Όλη η Ελλάδα πήρε «στο ψιλό» τον Βούρο για το σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού

Δημοσιεύτηκε στις 12/09/2021 στην κατηγορία Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα  |  21 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Πανελλήνιο είναι πλέον το ρεζιλίκι για τον περαστικό από την πόλη μας, άσχετο με αυτήν και ανίκανο να αντιληφθεί τους ρυθμούς της, δήμαρχο Γιάννη Βούρο, ο οποίος και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εμφάνισε τα γνωστά συμπτώματα του "Δελαπατρίδη" λέγοντας κάτι ασυνάρτητα πράγματα και όντας τελείως έξω από το κλίμα της συνεδρίασης και, φυσικά, τη ζωή της πόλης. 

 

Της πόλης, την οποία αυτοβούλως απαρνήθηκε πριν 40 χρόνια και τώρα γύρισε μόνο και μόνο για να απολαύσει τα κάθε είδους οφέλη της θέσης του δημάρχου, στηριγμένος σε ένα σύστημα που πολύ γρήγρα κατάλαβε την πολιτική του ανεπάρκεια και ήδη έχει πάρει σαφείς και ξεκάθαρες αποστάσεις από αυτόν. 

 

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ασυνάρτητη, αναποτελεσματική και αυτοκατατροφική δημοτική Αρχή Βούρου, έχει καταφέρει να ενώσει με όρους στρατηγικούς ολόκληρη την αντιπολίτευση εναντίον του, πράγμα που σημαίνει για όποιον διαθέτει έστω και στοιχειώδη πολιτική αντίληψη (που προφανώς δεν διαθέτει ο «μυρωδιάς» της πολιτικής Βούρος) ότι ακόμα κι αν «ξανακοιμηθεί ο Θεός» και ο σημερινός τουρίστας δήμαρχος καταφέρει να φτιάξει ψηφοδέλτιο -πράγμα απίθανο, αλλά... λέμε...- και καταφέρει να περάσει στο δεύτερο γύρο (μη γελάτε, είπαμε ότι κάνουμε μια θεωρητική υπόθεση), η υπόλοιπη αντιπολίτευση που έχει ήδη δημιουργήσει συστηματικούς δεσμούς μεταξύ των μερών της, θα σταθεί απέναντί του και θα τον καταδικάσει τελεσίδικα.

 

 

Φυσικά είναι εντελώς απίθανο όχι μόνο να περάσει στον δεύτερο γύρο, αλλά να βρει ένα αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο για να εμφανιστεί στις κάλπες και να εισπράξει το σχετικό φούμο. 

 

 

Τι έγινε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο; Με αστεία, κυριολεκτικά, επιχειρήματα και κόντρα στην αίσθηση της πόλης και την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, ο Γιάννης Βούρος επιμένει στην αλλαγή του οδοφωτισμού έναντι 3,7 εκατομμυρίων ευρώ, παρά το ότι υπάρχει μελέτη στον δήμο ότι το έργο γίνεται με 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι δεσμεύονται δημόσια ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο έργο με τελικό κόστος για τον δήμο 1,1 εκατ. ευρώ. 

 

 

Ο Γιάννης Βούρος συνέχισε την αήθη επίθεσή του εναντίον των εργαζομένων, την ώρα που η μέχρι πριν λίγες ημέρες αντιδήμαρχος Ανθή Παπακώστα σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε να καθίσει μεταξύ των μελών του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων. Υπενθυμίζουμε ότι στην επιστολή παραίτησής της από Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, η Ανθή Παπακώστα ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στον τομέα ευθύνης της, σε πλήρη αντίθεση με τον απηνή πόλεμο που έχει ξεκινήσει ο Γιάννης Βούρος κατά των εργαζομένων στον δήμο. Αυτό είναι ακόμα μια απόδειξη πόσο μακριά είναι από τη ζωή της πόλης ο περαστικός από αυτήν σημερινός δήμαρχος.

 

 

Φυσικά ο τουρίστας και «μυρωδιάς» δήμαρχος υπέστη ακόμα μια συντριπτική ήττα από την ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς είναι σε ένα μόνιμο βέρτιγκο, έχει νιώσει πλέον ότι είναι παντελώς ανεπιθύμητος στην πόλη, αισθάνεται και είναι εντελώς ξένος κι απλώς, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πώς θα αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τον εαυτό του.

