Παρασκευή 23.02.2024,  

Νέα δεδομένα...

Δημοσιεύτηκε στις 09/06/2022 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  35 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Η -από καιρό αναμενόμενη- είδηση της πιθανής αποχώρησης του Άρη Βασιλόπουλου από την κεφαλή της Δύναμης Πολιτών και, συνεπώς, από την εκ νέρου διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, αλλά και η προσθήκη του Στέφανου Γατσούλη σε αυτούς που θέλουν να γίνουν δήμαρχοι του χρόνου, είναι δυο κινήσεις που αλλάζουν αρκετά τα δεδομένα στην εκλογική μάχη που αρχίζει, πλέον, για τις δημοτικές εκλογές του 2023. Ωστόσο, αυτά που πρέπει να αναμένουμε δεν είναι και λίγα...

 

Πρώτον, μια και μιλάμε για τη Δύναμη Πολιτών, μένει να δούμε εάν θα υπάρξει συνέλευση των μελών της όπως γινόταν πάντοτε (από την εποχή που την ίδρυσε ο Θανάσης Μάλλιος) για την εκλογή του νέου επικεφαλής, με δεδομένο ότι έχει "βουίξει ο τόπος" για αποχώρηση Βασιλόπουλου και δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη αντίδραση από τον συνδυασμό. Ακούω ότι επικρατέστερος να τεθεί επικεφαλής είναι ο Γιώργος Ανεμογιάννης, ωστόσο πρέπει να δούμε τη διαδικασία ανάδειξης, εφ' όσον υπάρξει τέτοια. Στον ίδιο πολιτικό χώρο κινείται και ο πρόεδρος του Αττάλου, Γιάννης Τζέλης, ο οποίος επίσης κάνει κινήσεις κι επαφές για τη δημιουργία ενός νέου συνδυασμού, κάτι που προφανώς θα αλλάξει τις ως τώρα ισορροπίες...

 

Δεύτερον, περιμένουμε να δούμε εάν τελικά οι τέσσερις που διαφωνούν με την απαράδεκτη απόφαση Βούρου για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης (για την οποία ο τουρίστας δήμαρχος θα καθίσει στο σκαμνί καθώς έχει κινήσει τις σχετικές διαδικασίες ο Χάρης Τομπούλογλου) θα διαχωρίσουν τη θέση τους ή θα συνεχίσουν μαζί με τον "καπετάνιο" έως ότου ο Τιτανικός της Πολιτών Πολιτείας φτάσει στο βυθό της επόμενης δημοτικής κάλπης. Μια φεύγουν, μια μένουν οι Λύσσανδρος Γεωργαμλής, Ανθή Παπακώστα, Γιώργος Καραβίας και Σπύρος Γραμμένος. Αν, μάλιστα, αληθεύουν τα όσα ακούγονται στην πόλη για αναζήτηση "ενός καθηγητή ΑΕΙ από τη Χαλκηδόνα" που ουδείς τον γνωρίζει στην πόλη και ουδέποτε έχει πει μια σκέψη και μια ιδέα για τη βελτίωση της ζωής σε Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα, τότε θα πρόκειται για το απόγειο της πολιτικής ελαφρότητας. Μα καλά, όσοι εξυφαίνουν τέτοια σενάρια δεν έχουν πάρει κανένα μάθημα από την περιπέτεια στην οποία οδήγησαν την πόλη με την ολέθρια επιλογή Βούρου; Είναι δυνατό να αναζητούν ένα "νέο Βούρο" για να αντικαταστήσει τον σημερινό; Πόση ελαφρότητα, πια; 

 

