Πέμπτη 23.03.2023,  

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

Δημοσιεύτηκε στις 27/02/2021 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  2 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Δυο τινα μπορεί να συμβαίνουν: Ή οι διοικούντες το δήμο δεν έχουν ιδέα από πολιτική κι από ανάγκη για λογοδοσία, ή πραγματικά περιφρονούν αναίσχυντα τους συμπολίτες μας, καθώς ετοιμάζουν εν κρυπτώ τα νέα σχέδιά τους για το Άλσος.

 

Ας διαλέξουν μόνοι τους ποιο από τα δυο ισχύει. Εκτός αν ισχύουν ταυτόχρονα και τα δυο!

 

Δείτε πώς δείχνουν καθαρά ότι θέλουν να κρατήσουν τους Φιλαδελφεώτες και τους Χαλκηδονιώτες στο σκοτάδι για όσα γίνονται στο Άλσος: Ο δήμος εξέδωσε μέσα σε μια μέρα δυο ανακοινώσεις.

 

Θα τις παρουσιάσω και τις δυο ολόκληρες, για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

 

Πρώτη ανακοίνωση: Αφού επί ημέρες η διοίκηση (αρμόδια υποτίθεται για την ενημέρωση των πολιτών για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως το Άλσος) δεν έβγαλε κουβέντα, τσιμουδιά, δεν είπε ούτε λέξη για τις εξελίξεις στο Άλσος, αφού έγινε ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ επιτροπής, αφού συνεκλήθη το δημοτικό συμβούλιο, κι αφού πρώτα δυο από τις συνολικά τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευση εξέδωσαν ανακοινώσεις, κι αφού ΟΛΑ ΑΥΤΑ παρουσιάστηκαν από την "Αλήθεια" και εξηγήσαμε γιατί η διοίκηση και προσωπικά ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος περιφρονεί τους πολίτες, εδέησε η διοίκηση μετά από όλα αυτά να εκδώσει μια ανακοίνωση- περιβόλι, καθώς οι πολίτες έκαναν ξεκάθαρο από τις αντιδράσεις τους στα social media ότι ανησυχούν για τα όσα ετοιμάζονται στο άλσος εν αγνοία τους και με τον δήμαρχο της πόλης να θέλει να τους κρατήσει στο σκοτάδι.

 

Γιατί είναι αληθινό περιβόλι η ανακοίνωση της διοίκησης Βούρου; Διαβάστε την πρώτα ολόκληρη και θα εξηγήσω αμέσως μετά:

 

*****

 

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για τις προτάσεις της Δημοτικής μας Αρχής που αφενός εντάσσονται στο πλαίσιο των προεκλογικών μας εξαγγελιών και αφετέρου αναδεικνύουν το σύνολο της συστηματικής και σημαντικής δουλειάς που έχει γίνει όλους αυτούς τους μήνες από τα στελέχη μας, δουλειά που έχει ως τελικό σκοπό και στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση του άλσους της πόλης μας.  

Αναβάθμιση για την οποία όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι μιλούσαν προεκλογικά και που όλοι οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας επιθυμούν να γίνει πράξη το συντομότερο δυνατό.

Οι προτάσεις της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά τις τροποποιήσεις της υπάρχουσας μελέτης διαχείρισης του άλσους (διαχειριστική μελέτη 2016), με τις απαραίτητες προσαρμογές στο ΦΕΚ Β’5283/01.12.2020 είναι οι εξής:

Η κατασκευή Δημοτικού Αναψυκτηρίου (πρώην Κένταυρος)  βάσει και των οριζομένων δυνατοτήτων που παρέχονται από το ΦΕΚ Β’5283/01.12.2020.

Έργο αναβαθμών εντός ζώνης περίπου 10,00 μ. σε περιοχή του «Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας», έναντι του αδιάνοικτου πεζοδρόμου κατά μήκος της βόρειας και ανατολικής πλευράς του Ο.Τ. 295 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Έργο απορροής ομβρίων υδάτων για την προστασία των διαμορφωμένων πρανών καθώς και μονοπάτι, σε συνέχεια του προτεινόμενου έργου των αναβαθμών.

