Πέμπτη 30.05.2024,  

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

Δημοσιεύτηκε στις 05/09/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  37 σχόλια

Από το δημοτικό συνδυασμό "Πόλης Ενότητα" λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

*****

 

Ο συνδυασμός «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεργασία-σύνθεση-προοπτική», όπως αποτυπώθηκε στο όνομα, στο πρόγραμμα και σε όλες τις παρεμβάσεις μας κατά την προεκλογική περίοδο, έχει ως βασικές αρχές τη συνεργασία και τη σύνθεση, με προοπτική τη βελτίωση της ζωής των δημοτών και την ανάπτυξη του Δήμου με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον, στο Άλσος και στον ιστορικό χαρακτήρα της πόλης, την εμβάθυνση της κοινωνικής μέριμνας στο Δήμο και την υποστήριξη των δομών της εκπαίδευσης και του πολιτισμού στην πόλη μας.

 

Στο πλαίσιο του «Κλεισθένη» και της απλής αναλογικής που ο νόμος καθιέρωσε, οι αρχές αυτές έγιναν επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση για τις δημοτικές παρατάξεις που θέλουν να προσφέρουν ενεργά στη διοίκηση της πόλης για το καλό των δημοτών.

 

Εν όψει των ανωτέρω και κατόπιν αναλυτικής συζήτησης με τα μέλη του συνδυασμού μας, αποδεχθήκαμε την τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Βούρου για συνεργασία βάσει προγραμματικής συμφωνίας στον τομέα της Παιδείας, τομέα άλλωστε που γνωρίζουμε σε βάθος, και συγκεκριμένα την ανάληψη της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής από τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Τάσο Κωνσταντινίδη.

 

Τέλος, θεωρούμε ιδιαιτέρως σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο Συνδυασμός μας προφανώς διατηρεί την ταυτότητα και την αυτοτέλειά του με προσήλωση στις προγραμματικές δεσμεύσεις του, ενώ οι βασικές αρχές μας που αναφέρθηκαν παραπάνω απετέλεσαν τα σημεία σύγκλισης πάνω στα οποία στηρίχθηκε η συμφωνία και αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για την ευόδωση της ανωτέρω συνεργασίας.

 

*****

 

"Η Αλήθεια" παρατηρεί:

 

Είναι προφανές ότι κι εδώ ισχύει αυτό που έχουμε γράψει με άλλη ευκαιρία: Η ενημέρωση για "προγραμματική συμφωνία" είναι απλώς μια αναφορά χωρίς ουσιαστικό νόημα. Το ουσιαστικό νόημα έγκειται στο ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, να δούμε πού ακριβώς βρήκαν τη "χρυσή τομή" οι δυο παρατάξεις και πού αλλού παραμένουν οι διαφορές τους. 

 

Περιμένουμε η Πολιτών Πολιτεία και η Πόλης Ενότητα να δώσουν από κοινού -ή η καθεμιά ξεχωριστά, το ίδιο είναι- το σύνολο της προγραμματικής συμφωνίας, ώστε να είναι ενήμερος ο λαός της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

 

 

*****

 

Γενικολογίες χωρίς συγκεκριμένη αναφορά και από την Πολιτών Πολιτεία

 

Στο ίδιο νεφελώδες πνεύμα είναι και η γενικόλογη αναφορά της παράταξης στην οποία ανήκει ο δήμαρχος. Δείτε την ανακοίνωση της Πολιτών Πολιτείας και μετά τα δικά μας σχόλια:

 

Η παράταξή μας “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” μένοντας πιστή σε όσα έχει εξαγγείλει προεκλογικά για συνεννόηση, συνθέσεις και ειλικρινή διάθεση συνεργασίας με τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας, όπως άλλωστε επιτάσσει ο “Κλεισθένης”, ανακοινώνει την σύμπραξή της με τον συνδυασμό “Τώρα” του κ. Χρήστου Κοπελούσου και την συνεργασία της με τον συνδυασμό “Πόλης Ενότητα” του κ. Τάσου Κωνσταντινίδη, εν όψει της νέας 4ετίας που μόλις ξεκίνησε για την πόλη μας.

 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ο κ. Κωνσταντινίδης θα αναλάβει την αντιδημαρχία Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής.

