Παρασκευή 23.02.2024,  

Ερωτήματα για το πρόγραμμα των προσφύγων

Δημοσιεύτηκε στις 26/12/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  43 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Παρά το ότι το τηλέφωνο κτυπούσε συνεχώς την παραμονή των Χριστουγέννων, ανήμερα και την επόμενη, σήμερα δηλαδή, περίμενα να τελειώσει, σχεδόν, το εορταστικό διήμερο των Χριστουγέννων πριν γράψω αυτό που εγώ βλέπω ως αλήθεια στο περίφημο, πια, θέμα του προγράμματος για τους πρόσφυγες που εκτελεί ο δήμος μας και που προκάλεσε την τελευταία ένταση, με την επαναπροκήρυξη των περισσοτέρων από τις θέσεις του προγράμματος.

 

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Οι συμβάσεις έληξαν, συνεπώς όποιος μιλά για απολύσεις, απλώς ψεύδεται αναίσχυντα. Οι συμβάσεις ήταν ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ χρόνου και ΕΛΗΞΑΝ. Σε αυτό δεν υπάρχει αντίρρηση ούτε αμφισβήτηση, ελπίζω. Κι είναι εντελώς υποκριτικό από την πλευρά της Δύναμης Πολιτών, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, να μιλά για «απολύσεις». Ποιος; Η δημοτική παράταξη που ξεκίνησε το πρόγραμμα ερήμην ΟΛΩΝ των άλλων παρατάξεων χωρίς ουσιαστική διαβούλευση, με τους μαζικούς φορείς και τα Μέσα Ενημέρωσης της πόλης στο σκοτάδι. Παιδιά, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Ψεύδεσθε όταν μιλάτε για απολύσεις. Τόσο απλά. Λέτε ψέματα.

 

Θυμίζω ότι όταν είχε ξεκινήσει το πρόγραμμα, έγραφα τότε στην Αλήθεια: 

«Ένας δήμαρχος που πραγματικά πίστευε στην αξία αυτού του προγράμματος, έπρεπε να έχει κάνει ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ από όσα έχει κάνει ο κ. Βασιλόπουλος.

Δηλαδή:

- Να έχει επικοινωνήσει με καταχωρήσεις, με φυλλάδια και με ολόκληρη εκστρατεία στα social media το πρόγραμμα. Να γνωρίζει το πρόγραμμα και τα οφέλη του ΟΛΟΚΛΗΡΗ η πόλη μας.

- Να έχει μάθει ποιοι συμπολίτες μας έχουν ξενοίκιαστα σπίτια και βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση (θα το ήξερε αν είχε στοιχειώδη επαφή με την πόλη, μια μικρή πόλη είμαστε...) και να τους εξηγούσε ακόμα και προσωπικά, ο ίδιος –ή, εν πάσει περιπτώσει, οι συνεργάτες του- την αξία του προγράμματος, όπως (λέει ότι) την πιστεύει η Δύναμη Πολιτών.

- Να έχει οργανώσει συγκεντρώσεις ανά περιοχή, να εξηγήσει, να αναπτύξει τα οφέλη, να μιλήσει, τέλος πάντων, με τους δημότες αυτής εδώ της πόλης...»

 

Αυτά, για να μην ξαναθυμηθώ τις απευθείας αναθέσεις στο πλαίσιο του προγράμματος από τη διοίκηση Βασιλόπουλου, όταν είχαν φέρει ακόμα και "μεταφραστή από την Καλλιθέα" για να μεταφράζει στα αγγλικά, λες και δεν έχει αυτή εδώ η πόλη παιδιά με ανώτατα πτυχία και διπλώματα στη γνώση της αγγλικής γλώσσας, πυο ευχαρίστως θα μετείχαν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα και θα ωφελούνταν κι εκείνα. Τέλος πάντως, αυτή η αντίληψη ότι είμαστε χρυσόψαρα και έχουμε ξεχάσει, είναι αρκούντως ενοχλητική. 

 

Ερωτήματα για τον κ. Βούρο και τους επιτελείς του

 

Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση του δήμου είναι σαφές ότι οφείλει απαντήσεις: Εάν το πρόγραμμα δεν πήγαινε καλά, ο κ. Βούρος και οι συνεργάτες του πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες αυτής εδώ της πόλης ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ η εκτέλεση του προγράμματος δεν τους ικανοποίησε. Καθαρές κουβέντες: Δεν παρατείνετε τις συμβάσεις των ιδίων, αλλά επαναπροκηρύσσετε τις θέσεις. Μάλιστα. Πείτε μας ΓΙΑΤΙ; Τι καταλογίζετε σε αυτούς που απασχολήθηκαν ως τώρα στο πρόγραμμα και δεν τους ανανεώνετε τις συμβάσεις; Δικαίωμά σας είναι να μην ανανεώσετε τις συμβάσεις, αλλά και ΔΙΚΟ ΜΑΣ δικαίωμα να ζητούμε να μάθουμε τους λόγους, αναλυτικά και λεπτομερώς.

 

Αν η διοίκηση του δήμου και προσωπικά ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος μας δώσουν τις εξηγήσεις που ζητούμε, θα τις αξιολογήσουμε δημόσια, εδώ, ενώπιον των πολιτών της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας. Αν, πάλι, αρνηθούν να παράσχουν εξηγήσεις, κι εμείς και ο καθένας δικαιούται αν θεωρήσει ότι πίσω από τη μεθόδευση της επαναπροκήρυξης ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ του επιτελείου Βούρου για προώθηση ημετέρων στο πρόγραμμα.

