Τετάρτη 28.02.2024,  

Ανοικτή επιστολή Βούρου κι απάντηση της «Αλήθειας»: Κουράζεστε εύκολα κύριε δήμαρχε

Δημοσιεύτηκε στις 29/04/2020 στην κατηγορία Γνώμες  |  3 σχόλια

Λάβαμε μια "ανοικτή επιστολή" του δημάρχου Γιάννη Βούρου με απροσδιόριστο περιεχόμενο. Τη δημοσιεύουμε αυτούσια και στη συνέχεια απαντούμε.

 

Η «ανοικτή επιστολή» του δημάρχου:

 

Φίλες και φίλοι,

συμπολίτισσες και συμπολίτες,

είναι δεδομένο πως ζούμε σε μια εποχή που οι θεσμοί στην χώρα μας, μετά από μία δεκαετή οικονομική και σήμερα υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δοκιμάζονται. Η κοινωνία καχύποπτη πια κρίνει αυστηρά όλες της βαθμίδες της πολιτικής, ακόμα και όταν πρόκειται για τον Α’ βαθμό της Αυτοδιοίκησης, το θεσμό εκείνο δηλαδή που είναι πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλο στον πολίτη, τον δημότη, τον γείτονα.

Αυτό το περιβάλλον προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ορισμένοι επαγγελματίες διαμαρτυρόμενοι, που είτε απέτυχαν, είτε τους έχετε γυρίσει την πλάτη εδώ και πολλά χρόνια, για να αναφωνήσουν… “… μία από τα ίδια και η νέα δημοτική αρχή…”.

Πλανώνται!

Δυστυχώς για αυτούς τα πεπραγμένα άλλα αποτυπώνουν. Ο καθένας από εμάς κρίνεται για τις πράξεις του, την δράση του, τις αποφάσεις του. Από λόγια παχιά και βαρύγδουπα, παραφιλολογίες και κιτρινισμούς η κοινωνία μας έχει χορτάσει.

Όσες αράδες κι αν γράψουν, όσες “ειδήσεις” και αν εφεύρουν καθημερινά στο χώρο του διαδικτύου νομίζοντας πως έχουν κοινό (τους εαυτούς τους και μερικούς ακόμα), είμαι πεπεισμένος πως δεν μπορούν να σας παραπλανήσουν.

Πρώτον γιατί τους γνωρίζετε εδώ και χρόνια, δεύτερον γιατί ειδικά στους Δήμους κρινόμαστε καθημερινά. Τόσο για το έργο μας, όσο και για την συμπεριφορά μας.

Η Δημοτική μας Αρχή βρίσκεται στο τιμόνι της πόλης περίπου οκτώ μήνες. Οκτώ μήνες στους οποίους τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου γνωρίζουμε πολύ καλά πως έχετε προσδοκίες.

Προσδοκίες και προσμονή για κάτι καλύτερο. Σε αυτές τις προσδοκίες προσπαθούμε νύχτα μέρα να ανταποκριθούμε, δουλεύοντας, σχεδιάζοντας, προγραμματίζοντας.

Στην καθαριότητα, στην κοινωνική πολιτική, στον τομέα των τεχνικών έργων, στον πολιτισμό σε κάθε κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Ο δρόμος μας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά δίνουμε όλο μας τον εαυτό ώστε η κάθε επόμενη ημέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ποιο είναι όμως το “πολιτικό τοπίο” που έχουμε απέναντί μας;

Θα σταθώ στην παρούσα φάση κυρίως στον κ. Βασιλόπουλο.

Ο κ. Βασιλόπουλος και η παράταξή του συνεχίζουν να πορεύονται στον ίδιο δρόμο που ακολούθησαν και ως δημοτική αρχή. Ένταση, υψηλοί τόνοι, «πυροτεχνήματα», από την πρώτη κιόλας ημέρα που αναλάβαμε.

Δεν υπάρχει συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που δεν θα ακολουθήσει καταγγελτική ανακοίνωση της παράταξης του κ. Βασιλόπουλου (άνευ λόγου αναχώματα, όπως συνέβη π.χ. με τον δημοτικό προϋπολογισμό και την 1η υποχρεωτική αναμόρφωσή του, το τεχνικό πρόγραμμα κλπ).

