Σάββατο 25.03.2023,  

Επίθεση Κωνσταντινίδη στην αντιπολίτευση του δήμου

Δημοσιεύτηκε στις 14/10/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  56 σχόλια

Από τον αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Κωνσταντινίδη, λάβαμε το παρακάτω κείμενο:

 

*****

 

Είναι φυσιολογικό όταν χάνεις την εξουσία που τόσο αγάπησες να νιώθεις πικρία και θυμό. Επίσης κατανοητό είναι να εξυφαίνεις σχέδια κατανίκησης του αντιπάλου. Το τελευταίο είναι ακόμη πιο κατανοητό όταν οι σχεδιασμοί αυτοί και η εφαρμογή τους ενισχύουν την αυτοεκτίμησή σου, που όσο να ’ναι πλήττεται μετά από μια πολιτική ήττα και χρειάζεται ανατροφοδότηση…

Αυτό όμως που, αν και είναι κατανοητό, δεν μπορεί να γίνει δεκτό είναι η εκτροπή του «πολιτικού» λόγου σε ύβρεις, προσωπικές κατηγορίες, χλευασμούς και ειρωνείες έναντι των πολιτικών σου αντιπάλων. Επίσης απολύτως ανεπίτρεπτο ηθικά και πολιτικά είναι να εκμεταλλεύεσαι αγρίως ανακριβείς αποδόσεις των λόγων των αντιπάλων σου και να τροφοδοτείς με αυτές μια κανονική επικοινωνιακή καταιγίδα εναντίον τους.

Δυστυχώς, όσα περιέγραψα παραπάνω χαρακτηρίζουν τη στάση μεγάλου μέρους της προηγούμενης δημοτικής αρχής, προεξάρχοντος του πρώην δημάρχου, αλλά δυστυχέστατα και άλλων, εξ αριστερών και εκ δεξιών, αγρίως επιτιθέμενων στη νέα Δημοτική Αρχή και σε όσους συνεργάζονται με αυτήν για τη διοίκηση του Δήμου.

Η στρατηγική αυτή ξεκινά όμως από ένα σημαντικό σφάλμα. Αδυνατούν οι παραπάνω −ή καλύτερα προσποιούνται ότι αδυνατούν− να καταλάβουν ότι, λόγω της απλής αναλογικής που ο «Κλεισθένης» εισήγαγε κατά πάγιο αίτημα της αριστεράς (και ορθά γιατί αποτελεί το δημοκρατικότερο εκλογικό σύστημα) οι συνεργασίες επιβάλλονται για την εύρυθμη διοίκηση του Δήμου! Εδώ ξεκινούν οι τραγελαφικές αντιφάσεις των αντιπάλων της συνεργασίας στον Δήμο. Από τη μια είναι, λένε, υπέρ (με αστερίσκους) του «Κλεισθένη», αλλά εμείς κακώς συνεργαζόμαστε όπως αυτός ορίζει… Από την άλλη, λένε, είναι μεν σχετικά καλός ο «Κλεισθένης», αλλά η Κυβέρνηση της Ν.Δ. τον νόθευσε με το νόμο για την κυβερνησιμότητα −όπως πράγματι έγινε και κακώς κατά τη γνώμη μου− και ως εκ τούτου, άκουσον άκουσον, δεν χρειάζονται συνεργασίες!! Αποκρύπτουν επίσης χωρίς αιδώ ότι, εάν είχε εκλεγεί ο κ. Βασιλόπουλος δήμαρχος τη δεύτερη Κυριακή, θα χρειαζόταν για να έχει πλειοψηφία στο Δημ. Συμβούλιο, εκτός από την παράταξη του κ. Γρετζελιά και την «Πόλης Ενότητα», της οποίας έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, και άλλους δύο έως τρεις δημοτικούς συμβούλους… Θα συνεργαζόταν δηλαδή με αυτούς που τώρα κατηγορεί ότι συνεργάζονται για τη διοίκηση του Δήμου και με ακόμη περισσότερους (άραγε από ποια παράταξη;)!

Μετά το πρώτο σφάλμα και την αδυναμία συμβιβασμού με την πραγματικότητα έρχονται όμως νομοτελειακά και άλλα ατοπήματα. Έτσι τόσο εμείς όσο και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι ακούσαμε ύβρεις και κακοήθεις χαρακτηρισμούς, όπως «είσαι γνωστός τραμπούκος» προς επικεφαλής παράταξης από τον κ. Βασιλόπουλο, που ανακάλεσε μετά από ώρα, ή «αυτό είναι το ήθος σας», από τον ίδιον εναντίον μας, που αργότερα έγινε «εννοούσα το δημοκρατικό ήθος σας» ή επίσης «ξέρω που έχεις γραμμένα τα σχολεία» προς τον ίδιο παραπάνω επικεφαλής από άλλον δημοτικό σύμβουλο του κ. Βασιλόπουλου κ.ά. Ακούσαμε επίσης από τον κ. Σερετάκη, ως εκ του ασφαλούς τιμητή των πάντων, ότι δεν έχουμε ευαισθησίες σε κοινωνικά θέματα, λες και κατέχει ο ίδιος τη σχετική αποκλειστικότητα, παρά την όψιμη δραστηριοποίησή του στην πόλη και στα ευαίσθητα ζητήματά της... Θα ήταν προτιμότερο να μάθει πρώτα ο κ. Σερετάκης για την κοινωνική δραστηριότητα και ευαισθησία των άλλων και μετά να τους κατηγορεί.

Η συμπεριφορά αυτή αποδεικνύει ότι δεν είναι εύκολο για όλους να ασκούν σκληρή κριτική χωρίς να βρίζουν και να προβαίνουν σε προσωπικούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Απαιτείται μια ιδιαίτερη ικανότητα που προϋποθέτει ήρεμη σκέψη, πραγματικό σεβασμό στον αντίπαλο, πολιτική ευγένεια και μέτρο. Δύσκολη εξίσωση, όπως φαίνεται για κάποιους.

