Πέμπτη 01.06.2023,  

Ξεσηκώνεται η πόλη εναντίον του Βούρου- Όλοι μιλούν για σκάνδαλο

Δημοσιεύτηκε στις 23/06/2021 στην κατηγορία Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα  |  2 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Ανάστατη είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα με τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της καταρρέουσας διοίκησης υπό τον περαστικό από την πόλη μας δήμαρχο Γιάννη Βούρο, καθώς αυτή η παρέα έχει καταρρακώσει κάθε θεσμό της αυτοδιοίκησης, αφού το ανώτατο θεσμικό όργανο που λαμβάνει αποφάσεις είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο ΑΠΕΡΡΙΨΕ τη σκανδαλώδη επιλογή Βούρου να αλλάξει τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης έναντι τριών εκατομμυρίων επτακοσίων χιλιάδων ευρώ, την ώρα που:

 

- Οι εργαζόμενοι στο δήμο εγγυώνται ότι η ίδια δουλειά μπορεί να γίνει και να κοστίσει όχι πάνω από ένα εκατομμύριο εβδομήντα χιλιάδες ευρώ, αλλά και

 

- Υπάρχει έτοιμη μελέτη στα συρτάρια του δήμου που προβλέπει τη αλλαγή του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη έναντι συνολικού ποσού ενός εκατομμυρίου επτακοσίων χιλιάδων ευρώ.

 

- Στελέχη των συνδυασμών της αντιπολίτευσης αλλά και ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι διατυπώνουν ερωτήματα, αλλά απαντήσεις ΔΕΝ Παίρνουν

 

Παρά το γεγονός ότι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, μέσα ενημέρωσης και πάρα πολλοί πολίτες αυτής εδώ της πόλης έχουν απευθύνει το απλό, σαφές και εύλογο ερώτημα στον Γιάννη Βούρο "γιατί θέλεις να ξοδέψεις 3,7 εκατομμύρια ευρώ για κάτι που γίνεται το πολύ με 1,7 εκατομμύρια ευρώ;", ωστόσο καμία απάντηση που να στέκεται στοιχειωδώς στη λογική και το πνεύμα σεβασμού του δημοσίο χρήματος δεν έχει δοθεί από τον δήμο. Η διάτρητη "απάντηση" Τάφα έγινε πραγματική "κουρελού "από στελέχη της αντιπολίτευσης του δήμου κι εξέθεσε τον ήδη πολλαπλώς εκτεθειμένο αντιδήμαρχο Οικονομικών, που έχει μετατραπεί σε θλιβερή "ουρά" του περαστικού από την πόλη Γιάννη Βούρου.

 

Θεσμικό πραξικόπημα

 

Η διοίκηση Βούρου προέβη, όμως και σε ένα πρωτοφανές θεσμικό "πραξικόπημα" καθώς επιχείρησε ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ και μετά την ΑΠΟΡΡΙΨΗ εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου του σκανδαλώδους ποσού των 3,7 εκατομμυρίων για ένα έργο που κάθε εχέφρων αντιλαμβάνεται ότι γίνεται με τα μισά χρήματα, να περάσει την ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΑ από το δημοτικό συμβούλιο πρότασή της, από την Οικονομική Επιτροπή, όπου η διοίκηση (που με βάση το νόμο έχει εκλέξει το 1/3 των δημοτικών συμβούλων), θέλει μόνη της να αποφασίσει για να ξοδέψει αυτό το σκανδαλώδες ποσό.

 

Ήδη στα "στέκια" της πόλης άπαντες οι γνωρίζοντες τα καθέκαστα, αναφέρουν το όνομα μιας συγκεκριμένης εταιρείας που στοιχηματίζουν ότι θα πάρει το έργο, με αποτέλεσμα, η αδιαφορία ή και αδυναμία της διοίκησης και προσωπικά του δημάρχου να απαντήσει στα παραπάνω δυο απλούστατα ερωτήματα (ενώ κάνει τηλεοπτικές δηλώσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ και μόνο...) να έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα σε όλη την πόλη και να έχουν γιγαντώσει την οργή εναντίον μιας διοίκησης που περιφρονεί τους πολίτες στους οποίους δεν δίνει καμία σοβαρή εξήγηση για την απίστευτη σπατάλη, σκορπά ανεξέλεγκτα το δημόσιο χρήμα και δείχνει προκλητική αδιαφορία στο γεγονός ότι η πόλη μιλά για φωτογραφικές διατάξεις που ευνοούν μια συγκεκριμένη εταιρεία. 

