Τετάρτη 28.02.2024,  

Η απάντηση της Ευτυχίας Παπαλουκά στη διαγραφή της

Δημοσιεύτηκε στις 01/10/2020 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  40 σχόλια

Συνολικά απαντά η Ευτυχία Παπαλουκά στα όσα της καταλογίζει η Δύναμη Πολιτών, στην απόφαση για διαγραφή της. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η -ανεξάρτητη, πλέον- δημοτική σύμβουλος επισημαίνει ότι η απουσία της στη συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου για τον βρεφονηπιακό σταθμό συνέπεσε με την πρώτη φάση της εγκυμοσύνης της και κατά συνέπεια ήταν δικαιολογημένη η απουσία της από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση του συμβουλίου. 

 

Προσθέτει ότι δεν εκλήθη από τη Δύναμη Πολιτών σε κανένα όργανο, παρά μόνο για να δώσει εξηγήσεις επί της απουσίας, κάτι που η ίδια θεώρησε ότι την προσβάλλει. Αντίθετα, λέει η κα Παπαλουκά, ο επικεφαλής του συνδυασμού Άρης Βασιλόπουλος της έστειλε SMS την επομένη του συμβουλίου που ουσιαστικά την έθετε εκτός Δύναμης Πολιτών, χωρίς να σεβαστεί το πρόβλημά της.

 

Η Ευτυχία Παπαλουκά υποστηρίζει ότι και επί δημαρχίας Βασιλόπουλου υπήρχε ουσιαστικά συμφωνία μεταξύ της τότε δημοτικής Αρχής και της Μητρόπολης, για αξιοποίηση του συγκεκριμένου οικοπέδου με την ανέγερση του  Βρεφονηπιακού Σταθμού.

 

Όλα τα άλλα που αναφέρει η απόφαση διαγραφής, η Ευτυχία Παπαλουκά τα θεωρεί "αφορμή για την προαποφασισμένη διαγραφή" της, ενω στη συνέχεια αιτιολογεί τη στάση της στη χθεσινή συζήτηση για τα αθλητικά σωματεία.

 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Ευτυχία Παπαλουκά δεν διαψεύδει τις μομφές της Δύναμης Πολιτών εναντίον της για συμπόρευση με τη διοίκηση Βούρου, κι αρκείται στην επιστολή της να απαντήσει με τη φράση "θα πρότεινα στον καθένα να κάνει την αυτοκριτική του και να ελέγξει με νηφαλιότητα την διαδρομή του".

 

Ολόκληρη η δήλωση Παπαλουκά μετά τη διαγραφή της έχει ως εξής: 

 

Σχετικά με την ανακοίνωση διαγραφής μου από τη Δύναμη Πολιτών με απόφαση των δημοτικών συμβούλων Ανανιάδη, Ανεμογιάννη, Βασιλόπουλου, Εμμανουήλ, Καλαμπόκη, Ντάτση και προκειμένου να ενημερώσω  τους συμπολίτες μας και να αποσαφηνίσω τα πραγματικά γεγονότα, έχω να αναφέρω τα εξής:

 

Όλα ξεκίνησαν όταν απουσίασα από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 20/5, λόγω προβλήματος υγείας μου, το οποίο συνέπιπτε με την πρώτη φάση της εγκυμοσύνης μου και το οποίο με κράτησε κλινήρη για κάποιο χρονικό διάστημα. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση θα αποφασιζόταν, μεταξύ άλλων, η παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου για την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού από την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

 

Ο Άρης Βασιλόπουλος, μη σεβόμενος τη δήλωσή μου σχετικά με το πρόβλημα υγείας μου, μου ασκούσε αφόρητη πίεση προκειμένου να συμμετάσχω στην μαραθώνια συνεδρίαση, προφανώς είτε αδιαφορώντας για το πρόβλημά μου, είτε θεωρώντας πως έλεγα ψέματα. Μετά τη συνεδρίαση μου ανακοίνωσε μέσω sms ότι χωρίζουν οι πολιτικοί μας δρόμοι, ουσιαστικά προσβάλλοντας την προσωπικότητά μου και την κατάστασή μου εκείνη τη στιγμή, που η αγωνία και η προτεραιότητά μου ήταν άλλη.