Φυλάκιο και μπάρα απαγόρευσης εισόδου οχημάτων ανατολικά του υπαίθριου χώρου στάθμευσης, που βρίσκεται στο πλάτωμα που δημιουργείται σε επαφή με το διαμορφωμένο πεζόδρομο της οδού Δεκελείας, στην αρχή του ασφαλτόδρομου που διασχίζει διαγωνίως το άλσος, ξεκινώντας από την οδό Τρωάδος στα δυτικά και καταλήγοντας στην οδό Ικαρίας στα ανατολικά. (Πύλη Ε3)

Δημιουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στο κτίριο της πρώην ΕΜΥ (και αποθηκευτικός χώρος στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου), το οποίο παραχωρήθηκε στο Δήμο από το ΥΠΕΝ για την ανωτέρω χρήση όπως το ΦΕΚ Β’5283/01.12.2020.

Κατασκευή δεξαμενής πυρόσβεσης.

Απομάκρυνση  των αυθαίρετων εγκαταστάσεων από το άλσος όπως υπαγορεύουν οι αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί όπως και το προαναφερόμενο ΦΕΚ για την διαχείριση των αλσών και των δασών του συνόλου της χώρας.

Μετατόπιση της λιθόκτιστης εισόδου Ε1 επί της οδού Ατταλείας και σύνδεση με την υφιστάμενη οδό εντός του Άλσους για την είσοδο –έξοδο οχημάτων.

Έξι (6) είσοδοι για πρόσβαση του κοινού στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και συγκεκριμένα:

Γήπεδο ΑΕΚ (Ε1)

ΠΠΙΕΔ (αριστερά της εισόδου του κτιρίου – Ε2)

Κένταυρος ( Ε3 )

Χίου (Ε4)

Νέα Ιωνία (Ε5)

Νέα Ιωνία (Νέα Πύλη- Ε6)

Κατασκευή λυομένου θεάτρου σύμφωνα με τη παρ.3 του ΦΕΚ Β’5283/01.12.2020.

Κατασκευή τεσσάρων (4) δημοσίων WC  σύμφωνα με τη παρ. 1 του ΦΕΚ Β’5283/01.12.2020.

Δημιουργία χώρου - κιόσκι ψυχαγωγικών εκδηλώσεων πλησίον της λίμνης του Άλσους προκειμένου να φιλοξενείται εκεί η υπό ίδρυση φιλαρμονική του Δήμου μας.

Όμως πέραν του σχεδιασμού μας, της δουλειάς μας και των προτάσεών μας, αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως για ένα τόσο σημαντικό θέμα μπορούν και πρέπει να συνεισφέρουν θετικά όλοι όσοι μετέχουν στα δρώμενα του Δήμου μας.

Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γ. Βούρος προέβη στις εξής κινήσεις.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στάλθηκαν οι σχετικές εισηγήσεις προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους καθώς και τους προέδρους των κοινοτικών μας συμβουλίων.

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου κατατέθηκε πρόταση για μία πρώτη άτυπη συνεδρίαση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη ενημερωτική σύσκεψη με την συμμετοχή του Δημάρχου και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, καθώς και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Δύναμη Πολιτών, Ξανά Μαζί, Πόλη της Καρδιάς μας, Πόλης Ενότητα αλλά και ενός εκπροσώπου των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων.

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε αποδεκτή από την Δημοτική Αρχή η πρόταση που είχε κατατεθεί από πλευράς της αντιπολίτευσης για σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής για την περαιτέρω ενημέρωση - συζήτηση όσον αφορά τις τροποποιήσεις που προτείνονται στην μελέτη διαχείριση του άλσους μας.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου συνεδρίασε η διαπαραταξιακή επιτροπή.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου αποφασίστηκε να συνεδριάσει για 2η φορά η διαπαραταξιακή επιτροπή την Τρίτη 2 Μαρτίου.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου επίσης, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρος απέστειλε πρόσκληση σε όλους τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους για ενημέρωση και συζήτηση επί του θέματος. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 1 Μαρτίου και θα μετέχουν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου.

Διαφορετικές αντιλήψεις και απόψεις σίγουρα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.

Με όλα τα παραπάνω όμως θέλουμε να καταστεί για πολλοστή φορά σαφές, ότι για εμάς οι έννοιες συναίνεση, σύνθεση,  συμπόρευση, συνεννόηση, συνεργασία, δεν αποτελούν κενό γράμμα αλλά συνειδητή πράξη και πολιτική επιλογή.