 

Δεύτερο ερώτημα προς τη διοίκηση: Γιατί δεν επαναπροκηρύσσετε και τις συμβάσεις των μεταφραστών; Δηλαδή κατά τη γνώμη σας το πρόγραμμα πήγε άσχημα, αλλά οι μεταφράσεις πήγαν καλά; ΚΑΙ σε αυτό, ο κ. Βούρος και οι συν αυτώ οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις στην κοινή γνώμη της πόλης: Με ποιο κριτήριο εξαίρεσαν από την επαναπροκήρυξη τους μεταφραστές.

 

Ελπίζω να πάρουμε απαντήσεις και επ’ αυτών να συντελέσουμε στην εξέλιξη του διαλόγου. Αν όχι, θα εξελίξουμε τον διάλογο χωρίς τις απαντήσεις που ζητούμε από τον Βούρο…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Η επίσκεψη του δημάρχου στο υπουργείο Παιδείας και η «κολοβή» ενημέρωση

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Ο δήμος θα μετάσχει στη συζήτηση για τον Ποδονίφτη

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα...

 

 

Γράψτε την άποψή σας

Οι μεταφραστές (26/12/2019 23:00)

πρέπει να γνωρίζουν συγκεκριμένη αραβική διάλεκτο και είναι δυσεύρετοι

Τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη (27/12/2019 10:02)

Στις δημοτικές εκλογές δεν ψήφισα τη δεύτερη Κυριακή. Από τη στιγμή που δεν εκλέχτηκε αυτό που πίστευα ότι μπορεί να διοικήσει, δεν με ενδιέφερε ο μεγάλος τελικός. Ούτε Βούρο εννοείται θα ψήφιζα ούτε Βασιλόπουλο.
Οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι η διαχείριση του μεταναστευτικού από την προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν υποδειγματική και λελογισμένη. Αρκεί να δει κανείς τι συμβαίνει σε όλη την επικράτεια ή ακόμη και σε άλλους Δήμους της χώρας ή σε Δήμους που είδαν το θέμα επιπόλαια.
Ο αριθμός των μεταναστών που ήρθαν εδώ επί Βασιλόπουλου, ήταν τόσος όσος μπορούσε να αντέξει μια πόλη όπως η δική μας. Γι' αυτό και ένταξη των οικογενειών προσφύγων και μεταναστών υπήρξε υποδειγματική, χωρίς υποψία προβλήματος. Αυτό, δεν έγινε συμπτωματικά. Προφανώς και ήταν αποτέλεσμα μελέτης του θέματος "μεταναστευτικό" με προσεκτικά επιλεγμένα πρόσωπα με πολυεπίπεδα κριτήρια.
Μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί το "μεταναστευτικό" αυτή η διοίκηση. Ποσοτικά και ποιοτικά.

"Ασεβής" (28/12/2019 09:48)

Το μεταναστευτικό δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης και παλαιοκομματικής νοοτροπίας.
Όποιος σήμερα στην νεαυ Δημοτική Αρχή έχει τέτοια νοοτροπία θα βρεθεί μπροστά σε κοινωνικό αδιέξοδο.
Η λογική να "βολέψουν" τα δικά μας παιδιά, δεν μπορεί να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους και να δώσει την βοήθεια με τα αποτελέσματα που πρέπει.

Φιλαδελφειωτης (28/12/2019 11:11)

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Βουρος και η παρέα του το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το Γήπεδο, δεκαρα δεν δίνουν για οτιδήποτε άλλο. Ούτε οι πρόσφυγες τους ενδιαφέρουν ούτε οι εργαζόμενοι...

εργαζόμενιος του προγράμματος (30/12/2019 12:27)

Σήμερα το απόγευμα στις 5:30 η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στην οδό Αγίων Αναργύρων 11 στην Νέα Χαλκηδόνα...ελάτε να δείτε από κοντά την ανεπάρκεια των συμβούλων του δίδυμου Βούρου - Γρετζελιά και της υπεύθυνης διορισμένης της παρακολούθησης του έργου του προγράμματος κ. Παπακώστα...υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων της ΑΕΚ..εκλεγμένης Δ. Σ....αν και δεν έχει καμμία σχέση με την Νέα Φιλαδέλφεια...
Οι εργαζόμενοι δεν είναι σάκος του μποξ των μικροπολιτικών επιδιώξεων και του ποδοσφαίρου.

@Φιλαδελφειωτης (28/12/2019 11:11) (30/12/2019 16:29)

Ο Βούρος είναι ο μόνος που βοηθάει με πράξεις να αλλάξει πρόσωπο η πόλη μετά απο δεκαετίες.
Γι αυτό τον ψηφίσαμε και όχι για να λύσει το προσφυγικό ζήτημα.
Εσείς οι εραστές του σταθμού μεταφόρτωσης μέσα στο Άλσος συνεχίστε την κλάψα και θα τα πούμε στις επόμενες εκλογές.

@(28/12/2019 11:11) (30/12/2019 21:23)

Ένας ήταν αυτός που σε όλη του τη θητεία ασχολήθηκε μόνο με το γήπεδο και έφυγε με τις κλωτσιές.

εργαζόμενος του προγράμματος ΕΣΤΙΑ (30/12/2019 21:43)

Μια τραγελαφική κατάσταση. Σήμερα έγινε το συμβούλιο της κοινωφελούς χωρίς καμία ουσιαστική απόφαση. Ούτε δίμηνη παράταση των συμβάσεων ψήφισαν, ούτε ανανέωση έως το τέλος του 2020. Ψήφισαν προκήρυξη θέσεων η οποία το αργότερο θα τελειώσει σε 20 μέρες. Μέχρι τότε οι υπάρχοντες εργαζόμενοι δεν μπορούν, βάσει του νόμου, να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.
Το πρόγραμμα, συνεπώς, είναι στον αέρα, από την 1η του χρόνου δεν υπάρχει πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ.
Αλλά η κ. Παπακώστα και το παρεάκι της δεν ιδρώνει και πολύ. Σημειωτέον οι περισσότεροι σύμβουλοι φύγαν πριν τελειώσει η συνεδρίαση, τόσο κοινωνική ευαισθησία έχουν.
Καλή χρονιά σε όλους.

