Σάββατο 25.03.2023,  

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»

Δημοσιεύτηκε στις 20/01/2020 στην κατηγορία Η πόλη  |  22 σχόλια

Είναι πραγματικά απαράδεκτο σήμερα, μετά από 10 χρόνια κρίσης και ανείπωτης δοκιμασίας των Ελλήνων, κάποιοι αυτόκλητοι "επαναστάτες της πεντάρας" να κρατούν με το έτσι θέλω κλειστό ένα σχολείο, επειδή, όπως λένε "παρατηρείται δυσλειτουργία στα καζανάκια".

 

Έλα Χριστέ και Παναγιά, είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα κάποιοι να παίζουν ανενόχλητοι παιχνίδια σε βάρος των μαθητών; 

 

Κανείς δεν σκέπτεται τους τελειοφοίτους, που ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ για τις επαναλήψεις τους, καθώς σε λίγους μήνες θα διαγωνιστούν, διεκδικώντας το μέλλον τους;

 

Ποιοι και με ποιο δικαίωμα τους καταδικάζουν σε υστέρηση έναντι των υπολοίπων παιδιών που θα δώσουν φέτος πανελλαδικές;

 

Η ανακοίνωση της (ανώνυμης, σε κάθε περίπτωση...) συντονιστικής επιτροπής ισχυρίζεται ότι "κάλεσε τους μαθητές" σε αλλεπάλληλες ψηφοφορίες όπου επικράτησε η κατάληψη. Ποιον κοροϊδεύουν;

 

Επειδή το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της τοπικής μας κοινωνίας ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ το αδιάβλητο των τακτικών αυτών (τα έχουμε ζήσει πριν καν γεννηθείτε, επαναστατούλια...), καλό είναι κάποιος να υπενθυμίσει το νόμο σε αυτά τα παιδιά που νομίζουν ότι με τέτοιες σκοταδιστικές ενέργειες, δήθεν "επαναστατούν" εναντίον... κάποιου. 

 

Τίποτα, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ δεν πάει μπροστά με κλειστό σχολείο. 

 

Οι μόνοι που "την πληρώνουν" είναι αυτοί που δεν φταίνε, δηλαδή τα παιδιά. 

 

Θέλετε απόδειξη; Η αγραμματοσύνη αυτού/ής που συνέταξε την ανακοίνωση: Απολαύστε: "ή έντονη απουσία βρυσών" (άμα ενταθεί περισσότερο, να τις αφήσετε στην ίδια τάξη τις παλιοβρύσες...), "ανεπάρκεια στους σύρτες των τουαλετών", δηλαδή την κλείνανε την πόρτα, αλλά... ανεπαρκώς, κι άντε εσύ τρεχαγύρευε τι σημαίνει αυτό... Αμ το άλλο; "Αναγγελία των καινούριων νομοσχεδίων" δηλαδή αν πάρουμε τοις μετρητοίς και δεν πέσουμε κάτω από τα γέλια, με τα όσα διαβάζουμε, μάλλον πρέπει να βγαίνει ο μουεζίνης στη Βουλή και μπήζει τις αγριοφωνάρες "ακούουουουσατε, ακούουουουσατε, σήμερα ο πολυχρονεμένος μας έχει να αναγγείλει νέα νομοσχέδια". Το ότι τα νομοσχέδια δεν αναγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται και στη συνέχεια κατατίθενται, είναι μικρή λεπτομέρεια ανάξια προσοχής για τους ανελλήνιστους συντάκτες της ανακοίνωσης. Οι καταλήψεις σας μάραναν...