Πιθανόν έτσι να εκτιμούν πως μένουν στο αφρό της επικαιρότητας, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την καθυστέρηση έγκρισης βασικών “εργαλείων” για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας.

Όμως “κουράζουν”. Πόσω μάλλον τώρα εν μέσω πανδημίας. Ίσως όχι τους φανατικούς τους υποστηρικτές, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας που τους γύρισε την πλάτη.

Κούρασαν την κοινωνία πέντε χρόνια, συνεχίζουν να κουράζουν και τώρα. Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για τις αιτίες της ήττας τους.

Δυστυχώς για αυτούς, οι συμπολίτες μας κοιτάζουν μπροστά, χωρίς να ενδιαφέρονται για «κοκορομαχίες» και μικροπολιτική, αναμένοντας από εμάς την βελτίωση της ποιότητας ζωής στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

Εκεί και μόνο εκεί, οφείλουμε να εστιάσουμε.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Βούρος

Δήμαρχος

Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

 

 

Η Αλήθεια παρατηρεί: «Κουράζεστε πολύ εύκολα, κ δήμαρχε»

 

Κύριε δήμαρχε, Γιάννη Βούρε,

 

Συνήθως τα μηνύματα και τα «διαγγέλματα» γίνονται γιατί αυτός που τα κάνει, κάτι έχει να πει, κάτι να ανακοινώσει.

 

Η δική σας «ανοικτή επιστολή» δεν έχει καμία ανακοίνωση, καμία ενημέρωση για την πόλη, αν και είναι πράγματι όχι απλώς ανοικτή, αλλά κυριολεκτικά… ορθάνοιχτη: Μπάζει από παντού!

 

Ακολουθείτε πιστά προηγούμενες «ανακοινώσεις» σας, δηλαδή κείμενα κενά περιεχομένου, που τίποτα δεν λένε, παρά μόνο παραθέτουν επιθετικούς προσδιορισμούς και αοριστολογίες, έτσι, μόνο για να γεμίζει μια σελίδα με το τίποτα.

 

Πρέπει να έχουν ξεπεράσει τις 10.000 τα δημόσια πρόσωπα που μας έχουν πει ότι «η κοινωνία λόγω κρίσης είναι καχύποπτη». Βλέπω ότι το ακούσατε κι εσείς (αφού όλοι μας το έχουμε χιλιοακούσει) και μας το σερβίρετε ως κάτι δικό σας. Ας είναι.

 

Κι επειδή «η κοινωνία είναι καχύποπτη», άρα κατά τη δική σας, παράλογη λογική, δεν ισχύει ότι «και η σημερινή δημοτική Αρχή είναι ίδια με τις άλλες».

 

Δεν βλέπω κανέναν να λέει ότι είστε «ίδιοι με τους προηγούμενους».

 

Απορώ που το βλέπετε εσείς.

 

Απορώ πραγματικά ποιος σας εξομοιώνει με παρελθούσες διοικήσεις.

 

Όσοι σας ασκούμε κριτική, συγκλίνουμε στη βεβαιότητα ότι είστε χειρότερη από κάθε προηγούμενη δημοτική Αρχή.

 

Κι αυτό προκύπτει από δεκάδες αναρτήσεις της «Αλήθειας» τον τελευταίο χρόνο.

 

Στη συνέχεια, μιλάτε για «πεπραγμένα». Δεν μπαίνετε, όμως, στον κόπο να μας τα θυμίσετε. Γιατί, άρα γε;

 

Απλώς γιατί δεν υπάρχουν, κύριε Βούρε. Έχετε καταφέρει μέσα σε 8 μήνες να διατηρήσετε εντελώς άδειο, κυριολεκτικά άθικτο τον πίνακα των πεπραγμένων σας.

 

Ας θυμηθούμε λοιπόν τα «πεπραγμένα» σας: Εκλεγήκατε τις αρχές Ιουνίου και μέχρι τον Σεπτέμβριο είχατε κάνει προετοιμασία μηδέν για την ανάληψη των καθηκόντων σας. Φτάσατε τον Σεπτέμβριο να ψάχνετε ισορροπίες μέσα στη δημοτική σας ομάδα για να ορίσετε αντιδημάρχους.