Ελεύθερη οικονομία παιδιά. μπαναπόλα (30/12/2019 23:21)

Είναι ΤΟΣΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ αυτή η διοίκηση που προκειμένου ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ τους ΔΙΚΟΥΣ της ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ για ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ (τους φιλελεύθερους ντε, τους αντικρατιστές) , σε ένα πρόγραμμα που έτρεξε ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ, θα τα κάνει ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ αν ΔΕΝ τα χει ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ. Κατα τ' αλλα οι καμεράτες και τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ μας μαράνανε. Κερασάκι στη τούρτα ότι αυτοιί που πιέζουν να μπουν εκεί που εργάζονταν (πετυχημένα) οι άλλοι, είναι και... (ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ) φιλελεύθεροι οπαδοί της ελεύθερης αγοράς (ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ χαχχαχαχαχαχ) και οικονομίας. Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ στα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ.

εργαζόμενος του προγράμματος ΕΣΤΙΑ (01/01/2020 20:38)

Κάποιος αναφέρθηκε σε. ..σταθμούς μεταφόρτωσης προσφύγων στο Άλσος...δεν γνωρίζω εάν υπάρχει τέτοιος ή εάν θα υπάρξει στο μέλλον...απλά ήθελα να ξέρω θα τοποθετηθούν σκηνές δίπλα στη λίμνη...ή θα κοπούν κάποια δέντρα και στη θέση τους θα κτιστούν ξύλινα σπιτάκια.
Δυστυχώς στη χώρα μας έχουμε τόσο σοβαρά προβλήματα και ασχολούμαστε με κακόγουστα μαργαριτάρια.
Καλή χρονιά σε όλους και όλες.

@(01/01/2020 20:38) (01/01/2020 23:28)

Με ρέγουλα το ποτό αυτές τις μέρες γιατί δεν το αντέχεις όπως φαίνεται και ονειρεύεσαι σταθμούς μεταφόρτωσης προσφύγων.
Σε λίγο θα μας πεις και για σταθμούς αγοραπωλησίας σκλάβων.

@Ελεύθερη οικονομία παιδιά. μπαναπόλα (01/01/2020 23:31)

Έτσι είναι. Όταν έχεις βουτήξει το δάκτυλο στο μέλι είναι όλα καλά. Όταν είσαι στην απέξω σε πιάνει ο πόνος περί αξιοκρατίας. Περαστικά.

Ελεύθερη οικονομία παιδιά. μπαναπόλα (02/01/2020 10:07)

@23:31 Ένας προς ένας όλοι οι βουράνθρωποι (ακόμα κι οι τυπικά πασόκοι-σοσιαλιστες, με ΠΡΩΤΟ τον ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ) είστε ΟΠΑΔΟΙ της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, του οικονομικού ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ και ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ οπως λέτε των μεταναστών. Κάποιοι μάλιστα λένε ΚΑΙ λαθροΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Νομίζω κι ο ίδιος ο Βούρος σε παλιά συνέντευξη του. Μέχρι εδώ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αυτοί είστε και τι να κάνουμε; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ο καθένας πιστεύει αυτό που τον ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ χαρακτηριστικά (ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ να έχετε) θέλετε ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ (Κάποιοι είκοσι απ' αυτους που δεν εκλέχτηκαν ή συγγενείς και φίλοι) σε ΜΙΑ ΘΕΣΗ που δεν έχει σχέση με τον ιδιωτικό τομέα (ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ στα λόγια) και σε ένα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που εκ φύσεως και εκ θέσεως ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ και το οποίο ΕΤΡΕΞΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ οι ΜΑΔΟΥΡΟΙ ΄όπως τους λέγατε. Να το πω ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ; Να το πω ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ; Nα το πω ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ; Λίγο απ' όλα.

Ανώνυμος** (02/01/2020 11:30)

@(02/01/2020 10:07)

Ξεχνάς ότι οι πρώτοι που έτρεξαν να πάρουν τις έμμισθες θέσεις των συνεργατών ήταν κάτι τοπικοί Γκρούεζες και Γκρουεζάκια που έβγαζαν πύρινα λογύδρια στα καφενεία ενάντια στους... "κρατικοδίαιτους αριστερούς κατσαπλιάδες".

Έρχεται η ΑΕΚοανάπτυξη (02/01/2020 11:51)

Ρε παιδιά!!! Ηρεμείστε!!!

Πώς κάνετε έτσι για 20 θέσεις στο «Εστία»;

Τόσες χιλιάδες θέσεις εργασίας περιμένουν στην Αγια Σοφιά τώρα που τελειώνει.

Τι μουσεία! Τι κουρεία! Τι χαμάμ! Και εκατοντάδες σουβλατζίδικα και παγωτατζίδικα για να τρώνε τα εκατομμύρια ΑΕΚτζήδες που θα 'ρχονται για να δουν τη βάρκα του Καζαντζίδη και ν' ανάψουν ένα κεράκι στο εκκλησάκι Όσιος Λουκάς (Μπάρλος).

Αμάν πιά! Σιγά τις θέσεις που θέλετε να διώξετε τους αριστεροκατσαπλιάδες για να μπείτε εσείς.

