Δευτέρα 20.03.2023,  

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος

Δημοσιεύτηκε στις 23/11/2020 στην κατηγορία Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα  |  8 σχόλια

Μια ακόμα απόδειξη ότι ο περαστικός από την πόλη μας δήμαρχος Γιάννης Βούρος είναι, όπως λέει ο λαός μας "ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι" αποτελεί ο θόρυβος που υπογείως επιχειρεί να κάνει εναντίον της κυβέρνησης και ειδικότερα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, επειδή, όπως λέγεται, ο τελευταίος "καθυστερεί" τις λύσεις στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, με αποτέλεσμα να επηρεάζoνται δυσμενώς τα σχέδια της ΑΕΚ. 

 

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Βούρος περιέγραψε με μελανά χρώματα τις "καθυστερήσεις" για την αξιοποίηση του άλσους με συμμετοχή της ΑΕΚ, και τις οποίες απέδωσε "στη διαδικασία των υπογραφών". 

 

Δείχνοντας για πολλοστή φορά την πλήρη έλλειψη πολιτικής αντίληψης, ο περαστικός από την πόλη μας δήμαρχος προσπάθησε να... απαντήσει σε κάτι, τια το οποίο δεν ρωτήθηκε, λέγοντας (και μάλιστα δυο φορές, όχι μία, κάτι που δείχνει τις προθέσεις του) ότι "η συνεργασία μας με το υπουργείο είναι άψογη".

 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ: Αν η συνεργασία σας είναι "άψογη", τότε γιατί καθυστερούν "στη διαδικασία των υπογραφών" τα πράγματα;

 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Δεν ξέρετε ότι υπογραφές βάζει ελάχιστες η γραφειοκρατία και τις καθοριστικές η πολιτική ηγεσία; 

 

Την ώρα, λοιπόν, που ο Γ. Βούρος έκανε τέτοιες χονδροειδείς γκάφες, λέγοντας ξανά και ξανά "πόσο καλή είναι η συνεργασία με το υπουργείο" ενώ αμέσως μετά παρουσίαζε προβλήματα, την ίδια ώρα δουλοπρεπείς γραφίδες εξαπέλυσαν βόρβορο ύβρεων και απαράδεκτων υπονοούμενων εναντίον του Κωστή Χατζηδάκη.

 

Υποτιμά τη νοημοσύνη μας!

 

Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: Εμείς λέμε ΝΑΙ σε κάθε προσπάθεια πίεσης της αυτοδιοίκησης προς την κεντρική εξουσία, προκειμένου η τελευταία να κινηθεί, επιτέλους, προς όφελος της πόλης μας και των κατοίκων της. 

 

Είναι όμως ιταμή πρόκληση του περαστικού από την πόλη δημάρχου Γιάννη Βούρου, όποτε η ΑΕΚ βλέπει καθυστερήσεις, εκείνος να φωνάζει και να πιέζει, αλλά να είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΝ από κάθε άλλη ανάγκη της πόλης, από κάθε απαραίτητη υποδομή, από κάθε ουσιαστική προσπάθεια βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των Φιλαδελφειωτών και των Χαλκηδονιωτών. 

 

Αυτή η προκλητική αδιαφορία του για όλα όσα έχουν σημασία για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, κάνει προφανώς ύποπτη την πρεμούρα του να βάλει το δήμο μπροστάρη στις διεκδικήσεις της ΑΕΚ και μόνον...

 

Ναι, εμείς θα χειροκροτούσαμε την "πρεμούρα" του περαστικού δημάρχου Γιάννη Βούρου για το γήπεδο της ΑΕΚ και το Άλσος, εάν τον είχαμε νωρίτερα δει να προσπαθεί να κάνει κάτι, έστω και το παραμικρό, για λ.χ. το "γιοφύρι της Αρτας" που λέγεται αντιπλημμυρικά έργα τη βόρεια Φιλαδέλφεια, τα οποία έχουν βαλτώσει επί δεκαετίες.

 

Εκεί που παλαιότερα κινδύνεψαν όχι μια, αλλά περισσότερες φορές να χάσουν τη ζωή τους συμπολίτες μας. Εκεί που χάθηκαν περιουσίες, που το ορμητικό νερό παρέσυρε αυτοκίνητα, μπήκε σε σπίτια, προκάλεσε καταστροφές. 

