Τρίτη 21.03.2023,  

Βόμβες Γεωργαμλή: «Για όλα αυτά έφυγα μακριά από τον Βούρο»- Ολόκληρη η συγκλονιστική επιστολή του

Δημοσιεύτηκε στις 11/12/2022 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  10 σχόλια

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Λύσσανδρου Γεωργαμλή, βασικού πυλώνα συγκρότησης της Πολιτών Πολιτείας περιέχει μια σειρά από "βόμβες" που δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τον καταστροφικό για την πόλη μας ρόλο που παίζει η διοίκηση Βούρου και προσωπικα ό παντελώς ακατάλληλος για δήμαρχος Γιάννης Βούρος. 

 

Ο πολλές φορές εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας και υποψήφιος δήμαρχος το 2014, έχει ζήσει "από τα μέσα" την καταστροφική πολιτική Βούρου και παρουσιάζει ένα μικρό κομμάτι της, στην επιστολή με την οποία ανεξαρτητοποιείται. 

 

Σε αυτήν κάνει λόγο για:

 

- Τη συνεχή παρουσία του ίδιου στην τοπική κοινωνία, σε αντιπαραβολή με την πλήρη, ολοκληρωτική και περιφρονητική για την πόλη μας απουσία από τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα επί σχεδόν 5 δεκαετίες, του Γιάννη Βούρου,

 

- Τη στελέχωση του συνδυασμού με πάρα πολλούς γνωστούς του, καθώς ο Γιάννης Βούρος, όντας εντελώς ξένος με την πόλη μας, κανέναν δεν γνώριζε και κανέναν δεν μπορούσε να βάλει στον συνδυασμό του, 

 

- Τη σταδιακή απομάκρυνση των περισσότερων σοβαρών στελεχών που βρίσκονταν στον συνδυασμό, "σωστοί επαγγελματίες και υπεύθυνοι πολίτες", όπως σημειώνει ο κ. Γεωργαμλής, κι όπως πολλές φορές έχει γράψει "Η Αλήθεια", 

 

- Την απογοήτευση των περισσοτέρων που ξεκίνησαν την "Πολιτών Πολιτεία" για το αντιλαϊκό, παράλυτο, ανίκανο να λύσει ακόμα και τα στοιχειώδη στην πόλη στιλ "διοίκησης" του Γιάννη Βούρου, που εμφανίζεται συνήθως βαριεστημένος κατά τις 11 στο Δημαρχείο, ασχολείται ελάχιστα με τα του Δήμου και μετά πηγαίνει να... ξεκουραστεί...

 

- Τις προσπάθειες που κατέβαλε ως το τέλος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής να διασώσει τον συνδυασμό τον οποίο ο ίδιος δημιούργησε, από την διαλυτική παρουσία του Γιάννη Βούρου, 

 

- Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αποκαλύπτει ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ήταν η διαδικασία για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης, κάτι για το οποίο έχουμε γράψει πάμπολλες φορές εδώ, στην "Αλήθεια" και γι αυτό αντιμετωπίζουμε τη χολή και την απαξία να απολογηθεί για αυτό το σκάνδαλο, από τον τουρίστα στην πόλη μας, Γιάννη Βούρο. Σήμερα έρχεται ο στενότερος συνεργάτης του, ο δημιουργός του συνδυασμού, ο επιλεγμένος από τον Βούρο για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και των πιο κρίσιμων θέσεων αντιδημαρχίας, για να αποκαλύψει ενώπιον των πολιτών, ότι οι επιλογές Βούρου "δημιούργησαν προβληματισμό κι ερωτήματα" που είχαν βάση, καθώς επιβεβαιώθηκαν "με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία ακύρωσε το διαγωνισμό. Δυστυχώς σήμερα μετά λύπης μου και κυρίως σεβόμενος την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσω στην ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική Παράταξη με την οποία εκλέχτηκα".

