Σάββατο 24.02.2024,  

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος

Δημοσιεύτηκε στις 31/10/2022 στην κατηγορία Η πόλη  |  38 σχόλια

της Ευτυχίας Παπαλουκά

 

Βρισκόμαστε λίγες μέρες μετά την τελετή των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, που σηματοδότησε και επίσημα την επιστροφή της ομάδας της πόλης μας στα «πάτρια» εδάφη. Το γήπεδο, σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα ανάπτυξη της εστίασης, διαμορφώνει πλέον ένα τοπίο που δικαιολογημένα θα είναι πόλος έλξης για επισκέπτες από όλη την Αττική και όχι μόνο.

 

Πέρα από τα όσο αυτονόητα θετικά συνεπάγεται αυτό, ευλόγως προκύπτει και το ερώτημα ποια μέτρα θα λάβει η διοίκηση Βούρου, έστω και «κατόπιν εορτής», καθώς στην πόλη μας παρατηρείται έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, που μαζί με την έλλειψη χώρων στάθμευσης, κάνουν τη ζωή κατοίκων και επισκεπτών δύσκολη, όχι μόνο σε μέρες και ώρες αιχμής, αλλά και στην καθημερινότητα.

 

Τα μέτρα αυτά θα πρέπει να είναι αφενός ελέγχου και αποτροπής της στάθμευσης, αφετέρου προτροπής των επισκεπτών να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ, των οποίων φυσικά τα δρομολόγια θα πρέπει να ενισχυθούν.

 

Επίσης επειγόντως και πριν προχωρήσουμε σε γενικό και ριζικό επανασχεδιασμό του κυκλοφοριακού χάρτη της περιοχής να ρυθμιστούν σωστά οι υπάρχοντες φωτεινοί σηματοδότες.

 

Υπάρχουν σηματοδότες, όπου ανάβει το πράσινο ταυτόχρονα για οχήματα και πεζούς!

 

Τα ζητήματα αυτά θέσαμε στον δημόσιο διάλογο, ο Αλέκος Γούλας και εγώ ως ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, με ανοιχτή επιστολή μας προς τον Δήμαρχο και λοιπούς «αρμοδίους» στις 10/10/22.

 

Επιτρέψτε μου τον χαρακτηρισμό των όποιων παρεμβάσεων γίνουν στο εξής ως «κατόπιν εορτής», καθώς δεν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζαμε και που δεν λέχθηκε πριν και κατά την υλοποίηση των έργων που λειτουργούν επιβαρυντικά για την λειτουργία της πόλης.

 

Επειδή υποστηρίζεται από ορισμένους το αντίθετο, να θυμίσουμε πως υπήρξαν δύο μελέτες για τις κυκλοφοριακές συνέπειες του γηπέδου, η μία από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και η άλλη από ανεξάρτητη ομάδα επιστημόνων, οι οποίες προέβλεπαν το κυκλοφοριακό χάος, χωρίς, όμως, να ληφθούν ποτέ υπόψιν.


Επίσης υπάρχει και η ώριμη μελέτη της εταιρείας ΝΑΜΑ (2013), η οποία έχει «παγώσει» και είναι προγενέστερη της απόφασης να κατασκευαστεί το γήπεδο.

 

Προφανώς χρειάζεται νέα συνολική επικαιροποιημένη μελέτη.

 

Τα προβλήματα που υφίστανται οι κάτοικοι του συνοικισμού, πέριξ του νέου γηπέδου επί της ουσίας δεν μπορούμε να τα λύσουμε. Μπορούμε, βέβαια, ως Δήμος να εγκύψουμε πάνω σ’ αυτά και να προσπαθήσουμε να τα διαχειριστούμε, αξιοποιώντας τις σύγχρονες κατευθυντήριες γραμμές των ειδημόνων και κυρίως αποδεχόμενοι το γεγονός ότι έχουμε ξεπεράσει το σημείο κορεσμού των κυκλοφοριακών φόρτων της περιοχής.