 

Έκτοτε, δηλαδή εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, δεν εκλήθην σε καμία συλλογική διαδικασία, ούτε ενημερώθηκα για οποιαδήποτε συζήτηση ή απόφαση της δημοτικής ομάδας ή της παράταξης. Η μόνη ενημέρωση που είχα ήταν η κλήση μου σε απολογία για την απουσία μου από εκείνη τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, γεγονός που με προσβάλλει ηθικά και πολιτικά.

 

Επί της ουσίας, και επειδή υποκριτικά κατηγορήθηκα ότι αποτελώ δεκανίκι της δημοτικής αρχής, αναγκάζομαι να αναφέρω τα εξής:

 

Επί διοίκησης Δύναμης Πολιτών, ως Δήμαρχος ο Άρης Βασιλόπουλος και ελάχιστοι στενοί του συνεργάτες έκαναν συνομιλίες και συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ, περιεχόμενο των οποίων ήταν και η παραχώρηση του γνωστού δημοτικού οικοπέδου στην Μητρόπολη για την δημιουργία του βρεφονηπιακού σταθμού. Υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, από την πρώτη στιγμή που ανακαλύφθηκε η ύπαρξη αυτού του χώρου που προηγουμένως είχε άσχετη με τον χαρακτηρισμό του χρήση, και εν συνεχεία έγιναν όλες οι προπαρασκευαστικές κινήσεις από τον Δήμο, προκειμένου σε επόμενο στάδιο να οριστούν και οι όροι της παραχώρησης, κάτι που «κόλλησε» καθώς πλησίαζαν οι εκλογές. Γεγονότα που αληθώς ανέφερε και ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης από το πλέον επίσημο βήμα κι έχουν καταγραφεί στα πρακτικά της σχετικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

 

Συνεπώς, μου προκαλεί τεράστια εντύπωση αρχικά η εκ διαμέτρου αντίθετη με τα πεπραγμένα και τις συμφωνίες θέση του Άρη Βασιλόπουλου, καθώς και το γεγονός ότι με εγκάλεσε και με διαγράφει από την Δύναμη Πολιτών λόγω της απουσίας μου από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

 

Σχετικά με τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ανακοίνωση, τα οποία και αποτελούν μόνο την αφορμή για την προαποφασισμένη διαγραφή μου, έχω να δηλώσω τα εξής:

 

Αρχικά η φράση «να πληρώνουν οι δημότες» σημαίνει να πληρώνει ο Δήμος και ταυτίζεται με το πρόταγμα «Δημόσια», το οποίο ο χώρος της Αριστεράς χρησιμοποιεί κατά κόρον και σε κάθε ευκαιρία· και ορθώς.

 

Στη συγκεκριμένη συγκυρία, με την επιδημία του κορωνοϊού κι όσα έχει επιφέρει στην οικονομική και κοινωνική ζωή, προσωπικά είμαι υπέρ της ενίσχυσης των πληττόμενων εργαζομένων και επιχειρήσεων από τη συντεταγμένη πολιτεία, προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν. Συνεπώς, ναι. Θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ ότι στην συγκεκριμένη συγκυρία οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας θα πρέπει να μην πληρώνουν για την χρήση των δημοτικών χώρων. Σε αυτούς που δεν πλήρωναν ούτως ή άλλως και ο Δήμος κάλυπτε τα λειτουργικά έξοδα να συνεχιστεί το ίδιο, στους δε σχολικούς χώρους να μην επιβαρυνθούν βεβαίως τα σχολεία που ήδη υποχρηματοδοτούνται, αλλά το βάρος αυτό να μετακυλιστεί στον Δήμο μέσω καταβολής έκτακτων επιχορηγήσεων προς τα σχολεία. Κι αυτό, είναι η ελάχιστη αναγνώριση για το αθλητικό, πολιτιστικό, παιδαγωγικό και κοινωνικό έργο που προσφέρουν στη νεολαία της πόλης όλα αυτά τα χρόνια οι αθλητικοί μας σύλλογοι, τους οποίους κι επί της θητείας μου ως Αντιδημάρχου της διοίκησης Βασιλόπουλου, ουκ ολίγες φορές στηρίξαμε με επιχορηγήσεις από «τα χρήματα των δημοτών».

 

Όσον αφορά την «πορεία που έχω επιλέξει» την οποία ερμήνευσαν «χωρίς περιθώριο παρερμηνείας» οι υπογράφοντες την ανακοίνωση διαγραφής μου, θα πρότεινα στον καθένα να κάνει την αυτοκριτική του και να ελέγξει με νηφαλιότητα την διαδρομή του.