 

Παράλληλα, κάνατε συμφωνία για οφίκια με το πιο παρηκμασμένο κομμάτι του δημοτικού μας κατεστημένο, την παράταξη Γρετζελιά και τους πρόθυμους να εκχωρήσουν έναντι πινακίου φακής την ιδιότητα της αντιπολίτευσης όπου τους έταξε ο λαός, Κωνσταντινίδη και Κοπελούσο.

 

Σας ρωτούσαμε τότε να μας πείτε το πολιτικό πλαίσιο αυτής της συμμαχίας. Για «απάντηση» πήραμε κάτι ανέκδοτα του τύπου «για να πάει η πόλη μπροστά», περιφρονώντας τους ίδιους τους πολίτες της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

 

Κι όταν «τα χαλάσατε στη μοιρασιά» με τον συνδυασμό Γρετζελιά, πάει και η δήθεν «προγραμματική» συμφωνία χωρίς πρόγραμμα, πάει και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής που ΕΣΕΙΣ είχατε ορίσει μόλις προ τριμήνου.

 

Ερασιτεχνικοί χειρισμοί, που δείχνουν πολιτική ανικανότητα πρώτου μεγέθους.

 

Το ίδιο ερασιτεχνικοί, σπασμωδικοί και εν τέλει αποτυχημένοι ήταν οι χειρισμοί σας στο ζήτημα της ανανέωσης του προγράμματος ΕΣΤΙΑ.

 

Ένα πρόγραμμα που ο ίδιος ο ΟΗΕ παραδέχθηκε ότι στην πόλη μας λειτούργησε σωστά.

 

Αλλά, τι αξία έχει ο ΟΗΕ μπροστά στην πελατειακή σας ανάγκη να βολέψετε τα δικά σας παιδιά;

 

Στη δική σας κλίμακα Αξιών, το δεύτερο προηγείται.

 

Και πάλι, οι επιδιώξεις σας νικήθηκαν από την ανικανότητά σας.

 

Ούτε τους κολλητούς σας μέσα στο συνδυασμό δεν καταφέρατε να πείσετε.

 

Ξεσηκώθηκαν κι οι πέτρες, οργίστηκε η κοινωνία, θύμωσαν και δικοί σας άνθρωποι.

 

Αλλά εσείς, δεν πήρατε χαμπάρι από όλα αυτά, ακριβώς γιατί δεν έχετε, ούτε ποτέ προσπαθήσατε να αποκτήσετε, την παραμικρή σχέση με την τοπική μας κοινωνία.

 

Όπως λέει και το τραγούδι του μακαρίτη Στράτου Διονυσίου, «ξένος, για πάντα ξένος» σε αυτή την πόλη.

 

Ο πολιτικός ενώνει, εμπνέει με το παράδειγμά του, ενθουσιάζει τους πολίτες.

 

Τους παρακινεί να σηκωθούν από τους καναπέδες τους, να εγκαταλείψουν την πολιτική απάθεια, να βγουν από τα σπίτια τους, να γίνουν συνεργάτες της δημοτικής Αρχής στην προσπάθεια για μια καλύτερη πόλη.

 

Αυτό γίνεται στο Περιστέρι, στη Γλυφάδα, στην Αθήνα, παντού.

 

Εσείς, αντίθετα, απευθύνεστε στους πολίτες με κούφια λόγια, χωρίς κανένα περιεχόμενο.

 

Δεν έχετε καν την ευαισθησία να παρουσιάσετε ένα απτό, συγκεκριμένο και υλοποιήσιμο πολιτικό σχέδιο για την πόλη.

 

Τίποτα, απολύτως τίποτα.

 

Μόνο κάνετε συμμαχίες στο πόδι και με την ίδια ευκολία παίρνετε πίσω τις αποφάσεις σας.

 

Προσβάλλατε βάναυσα την πόλη παρομοιάζοντάς την υποτιμητικά με το «Ζεφύρι».

 

Θέλετε να ξηλώσετε πετυχημένα προγράμματα και δεν μπορείτε να πείσετε ούτε τους δικούς σας, με αδέξιους χειρισμούς και σπασμωδικές κινήσεις που σας οδηγούν από ήττα σε ήττα.

 

Ας αξιολογήσουν όσοι με διαβάζουν, πόσο μελετημένες είναι οι κινήσεις σας...