Τρίτον, μένει να δούμε τι θα κάνουν οι "γερόλυκοι" της τοπικής δημοιτκής ζωής, Παντελής Γρετζελιάς και Χάρης Τομπούλογλου. Θα ξαναείναι υποψήφιοι δήμαρχοι; Υπάρχει περίπτωση ο Χάρης Τομπούλογλου να κάνει πίσω, όπως ακούστηκε στο πρόσφατο παρελθόν, υπέρ του μικρότερου αδελφού του, Γιάννη; Κι αν τελικά το ΠΑΣΟΚ στηρίξει Βούρο (βρε τι ωραία αυτοοργάνωση είναι αυτή... Αναπαλαίωση με φθαρμένα υλικά...) τι προτίθεται να πράξει ο Παντελής Γρετζελιάς; 

 

Τέταρτον, μένει να δούμε ποια δυναμική θα αναπτύξει ο Στέφανος Γατσούλης. Ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής μας ήδη έχει εκφράσει την πρόθεσή του να ηγηθεί ενός νέου συνδυασμού, κάνει επαφές και βλέπει κόσμο, έχει αναμφίβολα προσωπικές συμπάθειες γιατί ανέκαθεν ήταν ένας ήπιος αλλά και σταθερός στις απόψεις του Φιλαδελφειώτης, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει σαφές ποια θα είναι η φυσιογνωμία της προσπάθειάς του, ποιες οι προτεραιότητες, ποιοι οι συνεργάτες του και γενικότερα τι διαφορετικό έχει να προτείνει στους συμπολίτες μας. 

 

Πέμπτον, είναι ζήτημα προς διευκρίνιση τι θα κάνουν οι ανεξάρτητοι του σημερινού δημοτικού συμβουλίου. Κι όταν λέω ανεξάρτητοι, δεν εννοώ βέβαια τους κολαούζους του Βούρου που παράτησαν τους συνδυασμούς τους, προσέβαλαν τους ψηφοφόρους τους που τους έστειλαν στην αντιπολίτευση κι έγιναν ορντινάντσες του καταρρέοντος τουρίστα δημάρχου, με φτηνιάρικο αντάλλαγμα κάποια ψίχουλα αξιωμάτων, που ίσως τους εξυψώνουν στα ίδια τους τα μάτια, σίγουρα όμως τους εξευτελίζουν στα μάτια των συμπολιτών μας. Μιλώ για τους πραγματικά ανεξάρτητους, που ψηφίζουν κατά συνείδηση, άλλοτε υπέρ κι άλλοτε κατά των εισηγήσεων της δημοτικής Αρχής. Θα ενωθούν και θα κατέβουν μαζί; Θα προσχωρήσουν σε υφιστάμενους ή νέους συνδυασμούς; Τα άτυπα μέτωπα που έχουν συμπτυχθεί στους κόλπους τους θα διατηρηθούν ή θα "σπάσουν"; Όλα αυτά είναι ακόμα αδιευκρίνιστα. 

 

Και βέβαια, έκτον και τελευταίο (αλλά όχι έσχατο, που λένε οι γραμματιζούμενοι) μένει να δούμε αν θα υπάρξουν και νέες δημοτικές παρατάξεις στην πόλη, που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί...

 

Εν ολίγοις, θα τρέξει πολύ νερό ακόμα στον μύλο των επόμενων δημοτικών εκλογών

Γράψτε την άποψή σας

Τι θα κανουν (09/06/2022 21:09)

Τι θα κανουν Ουσταμπασιδης, Γουλας, Λεκκας, Παπαλουκα, Αλεφραγκη;

Τί θα κάνουν (09/06/2022 23:56)

Οι επαγγελματίες Γαϊτανάκηδες;

Απαράδεκτο το άρθρο (10/06/2022 01:12)

Ο Τάσος ;
Τι θα κάνει ο Τάσος ;
Κρεμόμαστε από τα χείλη του!
Κοτζάμ επικεφαλής παράταξης και ούτε μία αναφορά στο άρθρο σας κ. Σεϊτανίδη.