 

Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα χρειάζονται μία ισχυρή δημοτική αρχή ώστε να προχωρήσουν  με γοργούς ρυθμούς όλες εκείνες οι απαραίτητες και αυτονόητες παρεμβάσεις που περιμένουν επί σειρά ετών οι συμπολίτες μας.

 

*****

 

"Η Αλήθεια" παρατηρεί:

 

Πρώτον: Η ανακοίνωση της Πολιτών Πολιτείας χρησιμοποιεί τη λέξη "σύμπραξη" στην περίπτωση Κοπελούσου και τη λέξη "συνεργασία" στν περίπτωση Κωνσταντινίδη. Αυτό τι σημαίνει; Ότι ο Χρήστος Κοπελούσος εντάσσεται στην Πολιτών Πολιτεία; Ότι συμπράττει χωρίς προαπαιτούμενα, άρα de facto συμπορεύεται σε όλα; Ας μας το διευκρινήσουν αυτό οι διοικούντες το δήμο μας. 

 

Δεύτερον: Προτίθεται η Πολιτών Πολιτεία να δώσει στη δημοσιότητα το περιεχόμενο των συμφωνιών που έκανε με τους κ.κ. Κωνσταντινίδη και Κοπελούσο; Βλέπουμε δυο διαφορετικά χαρτιά μπροστά στις φωτογραφίες που μας έστειλε ο δήμος. ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ; Γιατί αν τα κρατήσει μακριά από τους πολίτες, μπορούμε να σκεφτούμε πολλά...

 

Εμείς εδώ, περιμένουμε...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Χαμός! Στριμωγμένος στη γωνία ο Γρετζελιάς- Νέος αντιδήμαρχος ο Τάσος Κωνσταντινίδης

 

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιάννης Ουσταμπασίδης

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Η Μικρασία στις καρδιές μας...

 

Τίποτα...

 

Εμείς κάνουμε κουμάντο...

 

Γκρίνιες, τριβές και παράπονα στην «Πολιτών Πολιτεία» για την κατανομή των αρμοδιοτήτων 

Γράψτε την άποψή σας

Κλαίω από τώρα!! (05/09/2019 21:24)

Ωχ Παναγία μου...Που θα έβρισκε αλλη ευκαιρία ο Κωνσταντινης να γίνει Αντιδήμαρχος.....κλαιω απο τωρα!!🤣🤣

Άλλαξ` ο κολλιές (και έγινε βραχιόλι) (05/09/2019 22:12)

Κάπως έτσι.

Εξ Ακανθώνος (05/09/2019 23:04)

Η παράταξή μας “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” μένοντας πιστή σε όσα έχει εξαγγείλει προεκλογικά για συνεννόηση, συνθέσεις και ειλικρινή διάθεση συνεργασίας με τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας, ....
Υπάρχουν και μη υγιείς δυνάμεις στην ΦΙΛΑΔΈΛΦΕΙΑ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Δήμαρχε Κε Ι. Βούρο που δεν ανήκουν στο δημοκρατικό σας τόξο ! !
Δεν τις κατονομάζεται αλλά Ν Τ Ρ Ο Π Η σε σας και στον συνδυασμό σας..

Πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων (05/09/2019 23:44)

Ας κάνω κι εγώ μια παρατήρηση επί όσων γράφει ο κ. Κωνσταντινίδης.Διακρίνω περισσή αμετροέπεια, μέσα από την ανακοίνωση της παράταξής του και όχι σε α` πρόσωπο, εφόσον χαρακτηρίζει τον εαυτό του (και ίσως και τον κ. Γούλα) ως σε βάθος γνώστες των θεμάτων παιδείας!!!
Δουλευόμαστε κ. Κωνσταντινίδη; Ποιος νομίζετε ότι είστε; Πέραν του ότι οι εκλογές των συλλόγων γονέων έχουν ποσοστό συμμετοχής της τάξεως του 30% (κι αυτό θα έπρεπε να μας προβληματίσει)
, από πουθενά δεν προκύπτει ότι μπορούμε να ισχυριστούμε ότι κατέχουμε το θέμα σε βάθος. Ο ρόλος μας είναι απολύτως επικουρικός για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής κοινότητας και για να διεκδικούμε πράγματα από τη κεντρική εξουσία και ως εκεί. Ούτε εξουσία είμαστε ούτε επαΐοντες ούτε κριτές. Σοβαρευτείτε και μην εκθέτετε το γονεϊκό κίνημα.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ (06/09/2019 09:53)