 

Αυτό συνεπάγεται πως δεν έχει νόημα να συζητάμε πλέον για μέτρα και υποδομές «εξυπηρέτησης» της κυκλοφορίας και της στάθμευσης, κάτι που θα φέρει απλά επιπλέον αυτοκίνητα, αλλά για εργαλεία και μέτρα αποτροπής και απώθησης της στάθμευσης και της κυκλοφορίας ΙΧ έξω από το κέντρο, περιφερειακά του συνοικισμού, σε σημεία όπου διέρχονται οδοί που μπορούν να εξυπηρετήσουν υψηλές ροές.

 

Αυτό, σε συνδυασμό με έναν επανασχεδιασμό του δικτύου, έτσι ώστε να αποτρέπονται οι διαμπερείς ροές που ακόμα και σήμερα διασχίζουν το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, θα μπορούσε να λειτουργήσει βοηθητικά.

 

Στην άκρως αντίθετη κατεύθυνση, η διοίκηση Βούρου μέχρι και στο περσινό τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου είχε εγγράψει δαπάνη για μελέτη κατασκευής υπόγειου πάρκιν κάτω από το πάρκο Μμημείου Μικρασιατών!

 

Το πάρκιν στο κέντρο της πόλης είναι μια ιδέα που όποιος την φαντασιώθηκε και την πρότεινε και επιδίωξε να την υλοποιήσει απλά δεν έχει ιδέα από πολεοδομικό και κυκλοφοριακό σχεδιασμό.

 

Ευτυχώς και για καλή μας τύχη (!), το υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ενέταξε στον προγραμματισμό της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ τη δημιουργία νέου σταθμού Μετρό στο συγκεκριμένο σημείο (Τρίγωνο), μέσω της επέκτασης του έργου της Γραμμής 4 προς τις βορειοδυτικές συνοικίες του Λεκανοπεδίου. Μάλιστα η εταιρεία ήδη δημοπράτησε τη μελέτη τοπογραφικής αποτύπωσης για την επιλεγείσα αυτή χάραξη της επέκτασης. Αυτή η μελέτη ξεκίνησε να υλοποιείται και ολοκληρώνεται λίαν προσεχώς. Θα ακολουθήσουν οι γεωτεχνικές μελέτες, οι γεωλογικές έρευνες και μετά η μελέτη δημοπράτησης του έργου (Αρχιτεκτονική, στατική και Η/Μ μελέτη). Να και μια πολύ καλή είδηση!  

 

*****

Αρχαιολόγος- ιστορικός τέχνης– ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας

Γράψτε την άποψή σας

Anonymous (01/11/2022 23:12)

Θα γίνει το μετρό σε λίγα χρόνια κ θα ανακουφιστεί κάπως η περιοχή όπως λες κούκλα πολύ σωστά στον επίλογο!
Όλο το υπόλοιπο κείμενο είναι κοινώς μπούρδες για μια Αθήνα που πρέπει να γκρεμιστεί ολόκληρη και να ξαναχτιστεί, αν θελουμε να μιλάμε για παρεμβάσεις σωστές που θα λύσουν το κυκλοφοριακό, πράγμα αδύνατο δηλαδή.

Ανώνυμοs (02/11/2022 18:10)

To ομάδα της πόλης μας, όπως ξεκινάει το άρθρο, είναι σχετικό. Για να μην το χαρακτηρίσω ως λάθος.

Ομάδα της πόλης μας είναι ο Ιωνικός.
Η ΑΕΚ ήταν και είναι δηλωμένη σε φιφα και ουεφα ως ΑΕΚ Athens. Δεν υπάρχει ΑΕΚ Nea Filadelfeia. Υπάρχει η ΑΕΚ Athens.

Σεβαστή η ΑΕΚ αλλά η ιστορική αλήθεια πιο σεβαστή.

@Ανώνυμοs (02/11/2022 18:10) (02/11/2022 23:11)

Πονάει πολύ το γήπεδο και ο κόσμος της ΑΕΚ γαυρακο ε;

@(02/11/2022 18:10) (02/11/2022 23:23)

Μάλλον το έβαλε για ξεκάρφωμα για να κραξει μετά

Ανωνυμος (03/11/2022 10:13)

@18.10
Φίλε ποιος να καταλάβει ότι έχεις δίκιο; Ο γιωργοντινοgeorgetassos με τον ελλειμματικό εγκέφαλο που γύρω του βλέπει μόνο γαύρους και μαρίδες;
Εδώ αναφέρουν την Φιλαδέλφεια και όχι την Πόλη ως "ιερά χώματα" !
Δηλαδή τα ιερά χώματα του Απόλλωνα είναι η Ριζούπολη! Στην Σμύρνη και στην Μ. Ασία είναι το εξοχικό του!
Ανιστορητοι και ανόητοι!

