Τρίτη 18.06.2024,  

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν: Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα

Δημοσιεύτηκε στις 27/01/2020 στην κατηγορία Σχόλια  |  20 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Πριν καν κλείσει τέσσερις μήνες διοίκησης, το αλλοπρόσαλλο μόρφωμα που προσπάθησε να διοικήσει το δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαλύεται στα εξ ων συνετέθη, όπως εδώ και καιρό γράφει «Η Αλήθεια».

 

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος, αμέσως μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του με το θίασό του στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε τις παραιτήσεις των στελεχών της διοίκησης που προέρχονται από το συνδυασμό Γρετζελιά, δηλαδή του γιου του πρώην δημάρχου, Χρήστου Γρετζελιά από τη θέση του αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής, του κ. Θάνου Λέκκα από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου αναπτυξιακής πολιτικής, καθώς και τα δυο μέλη του συνδυασμού «Ξανά Μαζί» στην Κοινωφελή Επιχείρηση, του Γιώργου Σεβαστού και της Σταυρούλας Αμπατζόγλου.

 

Η εικόνα της διοίκησης και προσωπικά που δημάρχου, είναι ασφαλώς ασόβαρη: Μόλις 4 μήνες μετά τον ορισμό των «συνεργατών» του, ο κ. Βούρος χωρίς την παραμικρή εξήγηση προς στην κοινή γνώμη, ζητεί -ας ξεκινήσουμε από εκεί- την παραίτηση του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής.

 

Κάπου εδώ αρχίζουν τα νέα -και, προφανώς, πάλι αναπάντητα- ερωτήματα για τον κ. Γιάννη Βούρο.

 

Ρωτάμε λοιπόν: Είχε συγκεκριμένη πολιτική στον τομέα αυτό να υλοποιήσει ο κ. Χρήστος Γρετζελιάς; Ρωτώ, γιατί οι πολίτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ καμία προγραμματική συμφωνία μεταξύ των «4» της συμμαχίας- Φρανκενστάιν, που απλώς συγκολλήθηκαν για να μοιράσουν οφίκια, θεσούλες δηλαδή, για τα εκλεκτά τέκνα του θλιβερού δημοτικού κατεστημένου αυτής της της πόλης. Είχαμε τότε ζητήσει να παρουσιάσουν οι πρόθυμοι της συμμαχίας Φρανκενστάιν, το πολιτικό περίβλημα αυτής της παρά φύσιν συμμαχίας. Έγραψαν κι εμάς και την κοινή γνώμη, εκεί που ο δήμαρχος έγραφε επί 30 χρόνια την πόλη μας: Στα παλιά τους τα παπούτσια.

 

Πώς κορόιδευε ο Βούρος τους ευκολόπιστους

 

Τότε, θυμάστε τι είχε πει ο Γιάννης Βούρος: Φτύνοντας κατάμουτρα τη νοημοσύνη μας (κάντε κλικ εδώ για να θυμηθείτε τι έγραφα τότε) μας είπε ότι το δήθεν «πολιτικό περίβλημα» της συμμαχίας- Φρανκενστάιν, ήταν, λέει, «η αναβάθμιση του άλσους,… οι δημοκρατικές διαδικασίες και η διαφάνεια… η προστασία του προσφυγικού συνοικισμού… και μια πόλη φιλική προς τους πολίτες».

 

Όπως μας περιγελούσε τότε, λοιπόν, ο κ. Βούρος, είναι νομίζω σειρά μας να τον περιγελάσουμε: Πείτε μας λοιπόν κ Βούρο ποιον από τους τέσσερις «άξονες» της συμμαχίας σας παραβίασε ο κ. Χρήστος Γρετζελιάς, ο κ. Θάνος Λέκκας, ο κ. Γιωργος Σεβαστός και η κα Σταυρούλα Αμπατζόγλου;

 

Μήπως δεν συμφωνούν με την αναβάθμιση του άλσους; Πού και πώς προκύπτει αυτό;

 

Μήπως αρνούνται τις δημοκρατικές διαδικασίες και τη διαφάνεια; Φέρτε μας αποδείξεις.

 

Μήπως αντιστρατεύονται την προστασία του προσφυγικού συνοικισμού; Με ποιον τρόπο, πείτε μας.