 

Ο δήμος πρόκειται, άρα γε, να κινηθεί ώστε να τελειώνει αυτό το πράγμα, ή θα μείνει αποχαυνωμένος να κοιτάζει τις εξελίξεις;

 

Κύριε Βούρο;

 

Κύριε Κωνσταντινίδη; 

 

 

Η ανακοίνωση της επιτροπής κατάληψης

 

Το 2ο Γενικό λύκειο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται υπό κατάληψη. Το πρώτο του αίτημα ήταν πως αρχικά δεν υπήρχε επαρκής θέρμανση καθώς ήταν εμφανής η έλλειψη πετρελαίου. Το δεύτερο αίτημα αφορά κάποια προβλήματα του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, όπως η έντονη απουσία βρυσών στον προαύλιο χώρο. Επίσης παρατηρείται δυσλειτουργία σχεδόν σε όλα τα καζανάκια και ανεπάρκεια στους σύρτες των τουαλετών. Τελευταίο αίτημα του σχολείου είναι η αναγγελία των καινούριων νομοσχεδίων που θα τεθούν υπό εφαρμογή στο μέλλον.

 

Η κατάληψη έλαβε μέρος το πρωί της Τρίτης 14/1/2020. Οι μαθητές κλήθηκαν από την επιτροπή της κατάληψης να εισέλθουν στον χώρο του προαυλίου όπου πραγματοποιήθηκε η ενημέρωσή τους για τα αιτήματα και ύστερα ακολούθησε ψηφοφορία που σχετιζόταν με αυτά. Ως αποτέλεσμα, υπερίσχυσαν οι υποστηρικτές της κατάληψης. Οι καθηγητές, όπως και μερικοί εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αμέσως μετά την ψηφοφορία θέλησαν να διεξαχθεί μια συνέλευση με μερικούς από τους θιασώτες και τους πολέμιους της κατάληψης. Στην συνέλευση αυτή συζητήθηκαν τα αιτήματα και ένα από αυτά - συγκεκριμένα το ζήτημα της θέρμανσης – υλοποιήθηκε «λόγω της κατάληψης», όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων.

 

Την επόμενη μέρα το σχολείο παρέμεινε κλειστό, καθώς μόνο ένα αίτημα όδευε προς την επίλυσή του. Παρ’ όλα αυτά, πραγματοποιήσαμε άλλη μια ψηφοφορία για την συνέχιση της κατάληψης. Για δεύτερη φόρα υπερίσχυαν τα «υπέρ». Την Πέμπτη 16/1/2020 το σχολείο άνοιξε για μια τρίωρη συνέλευση των μαθητών που στόχευε στην επανεξέταση των αιτημάτων και των στόχων της κατάληψης, εφόσον πολλοί πολέμιοι της κατάληψης αντιδρούσαν. Τελικά, την ημέρα αυτή έγινε η παραγγελία πετρελαίου το οποίο έφτασε στο σχολείο το πρωί της Παρασκευής. Την Παρασκευή λοιπόν 17/1/2020, το σχολείο άνοιξε για να προμηθευτεί με πετρέλαιο. Πρόσβαση στους χώρους του είχαν ο υπεύθυνος για την εισαγωγή του πετρελαίου, ο φύλακας του σχολείου και ο ιδιοκτήτης του κυλικείου. Αμέσως μετά την τοποθέτηση του πετρελαίου, το σχολείο έκλεισε και οι μαθητές κλήθηκαν για μια τρίτη ψηφοφορία, στην οποία υπερίσχυσαν και πάλι οι υποστηρικτές της κατάληψης. Μετά την ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη συνέλευση με τον Σύλλογο Γονέων, τους καθηγητές και μερικούς υποστηρικτές όπως και ενάντιους της κατάληψης.

 

Οι θιασώτες εκφράσαμε την ικανοποίησή μας για την ένταξη του πετρελαίου, αλλά και τον προβληματισμό μας για τα άλλα δύο αιτήματα. Για την επίλυση του ζητήματος του υλικοτεχνικού εξοπλισμού δεν υπήρξε κάποια δέσμευση στην συνέλευση και ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα κάποια λύση και για αυτό. Όσο για το τελευταίο αίτημά μας, που αφορά τα καινούρια νομοσχέδια, κρατάμε το σχολείο υπό κατάληψη μέχρι να διαδοθεί η αντίθεσή μας σε αυτά, καθώς διαφωνούμε πλήρως με το προωθούμενο μέτρο για τον συνυπολογισμό στις πανελλήνιες των βαθμών των τριών τάξεων του λυκείου, κάτι που σημαίνει ότι θα είμαστε αναγκασμένοι να γράφουμε «μίνι πανελλήνιες» σε κάθε τάξη. Επιπλέον, η εισαγωγή της «τράπεζας θεμάτων» σε κάθε τάξη θα δυσκολέψει περισσότερο τις εξετάσεις και θα πιέσει εμάς και τις οικογένειές μας να στραφούμε στα φροντιστήρια από την Γ’ Γυμνασίου.