 

Κλείνω με την διαβεβαίωση πως και ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με γνώμονα το καλό της πόλης και των ανθρώπων της, κάτι που επιδιώκω αυτά τα δέκα χρόνια που με τιμούν οι συνδημότες μας εκλέγοντάς με στο δημοτικό συμβούλιο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η Δύναμη Πολιτών διαγράφει την Ευτυχία Παπαλουκά

 

Δημοτικό Συμβούλιο: Άλλη μια συνεδρίαση χωρίς νόημα και ειρμό...

 

Αγράμματοι κομματάνθρωποι πίσω από τις καταλήψεις σχολείων

 

Σοβαρότης μηδέν...

 

Μια νέα αντιπολίτευση δημιουργείται στο δήμο

 

Κοινή επιστολή Γούλα- Ουσταμπασίδη: Υπάρχει η «Πόλης Ενότητα»;

 

Τι με «χάλασε» στους νέους αντιδημάρχους

 

Η Πόλης Ενότητα αλληλογραφεί μεταξύ της ως... Δήμος και Ένωση Γονέων

 

Νέα σχολική χρονιά: Είναι ασφαλή τα παιδιά μας στα σχολεία;

 

Παράδειγμα προς μίμηση και για τη δική μας πόλη

 

Θρήνησε όλη η πόλη στην κηδεία του Κώστα Μελιγκώνη

 

Ο Σκακιστικός Όμιλος ΝΦ αποχαιρετά τον Νίκο Σκαλκώτα

 

Διασωληνωμένο στην εντατική το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

 

Θα το τολμήσετε κύριοι της διοίκησης του δήμου;

Γράψτε την άποψή σας

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (01/10/2020 18:58)

Η Ευτυχία είναι ιδέα. Δεν διαγράφεται.
Αλήθεια, Άρη; "πί διοίκησης Δύναμης Πολιτών, ως Δήμαρχος ο Άρης Βασιλόπουλος και ελάχιστοι στενοί του συνεργάτες έκαναν συνομιλίες και συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ, περιεχόμενο των οποίων ήταν και η παραχώρηση του γνωστού δημοτικού οικοπέδου στην Μητρόπολη για την δημιουργία του βρεφονηπιακού σταθμού. Υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, από την πρώτη στιγμή που ανακαλύφθηκε η ύπαρξη αυτού του χώρου που προηγουμένως είχε άσχετη με τον χαρακτηρισμό του χρήση, και εν συνεχεία έγιναν όλες οι προπαρασκευαστικές κινήσεις από τον Δήμο, προκειμένου σε επόμενο στάδιο να οριστούν και οι όροι της παραχώρησης, κάτι που «κόλλησε» καθώς πλησίαζαν οι εκλογές".
Θέλουμε και τους στενούς συνεργάτες. Ονόματεπώνυμα, διευθύνσεις, τηλέφωνα. Μην κάνουμε μισές δουλειές, όπως οι δικοί μας στο Μελιγαλά.
Με έναν πόνο, Ευτυχία.
Καλή λευτεριά σε όλους.

Άσε ρε Ευτχια (01/10/2020 19:01)

Άσε ρε Ευτυχία ν μιλήσει κανένας αλλος... Πολιτικός αριβισμος σε όλο του το μεγαλεία...τώρα θ σε μάθουμε...

Παλαιός (01/10/2020 19:45)

Ξεφτίλισε τους Ευτυχία! Μια ομαδούλα με ροζ όνειρα είναι. Αν χρειασθεί πες τα όλα.

Ξεκαβάλα (01/10/2020 23:20)

Τι λε ρε παιδί μου!!!! Προσβλήθηκε επειδή κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την απουσία της!!!!!! Άλλο και τούτο πάλι. Τι άλλο θα ακούσουμε;

Οι υπολοιποι συνυποψηφιοι της στη ΔουΠου, που την έβλεπαν να τους καπελωνει με ολοσελιδες προσωπικές της καταχωρησεις και με φυλλάδια μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα συμφωνηθεντα πως θα πρέπει να αισθάνονται;

Ώρα για ξεκαβαλημα του καλαμιού.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (01/10/2020 23:31)

Ευτυχία με μπέρδεψες.
Πάει το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ";;;;;;;;;;;;
Τελικά να πληρώνουμε οι δημότες για τη χρήση των αθλητικών χωρών!!!!!!

