Ξεσηκώνεται η πόλη για το πραξικόπημα Βούρου- Καταγγέλλονται εκβιασμοί

Δημοσιεύτηκε στις 26/08/2021 στην κατηγορία Η πόλη  |  6 σχόλια

Ανάσταση είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα από την απίστευτη και ανεξήγητη (εκτός αν... εξηγείται...) μεθόδευση της εξευτελισμένης στα μάτια του πολίτη διοίκησης Βούρου να προχωρήσει στην απόφαση που μόνη αυτή έχει πάρει, με ΕΝΤΕΛΩΣ αδιαφανή κριτήρια και φωτογραφικές διατάξεις που οδηγούν σε μονόδρομο για την ανάθεση του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη έναντι του ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ ποσού των 3.700.000 ευρώ όταν οι μεν εργαζόμενοι έχουν καταθέση δημόσια πρόταση για αλαγή του ηλεκτροφωτισμού παό τους ιδίους με τελικό κόστος για το δήμο 1.090.000 ευρώ, υπάρχει δε στα συρτάρια του δήμου μελέτη με τελικό κόστος 1.700.000 ευρώ.

 

Η απόφαση Βούρου είναι αντίθετη στην βούληση του δημοτικού συμβουλίου, που είναι το ανώτερο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ όργανο της τοπικής κοινωνίας, γι αυτό συνιστά ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, αλλά και αντίθετη στο περί δικαίου αίσθημα της τοπικής κοινωνίας, η οποία είναι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να απαλλαγεί από τη χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών, με επικεφαλής έναν τουρίστα, που είχε εξαφανιστεί επί 4 δεκαετίες από τη Νέα Φιλαδέλφεια κι ήλθε νύχτα (όπως νύχτα θα φύγει στις επόμενες εκλογές) στηριγμένος στις γνωστές "πλάτες" και άγνωστος μεταξύ αγνώστων στην πόλη μας. 

 

Έτσι, ο ξένος στην πόλη μας Βούρος και όσοι χάρη σε αυτόν απολαμβάνουν την ψευδαίσθηση ψίχουλων τοπικής "εξουσίας" αλλά και όσοι κάθονται στις καφετέριες και βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κάθε μήνα να αυξάνονται ως σύμβουλοι, παρασύμβουλοι και γενικώς Γκρούεζες (άλλωστε ΜΟΝΟ το ατομικό όφελος μπορεί να κάνει κάποιον να στηρίξει έναν καθολικά αποτυχημένο δήμαρχο, που το μόνο πο σκέπτεται είναι τα κάθε είδους προσωπικά του οφέλη και όχι βέβαια το καλό της πόλης για το οποίο έχει αδιαφορήσει παντελώς επί 40 και πλέον χρόνια) προχώρησαν στο πραξικόπημα για λόγους που ο καθένας εύκολα μπορεί να φανταστεί. 

 

Δύναμη Πολιτών: Μεθοδεύσεις κι εκβιασμοί Βούρου

 

Για το θέμα πο έχει συγκλονίσει την πόλη, λάβαμε από τη Δύναμη Πολιτών την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Θα επαναλάβουμε από την αρχή τα γεγονότα, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή με αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και ανεξήγητη επιμονή επιχειρεί να φορτώσει στις πλάτες των δημοτών 3.75 εκ ευρώ για τα επόμενα 9 χρόνια:

 

-   Η δημοτική αρχή της Δύναμης Πολιτών κατάρτισε το 2018 μελέτη αναβάθμισης όλου του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της πόλης με LED, με βάση την οποία ο Δήμος θα εξοικονομούσε 350.000 ευρώ το χρόνο. Η αρχική τιμή του διαγωνισμού (χωρίς δηλαδή τις εκπτώσεις) ανερχόταν στο 1.6 εκ ευρώ (μαζί με το φΠΑ).

 

-   Η δημοτική αρχή Βούρου με - καταγεγραμμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο - ψέματα έβαλε στο συρτάρι την προηγούμενη μελέτη και κατάρτισε νέα, που απογειώνει το κόστος αλλαγής του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη στα 3.75 εκ ευρώ!!!