Ντίνος (03/11/2022 10:54)

@ Ανώνυμοs (02/11/2022 18:10)
Η ΑΕΚ από το 1930 εδρεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια και είναι ομάδα της περιοχής μας! Απλά η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ομάδα της γειτονιάς μας (όπως ο Ιωνικός ΝΦ - κάποτε Ιωνικός Αμαλιάδας) αλλά και της Αθήνας και όλης της Ελλάδας όπως και της Πόλης των πόλεων! Οπότε ανιστόρητε ίσως καταλάβεις οτι διακατέχεσαι από κόμπλεξ, έμαθες και τη φιφα και πως έχει δηλωθεί η Ένωση να στηρίξεις τις ψευτιές σου… χαχαχαχα

Ανώνυμοs (03/11/2022 13:37)

@23:11 Ούτε πως είναι δηλωμένη η ΑΕΚ δεν ξέρεις.
Τι να συζητήσω μαζί σου;
Εσύ μόνο γαύρους βλέπεις παντού.
Μανία καταδίωξης λέγεται το πρόβλημά σου.

Ντίνος (03/11/2022 17:38)

@ Ανωνυμος (03/11/2022 10:13)
Μίλησε και το τέρας νοημοσύνης που μας κάνει μάθημα για τα ιερά χώματα κ που τα έχει το απολλωνάκι…
Μόλις είχε δώσει το γήπεδο στους γαύρους το απολλωνάκι τα ιερά χώματα του οσφπ που ήταν;
Α. Στη Ριζούπολη - Β. Στο παλιό Καραϊσκάκη - Γ. Στο σπίτι της Αγγελοπούλου - Δ. Πουθενά
Εδώ σε θέλω μιας κ είσαι τόσο έξυπνος…

Ντινος (03/11/2022 18:10)

@ Ανωνυμος (03/11/2022 10:13)Συνέχεια…
Μέχρι πριν λίγα χρόνια ο Απολλων ήταν Αθηνών, μετά έγινε Σμύρνης που ισχύει μέχρι σήμερα!
Δηλαδή με τη λογική τη δικιά σου που έχεις τεράστιο IQ (εδώ γελάμε) και του άλλου του «πανέξυπνου» ομάδα των άνω Πατησίων ήταν μόνο ο Σπορτινγκ ή κάποιο άλλο τοπικό σωματείο…
Όταν είχε παίξει Ευρώπη ο Απολλων τι όνομα είχε δηλώσει στη φιφα; Απολλων Αθηνών αλλά μελλοντικά Σμύρνης ή Άνω Πατησίων; Έχετε πολύ πλάκα κομπλεξάκια…
ΑΕΚ στους εφιάλτες σας - ΑΕΚ παντού μπροστά σας

Ανωνυμος (03/11/2022 23:49)

@17.38 Αμορφωτε ανεγκεφαλε όταν μιλάμε για προσφυγικά σωματεία τότε αναφερόμαστε στα "ιερά χώματα" και αυτά βρίσκονται στον τόπο καταγωγής τους! Στην Σμύρνη της Μικράς Ασίας ή την Πολη!
Το "Απολλωνακι" έχει παλαιότερη ιστορία ύπαρξης από την ΑΕΚ την οποία θα μπορούσα να την ονομάσω "Κούλα" αλλά σέβομαι ΟΛΑ τα προσφυγικά σωματεια ανεξάρτητα αν κάποια δεν σέβονται την ίδια τους την ύπαρξη!
Υ.Γ. Η ΑΕΚ κάποτε ανήκε στην ENIC . Αυτό διότι η μνήμη σου συναγωνίζεται τα χρυσόψαρα!