 

Άλλωστε για την πόλη μας ποτέ του δεν νοιάστηκε, άρα δεν χάσαμε και τίποτα...

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα πήρε και πολιτικές διαστάσεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει ερώτηση στη Βουλή και τα στελέχη του όπως ο Πάνος Σκουρλέτης να κατηγορούν την κυβέρνηση που δέχεται τέτοιες μεθοδεύσεις.

 

Αλλά τον Βούρο τι τον νοιάζει για την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία;

 

ΠΑΣΟΚάρα είναι ο άνθρωπος, κι όσοι συνεργάζονται μαζί του, βαστάζοι του ΚΙΝΑΛ...

 

 

Το καλύτερο ήταν όταν στελέχη της χειρότερης διοίκησης που πέρασε ποτέ από την πόλη επιχείρησαν να απαντήσουν στην αντιπολίτευση ότι ολόκληρη η «Πολιτών Πολιτεία» στηρίζει τους σκανδαλώδεις χειρισμούς του τουρίστα δημάρχου Γιάννη Βούρου για την αλλαγή του οδοφωτισμού.

 

Η Ανθή Παπακώστα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ και παραιτηθείσα αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, απάντησε ότι «δεν μπορείτε να μιλάτε για λογαριασμό δικό μου» διαχωρίζοντας ΞΕΚΑΘΑΡΑ τη θέση της από τέτοιου είδους σκανδαλώδεις αποφάσεις.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Το νέο «σκαμπίλι» της Παπακώστα στον «μυρωδιά» δήμαρχο συζητείτει ευρέως στα στέκια της πόλης το τελευταίο τριήμερο, καθώς δείχνει πλέον τον ξεχωριστό δρόμο που έχει πάρει η δραστήρια πρώην αντιδήμαρχος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ από την καταστροφική για την πόλη συμπεριφορά Βούρου και τα αμέτρητα μέτωπα που έχει ανοίξει ταυτόχρονα αυτός ο «Δελαπατρίδης» της τοπικής πολιτικής σκηνής.

 

Άλλωστε προ καιρού, όταν είχε διαφωνήσει με τις απαράδεκτες ενέργειες Βούρου, προφανώς κάποιοι πραιτοριανοί του μυρωδιά δημάρχου την απείλησαν, γι αυτό ανέβασε στο προφίλ της μια φωτογραφία- μήνυμα:

 

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης κατέρριψε τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της δημοτικής Αρχής με τον χειμαρρώδη λόγο του:

 

 

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ανεμογιάννης διέλυσε όλα τα δήθεν «επιχειρήματα» της δημοτικής Αρχής: 

 

 

Τα δημοσιεύματα αναμένεται να πολλαπλασιαστούν τις επόμενες ημέρες, ενώ το θέμα φτάνει στη δικαιοσύνη με την προσφυγή που ετοιμάζουν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

 

 

Όσο για τον μυρωδιά τουρίστα δήμαρχο, αυτός όποτε έπαιρνε το λόγο κι άρχιζε τα «δικά του» μας θύμιζε τον γνωστό...

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Τα έξι «καρφιά» της παραίτησης Παπακώστα- Τι γράφει- Ποια μηνύματα στέλνει

 

Παραίτηση- βόμβα της Ανθής Παπακώστα

 

Ανασχηματισμός απελπισίας- Ποιος έλεγε πάντα «ναι» στο Βούρο κι αυτός τον στέλνει στα αζήτητα

 

Ραγδαίες εξελίξεις- Έκτακτη συνεδρίαση ζητούν 16 μέλη του συμβουλίου- Τελεσίγραφο Γεωργαμλή

 

Βούρου κατάβασις (VIDEO)- Η «ενημέρωση» στους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Τρώνε τις σάρκες τους στο Βουρέικο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

 

Όλη η πόλη μαζί κι ο Βούρος χώρια...

 

Η ντροπή της πόλης

 

200: Όλη η Ελλάδα γιόρταζε κι ο Βούρος έκανε ομιλία... στα δέντρα!