 

Μήπως, τέλος, θέλουν μια πόλη «εχθρική» προς τους πολίτες, μήπως δηλαδή είναι τίποτα γαύροι; (μιλώ τη ΜΟΝΗ γλώσσα που καταλαβαίνει ο κ. Βούρος, την βαθιά οπαδική…)

 

 

Σε καμία υπόληψη, τίποτα…

 

Έτσι, λοιπόν, σήμερα ο κ. Βούρος ζήτησε την παραίτηση του κ. Γρετζελιά junior, χωρίς λόγο, χωρίς αιτιολόγηση, χωρίς ενημέρωση της κοινής γνώμης για τα αίτια που τον οδήγησαν να κάνει αυτή την κίνηση. Ποιος τους χ… τους πολίτες, τώρα ο κ. Βούρος την ψήφο τους την πήρε, θα είναι άλλα 3,5 χρόνια part time δήμαρχος βρέξει- χιονίσει, ενδεχομένως να αποπληρώνει με την αποζημίωση του δημάρχου ένα μεγάλο μέρος από τα υπέρογκα χρέη, που το επιχειρηματικό του δαιμόνιο συσσώρευσε στο ελληνικό δημόσιο και μετά… από δω παν κι οι άλλοι.

 

Να ρωτήσουμε πόσο σημαντική θεωρεί την κοινωνική πολιτική ο κ. Βούρος, που αλλάζει αντιδήμαρχο στους 4 μήνες; Περιττό. Όλα αυτά είναι «κινέζικα» για τον άνθρωπο που απαρνήθηκε τη Φιλαδέλφεια προ τριών δεκαετιών, έριξε μαύρη πέτρα πίσω του και τώρα ήλθε για τα οφέλη του δημάρχου, όχι για να κάνει καλύτερο το, κατά τα λεγόμενα του ιδίου… «Ζεφύρι».

 

Μόνη του έγνοια, η ΑΕΚ. Μόνο η ΑΕΚ. Τίποτα άλλο εκτός από την ΑΕΚ. Με αυτό τον τρόπο, δεν καταλαβαίνει -αλλά και να το καταλάβαινε, έχει αποδειξει ότι δεν τον νοιάζει- ότι συνεχίζει με άλλο νόημα την καταστροφική διχαστική πολιτική του Άρη Βασιλόπουλου: Εκείνος είχε διχάσει την πόλη σε ΑΕΚ και αντιΑΕΚ, ετούτος εδώ επιχειρεί αναίσχυντα να διχάσει την πόλη ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν ότι Φιλαδέλφεια ίσον ΑΕΚ και μόνο, και σε όλους εμάς που είμαστε ΑΕΚ, θέλαμε εξαρχής το γήπεδο και δώσαμε μάχες γι αυτό, αλλά πιστεύουμε ότι η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα είναι ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, εκτός από ΑΕΚ. Εμείς, έχουμε φίλους, παλιούς συμμαθητές, γείτονες, παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί, οι οποίοι είτε είναι μακριά από οπαδισμούς, είτε έχουν άλλες οπαδικές προτιμήσεις από εμάς. Τους κάνουμε καζούρα όταν τους κερδίζουμε, μας κάνουν όταν χάνουμε, όμως ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ, γιατί η ζωή μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΚ. 

 

Αυτός είναι ο νέος διχασμός που αναίσχυντα επιχειρεί ο Γιάννης Βούρος, ακριβώς γιατί η πόλη δεν τον νοιάζει, "Ζεφύρι" την έλεγε κι έτσι τη βλέπει, και κατά συνέπεια αδιαφορεί βαθύτατα για ο,τιδήποτε άλλο πλην της οπαδικής διάστασης της ΑΕΚ, όχι τυχαία θα πρόσθετα εγώ.

 

Κι όσοι δεν βλέπουμε τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα όπως αυτός -για να θυμηθώ τις απειλές και τις... παραινέσεις του οπαδικού στρατού που τον στηρίζει- πρέπει να ξεκουμπιστούμε από την πόλη ΜΑΣ. Όπως δηλαδή έκανε κάποιος πριν από 30-40 χρόνια...

 

Πράγματι, για κάποιους είμαστε περίπου ό,τι ήταν και οι Εβραίοι για τους ναζί...