 

Ένας δήμαρχος που θα είχε στοιχειώδη, έστω, σχέση με την πόλη, θα όφειλε να γνωρίζει ότι ΑΥΤΟ είναι το πρώτο σε προτεραιότητα έργο για την πόλη μας και τους κατοίκους της.

 

Κι έπρεπε να είναι ΕΚΕΙ, στη Σκρα, στη Σερρών, στα αρμόδαι γραφεία της κυβέρνησης και της δημοσίας διοίκησης για να πιέζει, και ταυτόχρονα να δείχνει ότι είναι παρών σε όλους αυτούς τους δρόμους που οι κάτοικοί τους έχουν δει και ξαναδεί το χάρο με τα μάτια τους. 

 

Πότε πίεσε γι αυτά ο κ. Βούρος;

 

Πότε προσπάθησε να επισπεύσει τις "διαδικασίες των υπογραφών" στα αντιπλημμυρικά έργα;

 

Πότε έκανε ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το να συζητά γενικώς και αορίστως για την περιοχή της Νησίδας (για να θυμηθώ τα πρόσφατα) στο δημοτικό συμβούλιο;

 

Τους τα είπε έξω από τα δόντια ο καφετζής της περιοχής: "Τα ίδια ακούμε επί δεκαετίες".

 

Πού είναι οι προτάσεις και κυρίως οι πράξεις του για τα μεγάλα έργα στην πόλη μας; 

 

Πού είναι ο σχεδιασμός του για μεγάλα έργα στην πόλη και το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίησή τους; 

 

Σε όλα αυτά, ο κύριος Βούρος ήταν και παραμένει παντελώς, πλήρως και προκλητικά απών.

 

Η πόλη, απλώς ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

 

ΑΝ τον ενδιέφερε, θα είχε φροντίσει να αποδείξει στους κακόπιστους ότι μπορεί και πιέζει και φέρνει αποτελέσματα ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ, εκτός των ενδιαφερόντων της ΑΕΚ.

 

Εκεί όμως, όχι απλώς δεν έχει φέρει αποτελέσματα, αλλά ούτε καν έχει πιέσει, ούτε καν έχει ασχοληθεί σοβαρά, πέραν των θεωρητικών συζητήσεων έτσι, για να περνάει η ώρα... 

 

Γιατί; 

 

Μόνο ΑΕΚ, τα υπόλοιπα της πόλης δεν τον ενδιαφέρουν

 

Διότι τα άλλα θέματα της πόλης μας, πλην ΑΕΚ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. 

 

Το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι η ΑΕΚ. 

 

Γιατί ΔΕΝ τον ενδιαφέρει η πόλη και τον ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η ΑΕΚ;

 

Σε αυτό, απάντηση θα δώσει ο καθένας και η καθεμιά από εσάς.

 

Κι εμάς όλους μας ενδιαφέρει η ΑΕΚ και δώσαμε αγώνες για να γίνει το γήπεδο όταν ο κύριος Βούρος ήταν εντελώς απών, αραχτός στα αγαπημένα του Βριλήσσια, ξένος κι αποκομμένος πλήρως από το "Ζεφύρι" όπως προσβλητικά είχε αποκαλέσει την πόλη μας.

 

Τότε, εμείς εδώ παλεύαμε για να γίνει το γήπεδο, αντιμετωπίζαμε λάσπη, διώξεις, κυνηγητό, απειλές...

 

Κανείς μας τότε δεν τον είδε στην πόλη τον Γιάννη Βούρο.

 

Μόνο όποιος πήγαινε στο γήπεδο, στο ΟΑΚΑ, τον έβλεπε...

 

Στους δρόμους, στις πλατείες, στα στέκια της πόλης, δεν υπήρχε ΠΟΥΘΕΝΑ, όταν δίναμε τεράστιο αγώνα επί Βασιλόπουλου για να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να μπει μπροστά η Αγιά Σοφιά. 

 

Εκείνος, και τότε και πάντα, ήταν αυτό που πάντα διάλεξε να είναι για την πόλη μας: Ένας ξένος! 