 

Ξεσηκωμός της πόλης- Διαμαρτυρία των εργαζομένων στο δήμο

 

Οι εργαζόμενοι του δήμου σήμερα το πρωί προχώρησαν σε διαμαρτυρία στο χώρο του δημαρχείου, καταγγέλλοντας αυτή την απαράδεκτη επιλογή του Γιάννη Βούρου και των συνεργατών του, η οποία επιβαρύνει το δημόσιο κορβανά με περίπου τα διπλάσια χρήματα από όσα απαιτούνται για το έργο, ενώ για να περάσει "το δικό της", παρέκαμψε το δημοτικό συμβούλιο (που αποφάσισε εναντίον της επιλογής του δήμου) σε μια βαθιά προκλητική κι αντιδημοκρατική συμπεριφορά έναντι των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, προκειμένου να περάσει το θέμα "στα μουγγά" από την θεσμικά και πολιτικά υποδεέστερη οικονομική επιτροπή, από την οποία μάλιστα προ ημερών ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ η αντιδήμαρχος Ανθή Παπακώστα, κίνηση που εκλήφθηκε ως αποδοκιμασία της στις μεθοδεύσεις Βούρου για τον "πανάκριβο" ηλεκτροφωτισμό.

 

Η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων αναφέρει: 

 

Αγαπητοί Συνδημότες/Συνδημότισσες

 

Επειδή είμαστε πεπεισμένοι ότι τα συμφέροντα των δημοτών και των εργαζομένων είναι κοινά γι’ αυτό πιστεύουμε ότι και ο αγώνας για την υπεράσπισή τους μπορεί και πρέπει να είναι κοινός. Προϋπόθεση γι’ αυτό είναι η ενημέρωσή σας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο σας απευθύνουμε αυτή την επιστολή-κάλεσμα.

Από την αρχή των μνημονίων μέχρι και σήμερα με ευθύνη των κυβερνήσεων και δημάρχων οι υπηρεσίες απαξιώνονται μεθοδευμένα ώστε να διεισδύσουν ιδιωτικές εταιρείες στις υπηρεσίες των δήμων. Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του δήμου μας επιχειρεί να δώσει σε ιδιωτική εταιρεία την αντικατάσταση των φωτιστικών με LED σε δρόμους και πλατείες με κόστος 3.724.292,26 ευρώ. Συγκεκριμένα το 2021 θα δώσει 100.000 ευρώ ενώ για τα επόμενα 8 χρόνια θα δίνει 453.036,53 ευρώ ανά έτος!!!!

 

Οι εργαζόμενοι του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού αντιπροτείνουν την αναβάθμιση του φωτισμού με LED και την εξοικονόμηση ενέργειας που επί σειρά ετών πρότειναν και απαιτούσαν ότι μπορεί να γίνει με κόστος 1.090.842,80 ευρώ που αφορά την προμήθεια των φωτιστικών. Η τοποθέτηση θα γίνει από τους ηλεκτρολόγους του δήμου σε διάστημα 6 μηνών. Κατ αυτόν τον τρόπο υπερασπίζουν τα χρήματα των δημοτών και τον δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών του δήμου.

 

Για το συγκεκριμένο θέμα με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου ενημερώθηκαν οι δημοτικές παρατάξεις, οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Με αποτέλεσμα στο δημοτικό συμβούλιο στις 7/4/21 καταψηφίστηκε η επιλογή της διοίκησης και υπερψηφίστηκε η τεκμηριωμένη πρόταση του Σωματείου και των εργαζομένων, με ψήφους 19 υπέρ, 12 κατά και 2 παρών. Παρόλα αυτά η διοίκηση Βούρου καταπατώντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προχωρά με διαδικαστικά τερτίπια μέσω της Οικονομικής Επιτροπής την υλοποίηση του σχεδίου με ανάθεση σε ιδιώτες.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ τις δημοτικές παρατάξεις και τους δημοτικούς συμβούλους να υπερασπιστούν την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ τους δημότες, φορείς, συλλογικότητες, σωματεία μαζί με τους εργαζόμενους να υπερασπιστούμε το λαϊκό εισόδημα, χωρίς νέους φόρους και χαράτσια που θα επέλθουν.