Οφείλω εδώ και μια μνεία για τα περί της «αντιδημοκρατικότητας» της Διοίκησης του Δήμου όσον αφορά τη συγκρότηση των επιτροπών και δη των σχολικών επιτροπών, για τις οποίες είμαι περισσότερο αρμόδιος ως αντιδήμαρχος Παιδείας. Δεκάδες άρθρα επιστρατεύτηκαν από συντροφικό με τον πρώην Δήμαρχο ηλεκτρονικό μέσο και δεκάδες αναρτήσεις έγιναν στα μέσα δικτύωσης τόσο από τη Δύναμη Πολιτών, όσο και από τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον κ. Σερετάκη. Γιατί; Μα γιατί, ως οφείλαμε, εφαρμόσαμε το νόμο του κράτους για τη συγκρότηση των σχολικών επιτροπών που πλέον ορίζει δύο μόνον διευθυντές σχολείων ως μέλη, από πέντε που ίσχυε μέχρι πρότινος (κακώς κατά τη γνώμη μας, γιατί οι διευθυντές γνωρίζουν τα ζητήματα των σχολείων τους καλύτερα από τον καθένα και έπρεπε να είχαν σαφώς μεγαλύτερη συμμετοχή). «Ας βάζατε και άλλους διευθυντές ως κατοίκους», μας είπε κάποιος, κι ας μην είναι κάτοικοι της πόλης. «Να βάζατε πέντε με το έτσι θέλω», έλεγε ο άλλος, για να φανεί (εκ του ασφαλούς) καλός στη σχολική κοινότητα, αν και γνωρίζει ότι μια ενδεχομένως μη νόμιμη σύνθεση των επιτροπών θα ήταν εξαιρετικά βλαπτική για το Δήμο και τα σχολεία.

Ένα ακόμη σημείο έντονης κριτικής κατά της Διοίκησης για τα παραπάνω θέματα απετέλεσε ο αριθμός των θέσεων των αιρετών της αντιπολίτευσης στις επιτροπές. Ο κ. Βασιλόπουλος, ο κ. Τομπούλογλου και ο κ. Σερετάκης (λιγότερο έντονα) διαμαρτύρονται με κάθε ευκαιρία γιατί η αντιπολίτευση έχει μόνο δύο θέσεις στις επιτροπές. Μα αυτός είναι ο νόμος, κύριοι. Τι να κάνουμε; Είπαμε σκληρός νόμος (και κακός κατά τη γνώμη μας και σε αυτό το σημείο ο νόμος για την κυβερνησιμότητα), αλλά νόμος! Ας μη θυμηθούμε τι συνέβη στην αρχή της διοίκησης Βασιλόπουλου όταν ελάχιστη ως μηδαμινή ήταν η συμμετοχή της αντιπολίτευσης στις επιτροπές και στα νομικά πρόσωπα του Δήμου... Ας αφήσουμε επίσης την αδυναμία των διαμαρτυρομένων να αντιληφθούν ότι, σύμφωνα με τον «Κλεισθένη», και οι συνεργαζόμενες με αντιδημαρχίες παρατάξεις ανήκουν στην αντιπολίτευση. Ας αφήσουμε ακόμη το γεγονός ότι οι ίδιοι που διαμαρτύρονται για τις λίγες θέσεις στις παραπάνω επιτροπές, σε άλλες περιπτώσεις αρνήθηκαν επανειλημμένως να τις καταλάβουν όταν τους ζητήθηκε από τη Διοίκηση.

 Δεν μπορώ, τέλος, να μη σημειώσω την κάκιστη πρακτική εκ μέρους των επικριτών μας να διαστρεβλώνουν τις πραγματικές θέσεις και τις τοποθετήσεις μας στο Δημ. Συμβούλιο και κατόπιν να εκμεταλλεύονται αγρίως την παραποίηση αυτή. Τρανταχτό παράδειγμα το ζήτημα με την πρόταση από τον κ. Σερετάκη της συζήτησης στο Δημ. Συμβούλιο ψηφίσματος κατά της κυβερνητικής πολιτικής έναντι του ΚΕΘΕΑ και ειδικότερα για την κατάργηση του αυτοδιοίκητου του οργανισμού. Η θέση της παράταξης «Πόλης Ενότητα» για τη λειτουργία του Δημ. Συμβουλίου είναι διαυγής και διατυπωμένη στο προεκλογικό πρόγραμμά μας. Πιστεύουμε ότι το Δημ. Συμβούλιο δεν πρέπει να μετατρέπεται σε φόρουμ αέναης συζήτησης πολιτικών θεμάτων μέσω της φόρμουλας της εισαγωγής εκτός ημερησίας θεμάτων και της συνεχούς ψήφισης ψηφισμάτων (που άλλωστε λίγη σημασία έχουν, εάν δεν συνοδεύονται με συγκεκριμένες δράσεις). Θεωρούμε υποτιμητικό για τον δημότη και τη δημοκρατία το Δημ. Συμβούλιο να συζητά τα θέματα της πόλης μετά τα μεσάνυχτα (όπως πολλές φορές συνέβη την προηγούμενη περίοδο) ενώπιον λίγων και κατάκοπων δημοτικών συμβούλων και ακόμη λιγότερων δημοτών. Με αυτή τη λογική εγώ μεν τάχθηκα εναντίον της συζήτησης του παραπάνω ψηφίσματος και ο κ. Γούλας ψήφισε λευκό.

Εδώ όμως αρχίζει η διαστρέβλωση των θέσεών μας και η εκμετάλλευση αυτής της ανακρίβειας. Την ίδια στιγμή δημοσίως στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως είχαμε δικαίωμα, δηλώσαμε ότι όσον αφορά την ουσία του ψηφίσματος διαφωνούμε με την κυβερνητική ρύθμιση για την κατάργηση του αυτοδιοικήτου του ΚΕΘΕΑ και τη θεωρούμε εντελώς λανθασμένη (για όσους σπεύσουν να αμφιβάλλουν υπάρχουν και τα πρακτικά του Δημ. Συμβουλίου). Είδατε πουθενά να αναφέρεται αυτή η δήλωσή μας από τους επικριτές μας; Φυσικά και όχι γιατί, ως φαίνεται, δεν συνάδει με το «αντιαριστερό» πρόσημο που θέλουν να μας προσδώσουν κάποιοι και τους βολεύει πολιτικά. Αντ’ αυτού μιλούν −χωρίς να ντρέπονται για την κατάφωρη παραποίηση της αλήθειας− για τάχα έλλειψη ευαισθησίας μας στα κοινωνικά θέματα. Πρόκειται για το άκρον άωτον της πολιτικής εκμετάλλευσης ή αλλιώς το χαμένο μέτρο μέρους της αντιπολίτευσης…

 

 

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμος (14/10/2019 11:04)

Πάρα πολλά λόγια. Υπερβολικά πολλά. Πολυλογίας το ανάγνωσμα πρόσχωμεν.