Ανανεώστε τις συμβάσεις τουλάχιστον για ένα έτος (02/01/2020 12:34)

Η διαχείριση του μεταναστευτικού τοπικά, από τη Δύναμη Πολιτών ως διοίκηση, υπήρξε υποδειγματική και θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο για όλους τους Δήμους της χώρας.
Οι οικογένειες που ήρθαν σε Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα, εντάχθηκαν με φυσιολογικό τρόπο στην πόλη, επιμορφώθηκαν και η αλληλεπίδραση με την τοπική κοινωνία είναι άψογη, παρά τους αρχικούς -δικαιολογημένους ως ένα βαθμό- δισταγμούς. Από παιδιά σε σχολεία μέχρι μεγαλύτερες ηλικίας η συνύπαρξη είναι ειρηνική και χωρίς προβλήματα.
(Ούτε... "λαίλαπες" του ακροδεξιού Παντελή ούτε "λάθρομετανάστες" του επίσης ακροδεξιού Βούρου που πήγε να το παίξει εκ των υστέρων ανθρωπιστής, κάνοντας δημόσιες σχέσεις με φωτογραφίες με ένα τύπο ονόματι Κολομπανί, που οι μετανάστες δεν θέλουν να τον ξέρουν και ήταν υποψήφιος του Καρατζαφέρη).
Ας ελπίσουμε ότι με τις επιλογές της τωρινής διοίκησης στο "εστία" θα συνεχίσουμε να ζούμε ειρηνικά και δεν θα ζήσουμε αυτά που βλέπουμε σε άλλους δήμους.

@(02/01/2020 10:07) (02/01/2020 14:10)

Ναι ρε. Τι ζόρι τραβάς; Να πάνε στα τσακίδια οι διορισμένοι κολλητοί και γλύφτες του Βασιλόπουλου και να έρθουν άλλοι. Χίλιες φορές να είναι πρώην πασόκοι κολλητοί του Βούρου παρά να μείνουν οι προηγούμενοι.
Δεν θα μας κάνεις μαθήματα περί ηθικής βολεμένε για να κρατήσεις την θεσούλα σου που πήρες μόνο και μόνο επειδή ήσουν κολλητός.
Ναι ο Βούρος θα βάλει τους δικούς του. Όπως κάνουν όλοι. Ποιος έχει πρόβλημα και ποιος θα τον κατηγορήσει; Ο Βασιλόπουλος; Χαχαχαχαχα. Γελάνε και οι πέτρες.

Ελεύθερη οικονομία παιδιά. μπαναπόλα (02/01/2020 16:38)

@ 14:10 Ξεβρακώνεστε μόνοι σας ΑΘΛΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ της κακιάς ώρας. Συνεχίστε για ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ κι οι πιο δύσπιστοι όταν λέγαμε ότι ΕΙΣΤΕ απλά ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ.
Όσο για το "ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ" που τόλμησες να πεις σ' εμένα ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, χωρίς να με ξέρεις, μάλλον ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ να γίνεις βολεμένος και μάλιστα επικροτώντας το ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ κάποιος άλλος.
Το πιθανότερο να είσαι ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ που φοβάται να δουλέψει στην αγορά ή να κάνει μια δική του επιχειρηματική κίνηση. Εγώ προσωπικά ούτε ήμουν, ούτε θα γίνω ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ έτσι όπως εσύ το ονειρεύεσαι. Έχτισα τόσα προσόντα, τόσες ικανότητες και τόση πείρα, ΟΣΟ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ για να ζω με αξιοπρέπεια χωρίς να κρέμομαι απ' τα φρύδια κάθε τυχάρπαστου τουρίστα ούτε να κάνω ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. Θα σου 'δινα ένα κομμάτι ψωμί στην επιχείρησή μου αλλά δεν χρειάζομαι τρολάκια. Αλλά κι αν χρειαζόμουν ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. Γκέγκε κοπρόσκυλο;

@14.10 (02/01/2020 16:59)

Άμα θέλουν οι "πρώην πασόκοι κολλητοί του Βούρου" να δουλέψουν υπάρχουν κι άλλες θέσεις εργασίας που μπορεί να τους βολέψει. Εκτός αν το «Εστία» το χρηματοδοτεί ο Βούρος και δεν το ξέρουμε οπότε πάω πάσο.
Υπάρχει πρώτα απ' όλα η γηπεδάρα με τις εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Yπάρχουν οι ψησταριές του Λύσσανδρου που είναι και πρόεδρος του δσ. Ντελίβερυ, ταμείο, ψήστες. Δεν μπορεί κοτζάμ δήμαρχος να πει μια καλή κουβέντα στον Κόκο να δώσει δουλειά σε κάτι "πρώην πασόκους κολλητούς"; Υπάρχουν τα θέατρα που παίζει ο Βούρος. Ξέρεις πόσες ειδικότητες και επαγγέλματα δουλεύουν backstage; Υπάρχει κι ο εκδοτικός οίκος που συμμετέχει ο Βούρος. Δεν μπορεί να τους χώσει εκεί κάπου; Ντε και καλά να φύγουν οι επιτυχημένοι για να μπουν αποτυχόντες να εκλεγούν που τους ξέβρασε στα αζήτητα η τοπική κοινωνία; Και μάλιστα άνθρωποι που ακούνε "μετανάστης" και βλέπουν τζιχαντιστές; Βούτα λίγο τα δάχτυλα στο μυαλό πριν αρχίσεις να κοπανάς ασυναρτησίες στο πληκτρολόγιο.

@Έρχεται η ΑΕΚοανάπτυξη (02/01/2020 11:51) (02/01/2020 17:00)

Μπορεί να ειρωνεύεσαι τις θέσεις εργασίας στην πόλη οι οποίες δεν είναι βέβαια χιλιάδες αλλά είναι υπαρκτές.
Και βέβαια οι νέες θέσεις εργασίες πχ στα μαγαζιά είναι για ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά και όρεξη για δουλειά και όχι για αριστεροτεμπέληδες.
Οι θεσούλες του στυλ κ@λοβαράω το πρωί και το παίζω Ρουβίκωνας το βράδυ μας τελείωσαν μαζί με τον Αρούλη.
Ούτε στο Δήμο υπο τον Βούρο, ούτε στο νεο γήπεδο οι θέσεις εργασίας είναι για τα μούτρα σας.