 

Προσωπικά τις βρίσκω άκρως αμελέτητες…

 

Περιλάβατε και την «Αλήθεια» στις κενολογίες σας, χωρίς να έχετε το θάρρος να την κατονομάσετε (ναι, σε αυτό μοιάζετε στους προηγούμενους).

 

Και γράψατε ότι δήθεν εφευρίσκουμε ειδήσεις, και ότι δήθεν νομίζουμε ότι έχουμε κοινό, ενώ εσείς λέτε ότι δεν έχουμε.

 

Για το πρώτο, θα περίμενε κανείς να εισφέρετε μια απόδειξη, έστω μία, όχι πολλές.

 

Ποιες ειδήσεις «εφηύραμε»;

 

Τι από όσα γράψαμε δεν ισχύει;

 

Μας έχετε συνηθίσει σε ατεκμηρίωτες πομφόλυγες, αλλά εδώ καταγράψατε νέα ρεκόρ ανευθυνότητας.

 

Κατηγορίες για ειδήσεις που δήθεν δεν υπάρχουν αλλά «εφευρέθηκαν» χωρίς να τις συνοδεύετε από έστω μια απόδειξη, συνιστούν λάσπη κι απόδειξη πανικού.

 

Για το δεύτερο, ότι δήθεν δεν έχουμε ακροατήριο, πρέπει να σας πω ότι εξεπλάγην.

 

Όσο ακατάλληλος κι αν είστε για πολιτικός, τέλος πάντων είστε ένας άνθρωπος της τέχνης, του θεάτρου, ένας ηθοποιός με μια πορεία.

 

Είναι δυνατόν κύριε Βούρε να αναμασάτε τις κραυγές των ανεγκέφαλων οπαδών που έχουν αναλάβει εργολαβικά την εκτόξευση λάσπης στην «Αλήθεια» μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα;

 

Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτοδιαψεύδεσθε;

 

Διότι, όταν ρωτάμε τους ανεγκέφαλους οπαδούς το προφανές, ότι δηλαδή «βρε παιδιά αν δεν μας διαβάζουν παρά ελάχιστοι, τότε γιατί νυχθημερόν ασχολείστε μαζί μας και δεν μας αφήνετε στην… ανυπαρξία μας;» οι ανεγκέφαλοι μας κοιτούν με άδεια μάτια και μας απαντούν με τον αναίτιο γέλωτα του ηλιθίου, συνήθως με emoticon.

 

Αλλά, κι εσείς το ίδιο λέτε;

 

Καμία διαφορά από τους ανεγκέφαλους οπαδούς;

 

Δεν καταλαβαίνετε ούτε το προφανές;

 

Ότι εάν πράγματι συνέβαινε κάτι τέτοιο, αν πράγματι μας διάβαζαν «τρεις κι ο κούκος», τότε ούτε το παγκάκι θα ξαναβάζατε άρον άρον στη θέση του χωρίς καν να προλάβετε να το βάψετε, ούτε αιμοδοσία θα κάνατε, ούτε αυτή την ανοικτή επιστολή θα γράφατε.

 

Απλώς θα μας αφήνατε να βράζουμε στο ζουμί μας.

 

Αλλά, βλέπετε ότι δεν συμβαίνουν αυτά.

 

Ασχολείστε μαζί μας κι εσείς, μαζί με τους ανεγκέφαλους οπαδούς και τα δημοσιογραφικά τζουκμπόξ (η συντριπτική τους πλειοψηφία ζει μονίμως εκτός πόλης, σε αυτό μοιάζετε), που τους βάζεις ένα κέρμα (ως υπόθετο) και «τραγουδάνε» ό,τι θέλεις.

 

Παρά το ότι δεν αντιλαμβάνεστε το άτοπο του ισχυρισμού -αφού τον αναμασάτε-, ωστόσο οι πολίτες καταλαβαίνουν πολύ καλά γιατί ασχολείστε μαζί μας.

 

Πάρα πολύ καλά…

 

Από την άλλη, για να είμαι και εδώ δίκαιος, πράγματι σας στηρίζουν -ως τώρα- όχι μόνο ανεγκέφαλοι οπαδοί με iq ραδικιού, αλλά και άνθρωποι σοβαροί, με περίσσια ανιδιοτελούς παρουσίας και κοινωνικής προσφοράς σε αυτή την πόλη.