Ανωνυμος (10/06/2022 09:21)

Κωνσταντινίδης, Λέκκας, Κοσκολετος Παπανικολάου με τον Βούρο !Εξόφληση γραμμαρίων!
Οι Πασοκοι θα μοιραστούν! Έτσι και αλλιώς πολιτική συνείδηση δεν είχαν ποτέ! Ο Γατσουλης θα πάρει την θέση του Κοπελουσου και τα ποσοστά του αν βρει άτομα να φτιάξει ψηφοδέλτιο! Ο Γεωργαμλής θα ηγηθεί με υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού (χαχα) τον Παντελή! Ο Χάρης όπως τον ξέρουμε! Και ο ΣΥΡΙΖΑ; Χωρισμένος στα δύο!

Πού ν' το, πού ν΄ το το δαχτυλίδι; (10/06/2022 10:22)

Ο Άρης σε ρόλο Γρετζελια. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (10/06/2022 14:30)

Ψηφίζω σταθερά και αταλάντευτα Λαϊκή Συσπείρωση

Ανώνυμος (10/06/2022 21:46)

Βασιλόπουλος αυτοκαταστροφικός. Ο άνθρωπος που είχε όλες τις προδιαγραφές να είναι πολλές τετραετίες δήμαρχος αποσύρεται στην αφάνεια έχοντας έρθει σε ρήξη με τους πάντες. Ο καθένας κοιμάται όπως στρώνει. Πάντα. Κανόνας.

Δημότης (11/06/2022 01:46)

Οπαδικό σάϊτ πάντως προβάλλει την είδηση ότι ο Γατσούλης μπήκε στη διοίκηση της ποδηλασίας της ΑΕΚ και έχουν ήδη γραφτεί και σχόλια ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Άρα, μάλλον τον πάνε για "σφουγγάρισμα" τον "σφουγγαρίστρα" αυτοί που τον στήριξαν να εκλεγεί. Δικαιολογημένα, αφού τους εξέθεσε με την καταστροφική διοίκηση που άσκησε.

φ φορ φιλαδελφεια (11/06/2022 12:31)

@ "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (10/06/2022 14:30)

Εχεις προβλημα. Αλλα κανεις δεν ειναι τελειος.

ανώνυμος (11/06/2022 12:35)

@01:46 Την τύχη του Μιχαλολιάκου στο Πειραιά θα έχει ο Βούρος. Με μια λιτή ανακοίνωση θα τον αδειάσουν στο σωστό χρόνο από ΠΑΕ μέχρι Ορίτζιναλ. Και καλά θα του κάνουν!

ανώνυμος (11/06/2022 12:52)

Από τον πτυχιούχο και με μεταπτυχιακό Βασιλόπουλο, να πας σε συνταξιούχο καραβανά ή σε απόφοιτο γυμνασίου, ε! δεν το λες και πρόοδο!

Άλλος με τη βάρκα μας; (11/06/2022 16:10)

Θα μας σώσει ο Τζελης και οι συν αυτω; Κλαιω!!! Τρία χρόνια έχει αλλάξει λογότυπο ο ΣΥΡΙΖΑ και στο τελευταίο χωριό αλλά η υπογα της Δεκελειας, εχει ακόμα το σήμα του παλιού Συνασπισμού. Αυτό θα πει σύγχρονο πολιτικό μάρκετινγκ!!!
ΥΓ: Πόσους συνταξιούχους αντέχει ένα συντονιστικό;

@21:46 (11/06/2022 18:08)

Καλά, Στέφο κούλαρε...Αλήθεια τώρα τι ομάδα είσαι;

Οεο (12/06/2022 16:38)

Θα κατέβει ο Στέφανος; Κι η Κα Μαίρη τι θα κάνει; Θα ασχοληθεί ξανά με την τοπική της ΝΔ ή θα συνεχίζει να το παίζει συριζέα;

ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ (13/06/2022 00:29)

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ

ΑnOnYmOuS (13/06/2022 08:51)