 

Επόμενά μας βήματα θα είναι ο συντονισμός μας με τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, ώστε ο αγώνας μας να ακουστεί περισσότερο και να είναι πιο αποτελεσματικός. Η επόμενη συνέλευση των μαθητών του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21/1/2020 για να συζητήσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας. Αυτός ο αγώνας είναι καθοριστικός γιατί αφορά το παρόν και το μέλλον μας ως μαθητές και φοιτητές.

Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης 2ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ- Βατερλό Βούρου - Στα εξ ων συνετέθη η συμμαχία της διοίκησης

 

ΕΣΤΙΑ - Βόμβα Βούρου - Ό,τι κι αν πει το δημοτικό συμβούλιο, θα γίνει αυτό που θέλει εκείνος!

 

Νόμος: Τα πολιτικά πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα

 

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου! 

 

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στη Δεκελείας. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει- για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

 

Η επίσκεψη του δημάρχου στο υπουργείο Παιδείας και η «κολοβή» ενημέρωση

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Ο δήμος θα μετάσχει στη συζήτηση για τον Ποδονίφτη

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα...

 

Γράψτε την άποψή σας

ανώνυμος (20/01/2020 17:50)

Αν όμως ο Εισαγγελέας έστελνε κλήση στους επαναστάτες πατεράδες (των επαναστατημένων παιδιών) και τους καταλόγιζε και όλες τις ζημιές, θα βλέπατε ότι η επανάσταση θα είχε τελειώσει σε μισή ώρα.

Είναι απλά πράγματα.
Για να πάρει όμως μπροστά ο Εισαγγελέας, χρειάζεται ο ιδιοκτήτης της σχολικής μονάδας (που είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος), να τον καλέσει για την εφαρμογή του Νόμου.
Νόμοι υπάρχουν, περιεχόμενο στα παντελόνια υπάρχει?

Ανώνυμος (20/01/2020 19:49)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης
Αν οι συντάκτες της ανακοίνωσης είναι για γέλια, η ίδια και μεγαλύτερη χλεύη αξίζει στους γονείς τους πρωτίστως και δευτερευόντως στους εκπαιδευτικούς τους.

@ ανώνυμος (20/01/2020 17:50)
Ούτε κι εγώ συμφωνώ με την «επανάσταση των καζανακίων». Αλλά τις ζημιές που ακριβώς τις είδατε; Σιγά μην είναι κι η κατάληψη της Ματρόζου στο Κουκάκι, έτσι όπως το παρουσιάζετε.

ανώνυμος (20/01/2020 20:10)

Ανώνυμος (20/01/2020 19:49)

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι θρανία σπασμένα δεν θα βρει ο γυμνασιάρχης όταν μπει μέσα!

Μήπως ζούσες σε Ευρωπαϊκή χώρα τα τελευταία 30 χρόνια?

Αυτά τα σπασμένα θρανία που βλέπουμε τόσα χρόνια, όποτε τα παιδιά παίζουν, θα είναι από άλλο έργο φαίνεται.