 

Να ρωτήσουμε σε πόση υπόληψη έχει ο part time δήμαρχος την αναπτυξιακή πολιτική του δήμου, που παίρνει το κεφάλι του αντίστοιχου εντεταλμένου συμβούλου κ. Θάνου Λέκκα; Ισχύουν τα ανωτέρω…

 

Χωρίς ντροπή, λοιπόν, απέναντι στους Φιλαδελφειώτες και τους Χαλκηδονιώτες, των οποίων όμως την ψήφο ζήτησαν το Μάιο, οι 4 ενώθηκαν ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να μοιραστούν θεσούλες οι ίδιοι και τα εκλεκτά τους τέκνα, βιολογικά και πολιτικά. Και το χειρότερο: Μας κορόιδευαν, που ζητούσαμε «πολιτικό περίβλημα» της «συμμαχίας- Φρανκενστάιν».

 

Είχαν δώσει δείγμα γραφής, πριν τις εκλογές

 

Δείτε εδώ, όμως πώς «έλουζαν ο ένας τον άλλο προεκλογικά. Κι αν δώσετε απάντηση πώς είναι δυνατόν τέτοιες βαριές καταγγελίες μετεκλογικά να «ξεχνιούνται», τότε θα έχετε απαντήσει αμέσως και στο πώς από τις αγάπες και τη… συμμαχία του Σεπτεμβρίου, περάσαμε στο σημερινό άδειασμα των γρετζελικών…

 

 

 

Αυτά, όπως θα είδατε, τα ανέβασε στέλεχος της Δύναμης Πολιτών, του Άρη Βασιλόπουλου. Μήπως νομίζετε ότι το έκανε από… αγνή αγάπη προς τις διαφανείς διαδικασίες; Μα, αν πιστέψουμε τον (ακόμα…) αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Κωνσταντινίδη (δείτε εδώ όλη την επιστολή που έστειλε στην «Αλήθεια») ο Άρης Βασιλόπουλος ήταν έτοιμος να κάνει ακριβώς τα ίδια με τον Γιάννη Βούρο, δηλαδή να συνεργαστεί με τους κ.κ. Γρετζελιά και Κωνσταντινίδη - ο έρμος ο Κοπελούσος δεν μετράει...

 

Πρώτα θα στηριζόταν επάνω τους, όπως ο τωρινός για να περάσει τα δικά του, και μετά, θα τους έδιωχνε έναν- έναν, όπως κάνει ο τωρινός.

 

Τάσο, ο Παντελής τους τέλειωσε.

 

Να ετοιμάζεσαι…

 

Ο πραγματικός λόγος της σύγκρουσης

 

«Η Αλήθεια» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η απόφαση αυτή είχε ληφθεί από τον Γιάννη Βούρο εδώ και εβδομάδες. Και ο λόγος είναι πολύ απλός για τους γνωρίζοντες: Ο πραγματικός λόγος είναι ότι ΜΕΤΑ τη σύμπηξη της συμμαχίας- Φρανκενστάιν, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με νομοθετική του παρέμβαση έδωσε τη δυνατότητα στους εκλεγμένους δημάρχους να διοικούν το δήμο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τον αριθμό των συμβούλων που εξέλεξαν στο δημοτικό συμβούλιο. Τους έδωσε δηλαδή απόλυτη πλειοψηφία στις Επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής, μέσα από τις οποίες ασκείται, πλέον, η διοίκηση το δήμου. Και το δημοτικό συμβούλιο, είναι για να σκοτώνουν την ώρα τους οι δημοτικοί σύμβουλοι, όσοι έχουν λόγους να το παρακολουθούν και πέντε-έξι αργόσχολοι. Κι από ουσία μηδέν.

 

Άρα;

 

Άρα ο... μεγάλος υπέρμαχος της συναίνεσης Γιάννης Βούρος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΝΑΓΚΗ τους πρόθυμους να τον στηρίξουν για να πάρουν κι αυτοί το κατιτίς τους σε καρέκλα, καρεκλίτσα, σκαμπό, έστω σκαμνάκι ρε αδερφέ, ό,τι προαιρείσθε… Σήμερα τον «γρετζελισμό» τον έστειλε από εκεί που ήλθε… Και έπεται συνέχεια μέχρι το οριστικό τέλος της συμμαχίας - Φρανκενστάιν.

