Κυριακή 14.04.2024,  

Τα έξι «καρφιά» της παραίτησης Παπακώστα- Τι γράφει και ποια μηνύματα στέλνει

Δημοσιεύτηκε στις 27/08/2021 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  60 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Σε νέα κρίση βρίσκεται από νωρίς σήμερα το μεσημέρι η μισοδιαλυμένη, πλέον, "Πολιτών Πολιτεία", η οποία ήλθε προ διετίας στη διοίκηση του δήμου με φιλοδοξίες, αλλά τώρα, στα μισά της θητείας της, δείχνει σαν καρυδότσουφλο στον ωκεανό, που ο αέρας και τα κύματα το πάνε όπου θέλουν.

 

Κι όλα αυτά εξαιτίας της χρεοκοπημένης και απολίτικης διοίκησης του πλέον αποτυχημένου δημάρχου που πέρασε ποτέ από την πόλη μας, του Γιάννη Βούρου. 

 

Η ως τώρα αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανθή Παπακώστα υπέβαλε λίγο μετά τις 11 το πρωί την παραίτησή της από τη θέση αυτή.

 

Η κ. Παπακώστα είναι υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ επί πολλά χρόνια και άτομο που μπήκε στο ψηφοδέλτιο Βούρου κι εξελέγη χωρίς προηγούμενη θητεία στα τοπικά μας πράγματα, κατόρθωσε όμως μέσα σε δυο χρόνια να κερδίσει την εκτίμηση και την αναγνώριση για το έργο της τόσο των υπαλλήλων του δήμου που ασχολούνται με την Κοινωνική Πολιτική, όσο και των δημοτών που ήλθαν σε επαφή με αυτή την υπηρεσία.

 

Όλοι, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τη δραστήρια τέως -πλέον-αντιδήμαρχο που έκανε δουλειά ουσίας, αλλά ποτέ δεν επεδίωξε την προβολή της, τη συμμετοχή της σε φωτογραφίες (ουδείς γνωρίζει ότι τη βοήθεια του δήμου στους πυροπαθείς της Εύβοιας την μετέφερε εκεί προσωπικά η Παπακώστα, γιατί άλλος έσπευσε να βγει στις σχετικές φωτογραφίες...) κι εν γένει ποτέ δεν μίλησε για το τι έκανε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της. 

 

 

Οι ανίκανοι, ανεπάγγελτοι και τεμπέληδες που μάζεψε γύρω του ο Γιάννης Βούρος -γιατί μόνο αυτοί θα μπορούσαν να αντέξουν την ασχετοσύνη του και την πολιτική του ανικανότητα- γρήγορα άρχισαν να ενοχλούνται από τα καλά λόγια που ακούγονταν στην πόλη για τη δουλειά της Παπακώστα.

 

Και φυσικά άρχισαν τη μόνη δουλειά που ξέρουν να κάνουν σε αυτή τη ζωή: Την υπονόμευση.

 

Ξαφνικά οι δαιδαλώδεις διαδικασίες στο εσωτερικό του δήμου δυσκόλευαν, αντί να διευκολύνουν, το έργο της Παπακώστα.

 

Οι Γκρούεζες του Βούρου την "έθαβαν" στα στέκια τους.

 

Κι ο ίδιος ο απίθανος δήμαρχος, είχε την αξίωση απότην Παπακώστα να βάζει φαρδιά- πλατιά την υπογραφή της σε κάθε παρανοϊκή του απόφαση, όπως λχ στην εξωφρενική του απόφαση να προχωρήσει κόντρα σε όλη τη αντιπολίτευση, κόντρα στη λογική, κόντρα στο αίσθημα σεβασμού των χρημάτων των φορολογουμένων, το project της αλλαγής ηλεκτροφωτισμού στην πόλη έναντι 3,7 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει μελέτη στο δήμο με 1,7 εκατ. ευρώ. 

 

Η Παπακώστα αρνήθηκε να συναινέσει σε αυτές τις γελοιότητες που εξευτελίζουν την έννοια της αυτοδιοίκησης κι εκθέτουν- όπως θα φανεί στην πορεία των πραγμάτων- όσους τις στηρίζουν. 

 

Και γι αυτό προ μηνών παραιτήθηκε από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ σήμερα παραιτήθηκε και από αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.

 

Δείτε την επιστολή παραίτησης και αμέσως μετά την... αποκρυπτογραφώ:

 

Η επιστολή παραίτησης Παπακώστα

 

 

 

Ποιους «καρφώνει» η Παπακώστα

 

1- Το πρώτο που παρατηρεί κάποιος στην επιστολή- κόλαφο της Ανθής Παπακώστα είναι ότι δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ τον Γιάννη Βούρο, παρά το γεγονός ότι η επιστολή παραίτησης απευθύνεται σε αυτόν, όπως είχε θεσμική υποχρέωση η παραιτηθείσα. Φυσικά δεν τον ευχαριστεί πουθενά, δεν τον αναφέρει πουθενά, ο περαστικός από τον δήμο Γιάννης Βούρος απλώς δεν υπάρχει στη επιστολή της Παπακώστα, όπως ακριβώς δεν υπάρχει στη συνείδηση των πολιτών αυτής εδώ της πόλης, που υπομονετικά περιμένουν την ολοκλήρωση της θητείας του ώστε να διορθώσουν το τεράστιο λάθος που έκαναν το 2019. 

 

2- Η Ανθή Παπακώστα δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ στην επιστολή της (που έχει έκταση τεσσάρων παραγράφων και δεν είναι ένα απλό "παραιτούμαι") τους λόγους της παραίτησής της. Αν πράγματι δεν ήθελε να στείλει "μηνύματα" θα έγραφε κάτι για "προσωπικούς λόγους", κάτι για "υπερβολικό φόρτο εργασίας" στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ο,τιδήποτε. Ωστόσο, η κ. Παπακώστα προτίμησε να ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ τους λόγους της παραίτησής της κι έτσι αυτή καθαυτή η πράξη της παραίτησης να αποτελέσει ένα γεγονός που κάθε πολίτης πρέπει να ερμηνεύσει

 

3- Η Ανθή Παπακώστα ήδη από την αρχή της επιστολής της κάνει ολοφάνερα δυο πράγματα: ΠΡΩΤΟΝ, ότι κατά τη διετία της τεράστιας προσπάθειας που έκανε στην Κοινωνική Πολιτική του δήμου, συνδέθηκε με αυτήν εδώ την πόλη, με τη βάση της, με την κοινωνία, με τους απλούς ανθρώπους, όχι με το ξεπεσμένο και παρηκμασμένο δημοτικό κατεστημένο. Αυτό δείχνει, ευχαριστώντας «όσους εμπλεκόμενους φορείς, σωματεία, δημότες, εθελοντές, δωρητές, συνεργάτες, συναδέλφους τόσο της διοικούσας αρχής όσο και της αντιπολίτευσης με στήριξαν...». Και ΔΕΥΤΕΡΟΝ ότι αυτή η σύνδεσή της με την πόλη έχει ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ χαρακτήρα, καθώς οι ευχαριστίες της -όχι τυχαία...- απευθύνονται σε συναδέλφους της (δημοτικούς συμβούλους) ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΑΡΧΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Αυτή η διαπαραταξιακή αποδοχή τη Ανθής Παπακώστα θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύτιμο κεκτημένο για τα μελλούμενα...

