Τετάρτη 28.02.2024,  

Ως και τον ίδιο του τον συνδυασμό πάει να διαλύσει ο τοπικός Δελαπατρίδης...

Δημοσιεύτηκε στις 22/04/2021 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  8 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Ξένο σώμα είναι ακόμα και για την πλειοψηφία των στελεχών της «Πολιτών Πολιτείας», πλέον, ο περαστικός από την πόλη μας Γιάννης Βούρος, το «δεξί του χέρι» στην υποβάθμιση της πόλης Ηλίας Τάφας, ο «άρχων το παρασκηνίου» Μιχάλης Κουτσάκης αλλά και όσοι πούλησαν τους ψηφοφόρους τους, πρόδωσαν όσους τους επέλεξαν στις κάλπες, παράτησαν τους συνδυασμούς τους χωρίς καμία εξήγηση (δίνουμε εμείς τις δικές μας...) κι έγιναν τσιράκια του τουρίστα δημάρχου για μερικά ψίχουλα- μια ψευδαίσθηση τοπικής εξουσίας ή/και τις πενταροδεκάρες που πρόσφερε ως αντιμισθία ο τοπικός άρχοντας της αποστασίας. 

 

Σήμερα η «Πολιτών Πολιτεία», ο συνδυασμός που ο τουρίστας στην πόλη μας Γιάννης Βούρος βρήκε έτοιμο (γιατί φυσικά ΚΑΝΕΝΑΝ δεν ήξερε στην πόλη την οποία απαρνήθηκε πριν 40 χρόνια, για να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο) είναι σπασμένος στα δυο:

 

Από τη μια μεριά βρίσκονται σημαντικοί συμπολίτες, που έχουν συνειδητοποιήσει ότι η άφρων κι αδιέξοδη πολιτική Βούρου οδηγεί την πόλη -αλλά και το δικό τους δημοτικό μέλλον- στο γκρεμό και τώρα εκφράζουν την ανοικτή τους διαφοροποίηση, με αφορμή την ανεξήγητη (με όρους λογικής) επιμονή της «τριάδας της συμφοράς» Βούρου- Τάφα- Κουτσάκη να προχωρήσουν στην αλλαγή του οδοφωτισμού της πόλης έναντι 3.700.000 ευρώ, όταν υπάρχει διαβεβαίωση τω εργαζομένων ότι το έργο μπορεί να γίνει με συνολικό κόστος 1.070.000 ευρώ, αλλά και μελέτη του ίδιου του δήμου που δείχνει ότι μπορεί το έργο να γίνει με άψογες προδιαγραφές έναντι περίπου 1.700.000 ευρώ. 

 

Από την άλλη βρίσκεται μια μικρή ομάδα εκλεγμένων και μη, που νιώθουν ότι δεν έχουν καμία τύχη μακριά από τον Βούρο (λες κι έχουν κοντά, χαχαχα...), αφού η τοπική κοινωνία τους έχει πάρει χαμπάρι και τους έχει "στη μαύρη λίστα", κι οποίοι επιχειρούν απελπισμένα να "πωρώσουν" τον Γιάννη Βούρο ώστε να τηρήσει... "σκληρή γραμμή" και να... δείξει ότι είναι δήμαρχος (μη γελάτε ρε παιδιά...) επιβάλλοντας τη θέλησή του.

 

Τι να πεις για σύνθεση, τι να πεις για πολιτικό ελιγμό, τι να πεις για διαπραγμάτευση και για γεφύρωση διαφορών σε αυτούς τους τοπικούς Δελαπατρίδηδες...

 

Θα νομίζουν ότι τους μιλάς κινέζικα...

 

Θα τους έλεγα ίσως και το "δόγμα Λένιν" ("ένα βήμα μπρος, δυο πίσω"), αλλά ασφαλώς θα με ρωτήσουν όλο απορία "ποιος είναι αυτός ο Λένης;"

 

Κατάφερε ο γνωστός για τις επιτυχίες του ηθοποιός, αλλά εξίσου γνωστός για την ανικανότητά του πολιτικός μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια να γκρεμίσει σε ερείπια ένα συνδυασμό που πολλές δυνάμεις της πόλης επιστρατεύτηκαν, προκειμένου να σχηματιστεί και λειτούργησαν σε πολλά επίπεδα, προκειμένου να γίνει δημοτική Αρχή. 