Κάτοικος (14/10/2019 11:19)

Κε. Κωνσταντινίδη από τη στιγμή που συμπράξατε με τους βουρογρετζελιάδες και τα κρυφοακροδεξιά λιμά μην περιμένετε να θεωρείστε στο εξής άνθρωποι της αριστεράς και κεντροαριστεράς της πόλης. Πιο σόφρων θα ήταν να σιωπήσετε στην παρούσα φάση αντί να επιτίθεστε με τέτοια σφοδρότητα στο σύνολο της αντιπολίτευσης.

Πολύ καιρο (14/10/2019 11:36)

Πολύ καιρό ειχα να δω τόσες πολλές ανοησίες (άλλη λέξη ήθελα να γράψω) γραμμένες σε 50 σειρές
Πραγματοποιήθηκε θέλει τέχνη κ. Κωνσταντινίδη να γράψετε όλο αυτό και επί της ουσίας να μην λέτε τίποτα, αλλά εσείς την τέχνη αυτή την ξέρετε καλά, σε ένα βράδυ μέσα εκαματε μεγαλοπρεπέστατο κωλοτουμπα και τσιμπισατε την Αντιδήμαρχια με ότι αυτό συνεπάγεται 😉😉

(Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (14/10/2019 12:40)

Γράφει ο κος Κωνσταντινίδης: "Ακούσαμε επίσης από τον κ. Σερετάκη, ως εκ του ασφαλούς τιμητή των πάντων, ότι δεν έχουμε ευαισθησίες σε κοινωνικά θέματα, λες και κατέχει ο ίδιος τη σχετική αποκλειστικότητα, παρά την όψιμη δραστηριοποίησή του στην πόλη και στα ευαίσθητα ζητήματά της... Θα ήταν προτιμότερο να μάθει πρώτα ο κ. Σερετάκης για την κοινωνική δραστηριότητα και ευαισθησία των άλλων και μετά να τους κατηγορεί".
Κατηγορεί ο κος Κωνσταντινίδης τον κύριο Σερετάκη για όψιμη δραστηριοποίηση: Προφανώς ξεχνάει ότι ο ίδιος συνεργάζεται με τον κύριο Βούρο...., που είχε μόνιμη δραστηριοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια, α, ναι και με την κυρία Παπακώστα...
Έχει κοινωνική δραστηριότητα και ευαισθησία ο κύριος Κωνσταντινίδης;
Μεταξύ σοβαρού και αστείου σπίτι μου λέγαμε, ότι κκε εσ. και συνασπισμός είναι αυτοί που ντρέπονται να πούνε ότι είναι δεξιοί.

Ανωνυμος* (14/10/2019 12:41)

Η σιωπή είναι χρυσος!
Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι!
Η προσπάθεια να απολογηθεί ο αριβιστας Κωνσταντινίδης με ακατάσχετη παπαρολογια δείχνει ότι οι επικριτές του χτύπησαν κέντρο!
Θα ρωτήσω μόνο σε ότι αφορά το όχι στο ψήφισμα!
Η θέση στο πρόγραμμα(;;;;;;;;!) λέει ότι δεν θέλετε ως συνδιασμός ψηφίσματα πολιτικού περιεχομένου (λες και ενασχόληση με την παιδεία δεν είναι έχει πολιτική χροιά)!
Ο κ Γούλας δεν το είχε διαβάσει το προγραμμα και ψήφισε " εγώ εδώ ασχολούμαι κάντε ότι θέλετε!"
Αντιδήμαρχε του 3% με ποιες προγραμματικές συγκλισεις αποφάσισε ο συνδιασμος να συνεργαστεί με την Δημοτικη Αρχή;
Έμμισθε αντιδήμαρχε του 3% μπορούσες να στηρίξεις την διοίκηση με την ψήφο σου ως απλά δημοτικός σύμβουλος! Την διαπραγματευτικες ομως σκληρά και την πούλησες όσο ακριβότερα γινόταν! Εύγε!
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού σου γνώριζαν τις προθέσεις σου;

Δημότης (14/10/2019 13:47)

Με μόλις χίλιους ψήφους το λες και...

"Έκανε κι η μύγα κ... κι έ.... το κόσμο όλο"

Αναγούλα (14/10/2019 15:27)

Tα στερνά τιμούν τα πρώτα λέει ο θυμόσοφος λαός θέλοντας να δείξει την αξία της συνέπειας λόγου και έργου κατά τη διάρκεια του βίου κάποιου. Και έγινε η λαϊκή ρήση κριτήριο όσων συμμετείχαν στους κοινωνικούς αγώνες αυτού του τόπου, και κάποια στιγμή άλλαξαν περπατησιά...............

ΙΑΒΕΡΗΣ (14/10/2019 15:35)

@Ανωνυμος* (14/10/2019 12:41)

Κάνεις πλάκα, έτσι? Το μόνο κέντρο που χτύπησαν είναι το ότι ο Κωνσταντινίδης είναι ο μόνος που κάτι πάει να κάνει στον τομέα του από πλευράς διοίκησης, γι αυτό συγκεντρώνει τα πυρά. Όλοι οι άλλοι είναι κουκουρούκου! Και από ποιούς χτυπιέται? Από τους αποτυχημένους της Δ.Π, το Χάρη ( της αμέμπτου ηθικής, !!!!!) και το Σερετάκη. Α! ο Σερετάκης....πιο γραφικός και από το Γαλαξίδι! Καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα, (αυτό το ΝΑΤΟ και η ΕΕ πρέπει να τρέμουν!), γυρίζει γύρω από τον άξονά του χωρίς να λέει τίποτα, όπου μιλάει σε κόσμο, τον κράζουν, στηρίζει λέει τους εργαζόμενους...Αυτός που δουλεύει, ακριβώς? Στο βιογραφικό του δε λέει κάτι!