 

4- Ειδική αναφορά κάνει η κ. Παπακώστα στους υπαλλήλους του δήμου με τους οποίους συνεργάστηκε. Σε μια περίοδο που ο περαστικός από την πόλη δήμαρχος Γιάννης Βούρος έχει έλθει σε "κάθετη" σύγκρουση με τους υπαλλήλους, όταν τους περιγελά και τους ειρωνεύεται με αυτή την ειρωνεία της πεντάρας που συνήθως χρησιμοποιεί, την ίδια ώρα η Ανθή Παπακώστα σημειώνει, δείχνοντας την τεράστια διαφορά ήθους και πολιτικής συγκρότησης από τον τουρίστα δήμαρχο της πόλης μας: «Επιθυμώ να ευχαριστήσω με ιδιαίτερη έμφαση όλους τους εργαζόμενους του δήμου μας και πρωτίστως της κοινωνικής υπηρεσίας που στάθηκαν δίπλα μου με απόλυτο επαγγελματισμό, σεβασμό και ανιδιοτέλεια. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει να αντεπεξέλθω στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Χαίρουν τον απόλυτο σεβασμό μου και νιώθω περήφανη για όσα καταφέραμε...». Πρόκειται, ίσως, για την πιο σημαντική από τις ευθείες επισημάνσεις της Ανθής Παπακώστα στην επιστολή παραίτησης. Τι λέει εδώ: Λέει πρώτον ότι ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, και συνεπώς δεν πρέπει να τους συμπεριφέρεται κανείς με τον υποτιμητικό και ξεδιάντροπο τρόπο που τους συμπεριφέρεται ο τουρίστας δήμαρχος Γιάννης Βούρος. Δεύτερον λέει ότι ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝΤΕΠΕΞΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ των συμπολιτών μας. Δηλαδή λέει κατάμουτρα στον αποτυχημένο Βούρο "φεύγω, αν και έχω πετύχει στο έργο μου ως τώρα" δείχνοντας καθαρά ποιος είναι η αιτία της παραίτησής της

 

5- Στην τελευταία παράγραφο της επιστολής της, η Ανθή Παπακώστα στέλνει ένα τριπλό μήνυμα: Πρώτον, ότι ελπίζει -δηλαδή ΘΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙ, θα παρακολουθεί και ίσως θα τοποθετείται- να συνεχιστεί το ως τώρα έργο της και να μην γίνει η κοινωνική υπηρεσία του δήμου όπως άλλες υπηρεσίες τις οποίες διοικεί το ξεπεσμένο κι ανάξιο της πόλης μας δημοτικό κατεστημένο, που πηδάει από παράταξη σε παράταξη κάθε 4 χρόνια, προκειμένου να επιπλέει και να κρατά την αγαπημένη μας Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα χαμηλά, όταν άλλες πόλεις του λεκανοπεδίου εκτινάσσονται. Δεύτερον ότι «για εμένα προσωπικά η βοήθεια και ο σεβασμός στις ευπαθείς ομάδες είναι τρόπος ζωής». Πρόκειται για μια παρατήρηση που για πρώτη φορά καταθέτει δημόσια η κ. Παπακώστα κι αυτό είναι κατά τη γνώμη μου ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για τα μελλούμενα. Και τρίτον, ότι «όλοι οι εκλεγμένοι έχουμε υποχρέωση να στεκόμαστε αξιοκρατικά με αγάπη και ενδιαφέρον απέναντι στους συνδημότες μας», κάτι που το λέει ως ευχή ("πρέπει") συνεπώς τεκμαίρουμε ότι σήμερα αυτό ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Φυσικά δεν ισχύει αφού ο αποκομμένος πλήρως από κάθε κοινωνική δράση της πόλης μας Γιάννης Βούρος δεν τηρεί αυτό που κατά την Ανθή Παπακώστα συνιστά ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

 

6- Το πιο σημαντικό από όλα τα μηνύματα, όμως, που έστειλε με την παραίτησή της η Ανθή Παπακώστα είναι κάτι που δεν είναι γραμμένο στην επιστολή της. Η κ. Παπακώστα θυμίζω ότι δεν έχει ζήσει στην πόλη μας, αλλά ήλθε σε αυτήν ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει την προσπάθεια του Γιάννη Βούρου ώστε η πόλη να πάψει να στέκεται ως "αντίπαλος" της ΑΕΚ όπως είχε συμβεί την προηγούμενη περίοδο. Εάν η σημερινή της παραίτηση σήμαινε και την απόσυρσή της από την πόλη, τότε θα συνοδευόταν κι από παραίτηση ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ. Αυτό όμως δεν έγινε! Η Ανθή Παπακώστα παραμένει στο δημοτικό συμβούλιο, δηλαδή παραμένει στην πόλη κι απλώς διαχωρίζει τη θέση της από ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΟΥΡΟΥ. Κι αυτό, όπως όλοι και όλες μπορείτε να καταλάβετε, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σημαντικό για τα μελλούμενα...

 

Όταν σας λέω ότι ο τουρίστας δεν θα συγκροτήσει καν ψηφοδέλτιο, να με ακούτε...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Παραίτηση- βόμβα της Ανθής Παπακώστα

 

Ανασχηματισμός απελπισίας- Ποιος έλεγε πάντα «ναι» στο Βούρο κι αυτός τον στέλνει στα αζήτητα

 

Ραγδαίες εξελίξεις- Έκτακτη συνεδρίαση ζητούν 16 μέλη του συμβουλίου- Τελεσίγραφο Γεωργαμλή

 

Βούρου κατάβασις (VIDEO)- Η «ενημέρωση» στους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Τρώνε τις σάρκες τους στο Βουρέικο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

 

Όλη η πόλη μαζί κι ο Βούρος χώρια...

 

Η ντροπή της πόλης

 

200: Όλη η Ελλάδα γιόρταζε κι ο Βούρος έκανε ομιλία... στα δέντρα!

 

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Γράψτε την άποψή σας

Ανωνυμος (27/08/2021 20:48)

Είναι ηλίου φαεινοτερο ότι η Παπακώστα κάνει θορυβώδεις εμφανίσεις όταν πρέπει!
Το έχω γράψει εγώ το έχουν και πολλοί άλλοι ότι προετοιμάζει προσεκτικά το έδαφος για την αρχηγική της εμφάνιση!
Και βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΒουροςΚΑΙ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ είναι αχυρανθρωποι μπροστινοί του Μελισσανίδη. Προωθήθηκαν για να κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά και να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του συγκεκριμένου επιχειρηματία!
Την Παπακώστα να την κρίνετε αν πάει ενάντια σε επιχειρηματικά συμφέροντα του τίγρη!
Ο Βούρος έχει αφεθεί στην τύχη του να φάει την κατακραυγή διότι δεν προβλέπεται να ξανακατέβει. Προσπάθησε στον ΣΕΓΑΣ και δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα ολοκλήρωση την θητεία του!
Πολύ καλή η Ανθή.....αν ψάχναμε για νύφη!

ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ (28/08/2021 09:22)

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΚ ΠΛΕΟΝ

Υπαλληλοι (28/08/2021 18:28)

Εχουμε ακούσει πώς ακριβώς συμπεριφέρθηκε στους υπαλλήλους του Δήμου η κα Παπακώστα. Κατάντια.

Επόμενη δήμαρχος (αν το θελήσει) (28/08/2021 22:31)

Η Παπακώστα είναι η επόμενη δήμαρχος, αν κι εφόσον το θελήσει. Έχει υψηλή αποδοχή ακόμα και σε αριστερατζες αντιγηπεδικους. Αυτό το κέρδισε με τη δουλειά της και με τη συμπεριφορά της. Το ότι δεν είναι Φιλαδελφειωτισα για την περίπτωση της δεν παίζει κανένα ρόλο. Έχει ενσωματωθεί ήδη στη πόλη, κάτι δηλαδή που δεν κατάφερε ο αντιπαθής Βουρος που προτιμάει να πορεύεται με τα ακροδεξια λιμά.