 

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Γράψτε την άποψή σας

rainman (13/09/2021 12:14)

Δεν είναι ικανή η όχι και τόσο αγια τριάδα Βασιλόπουλου+Γρετζελια+Τομπούλογλου να ρίξει τον Βούρο. Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί είναι αποκρουστική προοπτική για τη πόλη. Για διαφορετικούς λόγους. Η πρόσκαιρη λυκοσυμμαχια τους είναι εύθραυστη. Ο δε Γρετζελιάς ειδικα δεν δικαιούται δια να ομιλει (όπως θα 'λεγε κι ο Κουτσογιωργας) γιατί ανήκει σε αυτούς που έφεραν το Βουρο στο δημαρχείο και τα έσπασε μαζί του μόνο γιατί δεν έγιναν πράξη τα ραβασάκια που συμφώνησαν. Και είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να ταυτίζονται μαζί του οι άλλοι δύο και να εμφανίζονται ως τριαδα.
Τον Βουρο θα τον διαδεχτεί μια κατάσταση που θα προέλθει από τα σπλάχνα της Πολιτών Πολιτεία και θα πλαισιωθεί διευρυμένα κι από ανθρώπους που για διαφορετικούς λόγους είναι εγκλωβισμενοι σε άλλες παρατάξεις αλλά και πραγματικούς ανενταχτους κι ανεξάρτητους.

Ανωνυμος (13/09/2021 15:59)

@12.15
Τα τσιράκια της Παπακώστα και του κυκλώματος που την προωθεί έχουν ξεκινήσει δουλειά!
Η εμπειρία όμως λέει ότι εάν ξεκινήσει η σπεκουλα 2 χρόνια πριν τις εκλογές στο τέλος ο υποψήφιος καίγεται!! Θα πρέπει η ίδια η Παπακώστα να κάνει εντυπωσιακές κινήσεις για να επιβάλλει των εαυτόν της ως σοβαρό παράγοντα!
Και βέβαια το να κάθεται ανάμεσα στους εκπροσώπους του σωματείου κατά την διάρκεια του Δημ. Συμβουλίου είναι λαϊκισμός που μόνον κακό της κάνει!
Αν δεν θέλει να μιλάνε άλλοι για αυτήν ,ας μιλήσει η ίδια και να μην αφήνει υπονοούμενα με ΜΗΔΕΝΙΚΟ κόστος!
Άντε γεια!

Ανώνυμος (13/09/2021 21:57)

Εσύ Ανωνυμος (13/09/2021 15:59) ποιανού τσιράκι είσαι;

rainman (14/09/2021 08:51)

@Ανωνυμος εμβόλιο έκανες; γιατί μ' αυτά που γράφεις για συνωμοσιολόγος μου φαίνεσαι. Όποιος μιλάει για κυκλώματα γενικά κι αόριστα χωρίς ονόματα και διευθύνσεις είναι μεγάλο ψεκι.

Για να μην ξεχνιόμαστε... (14/09/2021 15:07)

Σαν σήμερα ο Γιάννης Βούρος το 2013.. "έριχνε ζαριές" ψηφίζοντας το 1ο καταστροφικό ΜΝΗΜΟΝΙΟ ρίχνοντας την χώρα σε ένα φαύλο κύκλο.

14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΟΎΤΕ ΞΕΧΝΆΜΕ ΟΎΤΕ ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ.

#τι-ψηφισατε-ρε-λαλακες

ανωνυμος (14/09/2021 17:15)

@13/09/2021 15:59 τι βλέπω! φόβος και τρόμος μην προκύψουν νέα και ικανά πρόσωπα που θα βάλουν στο περιθώριο το τοπικό κατεστημενο. δικαιολογημενος και ο φόβος και ο τρόμος.

