Μόνος υπεύθυνος ο Βούρος για καθυστερήσεις σε άλσος-γήπεδο. Ψάχνει συναλλαγή με Γρετζελιά

Δημοσιεύτηκε στις 08/03/2021 στην κατηγορία Η πόλη  |  1 σχόλιο

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Όσες αστοχίες μπορούσε να κάνει ο Γιάννης Βούρος στην αγωνιώδη προσπάθειά του να προχωρήσει η νέα διαχειριστική του άλσους ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και στο γήπεδο (μόνο αυτό τον νοιάζει σε όλη την πόλη), τις έκανε. Κατάφερε να μην αποφύγει... κανένα λάθος. Ας τα δούμε από την αρχή: 

 

1. Όσα πάνε κι όσα έλθουν

 

Όλα τα θεματα που αφορούν σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, άρα και η διαχειριστική του άλσους που άμεσα συνδέεται με το γήπεδο (κι ας λέει το αντιθετο ο "μυρωδιάς" δήμαρχος), έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο απροετοίμαστα, απαράσκευα, πρόχειρα.

 

Χωρίς προηγούμενη δουλειά από τους αιρετούς (ό,τι κάνουν οι υπάλληλοι, αλλά κι αυτοί χωρίς καθοδήγηση, χωρίς χρονοδιαγράμματα και χωρίς την αντικειμενική δυνατότητα να εργαστούν με πρόγραμμα και σχέδιο.

 

Τους φέρνουν τελευταία στιγμή θέματα, στην τούρλα του Σαββάτου κι οι υπηρεσίες τρέχουν την ύστατη ώρα, έχοντας τους αιρετούς να... επείγονται, ενώ οι ίδιοι κινήθηκαν όπως πάντα, απελπιστικά αργά...).

 

Διαλυμένο ασκέρι, η Πολιτών Πολιτεία του Γιάννη Βούρου, με αλληλοκαρφώματα, υπονομεύσεις και "δηλητήριο" μεταξύ των μελών της, είναι καθημερινή απόδειξη παρακμής, αλλά και της τύχης που έχουν τέτοια συνονθυλεύματα, τα οποία δημιουργούνται την τελευταία στιγμή, χωρίς ετοιμασία, χωρις "ζύμωση" μεταξύ των μελών τους, μόνο και μόνο για να γίνουν οι δουλειές όσων τα επινόησαν.

 

2. Ο Βούρος επιβιώνει, προκαλώντας αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων

 

Ενώ το σημερινό δημοτικό συμβούλιο προέκυψε από την απλή αναλογική, άρα όλοι εξαρχής γνώριζαν ότι κανένας συνδυασμός δεν θα είχε απόλυτη πλειοψηφία, συνεπώς έπρεπε να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις και συμπτώσεις ώστε η όποια πλειοψηφία να αντέξει, ο Γιάννης Βούρος, ξένος σε αυτή την πόλη και στη νοοτροπία της, αντί της συνεννόησης επέλεξε τον δρόμο των αποστασιών.

 

Αρχικά έκανε μια συμφωνία της συμφοράς με τον Παντελή Γρετζελιά και τον πρόθυμο να συμφωνήσει σε ό,τι του τάξουν Τάσο Κωνσταντινίδη (ο οποίος διέλυσε τον συνδυασμό του με ντροπιαστικό τρόπο, αφού είπε ξεδιάντροπα στους υποψηφίους του ότι αυτός έβαλε τα λεφτά, άρα αυτός αποφασίζει τι θα γίνει με τον συνδυασμό, δείχνοντας έτσι τον ξεπεσμό σε όλο του το μεγαλείο).

 

Η συμφωνία ήταν αντάξια ενός Γιάννη Βούρου: Καμία προγραμματική σύγκλιση, καμία πολιτική συμφωνία, μόνο μοίρασμα θέσεων.

 

Έλα μαζί μου και πάρε αυτά.

 

Καθαρή συναλλαγή, μακριά από τα μάτια των πολιτών, μακριά από την κοινή γνώμη της πόλης, την οποία ο αποξενωμένος δήμαρχος συστηματικά κρατάει στο σκοτάδι.