 

-   Το τμήμα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου τον περασμένο Μάρτιο κατέγραψε όλο το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της πόλης και κατάρτισε μελέτη, σύμφωνα με την οποία η αναβάθμιση του δικτύου σε LED θα κόστιζε (με τιμές αγοράς) 1.1 εκ ευρώ. Επιπλέον, δεσμεύτηκε ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των νέων λαμπτήρων από το προσωπικό του Δήμου, χωρίς δηλαδή να απαιτείται η συνδρομή ιδιωτών.

 

-   Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης τον Απρίλιο αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία να υλοποιήσει ο Δήμος τη μελέτη του τμήματος ηλεκτροφωτισμού, προκειμένου ο δημότης να πληρώσει τουλάχιστον 2 εκ ευρώ λιγότερα απ’ όσα θέλει να δαπανήσει ο κ. Βούρος.

 

-   Η δημοτική αρχή Βούρου, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε στην έγκριση του διαγωνισμού, ύψους 3.75 εκ ευρώ, στην Οικονομική Επιτροπή, όπου με τον αντιδημοκρατικό νόμο Θεοδωρικάκου αναιρέθηκε η απλή αναλογική και δόθηκε στους δημάρχους η απόλυτη πλειοψηφία.

 

-   Το σωματείο εργαζομένων της πόλης, που από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε για το σκάνδαλο ιδιωτικοποίησης του ηλεκτροφωτισμού με τίμημα 3.75 εκ ευρώ, προκήρυξε την Τρίτη 24/8 απεργία και αποχή από τα καθήκοντα των υπαλλήλων του ηλεκτροφωτισμού, που εμπλέκονται στην έκκριση της διαγωνιστικής διαδικασίας, έχοντας παράλληλα και τη στήριξη της ομοσπονδίας των δημοτικών υπαλλήλων (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

 

-   Ως απάντηση στην κήρυξη απεργίας-αποχής του σωματείου εργαζομένων και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η δημοτική αρχή Βούρου απειλεί υπαλλήλους που εμπλέκονται στη διαγωνιστική διαδικασία με πειθαρχικές κυρώσεις αν δεν υπογράψουν άμεσα.

 

-   Μία διαγωνιστική διαδικασία, για την οποία εμείς αρνούμαστε κατηγορηματικά να πιστέψουμε τις κακές γλώσσες που λένε δημόσια εδώ και μήνες ότι φωτογραφίζει συγκεκριμένο ανάδοχο, που κατοικοεδρεύει σε λιμάνι της Βορειοανατολικής Ελλάδας και το όνομά του μοιάζει με ουράνιο σώμα. Μένει φυσικά να δούμε όταν ανοίξουν οι φάκελοι αν θα επιβεβαιωθεί η δική μας καλή πίστη και τα λεγόμενα αυτών των γλωσσών ήταν προϊόν συκοφαντίας ή εάν γνώριζαν κάτι που αγνοούσαμε οι υπόλοιποι

 

Ως Δύναμη Πολιτών δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας στους εργαζόμενους του τμήματος ηλεκτροφωτισμού και στο σωματείο εργαζομένων, που επιχειρούν να στηρίξουν το δημόσιο συμφέρον. Καλούμε τη διοίκηση Βούρου, έστω και την ύστατη στιγμή, να ακυρώσει τη σκανδαλώδη προσπάθεια χρέωσης των δημοτών για τα επόμενα 9 χρόνια με υπερκοστολόγηση της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού κατά 2 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνουμε και προειδοποιούμε ότι στο βαθμό που επιμένουν να προχωρήσουν το σκάνδαλο, κόντρα όχι μόνο στην πλειοψηφία του Δήμου, αλλά και στην πλειοψηφία της πόλης, που συζητά φωναχτά για τον πραγματικό λόγο που γίνονται όλα αυτά, το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Και εκεί θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί επέλεξαν να φορτώσουν στις πλάτες των δημοτών ένα επιπλέον κόστος 2 εκατομμυρίων για την ίδια υπηρεσία.