Ο στόχος άλλωστε πρέπει να είναι ένας και κοινός.

Η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

 

*****

 

Σας προτρέπω να δείτε δυο πράγματα (δεν χρειάζεται περισσότερα) στην ανακοίνωση- ντροπή του δήμου και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

 

Για τη διευκόλυνσή σας τα παρουσιάζω με έντονα γράμματα μέσα στην ανακοίνωση.

 

Αφήνω βέβαια ασχολίαστα τα λιβανίσματα της διοίκησης προς τον εαυτό της, άλλωστε είναι η μόνη που λέει ότι επιδιώκει τη συναίνεση, ενώ ΟΛΟΙ οι άλλοι την κατηγορούν για δημιουργία κλίματος αποστασιών, της δήθεν "σημαντικής δουλειάς που έχει γίνει" αλλά αρνούνται να μας την δείξουν, κι όλα αυτά τα αυτοϊκανοποιητικά, που χαρακτηρίζουν τη διοίκηση και προσωπικά τον δήμαρχο Γιάννη Βούρο.

 

Πάμε στα δυο πράγματα που πρέπει να προσέξετε στην ανακοίνωση.

 

ΠΡΩΤΟΝ: Κάπου στην 8η-9η σειρά γράφει: «Έργο αναβαθμών εντός ζώνης περίπου 10,00 μ. σε περιοχή του «Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας», έναντι του αδιάνοικτου πεζοδρόμου κατά μήκος της βόρειας και ανατολικής πλευράς του Ο.Τ. 295 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής». Κύριοι της διοίκησης είστε καθόλου σοβαροί; Μας περνάτε για ηλιθίους; Είναι "ενημέρωση" αυτό που κάνετε; Ξέρουν οι πολίτες τι είναι οι "αναβαθμοί", ξέρουν ποιο είναι το ΟΤ295, ξέρουν τι σημαίνουν τα αλαμπουρνέζικα που γράφετε στη γλώσσα των τεχνικών, αλλά ΠΛΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ, άρα ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ για τους μη ειδικούς πολίτες, που όμως ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενημερώσετε; 

 

Αντί να βγείτε και να εξηγήσετε ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ τι σημαίνουν οι "αναβαθμοί" που ακριβώς είναι το τάδε οικόπεδο μέσα στο άλσος, αντί να ανοίξετε στο διαδίκτυο τη δυνατότητα των πολιτών να ρωτούν, να ζητούν διευκρινίσεις, να διατυπώνουν γνώμες και απόψεις, ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ και κάνετε άθλιες ανακοινώσεις που αντί να διαφωτίζουν, ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ τα πράγματα για τους πολίτες που δεν έχουν ειδικές γνώσεις πολιτικων μηχανικών, δηλαδή το 99,9% του πληθυσμού της πόλης μας. 

 

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Δείτε το άλλο σημείο της ανακοίνωσης που εμφανίζεται με έντονα γράμματα. Λέει: Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γ. Βούρος προέβη στις εξής κινήσεις, κι ακολουθούν οι δράσεις του δήμου. 

 

Πείτε μου ειλικρινά: ΠΟΥ βλέπετε ενημέρωση των πολιτών σε αυτές τις κινήσεις του κ. Βούρου που διαφημίζει ο κ. Βούρος;

 

Βρείτε μου στην ανακοίνωση του δήμου ΜΙΑ (αριθμητικά:1) κίνηση του Γιάννη Βούρου που ενημερώνει τους πολίτες. Η απάντηση ειναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ.

 

Οι πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας πρέπει να μείνουν στο σκοτάδι και ο δήμος να τους κοροϊδεύει με "ενημέρωση" του τύπου "οι αναβαθμοί και το ΟΤ 295" κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

 

Και για να μην μείνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ για το ότι ο Γιάννης Βούρος θέλει να κρατήσει στο σκοτάδι τους πολίτες για το άλσος, είναι η δεύτερη ανακοίνωση του δήμου. Θέμα του είναι τα ζώα συντροφιάς.

 

Διαβάστε κι αυτή την ανακοίνωση και ακολουθούν οι παρατηρήσεις μου για τα σημεία της που είναι με ένοτνα μαύρα γράμματα (αν αναγουλιάζετε, προσπεράστε τα πρώτα λόγια της αυτοϊκανοποίησης, που υπάρχουν πάντα στις ανακοινώσεις του δήμου επί Βούρου).