ότι (04/11/2022 16:42)

η ατυχία θα έγραφε "της ομάδας της πόλης μας στα «πάτρια» εδάφη" με ξεπερνάει..... ήταν απο τους υπέρμαχους της μη ανέγερσης του γηπέδου !!! Μάλλον νομίζει ότι έχουμε κοντή μνήμη....

ε.ν. (04/11/2022 19:04)

ερωτηση: το οικοπεδο στη καππαδοκιας και φωκων ανηκει στην ερασιτεχνικη αεκ. αυτο το κατασκευασμα που χτιστηκε πανω στο οικοπεδο σε ποιον ανηκει;;

Αλλά... αυτοί είστε... (05/11/2022 22:01)

@ε.ν. (04/11/2022 19:04)

Σε όλο τον ελληνικό λαό που το πλήρωσε μέσω της περιφέρειας.
Σε αυτόν θα έπρεπε να ανήκει κανονικά.

@ε.ν. (04/11/2022 19:04) (06/11/2022 02:20)

Σου δώσαμε αρκετά χρόνια περιθώριο να ξεκουμπιστεις από την πόλη μας γαυρακο. Τώρα που ξεκίνησε ο εφιάλτης καλή διασκέδαση. Θα σε καταδιώκει το κατασκεύασμα και στον ύπνο σου και οταν είσαι ξύπνιος.

Ντινος (06/11/2022 15:34)

@Ανωνυμος (03/11/2022 23:49)
Επειδή εκεί στην Ριζούπολη έχουν το μυαλό (το ποίο;;) το δικό σου, έχετε μείνει οι συγγενείς των παικτών και άλλοι 150 στην εξέδρα… δεκανίκι του σιχαμερού σωματείου του Πειραιά! Όσο για την ιστορία που αναφέρεις άτιτλε καρπαζό-εισπράκτορα και ομαδούλα της γειτονιάς του Προμπονά ανήκεις στην κατηγορία του Νιόνιου, της ΑΕΚ θες/νικης (νυν παοκ) και σαν ΑΕΚ ούτε σας βλέπουμε, ούτε μπορείτε όλοι μαζί να μας πλησιάσετε!
Κάτσε στο καβούκι σου κ μην ξανοίγεσαι αρκετά γτ θα σου θυμίσω εποχές 7αρας στο ΟΑΚΑ και τα παρακάλια σας πριν τα ματς στη Ριζούπολη μεταξύ μας να σας αφήσουμε σε μια γωνίτσα να δείτε το ματς… γελοίε κ παραχαράκτη της ιστορίας!

Ντίνος (06/11/2022 15:48)

@Αλλά... αυτοί είστε... (05/11/2022 22:01)
Σταλινολάγνε το «σπίτι του λαού» στον Περισσό σε ποιον ανήκει;
Σε όλον το λαό ή στην οργανωμένη κλίκα των Σταλινοφασίστων;

Ανωνυμος (06/11/2022 18:46)

@Tassos 15.34
Ουγκανος που μετράει την αξία ενός προσφυγικού σωματείο με το πληθος των οπαδών του και όχι με την ιστορία του είναι καταδικασμένος να παραμείνει ουγκανος! Λίγο ενδιαφέρει μια ήττα όταν μια ομάδα την αξίζει διότι ο αντίπαλος είναι καλύτερος!
Χέστηκα για τις εποχές που αναπολείς και φτιάχνεσαι! Εκεί βρίσκεται και η διαφορά ενός ουγκανου και ενός φιλάθλου!
@15.48
Πρόσεχε μην σε ανακαλύψουν οι αντιφασίστες της ΑΕΚ γιατί θα πάψεις να αποτελείς την αντραξιον του σάιτ με τα πολλά ονόματα!