 

 

Κατακλείδα

 

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί χάνω τον καιρό μου; Για δυο λόγους:

 

Πρώτον διότι θεωρώ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μου να ενημερώσω την τοπική κοινωνία για τα έργα και τις ημέρες του άθλιου δημοτικού κατεστημένου αυτής της πόλης, το οποίο ευθύνεται για το ότι η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα βρίσκονται, πλέον, στις τελευταίες θέσεις ανάμεσα στους δήμους του Λεκανοπεδίου ως προς την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων τους. Επί δεκαετίες έχουμε έναν απίστευτο πνεύμονα πρασίνου και -πείτε μου εσείς που με διαβάζετε, τι παρεμβάσεις των κατά καιρούς δημοτικών Αρχών βλέπετε μέσα, που να σας κάνουν να το επισκέπτεστε, να το χαίρεστε, να περνάτε με την οικογένεια και τους γνωστούς σας ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σας εκεί.

 

Τίποτα.

 

Γιατί το τίποτα, τίποτα μπορεί. 

 

Για την εικόνα της πόλης, για τη κατάντια της Δεκελείας, για το αίσχος των δρόμων και των πεζοδρομίων σχεδόν σε όλη την πόλη, για τη ντροπή της Σκρα ως την Σερρών που πλημμυρίζει και ξαναπλημμυρίζει, για την εγκατάλειψη του Άλσους, για την καταστροφή του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, για την ύπαρξη επί δεκαετίες σκουπιδότοπου μέσα στο άλσος, για τα καψίματα κάδων όποτε γουστάρουν οι κάθε χρώματος οπαδικοί στρατοί, για ΟΛΑ ΑΥΤΑ, υπεύθυνο είναι το άθλιο, ξεπεσμένο, πρακτικά άχρηστο δημοτικό κατεστημένο αυτής της πόλης, που κάθε τετραετία διαπραγματεύεται στο σκοτάδι, αλλάζει συνδυασμούς, κι έχει την ψευδαίσθηση ότι "ανεβαίνει κοινωνικά" μέσα από τη συνεχιζόμενη παρακμή της πόλης μας

 

Και ΙΔΟΥ η κατάντια μας. Κοιτάξτε με πόση αδιαφορία για την πόλη λειτουργεί και ο σημερινός part time δήμαρχος, που ήλθε λίγους μήνες πριν από τις εκλογές από το πουθενά, μάζεψε (πώς, άραγε; ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο-Λ-Α) τους πιο κιτρινόμαυρους από το δημοτικό κατεστημένο, ξόδεψε ένα σωρό λεφτά (αυτός που χρωστάει 500 χιλιάρικα στο ελληνικό δημόσιο και που κατά δήλωσή του όποτε περνάει έξω από τράπεζα «βαράνε κουδούνια») και, αξιοποιώντας την αυτοκαταστροφική τετραετία Βασιλόπουλου, αλλά και την απροσμέτρητη φθορά όλων όσοι θα μπορούσαν να τον διαδεχθούν, κέρδισε τις εκλογές.

 

Έχω κι ένα δεύτερο λόγο, πιο προσωπικό.

 

Θέλω να είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ εντάξει τόσο με τη συνείδησή μου, όσο και με μερικούς -μετριούνται στα δάκτυλα των δυο χεριών- που γνωρίζω κι εκτιμώ, και που γνώρισα πρόσφατα, την τελευταία διετία. Δεν μιλώ για τους επαγγελματίες υποψήφιους, μιλώ για λίγους που πραγματικά εκτίμησα, και που σήμερα για τους δικούς του λόγους το κάθε πρόσωπο από αυτά, βρίσκεται κοντά στη σημερινή διοίκηση ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, το διευκρινίζω.

 

Θέλω, λοιπόν, να δω πότε η συνείδησή τους θα επαναστατήσει για όσα βλέπουν και όσα γίνονται. Πότε θα πουν «όχι πια, αυτό δεν μπορεί να είναι το αύριο της πόλης».

 

Ως τότε θα βλέπουμε τον τουρίστα να μας δείχνει πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πάει αυτή η πόλη…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ- Βατερλό Βούρου - Στα εξ ων συνετέθη η συμμαχία της διοίκησης

 

ΕΣΤΙΑ - Βόμβα Βούρου - Ό,τι κι αν πει το δημοτικό συμβούλιο, θα γίνει αυτό που θέλει εκείνος!

 

Νόμος: Τα πολιτικά πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα

 

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου! 

 

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στη Δεκελείας. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει- για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

 

Η επίσκεψη του δημάρχου στο υπουργείο Παιδείας και η «κολοβή» ενημέρωση

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Ο δήμος θα μετάσχει στη συζήτηση για τον Ποδονίφτη

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα...