Ο ενας μοιραζει τραπουλόχαρτα, ο αλλος εσκυψε και τα μαζευει!(αν και ετοιμαζοταν,προεκλογικα ν α παει με τον αλλον-τι αρης ,τι γιαννης!)
φυσιολογικοτατο στην Πολιτική

ΚΡΙΜΑ! (06/09/2019 10:17)

@ Πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων (05/09/2019 23:44)

Αυτοπροσδιορίζεσαι ως "Πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων" αλλά πολύ αμφιβάλλω αν έχεις υπάρξει ποτέ μέλος σε ΔΣ συλλόγου γονέων. Αν πάλι έχεις όντως υπάρξει, θα είσαι από αυτούς που τρέχανε μόνο για εκδρομές και πατατάκια και χυμούς στα πάρτυ. Αν πιστεύεις ότι ο ρόλος ενός συλλόγου γονέων είναι επικουρικός για την "εύρυθμη λειτουργία της σχολικής κοινότητας" δηλαδή να τα έχουμε καλά με όλους και να διεκδικεί γενικώς και αορίστως "πράγματα από τη κεντρική εξουσία και ως εκεί" είναι ΚΡΙΜΑ για αυτούς που σε ψήφισαν, αν ψηφίστηκες ποτέ με τέτοια νοοτροπία. Ο ρόλος των συλλόγων γονέων είναι θεσμοθετημένος από την πολιτεία και είναι πολύ σημαντικός για να μετέχουν άνθρωποι με μυαλά σαν τα δικά σου. Αυτό το "ως εκεί" που ξεφούρνισες τα λέει όλα! Και κάνεις και κριτική τρομάρα σου... Πάλι ΚΡΙΜΑ!

ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ (06/09/2019 11:13)

@ΚΡΙΜΑ! (06/09/2019 10:17)

Κριμα! Πολυ κριμα που δεν γνωριζε ο Μητσοτακης το διδυμο Κων/νιδη & Γουλα που ειναι τοσο βαθεις γνωστες της παιδειας. Δεν θα εβαζε την Κεραμεως στο ποστο και τωρα θα ειχαμε φιλαδελφειωτες υπουργο και υφυπουργο στο Παιδειας.

(X)OY(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (06/09/2019 11:43)

Μπράβο, Τάσο.
Το λέω κι ας χάσω.
(από το ποίημά μου "Κιλότες")

(X)OY(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (06/09/2019 11:47)

Με μία αντιδημαρχία κι άλλη μία ψήφος δώρο.
Σαν τις πίτσες.
Μού'ρθε πάλι.... ουααααααγγγγγγγγ

Γ.Τ. (06/09/2019 11:48)

@10:17 Εσύ σίγουρα είσαι από αυτούς που βλέπουν τους συλλόγους γονέων ως εφαλτήριο για το δημοτικό συμβούλιο. Με ελάχιστες εξαιρέσεις (όπως του κκε κι ας μην ειμαι αριστερή) οι περισσότεροι αυτό κάνουν. Φωτογραφιούλες για το φεισμπουκ, ανούσια δελτία τύπου και απύθμενο κόμπλεξ εναντίον των εκπαιδευτικών που δεν κάνουν παράλογα χατίρια στα κακομαθημένα βλαστάρια τους. Σας έχουμε πάρει χαμπάρι χρόνια τώρα γι αυτό και απαξιούμε να συμμετάσχουμε στα πανηγυράκια σας. Μόνοι σας κατεβαίνετε στις εκλογές και μόνοι σας ψηφίζεστε. Πολύ καλά επισημάνθηκε ότι η συμμετοχή είναι χαμηλότατη.