 

Κάνει λοιπόν αλγεινή εντύπωση η πρεμούρα του περαστικού από την πόλη δημάρχου Γιάννη Βούρου να στραφεί ουσιαστικά (παρά την άτεχνη προσπάθεια λεκτικού εξωραϊσμού) εναντίον του Υπουργείου Περιβάλλοντος και ειδικότερα του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, σε αγαστή συνεργασία με εξαρτημένες από την κιτρινόμαυρη εξουσία γραφίδες, που υπάρχουν στο χώρο μόνο και μόνο γιατί παριστάνουν τα "πιστόλια". 

 

Παράλληλα κάνει σαφή τον εντελώς ιδιοτελή ρόλο που παίζουν τα υποπόδια του περαστικού δημάρχου, τα οποία στα λόγια είναι με την κυβέρνηση όταν απευθύνονται σε αφελείς, αποκαλούν δήθεν τον υπουργό Περιβάλλοντος με το μικρό του όνομα (για να δείξουν στους ευκολόπιστους ότι έχουν... οικειότητα), όταν όμως ο δήμος στρέφεται άδικα και ύποπτα εναντίον του Κωστή Χατζηδάκη, εκείνοι κρύβονται πανικόβλητοι κάτω από τα γραφεία τους, μη τυχόν τους δει κανείς και τους ζητήσει να πάρουν θέση.

 

Από κοντά και τα δυο- τρία παπαγαλάκια, τα πεκινουά της ΑΕΚτζήδικης εξουσίας, αυτά που μόνο γλύψιμο ξέρουν να κάνουν στον Δημήτρη Μελισσανίδη (ο οποίος, όμως, είμαι βέβαιος πως γνωρίζει ότι οι εξουσίες πέφτουν πρώτα και κύρια από τους πραιτωριανούς τους κι έχει τον τρόπο του να τους βάζει στη θέση τους) βγήκαν κι άρχισαν να αφήνουν απαράδεκτα υπονοούμενα εναντίον του κ. Χατζηδάκη, χαρακτηριστικά του ήθους και της αισθητικής τους, όπως ότι είναι "ανίκανος" ότι "κάτι εξυπηρετεί" κι άλλα τέτοια εμετικά, αλλά πολύ γνώριμα στις πεκινουά γραφίδες. 

 

Πηγές από το Υπουργείο Περιβάλλοντος επ' αυτών, διευκρίνησαν: Σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, ο αρμόδιος υφυπουργός, Νίκος Ταγαράς, επεξεργάζεται μια οριζόντια λύση για τα άλση σε όλη την Ελλάδα που θα αντανακλά σε αντίστοιχες ευρωπαϊκές πρακτικές. Όπως έγινε γνωστό, η σχετική λύση θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα. Όπως υπογραμμίζουν πηγές του ΥΠΕΝ, «ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ενήμερος και ως εκ τούτου δεν αντιλαμβανόμαστε τη σχετική ανησυχία».

 

Πού να τα καταλάβουν όμως αυτά οι Γκρούεζες της πόλης;

 

Πού να καταλάβουν ότι οι λύσεις σε τέτοια ζητήματα ΔΕΝ μπορεί να είναι φωτογραφικές, αλλά πρέπει να αποτυπώνονται σε νομοθεσία που αφορά σε όλους;

 

Γιατί ΑΝ είναι φωτογραφικές, εκτός του ότι εκθέτουν τους νομοθέτες, στο τέλος της ημέρας καταρρίπτονται και στα δικαστήρια ως "φωτογραφικές". 

 

Συνεπώς, η εκπόνηση μιας λύσης που να είναι σύμφωνη με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και να αφορά σε όλα τα άλση της χώρας, πρώτα και κύρια διασφαλίζει το δικό μας άλσος και τα σχέδια της ΑΕΚ που έχουν σχέση με αυτό. 

 

Ούτε αυτό φαίνεται να το καταλαβαίνουν οι οσφυοκάμπτες...