@(02/01/2020 14:10) (02/01/2020 17:04)

Δεν ξέρω αν περιμένεις να σε διορίσει ο Βούρος αλλά να ξέρεις ότι τις εξυπηρετήσεις σε κολλητούς στο βαθμό που τις έκανε ο Βασιλόπουλος δεν πρόκειται να τις κάνει.
Ο Βασιλόπουλος ξεπέρασε ακόμα και τους αντιπροσώπους του παλιού ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος (02/01/2020 17:20)

Ο Βούρος τους "δικούς του" (ή τέλος πάντων αυτούς που τους επέβαλαν άλλοι μηχανισμοί) εκεί που τον έπαιρνε τους πήρε ήδη. Εξάντλησε τα δικαιώματα που του δίνει ο νόμος με το μέγιστο αριθμό έμμισθων συμβούλων που προσέλαβε. (Το αν κάνουν ή όχι βέβαια για αυτά που τους πήρε και αν αξίζουν τα λεφτά που εμείς οι δημότες πληρώνουμε και αυτούς, είναι ένα θέμα, αλλά δεν αφορά άμεσα αυτή τη συζήτηση. Έμμεσα ίσως ναι γιατί αν του εισηγήθηκαν να διώξει κόσμο για να πάρουν δικούς τους, αν είναι έξυπνος πρέπει να τους παραιτήσει από... πέρσι. Αν και το πιθανότερο είναι να τον παραιτήσουν αυτοί κάποια στιγμή).

Το πρόγραμμα "Εστία" όμως δεν αφορά τον προσωπικό του μηχανισμό έμμισθων πραιτωριανών.
Είναι άλλο πράγμα και δεν προσφέρεται για ρουσφετολογικά βολέματα και ξεπλήρωμα υποχρεώσεων.

ΑΝώΝΥΜΟS (02/01/2020 22:05)

@ 02/01/2020 17:00 Μεγαλύτερη πιθανότητα έχει η ύπαρξη του Αη Βασίλη παρά οι... "υπαρκτές θέσεις εργασίας" για Φιλαδελφειώτες στο νέο "τζαμί". Αλήθεια... Πόσοι φιλαδελφειώτες εργάστηκαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής; Πόσοι; Να σου πω πόσοι; Όσα και τα... χιλιάδες δέντρα που θα φύτευε ο "μπενάλντυ" αλλά τον εμπόδιζε ο γαυροδήμαρχος.

Επεσαν οι μάσκες (03/01/2020 09:22)

Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθώ τις διαμάχες ανάμεσα σε οπαδούς του παλιού ΠΑΣΟΚ και οπαδούς του νέου (βλέπε Συριζα) για μια χαλαρή θεσούλα εργασίας. Αλλά οι Φιλαδελφειώτες έτσι ήταν πάντα. Πασοκοσυριζαίοι που παρακαλάνε για μια θέση σε δημόσια υπηρεσία.
Τελικά είμαστε πολύ τυχεροί σαν χώρα που βγήκε ο Κούλης και προωθεί τις θέσεις εργασίας στην ελεύθερη αγορά με πράξεις και όχι με ευχολόγια όπως γίνεται σε όλες τις επιτυχημένες Ευρωπαϊκές χώρες.
Και βέβαια οι εραστές του τεμπελοδημοσίου δεν βλέπουν καν τις θέσεις εργασίας που έχουν ήδη δημιουργηθεί στην πόλη μας λόγο και του γηπέδου. Το πρόβλημά σας δεν είναι ότι αυτές θα είναι μερικές δεκάδες και όχι χιλιάδες. Το πρόβλημά σας είναι ότι δεν απευθύνονται σε τεμπέληδες. Συνεχίστε να γλύφετε τα @@ του κάθε Βούρου και του κάθε Αρούλη για να σας διορίσει.

@ΑΝώΝΥΜΟS (02/01/2020 22:05) (03/01/2020 09:25)

Όταν θα επιστρέψει ο πρώην γαυροδήμαρχος απο την τσέπη του το έξτρα κόστος που προκάλεσε στην ΑΕΚ για το γήπεδο με τις προσφυγές και τον πόλεμο τότε θα δείτε και απο την ΑΕΚ να ξοδεύει για δέντρα.
Μέχρι τότε δώστε ένα φτυάρι στον γαυροδήμαρχο να τα φυτέψει μόνος του.

@ΑΝώΝΥΜΟS (02/01/2020 22:05) (03/01/2020 09:49)

Στο νέο γήπεδο θα δουλέψουν Φιλαδελφειώτες Αεκτζήδες που έδωσαν αγώνα για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και όχι τα σιχάματα του Αρούλη.

Γιωργος Αεκαρα (03/01/2020 13:17)

Στις θεσεις εργασιας στο ναο θα δουλεψουν οπαδοι της ΑΕΚ ασχετα σε ποια περιοχη μενουν.Σιγα μην δωσουμε θεσεις εργασιας στον καθε αλλοφυλο (γιατι αλλοθρησκοι δεν υπαρχουν αφου το εμβλημα μας η θρησκεια ολων σας).Δεν καταλαβα θα βαλουμε μεσα στην αγια σοφια τον καθε γαυροβαζελο ;

@ 03/01/2020 09:22 (03/01/2020 13:51)

Εσύ μπορεί να αισθάνεσαι "τυχερός" που βγήκε ο Κούλης, αλλά τα νεοφιλελεύθερα δόγματα διεθνώς, έπειτα από τέσσερις δεκαετίες εφαρμογής τους, όχι απλώς απέτυχαν αλλά είχαν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που υπόσχονταν. Εμπόδισαν την ανάπτυξη αντί να την ενισχύσουν και έκαναν τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Οι φοροαπαλλαγές στους ισχυρούς το μόνο που καταφέρνουν είναι να αυξήσουν τον πλούτο τους, ενισχύοντας τις κοινωνικές ανισότητες. Ακόμη και οργανισμοί όπως ο ΟΟΣΑ, η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ επισημαίνουν ότι συνιστούν τροχοπέδη στην οικονομική ανάπτυξη.