 

Όταν, μάλιστα, "Η Αλήθεια" πίεζε από αυτές εδώ τις σελίδες για να μας δέιξουν τα συνεταιράκια την προγραμματική τους σύγκλιση, ο Γιάννης Βούρος δεν δίστασε ούτε τότε να κοροϊδέψει τους Φιλαδελφειώτες κα ιτους Χαλκηδονιώτες, να τους δείξει πόσο πολύ τους υποτιμά, βγάζοντας μια ανακοίνωση που έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η "προγραμματική σύγκλιση" ήταν... το καλό της πόλης. 

 

Στη συνέχεια η συμφωνία κατέρρευσε (έτσι γίνεται όταν στηρίζεται σε πήλινα πόδια) γιατί ο Γρετζελιάς ήθελε περισσότερα, αλλά κι ο Βούρος ήθελε περισσότερα.

 

Μόνο ενοποιητικό στοιχείο, τα προσωπικά οφέλη.

 

Αυτή είναι η μόνιμη πρακτική Βούρου.

 

Κι επειδή τελικά οι δυο τους (Γρετζελιάς και Βούρος) δεν τα βρήκαν, ο "μυρωδιάς" της πολιτικής δήμαρχος επιστράτευσε έναν ακόμα πιο ποταπό τρόπο να εξασφαλίσει πλειοψηφία: Άρχισε να καλλιεργεί αποστασίες από τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης, με αντάλλαγμα, τι άλλο;

 

Προσωπικά οφέλη, θεσούλες στη διοίκηση και μια ψευδαίσθηση ότι κι οι αποστάστες... "διοικούν" το δήμο.

 

Πραγματική κατάντια, πολιτική, ηθική, αξιακή...

 

Έτσι, μετά τις εκλογές, κι αφού είχαν διεκδικήσει την είσοδό τους στο δημοτικό συμβούλιο με άλλους συνδυασμούς, σταδιακά "ανακάλυψαν" πόσο καλός δήμαρχος ήταν ο Γιάννης Βούρος (αφού τους πρόσφερε θεσούλες για την πάρτη τους στη διοίκηση) ο Θάνος Λέκκας και η Σοφία Αλεφραγκή.

 

Είχαν προηγηθεί, βέβαια, δυο επικεφαλής συνδυσμών, δηλαδή δυο άνθρωποι που δεν ντράπηκαν να εμφανιστούν ενώπιόν μας ως υποψήφιοι δήμαρχοι, για να γίνουν μετά έναντι πινακίου φακής υποτακτικοί, κολαούζοι του Βούρου (αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ ο Κοπελούσος που απλώς τον ψήφισαν οι οικογένειες της παρέας του που είχε βάλει στο ψηφοδέλτιο, έμμισθος αντιδήμαρχος Παιδείας ο Κωνσταντινίδης). Για να δείτε πόσο σάπιο κι ανίκανο είναι το δημοτικό κατεστημένο αυτής της πόλης...

 

3 Ψυχική αποξένωση

 

Με αυτές τις άθλιες πρακτικές Βούρου, της προσωπικής εξαγοράς συνειδήσεων αντί της έντιμης πολιτικής διαπραγμάτευσης ώστε να υπάρξει μια βιώσιμη πολιτική συμφωνία διοίκησης του δήμου, ο "μυρωδιάς" της πολιτικής δήμαρχος δημιούργησε ψυχική και πολιτική αποξένωση από τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης.

 

Παράλληλα, ούτε τον μοναδικό του σκοπό δεν κατάφερε να πετύχει (είπαμε: Δεν υπήρξε αστοχία που να μην την κάνει. Μόνο εκεί είναι άριστος: Στις γκάφες) καθώς παρά τις ντροπιαστικές αποστασίες, πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο δεν έχει.

 

Για την ακρίβεια διαθέτει τους δέκα που εξελέγησαν με τον συνδυασμό του (και που πάντως δεν παραμένουν σε αυτόν επειδή σέβονται ή φοβούνται τον Βούρο, αυτόν πια κανείς δεν τον λαμβάνει υπόψη του) τους δυο... υποψηφίους δημάρχους που έγιναν υποτακτικοί του και τους άλλους δυο που απέσπασε από τους συνδυασμούς Γρετζελιά και Τομπούλογλου. 