Η εμπειρία λέει ότι το 90% των ονομάτων που ακούγονται ένα χρόνο πριν τις δημοτικές, είναι λαγοί. Συνήθως όσοι διαρρέουν ότι θα ηγηθούν αυτή την εποχή στοχεύουν στο να ακουστεί λίγο περισσότερο το ονοματάκι τους για να πετύχουν υψηλή σταυροδοσία. Θυμηθείτε την περίπτωση Κουτσάκη που θα έκανε δική του παράταξη αλλά τελικά γοητεύτηκε από την προσωπικότητα του τουρίστα.
Τώρα σε ό,τι αφορά τα της δεξιάς πολυκατοικίας, όσο υπάρχει Χάρης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πετύχει κάτι ούτε ο Γατσούλης ούτε κανένας. Και τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο να αναστήσουν και να κατεβάσουν, αν ο Χάρης μπει απέναντι, αντίο ζωή.
Στα της αριστεράς, ο πήχυς μορφωτικού επιπέδου του επικεφαλής είναι πολύ ψηλά. Γιατρός ο ιδρυτής της ΔΠ και πτυχιούχος με μεταπτυχιακό ο επόμενος. Με λίγα λόγια, "που πα ρε Καραμήτρο" θα έλεγα σε κάποιους απολυτηριούχους γυμνασίου που ακούγεται ότι θέλουν να το παίξουν αρχηγοί.

Follow the money (13/06/2022 14:29)

Από όλους όσους ακούγονται ότι θα κατέβουν, θα πιστέψω ότι όντως θα κατεβουν μόνο όταν δω να βγαίνει το πορτοφολι για τους καφέδες. Από υποψήφιους που έχουν ξεχάσει να πάρουν λεφτά από το σπίτι φεύγοντας, γεμάτη η πολη. Φτιάχνουν εύκολα συνδυασμό. Δεν κοστίζει κάτι να πλασάρεται κάνεις ως επικεφαλής. Τσάμπα είναι και ντόρος να γίνεται.

Ανώνυμος (13/06/2022 17:36)

@10/06/2022 10:22 μακράν το πιο άστοχο και άκυρο σχόλιο! Κάνεις δεν περίμενε κάτι καλύτερο από 'σένα.

Ηλίας (13/06/2022 19:45)

Ο Γατσούλης είναι έξυπνος άνθρωπος γι' αυτό δεν νομίζω ότι θα προχωρήσει τελικά σε δημιουργία παράταξης ζητώντας υποψηφίους και ψήφους από την ίδια δεξαμενή που αντλεί κι ο Τομπούλογλου. Εδώ άλλοι, χρόνια στο κουρμπέτι της ΝΔ, και προτιμούν να κρύβονται πίσω από τα φουστάνια των πασόκων, όπως οι δεξιοί της Χαλκηδόνας που το έκαναν μια φορά με τον Αποστολάκη κι άλλη μια πρόσφατα με το Βούρο. Με αμιγώς κεντροδεξιό συνδυασμό δεν θα είχαν καμία ελπίδα κόντρα στον Τομπούλογλου.

Ιζνογκουντ (16/06/2022 11:44)

Απο τότε που κυκλοφορεί η βρώμα στα στέκια της πόλης οτι ο Βασιλόπουλος αποχωρεί απο επικεφαλής, ο γνωστός πρώην πασόκος και αποτυχήσας το 2014 να εκλεγεί Ανεμογιάννης (παραιτήθηκε ο Δημήτρης Αντωνόπουλος και πήρε ως επιλαχών την έδρα του στο ΔΣ) ονειρέυεται μεγαλεία και αξιώματα... Αυτός ξεπεράσε και την Παπαλουκά στην φιλοδοξία ... Ειδικά απο τότε που την παραιτησαν οι Δυναμοπολίτες, ονειρευεται ηγεσίες... Που πας ρε Καραμήτρο , που πας....

@Ηλιας; (16/06/2022 15:15)

Τι είναι; Αχαχχαχχα

Αν ηταν αυτο που λες δε θα ελεγε οσα λεει.