Παλαιοκομματικός (29/08/2021 12:16)

Το γεγονός ότι στις κοινωνικές υπηρεσίες η διοίκηση Βούρου-Παπακώστα έφερε τα πάνω-κάτω, απομακρύνοντας στελέχη με εμπειρία και αξία το ξεχνάμε. Όπως και τον εντελώς παλαιοκομματικό τρόπο με τον οποίο πολιτεύθηκε η κυρία αντιδήμαρχος, μοιράζοντας φωτογραφίες να μοιράζει τρόφιμα, στέλνοντας προσωπικές της κάρτες με ευχές μαζί με τα τρόφιμα στους ωφελούμενους κλπ. Επίσης ξεχνάμε ότι παρατρίχα το Δεκέμβρη του 2019 το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ θα κατέρρεε. Μπορεί να φέρεται έξυπνα και να κρατά αποστάσεις από το Βούρο, αλλά ήρθε στην πόλη με ένα σκοπό: να υπηρετήσει το αφεντικό της

Ανώνυmix (29/08/2021 14:15)

@ Ανωνυμος (27/08/2021 20:48)

Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Αν φημίζεται για κάτι η Ανθή, είναι το πόσο αθόρυβα (και αποτελεσματικά) λειτουργεί. Είχαμε χρόνια να δούμε σε Φιλαδέλφεια Χαλκηδονα πρόσωπο που να ασχολειται με τα κοινα και να μην μας ζαλίζει με ανούσιες αρθρογραφίες, με άστοχες αναρτήσεις στο φουμπου, με παπαρολογιες και σελφι κατά ριπάς.

City Zen (29/08/2021 15:07)

Αν αφησει πίσω της :
1. τους έμμισθους γκρουεζες (βλ. αποτυχημένους πολιτικα και κοινωνικά και αποτυχόντες να εκλεγούν)
2. τους αποστάτες που έσπευσαν με τη γλώσσα στο πατωμα να κερδίσουν οφίτσια και μισθά (βλ. τους δυο... "επικεφαλης παρατάξεων", τον τομεάρχη της ΝΔ στην Εύβοια και την κυριούλα που ανεξαρτητοποιήθηκε με μια "επιστολή" γραμμένη σε μπακαλοτεφτερο)
3. τους περισσότερους -αν όχι όλους- απο την Πολ Πολ ( βλ. βαρίδια ολκής)
τοτε έχει μέλλον λαμπρό μπροστά της και δυνατότητα εκλογής, ακομα κι απ´ τη πρωτη Κυριακη.

Αν πορευτει με τους προαναφερόμενους, θα αδικήσει τον εαυτο της (ξεχωρίζει απ´ όλους σε όλα) και δεν θα μπει ουτε στο δεύτερο γυρο.

Ανωνυμος (29/08/2021 18:27)

@22.31
Ρε ότι και να κάνετε η σπεκουλα στην τοποτηρητή του Μελισσανίδη δεν περνάει!
Άσχετη από Φιλαδέλφεια συνεργάτης των ακροδεξιών λιμών και του Βούρου φτιάχνει το προφίλ της δήθεν αντιστεκομενη στα σκάνδαλα της παράταξης! Παραιτήθηκε χωρίς καμμία αναφορά στην σαπιλα της παράταξης αφήνοντας άλλους να ερμηνεύουν κατά το δοκούν τις συμπεριφορές της! Όσο ενδιαφέρεται ο Βούρος για την Φιλαδέλφεια άλλο τόσο ενδιαφέρεται και η Παπακώστα!
Το γέλιο θα πέσει αν αποφασίσει ο τίγρης να την κατεβάσει υποψήφια , με τους Φιλαδελφειωτες που προκειμένου να μπουν στην δήμαρχια μπας και γλείψουν κάποιο κοκκαλακι να τεθούν υπό την ηγεσία της υπαλλήλου της ΑΕΚ!

Ανωνυμος (29/08/2021 18:34)

Συνέχεια.
Αυτό το ότι αριστεραντζες αντιγηπεδικοι που θέλουν την υπάλληλο της ΠΑΕ ΑΕΚ στην δήμαρχια μόνο από άνθρωπο της Παπακώστα που προσπαθεί να βολιδοσκοπησει τις διαθέσεις των ψηφοφόρων της Φιλαδέλφειας με τον χειρότερο τρόπο, μπορεί να γραφτεί! Δηλαδή αυτοί οι αριστεραντζες στις προηγούμενες εκλογές τι ψήφισαν που τώρα θα ψήφιζαν την υπάλληλο δημοσίων σχέσεων Μελισσανίδη;
Ότι ναναι!

Ταριφας (29/08/2021 19:24)

@Ανωνυμος (27/08/2021 20:48) Αν δεν μπορείς να κάνεις πολιτική κριτική μην καταφεύγεις σε φτηνά σεξιστικά "αστεία". Δεν ψάχνουμε για νύφη. Για δήμαρχο ψάχνουμε και η Παπακώστα είτε σου αρέσει είτε όχι είναι μακράν καλύτερη από επίδοξους ή πρώην.
PS. Ο επίδοξος εδώ και 11 χρόνια θα παραμείνει επίδοξος μιας και κάηκε οριστικά κάποια Χριστούγεννα ενώ και οι 2 πρώην θα παραμείνουν πρώην μιας και κανένας πρώην δεν επανήλθε ποτέ και πουθενά.

Ανώνυμος (29/08/2021 23:07)

@(29/08/2021 18:34) Η καραμέλα περί "υπαλλήλου του Μελισσανίδη" είναι λιωμένη. Η Παπακώστα εργάζεται στην ΠΑΕ από την εποχή διοίκησης Ντεμη. Την κράτησαν στη θέση της όλες οι διοικήσεις. Το οποίο σημαίνει απλά ότι είναι καλή στα επαγγελματικά της καθήκοντα.Όσον αφορά την έκπληξη σου για το ότι ακόμα κι αριστεροί που δεν ήθελαν το γηπεδο την εκτιμούν, δείχνει ότι δεν πολυκυκλοφορεις στη πόλη τελευταία.

Ανωνυμος (29/08/2021 23:07)

@19.24
Άσε ρε κακομοίρη που σε τάραξε η λέξη νύφη...έχετε ανακάλυψει όλοι τον σεξισμό! Αν έλειπε η λέξη αυτη θα θεωρούσες τα υπόλοιπα "πολιτική κριτική";
Εσύ τι πολιτική άποψη εξέφρασες που την θεωρείς κατάλληλη είτε το θέλω είτε όχι; Πολύ καλη σε αυτό που ανέλαβε που έχει ΜΗΔΕΝΙΚΌ πολιτικό κόστος! Και ο παπάς της ενορίας ασκεί κοινωνική πολιτική! Να τον ψηφίσουμε;
Παραιτήθηκε από την οε! Μας είπε γιατί;
Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ! Μας είπε γιατί;
Άνθρωπος που φυλάει τον ποπό του ενώ είναι στην εξουσία θα πρέπει να κάνει του ψηφοφόρους να φυλάνε τον δικό τους ποπό δέκα φορές περισσότερο όταν έχουν να κάνουν με τέτοια άτομα!

Περίεργα πράγματα!!! (30/08/2021 01:19)

@18:27 "Άσχετη από Φιλαδέλφεια" και "φτιάχνει το προφίλ της δήθεν αντιστεκομενη".
Περίεργο! Τα ίδια λένε και κάτι τσιρακια του τουρίστα για την Παπακώστα!