 

Άνθρωποι που τους σέβομαι και τους εκτιμώ, κι ειλικρινά ελπίζω να ξαναβρεθούμε μαζί μετά τη λαίλαπα της δημαρχίας σας.

 

Για παράδειγμα, μου έρχεται στο μυαλό ένα ζευγάρι που μένει στη βόρεια Φιλαδέλφεια, οι οποίοι ξυπνούν κάθε μέρα στις 5 το πρωί είτε για να πάνε να πάρουν πρώτες ύλες, είτε για να μαγειρέψουν για την Τράπεζα Αγάπης στην Παναγίτσα.

 

Επί χρόνια ολόκληρα.

 

Χωρίς ποτέ να κοκορευτούν, ούτε στο γείτονά τους, ούτε καν στον εαυτό τους.

 

Γιατί το θεωρούν χρέος τους προς την κοινωνία, προς αυτούς που τρέφονται στην Παναγίτσα. 

 

Γι αυτό τους σέβεται όλη η πόλη. Γιατί ποτέ δεν επεδίωξαν το σεβασμό. Κάνουν ό,τι κάνουν από μια μεγαλειώδη αίσθηση ατομικού χρέους. Κι η κοινωνία μας, τους βγάζει το καπέλο. 

 

Επίσης μου έρχεται στο μυαλό παλαιά συμπολίτισσα, που σήμερα ηγείται του πιο δραστήριου συλλόγου της πόλης, που ξέρει τι υπάρχει κάτω από κάθε πέτρα στο φιλαδελφειώτικο και το χαλκηδονιώτικο έδαφος.

 

Πάντα με το χαμόγελο, πάντα με μια γλυκειά κουβέντα, δίνει σε αυτή την πόλη όλα όσα -πολλά- μπορεί. Κι ακόμα περισσότερα.

 

Γι αυτό τη σέβονται και την υπολήπτονται όλοι.

 

Επίσης μου έρχεται στο μυαλό παλιός Φιλαδελφειώτης, το πατρικό του οποίου είναι λίγα μέτρα από την πλατεία Πατριάρχου, που μεγάλωσε στην πόλη μας και δεν την απαρνήθηκε, κι επειδή επέλεξε εξαρχής μια διαφορετική πορεία από τη δική σας, έμεινε πιστός στη θέση του παρά τη συνεχή σας πολιορκία προς αυτόν, τίμησε τα παντελόνια του, λειτούργησε ως αληθινός πολίτης που εμπνέει και δίνει παράδειγμα με την προσωπική του ακεραιότητα κι αυτοσεβασμό.

 

Κάτι σαν… Κουτσάκης δηλαδή (κλαυσίγελως…).

 

Αυτή είναι η κοινωνία της πόλης μας.

 

Μεγάλες καρδιές στην πράξη, όχι στα λόγια. 

 

Ναι, κύριε Βούρε, τέτοιοι άνθρωποι σας στηρίζουν ακόμα.

 

Αλλά, μην μεγαλοπιάνεστε.

 

Δεν στηρίζουν ΕΣΑΣ, θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει.

 

Στηρίζουν μια κατάσταση που επέτρεψε στην πόλη να απαλλαγεί από την προηγούμενη δημοτική Αρχή.

 

Με όποιον έμπαινε μπροστά, μαζί του θα ήταν όλοι αυτοί οι αξιόλογοι άνθρωποι.

 

Άλλωστε ξέρουν καλά ότι και σε αυτή τη διαδικασία, δεύτερος ήσασταν.

 

Αλλαγή.

 

Παγκίτης.

 

Κι όταν ο φίλος μου Γιώργος Μητσικώστας αξιολόγησε την κατάσταση και αντελήφθη ότι σε μια πόλη που δεν δραστηριοποιείται πια, δεν επιτρέπει στον εαυτό του να είναι υποψήφιος δήμαρχος, και μπράβο του, τότε -και ΜΟΝΟΝ τότε- άρχισε να ακούγεται το όνομά σας.

 

Σα να λέμε δηλαδή «Να είσαι εκεί, κύριε Τσανς».