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ  ΤΕΤΑΡΤΗ  23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 09.00  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

 

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΜΕ 1.090.842,80 ΕΥΡΩ                        

ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ 3.724.292,26 ΕΥΡΩ

 

Δύναμη Πολιτών: Σκάνδαλο στον ηλεκτροφωτισμό- Η συνέχεια στα δικαστήρια

 

Στην ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο επισημαίνει: 

 

Ο Βούρος αλλάζει τα φώτα στις τσέπες των δημοτών, δαπανώντας 3.724.000 ευρώ για έργο που θα μπορούσε να γίνει με λιγότερα από τα μισά χρήματα

 

Η δημοτική αρχή Βούρου όταν ανέλαβε το 2019 βρήκε ολοκληρωμένη μελέτη για την αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Δήμου με λαμπτήρες LED, κόστους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ (τιμή εκκίνησης διαγωνισμού). Αντίστοιχα, η μελέτη που πραγματοποίησε το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου πριν λίγους μήνες κοστολογεί με τιμές αγοράς (και όχι διαγωνισμού) την αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων του Δήμου σε 1,1 εκατομμύριο ευρώ. Και όμως, με ψέματα και λαθροχειρίες, η δημοτική αρχή Βούρου επέλεξε να πετάξει τις μελέτες αυτές στον κάλαθο των αχρήστων, εκτοξεύοντας το κόστος στα 3,75 εκατομμύρια!!!

 

Πρόκειται για ένα ωμό σκάνδαλο εις βάρος των δημοτών, αφού:

 

Δαπανούν τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα από αυτά που ξόδεψαν γειτονικοί Δήμοι (Ν.Ιωνία, Μεταμόρφωση)

 

Υπερκοστολογούν τουλάχιστον 100% επιπλέον τους λαμπτήρες

 

Υπερκοστολογούν τις συντηρήσεις

 

Τοποθετούν αμφίβολης ποιότητας λάμπες (με μικρότερο κύκλο ζωής)

 

Δεσμεύουν τα χρήματα που πληρώνουν οι δημότες μέσω των ανταποδοτικών τελών για 3 ακόμη δημοτικές αρχές

 

Παραβιάζουν την απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 7/4/2021, με την οποία καταψηφίστηκε η ανάθεση σε ιδιώτη της προμήθειας και εγκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού και υπερψηφίστηκε η αντικατάσταση των λαμπτήρων από το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου με κόστος προμήθειας 1,1 εκ ευρώ.

 

Προχωρούν σε ιδιωτικοποίηση μιας βασικής υπηρεσίας του Δήμου, του ηλεκτροφωτισμού, για 9 τουλάχιστον χρόνια.

 

Το σκάνδαλο αυτό θα έχει μακροχρόνιες συνέπειες για τους δημότες και την ποιότητα των υπηρεσιών που οφείλει να παρέχει ο Δήμος, αφού με μία πρωτοφανή απόφαση στα χρονικά των Δήμων, ενάντια στις αποφάσεις κάθε συλλογικού οργάνου, η δημοτική αρχή αποφασίζει να δεσμεύσει για 9 χρόνια (!) τα ανταποδοτικά τέλη που εισπράττει από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, προκειμένου να πληρωθεί ο ιδιώτης που θα αναλάβει το έργο.

 

Αντί η δημοτική αρχή Βούρου να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε σκέψη να προχωρήσει αυτό το κραυγαλέο σκάνδαλο και να απολογηθεί στους πολίτες, επιλέγει να αντιπαρατεθεί με όρους χυδαιότητας, συκοφαντίας και δημοσιογραφίας τύπου «Μακελειό».

 

Είναι πρόδηλη η αγωνία του κ. Βούρου να προχωρήσει αυτό το «έργο» με κάθε κόστος, όμως δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τους λόγους.

 

 

Καλούμε εδώ και τώρα τη δημοτική αρχή να σταματήσει το σκάνδαλο εκχώρησης του ηλεκτροφωτισμού για 3,75 εκ ευρώ και να αποσύρει το θέμα από την οικονομική επιτροπή.