Αντ. Πριμηκ. (06/09/2019 12:49)

@ΚΡΙΜΑ! (06/09/2019 10:17) ειστε σοβαρός κύριε/κυρία; Εδω υπαρχει πρόεδρος συλλόγου γονέων που πλάκωσε στις καταγγελίες τη Δνση σχολείου επειδη δεν έδινε κλειδιά του σχολείου στο δς του συλλόγου γονέων για να μπαινοβγαίνει το μονίμως καθυστερημένο σε προσέλευση παιδί της. Ελάτε τωρα. Μάτια εχουμε και βλέπουμε. Η μήπως είναι ψέμματα ότι οι εκλογές έχουν χαμηλή συμμετοχή; Να σας πω και το άλλο; Είναι τυχαίο ότι οι καλύτεροι και πιο κολλητοί εκπαιδευτικοί των συλλόγων γονέων ειναι οι πιο άχρηστοι και ακαταρτιστοι που προσπαθούν να πιαστούν να γλύψουν να διαβάλλουν και να κουτσομπολέψουν τους αλλους; Ελάτε τώρα. Δεν είναι δα και ύψιστος θεσμός ένας σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Το 95% είναι αργόσχολα ψώνια που γουστάρουν αυτοπροβολή και φαντασιώνονται ότι θα γίνουν αξιολογητές (δηλαδή στο μυαλό τους τιμωροί) όσων δεν τους κάνουν τα χατίρια στις παράλογες τις περισσότερες φορές αξιώσεις τους.
Εξαιρέσεις φωτεινές βέβαια πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν.

ΚΡΙΜΑ! (06/09/2019 13:08)

@ Γ.Τ. (06/09/2019 11:48)

Επειδή δεν είσαι αριστερή αλλά αναφέρθηκες στο μονολιθικό μικρομέγαλο ΚΚΕ που βρίσκεται σε μόνιμο προεπανατατικό λήθαργο ως εξαίρεση (φαντάζομαι έχεις στο μυαλό σου και τους τοπικούς εκπροσώπους του, που είναι στους συλλόγους γονέων και στην ένωση γονέων) να σε ρωτήσω ποιο θα έπρεπε είναι για σένα το εφαλτήριο για να ασχοληθεί κάποιος με τα κοινά? Να έχει σουβλατζίδικο? καφενείο? τεχνική εταιρεία που να αναλαμβάνει δημόσια έργα? Όταν όπως λες: "απαξιούμε να συμμετάσχουμε στα πανηγυράκια σας" δίνεις χώρο σε αυτούς. Υπάρχουν κι αυτοί που περιγράφεις αλλά δεν είναι αποκλειστικά μέλη συλλόγων γονέων, υπάρχουν κι άλλα φρούτα σε διάφορους συλλόγους και σωματεία ή αφανείς εκπρόσωποι άλλων συμφερόντων. Αν έχεις παιδιά στα σχολειά της πόλης μην απαξιώνεις συλλήβδην όσους μπαίνουν μπροστά, μη γίνεσαι σαν κάποιους ανόητους που απαξιούν να συμμετάσχουν! Και μην επιχαίρεις λοιπόν για τη μικρή συμμετοχή. Βγάζεις κομπλεξισμό!

Εμείς εδώ, περιμένουμε... (06/09/2019 13:26)

Περίμενε-περίμενε!
Θα περάσει το τραίνο, ή μπορεί και το τρόλεϋ, κάποια στιγμή!

Σας γλεντάει ο Γιάννης (06/09/2019 22:53)

Όταν σας έλεγα ότι σας γλεντάει ο Γιάννης νομίζατε ότι κάνω πλάκα.

Είπε κανείς το αντίθετο; (07/09/2019 13:46)

@(06/09/2019 22:53)

Και σου `χουμε απαντήσει ξανα ότι όντως μάς γλεντάει κι εσένα κι εμένα κι όλους αφού αν και μπαταχτσής (σύμφωνα κυρίως με δικές του δηλώσεις, αλλά κι από τη λίστα μεγαλοφειλετών με τα 500 χιλιάρικα που δημοσιεύθηκε) είναι δήμαρχος και θα διαχειριστεί εκατομμύρια γιούροζ για τέσσερα χρόνια αυτός και οι από κάτω του στη διοίκηση.
Με την ψήφο του κυρίαρχου λαού, βεβαίως βεβαίως. Και για το καλό της πόλης. Βεβαίως βεβαίως.
Κατά τ` άλλα όλα καλά. Μπαίνει και το σκέπαστρο στο ναό που τόσο έλειπε από τη πόλη.

Λόγια! Πολλά λόγια λέμε. (07/09/2019 14:09)

Πολλά λόγια για εξήγηση στο γιατί δέχτηκε την αντιδημαρχία. Αλλά δικαιολογείται λόγω επαγγέλματος.

