Σάββατο 02.03.2024,  

Οι ισορροπίες στο νέο δημοτικό συμβούλιο - Κινούμενη άμμος είναι το σώμα από τον Σεπτέμβριο

Δημοσιεύτηκε στις 04/06/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  91 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Ενώ οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο του Γιάννη Βούρου για την εκλογική του επιτυχία συνεχίζονται, σε διάφορα στέκια της πόλης αλλά και στο διαδίκτυο, το ενδιαφέρον περνά σταδιακά στις νέες ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί στο δημοτικό συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής και που -θυμίζουμε- είναι το πρώτο στη ιστορία της πόλης χωρίς καμία παράταξη να έχει απόλυτη πλειοψηφία

 

Να ξεκινήσουμε από την αρχή: Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος δήμαρχος προσανατολίζεται να προτείνει για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον Λευτέρη Πλάτανο, υπό την προϋπόθεση ότι θα τελεσιδικήσει η εκλογή του από το Πρωτοδικείο. Αυτή την ώρα ο Πλάτανος με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών προηγείται του Μιχάλη Κουτσάκη με 4 σταυρούς παραπάνω και συνεπώς εκλέγεται, ενώ αντίθετα ο δήμος δίνει μπροστά τον Κουτσάκη με 7 σταυρούς. Εάν τελικά ο Πλάτανος μετέχει στο νέο δημοτικό συμβούλιο, είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου, καθώς ως γραμματέας από πολλά χρόνια, αλλά και δημοτικός σύμβουλος από παλιά, έχει μεγάλη εμπειρία από τη λειτουργία του σώματος. Πρόσθετο πλεονέκτημα είναι και η πολιτική του εμπειρία, ενώ μειονέκτημα θεωρείται ο εκρηκτικός του χαρακτήρας, σε ένα δημοτικό συμβούλιο, ο πρόεδρος του οποίου θα έχει να αντιμετωπίσει:

 

- Την έλλειψη πλειοψηφίας εκ μέρους της δημοτικής Αρχής Βούρου

 

- Παρουσίες στο σώμα, όπως ο Παντελής Γρετζελιάς και ο Χάρης Τομπούλογλου οι οποίοι έκαναν '΄άνω κάτω" τις συνεδριάσεις κατά την περίοδο 2010-2014. Σήμερα, φυσικά, υπάρχει άλλο τοπίο, και ο Γιάννης Βούρος, παρά την απειρία του, δεν είναι χωρίς στηρίγματα -όπως ήταν η Έφη Γαϊτανά- σε ενδεχόμενη επιχείρηση αποδόμησής του από στελέχη της - ας την πούμε έτσι- αντιπολίτευσης..., και

 

- Ο "άγνωστος Χ" που λέγεται Άρης Βασιλόπουλος και Δύναμη Πολιτών, που ακόμα δεν έχουν συνέλθει από την ήττα και δεν έχουν καθορίσει τη στρατηγική τους στο νέο τοπίο του δήμου. 

 

 

Εάν ο Λευτέρης Πλάτανος δεν εκλεγεί, ή αν επικρατήσουν στο περιβάλλον Βούρου άλλες λύσεις, πιθανότερος νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αυτή την ώρα είναι ο Γιώργος Καραβίας που συνδυάζει:

 

- Πολιτική και δημοτική εμπειρία, 

 

- Ήπιο και συναινετικό προφίλ, 

 

- Γνώση των ισορροπιών και

 

-Στενότατη προσωπική σχέση με τον νέο δήμαρχο Γιάννη Βούρο

 

 Ο Καραβίας είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν δεν προταθεί για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, θα αναλάβει αντιδήμαρχος οικονομικών, θέση που είχε και το δεύτερο μισό της δημαρχίας Γαϊτανά, ενώ αναμένεται να αξιοποιηθεί στη διοίκηση και η Ανθή Παπακώστα, ανάλογα με την πορεία των διαπραγματεύσεων με άλλες παρατάξεις για τον σχηματισμό πλειοψηφίας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. 

 

 

Σε αναζήτηση πλειοψηφίας

 

Η πρώτη προσπάθεια διαμόρφωσης μιας κατ' αρχήν πλειοψηφίας, αποτυπώθηκε το βράδυ της εκλογής Βούρου, με φωτογραφίες που απεικόνιζαν το νέο δήμαρχο, και δίπλα του τον Παντελή Γρετζελιά και τον Χρήστο Κοπελούσο: Ο συμβολισμός ήταν σαφής: Δέκα οι σύμβουλοι του Βούρου, συν έξι σύμβουλοι του Γρετζελιά συν ένας ο Κοπελούσος, σύνολο 17 σύμβουλοι σε ένα δημοτικό συμβούλιο 33 ατόμων: Απόλυτη πλειοψηφία. 