Πόνος αβάσταχτος (14/10/2019 15:40)

Έπεσαν μια και καλή οι μάσκες της αντιπολίτευσης του Αρούλη για το τι επεδίωκε για τον Δήμο.
Μετά από μια αποτυχημένη θητεία χωρίς έργο ονειρευόταν την ακυβερνησία και το μπάχαλο για να μπορεί μετά εκ του ασφαλούς να μιλάει για αποτυχία.
Αλλά και ο Κωνσταντινίδης στον κόσμο του.
Ενώ περιγράφει με παραδείγματα τον πόλεμο που δέχεται και αποκαλύπτει τι έχει απέναντι του κατά τα άλλα η απλή αναλογική τον μάρανε ώστε αυτό το άθλιο κλίμα να περάσει και στη διοίκηση του δήμου.

Καρδινάλιος (14/10/2019 16:15)

Τι τα θες τα πολλά λόγια χωρίς ουσία;
Πες αυτό που όλη η πόλη αντιλαμβάνεται (με πρώτους πρώτους ουκ ολίγους υποψήφιους σου) ότι δεν σε χαλάσανε τα 1710€ του αντιδημάρχου με τα οποία προσαρτήθηκες στο άρμα της πασοκοακροδεξιάς του Βούρου κι άσε την αρθρογραφία εναντίον της αντιπολίτευσης. Η σημερινή αντιπολίτευση κρίθηκε ως διοίκηση στις εκλογές. Επέλεξες να συνδιοικήσεις και θα κρίνεσαι είτε σ` αρέσει είτε όχι. Σου είπε κανένας ότι είσαι υπεράνω κριτικής; Ψέματα σου είπε, αλλά το `χαψες.

Ανώνυμος (14/10/2019 17:02)

Κε Κωνσταντινίδη μια καλιπροαίρετη ερώτηση και μόνο:
Καλέσατε ποτέ, αμέσως μετά τις εκλογές, τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας και σας στήριξαν, είτε ως υποψήφιοι είτε με άλλους τρόπους, και τους ρωτήσατε τι είχατε πρόθεση να κάνετε;
Αν ναι, συμφώνησαν όλοι;

Ανωνυμος (14/10/2019 17:32)

Ας εξηγησει καποιος στον κ. Κωνσταντινιδη οτι δεν ειναι παντα η επιθεση η καλυτερη αμυνα.

(Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (14/10/2019 18:20)

Αντιγράφω: "Αποκρύπτουν επίσης χωρίς αιδώ ότι, εάν είχε εκλεγεί ο κ. Βασιλόπουλος δήμαρχος τη δεύτερη Κυριακή, θα χρειαζόταν για να έχει πλειοψηφία στο Δημ. Συμβούλιο, εκτός από την παράταξη του κ. Γρετζελιά και την «Πόλης Ενότητα», της οποίας έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, και άλλους δύο έως τρεις δημοτικούς συμβούλους… Θα συνεργαζόταν δηλαδή με αυτούς που τώρα κατηγορεί ότι συνεργάζονται για τη διοίκηση του Δήμου και με ακόμη περισσότερους (άραγε από ποια παράταξη;)!¨.
Επομένως, συμπεραίνει ο καθείς, επειδή ο Βασιλόπουλος θα συνεργαζόταν με όλους αυτούς (βέβαια αυτό είναι υπόθεση εργασίας, και θα μπορούσε ο Βασιλόπουλος να συνεργαστεί με μεμονωμένους δημοτικούς συμβούλους, όπως κατ' ουσίαν κάνει αυτή την στιγμή ο κύριος Βούρος), ο κύριος Κωνσταντινίδης όχι μόνο στηρίζει την δημοτική αρχή Βούρου, αλλά πήρε και δωράκι την έμμισθη αντιδημαρχία Παιδείας.

(Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (14/10/2019 18:24)

Μιλάμε για οπορτουνιστικό τερματισμό.
Το πρόβλημα, κε Κωνσταντινίδη, δεν είναι μόνο ότι στηρίζετε την δημοτική αρχή, είναι ότι σχεδόν ταυτόχρονα χρονικά αναλάβατε την αντιδημαρχία Παιδείας... Δηλαδή το κάνετε με το αζημίωτο.
υ.γ. Κατά τα άλλα κε Βούρο, ναρκωτικά διακινούνται και έξω από τα σχολεία της Φιλαδέλφειας, να σας θυμίσει κάποιος ότι ένας άνθρωπος είχε δολοφονηθεί πολύ κοντά σε σχολείο της Φιλαδέλφειας σχετιζόμενος με τα ναρκωτικά, το ΚΕΘΕΑ αγωνίζεται για να πάψουν τα παιδιά να παίρνουν ναρκωτικά και το αυτοδιοίκητο, εφόσον είστε και αντιδήμαρχος Παιδείας, σας αφορά άμεσα και θα έπρεπε ο ίδιος να θέσετε το θέμα προς συζήτηση.
Αλλά είναι που έχετε ευαισθησία για θέματα Παιδείας.
Έχετε ευαισθησία για να πάρετε μόνο την έμμισθη αντιδημαρχία Παιδείας, έτσι απλά.
Και λίγα σας είπε ο κύριος Σερετάκης.
Καλό είναι να πλένεστε και να πλένετε το στόμα σας όταν βάζετε το ΚΚΕ και τον Σερετάκη σε αυτό.

Ανώνυμος (15/10/2019 00:08)

Άστο Τάσο. Άστο. Τι το `θελες το άρθρο; Άστοχο εντελώς από πολλές απόψεις.

Μ.Τ. (15/10/2019 00:31)

Αγαπητέ παλιέ συμμαθητή Τάσο Κωνσταντινίδη, δεν θα κρίνω -προς το παρόν- τις πολιτικές επιλογές σου. Όχι φυσικά γιατί δεν μπορώ αλλά διότι είναι πάγια αρχή μου να αποφεύγω την κριτική σε οποιαδήποτε διοίκηση πριν το πρώτο εξάμηνο. Παρακολουθώ ωστόσο -όπως γνωρίζεις- τα πάντα.
Το μόνο που θέλω να σου επισημάνω είναι ότι ο συνομήλικός μας και συμμαθητής μας (αν και πήγαινε στο 2ο) Νίκος Σερετάκης δεν έχει καθόλου όψιμη παρουσία στην τοπική ζωή. Δεν θέλω να πιστέψω ότι έπαθες αλτσχάϊμερ και δεν τον θυμάσαι από κοινές εκδηλώσεις (όπως πχ τα πολιτιστικά διήμερα) στα χρόνια του σχολείου. Ούτε μπορώ να δεχτώ ότι τα πρόσφατα τελευταία χρόνια δεν έχεις δει δημοσιευμένα δελτία τύπου του ΣΟΝΦ. Αν έχει ο Νίκος όψιμη παρουσία, τι θα έπρεπε να πεις για τον Βούρο;

Νεος χαλκηδονιος (15/10/2019 07:14)

Απαράδεκτος ο κύριος Κωσταντινίδης.Αντί να πάει με τους αριστερούς αγωνιστές που χωρίς να δουλέψουνε μια μέρα στη ζωή τους μένουν σε βίλα η με άλλους που κάνουν ποδήλατο το πρωί γιατί είναι μονίμως άεργοι αποφάσισε να πάει με την παράταξη του Βούρου.