Αέναος (02/10/2020 00:00)

Γέλαγε, κοροϊδεύουμε η Ευτυχία έκανε δουλειά και τον κόσμο άκουγε. Και νο1 σε ψήφους βγήκε.
Και πάλι κερδισμένη θα είναι. Ποιος χάνει τελικά;

Χαχαχα (02/10/2020 00:23)

Και τα διαφημιστικά τους μετρουσατε; Καλά έκανε η Ευτυχία, την επόμενη φορά ο Άρης ούτε θυρωρός σε κλαδική δε βγαίνει.

Ανωνυμος (02/10/2020 01:27)

Όταν το ΠΑΣΟΚ επέλεγε αρχηγό η Ευτυχία υποδεχόταν τον Βενιζέλο που είχε έρθει να ψηφίσει!Στον δημοτικό στίβο επέλεξε συνδιασμό και μέντορα μέσω του οποίου θα μπορουσε να ανέβει!
Στις επόμενες εκλογές επέλεξε αυτόν που είχε τις πιθανότητες! 6 χρόνια μετά ανακάλυψε αφόρητες πιέσεις και άρχισε την αποστασιοποίηση από ΔΠ και πλησίασμα πάλι στην εξουσία! Έχει ήδη αρχηγικες φαντασιώσεις ! Ετοιμαστείτε!
Αυτοί οι άμοιροι που την κατήγγειλαν και αποχωρησαν δικαιώθηκαν!
ΠΑΣΟΚ! Φροντίζει για το αύριο!
Για να μην μας λήψει ποτέ ούτε στην κεντρική πολιτική σκηνή ούτε στην τοπική αυτοδιοίκηση η αίσθηση ότι είμαστε ηλίθιοι ως ψηφοφόροι!

συριζίλα (02/10/2020 02:16)

Πολύ συριζίλα και ξινίλα μαζί έχει πέσει στη δουπου μετά την ήττα στις εκλογές ειδικα. Σε καλο θα της βγει η διαγραφή.

@Ξεκαβάλα (02/10/2020 11:22)

Τρομερές καταγγελίες!! Την είχε πιο μεγάλη;;;!! (τη μπροσούρα)
Απαράδεκτο!!!

Κερδισμένοι κι οι δύο από το «διαζύγιο» (02/10/2020 12:04)

Στα θετικά του Βασιλόπουλου προσωπικά και της ΔΠ συνολικά η αποπασοκοποίηση (σε νοοτροπίες) της ΔΠ.

Αλλά και για την Ευτυχία είναι λύτρωση!

Θα ξανασυναντηθεί με τους παλιούς της γνώριμους από το βαγγελοβενιζελικό ΠαΣοΚ.
Επίσης, θα ζυμωθεί και με την ακροδεξιά της πόλης, διευρύνοντας τους πολιτικούς της ορίζοντες και το target group των ψηφοφόρων της.

Λάκων (02/10/2020 12:21)

@Παλαιός Καλοφόρετο το παλτό. Θα φέρει 100. Θα διώξει 200.

Επώνυμος . (02/10/2020 12:38)

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, είναι ξεκάθαρο πια γιατί ηΔ.Π. εδώ και καιρό, τα είχε βάλει με το μέλος της παράταξης με την μεγαλύτερη αποδοχή από τον κόσμο της Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας. Παντού στην πόλη ξέρουμε τι ήταν για τον Α.Β. η Ευτυχία. Δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι, δεν θα είχε βγεί ποτέ δήμαρχος και ούτε καν δεύτερος στις τελευταίες εκλογές.Ευτυχια θα λέει και θα κλαίει .

Ανώνυμος (02/10/2020 12:43)

Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το::
" Αυτοί οι άμοιροι που την κατήγγειλαν και αποχωρησαν δικαιώθηκαν ! "

Δεν ήταν καθόλου "άμοιροι" ευθυνών!
Απεναντίας ήταν αυτοί που την προμόταραν -εκεί κάπου στο 2011- να απευθυνθεί σε αριστερά ακροατήρια.
Θες να σου θυμίσω ποιος ή μάλλον ποια την πήρε απ' το χεράκι και την έβγαλε σε μια παρέλαση μαζί με τους υπόλοιπους "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ;;;

Οι καταγγελίες τους, ήταν... κλάϊν μάϊν. Απλά.