Ανώνυμος (20/01/2020 21:02)

@ ανώνυμος (20/01/2020 20:10)
Αγαπητέ μου κύριε είναι δικαίωμά σας να απορρίπετε αυτές τις μορφές αγώνα. Κι εγώ τις απορρίπτω. Πάντως για διαφορετικούς λόγους κι όχι σίγουρα για να "στολίσω" δεκαεξάχρονα και δεκαεπτάχρονα παιδιά που μεγαλώνουν μέσα σε μια πρωτόγνωρη και μακρόσυρτη χρονικά κρίση, υλική και αξιών. Αλλά μόνος σας σας το λέτε... "θα βρει... όταν μπει μέσα". Καθίστε πρώτα να βρει, και μετά, αν κι εφόσον βρει, μαζί σας. Αλλά εσείς έχετε προαποφασίσει τα συμπεράσματά σας. Είναι δυνατόν να κάνουμε οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση με προαποφασισμένα συμπεράσματα; Έλεος δηλαδή! Σε λίγο θα μας πείτε να τα κουρέψουμε και γουλί και να τα διασύρουμε στους δρόμους με ταμπέλες "είμαι τέντυ-μπόυς νόμος 4000".

Patata (20/01/2020 23:47)

Μια χαρα τα λεει το άρθρο οποιος το εγραψε έχει μεγάλο respect απο τους κατα του 2ου λυκείου νεα Φιλαδέλφειας

Γονιός ΓΕΛ ΝΦ (21/01/2020 00:13)

Σε λίγο και στα υπόλοιπα σχολεία,έτσι για συμπαράσταση ρε γάμο τω.
Την νομοθεσία περί καταλήψεων ποιος την τηρεί?
Στο δικό μας σχολείο δεν έχει κρεμοσάπουνο στις τουαλέτες και αποσμητικό χώρου στις αίθουσες. Να μια αφορμή για κατάληψη....

ανώνυμος (21/01/2020 11:07)

@ Ανώνυμος (20/01/2020 21:02)
"...Σε λίγο θα μας πείτε να τα κουρέψουμε και γουλί και να τα διασύρουμε στους δρόμους με ταμπέλες "είμαι τέντυ-μπόυς νόμος 4000..."

Καλή η ιδέα σας, αλλά στους γονείς τους χρειάζεται κάτι τέτοιο και όχι με τον νόμο 4000, αλλά τον νόμο περί βαριάς ηλιθιότητας που δέρνει αυτούς.

Και εν τέλει, δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι του λέει του ηλίθιο κεφάλι του, χωρίς κάποιος να πληρώσει. Έτσι, είναι η επανάσταση, έχει κάποιο κόστος.

Ανώνυμος (21/01/2020 15:25)

Ντροπή σε αυτούς που έκαναν την κατάληψη για τα χαρτιά υγείας και τα σαπούνια!!Ξυπνατε πηγαίνετε στο καλύτερο σχολείο της Φιλαδέλφειας και έχετε και παράπονα;;;Πραγματικά ντροπή σε όλους αυτούς τους ψευτοεπαναστάτες!!

Μαθητης 1ου γελ (22/01/2020 11:32)

Τετοια παιδια χωρις υποβαθρο και οικογενειες δεν εχουν μελλον περα απο το μεταξουργειο και τα εξαρχεια

Ανώνυμος (22/01/2020 13:02)

@11:32

Ήξερα ότι καταργήθηκε το πολυτονικό τη δεκαετία του '80 κι έγινε μονοτονικό.
Δεν ήξερα ότι κι αυτό έγινε... ατονικό.

Πριν λοιπόν εκφράσεις κρίσεις για τους συμμαθητές σου (αν είσαι μαθητής, που πολύ αμφιβάλλω) που αγωνίζονται για μια καλύτερη δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους, και για τις οικογένειές τους, άνοιξε κάνα βιβλίο και μάθε να γράφεις σωστά τουλάχιστον.