Αγράμματος (15/10/2019 09:12)

Μια ερώτηση κε. ΚΩΝΣΤΑΝΙΔΗ.

Πότε είναι , δημοκρατικότερο, σωστότερο, εντιμότερο, όπως θελετε πεστε το!!!!!
Να κανεις μια συμφωνία, φανερά, στο φως, επι προγραμματικών θέσεων και πρωτού μοιραστούν τα ΄΄οφίτσια΄΄ ή ΜΕΤΑ την μοιρασιά !!

Ανώνυμος (15/10/2019 09:34)

@ 07:14 Εσύ τώρα τι ακριβώς παριστάνεις; Τον υπάλληλο του ΣΔΟΕ ή τον αργόσχολο μικρορουφιανάκο που ασχολείται με τις ζωές των άλλων τους και βγάζει δικά του αυθαίρετα συμπεράσματα;

Αργώ (15/10/2019 10:08)

@ Νεος χαλκηδονιος (15/10/2019 07:14). Κανονικά πρέπει να δημοσιεύσεις και μια λίστα με όλους, τι δουλειές κάνουν, τα ΑΦΜ τους και αντίγραφα των εκκαθαριστικών τους, για να πλησιάσεις λίγο το πρότυπό σου τον Μπογδάνο.

Αίσχος. Δεν υπάρχει κράτος. (15/10/2019 11:06)

@Νεος χαλκηδονιος (15/10/2019 07:14)
Ενα δίκιο το ´χεις. Είχανε κανει οι άναρχο άπλυτοι κατάληψη στη βίλα Αμαλιας στην Αχαρνων. Να μην εχει ανάκτορο να μείνει ο Κωνσταντίνος ο Βασιλευς μας, να του ´χουν παρει το Τατόι και να μένουν αυτοί σε βίλες.

(Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (15/10/2019 12:24)

Συνεχίζω την αντιγραφή: " Πιστεύουμε ότι το Δημ. Συμβούλιο δεν πρέπει να μετατρέπεται σε φόρουμ αέναης συζήτησης πολιτικών θεμάτων μέσω της φόρμουλας της εισαγωγής εκτός ημερησίας θεμάτων και της συνεχούς ψήφισης ψηφισμάτων (που άλλωστε λίγη σημασία έχουν, εάν δεν συνοδεύονται με συγκεκριμένες δράσεις). Θεωρούμε υποτιμητικό για τον δημότη και τη δημοκρατία το Δημ. Συμβούλιο να συζητά τα θέματα της πόλης μετά τα μεσάνυχτα (όπως πολλές φορές συνέβη την προηγούμενη περίοδο) ενώπιον λίγων και κατάκοπων δημοτικών συμβούλων και ακόμη λιγότερων δημοτών".
Θυμάμαι ότι η Πόλης Ενότητα διοργάνωσε προεκλογικά μέχρι και Βιβλιοπαρουσίαση. Αλήθεια ποια προβλήματα των δημοτών έλυσε η βιβλιοπαρουσίαση;

(Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (15/10/2019 12:24)

Για να μην αναφερθώ στον πολυπράγμονα υποψήφιο της Πόλης Ενότητας που έγραφε στο βιογραφικό του ότι έχει λάβει μαθήματα μπατίκ...
Αγοράστε μια Κουκουρούκου από το περίπτερο κύριε Κωνσταντινίδη. Μία κουκουρούκου.

Νεος χαλκηδονιος (15/10/2019 13:18)

Δεν μιλησα για τους αναρχικους στην βιλα αμαλιας ,μιλησα για δημοτες της πολης μας που χωρις να εχουν ουτε ενα ενσημο μενουν σε βιλες.Οσο για τον Μπογδανο τον φασιστα εχει τον ιδιο δεξιο τροπο ζωης με καποιους αριστερους της πολης.Οπως εχει γραψει και καποιος αλλος εδω πιο παλια αριστερο σε κανει ο τροπος ζωης σου.Αντε με τον καθε υποκριτη εδω μεσα.
Υγ.Θα ειχαν παρα πολυ ενδιαφερον τα εκαθαριστικα καποιων αριστερων της πολης αν τα βλεπαμε θα γελαγαν και οι κοτες στα μεγαρα

Και ο πόνος συνεχίζεται (15/10/2019 13:36)

Όσο και να κλαψουρίζετε μέρα νύχτα ο Αρούλης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την ομαλή διοίκηση του Δήμου όπως ονειρευόταν όλο το καλοκαίρι και ο Κωνσταντινίδης έκανε το αυτονόητο για το καλό της πόλης.
Ζήσαμε μια 5ετία αδιαφορίας. Δεν θα περνάγαμε κι άλλη μια τετραετία ακυβερνησίας για να κάνει το χόμπι του ο επαναστάτης με τη βίλα.
Κλάψτε ελεύθερα όσο στο δήμο μας θα γίνονται έργα και θα λύνονται προβλήματα. Θα καταλάβετε τι σας συνέβη ακόμα καλύτερα στις επόμενες εκλογές οπαδοί του τίποτα.

ΕΛΕΟΣ! (15/10/2019 13:36)

@ (Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (15/10/2019 12:24)

Σε όλα τα (πολλά) σου σχόλια λες ό,τι ασυναρτησία θέλεις και δεν αξίζουν καν απάντησης. Στο τελευταίο όμως το τερμάτισες. Σε άλλο συνδυασμό ψάξε την υποψήφια που έκανε μαθήματα μπατίκ. Μπορεί και να το γνωρίζεις, αλλά η εμπάθειά σου δεν κρύβεται και την χρεώνεις, κι αυτή, στον Κωνσταντινίδη. Θα πρέπει να επισκεφτείς κάποιον ειδικό! Οι εμμονές μπορεί να οδηγήσουν στην παράκρουση και αυτή με τη σειρά της στη σχιζοφρένεια!