Ανωνυμος (14/09/2021 23:01)

@21.57 Δεν είμαι τσιράκι του τίγρη!
@8.51 Το κύκλωμα του τίγρη που έφερε και Βούρο και Παπακώστα! Βλέποντας ο τίγρης πόσο άχρηστος είναι ο τουρίστας ετοιμάζει την διαδοχή κατάσταση! Όνομα πήρες. Διεύθυνση αγνοω! Ότι θες να με ρωτάς!
@17.56 Αδελφέ πραγματικά φόβος και τρόμος! Το τελευταίο νέο πρόσωπο είναι ο Βούρος!
Κάτοικος Βριλησσίων! Το πιο προηγούμενο νέο και αυτό Βασιλόπουλος! Του έφυγαν οι μισοί!
Το πιο πριν ,Γσιτανα αγνώστου διαμονής! Και αυτό που πατροναρεις υπάλληλος του τίγρη που μας έφερε τον Βούρο που βοήθησε στην εκλογή Βασιλόπουλου! Κάτοικος Ηλιούπολης που το μόνο που γνωρίζει είναι η Δεκελείας!
Φόβος και τρόμος σου λέω!

Ανώνυμος (15/09/2021 10:10)

Φιλαράκο Ανωνυμος (14/09/2021 23:01) άμα δεν σου αρέσουν οι απόψεις των άλλων βρες άλλο τρόπο να αντιπαρατεθείς γιατί γίνεσαι κουραστικός και αστείο με χαρακτηρισμούς όπως 'τσιράκια' 'κυκλώματα' και 'πατροναρίσματα'. Εχεις να προτείνεις κάτι; Ποιον θα ήθελες για δήμαρχο εσυ;

Αφήστε το ούτι και πιάστε το μπαρμπούτι (15/09/2021 10:39)

@ (14/09/2021 15:07)
"Ζαριές" έπαιζε και τότε "ζαριές" παίζει και τώρα με το δήμο. Τηρουμένων των αναλογιών, μια "ζαριά" είναι κι η υπογραφή για "ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης" για να παραχωρηθεί για 9 χρόνια ο ηλεκτροφωτισμός της πόλης μας σε ιδιώτη που θα τσεπώσει από το δημοτικό ταμείο 3,75 εκατ. ευρώ.
Κι επειδή κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι γράφω από αριστερή οπτική, δεν θα αναφέρω το παράδειγμα του Βασιλόπουλου που σκόπευε να κάνει το έργο με το 1/3 των χρημάτων με δάνειο από το Παρακαταθηκών και Δανείων, αλλά τον δεξιό Κωνσταντέλο του δήμου Βάρης-Βουλιαγμένης-Βούλας.
Σε μεγαλύτερο δήμο, με περισσότερα φώτα, έκανε το έργο με το 1/3 των χρημάτων που θέλει να το κάνει ο Βούρος και ήδη είναι μετρήσιμη η μείωση στις δαπάνες από την μείωση κατανάλωσης ενέργειας.

Ανώνυμος (15/09/2021 11:03)

@23:01 η εντοπιότητα παίζει σίγουρα κάποιο ρόλο στις δημοτικές εκλογές. Αλλά δεν είναι το μόνο και αποκλειστικό κριτήριο όταν θα πάει ο κόσμος στη κάλπη σε δύο χρόνια. Ειδικά εμείς εδώ δεν πρέπει να μιλάμε αφού καταφέραμε να κάνουμε δήμαρχους Γαϊτανά και Βούρο. Επίσης σου διαφεύγει ότι με τα χρόνια και ειδικά μετά τους σεισμούς, ο πληθυσμός της πόλης έχει διαφοροποιηθεί. Κάποτε διασχίζοντας τη Δεκελείας έλεγες τριάντα καλημέρες για πλάκα κι έπεφτες συνεχώς πάνω σε γνωστούς και φίλους. Τώρα οι περισσότερες φάτσες είναι άγνωστες.

ΔΕΞΙΟΣ ΣΚΈΤΟ (ΟΎΤΕ ΚΈΝΤΡΟ ΟΎΤΕ ΆΚΡΟ) (15/09/2021 13:10)

Το υβριστικό για τον πρωθυπουργό σύνθημα που γράφτηκε δίπλα στην κεντρική πόρτα του 1ου Λυκείου Νέας Φιλαδελφειας και το οποίο είδαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοι, έχει γίνει viral σε όλο το ελληνικό Internet. Και καλά ο Βούρος, ο Κανταρελης κι ο Κουτσακης! Πασόκοι είναι οι άνθρωποι και δεν τους νοιάζει. Τους νεοδημοκράτες και μέλη της τοπικής που είναι στη διοίκηση είτε ως αιρετοι είτε ως έμμισθοι σύμβουλοι δεν τους νοιάζει; δεν θα έπρεπε να το έχουν βάψει; Όλοι τσατσοι του ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει;