 

Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον δήμο και τον τουρίστα δήμαρχο, που έχει αφήσει την πόλη στην τύχη της, αδιαφορεί, δεν ασχολείται παρά μόνο για να βγάζει δεκάρικους της... πλάκας, αλλά στην πρώτη καθυστέρηση που γίνεται σε κάποιο σχέδιο της ΑΕΚ, ακόμα κι αν αυτή είναι αναγκαία προκειμένου να υπάρξει μια λύση για όλα τα άλση της χώρας, τότε ο Γιάννης Βούρος ξεσηκώνεται, εξανίσταται, επαναστατεί, τα βάζει με την κυβέρνηση, με τους υπουργούς, με το Θεό τον ίδιο άμα λάχει.

 

Κι όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί...

 

Η φθηνή αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚου Βούρου στον Χατζηδάκη, όμως, θα πέσει στο κενό.

 

Κι επίσης, θα εκθέσει για χιλιοστή φορά τους γιαλαντζί ΝεοΔημοκράτες τσέπης (τους).

 

Γιατί όταν αυτοί πήγαιναν, ο Χατζηδάκης γύριζε...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Διοίκηση για γέλια: Άρχισαν τεστ covid19 στα σχολεία τη μέρα που τα σχολεία... έκλεισαν!

 

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου. Μπορείς. Σε περιμένει θέση στη διοίκηση της τσόντας

 

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τον Βούρο (Οκτώβριος 2020)

 

Να ανέβει ΑΜΕΣΩΣ το κατεβασμένο video της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

 

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου, ο δήμος κινδυνεύει με επιτήρηση

 

Εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και Νόμπελ Ειρήνης...

 

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που εξαφανίστηκε για να μην δώσει απαντήσεις

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε

 

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τον Βούρο (Σεπτέμβριος 2020)

 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην πόλη και μια «κούκα» που δεν φέρνει την άνοιξη για τη δημοτική Αρχή

 

Απίστευτο! Έκοψαν αιωνόβιο δένδρο γιατί... έτσι τους αρέσει!

 

Ένα κουίζ «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;»

 

Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα...

 

Βασιλόπουλος σε Βούρο: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...

 

Δημοτικό Συμβούλιο: Άλλη μια συνεδρίαση χωρίς νόημα και ειρμό...

 

Αγράμματοι κομματάνθρωποι πίσω από τις καταλήψεις σχολείων

 

Σοβαρότης μηδέν...

Γράψτε την άποψή σας

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (24/11/2020 07:12)

Τι έκανε λέει ?Αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση? Ο Πασόκος που τον στήριξε με όλα τα μέσα η ΝΔ για να βγεί Δήμαρχος ?Άλλωστε ευχαρίστησε επίσημα σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση του Άδωνι ,τον ίδιο ,στην Πλατεία Κωνσταντινουπόλεως .Μπράβο σε όλους τους υποστηρίξαντες .Να βγεί η επίσημη ΝΔ να τον βάλει στην θέση του η να απαντήσει σε ότι υποστηρίζει ο κος Βούρος . Σιγά τα αίματα θα πει κάποιος . ΠΟΥΤ ΔΕ ΚΟΤ ΝΤΑΟΥΝ ΣΛΟΟΥΛΛΛΛΥ .

Ανώνυμος (24/11/2020 13:02)

Ας έχουν υπ' όψιν τους οι αγράμματοι (και από ιστορία) δήθεν κεντροδεξιοί (αλλά στην ουσία ακροδεξιοί) που στήριξαν αυτό το συνονθύλευμα ότι οι αστοί όταν ξεσηκωθούν, "βαράνε" πιο άσχημα από τους κομμουνιστές και τους αναρχικούς.
Ας μας πουν οι παραγονταραίοι που μοστράρουν τα ονοματεπώνυμά τους στις ανακοινώσεις της τοπικής της ΝΔ ποια ήταν η συμφωνία που έκαναν εν αγνοία των μελών και φίλων με τον Μελισσανίδη όπως λέει στο παρακάτω βίντεο ένας his master voice επαγγελματίας ΑΕΚτζής
https://www.youtube.com/watch?v=DVONdM5ycHA

Μούγκα η καρακαηδόνα; (24/11/2020 13:04)

Ο λογοκλόπος "λογιστής" χωρίς πτυχίο δεν θα πάρει θέση υπέρ του κουμπάρου του;

@ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (24/11/2020 07:12) (24/11/2020 13:19)

Δεν τον στήριξε η ΝουΔου. Τον στήριξαν συγκεκριμένοι άνθρωποι της τοπικής που εντελώς συμπτωματικά έπιασαν και τα διοικητικά πόστα με το αζημίωτο. Θα λογοδοτήσουν για αυτή την επιλογή τους στο σωστό χρόνο και να δεις τελικά που αυτοί θα αναγκαστούν να ξεκουμπιστούν μετά την Ελαίς αφού δεν θα τους σηκώνει το κλίμα . Προς το παρόν και για τα επόμενα δύο χρόνια θα απολαύσουν (πάντα με το αζημίωτο) το "έργο" τους. Μετά θα λογαριαστούμε για τα καλά με τα τσουτσέκια.

Ανώνυμος (24/11/2020 13:24)

Ακόμα με τον πλασιέ του Τροχανά ασχολείστε; Έχει πεθάνει πολιτικά και το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη. Θα το καταλάβει σε δυο χρόνια κι αυτός και όλη η κομπανία των τσάτσων.

Κλάϊν Μάϊν Αντιπολίτευση στη ΝΔ !!!!!!!!! (24/11/2020 13:55)

Ποιος παριστάνει τον αντιπολιτευόμενο ;;;
O conférencier του Σπύρου - Άδωνι Γεωργιάδη στην πόλη μας ;;;

#klaio_goera

Βριλησσια (25/11/2020 01:52)

Για λογους βαθυτατα σατιρικους κι αυτοσαρκαστικους επιλεγεται το ψευδωνυμο...
Κατα τα αλλα ωραιο αυτο το σκετσακι κι οι ρολοι. Εσυ θα διαμαρτυρηθεις για την καθυστερηση κι εγω θα πω οτι ολα ειναι ετοιμα. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ομως καντε το προβα ομως

Χέσε θέατρο, κατούρα παράσταση (*) (25/11/2020 12:03)

Ο ορισμός της πλήρους αποτυχίας σε όλα τα επίπεδα και διαστάσεις. Γι' αυτό ακόμα και ως ηθοποιός έμεινε στη μετριότητα. Ούτε ένα σκετσάκι σαν αυτά που παίζαμε στα δεκαπενταμελή πριν τριάντα χρόνια δεν μπορεί να παίξει.


(*) Ατάκα που εκφράζει την παρακμή, την κατάντια και την απογοήτευση από μια κατάσταση, από κάποιον η κάποιους ανθρώπους.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ανοίγει πάλι για το κοινό η βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου- Στο Βουριστάν, τα βιβλία αραχνιάζουν

Πάμε σινεμά; Προτάσεις για το σαββατοκύριακο

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Στα 780 ευρώ ο κατώτατος μισθός

Σοβαρή υπόθεση κατασκοπείας αποκάλυψε η ΕΥΠ- Οι illegals και η Μαρία Τ.

Στο Βόλο τον Ιούνιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Μίμης Παπαϊωάννου

Η αύξηση της θερμοκρασίας στην Αρκτική θα είναι ταχύτερη από ό,τι προβλέπεται

Γεραπετρίτης: Έτσι θα ξαναλειτουργήσουν τα τρένα στην Ελλάδα

Θεατρικό δρώμενο «Η Σμύρνη στις αρχές του 20ού αιώνα»

Πόσο εξαρτημένη, τελικά, είναι η γερμανική οικονομία από τη Ρωσία;

Ο κίνδυνος γενίκευσης του πολέμου Ρωσίας- Ουκρανίας δε ευνοεί κανέναν

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου...

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ χρωστάει, κατά δήλωσή του, ο μπαταχτσής Γιάννης Βούρος!

Τάκης Ταβλαρίδης

Βούρος εκτός τόπου και χρόνου... (όπως πάντα)- video

Κούλουμα παντού στην Αττική- Στο Βουριστάν τίποτα- Στο Άλσος ερημιά- Παντού γλέντι, εδώ μιζέρια

Ο αρχηγός της ΦΕΑ ξεφτιλίζει τη διοίκηση Βούρου: «Ελάτε να δείτε πώς κάνουμε προπόνηση»

Οι άξιοι Δήμαρχοι δημιουργούν στις πόλεις τους, οι άχρηστοι όχι...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Έξυπνο παγκάκι για ΑΜΕΑ τοποθέτησε ο Δήμος (Πειραιά)- Ο αδιάφορος Βούρος ούτε τα παλιά δεν συντηρεί

Μίμης Παπαϊωάννου

Συμπαράταξη: Διοργανώνει αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Σαββατιάτικη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.20 Με πολλή χαρά...