 

ΥΓ. Την Παρασκευή 20 Αυγούστου γνωρίζουμε μετά βεβαιότητος ότι δεν συνεδρίασε καμία επιτροπή διαγωνισμού του Δήμου, ούτε δια ζώσης, ούτε διαδικτυακά, παρά μόνο στο μυαλό των εμπνευστών αυτού του σκανδάλου. Η προσπάθεια να εξασφαλιστεί ετεροχρονισμένα η υπογραφή των μελών της επιτροπής, τα οποία δεν έχουν καν δει το φάκελο του διαγωνισμού (!!!), όχι μόνο είναι παράνομη, αλλά δείχνει και την ηθική απαξία των εμπνευστών της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Βούρου κατάβασις (VIDEO)- Η «ενημέρωση» στους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Τρώνε τις σάρκες τους στο Βουρέικο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

 

Όλη η πόλη μαζί κι ο Βούρος χώρια...

 

Η ντροπή της πόλης

 

200: Όλη η Ελλάδα γιόρταζε κι ο Βούρος έκανε ομιλία... στα δέντρα!

 

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

 

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα- «Κοιμάται» η διοίκηση Βούρου

 

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας

 

Ο ξένος με το ηθικό μειονέκτημα στην πόλη

 

Εικόνες μιας σκοτεινής πόλης σε παρακμή

 

Δημοτικά τέλη: Η ενωμένη αντιπολίτευση επέβαλε μεγαλύτερες μειώσεις στην ανίκανη διοίκηση Βούρου

 

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

 

Αντιπολίτευση: κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

 

Αχαχαχαχα είναι αλήθεια, Τασουλίνο;

 

Κωμωδία...

 

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου. Μπορείς. Σε περιμένει θέση στη διοίκηση της τσόντας

 

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου, ο δήμος κινδυνεύει με επιτήρηση

 

Εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και Νόμπελ Ειρήνης...

 

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που εξαφανίστηκε για να μην δώσει απαντήσεις

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε 

 

Γράψτε την άποψή σας

Φιλαδελφειώτης (27/08/2021 21:46)

Γράφει η ανακοίνωση της παράταξης Βασιλόπουλου:
"Μία διαγωνιστική διαδικασία, για την οποία εμείς αρνούμαστε κατηγορηματικά να πιστέψουμε τις κακές γλώσσες που λένε δημόσια εδώ και μήνες ότι φωτογραφίζει συγκεκριμένο ανάδοχο, που κατοικοεδρεύει σε λιμάνι της Βορειοανατολικής Ελλάδας και το όνομά του μοιάζει με ουράνιο σώμα. "
Τί θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Είναι πολύ χοντρό αυτό που γράφεται εδώ, σε τέτοιο βαθμό που αν δεν ισχύει να σηκώνει μηνύσεις στο Βασιλόπουλο (είναι βέβαια πολύ πονηρά γραμμένο για να προφυλαχθεί). Αν από την άλλη είναι αλήθεια και ο ανάδοχος που φωτογραφίζεται πάρει το έργο, θέλω να δω που θα κρυφτεί ο Βούρος...

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (29/08/2021 07:20)

Να κρυφτεί ο Βούρος ?? Γιατί να κρυφτεί ο Βούρος ?? Οι άλλοι πρέπει να κρυφτούν .Ξέρετε για ποιούς μιλάω Για τους στηρίξαντες και οι υποστηρίξαντες .Τους θυμάστε ?? Σε κάποια πλατεία στην πόλη μας ,εποχή εκλογών το 2019 !! Θυμάστε τα ''καλά λόγια '' από κάποιο/ους υποψήφιους ''πολιτικούς ταγούς'' και τις ευχαριστήριες δηλώσεις για την υποστήριξη που έλαβε απο αυτούς ο κοςςςςςς Βούρος .Ξυπνάτε αδέλφιααααα . Αυτοί που θα μείνουν στην πόλη μας πρέπει ''ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ'' . ΄Πλησιάζει η ημέρα .

Πίσσα & Πούπουλα (29/08/2021 13:59)

Έχει δίκιο ο ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ!

Aπολογούμενος δεν θα είναι ο Βούρος. Έκανε απλά την δουλειά που του ανέθεσαν, σε μια πόλη με την οποία δεν έχει κανένα δεσμό και στην οποία θα έρχεται στο μέλλον μόνο ως οπαδός της ΑΕΚ αν τελειώσει ποτέ το γιοφύρι της Άρτας που λέγεται υπογειοποίηση. Ο Βούρος ήταν ο πιο ξεκάθαρος απ' όλους.