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συγκλονιστική επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Λύσσανδρου Γεωργαμλή:

 

ΠΡΟΣ

 

1. Τον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας

 

2. Το Δημοτικό Συμβούλιο

 

Ενταύθα

 

Επιστολή Ανεξαρτοποίησης του Λύσσανδρου Γεωργαμλή, Δημοτικού Συμβούλου

 

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 είχα την τιμή για πολλοστή φορά να με εκλέξουν οι συμπολίτες μου του Δήμου Nέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας Δημοτικό Σύμβουλο με το συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

 

Όταν ξεκινήσαμε αυτή τη διαδρομή μιλήσαμε με το Γιάννη Βούρο και αποφασίσαμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Και πράγματι, προχωρήσαμε στη κατάρτιση του συνδυασμού, για τον οποίο συνέβαλα αρκετά με την εμπειρία μου στη τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στη συνεχή μου παρουσία στην τοπική κοινωνία. Στο συνδυασμό συμμετείχαν πολλοί φίλοι, άνθρωποι που μας συνέδεαν πολλά, σωστοί επαγγελματίες και κυρίως υπεύθυνοι πολίτες.

 

Μετά από τρία χρόνια πολλοί από αυτούς τους φίλους που δουλέψαμε μαζί δεν είναι μαζί μας.

 

Επέλεξαν να ανεξαρτητοποιηθούν ή να αποστασιοποιηθούν, απογοητευμένοι από την πορεία του συνδυασμού. Εγώ θέλησα να παραμείνω και να προσπαθήσω, παρόλο που με πολλές αποφάσεις της Διοίκησης του Δήμου διαφωνούσα. Η κατάσταση με την οποία «η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι», ήταν η διαδικασία του διαγωνισμού για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης.

 

Μια διαδικασία η οποία δημιούργησε εύλογα ερωτήματα και προβληματισμό, τόσο σε κάποια μέλη της παράταξής μας συμπεριλαμβανομένου και εμού αλλά κυρίως στους δημότες. Όπως αποδείχτηκε, η ανησυχία μας αυτή δεν ήταν αβάσιμη. Αντιθέτως επιβεβαιώθηκε με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία ακύρωσε το διαγωνισμό. Δυστυχώς σήμερα μετά λύπης μου και κυρίως σεβόμενος την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσω στην ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική Παράταξη με την οποία εκλέχτηκα.

 

Θέλω να γνωρίζετε ότι η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, γιατί ξεκίνησα με όραμα και πίστη ότι θα μπορούσαμε με κοινή προσπάθεια να υλοποιήσουμε αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε και για τα οποία μας στήριξαν και μας εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας.

 

Έχοντας λοιπόν σταθμίσει όλους τους παράγοντες, τη δική μου αξιοπρέπεια, και κυρίως το σεβασμό και τη σχέση που έχω με τους συμπολίτες μου, μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίστηκε με τα χρόνια, οδηγήθηκα στην απόφαση της ανεξαρτητοποίησής μου. Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου για την υποστήριξη, τους συνεργάτες μου στο Δήμο και να δεσμευτώ ότι τη σχέση που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την κοινή πορεία μας θα συνεχίσω να τη σέβομαι και να την υπηρετώ απ’ όποια θέση και αν βρίσκομαι.

 

Με τιμή και σεβασμό

 

Λύσσανδρος Γεωργαμλής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Φιλ/φειας- Ν. Χαλκηδόνας

Γράψτε την άποψή σας

Δημότης! (11/12/2022 23:09)

Κύριε Σεϊτανίδη, σοβαρά τώρα… από πότε εσύ έχεις σε υπόληψη τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή; Από πότε εσύ δίνεις σημασία σε ότι λέει ο Λύσσανδρος; Μάλλον αυτά τα γράφεις για να γελάσουμε. Αν ναι ok τα κατάφερες!!! Αν όχι, πες μας τι κόλλημα επέχεις φάει με το Βούρο; Δεν βγήκε το μεροκάματο;

Eponymous (11/12/2022 23:49)

Έκανε μεγάλο κρότο στην περιοχή αυτή η επιστολή.
Βούρο μάζεψε τα και φύγε πάλι πριν διασυρθείς στις επερχόμενες δημοτικές.