 

*****

 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο ζήτημα της προστασίας των ζώων, δίνει βαρύτητα στην εφαρμογή τήρησης της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, προσπαθώντας παράλληλα να περιορίσει τα φαινόμενα εγκατάλειψης των ζώων αυτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, Δημοτικοί Αστυνομικοί του Δήμου μας με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας και της πενταμελούς επιτροπής, αρμόδιας για την παρακολούθηση του προγράμματος του Δήμου, ξεκινούν το επόμενο διάστημα ενημερωτικές δράσεις και ελέγχους σε σημεία της πόλης μας για την εφαρμογή των υποχρεώσεων των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς, όπως αυτές απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία (νόμιμη κατοχή, ηλεκτρονική ταυτότητα, υποχρεώσεις ιδιοκτητών, τήρηση κανόνων ευζωίας κ.α.).

Στόχος μας είναι η αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών, η τήρηση της νομιμότητας καθώς και η εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων.

Ο ιδιοκτήτης ενός ζώου συντροφιάς, είναι υποχρεωμένος για τη σήμανση και την ευζωία του ζώου του.

Το πιστοποιητικό ηλεκτρονικής ταυτοποίησης που χορηγείται από τον κτηνίατρο, προσκομίζεται και πρωτοκολλείται στο Δήμο. Παρακαλούμε θερμά για τη σήμανση των ζώων από όλους τους ιδιοκτήτες για την αποφυγή προστίμων.

Οι υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς

Φροντίζει τον άμεσο καθαρισμό του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του ζώου χρησιμοποιώντας μικρές σακούλες για την απομάκρυνσή τους.

Να έχει προβεί στη σήμανση και καταγραφή των στοιχείων του με ψηφιακή ταυτότητα (τσιπ).

Να έχει εμβολιάσει το ζώο και να προβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα στον κτηνιατρικό έλεγχο του.

Να έχει στειρώσει το ζώο εφόσον δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των ζώων που θα γεννηθούν ή να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. Η απόρριψη νέων νεογνών ζώων σε κάδους ή οπουδήποτε αλλού διώκεται ποινικά.

Nα γνωστοποιεί στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου την πρόθεσή του να αποχωριστεί το ζώο που έχει και το οποίο με την ψηφιακή του ταυτότητα έχει ήδη καταχωρηθεί σε σχετικό αρχείο.

Να συντροφεύει ο ίδιος ή κάποιος άλλος στη θέση του το ζώο στον καθημερινό του περίπατο για να έχει τον άμεσο έλεγχό του.

Να μην εξέρχεται το ζώο από την κατοικία του προκαλώντας ανησυχία με την ανεξέλεγκτη είσοδο του σε άλλους ιδιωτικούς ή κοινόχρηστους χώρους.

Να δηλώνει την «απώλειά» του ζώου στον κτηνίατρο σε διάστημα πέντε ημερών προκειμένου να υπάρχει σωστή και σαφής καταγραφή των δεσποζόμενων ζώων.

Τα πρόστιμα

Παράλειψη σήμανσης με ψηφιακή ταυτότητα (τσιπ): 300 ευρώ

Παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας του ζώου: 500 ευρώ

Εγκατάλειψη του ζώου: 300 ευρώ

Παράλειψη καθαρισμού από περιττώματα ζώου: 100 ευρώ

Παράλειψη κονκάρδας εμβολιασμού: 100 ευρώ

Παράλειψη λήψης μέτρων περιπάτου του ζώο: 300 ευρώ

Πρόκληση ζημιών από το ζώο: 300 ευρώ

Παράλειψη ενημερωμένου βιβλιαρίου υγείας: 300 ευρώ

Κακοποίηση ζώου ή κοινοποίηση πράξης βίας: 30.000 ευρώ

 

*****

 

Δείτε λοιπόν τη διαφορά: Στα ζώα συντροφιάς, ο δήμος ξεκινά (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών με τη δημοτική αστυνομία, ενημερωτικές δράσεις, ελέγχους μέσα στην πόλη κλπ.