 

Μπορώ δε να πω με το χέρι στην καρδιά, ότι ποτέ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα δεν είχαν κινητοποιηθεί τόσο πολλές και τόσο ισχυρές δυνάμεις, όσο στην περίπτωση της δημιουργίας της Πολιτών Πολιτεία. 

 

Οι δυνάμεις, όμως, αυτές, έκαναν ένα καθοριστικό λάθος: Εμπιστεύτηκαν την ηγεσία του συνδυασμού που εκείνες δημιούργησαν στον πλέον ακατάλληλο να την διαχειριστεί.

 

Ο Γιάννης Βούρος μέσα στα προηγούμενα δυο χρόνια, κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής της τοπικής αποστασίας, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε τόσες ανεξαρτητοποιήσεις και παράλληλα τόσες έμπρακτες μετατροπές από "ανεξάρτητοι" δημοτικοί σύμβουλοι σε υποζύγια του Γιάννη Βούρου. 

 

Ας ανοίξω εδω μια παρένθεση: Χαρακτηριστικό παράδειγμα του ξεπεσμού της τοπικής δημοτικής ζωής είναι η περίπτωση Κωνσταντινίδη.

 

Πριν τις εκλογές έσουρνε τα μύρια όσα στον Βούρο, μετά τις εκλογές ενέδωσε αμέσως στην πρώτη προσφορά Βούρου για έμμισθη θέση αντιδημάρχου (πρώτα είπε "δέχομαι" ο Κωνσταντινίδης και μετά τέλειωσε την φράση του ο Βούρος που του πρόσφερε την έμμισθη αντιδημαρχία, λένε οι κακεντρεχείς...), δηλώνοντας προς τα έξω, στους "χαζούς" Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες, ότι "όποτε συμφωνούμε θα υπερψηφίζουμε, κι όποτε διαφωνούμε θα καταψηφίζουμε".

 

Γρήγορα ο πληθυντικός έγινε... ενικός, γιατί ο δεύτερος εκλεγμένος με τον συνδυασμό, Αλέκος Γούλας, ανεξαρτητοποιήθηκε.

 

Από τότε που έγινε αντιδήμαρχος του Βούρου, ξέρετε πόσες φορές διαφώνησε και καταψήφισε, όπως "διαβεβαίωνε" τους ατυχείς ψηφοφόρους του, κι όλους εμάς;

 

Το μαντέψατε:

 

ΜΗΔΕΝ φορές.

 

ΟΥΤΕ ΜΙΑ.

 

Μια, ρε παιδί μου, έστω για δείγμα.

 

Απαπα, όλα σωστά τα κάνει ο Βούρος και το πιο σωστό είναι ότι έκανε αντιδήμαρχο τον ίδιο τον Κωνσταντινίδη.

 

Βρε τι αητός που είναι αυτός ο Βούρος, που κατάλαβε ότι χωρίς εμένα δεν θα μπορεί να διοικήσει...

 

Ακόμα και τώρα, που μια σειρά δημοτικών συμβούλων της Πολιτών Πολιτείας, σεβόμενοι τον εαυτό τους και τους ψηφοφόρους τους, αντιδρούν στην εγκληματική απόφαση Βούρου για πανάκριβο οδοφωτισμό της πόλης, ο "αντιπολιτευόμενος" Κωνσταντινίδης (που πετάει και κάτι ωραία στα συμβούλια του τύπου "εμείς οι αριστεροί" ή "ζητώ τον λόγο ως επικεφαλής" ε, ρε Σεφερλή, κάποιοι στην πόλη σε έχουν κάνει σκόνη...) είναι ο πλέον φανατικός οπαδός του καταρρέοντος δημάρχου.