Πάμε σινεμά; Προτάσεις για το σαββατοκύριακο
Xρήστης: Απορεία!!!
Ο δήμαρχος της καρδιάς μας σε ποια παράσταση παίζει;;...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
E. Και να τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης, και να τα εκτός έδρας και πρόσθετες επιχορηγήσεις και πάει λέγοντας. Όλοι αυτοί θα ψ...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
D. Και τώρα στο ψητό. Μια προκαταρκτική έρευνα για τις εχθροπραξίες στην ανατολική Ουκρανία διήρκεσε περισσότερα από έξι χρόνια – από 4/2014...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: Ανωνυμος
Κύριε Σεϊτανίδη καλημέρα Αναρωτιέμαι αν τα τρία σχόλια του ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ για το "ένταλμα σύλληψης" που εκδόθηκε κατά του Πούτιν μπορούν να γίνου...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου
Xρήστης: Ανωνυμος
@ Μήτσος 23.16 Η ζωή μου Μήτσο δεν εξαρτάται από το αν θα έχει διάρροια την Κυριακή ο Αρραουχο και δεν αποδώσει! Αυτή είναι η διαφορά μας κα...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: Ανώνυμος
@original17! (18/03/2023 12:40) ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ....

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
C. Το δικαστήριο συμπληρώνει τα υπάρχοντα εθνικά δικαστικά συστήματα, ασκώντας τη δικαιοδοσία του μόνον όταν τα εθνικά δικαστήρια είναι απρό...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
B. Μεταξύ των κρατών που έχουν υπογράψει το Καταστατικό της Ρώμης συνολικά 35 χώρες δεν το έχουν επικυρώσει, ενώ τρεις από αυτές, το Ισραήλ,...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜςΝΗΣ
«ΤΟ ΠΕΡΔΕΣΘΑΙ ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ, ΠΑΝΤΩΝ ΓΑΡ ΠΕΡΔΟΜΕΝΩΝ» A . Σε καλό σου Διαμαντή, άλλο διαμάντι ανακάλυψες πάλι. «που φέρεται να διαπράχθηκαν», ...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου
Xρήστης: Ντινος
@Ανώνυμος (17/03/2023 18:37) Κάτσε καλά κρυμμένος στην τρυπούλα σου και κλάψε σκουπίδι, η ΝΦ μας κιτρινίζει πάλι την Κυριακή… ένας πουθενάς ...

Ανοίγει πάλι για το κοινό η βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου- Στο Βουριστάν, τα βιβλία αραχνιάζουν
Xρήστης: Ανώνυμος
Φαντάσου να μην ήταν και του... πολιτισμού ο τουρίστας. Ποιου πολιτισμού; To πρόβλημα είναι το ΜΟΝΟ. Όχι φυσικά το ΑΕΚ....

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: original17!
https://www.newsbomb.gr/bomber/apokalypseis/story/663924/apokleistiko-to-porisma-toy-epitheoriti-dimosias-dioikisis-gia-tin-ypothesi-tompoyl...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου
Xρήστης: Όχι άλλη υποκρισια
Η ανακοίνωση του Ανεμογιάννη είναι υποκριτική. Είναι επικεφαλής της παράταξης που συνέδεσε το όνομα της με το πιο αντιαεκτζιδικο κλίμα στην ...

Σοβαρή υπόθεση κατασκοπείας αποκάλυψε η ΕΥΠ- Οι illegals και η Μαρία Τ.
Xρήστης: Ανωνυμος*
Μετά το αμιμητο πάρτυ που είχε διοργανωσει η ΕΥΠ με χορους ποτά και τραγούδια έχουμε και έκδοση δελτίου τύπου όπου μας πληροφορεί ότι ανακάλ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©