 

Για τα ζώα συντροφιάς ο δήμος βγάζει τα στελέχη του στην πόλη για ενημέρωση κι ελέγχους, αλλά γιατ ο Άλσος μας κρατάει σκόπιμα στο σκοτάδι: Ακαταλαβίστικες ανακοινώσεις για τους πολλούς, καμία άλλη ενημέρωση του πολίτη αυτής εδώ της πόλης, άρνηση να κάνει διάλογο με τους πολίτες για το άλσος, όλα να γίνουν γρήγορα και μακριά από την κοινή γνώμη της πόλης.

 

Γιατί αυτό;

 

Γιατί στο μεν ένα θέμα βγάζει στο δρόμο τις υπηρεσίες του δήμου για ενημέρωση, ενώ στο ΜΕΓΑ θέμα του Άλσους κρατά ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στο σκοτάδι τους πολίτες;

 

Τι ακριβώς έχετε να κρύψετε από τους Φιλαδελφειώτες και τους Χαλκηδονιώτες για το Άλσος κύριε Βούρο και τους κρατάτε στη γωνία;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

 

«Πρωταθλήτρια» στον κορονοϊό η πόλη μας- Ο δήμος κάνει σαν να μην τρέχει τίποτα

 

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα- «Κοιμάται» η διοίκηση Βούρου

 

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας

 

Ο ξένος με το ηθικό μειονέκτημα στην πόλη

 

Εικόνες μιας σκοτεινής πόλης σε παρακμή

 

Δημοτικά τέλη: Η ενωμένη αντιπολίτευση επέβαλε μεγαλύτερες μειώσεις στην ανίκανη διοίκηση Βούρου

 

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

 

Αντιπολίτευση: κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

 

Αχαχαχαχα είναι αλήθεια, Τασουλίνο;

 

Κωμωδία...

 

Διοίκηση για γέλια: Άρχισαν τεστ covid19 στα σχολεία τη μέρα που τα σχολεία... έκλεισαν!

 

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου. Μπορείς. Σε περιμένει θέση στη διοίκηση της τσόντας

 

Να ανέβει ΑΜΕΣΩΣ το κατεβασμένο video της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

 

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου, ο δήμος κινδυνεύει με επιτήρηση

 

Εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και Νόμπελ Ειρήνης...

 

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που εξαφανίστηκε για να μην δώσει απαντήσεις

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε 

 

Γράψτε την άποψή σας

Μystery train (27/02/2021 18:30)

Η σημερινή διοίκηση, με τους φανερούς και «κρυφούς» συμπαίκτες της, έφτασε στα όριά της. Οι ασχολούμενοι χρόνια με την τοπική πολιτική σκηνή, έχουν μυρίσει από καιρό την πτωμαΐνη. Γι' αυτό και κάποιοι ετοιμάζονται μεθοδικά. Και δε μιλώ για περιπτώσεις που δηλώνουν υποψήφιοι δήμαρχοι, για να διογκώνουν το εκλογικό τους μέγεθος, προσδοκώντας να διαπραγματευτούν μισθοδοτούμενα αξιώματα.

Μπάλιος (07/03/2021 21:20)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης

Εδώ τους στέλνουν έτοιμα δελτία τύπου οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται :

https://www.kosmosnf.gr/2021/03/dimarchos-tragelafos/

Κατά τ' άλλα πλήρωνε μαΚάκα φιλαδελφειώτη δυο αργόμισθους (όπως αποδεικνύεται από το δημοσίευμα του ΚτΝΦ) για γραφείο τύπου και επικοινωνία.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Στ. Θεοδωράκη (video)

Γιάννης Οικονόμου: Πρώτη στην Ευρώπη στην καινοτομία η Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: Πρωτόγνωρη επικοινωνιακή αναισθησία Μητσοτάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Άλλοι δήμοι (όχι εμείς επί Βούρου...) προσέχουν πραγματικά τις σχολικές τους υποδομές

Δεν κάνει πίσω ο Μακρόν...

Η αλήθεια για το νερό μέσα από 10 ερωτήσεις κι απαντήσεις

Μεγαλώνει η παρουσία της Microsoft στην Ελλάδα

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Μια ωραία πεταλούδα...