Γράψε ρε αδερφέ... 1710 €.
Αυτός δεν είναι ο μισθός του αντιδημάρχου;
Τι τις θες τις φιοριτούρες;

Φανατικός Κουκουες (07/09/2019 14:54)

Όχι, ρε παιδιά. Σοβαρα;
Καταρρέουν οί αριστερές αξίες...
Ο Κωνσταντινιδης;
Απίστευτο

Πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων (07/09/2019 20:06)

@ΚΡΙΜΑ! (06/09/2019 10:17) Δεν αυτοπροσδιορίζομαι και δεν δίνω και δεκάρα τι πιστεύεις. Υπήρξα πρόεδρος συλλόγου γονέων στις αρχές της δεκαετίας του 90 και σε δημοτικό και σε γυμνάσιο. Μπορώ μάλιστα να στείλω τα στοιχεια μου στον κ. Σειτανίδη. Απλά ούτε τότε ούτε τώρα με ενδιαφέρει η προβολή μου και φυσικά δεν παίρνω τιποτα πίσω απο όσα εγραψα. Συμφωνώ μάλιστα σε πολλά από όσα γράφτηκαν κι απο αλλους.

Κατοικος νησιδας (08/09/2019 00:40)

Εγω ξερω οτι 6.30 που φευγω για την δουλεια βλεπω τον Βουρο πανω στο σκουπιδιαρικο και σημερα ηλθε εδω και μιλαγαμε ωρες για τα προβληματα της περιοχης.Πεντε χρονια τον Αρη οχι σε σκουπιδιαρικο δεν ειδα αλλα ποτε δεν ηλθε στην γειτονια μας παρα μονο για να ζητησει την ψηφο μας.Απορω πως καποιοι εδω εχουν το θρασος να μιλάνε οταν ψηφισαν Βασιλοπουλο τον χειροτερο δημαρχο που εχω δει στη φιλαδελφεια τα 50 χρονια που ζω εδω . Τελικά οτι ηταν αυτος ηταν και οι ψηφοφοροι του.Αρχιζω και πιστευω πως μονο το να μην γινει το γηπεδο ενδιαφερει αυτους που τον στηριξαν.

Κάτοικος κεντρικής Χαλκηδόνας (08/09/2019 14:41)

Κάτοικε Νησίδας δεν μου λέει απολύτως τίποτα το να δω ή να μήν δω τον εκάστοτε δήμαρχο πάνω στο σκουπιδιάρικο στις 6.30 το πρωί.
Ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι για να παίρνουν πολιτικές αποφάσεις κι όχι να το παίζουν εθελοντές. Αν οι αποφάσεις που θα πάρουν σε όσα αφορούν την καθαριότητα αποδειχθούν σωστές και είναι η πόλη καθαρή θα δείξει σε κάνα μήνα. Και τότε θα μπορούμε να πούμε "μπράβο" ή "άχρηστοι".
Και να σας πω και κάτι; Τον βλάπτετε με τέτοια σχόλια. Δεν έχει ανάγκη απο επικοινωνιακά hoaxes. Γιατί κι εγώ χαράματα ξεκινάω και δεν τον έχω δει. Που και να τον έβλεπα, όπως σας εξήγησα, δεν θα μου έλεγε και κάτι.

Ξανφόν Γκένος (08/09/2019 16:06)

@00:40.
Αποφάσισε.
Είσαι Κάτοικος Νησίδας ή Νέος Χαλκηδόνιος;

(Δεν πας μέχρι την Πλατεία να δεις αν έρχομαι. Όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν και μάλιστα για τρίτη φορά).

@Ξανφόν Γκένος (08/09/2019 16:06) (08/09/2019 19:45)

Εγω προσωπικα ειμαι κατοικος νησιδας και αυτο με τα πολλα προφιλ το κανεις μονο εσυ εδω .Ποια πλατεια ξερεις εκτος απο την κεντρικη που ερχεσαι σαν επισκεπτης;Για πες μου αλλες δυο.

Ανωνυμος (08/09/2019 20:26)

@ 19:45. Αστο. Δεν το σωνεις. Αυτο το παιχνιδι δεν ξερεις να το παιξεις. Παιξε καμια πρεφα που σου παει.