Ντινος (06/11/2022 20:56)

@ Ανωνυμος (06/11/2022 18:46)
Δεν κατάλαβες καλά ανόητε… κ εγώ στους αντιφασίστες είμαι! Βρωμερό φασιστόμουτρο τι το παίζεις αριστερός; Απολλωνιστης;
Τι θέλεις να πετάξεις λάσπη στην ΑΕΚ; Στον κόσμο της;
Είσαι ανύπαρκτος κ εσύ κ η ομαδούλα σου που της αξίζει το τοπικό πρωτάθλημα αλλά η γλώσσα σας είναι τόσο μακριά και το πολύ γλύψιμο στον κόκκινο αφέντη σου όλα αυτά τα χρόνια σε κρατάει στην Ά κ στη Β’ κατηγορία!
Ποιος μιλάει τώρα; Το αιώνιο γιουσουφάκι των 150 ατόμων - χωρίς ιστορία / παρών & μέλλον… κ θα χτίσεις όνομα κ ιστορία σήμερα εις βάρος της μεγάλης και ένδοξης ΑΕΚ!
Άι κοιμήσου και ονειρέψου τον αφέντη σου στον Πειραιά σκουπίδι άφαντο…

Αλλά... αυτοί είστε... (06/11/2022 21:49)

@Ντίνος (06/11/2022 15:48)

Εσύ τι πετάγεσαι σαν πορδή; Απευθύνθηκε κανείς σ' εσένα; Ρώτησε κάτι ο ε.ν. και του απάντησα.

Ανωνυμος (07/11/2022 15:26)

@George
Εκεί που έχεσ..ν οι αντιφασίστες φύτρωσες εσύ!

Ντινος (07/11/2022 15:30)

@ @Σταλινολάγνο... (06/11/2022 21:49)
Δεν σου απάντησα μόνο εγώ μπαγλαμά! Άλλος σε κράζει… αλλά συμφωνώ 100% σε αυτά που σου ανέφερε!
Υγ. Κ που είσαι αν βρεις τον ουγκανο κ το κουμμουνι πεστους τους ψάχνει ο κουτσούμπας στα κεντρικά για το μηνιάτικο…
Υγ2. Το «σπίτι του λαού» στον Περισσό σε ποιον ανήκει; δεν μας απάντησες…

Αλλά... αυτοί είστε... (07/11/2022 21:18)

@ΝτινοGeorgeTasos and the others guys (07/11/2022 15:30)

(Για το ΥΓ2)... Σ' αυτόν. 1-0.

George (08/11/2022 22:16)

Όπως το είχαμε προβλέψει εδώ και χρόνια πονάει πολύ η γηπεδαρα. Κλάψτε ελεύθερα αριστεροφασιστες, γαυροφασιστες και λοιπά παράσιτα. Μας διασκεδάζετε απίστευτα.

Ανωνυμος (10/11/2022 00:35)

@22.16
Ωωπ! Που είσαι ρε George;
Σε έψαχνε ο Ντίνος! Είχες καμμιά επαφή με τον Tassos;

George (10/11/2022 10:39)

30000 κόσμος καθημερινή με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Αγιά Σοφιά. Τελικά ο GeorgeTassosΝτίνος δεν είναι ένα μόνο άτομο γιατί ασχολούνται πολλοί περισσότεροι με το γήπεδο απο όσους πιστεύατε; Τελικά ο εφιάλτης σας είναι πολύ χειρότερος απο αυτόν που περιμένατε; Καλή μετακόμιση.

@Ανωνυμος (10/11/2022 00:35) (10/11/2022 10:42)

Μαζευτήκαμε όλοι μαζί στο γήπεδο χθες και επειδή είμασταν μόνο ένας φαινόταν άδειο. Στα τσακίδια απο την πόλη μας κορόιδο. Σου τα λέγαμε και δεν μας πίστευες.

Ανωνυμος (12/11/2022 02:47)

@Ντινος
Για να καταλάβεις πόσο βλάκας είσαι....1. Γράφεις ένα σχόλιο ως George στις 10.39 και γράφεις άλλο ένα μετά από τρία λεπτά 10.42 χωρίς να χρησιμοποιήσεις όνομα για να φαίνεστε 2!
2. Κανένας δεν είπε ότι οι οπαδοί τις ΑΕΚ είναι ένας με 4-5-6-7 ονόματα! Οι αεκολεδες σχολιαστές εδώ μέσα είναι ένας(1)! 3. Ποτέ δεν είχα την απαίτηση να καταλάβεις τι διαβάζεις!