Ανώνυμ.ος (22/01/2020 13:13)

@Patata

Πολύ επιτυχημένο το ψευδώνυμό σου και σου ταιριάζει (παρά τα αντιαισθητικά greeklish).
Μία αράδα όλη κι όλη, γεμάτη συντακτικά και άλλα λάθη. Πώς το κατάφερες αυτό;

ανώνυμος (22/01/2020 14:54)

@ Ανώνυμος (22/01/2020 13:02)

ρε Αλέξη, εσύ είσαι;
Μπαγάσα, θυμήθηκες τα παλιά, τότε που καβάλαγες τα κάγκελα και μείνατε όλοι στουρνάρια.
Και συ Αλέξη, θυμάμαι μας έλεγες ότι μάχεσαι για καλύτερη παιδεία!
Αλλά και συ ρε παιδί μου στούρνος έμεινες, μια ζωή κοπάνα έκανες και τώρα πού κατάντησες;
Ανοίγεις το στόμα σου και πετάς πατάτες.
Ανοίξτε, ρε γομάρια, κανένα βιβλίο και αφήστε τα καζανάκια ήσυχα.

Ανώνυμος (22/01/2020 16:41)

Μια σχολική κατάληψη, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ της συνέλευσης, πράξη συμβολική και επί της ουσίας βαθιά πολιτική, που δίνει την δυνατότητα να ακουστεί η φωνή της σχολικής κοινότητας που δεν ακούγεται, έρχεστε εδώ μέσα κάποιοι, υπνωτισμένοι από "τηλεοπτικές «υπερπαραγωγές» σε απ' ευθείας σύνδεση με τα Εξάρχεια", και την παρουσιάζετε εκ των προτέρων ως άντρο αλητείας. Μόνο και μόνο επειδή φέρει τον τίτλο ΚΑΤΑΛΗΨΗ. Μόνο αρχηγείο της Αλ Κάϊντα δεν μας έχετε πει ακόμα ότι έγινε το κτίριο του σχολείου. Είστε αξιολύπητοι κι ακόμα πιο αξιολύπητη η προσπάθειά σας να παραστήσετε τους μαθητές και τους γονείς ορισμένοι. Ούτε κι εγώ συμφωνώ με την πεπατημένη μέθοδο της κατάληψης. Υπάρχουν πολλοί άλλοι, πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί τρόποι διεκδίκησης. Στην εποχή του διαδικτύου, παιδιά που παίζουν στα δάχτυλα κάθε είδους εφαρμογή, να πηγαίνουν με ντουντούκες και πανώ βγαλμένα απ' τα μπαούλα των eighties. Πιο πολύ αυτό με ανησυχεί παρά η κατάληψη.

Ανώνυμος (22/01/2020 16:59)

@ανώνυμος (22/01/2020 14:54)

- Έλα! Κατάπιε την πατατούλα σου τώρα! Τη φύσηξε η μανούλα. Δεν καίει.
Μπράβο που έμαθες να βάζει και τόνους!

Πόσο γραφικός παίζει να είσαι, όταν αυτά που σου λέω εγώ στο "παρά πέντε" έρχεσαι να τα επαναλάβεις ως κακή αντιγραφή που σε εκθέτει στο "και πέντε"; Πόσο;

Το χειρότερο δεν είναι ότι είσαι γραφικός. Το χειρότερο είναι ότι παριστάνεις και τον έξυπνο.

@ ανώνυμος (22/01/2020 14:54) (22/01/2020 17:05)

Έλεος μ' αυτό το "χούμορ". 4 βαθμούς είχε το πρωί στις 7.30. Βάλθηκες να μας παγώσεις;

Δελακοβίας (22/01/2020 17:14)

@ανώνυμος (22/01/2020 14:54) Ούτε καν για το δελφινάριο δεν είσαι. Βούρος του '80. Το χιουμοράκι σου είναι βγαλμένο απ' αυτά τα κινηματογραφικά αριστουργήματα που σημάδεψαν (κυριολεκτικά) τον πολιτισμό. https://www.youtube.com/watch?v=TuIfvmJVUWE

Ε ρε Πολάκης που σας χρειάζεται (22/01/2020 18:43)

@14:54

Είδαμε και τα... Harvard και τα... επιτελικά κράτη. Και την... αριστεία πάν' απ' όλα.