Ταριφας (30/08/2021 11:32)

@Ανωνυμος (29/08/2021 23:07)Δεν ταράζομαι εύκολα. Σε αντίθεση μ εσένα που ταράχτηκες με το PS. Λογικό. 11 χρόνια μια τρύπα στο νερό με μόνο κέρδος ένα δήθεν ρόλο ρυθμιστή. Που τελικά παρα το σπρώξιμο προς τον τέως αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα ότι δεν ήταν επιτυχημένος ουτε σαν ρυθμιστής. PS Τα "ρε" και τα "κακομοίρη" στα φιλαράκια σου.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (30/08/2021 16:53)

Η θητεία της κας Παπακώστα ήταν ορισμένη χρονικά. Είτε δήλωνε παραίτηση είτε όχι θα έληγε η θητεία της. Το προφανές: Κατάλαβε ότι δεν θα ανανεωνόταν η θητεία και έκανε ηρωική έξοδο. Το έχουμε ξαναδεί αυτό στα τοπικά πράγματα. Στο σπίτι μου το λέμε "τσάμπα μαγκιά", βέβαια στο σπίτι μου δεν θα τολμούσαμε να λέμε ότι σπουδάσαμε σε δημόσιο ΙΕΚ Αργυρούπολης.
Βέβαια είναι αλήθεια δεν είμαι τόσο κομμουνιστής, να έχω το τηλέφωνο της κας Παπακώστα στο κινητό μου και να ανταλλάζω μηνύματα στο viber.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (30/08/2021 18:25)

@16.35

Καλά ρε "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ", μιλάμε βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Δηλαδή αν ήθελε να συνεχίσει η Παπακώστα ο τουρίστας ΔΕΝ θα την ξαναέκανε αντιδήμαρχο; Τα θες και τα γράφεις ή σου ξεφεύγουν;

Ανωνυμος (30/08/2021 22:06)

@01.19 Μέχρι τώρα απόψεις απο τσιράκια του τουρίστα δεν διάβασα πουθενά! Γεμισαμε με απόψεις από τσιράκια της Παπακώστα !"Άσχετη από Φιλαδέλφεια"είναι όσο και ο τουρίστας!
@23.07 Αυτοί οι αριστεραντζες που θα ψηφίσουν την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΑΕΚ που εδώ και κάποια χρόνια έχει εργοδότη τον Μελισσανίδη αλλά κάνει ότι γουστάρει και όχι ότι της πει ο Μελισσανίδης γιατι έχει λιώσει η καραμέλα, τι ψήφιζαν πριν την εμφάνιση της επαναστάτριας;

Ανωνυμος (30/08/2021 22:52)

συνέχεια
Αν θεωρείς "αριστεραντζες "την γνωστή κυρία και τον καπελαδουρα αυτοι για να βγουν από την αφάνεια μέχρι Βούρο θα ψήφιζαν!Και με την δεξιά κατέβηκε η κυρία αριστεραντζα και σε 3-4 παρατάξεις βρέθηκε ο αριστεραντζας !
Κομμουνι...ατυχές το τελευταίο σχόλιο σου!
Ταρίφας Κακομοίρη χωρίς ρε Περιμένω την πολιτική κριτική σου για την Παπακώστα ! Εκτός αν φαντάζεσαι ότι θα βγει διότι ιστορικά δεν ξαναβγαίνουν οι πρώην και ο επίδοξος!

PLAN-B (31/08/2021 16:22)

@Ανωνυμος (30/08/2021 22:06) τα τσιρακια του τουριστα δεν μπαινουν εδω γιατι ξερουν οτι εχει "ξυλο" και δεν θα τα βγαλουν περα. Αυτα τα λενε στα καφενεια που γυρνανε ολη μερα σαν αργοσχολοι.

PLAN-B (31/08/2021 16:28)

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (30/08/2021 16:53) Οταν κοτζαμ Κουτζουμπας Γενικος Γραμματεας συμμετεχει στο ετησιο θερινο μπαλ μασκε του προεδρικου μεγαρου, φωτογραφιζεται και συναγελαζεται με τη μπουρζουαζια ε τι θες να κανει κι ο τοπικος? Ανταλλαξαν εσ εμ ες στο βαϊμπερ? Και λοιπον? Σιγα το πολυελαιο. Slow the much oil που θα 'λεγε ενδεχομενως κι ο συντροφος Αλεξης με τα αψογα αγγλικα του.

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (01/09/2021 00:58)

Ντεφορμέ σε βρίσκω. Πότε κλείνει χρόνος από τον τελευταίο ορισμό της Παπακώστα το είδες;

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (01/09/2021 13:14)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (30/08/2021 18:25)
Το ότι ήθελε η Παπακώστα, προκύπτει από το ύφος της επιστολής της.
Επίσης το ότι ήθελε, δεν σημαίνει ότι ο Βούρος δεν έπρεπε να εξοφλήσει και άλλα πολιτικά γραμμάτια.
Οπότε μην την κάνουμε και ηρωίδα την κυρία που παραιτήθηκε, μερικές μέρες πριν τη λήξη της θητείας της...

Ταριφας (01/09/2021 16:24)

@Ανωνυμος (30/08/2021 22:06)Κακομοιρης είμαι έχεις δίκιο. Αφού προσπαθώ να κάνω διάλογο μαζί σου. Πάμε άλλη μια φορά μπας και καταλάβεις. Η Παπακώστα έφερε σε πέρας ότι της ανέθεσε ο Βουρος από διοικητική θέση. Επιτυχημένα. Και με το παραπάνω.Ίσως η μόνη της διοίκησης.Και χωρίς αλαζονεία. Εξαίρεση. Κι όλοι όσοι δούλεψαν μαζί της μόνο καλά λόγια έχουν να λένε. Τι συνιστά πολιτική κριτική για σένα περισσότερο από αυτό για να καταλάβω. Θα έπρεπε να ξέρει τα απαντά του Λένιν αποξω; Άσχετη από Φιλαδέλφεια και από διοίκηση ήταν η Γαϊτανα. Οι σύντροφοι σου ομως την έβγαλαν για να μη βγει ο δεξιοςΤομπούλογλου το 2010.Ε από τη Γαϊτανα καλύτερη είναι πως θα γίνει. Το γιατί δεν γράφουν τα τσιρακια του Βούρου εδώ δεν θέλει και πολύ μυαλό νομίζω. Απλά γιατί δεν δεναντέχουν. Προσωπικά ζω από το ταξί. Δεν είμαι τσιράκι κανενός. PS οποίος έχει μια άποψη με την οποία δεν συμφωνεις δεν σημαίνει ότι είναι τσιράκι κάποιου. Αυτά είναι ναζί λογικές.

ΔΕΞΙΟΣ - ΟΎΤΕ ΚΈΝΤΡΟ ΟΎΤΕ ΑΚΡΟ (02/09/2021 12:50)

@"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (01/09/2021 13:14)
Ποιος μίλησε για ήρωες; Ηρωες και για την ακρίβεια στις περισσότερες περιπτώσεις ψευτοηρωες ή σε καλλίτερη περίπτωση υπερεκτιμημενους ήρωες, γιγαντωμενους από τις μυθοπλασίες των στρατευμενων ιστορικών, ψάξε στην Αριστερά. Βαριά βιομηχανία ηρώων αλλά και αποδιοπομπαιων τραγων. Διαχρονικά όποιον γουστάρουν τον εμφανιζουν ήρωα κι όποιος έχει δική του γνώμη βαφτίζεται εχθρός του λαού. Ψύχωση έχετε πάθει με τη λέξη ηρωας.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (02/09/2021 13:26)

