Τετάρτη 06.12.2023,  

Βόμβες Γεωργαμλή: «Για όλα αυτά έφυγα μακριά από τον Βούρο»- Ολόκληρη η συγκλονιστική επιστολή του

Δημοσιεύτηκε στις 11/12/2022 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  10 σχόλια

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Λύσσανδρου Γεωργαμλή, βασικού πυλώνα συγκρότησης της Πολιτών Πολιτείας περιέχει μια σειρά από "βόμβες" που δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τον καταστροφικό για την πόλη μας ρόλο που παίζει η διοίκηση Βούρου και προσωπικα ό παντελώς ακατάλληλος για δήμαρχος Γιάννης Βούρος. 

 

Ο πολλές φορές εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας και υποψήφιος δήμαρχος το 2014, έχει ζήσει "από τα μέσα" την καταστροφική πολιτική Βούρου και παρουσιάζει ένα μικρό κομμάτι της, στην επιστολή με την οποία ανεξαρτητοποιείται. 

 

Σε αυτήν κάνει λόγο για:

 

- Τη συνεχή παρουσία του ίδιου στην τοπική κοινωνία, σε αντιπαραβολή με την πλήρη, ολοκληρωτική και περιφρονητική για την πόλη μας απουσία από τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα επί σχεδόν 5 δεκαετίες, του Γιάννη Βούρου,

 

- Τη στελέχωση του συνδυασμού με πάρα πολλούς γνωστούς του, καθώς ο Γιάννης Βούρος, όντας εντελώς ξένος με την πόλη μας, κανέναν δεν γνώριζε και κανέναν δεν μπορούσε να βάλει στον συνδυασμό του, 

 

- Τη σταδιακή απομάκρυνση των περισσότερων σοβαρών στελεχών που βρίσκονταν στον συνδυασμό, "σωστοί επαγγελματίες και υπεύθυνοι πολίτες", όπως σημειώνει ο κ. Γεωργαμλής, κι όπως πολλές φορές έχει γράψει "Η Αλήθεια", 

 

- Την απογοήτευση των περισσοτέρων που ξεκίνησαν την "Πολιτών Πολιτεία" για το αντιλαϊκό, παράλυτο, ανίκανο να λύσει ακόμα και τα στοιχειώδη στην πόλη στιλ "διοίκησης" του Γιάννη Βούρου, που εμφανίζεται συνήθως βαριεστημένος κατά τις 11 στο Δημαρχείο, ασχολείται ελάχιστα με τα του Δήμου και μετά πηγαίνει να... ξεκουραστεί...

 

- Τις προσπάθειες που κατέβαλε ως το τέλος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής να διασώσει τον συνδυασμό τον οποίο ο ίδιος δημιούργησε, από την διαλυτική παρουσία του Γιάννη Βούρου, 

 

- Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αποκαλύπτει ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ήταν η διαδικασία για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης, κάτι για το οποίο έχουμε γράψει πάμπολλες φορές εδώ, στην "Αλήθεια" και γι αυτό αντιμετωπίζουμε τη χολή και την απαξία να απολογηθεί για αυτό το σκάνδαλο, από τον τουρίστα στην πόλη μας, Γιάννη Βούρο. Σήμερα έρχεται ο στενότερος συνεργάτης του, ο δημιουργός του συνδυασμού, ο επιλεγμένος από τον Βούρο για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και των πιο κρίσιμων θέσεων αντιδημαρχίας, για να αποκαλύψει ενώπιον των πολιτών, ότι οι επιλογές Βούρου "δημιούργησαν προβληματισμό κι ερωτήματα" που είχαν βάση, καθώς επιβεβαιώθηκαν "με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία ακύρωσε το διαγωνισμό. Δυστυχώς σήμερα μετά λύπης μου και κυρίως σεβόμενος την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσω στην ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική Παράταξη με την οποία εκλέχτηκα".

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συγκλονιστική επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Λύσσανδρου Γεωργαμλή:

 

ΠΡΟΣ

 

1. Τον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας

 

2. Το Δημοτικό Συμβούλιο

 

Ενταύθα

 

Επιστολή Ανεξαρτοποίησης του Λύσσανδρου Γεωργαμλή, Δημοτικού Συμβούλου

 

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 είχα την τιμή για πολλοστή φορά να με εκλέξουν οι συμπολίτες μου του Δήμου Nέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας Δημοτικό Σύμβουλο με το συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

 

Όταν ξεκινήσαμε αυτή τη διαδρομή μιλήσαμε με το Γιάννη Βούρο και αποφασίσαμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Και πράγματι, προχωρήσαμε στη κατάρτιση του συνδυασμού, για τον οποίο συνέβαλα αρκετά με την εμπειρία μου στη τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στη συνεχή μου παρουσία στην τοπική κοινωνία. Στο συνδυασμό συμμετείχαν πολλοί φίλοι, άνθρωποι που μας συνέδεαν πολλά, σωστοί επαγγελματίες και κυρίως υπεύθυνοι πολίτες.