Φανατικός Κουκουες (23/01/2020 11:17)

Είχα καιρό να μπω στην Ιστοσελίδα.
Διάβασα το άρθρο και νόμιζα ότι κουρσεψε την ιστοσελίδα Ο Μπαμμπης Παπαδημητρίου.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/01/2020 12:05)

@11.17
Πάλι λάθος νόμιζες. Θα πρέπει να αναρωτηθείς πότε ήταν η τελευταία φορά που νόμιζες σωστά...

@Ε ρε Πολάκης που σας χρειάζεται (23/01/2020 19:49)

Σε ποια κράτη αναφέρεσαι; Σε αυτά που δίνουν ακόμα και τη ζωή τους οι μετανάστες για να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους;
Μην χαίρεστε επαναστάτες της φακής και Βενεζουέλα δεν θα γίνουμε.
Και η αριστεία θα έχει αξία σε αυτόν τον τόπο και οι Αλεξοπολάκηδες με τους συμβούλους τους τους Καρανίκες θα ξεφτιλίζονται καθημερινά.

"Γερακίνα" (25/01/2020 10:39)

Κε. Σεϊτανίδη και όλοι εσείς που κάνετε "κριτική" στους μαθητές για την κατάληψη που πραγματοποιούν εδώ και μέρες για τά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο στην κατάσταση του σχολείου τους, όσο και στα ζητήματα που θέτουν για το επίπεδο των σπουδών τους που θέλουν να τους επιβάλλουν διάφοροι φωστήρες νεόκοποι αλλά παλιάς κοπής !!!
Αυτό που δεν κάνετε είναι ότι δεν ασχολείστε με αυτά, αλλά προβάλλεται το θέμα "των καζανάκια"
Μήπως έχετε καμμιά "άποψη - γνώμη" για τα θέματα αυτά ;; Καλό θα ήταν να την ακούσουμε !!!

@"Γερακίνα" (25/01/2020 10:39) (26/01/2020 10:19)

Μια χαρά τα λέει ο Διαμαντής.
Εχουμε κάνει κι εμείς καταλήψεις στα νιάτα μας και ξέρουμε τα κίνητρα.
Αφήστε επιτέλους την παπαρολογία γιατί έτσι φτιάχνετε πολίτες που όταν ενηλικιώνονται έχουν σαν μόνο στόχο να διοριστούν στο δημόσιο και να μην δουλεύουν ή να επιβιώνουν κάνοντας λαμογιές.
Αυτές οι λογικές μας οδήγησαν στη χρεοκοπία.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Πόσο θα κοστίζει το ηλεκτρικό ρεύμα τον Απρίλιο

Γιατί η διοίκηση Βούρου δεν φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, σοβαρά θέματα της πόλης που εκκρεμούν;

Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Στ. Θεοδωράκη (video)

Γιάννης Οικονόμου: Πρώτη στην Ευρώπη στην καινοτομία η Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: Πρωτόγνωρη επικοινωνιακή αναισθησία Μητσοτάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Άλλοι δήμοι (όχι εμείς επί Βούρου...) προσέχουν πραγματικά τις σχολικές τους υποδομές

Δεν κάνει πίσω ο Μακρόν...

Η αλήθεια για το νερό μέσα από 10 ερωτήσεις κι απαντήσεις

Μεγαλώνει η παρουσία της Microsoft στην Ελλάδα

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Μια ωραία πεταλούδα...

Αυτά είναι τα τιμολόγια ρεύματος Απριλίου- Συγκρίνετε κι επιλέξτε το φθηνότερο

Το σχόλιο του «Θηραμένη» για τον Πούτιν

Δημοφιλέστερα άρθρα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου...

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Βούρος εκτός τόπου και χρόνου... (όπως πάντα)- video

Μια ωραία πεταλούδα...