@ ΔΕΞΙΟΣ - ΟΎΤΕ ΚΈΝΤΡΟ ΟΎΤΕ ΑΚΡΟ (02/09/2021 12:50)
Την Ηλέκτρα Αποστόλου πώς να την λέμε; Να μην την λέμε ηρωίδα;
Επειδή δηλαδή εσείς πήρατε τον χρυσό και πήγατε για Κάιρο, αποφεύγοντας προηγουμένως τον πλήρη εξοπλισμό της Κρήτης, πρέπει να μην είναι ήρωες όσοι θυσιάστηκαν για την πατρίδα, επειδή, μάλιστα, δεν το έκαναν σημαία και το έκαναν στο όνομα της παγκόσμιας ειρήνης και του κομμουνισμού;
Ήρωίδα και η Αποστόλου και οι 200 της Καισαριανής.
Εσείς αγκαλίτσα από το '45 με τους δοσίλογους, τους συνεργάτες των Ναζί, τους αντισιμήτες.
Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης στην κυβέρνηση, αντισημίτες κάργα, ρατσιστές.
Από την εποχή του πατέρα του Κούλη με Φράντς Τσαγκάρη, και ειδικοί στις εκκενώσεις του Τατοΐου από τα τιμαλφή της τέως βασιλικής περιουσίας. Ξέρετε εσείς. Ακροδεξιός κάργα είσαι.
Ξέρουμε από κεντροδεξιούς. Λ.χ. ο Καραμανλής δεν πήγε να "εγκαταστήσει" τα παιδιά του στις ΗΠΑ.

ΔΕΞΙΟΣ - ΟΎΤΕ ΚΈΝΤΡΟ ΟΎΤΕ ΑΚΡΟ (02/09/2021 14:14)

@"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (02/09/2021 13:26)
Προσπερνώ τους χαρακτηρισμους και σου βάζω δύο απλές ερωτήσεις με φιλαδελφειωτικο χρώμα.
Τον Κώστα Τομπούλογλου, που είναι εν ζωή Φιλαδελφειωτης και καταζητείται ακόμα στην Τουρκία για την υπέρ της Ελλάδος δράση του, να τον λέμε ήρωα ή δεν επιτρέπει το πολιτ μπιρο επειδή τυγχάνει αδελφός του Χάρη και δεξιος;
Τον Σάββα Σταματιάδη που είχε αποδεδειγμένα αντιστασιακή δράση σύμφωνα με μαρτυρίες παλιών Φιλαδελφειωτων (ανεξάρτητα αν εμένα στρατηγικός μου αντίπαλος είναι πάντα το ΚΚΕ) να τον λέμε ήρωα η να περιμένουμε καμία πενηνταριά χρονια να αποκατασταθεί όπως ο Βελουχιώτης από τον Περισσό;
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να έχουμε οδηγό το Γοργοποταμο φίλε κομμουνιστή και όχι τον αδελφοκτονο εμφύλιο για τον οποίο και οι δύο έχουμε ευθύνη.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (02/09/2021 14:40)

@ @"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (02/09/2021 13:26)
Δεν προσπερνάς τους χαρακτηρισμούς μόνο, κάνεις "διπλή αντικανονική προσπέραση" γιατί έγραψα και για Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη, έγραψα και για απαξίωση των ελληνικών ΑΕΙ με πράξεις και νομοθετήματα του Κούλη και της Κεραμέως.
Το ΚΚΕ τιμά τον Σταματιάδη, έννοια σου.
Για τον Κώστα Τομπούλογλου δεν γνωρίζω πολλά. Έκανε όμως τέτοια ανδραγαθία που είναι και ήρωας; Γιατί από τα λίγα που ξέρω, περί γκάφας ο λόγος.
Αν θες τον Γοργοπόταμο οδηγό, τότε να σου θυμίσω ότι μόνο ο Κανελλόπουλος κάθισε και ψήφισε υπέρ της αναγνώρισης της Εθνικής Αντίστασης. Ούτε αυτό δεν είχατε το σθένος, την πολιτική τιμή να αναγνωρίσετε.
Δεν προσπερνάς μόνο, πηγαίνεις σε αντίθετη λωρίδα και με διπλή διαχωριστική...

Ανωνυμος (02/09/2021 14:48)

@Ταριφσς 16.24
Άιντε πάμε από την αρχή! Η Παπακώστα έφερε σε πέρας την δουλειά που δεν είχε έτσι και αλλιώς πολιτικό κόστος! Όταν βρέθηκε μπροστά στο εμπόδιο Εστία που έπρεπε να αποφασίσει υπέρ η κατά των θέσεων Βούρου......παραιτηθηκε!
Όταν βρέθηκε μπροστά στο εμπόδιο ηλεκτροφωτισμός ....ξαναπαραιτηθηκε! Όπως γράφει πιο πάνω ο παλαιοκομματικού ασκούσε κοινωνική πολιτική με λεφτά του δήμου και έστελνε δικές της κάρτες! Πήγε "κρυφά" και παρέδωσε βοήθεια στην επαρχία και το έχει μάθει όλη η Αττική! Όταν θα μας πει και γιατί παραιτείται ίσως και να την θεωρήσω σοβαρή!
Ποιοι είναι οι "σύντροφοι" (;)που έβγαλαν την Γσιτανα λόγω χηρείας και όχι λόγω δεξιού Τομπουλογλου; Δεν ήταν και αριστερότερο του Τομπουλογλου το ψηφοδέλτιο Γσιτανα!

Βασιλοκομμουνισμος;;;;;;;; (02/09/2021 15:15)

@14:40 θα μας τρελάνεις; πως ακριβώς τιμά το Σάββα το ΚΚΕ; διαγράφοντας τον!!!!!!!!!! Επίσης σε πιο πάνω σχόλιο υπερασπίζεσαι το δικαίωμα του τέως στην περιουσία του που οι δεξιές κυβερνήσεις έβαλαν χέρι; γράφτηκε ο Κωνσταντίνος σε κοβα;;;;;;;; κι εσύ υπερασπίζεσαι τα δικια του τέως;;;;; θα μας τρελάνεις εντελώς;;;;;;;

Ανωνυμος (02/09/2021 15:19)

(συνέχεια)
Δεν ξέρω τι λένε τα τσιράκια του Βούρου διότι δεν συχνάζω στα καφενεία! Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Παπακώστα εκτός από την Δεκελείας δεν γνώριζε τίποτα από την περιοχή μας ως κάτοικος Ηλιούπολης! Λέγεται δε ότι εκεί έχει επαφές με ΣΥΡΙΖΑ!
Καλά κάνεις και ζεις από το ταξί! Τα τσιράκια δεν είναι απαραίτητα και υπάλληλοι!
Πολιτική δεν είναι η αποστήθιση τσιτατων αλλά εφαρμογή πολιτικών πράξεων που σίγουρα δεν είναι σκέτα η παραίτηση αλλά η ανάδειξη των διαφωνιών έτσι ώστε να γίνουν αυτές συνείδηση των πολιτών!
Οι χρησμοί και το στυλ "ερμηνείας" λόγων κατά το δοκούν χαρακτηρίζει αρριβιστες ευγενικά η ψιλολαμογια λιγότερο ευγενικά!

@ταριφας (03/09/2021 03:37)

Ψευδεστε ζωηρα και φαιδρα. Οι υπαλληλοι και οι συνεργατες του δημου εχουν τραβηξει τα πανδεινα απο την δεσποινιδα του κυριου.