Μαζικές αυτοκτονίες συνταγματολόγων ανά την επικράτεια (15/10/2019 14:29)

"και οι συνεργαζόμενες με αντιδημαρχίες παρατάξεις ανήκουν στην αντιπολίτευση".
Ναι! Θα εκδόσει ψήφισμα-καταγγελία αύριο μεθαύριο η ΠολΕν εναντίον του αντιδημάρχου Κων/νίδη για κάποιο θέμα.
Αυτό!

(Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (15/10/2019 19:28)

@ ΕΛΕΟΣ! (15/10/2019 13:36)
Θυμάμαι προεκλογικά να κυκλοφορεί ένα μπλοκάκι-τεφτεράκι που ένας υποψήφιος με τον κύριο Βούρο μας αράδιαζε το βιογραφικό του. Βεβαίως σε αυτό το βιογραφικό δεν υπήρχε ούτε πτυχίο ΤΕΙ ούτε πτυχίο ΑΕΙ. Υπήρχαν βέβαια μαθήματα μπατίκ κοκ.

(Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (15/10/2019 19:29)

ΕΛΕΟΣ! (15/10/2019 13:36)
Α, ναι και συστατικές επιστολές της Μαρίας Ρεζάν. Αυτό πού το πας;

Ανωνυμος* (15/10/2019 19:44)

Έμμισθε αντιδήμαρχε των 1000 ψήφων ....δεν βρέχει.......

Καράφλας (15/10/2019 22:54)

Ούγκανε πήραν χαμπάρι όλοι πόσο ηλίθιος είσαι! Μπαίνεις και σχολιάζεις αρνητικά σε μόνιμη βάση οτι αφορά την ΑΕΚ, το γήπεδο της και τον κόσμο της με ασυνάρτητα επιχειρήματα και μύθους που κατασκευάζεις στο νοσηρό σου κεφάλι με αποτέλεσμα την κατακραυγή όλων, επίσης προσπαθείς με επιχειρήματα ψυχοπαθή να πάρεις θέση στα πολιτικά δρώμενα της πόλης μας και πάλι δεν πείθεις κανέναν αντίθετα προκαλείς γέλιο. Το χειρότερο όλων είναι οτι έχεις πλάσει μια πλασματική εικόνα για τον εαυτό σου που δεν ισχύει καν. Πήγαινε σε ένα ψυχίατρο γιατί σε βλέπω ξεβράκωτο στη Δεκελείας -κάποια στιγμή- να σε διαπομπεύουν!

Κατοικος (16/10/2019 07:16)

Γεμίσαμε ιδεολόγους της κονόμας.Απο την μία μερια ναζιστές τύπου Μιχαλιολάκου που οικονομίσανε παιζοντας τους πατριώτες η ακροδεξιά σκουπίδια τυπου Πλεύρη και απο την αλλη αριστεροί που ζούνε μια πλουσιοπάροχη ζωή.Αυτοί που τους πιστεύουν ειναι τα θύματα και τα πρόβατα.

Ανώνυμος (16/10/2019 08:47)

@Κατοικος (16/10/2019 07:16)

Α! Μάλιστα! Η «θεωρία των δύο άκρων». Αν ζούσε ο Γεωργαλάς θα ήταν πολύ υπερήφανος για 'σένα.

Ανώνυμος (16/10/2019 08:59)

@(15/10/2019 19:29)

Εδώ πιάστηκες αδιάβαστος ή το 'γραψες κατά λάθος. Δεν είχε κατέβει με το Βούρο ο κύριος που λες.

Πλακώσανε κι οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών (16/10/2019 09:20)

@22:54 Εδώ μπαίνουμε και συζητάμε έλλογα όντα. Εσύ τι πετάγεσαι σαν πορδή; Τράβα να βρεις τους φίλους σου, το Μπάμπη το Σουγιά, το Λάκη το Πιθήκι και τ' άλλα παιδιά από το κλαμπ να πιείτε καμιά μπύρα περιπτέρου. Το χαρτζιλίκι που σου δίνουν μέχρι εκεί φτάνει, άντε και για κάνα rizla.
Μαλλιά μπορεί και να βγάλεις ξανά. Μυαλά αποκλείεται γιατί μάλλον δεν είχες και ποτέ. Από μικρός στη "ζαπρέ" δεν πρόλαβε ο εγκέφαλος να κάνει τις απαραίτητες συνάψεις.

Ανώνυμος (16/10/2019 13:06)

Οι απειλές από κοινωνικά κατακάθια τύπου "Καράφλας" συνεχίζονται. Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες κι έχουν ενημερωθεί ήδη και οι αρμόδιες αρχές. Οπότε υπάρχει ελπίδα να ξηλωθεί το καρκίνωμα των οργανωμένων τραμπούκων που το παίζουν οπαδοί.

Καράφλας (16/10/2019 15:10)

@09:20 & 13:06
Λοιπόν επαγγελματίες ρουφιάνοι, σπιούνοι κτλ κατακάθια που εμφανίζεστε πίσω από ένα PC με τον μανδύα του αριστερού και του επαναστάτη για πείτε μου ποιος σας απειλεί;;;
Μόνοι σας απειλείτε τον εαυτό σας με τις ηλιθιότητες που γράφετε αν ζείτε στη Νέα Φιλαδέλφεια! Λέω αν γιατί αμφιβάλλω οτι είμαστε συμπολίτες, νομίζω δηλαδή οτι κατοικείτε στο βρωμολίμανο της COSCO! Επιτέλους καταλάβετε οτι ο λαός της ΝΦ ψήφισε Βούρο, το γήπεδο τελειώνει σύντομα και η ΝΦ είναι ταυτόσημη της ΑΕΚ εδώ και 90 χρόνια περίπου! Πίσω στις τρύπες σας γαύροι με αριστερό μανδύα!

Ανώνυμος (16/10/2019 16:00)

@15:10 Καλύτερα να ψάξεις να βρεις δικηγόρο. Ακου που σου λέω.