 

Αυτή είναι, αγαπητέ αναγνώστη, αγαπητή αναγνώστρια, η κατάντια της πόλης...

 

Επιστρέφω στα της "Πολιτών Πολιτείας". 

 

Στις δυο τελευταίες συναντήσεις των στελεχών του συνδυασμού, ακούστηκαν απίστευτα πράγματα. 

 

Η λέξη "σκοτώθηκαν" μεταξύ τους δεν είναι ικανή να περιγράψει τι ακριβώς έγινε εκεί μέσα. 

 

"Η Αλήθεια", όπως μπορούν να καταλάβουν όσοι ξέρουν πώς κινείται αυτή η πόλη, γνωρίζει ακριβώς τους διαλόγους, τις αντιρρήσεις, τις ενστάσεις και τις εποικοδομητικές προτάσεις πολλών διαφωνούντων, όπως γνωρίζει και την οργίλη αντίδραση Βούρου, την εμμονή του στην πανάκριβη λύση της δικής του μελέτης με φωτογραφικές διατάξεις

 

Φυσικά, γνωρίζουμε και τα αδιέξοδα που παρήγαγε αυτή η απόλυτη εμμονή Βούρου, που -γύρευε για ποιους λόγους- θέλει να τηρήσει ως το τέλος. 

 

Προφανώς, ούτε ονόματα θα γράψω, ούτε διαλόγους θα αποκαλύψω.

 

Μπορώ, όμως, να σας διαβεβαιώσω με τη γνώση των πραγμάτων που έχω, ότι η λύση που προπαγανδίζουν οι Βούρος- Τάφας- Κουτσάκης ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να περάσει, λόγω της αντίδρασης των υγιών στελεχών της Πολιτών Πολιτείας.

 

Κι αν ο Γιάννης Βούρος -κι όποιος άλλος από τα τσιράκια του- επιλέξει να βάλει την υπογραφή του παρακάμπτοντας τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού που άλλοι ετοίμασαν και του πρόσφεραν (ως τώρα δεν απέφυγε καμία γκάφα, γιατί να αποφύγει τώρα;), τότε σας διαβεβαιώνω ότι η Πολιτών Πολιτεία θα διαλυθεί. 

 

Εδώ είστε, κι εδώ είμαι (ΑΥΤΟΣ σε λίγο δεν θα είναι εδώ. Όλο και περισσότερο ακούγεται, πλέον, στους διαδρόμους του δημαρχείου το σύνθημα: Βούρο, ίσια, γύρνα στα Βριλήσσια).

 

Για κάθε εξέλιξη, θα ενημερώνεστε από εδώ...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Τρώνε τις σάρκες τους στο Βουρέικο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

 

Όλη η πόλη μαζί κι ο Βούρος χώρια...

 

Η ντροπή της πόλης

 

200: Όλη η Ελλάδα γιόρταζε κι ο Βούρος έκανε ομιλία... στα δέντρα!

 

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

 

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα- «Κοιμάται» η διοίκηση Βούρου

 

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας

 

Ο ξένος με το ηθικό μειονέκτημα στην πόλη

 

Εικόνες μιας σκοτεινής πόλης σε παρακμή

 

Δημοτικά τέλη: Η ενωμένη αντιπολίτευση επέβαλε μεγαλύτερες μειώσεις στην ανίκανη διοίκηση Βούρου

 

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

 

Αντιπολίτευση: κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

 

Αχαχαχαχα είναι αλήθεια, Τασουλίνο;

 

Κωμωδία...

 

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου. Μπορείς. Σε περιμένει θέση στη διοίκηση της τσόντας

 

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου, ο δήμος κινδυνεύει με επιτήρηση

 

Εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και Νόμπελ Ειρήνης...