Αντιχαχόλος (03/01/2020 15:05)

@09:49 Καλά! Κάτσε να ξεκινήσει η λειτουργία του πρώτα και βλέπουμε. Προς το παρόν ούτε η υπογειοποίηση έχει ξεκινήσει, που θα ξεκίναγε υποτίθεται το φθινόπωρο. Και ξέρεις... Εγκαίνια σημαίνει σφύριγμα σέντρας στο πρώτο ματσάκι. 2022 με 2023 και βλέπουμε. Τον βλέπω τον Βούρο να μένει με το ψαλίδι για την κορδέλα στο χέρι.

Κόψε την πρέζα όσο είναι καιρός (03/01/2020 15:19)

@(03/01/2020 09:25)

Τι μου λες!!!
Είναι ακόμα δήμαρχος ο Βασιλόπουλος;;; Δεν βγήκε ο Βούρος;;;
Ρε μπας και είσαι πρεζάκιας;;;;

Επί τη ευκαιρία. Μιας και είναι large -όπως όλοι ξέρουμε- ο "μπενάλντυ" ας βάλει και κάτι για τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια πέριξ του γηπέδου. Μπες - βγες τα φορτηγά δεν έχει μείνει πλάκα άσπαστη.
Πληροφοριακά τα πεζοδρόμια δεν ανήκουν στο οικοπεδάκι σας.
Πες το και στο Βούρο. Όταν γίνει δήμαρχος να κάνει κάτι και γι' αυτό.

@(03/01/2020 15:19) (03/01/2020 15:52)

Μάλλον εσύ είσαι πρεζάκιας και άλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις.
Αν θες δέντρα από την ΑΕΚ να βάλεις τον πρώην γαυροδήμαρχό σου να τα φυτέψει.
Όσο για τα πεζοδρόμια όχι μόνο θα φτιαχτούν αλλά σε λίγους μήνες η πόλη θα έχει αλλάξει όψη γύρω από το γήπεδο και τα σιχάματα δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν.
Χαλαρά θα επανεκλεγεί ο Βούρος την επόμενη τετραετία.

@Αντιχαχόλος (03/01/2020 15:05) (03/01/2020 15:56)

Συνεχισε την κλάψα γιατί ξεκινά και η υπογειοποίηση σε λίγες μέρες.

@(03/01/2020 13:51) (03/01/2020 16:08)

Α ναι; Που απέτυχαν; Στις χώρες που δίνουν ακόμα και τη ζωή τους πρόσφυγες και μετανάστες για να πάνε;
Και μια χαρά κοινωνική πολιτική ακολουθούν και για τους πιο αδύναμους.
Ποιά είναι η εναλλακτική με καλύτερα αποτελέσματα;
Η συνταγή της Βενεζουέλας με τα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και τον κόσμο να πεινάει.
Ευτυχώς ο κόσμος ξύπνησε μια και καλή.

Μια είναι η ουσία (03/01/2020 17:42)

Μια είναι η ουσία.
Σας γλεντάει η ΑΕΚΑΡΑ και ο Βούρος.
Απολαμβάνουμε το κλάμα σας για το γήπεδο που προχωράει, για τους βολεμενους του Αρούλη που παίρνουν πόδι, για την πόλη που αλλάζει και εκθέτει τους καταστροφολογους.
Περαστικά...

Ακραιοκεντρώος (03/01/2020 20:51)

Πρόσφατα, στο συνέδριο της ΝΔ, ο Σαμαράς ξεπέρασε τον εαυτό του σε ρατσιστικό λόγο. Εϊπε για «λαθρομετανάστες» και «εισβολή». Ξεδίπλωσε όλη τη χρυσαυγίτικη προπαγάνδα για το προσφυγικό. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Είναι γνωστό ότι εκφράζει την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ. Το θέμα είναι ότι την πρώτη φορά που είπε τη λέξη «λαθρομετανάστης» καταχειροκροτήθηκε από τους συνέδρους!!!!! Έτσι, στη ΝΔ το προσφυγικό, έγινε μεταναστευτικό, κατόπιν λαθρομεταναστευτικό καταλήγοντας σε “λαθροεποικισμό εισβολέων”. Στη ΝΔ δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πόσο σύνθετο ζήτημα έχουν να διαχειριστούν ως κυβέρνηση. Το μπάχαλο που δημιούργησαν στη διαχείριση του προσφυγικού, θα συνεχιστεί. Αν έρθουμε στα δικά μας, τα τοπικά, η ρητορική δύο εκ των 4 συνεταίρων της διοίκησης, του Βούρου και του Γρετζελιά, δεν απέχει από τη ρητορική Σαμαρά. Βάλτε με το μυαλό σας, να βάλουν δικούς τους στο estia. Το estia πρέπει να μείνει απείραχτο σε έμψυχο δυναμικό. Ο νοών νοείτω. Για να συνεχίσουμε να ζούμε αρμονικά.