 

Έτσι, στο μείζον θέμα της νέας διαχειριστικής του άλσους, ο Γιάννης Βούρος κατάφερε με τον συνδυασμό των παραπάνω ολέθριων πολιτικών λαθών να έχε ιαπέναντί του τη Δύναμη Πολιτών, την Πόλη της Καρδιάς μας, τη Λαϊκή Συσπείρωση και βέβαια όλους τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΘΕΣΟΥΛΕΣ για να ακολουθήσουν τον ντροπιαστικό δρόμο της αποστασίας...

 

Μόνη σανίδα σωτηρίας του, η συναλλαγή με τον Γρετζελιά

 

Έτσι που τα έκανε ο Γιάννης Βούρος, μία λύση έχει πλέον: Να βρει ένα τόπο να συναλλαγεί με την παράταξη Γρετζελιά (ο στενός πυρήνας της οποίας είναι τρία άτομα, οι Παντελής και Χρήστος Γρετζελιάς και ο Γιώργος Αναγνώστου) ώστε αν προστεθούν στην "ομάδα- Φρανκενστάιν" του Βούρου να πετύχουν τον πολυπόθητο αριθμό 17 για να περάσει η νέα διαχειριστική. 

 

Το ερώτημα είναι αν ο Παντελής Γρετζελιάς, που έχει αντιληφθεί τόσο την έλλειψη κάθε πολιτικής ηθικής, όσο και κάθε πολιτικής ικανότητας του Γιάννη Βούρου, μετά το άδειασμα που του έκανε ο δήμαρχος στην αρχική τους (ας την πούμε έτσι) "συμφωνία", θα δεχθεί και πάλι να βάλει πλάτη ώστε ο χειρότερος από κάθε άποψη δήμαρχος που γνώρισε αυτή η πόλη να επιτύχει τον μοναδικό σκοπό, ο οποίος τον ενδιαφέρει: Τις διευθετήσεις στο άλσος ώστε να μην υπάρξουν κανενός είδους καθυστερήσεις...

 

Αναμένουμε...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

 

«Πρωταθλήτρια» στον κορονοϊό η πόλη μας- Ο δήμος κάνει σαν να μην τρέχει τίποτα

 

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα- «Κοιμάται» η διοίκηση Βούρου

 

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας

 

Ο ξένος με το ηθικό μειονέκτημα στην πόλη

 

Εικόνες μιας σκοτεινής πόλης σε παρακμή

 

Δημοτικά τέλη: Η ενωμένη αντιπολίτευση επέβαλε μεγαλύτερες μειώσεις στην ανίκανη διοίκηση Βούρου

 

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

 

Αντιπολίτευση: κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

 

Αχαχαχαχα είναι αλήθεια, Τασουλίνο;

 

Κωμωδία...

 

Διοίκηση για γέλια: Άρχισαν τεστ covid19 στα σχολεία τη μέρα που τα σχολεία... έκλεισαν!

 

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου. Μπορείς. Σε περιμένει θέση στη διοίκηση της τσόντας

 

Να ανέβει ΑΜΕΣΩΣ το κατεβασμένο video της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

 

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου, ο δήμος κινδυνεύει με επιτήρηση

 

Εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και Νόμπελ Ειρήνης...

 

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που εξαφανίστηκε για να μην δώσει απαντήσεις

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε 

 

Γράψτε την άποψή σας

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (08/03/2021 13:35)

Το ζήτημα είναι εντελώς τεχνητό.
Δεν υφίσταται καμμία απολύτως αντίρρηση εντός δημοτικού συμβουλίου.
Απλώς η εργολήπτρια εταιρία προσπαθεί να δικαιολογήσει την καθυστέρηση στην παράδοση του έργου, εφευρίσκοντας ζητήματα που θέλουν (και καλά) απόφαση δημοτικού συμβουλίου.
Το έργο μπορεί να παραδοθεί χωρίς ανάβαθμους, όπως λένε τα σχέδια που κατατέθηκαν.
Οι ανάβαθμοι αποτελούν τροποποίηση της υπάρχουσας άδειας δόμησης.
Αλλού αυτά.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ο δήμαρχος του τίποτα θέλει να συνεχίσει να πληρώνεται για να μην κάνει τίποτα!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο «σφουγγαρίστρας»

Θρήνος για τον Μίκη

Η ώρα της κρίσης: Παρεμβαίνει με ελέγχους η Επιτροπή Ανταγωνισμού για αγορά συστημάτων φωτισμού

Όλη η Ελλάδα πήρε «στο ψιλό» τον Βούρο για το σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού

Τολμήστε κ. Κανταρέλη: Πιστοποιητικό εμβολιασμού για είσοδο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Κανταρέλης 14, Καραβίας 12 και ξαναζεσταμένο φαγητό...