 

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που εξαφανίστηκε για να μην δώσει απαντήσεις

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε

 

Γράψτε την άποψή σας

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (22/04/2021 19:57)

Να στείλει κάποιος ρε παιδιά απο κάποιο ζαχαροπλαστείο γλυκά (τούρτες μάλλον) σε όλους τους στηρίξαντες και υποστηρίξαντες την σημερινή διοίκηση .Είναι φοβερή η διορατικότητα ,η πολιτική ευθυκρισία , η πολιτική γατοσύνη και άλλα πολλά ,ορισμένων ανθρώπων ρε παιδιά .Ειλικρινά ΔΕΝ τους ζηλεύω . Για όλες αυτές τους τις ιδιότητες πρέπει ν α τους γλυκάνουμε .Ιδιαίτερα αυτούς που ''θυσίασαν '' ( όπως απεδείχθη ) τό αρχαίο γνωμικό που λέει << ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος >>για να βάλουν επάνω αυτούς που έψαχναν να βρούν Ζεφύρια ( λάθος ζαφείρια ήθελα να πώ ) και κόκκαλα( ξέρετε τι εννοώ ) .Και για να μην μπερδευτούμε όλα είναι φαντασιώσεις και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα .Τα μόνα που πρέπει να πέσουν βροχή σε συγκεκριμμένα μέρη στην πόλη είναι οι ΤΟΥΡΤΕΣ .Καλό Πάσχα σε όλους .Ακόμα και στους ΑΠΟΦΤΟΥΣ ( όπως λέγανε σε μία Ελληνική ταινία ,μαζί με το ΤΡΟΥΠΩΣΑ ΤΩΡΑ !!!(Βουτσάς)

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (23/04/2021 11:57)

Διαβάζω στο άρθρο: "Θα τους έλεγα ίσως και το "δόγμα Λένιν" ("ένα βήμα μπρος, δυο πίσω"), αλλά ασφαλώς θα με ρωτήσουν όλο απορία "ποιος είναι αυτός ο Λένης;"
Το έχω καταλάβει, είσαι κρυπτοκομμουνιστής.
Είναι θέμα δύο συνεδρίων σε καλό ψυχαναλυτή.
Θα σε απελευθερώσει, και θα γράφεις "Αλήθεια" (правда)
(Για όλα τα άλλα που γράφεις, τι να πω, δεν μπορώ ούτε να χαλαρώσω).
Τρεις άνθρωποι, ο Κουτσάκης απόφοιτος δημοτικού, Βούρος ηθοποιός, Τάφας απόφοιτος ΤΕΙ, προσπαθούν να χρεώσουν τον Δήμο 3,7 εκατομμύρια ευρώ, όταν οι περισσότεροι από εμάς (κάποιοι είμαστε και κομμουνιστές, ή δηλώνουμε) δίνουμε μάχη για το κατοστάρικο...
Τα συναισθήματα δεν μπορούν να αποτυπωθούν με λέξεις.
Απλά αναπολώ εποχές που δεν χαριζόμουν κάστανο σε κάτι τέτοια τυπάκια.

"Γιάννης πίνει, Γιάνεις κερνάει" (23/04/2021 15:20)

.... για το ένα και μοναδικό σχόλιο!

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (23/04/2021 16:09)

Aν κάτσει κάποιος και μετρήσει πόσα άρθρα έχουν γραφτεί ειδικά από αυτή την ιστοσελίδα, ως κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή, θα χάσει το μέτρημα.
Το ζήτημα δεν είναι μόνο να επισημάνουμε το πρόβλημα, αν για όλους δεν είναι δεδομένο.
Το ζήτημα είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να λυθεί.
Είναι ξεκάθαρο τι πρεσβεύει η δημοτική αρχή, η οποία δεν είναι μόνο δημοτική αρχή Βούρου. Είναι δημοτική αρχή Βούρου, Κουτσάκη κοκ. Το κυριότερο είναι και η παρούσα ιστοσελίδα, όπως και άλλες, να βρουν όχι το πολιτικό θάρρος, αυτό το έχει (να μου επιτρέψουν κάποιοι: έχει συγκρουσθεί ουκ ολίγες φορές με τον φυσικό πολιτικό της χώρο, φαντάζομαι δε ότι οι μισοί που διάβασαν αναφορά στον Λένιν, μπορεί να νομίζουν ότι ο διαχειριστής είναι μέλος επαναστατικής ομάδας-τέτοια εξυπνάδα) να περιγράψει ποιοι, για ποιους λόγους, με ποιους σκοπούς έφεραν την παρούσα αρχή στο τιμόνι του δήμου.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (23/04/2021 16:09)