 

Άλλωστε, τι να θαυμάσουν από εσάς κύριε Βούρε;

 

Τη διαχειριστική σας επάρκεια;

 

Καταφέρατε να χρωστάτε στην εφορία περίπου μισό εκατομμύριο, πράγμα που ανάγκασε την ΑΑΔΕ να συμπεριλάβει το όνομά σας στον κατάλογο των μεγαλοφειλετών του δημοσίου, ενώ κατά δική σας δημόσια παραδοχή, χρωστάτε στις τράπεζες τόσα ώστε «όταν περνώ απέξω, κτυπάνε κουδούνια» όπως είχατε πει σε παλαιότερη συνέντευξή σας.

 

Τι λέτε, λοιπόν;

 

Ότι σας στηρίζουν για τη... διαχειριστική σας επάρκεια;

 

Στη συνέχεια, γράφετε το εξής απίθανο: «Ο κ. Βασιλόπουλος και η παράταξή του συνεχίζουν να πορεύονται στον ίδιο δρόμο που ακολούθησαν και ως δημοτική αρχή. Ένταση, υψηλοί τόνοι, ‘πυροτεχνήματα’, από την πρώτη κιόλας ημέρα που αναλάβαμε».

 

Συγνώμη, εσείς πού τα ξέρετε αυτά;

 

Εσείς προσωπικά κύριε Βούρε, ο οποίος υπογράφετε αυτή την ανοικτή επιστολή, πού ακριβώς τα ξέρετε όλα αυτά;

 

Πού ήσασταν όλη αυτή την πενταετία Βασιλόπουλου;

 

Υπάρχει έστω και μια παρέμβασή σας όλη αυτή την περίοδο;

 

Έστω και μια εμφάνισή σας στην πόλη;

 

Πού ήσασταν όταν αποκαλύπταμε τα έργα και τις ημέρες της δημαρχίας Βασιλόπουλου;

 

Πού ήσασταν όταν μας στοχοποιούσαν οι δικοί του ανεγκέφαλοι; 

 

Πού ήσασταν όταν ο φασίστας πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έβριζε συλλήβδην όλους τους ανθρώπους του επαγγέλματός μου;

 

Πού ήσασταν όταν η τοπική κοινωνία μάθαινε από εμάς, διαμόρφωνε σιγά αλλά σταθερά την πολιτική της άποψη;

 

Εσείς κύριε Βούρε όλο αυτό τον καιρό πίνατε αμέριμνος τον γευστικό καφέ σας στα πολυτελή στέκια των Βριλησσίων και δεν χαλαλίσατε ούτε ένα δευτερόλεπτο για το «Ζεφύρι», όπως αποκαλέσατε περιφρονητικά τη Φιλαδέλφεια, ούτε ένα δευτερόλεπτο προκειμένου να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους αυτής της πόλης και τα όσα γίνονταν εδώ.

 

Συνεπώς είστε ο τελευταίος που μπορείτε να μας πείτε τι γινόταν την περίοδο Βασιλόπουλου.

 

Εμείς να σας πούμε, μπορεί.

 

Εσείς, αποκλείεται.

 

Αναφορικά με την παράταξη Βασιλόπουλου, όμως, κάντε ένα ακόμα σοβαρό λάθος.

 

Η εντολή που έχει πάρει η Δύναμη Πολιτών από το λαό στις περυσινές εκλογές είναι να κάνει αντιπολίτευση.

 

Κι αυτό κάνει, με το δικό της τρόπο που κι αυτός φυσικά θα κριθεί από τους πολίτες.

 

Εσείς, γιατί ακριβώς διαμαρτύρεστε;

 

Γιατί δεν κάνει την αντιπολίτευση που θέλετε;

 

Δηλαδή τι σόι αντιπολίτευση θέλετε;

 

Σαν του… Τάσου Κωνσταντινίδη;

 

Αν, λοιπόν, όλα αυτά σας κούρασαν, τότε να με συγχωρείτε αλλά κουράζεστε εύκολα κύριε δήμαρχε.

 

Και πρέπει να συνηθίσετε στο ότι η θητεία σας δεν πρόκειται να περάσει με φιμωμένους όλους, όσοι ξέρουν και μπορούν να σας ασκούν κριτική.

 

Γιατί εμείς αυτή την πόλη δεν την παρατήσαμε ποτέ, όπως κάνατε εσείς.

 

Την αγαπάμε και θα την υπερασπιζόμαστε όσο και όπως μπορούμε.