Κλασσικά εικονογραφημένα (12/12/2022 06:45)

Το 'χουμε δει το έργο πολλές φορές. Για να διασωθεί κάποιος από ένα επερχόμενο εκλογικό ναυάγιο, τραβάει μια ανεξαρτητοποίηση λίγους μήνες πριν τις εκλογές κι όλα καλά κι όλα ωραία και δεν τρέχει κάστανο.
Κοκο για το δημιούργημά σου καλύτερα να απολογηθείς και να κάτσεις σπίτι σου αυτή την τετραετία κάνοντας την αυτοκριτική σου.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (12/12/2022 08:36)

Αφού αυτός ο κύριος που έχει αλλάξει τόσες παρατάξεις δεν βρίσκει κάπου να εκπληρώσει το Όραμα του (να μας εξηγήσει τι είναι το Όραμα και τι σημαίνει ) αλλά και επειδή του καταπατούν την αξιοπρέπεια του (όπως ο ίδιος λέει) γιατί δεν κάθεται στα μαγαζιά του ? Έτσι θα γλυτώσει απο το κακό περιβάλλον που ο ίδιος μπαίνει μόνος του ( για πόσο???) .Ίσως με την αποχώρηση του απο την ''αγορά'' καταλάβουν αυτοί που τον ''ζορίζουν ''τι έχασαν .Αλληλούια !!!!!!!!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (12/12/2022 11:53)

@23.09

Προφανώς εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. Μάλλον εσύ δουλεύεις για το μεροκάματο, αλλά όποιος στο δίνει, τσάμπα το δίνει γιατί είσαι προχειράντζας.

Αν ήσουν σοβαρός θα ήξερες ότι είμαι απέναντι στον Βούρο ΠΡΙΝ καν εκλεγεί δήμαρχος, διότι γνώριζα πόσο ακατάλληλος είναι όχι για δήμαρχος, αλλά ακόμα και για δημοτικός σύμβουλος. Άρα, δεν πρόκανα να "ζητήσω μεροκάματο" από τον δήμαρχο, γιατί ήμουν απέναντι ΠΡΙΝ γίνει δήμαρχος.

Αν ήσουν σοβαρός, αυτά θα τα ήξερες. Αλλά είσαι επικίνδυνα ασόβαρος. Κι ένα μήνυμα στα αφεντικά σου: Ρε σεις, μη του δίνετε φράγκο, ο άνθρωπος λέει ό,τι του κατέβει...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (13/12/2022 17:14)

Εκλογές έρχονται κι έχει ήδη σκάσει μύτη και ο Κινέζος. Τον θυμάστε τον Κινέζο: Κρατάει μιά πάλα και στην πετάει κάνοντας ταυτόχρονα και την ερώτηση: «Σημασία έχει το χρώμα της γάτας ή αν πιάνει τα ποντίκια;» Ένας λ.χ. «προοδευτικός» μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα του Δήμου από έναν «συντηρητικό»; Και τι σημαίνει «προοδευτικός» τελικά; Κάποιος που έβγαλε ένα πανεπιστήμιο από έναν -ίσως- απόφοιτο λυκείου; Ένας οικογενειάρχης από έναν «σκορποχώρη»; Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας από έναν υπάλληλο του ευρύτερου δημόσιου τομέα ή έναν «αθλητικό» παράγοντα; Μερικοί – μερικοί υποψήφιοι αποσιωπούν επιμελώς τις επιδόσεις τους στα παραπάνω, άλλοι, άφωνοι επί σειρά ετών στα Δ.Σ. εμφανίζονται σήμερα λαλίστατοι ενώ άλλοι τέλος αποτελούν υπόδειγμα παραταξιακής πίστης και σταθερότητας. Βασικά την απάντηση στην ερώτηση του Κινέζου την οφείλεται στον εαυτό σας. Περί του χρώματος της γίδας στην πλάτη δεν ασχολείται ο Κινέζος. Αυτά για σήμερα. Στο επανασχολιάζειν εδώ και αλλού.