Γαυροτρολ (08/09/2019 22:45)

Δεν παιζω κανενα παιχνιδι και χρονο για πρεφα δεν εχω δεν ειμαι μονιμος αεργος σαν εσενα.Βουρο θα λετε και θα κλαιτε.

Ανώνυμος (09/09/2019 00:10)

Εζήλωσε τη δόξα του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού ο κ. Κων/νίδης. Πολιτικά άλλωστε έχει ίδια χαρακτηριστικά. Θα πάρει το χιλιοεφτακοσάρι του για όσο το πάρει και σε τέσσερα χρονάκια θα εξαφανιστεί όπως κάθε πολιτικός κομήτης.

Ανωνυμος (09/09/2019 00:39)

Εγώ είμαι κάτοικος Μενιδίου αλλά ως Αεκτζης έχω τον πρώτο λόγο στα Φιλαδέλφεια!
Ότι θέτε θα με αρωτατε!

(X)OY(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (09/09/2019 14:00)

Ο κος Κωνσταντινίδης ενεκάλεσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε τον Κλεισθένη και υποστήριζε τον κο Βασιλόπουλο.
Ο κος Κωνσταντινίδης δεν σουλάτσαρε στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ;
Είμαστε χρυσόψαρα;.
Κι ο κος Βασιλόπουλος εσιώπησε...

@ (X)OY(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (09/09/2019 14:00) (09/09/2019 15:13)

Θα έχει τους λόγους του που σιώπησε.
Καλά θα κάνει βέβαια να είναι και πιο προσεκτικός στο εξής όταν καταγγέλει τους άλλους για αλισβερίσια.
Γιατί είναι πασίγνωστα στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ τα προεκλογικά αλισβερίσια για στηρίξεις αμφίβολες και κουτσές όπως απεδείχθησαν.

Ανώνυμος (13/09/2019 13:44)

Κωνσταντινίδη σοβαρέ επιστήμονα και υπέρμαχε της παιδείας ιδού τι στήριξες:

https://www.youtube.com/watch?v=WQTIyZfYYVY

@Ανώνυμος (13/09/2019 13:44) (13/09/2019 17:16)

Κλάψε κι άλλο γαυράκο.
Και ο Κωνσταντινίδης όπως και ο λαός της πόλης μας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτόν που θα προωθήσει τα έργα και την ανάπτυξη στην πόλη μας και θα συνεργαστεί και με την ΑΕΚ και όχι τον αντιαεκτζή εραστή των σκουπιδιών στο Άλσος.

Ανώνυμος (14/09/2019 20:27)

@17:16 Στον Κωνσταντινίδη απευθύνθηκα. Εσύ τι πετάγεσαι σαν πορδή; Τράβα να πιεις καμιά ρετσίνα και να παίξεις κάνα Κινο. Μέχρι εκεί είσαι.

Ανώνυμο$ (15/09/2019 17:16)

@Ανώνυμος (13/09/2019 13:44)
Με 1710€ μηνιαίως ξεπερνιούνται τέτοιες ευαισθησίες.

Ποδοσφαιροποίηση της τοπικής πολιτικής ζωής (15/09/2019 17:36)

Αυτό το βίντεο θα σας στοιχειώνει
https://www.youtube.com/watch?v=WQTIyZfYYVY
Γιατί δείχνει οπαδική νοοτροπία για την τοπική πολιτική ζωή, καθώς δεν είναι όταν πήρε μετά από δεκάδες χρόνια το πρωτάθλημα η ΑΕΚ (που τότε είναι δικαίωμα του οπαδού ακόμα κι αν είναι πολιτικός να πανηγυρίσει με τον ύμνο της ομάδας του) αλλά το βράδυ της β Κυριακής των εκλογών.
Γιατί δεν είναι όλοι οι Φιλαδελφειώτες ούτε καν όλοι οι ψηφοφόροι σας ΑΕΚτζήδες.
Γιατί δείχνει ότι μόνο μέλημα είναι οι εκδουλεύσεις στην ΠΑΕ.

Μαου Μαου (16/09/2019 11:23)

@ @Ανώνυμος (13/09/2019 13:44) (13/09/2019 17:16)
Η ζωη σου ολη μια μπαλα. Αλλα ενδιαφεροντα δεν εχεις;

@Μαου Μαου (16/09/2019 11:23) (16/09/2019 17:29)

Ξεστραβώσου και κατάλαβε ότι οι μεγάλες αλλαγές στην πόλη είτε σου αρέσει είτε όχι σχετίζονται με το γήπεδο.
Και θα αλλάξουν την πόλη προς το καλύτερο.