Αυτά είναι τα τιμολόγια ρεύματος Απριλίου- Συγκρίνετε κι επιλέξτε το φθηνότερο

Το σχόλιο του «Θηραμένη» για τον Πούτιν

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες δεν κινδυνεύουν από τις περιπέτειες της Credit Suisse

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ χρωστάει, κατά δήλωσή του, ο μπαταχτσής Γιάννης Βούρος!

Βούρος εκτός τόπου και χρόνου... (όπως πάντα)- video

Τάκης Ταβλαρίδης

Μια ωραία πεταλούδα...

Κούλουμα παντού στην Αττική- Στο Βουριστάν τίποτα- Στο Άλσος ερημιά- Παντού γλέντι, εδώ μιζέρια

Οι άξιοι Δήμαρχοι δημιουργούν στις πόλεις τους, οι άχρηστοι όχι...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Μίμης Παπαϊωάννου

Συμπαράταξη: Διοργανώνει αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.53 Δικό μου είναι αυτό το φταίξιμο- εγώ το σκάναρα πρόχειρα, ή μάλλον "στο πόδι" για να το ανεβάσω πιο γρήγορα...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντίνος
@ George (23/03/2023 00:04) ΑΕΚΑΡΑ μου, θερμή παράκληση να τον αποκαλείς Λάκη κ εσύ τον ανόητο που γράφει ακατάπαυστα τις ασυναρτησίες του! ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντίνος
@ Ανωνυμος (22/03/2023 21:42) Γεια σου Λάκη αριθμέ! Λάκη σε βάφτισα να ξέρεις! Λάκη Ζήσε τον εφιάλτη σου στην κιτρινόμαυρη ΝΦ Lakis live y...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
Καλά ρε παιδιά, ούτε ένα χαρτί ίσιο δεν μπορεί να στείλει? Δεν ξέρει πως βγαίνουν οι φωτοτυπίες, ούτε πως στέλνονται τα E-MAIL? Του δώσανε τ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ανώνυμος
Σεβαστή η φιλοδοξία του να θέλει να γίνει δήμαρχος αλλά χρειάζεται και αυτογνωσία....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Anonymous
@ Δημότης Πιόνγιανγκ (23/03/2023 08:05) Στα τσακίδια αν δε σου αρέσει! Κ γήπεδο κ σουβλατζίδικα κ χιλιάδες επισκέπτες κάθε εβδομάδα κ ΑΕΚτζη...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Γρετζελιάς απο πίσω ?Σίγουρα .Θυμάστε τι έγινε στις εκλογές του 2010 ? Η κα Έφη μπροστά και ο Γρετζελιάς απο πίσω .Το ίδιο θα γίνει και τώρα...

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του
Xρήστης: Καληνύχτα κ. Βούρο
@ (22/03/2023 11:39) Τώρα μάλιστα! Μου έκανες τη μούρη κρέας! Σου είπε κανείς ότι είμαι δπ ή ότι με νοιάζει πόσοι μαζεύονται στη δπ; Σε μπέ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Δημότης Πιόνγιανγκ
Όλο το άλσος γήπεδο. Όλη η πόλη σουβλατζίδικο....

Μια ωραία πεταλούδα...
Xρήστης: Μεγάλη μαυρόγατα
Με Άρη Βασιλόπουλο και Πρωτάθλημα πήραμε και Κύπελλο. Με Βούρο μόνο φωτογραφήσεις και διαγγέλματα στο γήπεδο εδώ και τέσσερα χρόνια....

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: La Chandeleur
Η πλάκα είναι ότι την εποχή που μεσουρανούσε ο Παπαϊωάννου τη δεκαετία του '70 προς '80 ο Χάρης ήταν βάζελος....

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: George
Ακόμα κλαίτε για το γήπεδο κακομοίρηδες; Σας το λέμε εδώ και χρόνια. Σε όποιον δεν αρέσει το γήπεδο ας μην ερχόταν να ζήσει δίπλα σε αυτό. Α...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ανωνυμος
Γεια σου Μητσαρα (18.30) νούμερο!...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντινος
Το λαϊκό προσκύνημα ενόχλησε 1 ανεγκέφαλο… Η ονοματοδοσία δρόμου ενόχλησε επίσης… Δε φεύγετε επιτέλους από την περιοχή να ησυχάσετε παράσ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Μαριγουλα-Μαριγω.
Αυτη την ανακοίνωση περίμενε ο Φιλαδελφειώτικος και ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΛΥΣΑΝΔΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©