Απολογούμενοι είναι και θα είναι πάντα όλοι όσοι στήριξαν αυτό το τσίρκο. Κυρίως οι εκτός παράταξής Βούρου, που έτρεξαν να γλυψουν τα κόκαλα που τους πέταξε, αλλά κι εκείνος που διαφώνησε (εκ των υστέρων) επειδή δεν διόρισε όλο του το σόϊ στο Δήμο.

Αν'νυμος (29/08/2021 16:55)

Όλη μα όλη η ντροπή δεν ανήκει στο Βουρο. Ανήκει σε όλους εκεινους που ήταν ανάξιοι να βρουν έναν για επικεφαλής και δήμαρχο ανάμεσα τους και συρθηκαν πίσω από τον τουρίστα. Το ίδιο έκαναν και με τη Γαϊτανα. Οι ίδιοι πάνω κάτω ήταν και τότε. Σε αυτούς (και όχι στο Βουρο) αξίζει κάθε χλευασμός και διαπομπευση. Αν έχουμε στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όλοι αυτοί (αλλά κι οι κολαουζοι των άλλων συνδυασμών που πήραν θεσουλες κι έγραψαν τους ψηφοφόρους τους) δεν πρέπει ούτε να κυκλοφορούν ανάμεσα μας στην επόμενη προεκλογική περίοδο. Μεταμφιεσμενοι θα πρέπει να εμφανιστούν στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (02/09/2021 20:02)

Όλα είναι σωστά αδέλφια που γράφουμε . Ένα θα σας πώ .Εάν δεν καταργηθεί ο σταυρός δεν πρόκειται να δούμε φώς .Γιατί ? Γιατ'ι τότε ο κάθε υποψήφιος θα επιλέγει τους ικανότερους των ικανών στο κάθε ψηφοδέλτιο .Και τότε θα εμφανιστούν τα ικανά στελέχη της αγοράς για να εκτεθούν δημόσια .Δεν θα τρέχουν δεξιά και αριστερά να δίνουν ''μπαξίσια'' για να τους ψηφίσουν .Και να σταματήσει αυτή η καραμέλλα των πολιτών :Καλό παιδί ο Μάκης και γείτονας .Να το ψηφίσουμε .Ναι αλλά ο Μάκης δεν ξέρει να βάζει την υπογραφή του .Μόνο έτσι θα βγούν οι Δήμοι απο το κόκκινο .Και στα τελευταία την ευθύνη της επιτυχίας η αποτυχίας θα την έχει ο επικεφαλής της παράταξης .Ενώ τώρα ο Μάκης που πήρε 400 ψήφους πρέπει να αξιοποιηθεί για να μη δυσαρεστηθούνε οι 450 .Και πάνε όλοι στον πάτο . Εάν δεν γίνει αυτό να περιμένετε ότι κάποια στιγμή οι Δήμοι θα δωθούν σε επιχειρηματίες .Και τότε , καλά κρασσά .Καλό μήνα .

Αστρολόγος (01/10/2021 12:25)

Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα και μετά τρίγωνο με Δία. Κρυμμένες αλήθειες έρχονται στο φως και καίνε προβεβλημένα πρόσωπα.
Διάστημα πυρ. Αλήθειες που καίνε.
Φωτιές φωτός που αφυπνίζουν, ανατρέπουν, γκρεμίζουν. Διασημότητες καταρρέουν.
Πρόσωπα εξουσίας σε βύθισμα.
Μην τους λυπάστε.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

«Ανύπαρκτος ο Βούρος» λέει η Πόλη της Καρδιάς μας

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων

Ζητούν άμεσα μέτρα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;

Νέα περίοδος για τον ΣΟΝΦ

Εκλογές στην τοπική ΝΔ: Οι σαλταδόροι της τοπικής πολιτικής αντιμετωπίζουν τη λαϊκή χλεύη

Προς λειτουργία το κοινωνικό φροντιστήριο της πόλης

Ο δήμαρχος του τίποτα θέλει να συνεχίσει να πληρώνεται για να μην κάνει τίποτα!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο «σφουγγαρίστρας»