Χορταρέας ο 17:29 (17/09/2019 13:39)

Έχεις... "κληρονομικό χάρισμα" και γράφεις ότι "οι μεγάλες αλλαγές στην πόλη σχετίζονται με το γήπεδο και θα αλλάξουν την πόλη προς το καλύτερο";

Προσπάθησε, όσο μπορείς, όσο σου επιτρέπει η νοημοσύνη σου και η όποια κατάρτισή σου πολιτικώς (με την Αριστοτελική έννοια) να αντιπαρατίθεσαι με λογικά και πολιτικά επιχειρήματα και μην γίνεσαι τόσο γραφικός.

@Χορταρέας ο 17:29 (17/09/2019 13:39) (17/09/2019 19:43)

Το ότι θα γίνουν πολύ μεγάλες αλλαγές που θα βελτιώσουν την εικόνα της πόλης και του Άλσους και σχετίζονται και με το γήπεδο είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Και έχουν παρουσιαστεί και αναλυθεί δεκάδες φορές.
Αν η βλακεία σου δεν σου επιτρέπει να το καταλάβεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: Ο Θεός να μας φυλάει.......
Από τον τραμπούκο που κινήθηκε προς το προεδρείο απειλητικά είχαμε κανένα νέο;! Διότι όλοι όσοι είχαν ξεσηκωθεί σε προηγούμενο επεισόδιο κά...

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
Οι Άγαμοι Θύται είναι το συγκροτημα που έχει δημιουργήσει στερητικά σύνδρομα σε πολλούς και πολλές! Θεωρητικά βέβαια είναι το αγαπημένο συγκ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Δυστυχώς η κακή διαχείρηση αφορά:Υπέρογκες σπατάλες,κακοδιοίκηση και κακοδιαχείρηση .μη εφαρμογή των νόμων ,μη αξιολόγηση των δομών και των ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.08 Τι σχέση έχει το γήπεδο με την ανάρτηση;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/05/2024 17:08) Ελπίζω να μου επιτρέπετε τουλάχιστον τον αυτοσαρκασμό, αν όχι την σκωπτική διάθεση. Ελπίζω....

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.44 Τα έχεις παίξει τελείως......

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Δεν είναι το γήπεδο για το λαό;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@08.43 Κακοδιαχείριση δεν σημαίνει απαραίτητα ποινικά κολάσιμες πράξεις. Αυτό θα το βρει ο διαχειριστικός έλεγχος που έχει εξαγγείλει η δημο...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Σας έκοψα όλους ,το καταλάβατε; Μην ξαναστείλετε τίποτα εδώ, να λέτε τα ίδια και τα ίδια- τέλος με το ΑΕΚ- αντιΑΕΚ. Δεν ανεβαίνει τίποτα τέτ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Μάλιστα
Εγώ θέλω να σας δω μετά από 3 χρόνια, ποιος θα μιλάει με ποιόν και τι θα γράφεις τότε. Πολύ το περιμένω να ξέρεις. ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλημέρα .Από το κείμενο που διάβασα απομόνωνω την φράση "" ΄Μετά τον σίφουνα Βούρου που τίναξε στον αέρα Ταμεία του Δήμου "" .Αυτή η τοποθέ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Μην μου ξαναρχίσετε τα ίδια, σας κόβω επιτόπου!...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Ανωνυμος
@GeorgeΚωσταςTassosflouflis Ρε φιλαράκι έχεις κουράσει με τις ίδιες παπάρες τόσον καιρό! Κάπου είχαμε ησυχάσει κάμποσους μήνες! Τι σου ήρθε ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Κώστας
@ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (19/05/2024 09:09) Το γήπεδο είναι εκεί 75 χρόνια (1930-2003 & 2022-2024)… Εσύ ποιος είσαι ακριβώς; Αν δε σου αρέσει φύγε και β...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.09 Αυτά που γράφεις είναι απόψεις, όχι ειδήσεις. Εκτός από ακομβίωτος πιάνεσαι κι αδιάβαστος. Μάθε μπαλίτσα που λέγε κι ο Κυρ Νίκος ο σχ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©