@Ανωνυμος (12/11/2022 02:47) (12/11/2022 19:58)

Ρε ανεγκεφαλε ναι εγώ έγραψα και τα 2 σχόλια. Ποιος σου είπε ότι ήθελα να φαίνεται ότι είμαστε 2; Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι ώστε να πιστεύεις ότι μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία ωστε να φαινόμαστε πολλοί εδώ μέσα; Έλεος.

Ηθελα να ξερα που τα βρηκατε αυτα τα φυντανια (13/11/2022 13:54)

@ ΝτίνοGeorgeTasos πολύ ωρα'ια τα λες για τους "αριστεροφασίστες"!
Να εδώ https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/kke-aek-simainei-prosfygia-ekdilosi-stis-20-noemvrioy/
κάνουν εκδήλωση ξανά για την ομαδα σου. Οπως στα σκαλάκια το 2019.
Θα πας φαντάζομαι! Σε βλέπω να βγάζεις σέλφυ με τον Κουτσούμπα με κασκόλ. Χαχαχαχα.

Ντινος (15/11/2022 19:02)

@ Σταλινολάγνο - φιλοΑπολλωνιστη
Για να καταλάβεις πόσο ηλίθιος είσαι μετά από 3 χρόνια δεν έχεις καταλάβει οτι σε κράζουν πολλοί…
Στις 03:00 το βράδυ… έχεις χάσει τον ύπνο σου λόγω ΑΕΚ κ γράφεις σχόλια… Αξιοθρήνητος πουθενάς που κρύβεται στην ασφάλεια του πληκτρολογίου του…

Ανωνυμος (17/11/2022 01:22)

@19. 58 Ένα άγχος το είχα αν οι βλαμμένοι που δεν έχουν καταλάβει τι διαβάζουν είναι ένας η δύο!
Είσαι μοναδικός βλαμμενος και το ξέρεις!
Τελικά κατάλαβες ότι δεν μιλάμε για το σύνολο των οπαδών αλλά μόνο για σένα που χρησιμοποιείς πολλά ονόματα σαν μαφιόζος;
@19.02 Γεια σου Tassos φισφιρη!!!!

George (21/11/2022 21:38)

Να ξέρετε επίσης σιχάματα αριστεροφασίστες ότι το βρωμοσήμα του ΚΚΕ στην ταμπέλα που τοποθετήσατε δήθεν για να τιμήσετε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κοντούλη που ήταν και μέλος του ΕΑΜ θα εξαφανιστεί σύντομα. Παράσιτα που έχετε και το θράσος να μαγαρίζετε το γήπεδο μας μετά μάλιστα απο όσα κάνατε και ψηφίσατε τα προηγούμενα χρόνια.

@Ανωνυμος (17/11/2022 01:22) (22/11/2022 14:19)

Διαπιστώνω ότι σε πονάει πολύ περισσότερο απο ότι πίστευα η γηπεδάρα. Εφιάλτης σου έχει γίνει. Καλή μετακόμιση στα αποβράσματα του είδους σου.

Ανώνυμος (22/11/2022 15:16)

Πιο άκυρη και αποτυχημενη εκδήλωση δεν έχει ξανακάνει το κκε. Και οι αεκτζηδες και οι κουκουέδες ψηφοφοροι δυσαρεστημένοι.

Ντινος (22/11/2022 18:17)

@Ανωνυμος (17/11/2022 01:22)
Βρωμιάρη με νοητικό θεματάκι συνέχισε να γράφεις μας διασκεδάζεις!
ΑΕΚ θα βλέπεις θα κρύβεσαι σίχαμα!

@George (21/11/2022 21:38) (23/11/2022 11:37)

Δεν επιβεβαιώνεται καν ότι ο Κοντούλης ήταν μέλος του ΕΑΜ. Ότι θέλει υποστηρίζει ο καθένας για να εξυπηρετήσει την προπαγάνδα του

@(23/11/2022 11:37) (24/11/2022 21:40)

Δεν είναι το θέμα αν ήταν μέλος της ΕΑΜ ή όχι γιατί πέθανε πολύ νωρίς για να κριθεί. Κανείς δεν μπορεί να τον βάλει με το έτσι θέλω στην ίδια μοίρα με τους αριστεροφασιστες θαυμαστές του κάθε Τσαουσεσκου και του κάθε Κιμ οι οποίοι σφυρίζουν αδιάφορα για τα χιλιάδες εγκλήματα του κομμουνισμού.