Ανωνυμος* (16/10/2019 17:34)

Όπως κατάλαβες κ. Έμμισθε Αντιδήμαρχε των 1000 ψήφων, Δικηγορε, Αναμορφωτή της Παιδείας στην πόλη μας, επιτιθέμενος στη αντιπολίτευση με στυλ απολογίας ξεσηκώσες θύελλα εναντίον σου, άνοιξαν στόματα και είπαν αλήθειες και Ω ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ο μόνος που σχολίασε για να σε υπερασπιστεί είναι ....ο Καράφλας!
Για κοίταξε το λίγο!

Κατοικος (16/10/2019 19:23)

Δεν εγραψα για καμμια θεωρια των δυο ακρων αστειε.Εγραψα οτι και στην αριστερα και στην ακρα δεξια υπαρχουν πάρα πολλοί υποκριτές.Ωραίο το κολπάκι σου να με βγάλεις φασίστα.


Και ο πόνος είναι ατελείωτος (16/10/2019 21:51)

Μετά τη σφαλιάρα του γηπέδου που χτίζεται, μετά τη σφαλιάρα της εκλογής του Βούρου ήρθε και η σφαλιάρα με τον Κωνσταντινίδη που εξασφάλισε την ομαλή διακυβέρνηση του δήμου και την προώθηση των έργων.
Κλάψτε όσο θέλετε αποβράσματα.
Μπορείτε να ονειρεύεστε ελεύθερα και αόρατους εχθρούς που σας απειλούν όπως και ανύπαρκτους εισαγγελείς που θα ασχοληθούν με την παράνοια σας.

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ (16/10/2019 22:32)

Έχουμε κανένα νέο από την υπογειοποίηση; Οεο;

Δημοτης (17/10/2019 07:29)

Οσοι είναι αριστεροί πρέπει να πανε με τον βιλάκια αλλιώς είναι χρυσαυγίτες σύμφωνα με την λογική των τύπων εδώ.Το γεγονός οτι η πλειοψηφία της πόλης μας ψήφισε σύριζα στις βουλευτικές εκλογές και μαύρισε τον βιλάκια στις δημοτικές εκλογές είναι τυχαίο γεγονός για κάποιους.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (18/10/2019 15:34)

Ήρεμα, παιδιά, με τους καράφλες, όχι πήραμε αμπάριζα κι όποιον πάρει ο χάρος ("Καράφλα" το τελευταίο σχόλιό σου δεν ανεβαίνει και νομίζω ότι καταλαβαίνεις καλά το λόγο)

ΔΗΜΟΤΗΣ (18/10/2019 18:06)

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ (16/10/2019 22:32)
Εχουμε φασίστα ξεκινάει σύντομα.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (19/10/2019 12:38)

@ Καράφλας (15/10/2019 22:54)
Καράφλας=Skinhead
"Πήγαινε σε ένα ψυχίατρο γιατί σε βλέπω ξεβράκωτο στη Δεκελείας -κάποια στιγμή- να σε διαπομπεύουν!".
Πολιτισμένα πράγματα δηλαδή, ότι κάνατε και στη Γερμανία μετά το '33.
Σε έχω καταλάβει είσαι γέννημα-θρέμμα Φιλαδελφειώτης, όπως ο δήμαρχος, δημοκράτης όπως ο δήμαρχος-(είναι πολύ καλές οι θέσεις του νυν δημάρχου για μετανάστες-πρόσφυγες-θα αναπαραχθούν εν καιρώ).
Σου χρειάζεται μπόλικος Μπρεχτ...

Καράφλας (20/10/2019 11:00)

@22:32
Φασιστάκο βάζω στοίχημα οτι είσαι το ίδιο πρόσωπο με τους ρουφιάνους/ δωσίλογους που φαντάζονται διάφορα πιο πάνω!
Όσο για την υπογειοποίηση να σε πληροφορήσω οτι μόλις ολοκληρωθεί θα περνάει πολύ κοντά από την ακροδεξιά σου τρυπούλα, 30 μ. υπό την επιφάνεια της γης!

Καράφλας (21/10/2019 09:33)

ΟΥΓΚΑΝΟΣ= καθυστερημένος
Νομίζεις οτι είσαι αριστερός;;;
Γελάει ο κόσμος. Η απάντηση μου για ρουφιάνους και σπιούνους σου ταιριάζει απόλυτα!

Και ο Καράφλας (δεν) είναι εντάξει (21/10/2019 10:42)

Καράφλα καλύτερα να προσπαθήσεις να μπεις σε κάποιο πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Δεν λυπάσαι τους γονείς σου, τόσα χρόνια στη πρέζα;

Προς... "αριστερούς" αεκολέδες όπως ο 9:33 (21/10/2019 10:56)

Καταδικάζετε ως... "αριστεροί" (που το παίζετε) αυτό

https://www.leoforos.gr/paraskhnia/story/155965/o-pattakos-sikose-to-eyropaiko-tis-aek-pics

ή μόνο αεκ;

Στις τρύπες σας φασισταριά.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (21/10/2019 15:27)

@ Καράφλας (21/10/2019 09:33)
Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.
Ποιος σου είπε ότι είμαι αριστερός;

ΧΙΤΗΣ (21/10/2019 15:27)

Παιδιά, κανένα νέο από την υπογειοποίηση;

@ΧΙΤΗΣ (21/10/2019 15:27) (21/10/2019 16:15)

Ναι έχουμε νέα. Απο τις σφαλιάρες που έχεις φάει τα τελευταία χρόνια βρίσκεσαι ήδη 5 μέτρα κάτω απο τη γη. Και η υπογειοποίηση σου συνεχίζεται.

@ (21/10/2019 10:56) (21/10/2019 16:20)

Τι να καταδικάσουμε ρε γελοίε;
Ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο της χώρας και πήγε και αυτός απο κοντά για λόγους προπαγάνδας.
Τι σχέση έχει αυτό με το λαό της ΑΕΚ;
Η μήπως μπορούσαν να του πούνε τότε άστο κάτω γιατί είσαι φασίστας;
Μα πόσο ανεγκέφαλος πια;

Καράφλας (21/10/2019 18:11)

Ούγκανε γράψε 10 σχόλια σερί να μας πείσεις οτι είστε πολλοί!
Τους χαρακτηρισμούς περί πρέζας, φασιστών κτλ στους επιστρέφω στα μούτρα σου!
Εσύ και άλλοι λίγοι που επιμένετε ο σβέρκος σας είναι κατακόκκινος από τις πολλές φάπες που τρώτε από την ΑΕΚ και το λαό της!
Καληνύχτα φαντάσματα του πληκτρολογίου... βγαίνω για καφεδάκι στην κατακίτρινη Φιλαδέλφεια, εδώ που θα χτυπάει για πάντα η καρδιά της μεγαλύτερης ομάδας της γης!