Κακός (17/06/2022 07:38)

@Ιζνογκουντ

Και λίγα λες. Το μόνο που θα προσθέσω είναι το εξής:
Ξερόλες. Αυτή η μάστιγα.

Ηλίας (18/06/2022 10:58)

Το να τον ψέγεις πολιτικά το καταλαβαίνω. Αμφισβητείς όμως την εξυπνάδα ενός ανθρώπου που έχει σοβαρές σπουδές (πτυχίο ιατρικής) και πήρε ένα συνοικιακό ποδηλατάδικο και σε λίγες δεκαετίες το έκανε μια εταιρεία κολοσσό στην αγορά ποδηλάτου πανελλαδικά. Συνεπώς, μάλλον εσύ κι αυτός που σε βάζει να τρολάρεις τον Γατσούλη είστε οι χαζοί της υπόθεσης.

Γ.Φ.Π. (18/06/2022 11:42)

Δεξιός δεν είμαι. Αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι τους δεξιούς συνδημότες μου που δηλώνουν υπέρμαχοι της επιχειρηματικότητας βρίζοντας όλη μέρα το δημόσιο και τους δημοσίους υπαλλήλους:

Ποιος είναι πιο συνεπής και αυθεντικός ως δεξιός (ή φιλελεύθερος, αν προτιμάτε αυτό τον όρο);

Ο Γατσούλης που ανδρώθηκε στην ιδιωτική πρωτοβουλία χτίζοντας μόνος του μια επιχειρηματική αυτοκρατορία στο χώρο του ποδηλάτου ή η τοπική "αγία" οικογένεια που όλοι τους είναι δημόσιοι υπάλληλοι εδώ και δεκαετίες;

Δεξιός ή αριστερός, σημασία έχει να μπορείς να είσαι αυθεντικός και συνεπής στη πράξη σε ό,τι δηλώνεις.

@Ηλίας (18/06/2022 14:30)

Καθαρα πολιτικός ήταν ο ψόγος. Για αυτο μαλλον εσυ κατι δεν καταλαβες καλα και δεν χρειαζεται τοση διαφημιση εκτος αν σε εβαλε και εσενα καποιος "Λιακο"...

Ανώνυμος (18/06/2022 14:31)

@Ηλίας (18/06/2022 10:58) αυτό το επιχείρημα ότι έχει πτυχίο ιατρικής με ξεπερνά. Και λοιπόν; Κι ο Αδαμόπουλος ήταν γιατρός αλλα έχασε τη μπάλα πάρα τις μεγάλες προσδοκίες που είχαμε όλοι, δεξιοί κι αριστεροι. Ένας γιατρός, ακόμα κι αν είναι ο Μαγκντι Γιακουμπ, δεν σημαίνει ότι διαθέτει οπωσδηποτε και διοικητικές ικανότητες. Φτάνει πια με τη θεοποίηση των γιατρών.

-Ανανήψας- (19/06/2022 07:47)

@"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (10/06/2022 14:30)

«Όταν έχουν συμβεί τόσα συγκλονιστικά γεγονότα τα τελευταία πενηντα χρόνια είναι παράλογο να μένεις αμετακίνητος στις απόψεις σου».

Δεν θυμάμαι ποιος το είπε, πάντως με εκφράζει και στο αφιερώνω.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (20/06/2022 11:06)

@ -Ανανήψας- (19/06/2022 07:47)
Το αναζήτησα στο διαδίκτυο, δεν βρήκα ποιος το είπε.
Βοήθησέ μας λίγο.

Επανανηψας (20/06/2022 12:46)

Κι εμενα με ξεπερνα. Αληθεια, το εξασκησε ποτε αυτο;

@ΓΦΠ Σιγα μην εχτισε και την Σκουντερια Φεραρι. Χαλαρωσε λιγο....Αραια αραια φαινεστε καμια σαρανταραια.

ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ (20/06/2022 13:24)

Επειδή είμαι σίγουρος ότι τα περισσότερα αν όχι όλα τα σχόλια τα γράφετε δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι που δεν γίνατε αλλά θα θέλατε, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ( * αυτά που υποσχέθηκε ο τουρίστας στους εργάτες του δήμου ) και με την αριστερά σας και με τη δεξιά σας και με το κέντρο σας και φαντασιώνεστε το δημαρχείο σαν τη βουλή λες και θα εκλέξουμε κυβέρνηση. Μην είστε τόσο ψώνια ΟΛΟΙ ΣΑΣ και μη βαυκαλίζεστε. Ένας μικρομεσαίος Δήμος της Αττικής είμαστε.

Συνδημότες μου τόσο δύσκολο είναι να βρούμε επιτέλους ένα δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους που να είναι από εδώ αλλά και να ζουν εδώ, να αγαπούν τη πόλη και να ασχολούνται με μοναδικό αντικείμενο το άλσος, τα σκουπίδια, τις λακούβες,, τα σχολεία, τις παιδικές χαρές και τις κοινωνικές δομές;

Ηλίας (20/06/2022 21:03)

Ξεπερνώ ότι η μομφή σου στο πρώτο σου σχολιο είχε να κάνει με τη νοημοσύνη του Γατσουλη και τώρα προσπαθείς να το μαζέψεις κάνοντας λόγο για πολιτική κριτική. Τσίμπησες ομως μόλις σου είπα ότι σε βάζει κάποιος να τρολαρεις. Άκου λοιπόν ψευτοεξυπνακια. Κάτι τρολακια του χαρτζιλικιου, σαν εσένα, τα έχω για πρωινο. Επίσης, όταν εσύ πήγαινες, εγώ γύρναγα. Και μάλιστα για δεύτερη φορά. Μη σου πω και για τρίτη. Κατά τ' αλλα, όλα καλά στη Σκρα, Κωστακη χωρίς εισαγωγικα; Καμερα καινουργια σου πήρανε ή έχει καβούρια ο αρχηγός;

@Ηλίας (22/06/2022 10:32)

Μακραν νυχτωμενος εισαι "Λιακο"....Κατσε παρε το πρωινο σου και αραξε αλλωστε δεν σε κοβω να κανεις και τιποτε αλλο ολη μερα. Οχι τιποτε αλλο αλλα μαλλον εσυ τσιμπησες και δεν το πηρες χαμπαρι. Το αγκιστρι βγαλε μονο! Αντε καλημερα!

Ανωνημος (22/06/2022 11:14)

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για να προωθηθεί και μέσα από εδώ ο Γατσουλης καλό θα ήταν να αρχίσει να παίρνει και. Θέση στα προβλήματα του Δήμου! Και δεν μιλάω για τις λακκούβες αλλά για τον ηλεκτροφωτισμό και την διαμάχη στο ΔΣ και για το τρέχων θέμα των δημοτικών τελών που θα πρέπει να πληρώσει η ΑΕΚ!
Εξαφανισμένος από τα δημοτικά προβλήματα έρχεται να μας σώσει! Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό!
Ας ξεκινήσει με αυτά για να καταλάβουμε ποιός τον πατροναρει!

Ανωνυμος (22/06/2022 11:19)

@ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Στην πρώτη παράγραφο μας υποδεικνύεις έμμεσα να πάψουμε να ασχολουμεθα διότι ο δήμος που μένουμε όλη μας την ζωή δεν είναι και τίποτα σπουδαίο!
Στην δεύτερη μας προτρέπει να βρούμε κάποιον να ασχοληθεί με τα καθημερινά προβλήματα του Δήμου!
Πραγματικά η παρέμβαση σου ήταν τόσο σημαντική όσο σημαντική είναι μια οπή στο ύδωρ! Πρέπει να φανερωθεις και να διεκδικήσεις ψήφο! Σωθηκαμε!