 

Μετά από τρία χρόνια πολλοί από αυτούς τους φίλους που δουλέψαμε μαζί δεν είναι μαζί μας.

 

Επέλεξαν να ανεξαρτητοποιηθούν ή να αποστασιοποιηθούν, απογοητευμένοι από την πορεία του συνδυασμού. Εγώ θέλησα να παραμείνω και να προσπαθήσω, παρόλο που με πολλές αποφάσεις της Διοίκησης του Δήμου διαφωνούσα. Η κατάσταση με την οποία «η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι», ήταν η διαδικασία του διαγωνισμού για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης.

 

Μια διαδικασία η οποία δημιούργησε εύλογα ερωτήματα και προβληματισμό, τόσο σε κάποια μέλη της παράταξής μας συμπεριλαμβανομένου και εμού αλλά κυρίως στους δημότες. Όπως αποδείχτηκε, η ανησυχία μας αυτή δεν ήταν αβάσιμη. Αντιθέτως επιβεβαιώθηκε με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία ακύρωσε το διαγωνισμό. Δυστυχώς σήμερα μετά λύπης μου και κυρίως σεβόμενος την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσω στην ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική Παράταξη με την οποία εκλέχτηκα.

 

Θέλω να γνωρίζετε ότι η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, γιατί ξεκίνησα με όραμα και πίστη ότι θα μπορούσαμε με κοινή προσπάθεια να υλοποιήσουμε αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε και για τα οποία μας στήριξαν και μας εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας.

 

Έχοντας λοιπόν σταθμίσει όλους τους παράγοντες, τη δική μου αξιοπρέπεια, και κυρίως το σεβασμό και τη σχέση που έχω με τους συμπολίτες μου, μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίστηκε με τα χρόνια, οδηγήθηκα στην απόφαση της ανεξαρτητοποίησής μου. Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου για την υποστήριξη, τους συνεργάτες μου στο Δήμο και να δεσμευτώ ότι τη σχέση που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την κοινή πορεία μας θα συνεχίσω να τη σέβομαι και να την υπηρετώ απ’ όποια θέση και αν βρίσκομαι.

 

Με τιμή και σεβασμό

 

Λύσσανδρος Γεωργαμλής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Φιλ/φειας- Ν. Χαλκηδόνας

Γράψτε την άποψή σας

Δημότης! (11/12/2022 23:09)

Κύριε Σεϊτανίδη, σοβαρά τώρα… από πότε εσύ έχεις σε υπόληψη τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή; Από πότε εσύ δίνεις σημασία σε ότι λέει ο Λύσσανδρος; Μάλλον αυτά τα γράφεις για να γελάσουμε. Αν ναι ok τα κατάφερες!!! Αν όχι, πες μας τι κόλλημα επέχεις φάει με το Βούρο; Δεν βγήκε το μεροκάματο;

Eponymous (11/12/2022 23:49)

Έκανε μεγάλο κρότο στην περιοχή αυτή η επιστολή.
Βούρο μάζεψε τα και φύγε πάλι πριν διασυρθείς στις επερχόμενες δημοτικές.

Κλασσικά εικονογραφημένα (12/12/2022 06:45)

Το 'χουμε δει το έργο πολλές φορές. Για να διασωθεί κάποιος από ένα επερχόμενο εκλογικό ναυάγιο, τραβάει μια ανεξαρτητοποίηση λίγους μήνες πριν τις εκλογές κι όλα καλά κι όλα ωραία και δεν τρέχει κάστανο.
Κοκο για το δημιούργημά σου καλύτερα να απολογηθείς και να κάτσεις σπίτι σου αυτή την τετραετία κάνοντας την αυτοκριτική σου.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (12/12/2022 08:36)