ανώνυμος (26/10/2019 08:29)

Αποφασίστε με ποιούς θα πάτε και ποιούς θα αφήσετε. Tο, έστω και light, αριστερό παρελθόν δεν αποτελεί λόγο ασυλίας. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα, λέει ο λαός.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Πόσο θα κοστίζει το ηλεκτρικό ρεύμα τον Απρίλιο

Γιατί η διοίκηση Βούρου δεν φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, σοβαρά θέματα της πόλης που εκκρεμούν;

Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Στ. Θεοδωράκη (video)

Γιάννης Οικονόμου: Πρώτη στην Ευρώπη στην καινοτομία η Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: Πρωτόγνωρη επικοινωνιακή αναισθησία Μητσοτάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Άλλοι δήμοι (όχι εμείς επί Βούρου...) προσέχουν πραγματικά τις σχολικές τους υποδομές

Δεν κάνει πίσω ο Μακρόν...

Η αλήθεια για το νερό μέσα από 10 ερωτήσεις κι απαντήσεις

Μεγαλώνει η παρουσία της Microsoft στην Ελλάδα

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Μια ωραία πεταλούδα...

Αυτά είναι τα τιμολόγια ρεύματος Απριλίου- Συγκρίνετε κι επιλέξτε το φθηνότερο

Το σχόλιο του «Θηραμένη» για τον Πούτιν

Δημοφιλέστερα άρθρα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου...

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Βούρος εκτός τόπου και χρόνου... (όπως πάντα)- video

Μια ωραία πεταλούδα...

Κούλουμα παντού στην Αττική- Στο Βουριστάν τίποτα- Στο Άλσος ερημιά- Παντού γλέντι, εδώ μιζέρια

Οι άξιοι Δήμαρχοι δημιουργούν στις πόλεις τους, οι άχρηστοι όχι...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Μίμης Παπαϊωάννου

Συμπαράταξη: Διοργανώνει αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Γεραπετρίτης: Έτσι θα ξαναλειτουργήσουν τα τρένα στην Ελλάδα

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Σαββατιάτικη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη
Xρήστης: Μυστήριες εκλογές
Παρά τα όσα λένε περί "ανεξάρτητων" παρατάξεων και άλλα τέτοια ωραία, μέχρι στιγμής έχουμε... Τομπούλογλου - Γατσούλη - Γεωργαμλή - Βούρο πο...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: τηλεμαχος
Σημαντική παρουσια στην πόλη ,εδω και αρκετά χρονια εδωσε δείγματα γραφής και ο κόσμος δείχνει την αγαπη στο πρόσωπό του και τον εμπιστ...

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη
Xρήστης: Ανώνυμος
Δεν είναι η υποψηφιότητα που με τραβάει για ψήφο. Για πολλούς λόγους. Οφείλω όμως να πω δύο θετικά που βλέπω: Πολύ νέο αίμα και όχι ανακυκλω...

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη
Xρήστης: Олена Петрівна Блаватська
Γιώργο Καλογεράκη Μονοσταυρία και Δαγκωτό...

Μια ωραία πεταλούδα...
Xρήστης: Να τα λέμε κι αυτά
Κομψότατος πάντως ο Γιάννης. Μοντέλο! Με το μαντηλάκι στο πέτο! Φτου... Φτου να μην τον βασκάνω! Τι δουλειά έχει ένας bon viveur εδώ στο ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Παμπάλαιος
@ Ανωνυμος (23/03/2023 16:54) Ο Λάκης ήταν παλαιάς κοπής οπαδός, από αυτούς που όλα τελειώνανε στο πείραγμα. Ούτε τοξικότητες, ούτε αφιόνι....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Ζούμε Ανάπτυξη
@Anonymous (23/03/2023 13:39) Και παγωτά. Όχι μόνο σουβλάκια. Ανοίγει ο καιρός. Φήμες λένε ότι ιστορική επιχείρηση εστίασης (ζαχαροπλαστεί...

Όταν δεν ξέρεις την πόλη σου και δεν έχεις τίποτα να πεις γι αυτήν, τότε θυμάσαι τα παλιά...
Xρήστης: Ανώνυμος
Μόνο μικρούτσικοι και βούρκοι βγάζουν τα ερωτικοπροσωπικά τους στα μανταλάκια....

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Αλλά... Αυτοί είστε...
@ Ντινοτασογιωργάκηδημότη Εγώ από εδώ και πέρα θα σε λέω Βασιλάκη απ' το Καματερό. Εκείνον μου θυμίζεις. https://www.youtube.com/watch?v=4...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Τι φάση ;
Αληθεύει ότι έρχεται συμπαράταξη Γεωργαμλή - Ανεμογιάννη με τις ευλογίες του Σύριζα; ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Ανώνυμος
Δήμαρχος δεν ξέρω αν θα καταφέρει να γίνει αλλά σίγουρα αποδυναμώνει κι άλλο τον ήδη αποδυναμωμένο Βούρο αφού απευθύνεται στο ίδιο target gr...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ανωνυμος
Μητσαρα αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ότι είσαι πολλοί οπαδοί σε συσκευασία του ενός! Υ.Γ. Λάκης ήταν το όνομα ενός από τους μεγαλύτερου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.53 Δικό μου είναι αυτό το φταίξιμο- εγώ το σκάναρα πρόχειρα, ή μάλλον "στο πόδι" για να το ανεβάσω πιο γρήγορα...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντίνος
@ George (23/03/2023 00:04) ΑΕΚΑΡΑ μου, θερμή παράκληση να τον αποκαλείς Λάκη κ εσύ τον ανόητο που γράφει ακατάπαυστα τις ασυναρτησίες του! ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντίνος
@ Ανωνυμος (22/03/2023 21:42) Γεια σου Λάκη αριθμέ! Λάκη σε βάφτισα να ξέρεις! Λάκη Ζήσε τον εφιάλτη σου στην κιτρινόμαυρη ΝΦ Lakis live y...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©