 

Καλούμε στην κινητοποίηση την Τετάρτη 23/6, στις 9 το πρωί, έξω από το δημαρχείο.

 

Προειδοποιούμε τέλος όσους στηρίξουν αυτήν την κατάπτυστη απόφαση εις βάρος του δημοτικού ταμείου ότι η αυριανή μέρα θα είναι μόνο η αρχή. Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

 

Πόλη της καρδιάς μας: Μνημείο αθλιότητας- Έργο που φωνάζει σκάνδαλο!

 

 

 

Λαϊκή Συσπείρωση: Να δημοτικοί άρχοντες, να μάλαμα...

 

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης αναφέρει: 

 

Αναμενόμενη  η βούληση της Δημοτικής Αρχής ΚΙΝΑΛ-ΝΔ  να παραδώσει και τον ηλεκτροφωτισμό στους ιδιώτες - άλλωστε τα μόνα έργα που προχωρούν σε ολόκληρο τον Δήμο, είναι όσα συνδέονται με επιδιώξεις και συμφέροντα των επιχειρηματιών  Όμως ομολογούμε ότι στην  επιλογή της για στήριξη με κάθε τρόπο των επιχειρηματικών συμφερόντων το… τερμάτισε.

 

 Έτσι, την ώρα που:

 

Δεν έχει κουνήσει το μικρό δακτυλάκι της για την σωρεία προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και από την μετατροπή της περιοχής σε αρένα κερδοφορίας των ιδιωτών.

 

Δεν έλαβε κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας των εργαζομένων του Δήμου από την πανδημία, καμία πρωτοβουλία για την κατάσταση στο σύστημα υγείας και τα σχολεία

 

Μεθοδεύει την παράδοση του Άλσους και  άλλων ελεύθερων χώρων βορά στην επιχειρηματική τους «αξιοποίηση»

 

Επιχειρεί να φιμώσει την συνδικαλιστική δράση με φιρμάνια τύπου «αποφασίζουμε και διατάζουμε»

 

Αφήνει να διαιωνίζονται σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις που απειλούν τη ζωή και την περιουσία της λαϊκής οικογένειας (αντισεισμική θωράκιση, αντιπλημμυρικά έργα κοκ)

 

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Δήμαρχος κ Βούρος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Τάφας αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους για  να … καταθέσουν προσφυγή κατά της  απόφασης που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο με μεγάλη πλειοψηφία και αφορούσε τη…μη ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού !

 

 Ενδεχομένως να ενόχλησε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την υλοποίηση του έργου αντικατάστασης των λαμπτήρων led από τη υπηρεσία του Δήμου, η οποία μπορεί να το κάνει με εξωφρενικά μικρότερο κόστος (μόλις 1.090.842 από 3.724.292 που θα κοστίσει ο ιδιώτης!!)

 

 Τα εύσημα σε Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο για την άοκνη προάσπιση της επιχειρηματικότητας και των κερδών των ιδιωτών, τα συγχαρητήριά μας σε ΚΙΝΑΛ και ΝΔ για τα στελέχη της Δημοτικής τους Αρχής που με συνέπεια εκφράζουν την πολιτική τους. 

 

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου την Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 9:00 στο Δημαρχείο

 

Οι ασόβαρες δικαιολογίες Βούρου

 

Για γέλια είναι οι δικαιολογίες που εμφανίζει η καταρρέουσα διοίκηση Βούρου, μπροστά στο τσουνάμι της οργής των Φιλαδελφειωτών και των Χαλκηδονιωτών: "Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας προχωρά στην υλοποίηση μίας εκ των θεμελιωδών προεκλογικών της δεσμεύσεων: την αναβάθμιση του οδοφωτισμού της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, θα αντικατασταθούν με σύγχρονα φωτιστικά σώματα LED:

2.115 φωτιστικά σώματα στις ψηλές κολώνες μαζί με τους βραχίονες στήριξης

2.540 φωτιστικά σώματα καλλωπιστικού τύπου (δίμπαλα και τα παραδοσιακά φωτιστικά 25ετίας)