+χατζηαβάτεψον+ (03/01/2020 21:55)

@ Γιωργος Αεκαρα Για ποια θρησκεία και εμβλήματα μας λες; Ποια θρησκεία "όλών σας"; Παραμυθιάζεσαι; Το διαχρονικό μίσος που έτρεφαν όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι του Βυζαντίου προς τον Ελλαδικό χώρο είναι προφανές σε οποιονδήποτε μπορεί να διαβάσει ιστορία χωρίς θρησκευτικές παρωπίδες.
Τα βυζάντια, οι αυτοκράτορες, οι δικέφαλοι κι οι αγιασοφιές μπορεί να είναι ένα εντυπωσιακό vintage decor για το μαγαζί του Μελ.. αλλά λες να μην ξέρουμε ποιοι ήταν πίσω από την καταστροφή της Ακαδημίας του Πλάτωνα ή αμφιβάλλει κανείς για την αλητεία της δολοφονίας της Υπατίας! Άντε να ξεμπερδεύουμε και με τα παραμύθια των νοσηρών και θανατόφιλων μαυροντυμένων που μόνο η περιουσία τους τους ενδιαφέρει. Κακώς χαίρεσαι για το σήμα σου. Το Βυζάντιο ήταν ο θάνατος της Ελλάδας της λογικής..
Tip¨Η ΑΕΚ είχε αρχικό σήμα τον αναγεννώμενο απ' τις στάχτες φοίνικα. Ο ΠΑΟΚ ένα τετράφυλλο. Ψάξτε ποιοι γιατί και πότε σας φόρεσαν το δικέφαλο. Δεν θα στα πω όλα εγώ. Άνοιξε και κάνα βιβλίο.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/01/2020 11:21)

@Αδημοσίευτους

Μόλις πάω να αφήσω να ανέβουν 1-2 σχόλια που όπως πάντα ξεστρατίζουν τη συζήτηση και την πάνε στο γήπεδο, αμέσως παίνρει φωτιά η ομάδα των "σχολιαστών" που γράφουν ΠΑΝΤΟΥ, ΜΟΝΟ για το γήπεδο. Κι αμέσως μετά, πιανουν "δουλειά" οι αντίπαλοι. Σε κάθε ανάρτηση, ακόμα και σε άσχετες με το γήπεδο, όπως αυτή εδώ.

Τέλος, αυτά που δεν σχετίζονται με την εκάστοτε ανάρτηση, δεν ανεβαίνουν.

@Ακραιοκεντρώος (03/01/2020 20:51) (04/01/2020 12:38)

Ακου παραμυθά. Οι πρόσφυγες πλέον δεν είναι ούτε το 10%. Οι υπόλοιποι είναι μετανάστες. Και εφόσον μπαίνουν παράνομα στην χώρα είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Όσο για το μπάχαλο που λες ότι δημιούργησε η κυβέρνηση της ΝΔ στη διαχείριση ποιο ακριβώς είναι;
Ανέλαβε στο μέσον του καλοκαιριού και ξαφνικά οι ροές 10πλασιάστηκαν.
Βρήκε κάποιο σχέδιο απο την προηγούμενη κυβέρνηση σε ενδεχόμενο αύξησης των ροών;
Βρήκε κάποιες έτοιμες υποδομές;
Μήπως θέλατε να τους ρίξουν στη θάλασσα;
Αυτά που δεν έφτιαξαν οι προηγούμενοι σε 5 χρόνια θα έπρεπε να τα φτιάξουν σε 5 μήνες;
Η μήπως είχε προβλέψει ή προειδοποιήσει κανείς για τέτοια αύξηση ροών;
Το παραλήρημα περί ακροδεξίας ακούγεται πλέον σαν παπαρολογία απο την πλειοψηφία του κόσμου.
Συνεχίστε έτσι και θα κυβερνήσει η ΝΔ καμιά 20ετία.

Ανώνυμος (04/01/2020 14:45)

@12.38 Όχι ότι με ενδιαφέρουν τα εσωκομματικά σας, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσετε γενικώς τις θέσεις σας γιατί και εσείς είστε μπερδεμένοι και τον κόσμο μπερδεύετε.
Ο Σαμαράς δεν έμεινε μόνο στις γνωστές ακροδεξιές κορώνες για το προσφυγικό. Είπε κι ότι πρέπει να τελειώνουμε με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η Μπακογιάννη πάλι, είπε ότι πρέπει να την τηρήσουμε και να την τιμήσουμε. Αποφασίστε επιτέλους.

@Ανώνυμος (04/01/2020 14:45) (05/01/2020 00:09)

Αν ήταν εφικτό να καταργηθεί μια τόσο σοβαρή διακρατική συμφωνία θα το γνώριζαν όλοι απο την αρχή και θα το έβαζε και η ΝΔ στο προεκλογικό της πρόγραμμα.
Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα δεν θα χρειάζονταν ούτε κινητοποιήσεις ούτε αντιπαραθέσεις πριν τη συμφωνία αφού δεν θα είχε μέλλον με μια απλή αλλαγή κυβέρνησης.
Όλοι όσοι ήταν αντίθετοι τόνιζαν ότι πρέπει να αποσυρθεί πριν τις υπογραφές γιατί δεν θα υπάρχει γυρισμός.
Απο κει και πέρα ο καθένας για τους δικούς του λόγους και ιδιαίτερα οι Συριζαίοι μπορούν να λένε κατόπιν εορτής ότι βλακεία θέλουν για να ελαφρύνουν τη θέση τους και να παραμυθιάσουν γι άλλη μια φορά τον κόσμο.