 

Να το θυμάστε αυτό και όσο θα είστε ακόμα δήμαρχος, αλλά κι όταν θα ξαναρχίσετε, ανακουφισμένος, να πίνετε τους γευστικούς σας καφέδες στα Βριλήσσια της καρδιάς σας.-

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Κορονοϊός: Απίστευτη ανευθυνότητα Βούρου - Λειτουργεί «ανεξάρτητα από τις οδηγίες της κυβέρνησης»

 

Ως πότε ο κ.Βούρος θα κρύβει την πραγματικότητα από τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες;

 

Ένας δήμαρχος με πορεία ασύμβατη προς την πόλη

 

Θλιβερές κουτοπονηριές μέσα στην κρίση...

 

Ή παπάς, ή ζευγάς: Ώρα να διαλέξει

 

Μπόχα, βγαλμένη από το Βούρκο

 

Νόμος: Τα πολιτικά πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα

 

Αυτό που ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να κάνει ο Βούρος για τον κορονοϊό

 

Νέα αθλιότητα Βούρου - Κατηγορεί άλλους για προβληματική πρόσληψη που έγινε επί των ημερών του !

 

Ξηλώνεται το πουλόβερ - Παραιτήθηκε ο Λέκκας από τη διοίκηση του δήμου

 

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν. Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα...

 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη διοίκηση Βούρου- Μέσα ο Γρετζελιάς, έξω η Παπακώστα

 

Δέκα ψέματα Βούρου, μέσα σε μια μόνο ανακοίνωση

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Καρακαλτάκες...

 

Ο ίδιος Γρετζελιάς, μια ζωή...

 

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ- Βατερλό Βούρου - Στα εξ ων συνετέθη η συμμαχία της διοίκησης

 

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου! 

 

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στη Δεκελείας. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει- για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα 

 

Γράψτε την άποψή σας

ανώνυμος (29/04/2020 22:58)

Εντάξει δήμαρχε καλή η επιστολή.

Με τις φωτογραφίες που σε ξεβρακώνουν θα κάνεις τίποτα;

Σκέψου, παλεύει και η πόλη έχει τα χάλια της. Σκέψου να μη πάλευε κιόλας.

Ανώνυμος (30/04/2020 13:38)

Έκθεση εκτός θέματος.

Δεν απαντάει σε τίποτα απολύτως και γράφει ό,τι να 'ναι.

Έχουμε μπλέξει με το απόλυτο μηδέν.

Αντίο (01/05/2020 14:22)

Έχει αφήσει την πόλη στο έλεος του θεού. Να μή μιλήσουμε για το άλσος!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.37 Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο. ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.02 Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα π...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον υβριστή Στην Αλήθεια εγώ αποφασίζω, όχι εσείς...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.28 Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@προς πάντα ενδιαφερόμενο Με εκπροσωπεί κάποιος ΔΕΝ σημαίνει συμφωνώ με όσα κάνει, αυτά είναι στοιχειώδη ζητήματα για πρωτοετείς φοιτητές πο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.48 Εκπροσωπούσε όλους τους, δημότες, πόσο πιο σαφώς να το γράψω; Πληρώνω κι εγώ για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού, θέλω - δεν θέλω. Πώς ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον φασίστα Δεν απαντώ σε ηλιθίους, ούτες τους φιλοξενώ στην Αλήθεια. Μη σε ξαναδώ εδώ......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης 'Αρα, αν ασπάζεστε αυτό που γράφετε, τότε εκπροσωπούσε κι εσάς η πρώην δημοτική αρχή σε όλα όσα έκανε, σωστά;...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: γηπεδοστανεαφιλαδελφεια
Το θέμα δεν είναι ότι θα δώσει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου για τον τελικό του Conference, αλλά ότι θα δημιουργηθεί προ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας 13.35 Μάρκος Έρχονται τουλάχιστον 5 χρόνια μαύρα για τα αριστερδέξια τρολ!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο βάλε λίγο το μυαλό σου( αν υπάρχει) να δουλέψει!! Η πλειοψηφία μέσα στο Δ.Σ. φαίνεται στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων! Τώρα την ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.11 Κι αυτό που με ρωτάτε το έγραψα, αλλά δεν διαβάζετε προσεκτικά, οπότε το ξαναγράφω: Στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©