνεις Αδαμάντιε. Αλλά θέλει δουλειά και άφθαρτα υλικά.

Ανωνυμος (25/01/2023 19:26)

Το τι βλακεία έχει γραφεί στα σοσιαλ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας ,δεν λέγεται!
Πολιτικές αναλύσεις του τύπου " δεν είναι λογικές οι προεκλογικές συνεργασίες παρά μόνο οι μετεκλογικές" "καλός ο Χάρης για αντιπολιτευτική συνεργασία αλλά αν πρόκειται να βγει δήμαρχος θυμόμαστε ότι προέχει η ηθική"!
Ο πανικός δεν αφήνει το μυαλό να γυρίσει λίγο!
Και βέβαια ο Χάρης βγει τρίτος θα πέσουν από κοντά όλοι για το πατροπαράδοτο γλείψιμο!
Δεν υπάρχει σωτηρία με αυτό το τοπικό πολιτικό προσωπικό!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Στ. Θεοδωράκη (video)

Γιάννης Οικονόμου: Πρώτη στην Ευρώπη στην καινοτομία η Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: Πρωτόγνωρη επικοινωνιακή αναισθησία Μητσοτάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Άλλοι δήμοι (όχι εμείς επί Βούρου...) προσέχουν πραγματικά τις σχολικές τους υποδομές

Δεν κάνει πίσω ο Μακρόν...

Η αλήθεια για το νερό μέσα από 10 ερωτήσεις κι απαντήσεις

Μεγαλώνει η παρουσία της Microsoft στην Ελλάδα

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Μια ωραία πεταλούδα...

Αυτά είναι τα τιμολόγια ρεύματος Απριλίου- Συγκρίνετε κι επιλέξτε το φθηνότερο

Το σχόλιο του «Θηραμένη» για τον Πούτιν

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες δεν κινδυνεύουν από τις περιπέτειες της Credit Suisse

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ χρωστάει, κατά δήλωσή του, ο μπαταχτσής Γιάννης Βούρος!

Βούρος εκτός τόπου και χρόνου... (όπως πάντα)- video

Τάκης Ταβλαρίδης

Μια ωραία πεταλούδα...

Κούλουμα παντού στην Αττική- Στο Βουριστάν τίποτα- Στο Άλσος ερημιά- Παντού γλέντι, εδώ μιζέρια

Οι άξιοι Δήμαρχοι δημιουργούν στις πόλεις τους, οι άχρηστοι όχι...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Μίμης Παπαϊωάννου

Συμπαράταξη: Διοργανώνει αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.53 Δικό μου είναι αυτό το φταίξιμο- εγώ το σκάναρα πρόχειρα, ή μάλλον "στο πόδι" για να το ανεβάσω πιο γρήγορα...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντίνος
@ George (23/03/2023 00:04) ΑΕΚΑΡΑ μου, θερμή παράκληση να τον αποκαλείς Λάκη κ εσύ τον ανόητο που γράφει ακατάπαυστα τις ασυναρτησίες του! ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντίνος
@ Ανωνυμος (22/03/2023 21:42) Γεια σου Λάκη αριθμέ! Λάκη σε βάφτισα να ξέρεις! Λάκη Ζήσε τον εφιάλτη σου στην κιτρινόμαυρη ΝΦ Lakis live y...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
Καλά ρε παιδιά, ούτε ένα χαρτί ίσιο δεν μπορεί να στείλει? Δεν ξέρει πως βγαίνουν οι φωτοτυπίες, ούτε πως στέλνονται τα E-MAIL? Του δώσανε τ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ανώνυμος
Σεβαστή η φιλοδοξία του να θέλει να γίνει δήμαρχος αλλά χρειάζεται και αυτογνωσία....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Anonymous
@ Δημότης Πιόνγιανγκ (23/03/2023 08:05) Στα τσακίδια αν δε σου αρέσει! Κ γήπεδο κ σουβλατζίδικα κ χιλιάδες επισκέπτες κάθε εβδομάδα κ ΑΕΚτζη...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Γρετζελιάς απο πίσω ?Σίγουρα .Θυμάστε τι έγινε στις εκλογές του 2010 ? Η κα Έφη μπροστά και ο Γρετζελιάς απο πίσω .Το ίδιο θα γίνει και τώρα...

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του
Xρήστης: Καληνύχτα κ. Βούρο
@ (22/03/2023 11:39) Τώρα μάλιστα! Μου έκανες τη μούρη κρέας! Σου είπε κανείς ότι είμαι δπ ή ότι με νοιάζει πόσοι μαζεύονται στη δπ; Σε μπέ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Δημότης Πιόνγιανγκ
Όλο το άλσος γήπεδο. Όλη η πόλη σουβλατζίδικο....

Μια ωραία πεταλούδα...
Xρήστης: Μεγάλη μαυρόγατα
Με Άρη Βασιλόπουλο και Πρωτάθλημα πήραμε και Κύπελλο. Με Βούρο μόνο φωτογραφήσεις και διαγγέλματα στο γήπεδο εδώ και τέσσερα χρόνια....

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: La Chandeleur
Η πλάκα είναι ότι την εποχή που μεσουρανούσε ο Παπαϊωάννου τη δεκαετία του '70 προς '80 ο Χάρης ήταν βάζελος....

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: George
Ακόμα κλαίτε για το γήπεδο κακομοίρηδες; Σας το λέμε εδώ και χρόνια. Σε όποιον δεν αρέσει το γήπεδο ας μην ερχόταν να ζήσει δίπλα σε αυτό. Α...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ανωνυμος
Γεια σου Μητσαρα (18.30) νούμερο!...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντινος
Το λαϊκό προσκύνημα ενόχλησε 1 ανεγκέφαλο… Η ονοματοδοσία δρόμου ενόχλησε επίσης… Δε φεύγετε επιτέλους από την περιοχή να ησυχάσετε παράσ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Μαριγουλα-Μαριγω.
Αυτη την ανακοίνωση περίμενε ο Φιλαδελφειώτικος και ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΛΥΣΑΝΔΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©