Σκκ (03/09/2021 11:30)

@03/09/2021 03:37 ποια πάνδεινα τραβήξανε οι υπάλληλοι κι οι συνεργατες του δήμου από τη Παπακώστα; τους μαστιγωνε για παράδειγμα; τους έβριζε; συγκεκριμένα πράγματα παρακαλώ. Όχι λάσπες στον ανεμιστήρα. Συγκεκριμένα. Εδώ δεν είναι ούτε κοβα ούτε στρουγκα να λέγονται παπαριες μεταξύ μπαφου και ρακομελου.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (03/09/2021 13:20)

@ Βασιλοκομμουνισμος;;;;;;;; (02/09/2021 15:15)
Κι άσχετος είσαι κι ανιστόρητος.
Την τριετία 90-93 έφυγαν κοντέινερ ολόκληρα μέσα στη νύκτα από το Τατόϊ για Λονδίνο.
Επίσης από το 74 πάλι το 90 είχε έρθει ο Κοκός (σας) επίσκεψη, και δεν μπορούσατε να μαζέψετε τους βουλευτές σας που έτρεχαν με τα σάλια να τρέχουν να τον χαιρετίσουν.
Σε έπιασε ο πόνος για τον Σταματιάδη; Κι ο Σταματιάκης κι ο Μίκης ως ΚΚΕ πέθαναν. ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ.

Λέω 'γω τώρα (03/09/2021 14:57)

Εμένα πάλι γιατί όλη αυτή η φημολογούμενη κόντρα Βούρου Παπακώστα μου φαίνεται σκετσάκι; Γιατί μου φαίνεται ως μια προσπάθεια να στηθεί μια δήθεν αντιπολίτευση που όμως έχει τα ίδια ακριβώς προτάγματα με τη νυν διοίκηση; Θα φανεί αργά ή γρήγορα.

@Σκκ (03/09/2021 16:45)

Οσο και να χυδαιολογειτε, ταιριαζει εξαλλου με το καταπτυστο προφιλ σας, η διαλυση των κοινωνικων υπηρεσιων και η συστηματικη κακοποιηση και τρομοκρατηση καταγραφηκαν.
Next.
Αλλο κοπροσκυλο;

Αφου (04/09/2021 09:02)

Ο Κωστάκης ο Τομπουλογλου είναι ήρωας και καταζητείται, γιατί οι Τούρκοι τον άφησαν να φύγει;

Σκκ (06/09/2021 06:24)

@(03/09/2021 16:45)οι εποχές που πέρναγε η προπαγάνδα σας έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Ενας (06/09/2021 10:25)

@"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (03/09/2021 13:20) Η τελευταία δημόσια πολιτική παρέμβαση του Μίκη ήταν στα συλλαλητήρια για τη Συμφωνία των Πρεσπών πριν τρία μόλις χρονια και μόνο κομμουνιστική και διεθνιστική δεν ήταν.
Τα λεφτά που έβγαλε ο Μίκης ήταν σίγουρα παρα πολλά καθώς ήταν παγκοσμίου φήμης αλλά και πολύ παραγωγικός και θα συνεχίσουν να είναι πολλά γιατί υπάρχουν και τα πνευματικά δικαιώματα.
Αργά ή γρήγορα θα φανεί το γιατί η ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΚΚΕ ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (που βαφτίζει με ευκολία ως "χαφιε", "πράκτορα", "λαμογιο" ή "τσιράκι της αστικής τάξης" ακόμα και το πιο πιστό του μέλος αν έχει γνώμη πέραν της γραμμής), αποφάσισε να "ξεπλύνει" τον Μίκη για τα δεκάδες του ατοπήματα.
Έξυπνος είσαι μάλλον. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει γιατί ξεχάστηκε η πλάτη στον Καραμανλή, η συμμετοχή στο ΚΚΕ Εσωτερικού, η υπουργοποιηση επί Μητσοτάκη και το εθνικιστικό ξέσπασμα στην πλατεία Συντάγματος.
Όλα γίνονται για το "λιλι". Το "μπαγιοκο". Το "μπερντέ".

ΔΕΞΙΟΣ - ΟΎΤΕ ΚΈΝΤΡΟ ΟΎΤΕ ΑΚΡΟ (06/09/2021 10:53)

Ρε συ ΚΟΥΜΟΥΝΙ σε προσπερνάω γιατί ως ΔΕΞΙΟΣ (άρα καπιταλας) έχω πιο καλό και γρήγορο αμάξι. Τι να κάνει το LADA μπροστά στη BENTLEY! Πάμε τώρα στα σοβαρά. Πως εξηγείς ότι η κακία ΔΕΞΙΆ το '81 έχασε από όλο το δημόσιο τομέα; Αφού ήταν τόσο κακία πως και δεν έδιωξε όλους τους αριστερούς από το δημόσιο βάζοντας δικά της παιδιά; Οι καλύτερες, ετοιμες και πολυπληθεις κλαδικές το 81 ήταν στο δημόσιο.
Επίσης Μνημείο Εθνικής Συμφιλίωσης ο Έβερτ δήμαρχος Αθηναίων έκανε στο κέντρο της Αθήνας. Εσύ μιλάς για τα χρόνια του εμφυλίου αλλά εγώ σου μιλώ για πρόσφατα. Για τη μεταπολιτευση. Α! Και κάτι ακόμα. Το Μίκη ο Κωνσταντινος Μητσοτάκης τον έκανε υπουργό του. Όχι ο Τσίπρας. Αυτά.

Ανώνυμος (06/09/2021 11:06)

@ @Σκκ (03/09/2021 16:45)

"συστηματικη κακοποίηση"?
"τρομοκρατηση"?

Τι εννοείτε? Συγκεκριμένα είστε σε θεση να πείτε? Οχι! Απλά παίζετε με λέξεις και έννοιες κι όποιος αφελής τσιμπήσει. Μια ζωή ίδιοι κι απαράλλαχτοι.

Ανώνυμος* (06/09/2021 17:44)

@13.20 Εκτός από την ανάθεση στο Κουτσουμπα τα διαδικαστικά της κηδείας μαζί με τον σύλλογο Φίλων Μ.Θεοδωρακη και την ουσιαστικά παραδοχή ότι όλες πολιτικές θέσεις που πήρε κατά καιρούς ήσαν μικρά μεγεθη και θεωρεί τον εαυτόν του κομμουνιστή, άφησε και διαχειριστή της περιουσίας του το ΚΚΕ;
Δεν γράφτηκε αυτό πουθενά ούτε καν στην επιστολή που δημοσιοποίησε ο Κουτσουμπας ότι θα έχει το ΚΚΕ πρόσβαση στην περιουσία του . Το αργά η γρήγορα θα φανεί δεν λέει τίποτα εκτός από λάσπη ενός τυχάρπαστου που δεν θα μπορούσε να μην είναι αντικομμουνιστής!
Αν έχεις στοιχεία βγαλτα, αν όχι είσαι ένας ακόμα φασιστακος που κρατιέται από τα μαλλιά του για να μην πνίγει στον βόθρο των απόψεων του!

Ανώνυμος* (06/09/2021 18:01)

@10.53 Τι εκλογικά συμπεράσματα είναι αυτά ρε τεράστιε; Ο δημόσιος τομέας αριστερός;
Πριν το 81 κυβερνούσε η ΝΔ πριν η χουντα και πιο πριν ο αποστάτης και η ΕΡΕ!
Ποιος ήταν από αυτούς ο αριστερός που έχτισε με αυτόν τον τροπο τον δημόσιο τομέα που τον βρήκε "αριστερό" το ΠΑΣΟΚ όταν μέχρι το 75 ίσως και αργότερα λειτουργούσαν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων και αριστερός δεν μπορούσε να περάσει ούτε έξω από δημόσιο κτήριο;
Η ΕΕ και οι ΗΠΑ με τον φόβο της ΣΕ επέβαλαν τότε δημοκρατικά ανοιγματα στις χώρες δορυφορους! Όταν διαλύθηκε η ΣΕ έδειξαν πραγματικά το πρόσωπο τους!
Όλοι οι δεξιοί προσπαθούν να προσεταιριστούν αριστερούς ώστε να έχουν άλλοθι! Βέβαια σε θέσεις που να μην επιρρεαζουν τις οικονομικές πολιτικές υποτέλειας της δεξιάς!
Ανώδυνα πράγματα! Άστο να πει στον διάολο! Ασχολεισου με τα αυτοκίνητα!