30 λάμπες LED σε υπάρχοντα φωτιστικά

Σύνολο: 4.685

Οι προδιαγραφές των παραπάνω θα είναι:

10ετής εγγύηση και συντήρηση

Διάρκεια ζωής >50.000 ωρών

Αντιβανδαλιστικού βαρέως τύπου κατασκευή

Δυνατότητα Dimming (ρύθμιση φωτεινότητας)

Προεγκατάσταση τηλεδιαχείρισης κατάλληλη για το επερχόμενο 5G

Δυνατότητα αλλαγής των LED σε όλα τα φωτιστικά μετά το πέρας της εγγύησης σε περίπτωση βλάβης χωρίς να αλλαχθεί το φωτιστικό σώμα

Απόδοση τουλάχιστον 80% της αρχικής στο τέλος της δεκαετίας

Κόστος για το δημότη: ΜΗΔΕΝΙΚΟ (0€)
Κόστος για το Δήμο: ΜΗΔΕΝΙΚΟ (0€)

Επιβάρυνση Δημοτικών Τελών: ΜΗΔΕΝΙΚΗ (0€)

Το κόστος για την αντικατάσταση και τοποθέτηση των φωτιστικών θα καλύπτεται από τη μείωση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο Δήμος μας ΔΕΝ θα πάρει ΔΑΝΕΙΟ

Στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας τα δημοτικά τέλη είναι από τα χαμηλότερα στην Ελλάδα (0,87€/τ.μ.) και με την αλλαγή των φωτιστικών σωμάτων με LED νέας τεχνολογίας εξασφαλίζεται ότι με την εξοικονόμηση χρημάτων που θα επιφέρει η δραματική μείωση της κατανάλωσης τα δημοτικά τέλη θα παραμείνουν στα ίδια χαμηλά επίπεδα για όλους τους δημότες.

Οφέλη για το δημότη:

- Αναβάθμιση του φωτισμού της πόλης μας

- Μείωση της εγκληματικότητας

- Κανένα τυφλό σημείο – μείωση των ατυχημάτων

- Μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος άνω του 60%

Η προμήθεια και εγκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων θα γίνει με διεθνή διαγωνισμό και με όλους τους ελέγχους που προβλέπονται από την Ελληνική νομοθεσία και τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός του διαγωνισμού ανέρχεται στα 3.724.292,26€. Το ποσό αυτό είναι η υποχρεωτική βάσει νόμου ανώτερη τιμή εκκίνησης σύμφωνα με το ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) και το ΤΠΔ (Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων) για έργα οδοφωτισμού για αυτόν τον αριθμό, την ισχύ και τις προδιαγραφές φωτιστικών σωμάτων. Στο διαγωνισμό αυτό έχει δικαίωμα να συμμετάσχει οποιαδήποτε εταιρεία από την Ελλάδα ή από το εξωτερικό και να προσφέρει την πιο συμφέρουσα τιμή (ΕΚΠΤΩΣΗ) για τις παραπάνω προδιαγραφές φωτιστικών σωμάτων και για τη δεκαετή τους εγγύηση καλής λειτουργίας. Ο διαγωνισμός περνάει από πολλά στάδια και από εξονυχιστικούς ελέγχους του ελεγκτικού συνεδρίου.

42 Δήμοι σε όλη την Ελλάδα έχουν αλλάξει τον ηλεκτροφωτισμό με βάση την παραπάνω νομοθεσία και έχει μειωθεί το κόστος του ηλεκτροφωτισμού με άμεσο όφελος για τους δημότες.

Αναφορικά με τα δικαιώματα των εργαζομένων: Δε θίγεται επ’ ουδενί  το εργασιακό καθεστώς, η μισθολογική κατάσταση, οι συνθήκες εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων εν γένει. Τουναντίον, οι εργαζόμενοι θα έχουν λιγότερο φόρτο εργασίας διότι θα αντικατασταθούν τα παλαιά φωτιστικά σώματα με νέας τεχνολογίας LED και θα μειωθούν κατά πολύ οι βλάβες στον ηλεκτροφωτισμό.