Θρήνος για τον Μίκη

Η ώρα της κρίσης: Παρεμβαίνει με ελέγχους η Επιτροπή Ανταγωνισμού για αγορά συστημάτων φωτισμού

Όλη η Ελλάδα πήρε «στο ψιλό» τον Βούρο για το σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού

Τολμήστε κ. Κανταρέλη: Πιστοποιητικό εμβολιασμού για είσοδο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Κανταρέλης 14, Καραβίας 12 και ξαναζεσταμένο φαγητό...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.31 Πού ακριβώς γράφεις στο πρώτο σου σχόλιο για το σχολείο Δαμασίου; Θα μας τρελάνεις; Αν ήθελες να τ ο γράψεις και σου διέφυγε, γιατί ...

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
https://www.youtube.com/watch?v=HHcYVPVLG2A "ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ"...

Όλη η Ελλάδα πήρε «στο ψιλό» τον Βούρο για το σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού
Xρήστης: Προς αναζήτηση προθύμων...
Μοναδική του ελπίδα η 7η Νοεμβρίου που θα γίνουν δημαιρεσίες και θα προσπαθήσει να υπάρξει μια αβανταδόρικη σύνθεση στην οικονομική επιτροπή...

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Δημότης
@διαμαντης Όλο εξυπνάδες για το σχολείο Δαμασιου είπα πως σε πέντε μήνες ήταν έτοιμο ... και όχι πως θα είναι έτοιμο το δικό μας σε πέντε μή...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Πασοκιάδα 2
Και μια ειδική αναφορά στον GAP που ακούγεται ότι το σκέφτεται να κατέβει για υποψήφιος. O άνθρωπος είναι ο ορισμός της αντίφασης. Διαθέτει ...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Πασοκιάδα 1
ΠΑΣΟΚ = βαρύ παρελθόν αλλά καθόλου μέλλον με ψηφοφόρους άτομα προχωρημένης ηλικίας. Οι καλές εποχές είναι πίσω τους, όχι μπροστά τους. Λοβέρ...

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Ανώνυμος
@23:26 Σε ποιο Δήμο είσαι δημότης; Γιατί με αυτά που γράφεις κατά καιρούς δεν φαίνεται να είσαι στο δικό μας Δήμο. "Παίζει" βέβαια να είσαι ...

Ζητούν άμεσα μέτρα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης
Xρήστης: Ανώνυμος
@Marcus Φίλε μου με αυτή ειδικά τη δημοτική αρχή ο καθένας δικαιούται να φωνάζει. Χειρότερη διοίκηση δεν ξαναπέρασε από τη Φιλαδέλφεια....

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@23.26 Χαχαχα δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι ΘΑ το παραδώσουν. Άξιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο (ας τον πούμε) δήμαρχος. "Θα" κι άγιος ο Θε...

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Δημότης
5 μήνες κ το παρέδωσαν ... 5 Χρονια να μας πει η κ. Παπαλουκά τι έκαναν ;;;...

Ζητούν άμεσα μέτρα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης
Xρήστης: Marcus
Ορίστε πού φτάσαμε, να παίρνει το δικαίωμα να φωνάζει μέχρι και ο Βασιλόπουλος!...

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;
Xρήστης: Λέλος Φιλελές
Φταίνε 100% οι δάσκαλοι και οι καθηγητές του σχολικού συγκροτήματος. Αν είχαν ενστερνιστεί το όραμα του Κυριάκου και της Κεραμέως για τα δ...

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;
Xρήστης: Γραφίστας
Είχα αρχίσει να δουλεύω την πρότασή μου για το νέο λογότυπο του δήμου μας, προκειμένου να συμμετάσχω στον διαγωνισμό, αλλά αλλάξανε τα πράγμ...

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;
Xρήστης: Μπ.
@14/10/2021 20:05 Για να κινητοποιηθουν οι εθελοντές πολιτικής προστασίας για μια έκτακτη κατάσταση όπως η χθεσινή, προφανώς θα πρέπει κάπο...

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;
Xρήστης: Ραούλ
Εδώ και μια εβδομάδα μίλαγαν όλα τα δελτία για τον "Μπαλο" και πότε θα χτύπαγε. Αλλά ο δήμαρχος μας είχε κανονίσει να πάει στο συνέδριο της ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©