Να είστε αγαπημένοι. Να μην τσακώνεστε. (23/06/2022 09:12)

Ηλίας (18/06/2022 10:58), @Ηλίας (18/06/2022 14:30), Ηλίας (20/06/2022 21:03), @Ηλίας (22/06/2022 10:32)

Βρε παιδιά. Βρε παιδιά. Σταματείστε επιτέλους. Δεν μας ενδιαφέρουν οι ζήλιες σας και τα οικογενειακά σας καβγαδάκια.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Καταιγιστικός ο Τομπούλογλου,πήρε παραμάζωμα τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Βούρου και παρέας του

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: Ανωνυμος
@12.05 Ότι του φανεί του λολοστεφανη! Για ποιος "αριστερούς" μιλάς; Την Γαιτανα του Παπανικολάου του Ταφα και του Κουτσακη; Για τον Βασιλ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
@13.39 Στο μόνο που έχεις δίκιο μέσα στην ακατάσχετη παπαρολογια σου είναι ότι διάβασα λάθος αυτήν την νέα παπάρα που παρουσίασες! Σε ποιον ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@ ανώνυμο υβριστή Πεμονή, μόνο 4,5 χρόνα έμειναν από την επόμενη ήττα σας. Άντε στη μανούλα σου τώρα για χαρτζηλίκι... Αποβράσματα της πό...

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Από το σήμα απουσιάζει μια κεραμοσκεπή, χαρακτηριστικό των προσφυγικών κατοικιών. Αλλά... αυτοί είστε......

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Έχω παραγγείλει γυαλιά μυωπίας για όλους τους "αριστερούς" της Φιλαδέλφειας. 14 χρόνια ο θεσμός, δεν κατόρθωσε μια δημοτική αρχή να εκλέξει....

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: προβοκάτορας
απαράδεκτο λογότυπο, από πολλές απόψεις. καμία διαβούλευση, προχειρότητες και απευθείας αναθέσεις σε τυπογράφους αντί να γίνει διαγωνισμός κ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Ανωνυμος (21/02/2024 23:39)
πάλι εδώ τρολ? εν τω μεταξυ να διαβάζεις δεν ξέρεις, μου θες και πολιτικό σχολιασμό. γράφω "η αποχή είναι η υπέρτατη μορφή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: @Ανωνυμος (21/02/2024 23:44)
εσύ μας τα έχεις κάνει τσουρέκια τρολ με την ασχετοσύνη σου. μαζεψουυυυ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.02 Λάθος για την τσέπη σου, μπορεί. Για την κοινωνία της πόλης είναι λύτρωση κι ελπίδα Άντε να βρεις; καμιά δουλειά τώρα, ΑΝ μπορείς φ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: 16τακατο
Μας τα 'χετε κάνει τσουρέκια με τη πλειοψηφία (16% αποδοχή οι τομπηδες από τη τοπική κοινωνία, δηλαδή ούτε 2 στους 10). Αλλά ακόμα κι αν είν...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο έλεος! Σταμάτα την παπαρολογια! Πόσα μαγαζιά εστίασης υπάρχουν εκτός κεντρικής Φιλαδέλφειας; 10; 15; Ακόμα και από αυτά τα μισά παρ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
@21.41 Η ανώτατη μορφή δημοκρατίας δεν είναι η αποχή αλλά η διακυβέρνηση από την πλειοψηφία που συμμετέχει. Η καπηλια του ποσοστού των απεχο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Εγώ γράφω τι λέει το Σύνταγμα, εσύ λες όποια παπάρα έλθει στο άδειο σου κεφάλι. Είσαι αστείος, με απόψεις που υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Από...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/02/2024 11:28)
πληρωμένες απαντήσεις, κυριολεκτικά. το να είσαι εκτός πραγματικότητας είναι αναμενόμενο, το να μη δέχεσαι να νούμερα είναι απλά φαιδρό. η...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πόσο άνανδρο να γράφεις ότι ακαθαρσίες έχεις στο κεφάλι σου, ως ανώνυμος... Δεν έχει έλθει κανένα σχόλιο που να έκοψα, φασιστάκο......

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©