Αναφορικά με την απόφαση 23/2021 του δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με την οποία η αντιπολίτευση ψήφισε την ακύρωση της ανάληψης υποχρέωσης πολυετούς δαπάνης για την αλλαγή του οδοφωτισμού: Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ακύρωσε την απόφαση αυτή διότι το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ να αποφασίζει για θέματα αρμοδιότητας του Δημάρχου και της Οικονομικής Επιτροπής. Η δημοτική αρχή, σεβόμενη τους νόμους και το δημοτικό συμβούλιο, περίμενε επί 60 ημέρες τη γνωμοδότηση της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Ήρθε η ώρα η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος να προχωρήσουν σε ένα έργο πνοής που θα αλλάξει την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

Δεν θα αφήσουμε το δίδυμο Βασιλόπουλου – Τομπούλογλου και κάποιους επαγγελματίες συνδικαλιστές να βυθίσουν την πόλη στο σκοτάδι, λειτουργώντας με ερασιτεχνισμό, χωρίς επιστημονικές μελέτες, χρησιμοποιώντας ψευδή και ανακριβή στοιχεία.

Καλούμε όλους τους δημότες να στηρίξουν τη δημοτική αρχή και να κάνουμε μαζί το βήμα για μια πραγματική αλλαγή για την πόλη μας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Τρώνε τις σάρκες τους στο Βουρέικο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

 

Όλη η πόλη μαζί κι ο Βούρος χώρια...

 

Η ντροπή της πόλης

 

200: Όλη η Ελλάδα γιόρταζε κι ο Βούρος έκανε ομιλία... στα δέντρα!

 

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

 

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα- «Κοιμάται» η διοίκηση Βούρου

 

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας

 

Ο ξένος με το ηθικό μειονέκτημα στην πόλη

 

Εικόνες μιας σκοτεινής πόλης σε παρακμή

 

Δημοτικά τέλη: Η ενωμένη αντιπολίτευση επέβαλε μεγαλύτερες μειώσεις στην ανίκανη διοίκηση Βούρου

 

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

 

Αντιπολίτευση: κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

 

Αχαχαχαχα είναι αλήθεια, Τασουλίνο;

 

Κωμωδία...

 

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου. Μπορείς. Σε περιμένει θέση στη διοίκηση της τσόντας

 

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου, ο δήμος κινδυνεύει με επιτήρηση

 

Εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και Νόμπελ Ειρήνης...

 

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που εξαφανίστηκε για να μην δώσει απαντήσεις

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε

 

Γράψτε την άποψή σας

ανώνυμος (24/06/2021 09:06)

Όσα φώτα και να βάλετε, νύχτα θα φύγετε.
Τελευταία ευκαιρία για όποιον θέλει να διασωθεί, να διαφοροποιηθεί.
Όχι σήμερα.
Ούτε αύριο.
Χθες!

Δημότης (24/06/2021 10:05)

Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στην ωριμότητα των εργαζομένων του Δήμου γιατί κατέρριψαν το αφήγημα του συστήματος της διοίκησης ότι "τα σωματεία μόνο να καταγγέλετε ξέρετε".
Οι εργαζόμενοι του δήμου απέδειξαν ότι δεν διαμαρτύρονται μόνο, ούτε είναι επαγγελματίες διαδηλωτές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ότι μπορεί το έργο να γίνει με 1.090.842,80 και όχι με τα πολλαπλάσια που θέλει (γιατί άραγε ;) η διοίκηση.

Έχει τεράστια σημασία να προτείνεις κιόλας εκτός απ' το να καταγγέλεις απλά.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη

Ο μαθητικός Όμιλος του 3ου Γυμνασίου Φιλαδέλφειας «Οι δαίμονες του Τυπογραφείου» στο Ε–Twinning

Μητρόπολη: Με λαμπρότητα έγιναν τα θυρανοίξια του ναού στην ΑγιαΣοφιά

Η Συμπαράταξη ζητάει εξηγήσεις για τις σχολικές μονάδες

Στο πλευρό του Χάρη Τομπούλογλου και ο Γιάννης Πρατσής

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης

Άλλους 6 ανακοίνωσε ο Γεωργαμλής

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου

Συνελήφθησαν δυο ληστές στους Απομάχους

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου και η κανονικότητα της πόλης μας