Ανώνυμος (02/10/2020 12:49)

@ 02:16
Δεν είδα να πάθει κάτι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξεφορτώθηκε κάτι βαρίδια τύπου Ραχήλ Μακρή.
Ε! Τηρουμένων των αναλογιών κάπως έτσι και με την κοπελίτσα.

Anonymus (02/10/2020 13:21)

Πάντως ο Βασιλόπουλος χάνει την όποια εναπομείνασα αξιοπιστία είχε, μετά από το θέατρο που από ότι φαίνεται έκανε, κατ'εντολή Συριζα, προκειμένου για τα μάτια του κόσμου να τα "βάλει" με την εκκλησία, ενώ όσο διοικούσε είχε συμφωνήσει για την παραχώρηση του εν λόγω οικοπέδου. Και αυτή είναι η ταμπακιέρα, πέραν των όποιων προσωπικών συμπαθειών και αντιπαθειών του καθενός.

Έτσι ακριβώς! Μόνο που... (02/10/2020 14:11)

@ (02/10/2020 12:04)

...τους πολιτικούς της ορίζοντές της και την πολιτική της σκέψη μπορεί να τα διευρύνει.
(όση, τέλος πάντων, διεύρυνση σε σκέψη μπορεί να προσφέρει η ζύμωση με νοσταλγούς του Μεταξά).

Τον αριθμό των ψηφοφόρων της, χλωμό που λένε.

Η πόλη είναι αριστερή. Μην ξεγελιέστε από την ευκαιριακή και προσωρινή επικράτηση του βουρεϊκο-τιγρέϊκου στις δημοτικές. Μη λησμονείτε ότι στις βουλευτικές εκλογές στη πόλη μας, ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πρώτος (με τη ΝΔ δεύτερη) και το ΚΚΕ τρίτο (με το ΠΑΣΟΚ τέταρτο).

ΚΑΡΜΙΝΑΣ ΜΠΟΥΡΑΝΑΣ (02/10/2020 14:16)

ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜοΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΩΤΕΣ. ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΦΘΟΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΦΗ. ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΔΙΛΗΜΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΝΑ.

Red and Green (02/10/2020 15:07)

@Επώνυμος . (02/10/2020 12:38) Η Δου Που έχει πάγκο που λένε και στη ποδοσφαιρική γλώσσα που καταλαβαίνεις πιο καλά. Γι' αυτό κι έχει την πολυτέλεια ακόμα και να διαγράφει αφού έχει βάθος ανθρώπινου δυναμικού. Λογικό. Έχει κουλτούρα παράταξης μετά από δέκα χρόνια ζωής και βαθιές ρίζες στη πόλη. Εσένα και τους ομοίους σου σας χαλάει το αφήγημα βέβαια. Ονειρευόσασταν ότι θα εξαφανιστεί στις εκλογές. Βγήκε δεύτερη (όταν όλες οι προηγούμενες παρατάξεις έπεφταν τριτοτέταρτες και διαλυόντουσαν). Κόντρα σε όλους, για όλους τους γνωστούς λόγους. Κι ως αντιπολίτευση είναι παρούσα και δυναμική σεβόμενη το ρόλο της ως αντιπολίτευση. Θυμάται κανένας τις προηγούμενες αντιπολιτεύσεις κατά τη τελευταία εικοσαετία; Κάτι άλλο;

Ραμπεσατρατανά (02/10/2020 16:09)

@ Anonymus (02/10/2020 13:21)
Τι τα θες τα πολιτικά σχόλια . Αφού δεν το 'χεις. Πήγαινε να γράψεις στα "σφηνάκια" για το κέρινο ομοίωμα του μακαρίτη του μπαρμπα Λουκά κι άσε τις αναλύσεις.

Ο Βασιλόπουλος δεν είναι αξιόπιστος. Ας το δεχτώ.
Και είναι αξιόπιστη η Παπαλουκά;

Από προσωπική οπαδός (groupy) του εμπνευστή του χαρατσιού Βενιζέλου, το γύρισε σε "δεν-πληρώνω" και τώρα ξανά μανά στο φυσικό της χώρο παρέα με τον επίσης βενιζελικό Βούρο και τους υπόλοιπους τοπικούς ακροδεξιοπασόκους.
Αυτά δεν είναι κολοτούμπες. Ο Μελισσανίδης ο ίδιος είναι (όχι ο Δημήτρης ο επώνυμος παράγοντας. Ο ανηψιός του ο Ιωάννης).