Grande (14/12/2022 15:54)

Λυσσανδρε μαζί σου,

είσαι πάντα παρών στην τοπική κοινωνία, ξέρεις την πόλη, εδώ δραστηριοποιήσε επαγγελματικά είσαι μέλος της κοινωνάις μας και όχι κάποιος ουρανοκατέβατος.

Άντε γιατί πολύ μας ζάλισε ο Βούρος. Καλός ηθοποιός, κακός Δήμαρχος. Ας παέι στο καλό του.

Ανωνυμος (14/12/2022 20:02)

@17.14
Άνοιξες τον χορό της π@π@ρολογιας!
Κουράγιο νάχουμε να σε αντέξουμε!

Καλά (14/12/2022 21:49)

μας γράφεις τι θα ήθελες εσύ να πει ο Γεωργαμλής και μετά μας βάζεις την επιστολή του που λέει άλλα; Εκτός κι αν σου τα έχει πει κατ' ιδίαν, αλλά τι να λέμε, τα λέει στη Σάρδεων εδώ και τρία χρόνια, τον πνίγει το δίκιο. Στη Σάρδεων τα λέει όμως, όχι στη Χαλκίδος

Διαμαντής Σεϊτανίδης (15/12/2022 06:49)

@21.49
Έτσι γίνεται στη δημοσιογραφία τι να κάνουμε; Σημειώνει ο δημοσιογράφος αυτά που κατά τη γνώμη του ξεχωρίζουν και μετά παραθέτει ολόκληρο το κείμενο. Αν εσύ βλέπεις «άλλα» σε αυτά που γράφω και σε αυτά που λέει η επιστολή Γεωργαμλή, το πρόβλημα δεν είναι δικό μου.

Προφανώς σε καλύπτει ο τρόπος που έθαψαν την επιστολή οι ξεπουλημένοι στο ΠΑΣΟΚ δήθεν νεοδημοκράτες που τα παίρνουν από τον Βούρο για να τον γλείφουν στις ιστοσελίδες που μόνοι τους τις γράφουν, μόνοι τους τις διαβάζουν. Μα τέτοιοι αναγνώστες δεν με ενδιαφέρουν, τράβα εκεί να πάρεις τη γραμμή…

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Το σχόλιο του «Θηραμένη» για τον Πούτιν

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες δεν κινδυνεύουν από τις περιπέτειες της Credit Suisse

Ανοίγει πάλι για το κοινό η βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου- Στο Βουριστάν, τα βιβλία αραχνιάζουν

Πάμε σινεμά; Προτάσεις για το σαββατοκύριακο

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Στα 780 ευρώ ο κατώτατος μισθός

Σοβαρή υπόθεση κατασκοπείας αποκάλυψε η ΕΥΠ- Οι illegals και η Μαρία Τ.

Στο Βόλο τον Ιούνιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Μίμης Παπαϊωάννου

Η αύξηση της θερμοκρασίας στην Αρκτική θα είναι ταχύτερη από ό,τι προβλέπεται

Γεραπετρίτης: Έτσι θα ξαναλειτουργήσουν τα τρένα στην Ελλάδα

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου...

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ χρωστάει, κατά δήλωσή του, ο μπαταχτσής Γιάννης Βούρος!