Ανώνυμος* (06/09/2021 23:34)

Το σχόλιο μου με ένδειξη 17.44 απευθύνεται στον σχολιαστή @Ενας 10.25! και όχι στον "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" 13.20
Συγνώμη για το μπερδεμα!

@Ανώνυμος* (06/09/2021 18:01) (07/09/2021 13:14)

μη με αναγκάσεις να σου αναφέρω δημόσια το ονοματεπώνυμο ντόπιου μεγαλοαριστεριτζή παραγοντα της γσεε (πρώτα κκε, μετά συριζα, μετά λαε) που διορίστηκε σε συστημικότατο τομέα (BANK) επί χούντας. και δεν είναι ο μόνος. δεν τρώμε όλοι σανό ούτε έχουμε μνημη χρυσόψαρου.

Ε όχι και θα ψήφιζαν! Ψήφισαν θες να πεις! (07/09/2021 14:22)

@Ανωνυμος (30/08/2021 22:52)

Γιατί; Αμφιβάλεις ότι «ο Κλούβιος κι η Σουβλίτσα» του τοπικού σύριζα ψήφισαν τον τουρίστα από τη πρώτη Κυριακή; Ως κουτοπόνηροι βέβαια δεν το φώναζαν κιόλας! Έβαζαν όπως πάντα άλλους χρήσιμους ηλίθιους μπροστά να κάνουν τη δουλειά. Έναν τελειωμένο αλκοολικό που ζει στο Μενίδι κι έτρεχε στις συγκεντρώσεις του Βούρου κι ένα δημαρίτη από τη Πρέβεζα που νομίζει ότι το γήπεδο θα είναι ο νέος Παρθενώνας.

Ανώνυμος* (07/09/2021 23:41)

@ 13.14
"Μην με αναγκάσεις"....είτε το αναφέρεις είτε οχι εγώ δεν έχω πρόβλημα!
Αλλά ρε φιλαράκι τα έχεις μπλέξει! Όταν ήταν η χούντα στα πράγματα το ΚΚΕ ήταν παράνομο ! Ακόμα και όπως τα λες να ήταν τα πράγματα "αριστεραντζα" ήταν και ο Δραγασάκης και έχει καταντήσει πιο δεξιός από τον Σόιμπλε!
Από τέτοιες "αριστεραντζες" που έχουν γυρίσει ένα κάρο κόμματα και παρατάξεις, πηξαμε. Κανέναν σοβαρό δεν βλέπω!

Ανωνυμος (08/09/2021 02:33)

@14.22
Δεν θα πω ψήφισαν δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία μήπως και το σώσουν στο 90!
Δεν το πιστεύω αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
Άκου αριστεραντζες !!!
Κλασσικοί παρτακηδες που νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν ρόλο στα τοπικά δρώμενα!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (09/09/2021 21:46)

@23.41

Αυτό το τελευταίο θα έπρεπε να σε προβληματίσει...

Ανωνυμος* (09/09/2021 23:24)

@21.46
Σε τι να με προβληματίσει;
Απλά αυτοί οι τύποι δεν είναι αριστεροί!

Ανώνυμο§ (10/09/2021 11:02)

@ Ανώνυμος* (07/09/2021 23:41)
Γράφεις "από τέτοιες "αριστεραντζες" που έχουν γυρίσει ένα κάρο κόμματα και παρατάξεις πήξαμε".
Δηλαδή την πολιτική διάσταση του Μίκη Θεοδωράκη την απορρίπτεις; Ρωτάω γιατί ο Μίκης πέρασε πολιτικά από παντού, πλην ΠΑΣΟΚ. (Αυτό βεβαίως για 'μένα ήταν που τον έκανε και τεράστιο πολιτικά. Ότι δεν έμπλεξε ποτέ με τη σαπίλα αυτού του κακέκτυπου του Μπααθ).

Διαμαντής Σεϊτανίδης (10/09/2021 17:16)

@23.24

Α ναι, ξέχασα: Υπάρχει και το αριστερόμετρο...

Ανωνυμος* (10/09/2021 23:35)

@17.16
Τα προσπεράσω την ειρωνεια !
Κάποιος για να λέγεται αριστερος η δεξιός πρέπει να πληρεί κάποιες πολιτικές προϋποθέσεις!
Εδώ δηλώνουν αριστεροί αλλά πληρούν τις
πολιτικες προϋποθέσεις ενός δεξιού!
Κανένα αριστερομετρο λοιπόν, απλή λογική!
@11.02 Ιεροσυλία η ταύτιση του Μίκη με τους συγκεκριμένους !
Να μιλάμε δηλαδή για τον οικουμενικό καπελαδουρα όπως λέμε για τον Μίκη!
Έλεος!

Ανώνυμο§ (13/09/2021 11:56)

@ Ανωνυμος* (10/09/2021 23:35)
Αυτό κατάλαβες από το σχόλιο μου;;; Έλεος!!! Ότι προσπαθώ να ταυτισω τον πασοκοδεξιο καπελαδουρα και το συναφι του με τον Μικη;;; Είδες να συμπαθώ έστω λιγο το πασοκ στο σχόλιο μου; Απεναντίας έγραψα ότι αν του εκτιμώ κάτι πολιτικά του Θεοδωρακη ηταν η παγια απόσταση του απ το πασοκ. Ο καπελαδουρας κανονικά θα έπρεπε να τρέχει τη δεξιά υποψηφιότητά του Λοβερδου για το πασοκοκιναλ. Αυτό του ταιριαζει. Τώρα πως και δηλωνει συριζα είναι από τα μυστήρια.

Ανωνυμος* (14/09/2021 23:28)

@11.56
Όταν σου λέω ότι ο καπελαδουρας γύρισε ένα σωρό κόμματα και παρατάξεις και εσύ μου λες ότι απορρίπτω την πολιτική διάσταση του Μίκη που έκανε το ίδιο τι ακριβώς εννοείς; Δεν τους ταυτίζεις;
Όλα τα υπόλοιπα περί ΠΑΣΟΚ ουδόλως με αφορούν!

@Ανωνυμος* (14/09/2021 23:28) (15/09/2021 11:14)

Το πρόβλημα του καπελαδούρα δεν είναι ότι άλλαξε κόμματα και παρατάξεις. Στο κάτω κάτω η πολιτική δεν είναι ποδόσφαιρο ούτε τα κόμματα είναι ομάδες. Δεν είναι απαραίτητα κακό η αναθεώρηση των πραγμάτων. Ούτε απαραίτητα καλό η προσκόλληση με θρησκευτικού τύπου ευλάβεια σε δόγματα και στερεότυπα. Το πρόβλημα του συγκεκριμένου είναι ότι απλά θέλει ρόλο που δεν του τον δίνει φυσικά κανένας μετά τα δύο ανεπανάληπτα φιάσκα (Σταύρου και Γιώργου) που τους έστειλε τρίτους με τις εκτός τόπου χρόνου και λογικής συμβουλές του στη στρατηγική.

Περί... αριστερόμετρου... (15/09/2021 12:38)

Το αριστερόμετρο, για το οποίο έγινε λόγος σε προηγούμενα σχόλια, δεν είναι μύθος. Είναι απολύτως υπαρκτό όργανο.
Ο πρώτος που το δοκίμασε (κυριολεκτικά) στο κεφάλι ήταν ο Τρότσκι κάπου στο Μεξικό τον περασμένο αιώνα και είχε σχήμα ορειβατικής αξίνας.