George (25/11/2022 13:18)

Επίσης παράσιτο αυτός ο Τάσος έχει κάτι μήνες ή μάλλον χρόνια να γράψει. Και μόνο που τον αναφέρεις φαίνεται τι ζόρι τραβάς και πόσο σε πονάει η ΑΕΚΑΡΑ. Ο εφιάλτης σου είναι ακόμα στην αρχή και τα χειρότερα έρχονται.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: Ανωνυμος
@12.05 Ότι του φανεί του λολοστεφανη! Για ποιος "αριστερούς" μιλάς; Την Γαιτανα του Παπανικολάου του Ταφα και του Κουτσακη; Για τον Βασιλ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
@13.39 Στο μόνο που έχεις δίκιο μέσα στην ακατάσχετη παπαρολογια σου είναι ότι διάβασα λάθος αυτήν την νέα παπάρα που παρουσίασες! Σε ποιον ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@ ανώνυμο υβριστή Πεμονή, μόνο 4,5 χρόνα έμειναν από την επόμενη ήττα σας. Άντε στη μανούλα σου τώρα για χαρτζηλίκι... Αποβράσματα της πό...

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Από το σήμα απουσιάζει μια κεραμοσκεπή, χαρακτηριστικό των προσφυγικών κατοικιών. Αλλά... αυτοί είστε......

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Έχω παραγγείλει γυαλιά μυωπίας για όλους τους "αριστερούς" της Φιλαδέλφειας. 14 χρόνια ο θεσμός, δεν κατόρθωσε μια δημοτική αρχή να εκλέξει....

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: προβοκάτορας
απαράδεκτο λογότυπο, από πολλές απόψεις. καμία διαβούλευση, προχειρότητες και απευθείας αναθέσεις σε τυπογράφους αντί να γίνει διαγωνισμός κ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Ανωνυμος (21/02/2024 23:39)
πάλι εδώ τρολ? εν τω μεταξυ να διαβάζεις δεν ξέρεις, μου θες και πολιτικό σχολιασμό. γράφω "η αποχή είναι η υπέρτατη μορφή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: @Ανωνυμος (21/02/2024 23:44)
εσύ μας τα έχεις κάνει τσουρέκια τρολ με την ασχετοσύνη σου. μαζεψουυυυ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.02 Λάθος για την τσέπη σου, μπορεί. Για την κοινωνία της πόλης είναι λύτρωση κι ελπίδα Άντε να βρεις; καμιά δουλειά τώρα, ΑΝ μπορείς φ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: 16τακατο
Μας τα 'χετε κάνει τσουρέκια με τη πλειοψηφία (16% αποδοχή οι τομπηδες από τη τοπική κοινωνία, δηλαδή ούτε 2 στους 10). Αλλά ακόμα κι αν είν...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο έλεος! Σταμάτα την παπαρολογια! Πόσα μαγαζιά εστίασης υπάρχουν εκτός κεντρικής Φιλαδέλφειας; 10; 15; Ακόμα και από αυτά τα μισά παρ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
@21.41 Η ανώτατη μορφή δημοκρατίας δεν είναι η αποχή αλλά η διακυβέρνηση από την πλειοψηφία που συμμετέχει. Η καπηλια του ποσοστού των απεχο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Εγώ γράφω τι λέει το Σύνταγμα, εσύ λες όποια παπάρα έλθει στο άδειο σου κεφάλι. Είσαι αστείος, με απόψεις που υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Από...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/02/2024 11:28)
πληρωμένες απαντήσεις, κυριολεκτικά. το να είσαι εκτός πραγματικότητας είναι αναμενόμενο, το να μη δέχεσαι να νούμερα είναι απλά φαιδρό. η...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πόσο άνανδρο να γράφεις ότι ακαθαρσίες έχεις στο κεφάλι σου, ως ανώνυμος... Δεν έχει έλθει κανένα σχόλιο που να έκοψα, φασιστάκο......

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©