Αφού αυτός ο κύριος που έχει αλλάξει τόσες παρατάξεις δεν βρίσκει κάπου να εκπληρώσει το Όραμα του (να μας εξηγήσει τι είναι το Όραμα και τι σημαίνει ) αλλά και επειδή του καταπατούν την αξιοπρέπεια του (όπως ο ίδιος λέει) γιατί δεν κάθεται στα μαγαζιά του ? Έτσι θα γλυτώσει απο το κακό περιβάλλον που ο ίδιος μπαίνει μόνος του ( για πόσο???) .Ίσως με την αποχώρηση του απο την ''αγορά'' καταλάβουν αυτοί που τον ''ζορίζουν ''τι έχασαν .Αλληλούια !!!!!!!!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (12/12/2022 11:53)

@23.09

Προφανώς εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. Μάλλον εσύ δουλεύεις για το μεροκάματο, αλλά όποιος στο δίνει, τσάμπα το δίνει γιατί είσαι προχειράντζας.

Αν ήσουν σοβαρός θα ήξερες ότι είμαι απέναντι στον Βούρο ΠΡΙΝ καν εκλεγεί δήμαρχος, διότι γνώριζα πόσο ακατάλληλος είναι όχι για δήμαρχος, αλλά ακόμα και για δημοτικός σύμβουλος. Άρα, δεν πρόκανα να "ζητήσω μεροκάματο" από τον δήμαρχο, γιατί ήμουν απέναντι ΠΡΙΝ γίνει δήμαρχος.

Αν ήσουν σοβαρός, αυτά θα τα ήξερες. Αλλά είσαι επικίνδυνα ασόβαρος. Κι ένα μήνυμα στα αφεντικά σου: Ρε σεις, μη του δίνετε φράγκο, ο άνθρωπος λέει ό,τι του κατέβει...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (13/12/2022 17:14)

Εκλογές έρχονται κι έχει ήδη σκάσει μύτη και ο Κινέζος. Τον θυμάστε τον Κινέζο: Κρατάει μιά πάλα και στην πετάει κάνοντας ταυτόχρονα και την ερώτηση: «Σημασία έχει το χρώμα της γάτας ή αν πιάνει τα ποντίκια;» Ένας λ.χ. «προοδευτικός» μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα του Δήμου από έναν «συντηρητικό»; Και τι σημαίνει «προοδευτικός» τελικά; Κάποιος που έβγαλε ένα πανεπιστήμιο από έναν -ίσως- απόφοιτο λυκείου; Ένας οικογενειάρχης από έναν «σκορποχώρη»; Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας από έναν υπάλληλο του ευρύτερου δημόσιου τομέα ή έναν «αθλητικό» παράγοντα; Μερικοί – μερικοί υποψήφιοι αποσιωπούν επιμελώς τις επιδόσεις τους στα παραπάνω, άλλοι, άφωνοι επί σειρά ετών στα Δ.Σ. εμφανίζονται σήμερα λαλίστατοι ενώ άλλοι τέλος αποτελούν υπόδειγμα παραταξιακής πίστης και σταθερότητας. Βασικά την απάντηση στην ερώτηση του Κινέζου την οφείλεται στον εαυτό σας. Περί του χρώματος της γίδας στην πλάτη δεν ασχολείται ο Κινέζος. Αυτά για σήμερα. Στο επανασχολιάζειν εδώ και αλλού.

Grande (14/12/2022 15:54)

Λυσσανδρε μαζί σου,

είσαι πάντα παρών στην τοπική κοινωνία, ξέρεις την πόλη, εδώ δραστηριοποιήσε επαγγελματικά είσαι μέλος της κοινωνάις μας και όχι κάποιος ουρανοκατέβατος.

Άντε γιατί πολύ μας ζάλισε ο Βούρος. Καλός ηθοποιός, κακός Δήμαρχος. Ας παέι στο καλό του.

Ανωνυμος (14/12/2022 20:02)

@17.14
Άνοιξες τον χορό της π@π@ρολογιας!
Κουράγιο νάχουμε να σε αντέξουμε!

Καλά (14/12/2022 21:49)

μας γράφεις τι θα ήθελες εσύ να πει ο Γεωργαμλής και μετά μας βάζεις την επιστολή του που λέει άλλα; Εκτός κι αν σου τα έχει πει κατ' ιδίαν, αλλά τι να λέμε, τα λέει στη Σάρδεων εδώ και τρία χρόνια, τον πνίγει το δίκιο. Στη Σάρδεων τα λέει όμως, όχι στη Χαλκίδος

Διαμαντής Σεϊτανίδης (15/12/2022 06:49)

@21.49
Έτσι γίνεται στη δημοσιογραφία τι να κάνουμε; Σημειώνει ο δημοσιογράφος αυτά που κατά τη γνώμη του ξεχωρίζουν και μετά παραθέτει ολόκληρο το κείμενο. Αν εσύ βλέπεις «άλλα» σε αυτά που γράφω και σε αυτά που λέει η επιστολή Γεωργαμλή, το πρόβλημα δεν είναι δικό μου.