 

Γράψτε την άποψή σας

Ουγκανος (27/01/2020 21:29)

Ο Ψινάκης είναι εδώ. ..

Έφη γύρνα (27/01/2020 22:59)

ή έστω τηλεφώνα

"Ψυχανάλυση" (28/01/2020 07:48)

Βασιλόπουλο θα λέτε και θα κλαίτε !!!

"Γερακίνα" (28/01/2020 10:02)

Καλημέρα κε. Σεϊτανίδη.
Έχουμε πάλι "γεγονότα" για αρχίσουν οι αναλύσεις επί των αναλύσεων κλπ- κλπ.
Παίρνοντας αφορμή από το σημερινό σας κείμενο ανάλυση, πιστεύω ότι έφθασε η ώρα να μας πείτε για να μάθουμε επιτέλους ποιός ΕΔΩΣΕ το χρίσμα στον "ΔΟΤΟ" όπως τον αποκαλείτε, ποιες σκοπιμότητες κρύβονται σ' αυτή την "συνεργασία" των πρόθυμων και τι βλέπετε για λύση, εάν βλέπετε, ώστε να δούμε καί καμμιά προκοπή εμείς οι "έρημοι" πολίτες!!
Ελπίζω να μην πέσουμε πάλι στα παλιά και από Γήπεδο-Αντιγηπεδο, περάσουμε στο ΑΕΚ - Αντί ΑΕΚ !!!!
Όπως κάνετε κάθε φορά, όλα επιτέλους πάνω στο τραπέζι, γιατί διακρίνω μια "διάθεση" να κάνετε σύγκριση με την προηγούμενη Δημοτική αρχή, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι διαφορές τους είναι όπως η μέρα με την νύχτα.
Επειδή πιστεύω ότι μπορεί να επανέλθω κλείνω εδώ την παρέμβαση μου και ευελπιστώ ότι θα " μιλήσετε" όπως εσείς "ξέρετε" !!!

Γάτος με πέταλα ο Παντελής !!!!!!! (28/01/2020 13:38)

Ευφυέστατος ο Παντελής Γρετζελιάς! Μακράν ευφυέστερος από τον νεότερό του (και υποτίθεται και πιο κοφτερό μυαλό) Τάσο Κωνσταντινίδη. "Γάτος με πέταλα". Κι ας μην τον έχω ψηφίσει ποτέ (αν και ποτέ δεν ξέρεις μελλοντικά).

Αντιλήφθηκε εγκαίρως ότι όσοι μείνουν προσκολλημένοι στο άρμα του χειρότερου δημάρχου της πόλης, δεν θα έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ μέλλον στις επόμενες εκλογές, που δεν είναι δα και τόσο πολύ μακρινές. Ήδη έφυγε ένα εξάμηνο.

Αν αυτοί που (είτε από προσωπικές προσδοκίες είτε από αφέλεια) συγκρότησαν αυτό το συνονθύλευμα της "Πολιτών Πολιτεία" διαθέτουν στοιχειώδη πολιτική κρίση, έχουν μπροστά τους δύο δρόμους μήπως και διασωθούν πολιτικά. Ή να παραιτηθούν ή να τον παραιτήσουν.

Ουγκανος (28/01/2020 13:47)

Γιάννη γιατί;

@"Ψυχανάλυση" (28/01/2020 07:48) (28/01/2020 14:51)

Ναι κάνε όνειρα εσύ ότι θα τον φέρουμε πίσω τον τελειωμένο παρέα με το σταθμό μεταφόρτωσης;
Τώρα που έδιωξε τον αποτυχημένο θα τον ψηφίσουμε τον Βούρο και με τα δυο τα χέρια.
Δεν τον ψηφίσαμε έτσι κι αλλιώς για να φορτωθούμε τον Γρετζελιά.
Όσο για το παραλήρημα του Διαμαντή με αυτό δεν ασχολείται κανείς.
Ότι και να γίνει τα ίδια γράφει.

ανώνυμος (28/01/2020 14:57)

Συμφωνία με τον Παντελή?
Μόνο αφελείς θα μπορούσαν να περιμένουν κάτι τέτοιο.
Έχει ο άνθρωπος μια τεράστια προϊστορία.
Όλοι τον ξέρουν.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (28/01/2020 15:55)

@14.51
Το βλέπω; Δεν το βλέπω; Φως φανάρι...