Όλα φαίνονται με πράξεις... (02/10/2020 19:46)

Η Ευτυχία τόσα χρόνια με τις πράξεις της έχει δείξει απόλυτα και χωρίς καμία αμφισβήτηση πόσο αγαπάει και φροντίζει την πόλη της... Καθίστε καλά που όλοι βγάζετε συμπεράσματα από τον καναπέ του σπιτιού σας και μέσα μόνο από τις πολιτικές πεποιθήσεις σας και ΜΟΝΟ... Σε όσα της ανατέθηκαν πάντα ήταν εκεί να στηρίξει να ακούσει και να κάνει ότι μπορεί για να φέρει εις πέρας το έργο που της έχει ανατεθεί.... Σοβαρή και ειλικρινής.... όπως και τώρα.... Αχ Ελλαδάρα θρέφεις κριτές και δικαστές....

Πολύ καλό !!! Το άλλο με τον Τοτό ;;; (03/10/2020 10:23)

«...θα πρότεινα στον καθένα να κάνει την αυτοκριτική του και να ελέγξει με νηφαλιότητα την διαδρομή του»...

Αυτά τα λέει η Παπαλουκά !!! Ναι ! Η Παπαλουκά !!!

Που έχει ξεπεράσει σε πήγαιν' έλα από κόμμα σε κόμμα κι από παράταξη σε παράταξη ακόμα και το Ρένο τον Αρβανίτη !!!

Επιτέλους! (03/10/2020 12:24)

Χρόνια αναρωτιόμουν τι δουλειά είχε τέτοιο θεϊκό πλασμα με τους άναρχοάπλυτους και τους μαδούρους. Επιτέλους όμως. Το κατάλαβε και βρήκε το δρόμο της.

Ανώνυμος (03/10/2020 19:05)

Η "απάντηση" της Παπαλουκά στερείται σοβαρότητας. Καλύτερα να σιωπούσε γιατί εκτέθηκε ακόμα περισσότερο.

Ο ίδιος ο Βούρος, παρουσία τουλάχιστον δέκα ανθρώπων, κοκορευότανε σε καφέ στην πλ. Πατριάρχου την άνοιξη ότι οι αντίπαλοί του φυλλοροούν, κι ότι μετά την Αλεφραγκή θα... "ανεξαρτητοποιήσει" κι άλλη (προσέξτε: άλλη, όχι άλλον) δημοτική σύμβουλο, από άλλη παράταξη.

(€υτυχία μετά από τοσα χρόνια στα πράγματα θα έπρεπε να ξέρεις ότι κάποιες φορές καλύτερα να μασάς πάρα να μιλάς).

Ανώνυμος (05/10/2020 14:25)

«μπλα μπλα μπλα... θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με γνώμονα το καλό της πόλης και των ανθρώπων της μπλα μπλα μπλα».

Ποιο ακριβώς είναι το "καλό της πόλης και των ανθρώπων της";

Δεν βλέπεις ότι η πόλη έχει μετατραπεί επί Βούρου σε παλιό Μπουρνάζι ;;; Δεν θυμάμαι ποτέ να χρειάζεσαι 20 λεπτά Παρασκευή βράδυ να διασχίσεις τη Νικολάου Τρυπιά με το αυτοκίνητο. Ποιο είναι "το καλό της πόλης και των κατοίκων";;; H... "ανάπτυξη" των τραπεζοκαθισμάτων σε κάθε σπιθαμή της πόλης κι η κονόμα 5-6 επιχειρηματιών της εστίασης (που συμπτωματικά όλοι στήριξαν με κάθε τρόπο το Βούρο) από χιλιάδες πελάτες επισκέπτες από το Μενίδι και τη Μεταμόρφωση;;;

Δεν βλέπεις!!! Άλλωστε ζεις κι εκτός πόλης πια.

@14:25 @19:05 (05/10/2020 19:30)

Αυτό που γράφετε σχόλια λες και θα'πρεπε η Παπαλουκά να απολογηθεί για το τι λέει ο Βούρος στα καφέ με τους φίλους του και για την εικόνα της πόλης επί των ημερών του να το κοιτάξετε.