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή και ο Κώστας Χωρινός

Ιερά Παράκληση για μαθητές από τον Μητροπολίτη κ.κ.Γαβριήλ

Αναμνήσεις από το μέλλον

Είκοσι χρόνια Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας

Τριάντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε η «Κοινωνίας Βήμα»

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: Χο Χο Χο
Ανωνυμος (29/05/2023 14:00) Ανωνυμος (30/05/2023 21:53) Ναι Χάρη μου. Το 'χουμε δει δεκάδες φορές το έργο. Είναι το κάρμα σου. Θα φτάσεις σ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: Καλα κρασια
ΛΕΕΙ.."ΣΤΗΡΙΞΗ?"..Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ??? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!..ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..1994φιλια..1998τουφεκια...2002κλαμα..2006οδυρμοι.. 2010μπινε...

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη
Xρήστης: Άντε γειά
"σιτίζει καθημερινά και περιθάλπει αδέσποτες γάτες" Σοβαρός λόγος για σταυρό στας εκλογάς. Μπράβο! Καλά πήγε κι αυτό....

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Τηλέμαχος
Θυμάμαι την πρώτη εκδήλωση που ο κυρ. Υπουργός αναφωνούσε με το μικρο του όνομα το Θανάση;;;αλήθεια που πήγε ;;;;...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: ανώνυμος
@τηλεμαχος Έχουν ήδη γίνει εκδηλώσεις αλληλεπίδρασης και θα γίνουν και άλλες. ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: Τηλεγραφικά...
O Μίμης είναι άνθρωπος καλών προθέσεων. Ο τουρίστας τον ενέπαιξε σε ευαίσθητο θέμα. Ο Τόμπυ του υποσχέθηκε ότι θα το διευθετήσει μόλις βγει...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: Ανωνυμος
@21.22 Τώρα εδώ που τα λέμε στην συνείδηση του κόσμου το σόι Μητσοτάκη είναι καταδικασμένο ότι έχει λεηλατησει την χώρα ανεξάρτητα που δεν έ...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: Ανωνυμος
@17.07 Ποιον να τσούξει και τι; Εμένα η παπάρα που έγραψες; Ρε τεράστιε προσπαθώ να σου πω ότι λες μλ@ες! Και από ότι κατάλαβα από το γράψιμ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: Ανώνυμος
Λυκοσυμμαχίες όπως θα έλεγε και το ΚΚΕ. Το βράδυ εκείνο της 1ης Κυριακής που θα βγουν οι σταυροί να είστε κοντά στο εκλογικό κέντρο. Θα πέσε...

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου και η κανονικότητα της πόλης μας
Xρήστης: ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Κι ακόμα μου λένε πως η ψήφος μου δεν μετράει το ίδιο με μερικών απ αυτούς, πως επειδή έχασαν αυτοί έχασε η κοινωνία και πως όποιος ψήφησ...

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου και η κανονικότητα της πόλης μας
Xρήστης: ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Πρίν λίγο καιρό ένα πρωινό Κυριακής με ωραία λιακάδα βγήκαμε με την κυρά-Κατερίνα για καφεδάκι στην πόλη. Μόλις ήρθε ο λογαριασμός πρόσεξα π...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: @Ανώνυμος (30/05/2023 10:55)
Ρουσφετια κι εξυπηρετησουλες δεν μπορει να κανει τοσα οσα του χρειαζονται για να βγει δημαρχος. Χρειαζεται πολλα και δεν τον πανε και ιδιαιτ...

Στο πλευρό του Χάρη Τομπούλογλου και ο Γιάννης Πρατσής
Xρήστης: Βασιλική Κ.
Εξαιρετικός ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Εβγαλε εκατοντάδες ή και χιλιάδες δυνατούς στα μαθηματικά και ακόμα πιο εξαιρετικός χαρακτήρας ανδρός απ όσους έχουμε ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: τα ιδια
Τα ιδια και τα ιδια. Πληροφοριες λενε οτι ο συγκεκριμενος την προηγουμενη φορα ειχε στηριξει τον Βασιλοπουλο επειδη λενε εβαλε συγγενικο του...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: @Στέλιος
Δεν ξέρω αν βάζει τον πήχυ ψηλά αλλά σίγουρα ξέρει και να δημιουργεί και να κουμαντάρει και είναι κι επιστήμονας. Ένα συνοικιακό ποδηλατάδικ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©