Η ταινία «Ο παίκτης» ανεβαίνει (διαρκώς) στην πόλη...

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του δήμου η ονοματοδοσία ενός δρόμου της πόλης με το όνομα «Μίκης Θεοδωράκης»

Τέλος κι ο Γεωργαμλής από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου

Τα έξι «καρφιά» της παραίτησης Παπακώστα- Τι γράφει και ποια μηνύματα στέλνει

Παραίτηση- βόμβα της Ανθής Παπακώστα

Ανασχηματισμός απελπισίας- Ποιος έλεγε πάντα «ναι» στο Βούρο κι αυτός τον στέλνει στα αζήτητα

Ραγδαίες εξελίξεις-Έκτακτη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου ζητούν 16 μέλη του-Τελεσίγραφο Γεωργαμλή

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: ΄΄Γερακίνα΄΄
Με τον Κανταρέλη στο πλάΪ του, θα ΄΄φάει καλά΄΄ο Ανδρουλάκης !!!!!...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
δεν ήταν ο Γιάννης, εκεί; Α, ξέχασα ο Γιάννης είναι κονφερασιέ του Άδωνι στη Φιλαδέλφεια...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: #ΓΙΑ_ΠΑΝΤΑ_ΠΑΣΟΚ #andreas
Σύντροφε Ανδρουλάκη καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ αν κι εγώ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΟΚ. Γι αυτό ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ. Για να ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ μας. Τώρα είναι η...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Πσσσσσσζζζζ!!!!!!! Τι ΛΕΣ ΤΏΡΑ!!!! /!!
Ο ΝΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ;;; ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ!!!!!! Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΈΜΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ. ...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Τελετάρχης
Από την εποχή που το ΠΑΣΟΚ ξεκίναγε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση με ένα 40% για πλάκα μέχρι σήμερα, έχει μεσολαβήσει το απόλυτο ξεβράκωμα του...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Μαυρόγατα λέμε. _
@ΚΟΥΜΟΥΝΙ Εγω θα ήθελα να δω τα μούτρα του Βούρου και του υπολοίπου θιασου την ώρα που ισοφάρισε χθες στο 90+ ο... Βούρος. Οι συνειρμοί αναπ...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.03 Μικρή διόρθωση: δεν με δέχθηκαν. Με κάλεσαν....

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Περνώντας από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, φοβήθηκα ότι θα μοιράζονται ηρεμιστικά φάρμακα με αυτά που γράφεις... Ξέρεις τους δύο από του...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Ανωνυμος
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που τραμπουκικα διέκοψε την συνεδρίαση προυδοποιωντας ότι ακόμα δεν έχουν δει τίποτα! Σοσιαλιστής συνεργ...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Ζωή σ' εσάς!
Η γλώσσα του προσώπου και του σώματος όσων φαίνονται στις φωτογραφίες δείχνει σαν να το κλαίνε (το Πασοκ). Να ζήσετε να το θυμόσαστε!...

Όλη η Ελλάδα πήρε «στο ψιλό» τον Βούρο για το σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού
Xρήστης: Ανωνυμος
@15.33 Δεν πρέπει να βολευτει και ο Κώστας ο τραγουδιστής; @11.54 ..παρκετεζες του Βούρου ο Λέκκας και η άγνωστη κοπέλλα του συνδυασμού του ...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Ανώνυμος
Κατά βάθος όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε....

Τα έξι «καρφιά» της παραίτησης Παπακώστα- Τι γράφει και ποια μηνύματα στέλνει
Xρήστης: ΝΙΚΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ...

Εκλογομαγειρείο
Xρήστης: Κατερίνα Ξ.
Λυπάμαι για τον "λαϊκισμό". Μόνο και μόνο αυτό δείχνει πως είσαι σε λάθος κόμμα. Βάλε κι άλλο νερό στο μύλο της δεξιάς. Μπορείς!...

Ο «σφουγγαρίστρας»
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Ειλικρινά τι μας ενδιαφέρει πώς αποκαλεί το αφεντικό το τσιράκι του; Μας τον φόρεσε; ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©