Ανωνυμος (15/09/2021 13:37)

@15/09/2021 11:03 και οι δύο περιπτωσάρες Γαϊτανα-Βούρος που έγιναν δήμαρχοι χωρίς να είναι από εδώ, φέρουν στην ούγια ένα ονοματεπώνυμο: Παντελής Γρετζελιάς. Αυτός είναι ο μεγάλος υπεύθυνος για την εκλογή τους. Μην ξεχνιόμαστε. Οι εκ των υστέρων διαφοροποιησεις του και στις δύο περιπτωσάρες ξέρουμε όλοι γιατί έγιναν και οι λόγοι δεν ήταν πολιτικοί.

Ανώνυμος (15/09/2021 13:58)

Μην συγκρίνετε την Έφη Γαϊτανα με τον Γιάννη Βουρο. Είναι εντελώς λάθος. Η Έφη τόσο ήξερε τόσο έκανε όταν δεν ήταν φέσι. Δεν ήταν πολιτικός η γυναίκα. Και το συμμάζεμα που έκανε στη μαύρη τρύπα ήταν αξιοθαύμαστο για τις δυνατότητες και ικανότητες της έχοντας μάλιστα χάσει και την πλειοψηφία με τα παιχνιδάκια του Παντελή και της Βάσως. Απείρως καλύτερη του Βούρου. Δεν υπάρχει σύγκριση.

Πίσσα και πούπουλα (15/09/2021 14:57)

Ο Βουρος έχει ήδη λήξει. Μαζί του έχουν λήξει όμως και όσοι είχαν την ευκαιρία να διαφοροποιηθούν και δεν το έκαναν εγκαίρως και σαφώς. Είναι γελασμένοι ότι θα γλιτώσουν πολιτικά και θα βρουν στέγη σε άλλες παρατάξεις ένα εξάμηνο πριν τις δημοτικές, όπως έκαναν παλαιότερα. Αυτοι κυρίως θα εισπράξουν όλο το φούμο και τη χλεύη για πολλά χρόνια.

"Ξημερώματα δίνεις δικαιωματα" (15/09/2021 15:15)

Όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ μπορεί να γίνει ένα έργο με τα μισά τουλάχιστον χρήματα, κι εσύ επιμενεις να το κανεις με πολλαπλάσιο ποσό, χωρίς καμία διαβούλευση με τους εργαζόμενους και το σύνολο της αντιπολίτευσης που αντιτίθεται, τότε ο καθένας έχει το δικαίωμα να σκεφτεί διάφορα περί των προθέσεών σου. "Δίνεις δικαιωματα" που λέει και το άσμα.

Εκ των έσω (15/09/2021 15:33)

Κυριε Σεϊτανίδη θέλω να σας ρωτήσω το εξης, δίνοντας σας παράλληλα και μια πληροφορία για έρευνα:
Όταν όλοι οι δήμοι σε όλη τη χώρα, που έκαναν το λάθος να φτιάξουν και να συντηρούν ραδιοφωνικούς σταθμούς με τεράστια κοστη τους έχουν κλείσει ή σκέφτονται να τους κλεισουν γιατί είναι μαύρες τρύπες, εμείς εδώ είναι λογικό να σχεδιάζουμε δημοτικό ραδιόφωνο με αγορά συχνότητας; Ψάξτε το λιγάκι.

Ανωνυμος (16/09/2021 01:31)

@11.03 Η εντοπιότητα παίζει βασικό ρόλο στις εκλογές! Στην Γσιτανα την νίκη της την έδωσε η θάνατος και η Τατιάνα! Στον Βούρο η αναγνωρισιμότητα στον Βασιλόπουλο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο τίγρης! Νέοι που όμως έως τώρα είναι σίγουρο ότι είναι αλλού!
Το ότι έχει αλλάξει ο κοινωνικός ιστός είναι σίγουρο όμως μετά τους σεισμούς έχουν περάσει 22 χρόνια!
@10.10 Φιλαράκο αν κουράστηκες μην ξαναδιαβάσεις! Ξάπλωσε και η φύση θα κάνει το καθήκον της!