Κούλουμα παντού στην Αττική- Στο Βουριστάν τίποτα- Στο Άλσος ερημιά- Παντού γλέντι, εδώ μιζέρια

Οι άξιοι Δήμαρχοι δημιουργούν στις πόλεις τους, οι άχρηστοι όχι...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Μίμης Παπαϊωάννου

Συμπαράταξη: Διοργανώνει αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Γεραπετρίτης: Έτσι θα ξαναλειτουργήσουν τα τρένα στην Ελλάδα

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Σαββατιάτικη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη
Xρήστης: Μυστήριες εκλογές
Παρά τα όσα λένε περί "ανεξάρτητων" παρατάξεων και άλλα τέτοια ωραία, μέχρι στιγμής έχουμε... Τομπούλογλου - Γατσούλη - Γεωργαμλή - Βούρο πο...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: τηλεμαχος
Σημαντική παρουσια στην πόλη ,εδω και αρκετά χρονια εδωσε δείγματα γραφής και ο κόσμος δείχνει την αγαπη στο πρόσωπό του και τον εμπιστ...

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη
Xρήστης: Ανώνυμος
Δεν είναι η υποψηφιότητα που με τραβάει για ψήφο. Για πολλούς λόγους. Οφείλω όμως να πω δύο θετικά που βλέπω: Πολύ νέο αίμα και όχι ανακυκλω...

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη
Xρήστης: Олена Петрівна Блаватська
Γιώργο Καλογεράκη Μονοσταυρία και Δαγκωτό...

Μια ωραία πεταλούδα...
Xρήστης: Να τα λέμε κι αυτά
Κομψότατος πάντως ο Γιάννης. Μοντέλο! Με το μαντηλάκι στο πέτο! Φτου... Φτου να μην τον βασκάνω! Τι δουλειά έχει ένας bon viveur εδώ στο ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Παμπάλαιος
@ Ανωνυμος (23/03/2023 16:54) Ο Λάκης ήταν παλαιάς κοπής οπαδός, από αυτούς που όλα τελειώνανε στο πείραγμα. Ούτε τοξικότητες, ούτε αφιόνι....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Ζούμε Ανάπτυξη
@Anonymous (23/03/2023 13:39) Και παγωτά. Όχι μόνο σουβλάκια. Ανοίγει ο καιρός. Φήμες λένε ότι ιστορική επιχείρηση εστίασης (ζαχαροπλαστεί...

Όταν δεν ξέρεις την πόλη σου και δεν έχεις τίποτα να πεις γι αυτήν, τότε θυμάσαι τα παλιά...
Xρήστης: Ανώνυμος
Μόνο μικρούτσικοι και βούρκοι βγάζουν τα ερωτικοπροσωπικά τους στα μανταλάκια....

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Αλλά... Αυτοί είστε...
@ Ντινοτασογιωργάκηδημότη Εγώ από εδώ και πέρα θα σε λέω Βασιλάκη απ' το Καματερό. Εκείνον μου θυμίζεις. https://www.youtube.com/watch?v=4...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Τι φάση ;
Αληθεύει ότι έρχεται συμπαράταξη Γεωργαμλή - Ανεμογιάννη με τις ευλογίες του Σύριζα; ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Ανώνυμος
Δήμαρχος δεν ξέρω αν θα καταφέρει να γίνει αλλά σίγουρα αποδυναμώνει κι άλλο τον ήδη αποδυναμωμένο Βούρο αφού απευθύνεται στο ίδιο target gr...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ανωνυμος
Μητσαρα αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ότι είσαι πολλοί οπαδοί σε συσκευασία του ενός! Υ.Γ. Λάκης ήταν το όνομα ενός από τους μεγαλύτερου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.53 Δικό μου είναι αυτό το φταίξιμο- εγώ το σκάναρα πρόχειρα, ή μάλλον "στο πόδι" για να το ανεβάσω πιο γρήγορα...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντίνος
@ George (23/03/2023 00:04) ΑΕΚΑΡΑ μου, θερμή παράκληση να τον αποκαλείς Λάκη κ εσύ τον ανόητο που γράφει ακατάπαυστα τις ασυναρτησίες του! ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντίνος
@ Ανωνυμος (22/03/2023 21:42) Γεια σου Λάκη αριθμέ! Λάκη σε βάφτισα να ξέρεις! Λάκη Ζήσε τον εφιάλτη σου στην κιτρινόμαυρη ΝΦ Lakis live y...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©