Ε ρε γλεντια! (15/09/2021 14:18)

Για ποιον "καπελαδουρα" λέτε βρε παιδιά; Αυτόν που παρακαλαγε (κοινως, έκανε... πιτες σε) έναν συμπολίτη μας -διοικητή νοσοκομείου κάποτε- για παροχη λογιστικών υπηρεσιών στο νοσοκομείο με το αζημίωτο;

Ανωνυμος* (15/09/2021 21:55)

@11.14 Σίγουρα η πολιτική δεν είναι ποδόσφαιρο!
Και είναι θεμιτό και να αλλάξεις άποψη! Ποσό αξιόπιστος θα είσαι όμως όταν θα θελήσεις να παίξεις ρόλο στα πολιτικά πράγματα με τις νέες σου θέσεις;
Ποιος να σε εμπιστευτεί σκεπτόμενος μήπως ανακαλύψεις ξαφνικά ότι ξανακανες λάθος;
Γι'αυτό πιστεύω ότι όταν είσαι ενταγμένος σε έναν πολιτικό χώρο κάποια χρόνια και αναθεωρήσεις τις μέχρις εκείνη την στιγμή απόψεις σου πας σπίτι σου και παρακολουθείς με ενδιαφέρον τα πολιτικά τεκταινόμενα χωρίς να επεμβαίνεις!

η αιθουσα κλιματιζεται (16/09/2021 12:18)

@Ανωνυμος* (10/09/2021 23:35)
@ @Ανωνυμος* (14/09/2021 23:28) (15/09/2021 11:14)
@ Ανώνυμο§ (13/09/2021 11:56)
αυτος ειναι ικανος να στειλει το συριζα [που βγηκε πρωτος εδω ακομα και στις εκλογες του 19] δευτερο οταν γινουν βουλευτικες εκλογες. αν και οι κακες γλωσσες λενε οτι ειδικευεται στη τριτη θεση. ο καλυτερος φιλος της νουδου. τους εχει κανει και λαϊκ στη σελιδα τους στο φεισμπουκ. κι αγαπαει και το δημαρχο. δεν ειναι πλεμπαιος. τελευταια εχει μαζι του και ενα μικρο υπακουο σκυλακι απο τη πρεβεζα που γαβγιζει μ ενα νευμα. κι ενα μεγαλοσωμο θηλυκο, τεραστιο, σαν τους μολοσσους που λιαζονταν ολη μερα εξω απ τη στρουγκα οταν ηταν ταβερνα. ησυχο. ουτε ακουγεται.

ΝΙΚΟΣ (17/09/2021 20:12)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Φωτεινή Ζαφειροπούλου

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...

Με γοργούς ρυθμούς προχωρεί το αντιπλημμυρικό της Σκρα, το σημαντικότερο έργο που έχει ανάγκη η πόλη

Γιάννης Τομπούλογλου: «Η πόλη μας ξαναγίνεται οικογένεια»

Η πόλη γλεντάει (και μερικοί σκούζουν...)

Έτοιμη η πρώτη παιδική χαρά- πώς την άφησε ο Βούρος, πώς την έφτιαξε ο Τομπούλογλου

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)

Γιάννης Τομπούλογλου: «Ο Βούρος παρέλαβε Δήμο και παρέδωσε ρημαδιό» (VIDEO)

Παρακολουθήστε ΖΩΝΤΑΝΑ την ειδική συνεδρίαση το δημοτικού συμβουλίου για τον προϋπολογισμό του 2024

Η διαχείριση του παράλογου

Συμπεράσματα από την ενημέρωση του Δημάρχου σχετικά με το αντιπλημμυρικό

Ο Γιάννης Τoμπούλογλου ενημερώνει τους πάντες για τα έργα στην Πίνδου το Σάββατο το απόγευμα

Ο Τομπούλογλου ανοίγει τις παιδικές χαρές χωρίς προϋπολογισμό, όταν ο Βούρος ως Δήμαρχος αδιαφορούσε

Με το «καλημέρα» ήλθε η πρώτη διάκριση για τον Γιάννη Τομπούλογλου

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Φωτεινή Ζαφειροπούλου
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Πόσο περήφανο μπορεί να σε κάνει αυτή η γειτονιά για τους ανθρώπους της! Άνθρωποι ανυπότακτοι, αλύγιστοι, διαβασμένοι, όμορφοι λόγω μόρφωσης...

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...
Xρήστης: 2017
https://www.protothema.gr/greece/article/1484444/nea-filadelfeia-agria-epithesi-se-enan-19hrono-kai-enan-23hrono-tous-htupisan-me-ropala-kai...

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...
Xρήστης: ΑΓΓΕΛΟΣ
Να χαίρεστε τον φίλο σας κ.Σειτανίδη....

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...
Xρήστης: Τι, όχι;
Έχει υπογράψει μνημόνιο όπου υπόσχεται ότι την μισή ευρωβουλευτική του αποζημίωση θα την καταθέτει στην παράταξη της οποίας την αρχηγία την ...

Με γοργούς ρυθμούς προχωρεί το αντιπλημμυρικό της Σκρα, το σημαντικότερο έργο που έχει ανάγκη η πόλη
Xρήστης: Ηλια ριχτοοο...!
Με αφορμή το όμορφο τραγουδάκι θα μπορούσα να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια αφιέρωση στον λατρεμένο πρώην αντιδήμαρχο και νυν εκδότη τοπι...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Στεφάνια και αλλα
@21:08 Όταν είσαι ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ και όχι απλό μέλος οποιουδήποτε κόμματος ή φορέα έχεις θεσμικό ρόλο...δεν είσαι "απλά ένας ανεξάρτητος δημότη...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@17.10 & 21.08 Για να τελειώνει μια διαφωνία που στην ουσία δεν υπάρχει και επειδή όλος ο διάλογος γίνεται με αφορμή το επεισόδιο στο ΠΠΙΕΔ ...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανώνυμος
@Στεφάνια και αλλα (26/03/2024 10:43) Και λοιπόν; Το να είναι κάποιος μέλος ενός κόμματος (οποιουδήποτε κόμματος) αποκλείει το να λειτουργεί...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: @16:57
Οι ιδιότητες υπάρχουν και ακολουθούν όσους τους κατέχουν....δε χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν...και φυσικά άλλο "απλός δημότης" και άλλο "υ...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@22.23 Άλλο διαφωνώ και άλλο ειρωνεύομαι καποιον! @10.43 Ανάλογα που θα βρίσκεται χρησιμοποιεί και άλλη ιδιοτητα! ...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Στεφάνια και αλλα
Κάποια εθεάθη χτες στην κατάθεση στεφάνων να καταθέτει σε κεντρικό ρόλο εκπροσωπωντας συγκεκριμένο πολιτικό χώρο...Νομίζω όλοι καταλάβαμε......

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@Ανώνυμος 23/03/2024 Μίλησε ο επώνυμος. Γελάω καθημερινά να παρακολουθώ δύο ανθρώπους που δεν θα ψήφιζα, να πλακώνονται ποιος θα μιλήσει στο...

Γιάννης Τομπούλογλου: «Η πόλη μας ξαναγίνεται οικογένεια»
Xρήστης: Τσιτσερονε
‘’Ο λαός τραγούδια θέλει ,φτάνουν τα προβλήματα Χόρεψε τον τσιφτετέλι και όλα πια βλαστήματα’’...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@10.14 Πώς αισθάνεσαι που ειρωνεύεσαι κάποιον κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία και το πληκτρολόγιο;...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τάκης είναι ιδέα. Και οι ιδέες δεν παραιτούνται. Δεν ζητάει και συγγνώμη. Οι ιδέες δεν ζητάνε ούτε συγγνώμη. Τώρα είναι και περιττή η συγγ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©