MixGrill (16/09/2021 11:54)

@Ανώνυμος (15/09/2021 11:03) Γαϊτανά και Βούρος έχουν λίγο πολύ τον ίδιο στενό πυρήνα στελεχών. Με μικροδιαφορές. Ιδεολογικοπολιτικά είναι εξ ίσου «ό,τι να 'ναι». Πολύ βαθύ φιλαδελφειώτικο πασοκ, λιγότερη χαλκηδονική νδ, αρκετή ακροδεξιά και διάφοροι μεμονωμένοι απολιτίκ συν βεβαίως οι αξιοθρήνητοι κολαούζοι που με άλλες παρατάξεις εκλέχτηκαν και τώρα κάνουν τις παρκετέζες του Βούρου.
Της μιας «της έκατσε» η έμπνευση Γρετζελιά για αναζήτηση ψήφου στο όριο του συναισθηματικού εκβιασμού, του άλλου «του έκατσε» η αεκοφροσύνη κόντρα σε ένα δήμαρχο που άφησε επί πέντε χρόνια κάτι απίθανους ψευτοκομμουνισταράδες που οι μαζώξεις τους γίνονται ακόμα και σε σκληρή καραντίνα σε ασανσέρ (αφού συνήθως οι "ολομέλειες" δεν ξεπερνάνε τα 3 με 5 άτομα) να αναγορεύσουν το γήπεδο σε «χειμερινά ανάκτορα» (μόνο το Ποτέμκιν στη λίμνη δεν έφεραν).
Κάπως έτσι προέκυψαν οι δύο μακράν πιο «μυρωδιάδες» δήμαρχοι της τοπικής ιστορίας μας.

Ανωνυμος (18/09/2021 15:19)

@15.33
Δεν πρέπει να βολευτει και ο Κώστας ο τραγουδιστής;
@11.54
..παρκετεζες του Βούρου ο Λέκκας και η άγνωστη κοπέλλα του συνδυασμού του Χάρη;
..αξιοθρηνητοι κολαουζοι ο Χρησταρας και Τασαρος ο "αριστερός"!
Μακράν οι καλύτεροι χαρακτηρισμοοι που απεικονίζουν την πραγματικότητα!
.....παρκετεζες ....χαχαχαχα!

Σε όλα τα καλά βιβλιοπωλεία (25/09/2021 12:44)

Εκδόσεις: D★
Τίτλος βιβλίου: Municipality for DUMMIES

Προς αναζήτηση προθύμων... (18/10/2021 21:32)

Μοναδική του ελπίδα η 7η Νοεμβρίου που θα γίνουν δημαιρεσίες και θα προσπαθήσει να υπάρξει μια αβανταδόρικη σύνθεση στην οικονομική επιτροπή. Προς το παρόν "έχει φάει πόρτα" από Παπακώστα, Καραβία, Γεωργαμλή και Γραμμένο.

Οπότε αναζητούνται εναγωνίως τέσσερις πρόθυμοι να βάλουν την υπογραφή τους για να νομιμοποιήσουν το ότι ένα έργο που μπορεί να γίνει αποδεδειγμένα με το 1/3 των χρημάτων εκείνος και οι παρατρεχάμενοι που "διοικούν" τον Δήμο θέλουν να το κάνουν με πολλαπλάσιο κόστος.

Ας προσέξουν όσοι νομιμοποιήσουν με την υπογραφή τους αυτή την ιστορία μπας και σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται από την πολιτική τους (και όχι μόνο) υπόληψη.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

«Ανύπαρκτος ο Βούρος» λέει η Πόλη της Καρδιάς μας

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων

Ζητούν άμεσα μέτρα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;

Νέα περίοδος για τον ΣΟΝΦ

Εκλογές στην τοπική ΝΔ: Οι σαλταδόροι της τοπικής πολιτικής αντιμετωπίζουν τη λαϊκή χλεύη

Προς λειτουργία το κοινωνικό φροντιστήριο της πόλης

Ο δήμαρχος του τίποτα θέλει να συνεχίσει να πληρώνεται για να μην κάνει τίποτα!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο «σφουγγαρίστρας»