Φιλαναγνωσία (28/01/2020 16:31)

Θα αναφερθώ σε κάτι που είπε ο/η 14:51. Όχι για την "αλήθεια" ή τον Διαμαντή προσωπικά, αλλά για σχεδόν όλα τα τοπικά μέσα και ειδικά τα ψηφιακά (blogs και sites). Δέκα χρόνια τώρα, από τότε δηλαδή που πρωτοεμφανίστηκαν τα ψηφιακά μέσα και στη πόλη μας, με σχολιασμούς αναγνωστών, διαβάζω ή ακούω σε συζητήσεις την ίδια απαράλλακτη ατάκα από τσιράκια, αυλοκόλακες, οσφυοκάμπτες της εκάστοτε διοίκησης, ανεξαρτήτως πολιτικού προσήμου. Καμία πρωτοτυπία. Το ίδιο μοτίβο...

- Έλα μωρέ! Ποιος τα διαβάζει αυτά;

1ον: Αυτοί που το λένε, είναι οι πρώτοι και καλύτεροι αναγνώστες και σχολιαστές.
2ον: Πως γίνεται, εφόσον "δεν τα διαβάζει κανένας" να ακούς εκ των υστέρων επιχειρήματα και ατάκες που γράφονται εδώ (ή αλλού) να κυκλοφορούν μετά από λίγες μέρες ή και ώρες στα στέκια της πόλης;
3ον: Αν σας χαλάει η δημοσιογραφική ματιά και κριτική, μην μπαίνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό.

Σοβαρότης 0 (28/01/2020 17:15)

Για να καταλάβουν όλοι πόσο... "σοβαρή" είναι η διοίκηση Βούρου, ούτε το σάϊτ του Δήμου δεν έχουν ενημερώσει μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται αυτό το σχόλιο για τις αλλαγές.

http://dimosfx.gr/el/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%B9-0

@(28/01/2020 14:51) (28/01/2020 18:48)

Δεν ξέρω αν θα φέρουμε τον προηγούμενο ή κανέναν άλλον ή άλλη. Πάντως ο Βούρος είναι ήδη τελειωμένος. Tελείωσε μόνος του τον εαυτό του με την αδιαφορία του για τη πόλη. Η πιο γρήγορη πολιτική φθορά ever.

Giannisneafil (29/01/2020 01:32)

Μπράβο για το άρθρο! Πόσες αλήθειες για αυτούς που βλέπουν! Πόση μεγάλη ξεφτίλα για Βουρο και τους ψηφοφόρους τους!

@Φιλαναγνωσία (28/01/2020 16:31) (29/01/2020 16:01)

Τα διαβάζουμε και τα κρίνουμε όλα. Δεν τρώμε το σανό που μας προσφέρει ο καθένας αμάσητο.

@(28/01/2020 18:48) (29/01/2020 16:08)

Τελειωμένος ήταν ο Βούρος για εσάς ακόμα και πριν τον πρώτο γύρο των τελευταίων εκλογών.
Μετά την σφαλιάρα που φάγατε δεν περιμέναμε να αλλάξετε γνώμη εσείς οι δήθεν αντικειμενικοί που τα ξέρετε όλα.
Εννοείται βέβαια ότι δεν θα κριθεί με βάση τις αθλιότητες και τα ψέματα που γράφουν κάποιοι ορκισμένοι εχθροί του απο την πρώτη μέρα.
Ο κόσμος θα τον κρίνει για το έργο του συνολικά στο τέλος της θητείας του οπότε θα έχουν γίνει πάρα πολλά για να μπορεί να τα αγνοήσει.
Ετοιμάσου λοιπόν για την επόμενη σφαλιάρα και ψάξε πάλι δικαιολογίες.

@Giannisneafil (29/01/2020 01:32) (29/01/2020 16:09)

Το τι είναι ξεφτίλα το γνωρίζει πολύ καλά ο κάθε γλύφτης του Αρούλη σαν εσένα. Ετοιμάσου γιατί έρχονται κι άλλες σφαλιάρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΘΑΘΑτζήδες ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ! (29/01/2020 23:31)

@ @(28/01/2020 18:48) (29/01/2020 16:08)

Πολύ ΘΑΘΑτζής είσαι μωρ' αδερφέ μου. Ούτε ο Αντρέας Παπαντρέου τόσο ΘΑ.