Τάκης Ταβλαρίδης

Βούρος εκτός τόπου και χρόνου... (όπως πάντα)- video

Κούλουμα παντού στην Αττική- Στο Βουριστάν τίποτα- Στο Άλσος ερημιά- Παντού γλέντι, εδώ μιζέρια

Οι άξιοι Δήμαρχοι δημιουργούν στις πόλεις τους, οι άχρηστοι όχι...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Μίμης Παπαϊωάννου

Έξυπνο παγκάκι για ΑΜΕΑ τοποθέτησε ο Δήμος (Πειραιά)- Ο αδιάφορος Βούρος ούτε τα παλιά δεν συντηρεί

Συμπαράταξη: Διοργανώνει αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Γεραπετρίτης: Έτσι θα ξαναλειτουργήσουν τα τρένα στην Ελλάδα

Σαββατιάτικη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου
Xρήστης: Βασιλομπίλαρος
@Ντινος (19/03/2023 18:53) Φαίδωνα εσύ; Ο Φαίδων ο Κωνσταντουδακης γράφει κάτι τέτοια για... "ιαχες που θα σκίζουν τους ουρανούς" και άλλα π...

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη
Xρήστης: Ανώνυμος
Καλή επιτυχία αν και δεν το βλέπω. Δεν περίμενα ποτέ από ένα σοβαρό άνθρωπο όπως ο Στέφανος, να γίνει ο διάδοχος του μπαρμπαχρήστου. ...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ανώνυμος
Μετά τις εξελίξεις με την δίωξη του Πούτιν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, στις 19 Ιανουαρίου, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατατέ...

Σοβαρή υπόθεση κατασκοπείας αποκάλυψε η ΕΥΠ- Οι illegals και η Μαρία Τ.
Xρήστης: Ανώνυμος
Οι υπηρεσίες αυτού του είδους λέγονται μυστικές για κάποιους λόγους. Αν φτάσουμε στο σημείο να είναι αντικείμενο συζήτησης ακόμα και σε τοπι...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου
Xρήστης: Ντινος
@ Ανωνυμος (19/03/2023 11:08) Γενικότερα χεσμένο σε έχει και ο Αραούχο και οι δεκάδες χιλιάδες των φιλάθλων της ΑΕΚΑΡΑΣ να ξέρεις! Δεν κατάλ...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.20 Με πολλή χαρά...

Πάμε σινεμά; Προτάσεις για το σαββατοκύριακο
Xρήστης: Απορεία!!!
Ο δήμαρχος της καρδιάς μας σε ποια παράσταση παίζει;;...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
E. Και να τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης, και να τα εκτός έδρας και πρόσθετες επιχορηγήσεις και πάει λέγοντας. Όλοι αυτοί θα ψ...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
D. Και τώρα στο ψητό. Μια προκαταρκτική έρευνα για τις εχθροπραξίες στην ανατολική Ουκρανία διήρκεσε περισσότερα από έξι χρόνια – από 4/2014...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: Ανωνυμος
Κύριε Σεϊτανίδη καλημέρα Αναρωτιέμαι αν τα τρία σχόλια του ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ για το "ένταλμα σύλληψης" που εκδόθηκε κατά του Πούτιν μπορούν να γίνου...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου
Xρήστης: Ανωνυμος
@ Μήτσος 23.16 Η ζωή μου Μήτσο δεν εξαρτάται από το αν θα έχει διάρροια την Κυριακή ο Αρραουχο και δεν αποδώσει! Αυτή είναι η διαφορά μας κα...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: Ανώνυμος
@original17! (18/03/2023 12:40) ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ....

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
C. Το δικαστήριο συμπληρώνει τα υπάρχοντα εθνικά δικαστικά συστήματα, ασκώντας τη δικαιοδοσία του μόνον όταν τα εθνικά δικαστήρια είναι απρό...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
B. Μεταξύ των κρατών που έχουν υπογράψει το Καταστατικό της Ρώμης συνολικά 35 χώρες δεν το έχουν επικυρώσει, ενώ τρεις από αυτές, το Ισραήλ,...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜςΝΗΣ
«ΤΟ ΠΕΡΔΕΣΘΑΙ ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ, ΠΑΝΤΩΝ ΓΑΡ ΠΕΡΔΟΜΕΝΩΝ» A . Σε καλό σου Διαμαντή, άλλο διαμάντι ανακάλυψες πάλι. «που φέρεται να διαπράχθηκαν», ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©