Θρήνος για τον Μίκη

Η ώρα της κρίσης: Παρεμβαίνει με ελέγχους η Επιτροπή Ανταγωνισμού για αγορά συστημάτων φωτισμού

Όλη η Ελλάδα πήρε «στο ψιλό» τον Βούρο για το σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού

Τολμήστε κ. Κανταρέλη: Πιστοποιητικό εμβολιασμού για είσοδο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Κανταρέλης 14, Καραβίας 12 και ξαναζεσταμένο φαγητό...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.31 Πού ακριβώς γράφεις στο πρώτο σου σχόλιο για το σχολείο Δαμασίου; Θα μας τρελάνεις; Αν ήθελες να τ ο γράψεις και σου διέφυγε, γιατί ...

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
https://www.youtube.com/watch?v=HHcYVPVLG2A "ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ"...

Όλη η Ελλάδα πήρε «στο ψιλό» τον Βούρο για το σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού
Xρήστης: Προς αναζήτηση προθύμων...
Μοναδική του ελπίδα η 7η Νοεμβρίου που θα γίνουν δημαιρεσίες και θα προσπαθήσει να υπάρξει μια αβανταδόρικη σύνθεση στην οικονομική επιτροπή...

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Δημότης
@διαμαντης Όλο εξυπνάδες για το σχολείο Δαμασιου είπα πως σε πέντε μήνες ήταν έτοιμο ... και όχι πως θα είναι έτοιμο το δικό μας σε πέντε μή...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Πασοκιάδα 2
Και μια ειδική αναφορά στον GAP που ακούγεται ότι το σκέφτεται να κατέβει για υποψήφιος. O άνθρωπος είναι ο ορισμός της αντίφασης. Διαθέτει ...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Πασοκιάδα 1
ΠΑΣΟΚ = βαρύ παρελθόν αλλά καθόλου μέλλον με ψηφοφόρους άτομα προχωρημένης ηλικίας. Οι καλές εποχές είναι πίσω τους, όχι μπροστά τους. Λοβέρ...

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Ανώνυμος
@23:26 Σε ποιο Δήμο είσαι δημότης; Γιατί με αυτά που γράφεις κατά καιρούς δεν φαίνεται να είσαι στο δικό μας Δήμο. "Παίζει" βέβαια να είσαι ...

Ζητούν άμεσα μέτρα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης
Xρήστης: Ανώνυμος
@Marcus Φίλε μου με αυτή ειδικά τη δημοτική αρχή ο καθένας δικαιούται να φωνάζει. Χειρότερη διοίκηση δεν ξαναπέρασε από τη Φιλαδέλφεια....

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@23.26 Χαχαχα δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι ΘΑ το παραδώσουν. Άξιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο (ας τον πούμε) δήμαρχος. "Θα" κι άγιος ο Θε...

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Δημότης
5 μήνες κ το παρέδωσαν ... 5 Χρονια να μας πει η κ. Παπαλουκά τι έκαναν ;;;...

Ζητούν άμεσα μέτρα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης
Xρήστης: Marcus
Ορίστε πού φτάσαμε, να παίρνει το δικαίωμα να φωνάζει μέχρι και ο Βασιλόπουλος!...

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;
Xρήστης: Λέλος Φιλελές
Φταίνε 100% οι δάσκαλοι και οι καθηγητές του σχολικού συγκροτήματος. Αν είχαν ενστερνιστεί το όραμα του Κυριάκου και της Κεραμέως για τα δ...

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;
Xρήστης: Γραφίστας
Είχα αρχίσει να δουλεύω την πρότασή μου για το νέο λογότυπο του δήμου μας, προκειμένου να συμμετάσχω στον διαγωνισμό, αλλά αλλάξανε τα πράγμ...

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;
Xρήστης: Μπ.
@14/10/2021 20:05 Για να κινητοποιηθουν οι εθελοντές πολιτικής προστασίας για μια έκτακτη κατάσταση όπως η χθεσινή, προφανώς θα πρέπει κάπο...

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;
Xρήστης: Ραούλ
Εδώ και μια εβδομάδα μίλαγαν όλα τα δελτία για τον "Μπαλο" και πότε θα χτύπαγε. Αλλά ο δήμαρχος μας είχε κανονίσει να πάει στο συνέδριο της ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©