Φιλαναγνωσία (29/01/2020 23:38)

@16:01

Τσίμπησες βλέπω σαν χάνος να σχολιάσεις.
Πελατάκι εύκολο απ' τα συνηθισμένα βουροτρολάκια και βουρίτσες του τοπικού διαδικτύου.

Εγώ έγραψα ξεκάθαρα για τσιράκια, αυλοκόλακες, οσφυοκάμπτες της εκάστοτε διοίκησης.
Ξεκαθάρισε κι εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις.
Στα τσιράκια;
Στους αυλοκόλακες;
Στους οσφυοκάμπτες;
Μήπως σε λίγο απ' όλα;

@(29/01/2020 23:31) (30/01/2020 08:36)

Το ΘΑ ΘΑ γίνεται ήδη πράξη. Γι αυτό έχεις σκυλιάσει. Περαστικά.

@Φιλαναγνωσία (29/01/2020 23:38) (30/01/2020 08:42)

Και ποιος θα με κρίνει; Εσύ; Ο χρηματοδοτούμενος γλύφτης του Αρούλη;
Είσαι μια κατηγορία μόνος σου.
Πήγαινε να κάνεις παρέα με τα αγαπημένα σου σκουπίδια που έφυγαν απο το Άλσος και πέσατε σε κατάθλιψη εσύ και ο γαυραρούλης σου.
Ο μεγάλος πόνος και το πολύ κλάμα είναι ακόμα μπροστά. Κάνε υπομονή.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: Ανωνυμος
@20.16 Η δική σου ερμηνεία δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Σαφέστατα η ερμηνεία του πρωθυπουργού είναι εντελώς αντίθετη και γι'...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.12 Και οι κρίνοντες, κρίνονται αγαπητέ......

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Κριτική να κάνουμε; Μας θέτε ή δεν μας θέτε; Δυστυχώς η κριτική δεν καλουπώνεται. Υπάρχει η καλόπιστη, η κακόπιστη. Η προκατειλημμένη, η όψι...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να μου επιτρέψετε να κάνω μία δική μου ερμηνεία σχετικά με τα αποτελέσματα .Νικητής θεωρείται αυτός που βγαίνει πρώτος . Άρα νικητής βγήκε η...

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή
Xρήστης: αλλο παλαιμαχος αλλο πρωην κλωτσοποιος.
η αληθεια ειναι οτι εκλεγονται μονο οσοι βγαινουν οσο πιο συχνα στο γυαλι. Αυτη ειναι η νοοτροπια του ψηφοφορου. ...

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καμία σχέση......

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όμως παρηγε εξελίξεις και στα διοικητικά ΠΑΕ. Να τα λέμε κι αυτά. ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Fermander (10/06/2024 08:29) Αργείς, αλλά μαθαίνεις. Εσύ θα πας μπροστά. Σαχλαμάρες λες. Θα έρχονται όλοι με το τρένο και με το τρόλλεϋ......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Fermander
Μ ενόχλησε η χρήση των σχολείων ως χώρους στάθμευσης και δε θα το κρύψω. Αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν για κάτι τέτοιο. Βέβ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Και κάπου εδώ τελειώνει η "αντιπαράθεση" για το γήπεδο, άλλωστε είναι άσχετο θέμα με εκείνο της ανάρτησης- πάψτε να κάνετε τους μαϊντανούς.....

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: @(05/06/2024 12:58)
Ναι ακριβώς αυτό έγινε. Οι οπαδοί του χοντρού προσπαθουσαν να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου εκεί που βρισκόταν πάντα. Με πρώτο τον Βα...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/06/2024 15:40) @ @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος Κανείς δεν είναι τέλειος. Και δεν μπορώ να σας πω ποιο...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@20.00 Δεν εκπροσωπώ κανέναν, γράφω ό,τι πιστεύω. @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος @13.06 Άμποτε......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: NF
Άντε ελπίζω να ξεβρωμισουν σιγά σιγά και τα Πανεπιστήμια από τους δήθεν ευαίσθητους για την παιδεία αριστερόφασίστες που τα έχουν μετατρέψει...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
Το Κόμμα, βέβαια, έχει το θράσος να κατεβάζει τον -ολέ στο ευρωψηφοδέλτιο. Τον γνωστό δημοσιογράφο Αγγελίδη που για μέρες το κρίσιμο 2014 αν...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©