Ανώνυμος (05/10/2020 20:58)

@ @14:25 @19:05 (05/10/2020 19:30)


Σ' αρέσει η εικόνα της πόλης επί των ημερών του; Να το κοιτάξεις!

Να εδώ... Σε βοηθάω...
https://www.vrisko.gr/dir/ofthalmiatroi/nea-filadelfeia/

Λάκων (05/10/2020 21:34)

Για το δεύτερο καλύτερα να αλλάξεις φακούς επαφής. Κι αν δεν φοράς να πάρεις. Πιο βρώμικη δεν ήταν ποτέ η Φιλαδέλφεια.

@19:30 (06/10/2020 10:09)

Κανείς δεν ζήτησε από κανέναν να απολογηθεί. Δεν είναι ποινικό αδίκημα η διαφωνία. Απλά υπενθυμίζουμε στην Ευτυχία τι είναι αυτό που σήμερα στηρίζει με τις ψήφους της μέσα στα ΔΣ.
Προσωπικά, αναγνωρίζω στον οποιονδήποτε το δικαίωμα στη διαφωνία με την παράταξη με την οποία εκλέχτηκε. Αρκεί να συνοδεύεται κι από παραίτηση από δημοτικός σύμβουλος.

Ανώνυμος (07/10/2020 19:58)

Ιδιος απαράλλαχτος και αμετανόητος ο αντιπαθητικός και αντικοινωνικός μουσολινίσκος. Μόνιμα κομπλεξικός απέναντι σε όποιον είναι καλύτερός του. Με αυτόν επικεφαλής δεν πρόκειται να ξαναδείτε δήμο. Αντισυσπειρωτικά λειτούργησε το 14 που πήρε το μισό των συριζέικων ψήφων. Αντισυσπειρωτικά και το '19 που κατάφερε να χάσει από το Βούρο.

Steven son (08/10/2020 08:56)

@Ανώνυμος (07/10/2020 19:58)

Πες τον όπως θέλεις.
Από τους υπόλοιπους φεύγουν και ανεξαρτητοποιούνται.
Aδειάζοντας τους ψηφοφόρους τους, τους "επικεφαλής" τους και τις "παρατάξεις" τους.
Αυτός διώχνει. Κι όχι ο ίδιος προσωπικά. Η παράταξή του.
Έχει παράταξη.
Κανονική.
Υπαρκτή.
Χωρίς εισαγωγικά.

Κοινή γνώμη (09/10/2020 14:24)

Ατού στην πρέφα είναι το χρώμα που κερδίζει. Ατού στην ΔουΠου ήταν η Παπαλουκά.

@Κοινή γνώμη (09/10/2020 23:04)

Για καμιά πρέφα καλός είσαι. Τίποτα παραπάνω.

Λακων (10/10/2020 14:03)

@14:24 φέρνει 100 διώχνει 200. Μην τα ξαναλέμε.

Anagn. (10/10/2020 22:56)

@ (07/10/2020 19:58) Οπως δεν θα ξαναγίνει o Τσίπρας πρωθυπουργός έτσι κι αυτός δεν θα ξαναγίνει δήμαρχος. Το μόνο που του έχει μείνει είναι να κάνει τον αρχηγό στο προσωπικό του μαγαζί τη δου-που. Ούτε τα συντρόφια του δεν πείθει πια. Ολοι ξέρουν το πως μπήκε εκεί που μπήκε και ποιος αντίπαλος υποτίθεται ήταν το βίσμα του.

ΑνώνΥμος (12/10/2020 12:45)

@Anagn. (10/10/2020 22:56) Η βρωμιά πάει σύννεφο βλέπω... Από μικροπροβοκράτορες χορτάσαμε!

Anonymos (13/10/2020 00:09)

@Anagn. Δεν νομίζω καν να θέλει να ξαναγίνει δήμαρχος εξού και η διαγραφή Παπαλουκά. Εκτός κι αν του το επέβαλαν από κάπου. Αν είχε φύγει από τη ΔΠ από μόνη της θα ήταν άλλο.