Προφανώς σε καλύπτει ο τρόπος που έθαψαν την επιστολή οι ξεπουλημένοι στο ΠΑΣΟΚ δήθεν νεοδημοκράτες που τα παίρνουν από τον Βούρο για να τον γλείφουν στις ιστοσελίδες που μόνοι τους τις γράφουν, μόνοι τους τις διαβάζουν. Μα τέτοιοι αναγνώστες δεν με ενδιαφέρουν, τράβα εκεί να πάρεις τη γραμμή…

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Γλυκιά συμμορία;
Άλλοι έχουν καταδικαστεί για κακουργήματα! Ποιοι μιλάνε για συμμορίες!...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: N.F.
Όλα τα ονόματα που γίνονται γνωστά στη φόρα από δω και πέρα με κάθε τρόπο. Και αυτών που απειλούν διαιτητές όταν δεν κερδίζει το λιμανισιο σ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Γαυροπαράγκας αδικημένος
Όπως είχαμε προειδοποιήσει τους Βασιλογαυρους εδώ και χρόνια ο μεγάλος πόνος θα είναι τώρα. Απλά τους βγήκε χειρότερο από ότι το περίμεναν. ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: ΑΕΚΑΡΑ
Ιθαγενείς και λοιπά αποβρασματα αυτός που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το λιμανισιο αφεντικό σας που όταν δεν ευνοείται απειλεί ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
Όσο για αυτά περί στρατών ισχύουν για σιχαματα σαν τον χοντρό του λιμανιού και όχι για τον Μελισσανίδη. Αν υπήρχε τέτοιος στρατός οι αντιγηπ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
Ρίχνουμε απίστευτο γέλιο όταν απαντάς στον εαυτό σου ιθαγενή προβοκάτορα. Από κει και πέρα συνέχισε όσο θέλεις την παπαρολογία και την κλαψα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@ προβοκατορας Και εγώ σταματάω εδώ για δύο λόγους! Ο πρώτος είναι ότι δεν θέλω να απευθυνθώ πλέον σε γκασμαδες και δεύτερον από σεβασμό στο...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: Πολίτης ΝΦ
Ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της συμππαράταξης θυμίστε μου ποιος είναι; ...

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου
Xρήστης: Μπάμπης Παλάσκας !!
Οι δημοτικοί αστυνόμοι , πρέπει να είναι παρόντες κ στην έναρξη το πρωΐ !! Γιατί από τον καιρό της κ Γαΐτανα , η Λαϊκή δεν λειτουργεί σύμφω...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
επιλέγω να μην απαντήσω άλλο σε ανεγκεφαλα τυφλωμενα ανδρείκελα, αλλά θα ήταν λάθος να μη συγχαρώ τον "ιθαγενη" που σας τα χώνει όπως σας αξ...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: MRBEAN
Εμένα ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό: η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!! Ας ανατρέξουν λίγα χρόνια πριν για να μάθουν πώς αντιμετώπισε ο ...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: MRBEAN
Τη λέξη αξιοπρέπεια μάλλον δεν την γνωρίζουν ο κύριος Βούρος και η παρέα του...γιατί τέτοια εμμονή με την καρέκλα; Τόσο γλυκιά είναι ή μήπως...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@Κωστας ,George, ΑΕΚΑΡΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ! Αυτοι που υπηρετείτε , ανεγκεφαλα σκουπίδια, οι λαθρέμποροι, οι πρεζεμποροι, και όλα τα λαμόγια που ηγο...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: ΑΕΚΑΡΑ
Ιθαγενή προβοκάτορα η αναλγητη κυβέρνηση και η κακιά ΕΠΟ του Μελισσανίδη δεν σου χάρισε τη νίκη στον Βόλο οπότε άραξε στη μιζέρια σου κι από...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Ανωνυμος
@19.20 Η απάντηση είναι ανάλογη της ένστασης! Ηλίθιες! Τίποτα δεν κρύβει εκπλήξεις! Ούτε οι ενέργειες των απελπισμένων ούτε το αποτέλεσμα τη...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©