Κι όλα αυτά με αποδείξεις, όχι απαραίτητα με ονόματα, με θέσεις που αποδεικνύουν το συμπέρασμα.
Ζούμε πάντως ό,τι πιο μαύρο πολιτικά έχει ζήσει η περιοχή. Οι λέξεις πλειοψηφία, αρχή της λαϊκής κυριαρχίας, δημοκρατία είναι άγνωστοι στον δήμαρχου και τους συν αυτώ.

Ομαδικές αυτοκτονίες στην τοπική αριστερά (23/04/2021 19:10)

Αναμφίβολα ο καθένας έχει το αναφαίρετο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.

Ωστόσο, κάθε φορά που ο Κων/νίδης λέει τέτοιες "ομορφιές" (του τύπου... "εμείς οι αριστεροί", βάζοντας και τον εαυτό του μέσα σε αυτούς) ένας κουκουές, ένας συριζαίος, ένας από το Μέρα25 κι ένας εξωκοινοβουλευτικός, αυτοκτονούν στη λίμνη του άλσους.

Όσον αφορά δε, το "επικεφαλής παράταξης", νομίζω δεν προσφέρεται ούτε για τρολάρισμα. Είναι σαν να ληστεύεις εκκλησάκι. Ακόμα κι ο μπάρμπα Χρήστος ο βαψομαλιάς από τη Κάτω Ρούγα, είναι σοβαρότερος και προσχώρησε κανονικά στη διοικούσα παράταξη. Δεν το παίζει επικεφαλής παράταξης.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/04/2021 16:20)

@11.57

Όποιος διαβάζει Λένιν δεν είναι απαραίτητα κομμουνιστής, φνερός ή κρυφός. Μην ταράζεσαι, κάποιοι για να αποδεχθούν ή να απορρίψουν, πρέπει πρώτα να γνωρίζουν...

΄΄Γερακίνα΄΄ (07/05/2021 07:43)

Δεν σας άρεσε ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και πέσατε ΟΛΟΙ, πούροι αριστεροί έως φασιστές δεξιοί πάνω στην κοινωνία ωστε να μη βγεί ξανά ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.37 Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο. ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.02 Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα π...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον υβριστή Στην Αλήθεια εγώ αποφασίζω, όχι εσείς...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.28 Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@προς πάντα ενδιαφερόμενο Με εκπροσωπεί κάποιος ΔΕΝ σημαίνει συμφωνώ με όσα κάνει, αυτά είναι στοιχειώδη ζητήματα για πρωτοετείς φοιτητές πο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.48 Εκπροσωπούσε όλους τους, δημότες, πόσο πιο σαφώς να το γράψω; Πληρώνω κι εγώ για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού, θέλω - δεν θέλω. Πώς ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον φασίστα Δεν απαντώ σε ηλιθίους, ούτες τους φιλοξενώ στην Αλήθεια. Μη σε ξαναδώ εδώ......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης 'Αρα, αν ασπάζεστε αυτό που γράφετε, τότε εκπροσωπούσε κι εσάς η πρώην δημοτική αρχή σε όλα όσα έκανε, σωστά;...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: γηπεδοστανεαφιλαδελφεια
Το θέμα δεν είναι ότι θα δώσει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου για τον τελικό του Conference, αλλά ότι θα δημιουργηθεί προ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας 13.35 Μάρκος Έρχονται τουλάχιστον 5 χρόνια μαύρα για τα αριστερδέξια τρολ!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο βάλε λίγο το μυαλό σου( αν υπάρχει) να δουλέψει!! Η πλειοψηφία μέσα στο Δ.Σ. φαίνεται στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων! Τώρα την ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.11 Κι αυτό που με ρωτάτε το έγραψα, αλλά δεν διαβάζετε προσεκτικά, οπότε το ξαναγράφω: Στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©