Ανώνυμος (06/01/2020 12:33)

Aνώνυμος (04/01/2020 14:45)

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι δύο από τα μεγαλύτερα στελέχη της ΝΔ (αν όχι τα μεγαλύτερα) εκφράζουν διαμετρικά αντίθετες απόψεις τόσο για το προσφυγικό όσο και για τις Πρέσπες.
Μπορεί και να το 'χεις καταλάβει ίσως, γι' αυτό πετάς τη μπάλα στην εξέδρα μιλώντας για το ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν το 'χει ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως το πρόβλημα.
Η ΝΔ το έχει.
Και είναι και μεγάλο.
Αλήθεια. Εσύ που υποθέτω είσαι δεξιός με ποιον είσαι; Με τον ακροδεξιό Σαμαρά ή με την φιλελεύθερη Μπακογιάννη;

Ανώνυμος (06/01/2020 14:13)

@ (04/01/2020 12:38)

1.Οι ροές που πολλαπλασιάστηκαν δεν είναι φυσικό φαινόμενο όπως ο χιονιάς. Για διεθνή πολιτική σκηνή μιλάμε. Τη διπλωματία για παράδειγμα την έχεις ακουστά ή τσάμπα καίει η λάμπα; 2.Αν εσύ κι οι ομοιδεάτες σου τολμάτε και ξεστομίζετε γενικά κι αόριστα ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα κατάφερε σε πέντε χρόνια", τι θα πρέπει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ για εσάς που κυβερνάτε κοντά εκατον εβδομήντα χρόνια από συστάσεως νεοελληνικού κράτους;

@Ανώνυμος (06/01/2020 14:13) (07/01/2020 13:18)

Έχεις καταλάβει ότι οι εκλογές έγιναν τον Ιούλιο;
Ποιο σχέδιο και ποιες υποδομές βρήκε η νέα κυβέρνηση από την προηγούμενη.
Ευτυχώς τώρα και σχέδιο υπάρχει και υποδομές γίνονται αλλά χρειάζεται και λίγος χρόνος.
Από κει και πέρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έκαναν μεγάλα λάθη και κάποιοι ασχολήθηκαν με την πολιτική μόνο για να φάνε αλλά είμαστε ευτυχισμένοι που τις τελευταίες δεκαετίες δεν κυβέρνησε ένα έκτρωμα σαν το Σύριζα για να μας κάνει Βενεζουέλα.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Καταιγιστικός ο Τομπούλογλου,πήρε παραμάζωμα τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Βούρου και παρέας του

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: Ανωνυμος
@12.05 Ότι του φανεί του λολοστεφανη! Για ποιος "αριστερούς" μιλάς; Την Γαιτανα του Παπανικολάου του Ταφα και του Κουτσακη; Για τον Βασιλ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
@13.39 Στο μόνο που έχεις δίκιο μέσα στην ακατάσχετη παπαρολογια σου είναι ότι διάβασα λάθος αυτήν την νέα παπάρα που παρουσίασες! Σε ποιον ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@ ανώνυμο υβριστή Πεμονή, μόνο 4,5 χρόνα έμειναν από την επόμενη ήττα σας. Άντε στη μανούλα σου τώρα για χαρτζηλίκι... Αποβράσματα της πό...

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Από το σήμα απουσιάζει μια κεραμοσκεπή, χαρακτηριστικό των προσφυγικών κατοικιών. Αλλά... αυτοί είστε......

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Έχω παραγγείλει γυαλιά μυωπίας για όλους τους "αριστερούς" της Φιλαδέλφειας. 14 χρόνια ο θεσμός, δεν κατόρθωσε μια δημοτική αρχή να εκλέξει....

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: προβοκάτορας
απαράδεκτο λογότυπο, από πολλές απόψεις. καμία διαβούλευση, προχειρότητες και απευθείας αναθέσεις σε τυπογράφους αντί να γίνει διαγωνισμός κ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Ανωνυμος (21/02/2024 23:39)
πάλι εδώ τρολ? εν τω μεταξυ να διαβάζεις δεν ξέρεις, μου θες και πολιτικό σχολιασμό. γράφω "η αποχή είναι η υπέρτατη μορφή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: @Ανωνυμος (21/02/2024 23:44)
εσύ μας τα έχεις κάνει τσουρέκια τρολ με την ασχετοσύνη σου. μαζεψουυυυ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.02 Λάθος για την τσέπη σου, μπορεί. Για την κοινωνία της πόλης είναι λύτρωση κι ελπίδα Άντε να βρεις; καμιά δουλειά τώρα, ΑΝ μπορείς φ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: 16τακατο
Μας τα 'χετε κάνει τσουρέκια με τη πλειοψηφία (16% αποδοχή οι τομπηδες από τη τοπική κοινωνία, δηλαδή ούτε 2 στους 10). Αλλά ακόμα κι αν είν...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο έλεος! Σταμάτα την παπαρολογια! Πόσα μαγαζιά εστίασης υπάρχουν εκτός κεντρικής Φιλαδέλφειας; 10; 15; Ακόμα και από αυτά τα μισά παρ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
@21.41 Η ανώτατη μορφή δημοκρατίας δεν είναι η αποχή αλλά η διακυβέρνηση από την πλειοψηφία που συμμετέχει. Η καπηλια του ποσοστού των απεχο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Εγώ γράφω τι λέει το Σύνταγμα, εσύ λες όποια παπάρα έλθει στο άδειο σου κεφάλι. Είσαι αστείος, με απόψεις που υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Από...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/02/2024 11:28)
πληρωμένες απαντήσεις, κυριολεκτικά. το να είσαι εκτός πραγματικότητας είναι αναμενόμενο, το να μη δέχεσαι να νούμερα είναι απλά φαιδρό. η...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πόσο άνανδρο να γράφεις ότι ακαθαρσίες έχεις στο κεφάλι σου, ως ανώνυμος... Δεν έχει έλθει κανένα σχόλιο που να έκοψα, φασιστάκο......

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©