Αν*νυμος (13/10/2020 08:51)

@ Anonymos (13/10/2020 00:09)

Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι βέβαιο ότι ο Βασιλόπουλος θα ξαναγίνει δήμαρχος, μετά τη λαίλαπα του βουροσυρφετού. Οι συγκρίσεις που ήδη κάνουν οι δημότες (ακόμα και πολλοί που ψήφισαν τον αντικαταστάτη της Γαϊτανά απ' τα Βριλήσσια), είναι ήδη συντριπτικά υπέρ του. Εκτός αυτού, δεν υπάρχει κι άλλη συγκροτημένη παράταξη που θα μπορούσε να διεκδικήσει το δήμο με αξιώσεις. Ίσως ο Τομπούλογλου αλλά για όλους τους γνωστούς λόγους που τον βαραίνουν θα περιοριστεί σε ένα χαμηλό ταβάνι. Ακόμα και η μπετόν -υποτίθεται- παράταξη του ΚΚΕ έχει ολοφάνερα ρήγματα για λόγους που έχουν να κάνουν με την προεκλογική της στάση. Βέβαια «παρατάξεις» ειδικού σκοπού πάλι θα φτιαχτούν στα γρήγορα λίγο πριν τις εκλογές. Αλλά πλέον οι μάσκες έχουν πέσει μετά την περίπτωση Κων/ίδη.

reserved (13/10/2020 09:14)

@00:09 Αυτο δεν μπορει κανεις να το ξερει. Το αν θελει να ξαναγινει δημαρχος η οχι. Παντως ειναι η μονη αντιπολιτευση των τελευταιων εικοσι χρονων που ειναι υπαρκτη. Ολοι οσοι εχαναν στις εκλογες πηγαιναν σπιτι τους και δεν ασχολουνταν με το δημο.

Δυναμοπολίτης (13/10/2020 11:14)

@Ανώνυμος 19.58
@Αnagn. 22.56

Όσο σκίζεται το περιτύλιγμα που απλώθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια από το "επικοινωνιακό" δίδυμο της συμφοράς, αυτό που αναδύεται είναι κωμικοτραγικό. Κωμικό για τους ίδιους και τραγικό για τους πολίτες αυτού του δύσμοιρου δήμου.
Προφανώς, για να βγει από τη δύσκολη θέση το ακριβοπληρωμένο από τα λεφτά μας "επικοινωνιακό" επιτελείο καταφεύγει στον αντιπερισπασμό. Οι ψυχολόγοι το ονομάζουν «προβολή». Δηλαδή, μεταφέρουμε στον αντίπαλο τα δικά μας χαρακτηριστικά.
Οι αντιπερισπασμοί πάντα σηκώνουν ένα σύννεφο καπνού που στο τέλος ξεθυμαίνει κι εξαφανίζεται, αφήνοντας ακάλυπτους αυτούς που τους οργάνωσαν.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.37 Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο. ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.02 Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα π...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον υβριστή Στην Αλήθεια εγώ αποφασίζω, όχι εσείς...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.28 Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@προς πάντα ενδιαφερόμενο Με εκπροσωπεί κάποιος ΔΕΝ σημαίνει συμφωνώ με όσα κάνει, αυτά είναι στοιχειώδη ζητήματα για πρωτοετείς φοιτητές πο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.48 Εκπροσωπούσε όλους τους, δημότες, πόσο πιο σαφώς να το γράψω; Πληρώνω κι εγώ για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού, θέλω - δεν θέλω. Πώς ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον φασίστα Δεν απαντώ σε ηλιθίους, ούτες τους φιλοξενώ στην Αλήθεια. Μη σε ξαναδώ εδώ......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης 'Αρα, αν ασπάζεστε αυτό που γράφετε, τότε εκπροσωπούσε κι εσάς η πρώην δημοτική αρχή σε όλα όσα έκανε, σωστά;...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: γηπεδοστανεαφιλαδελφεια
Το θέμα δεν είναι ότι θα δώσει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου για τον τελικό του Conference, αλλά ότι θα δημιουργηθεί προ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας 13.35 Μάρκος Έρχονται τουλάχιστον 5 χρόνια μαύρα για τα αριστερδέξια τρολ!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο βάλε λίγο το μυαλό σου( αν υπάρχει) να δουλέψει!! Η πλειοψηφία μέσα στο Δ.Σ. φαίνεται στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων! Τώρα την ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.11 Κι αυτό που με ρωτάτε το έγραψα, αλλά δεν διαβάζετε προσεκτικά, οπότε το ξαναγράφω: Στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©