 

Πάντως, τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα: Ασθενής κρίκος σε αυτή τη συμμαχία είναι ο συνδυασμός ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ και ο επικεφαλής του, Παντελής Γρετζελιάς. Ήδη από τους έξι εκλεγέντες με τον Γρετζελιά, οι δυο (Γιάννης Ουσταμπασίδης και Πέτρος Λαζαρίδης στήριξαν (ο πρώτος αμέσως, με φυσική του παρουσία στην τελευταία ομιλία Βασιλόπουλου, ο δεύτερος εμμέσως, ζητώντας όχι στήριξη στον Βούρο, όπως πρότεινε ο Γρετζελιάς, αλλά ψήφο κατά συνείδηση) τον Βασιλόπουλο στο δεύτερο γύρο.

 

Συγκλίνουσες πληροφορίες περιγράφουν την εξάδα του "Ξανά Μαζί" ως εξής: Ο Παντελής Γρετζελιάς έχει υπό τον άμεσο έλεγχό του τρεις από τους έξι συμβούλους (τον εαυτό του, το γιο του Χρήστο Γρετζελιά και τον Γιώργο Αναγνώστου). Ο Θάνος Λέκκας δεν έχει εκδηλώσει ως τώρα καμία τάση αυτονόμησης, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει άκριτα κάθε επιλογή του Παντελή Γρετζελιά. Ο Πέτρος Λαζαρίδης, που διαφοροποιήθηκε από τον Γρετζελιά στο δεύτερο γύρο, επαναπροσεγγίζει τον επικεφαλής του Ξανά Μαζί, αλλά κι αυτός δεν πρόκειται να λέει "ναι σε όλα". Τέλος ο Γιάννης Ουσταμπασίδης έχει ήδη λάβει διακριτές αποστάσεις από το Ξανά Μαζί, θεωρείται επικεφαλής ομάδας υποψηφίων -μη εκλεγέντων- του συνδυασμού που διαφώνησαν με την επιλογή Γρετζελιά για στήριξη Βούρου, και (ο Ουσταμπασίδης) σκέπτεται να ανεξαρτητοποιηθεί όταν το δημοτικό συμβούλιο συγκληθεί σε σώμα, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσει άλλη δημοτική στέγη, καθώς η απόσταση που έχει με τον Γρετζελιά, περιγράφεται από το περιβάλλον του ως "αβυσσαλέα". 

 

Τούτων δοθέντων, πλειοψηφία 17 συμβούλων αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Η δυάδα της Πόλης Ενότητα (Τάσος Κωνσταντινίδης και Αλέκος Γούλας) άφησαν ανοικτή τη στήριξη των αποφάσεων της διοίκησης εφ' όσον θεωρούν ότι εξυπηρετεί την πόλη, ενώ θα καταψηφίζουν τα υπόλοιπα. Ε, αυτό δεν περιγράφεται και ως "σταθερή πλειοψηφία". 

 

Η διοίκηση Βούρου αποφεύγει για ευνόητους λόγους αυτή την ώρα να "απλώσει δίχτυα" στην τετράδα του Τομπούλογλου. Οι δυο είναι ο ίδιος και ο αδελφός του Κώστας, η Σοφία Αλεφραγκή θεωρείται πιστή στον επικεφαλής της "Πόλης της Καρδιάς μας", καθώς ο Τομπούλογλου έδωσε "σκληρή γραμμή" για τη σταυροδοσία της στη Νέα Χαλκηδόνα με αποτέλεσμα να μείνει έξω από το συμβούλιο ο Θανάσης Καλύβης, όπως πιστός του είναι και ο Τάκης Αθανασόπουλος.

 

Αυτά, εκτός αν χρειαστεί "παρέμβαση άνωθεν" για στήριξη Βούρου, οπότε εκεί ο καθένας θα μετρηθεί...

 

Πολλά, τέλος, είναι τα ερωτηματικά και για τη Δύναμη Πολιτών: Πρώτο και σπουδαιότερο, τι αποφάσεις θα λάβει ο Άρης Βασιλόπουλος: Θα μείνει επικεφαλής και θα επιχειρήσει επάνοδο την επόμενη τετραετία; Θα επιλέξει την αποχώρηση -άμεση ή στην πορεία- ώστε να κάνει κάτι άλλο στην πολιτική, αφήνοντας πεδίο ελεύθερο για τον/την επόμενο/η επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών; Θα μείνει στο δημοτικό συμβούλιο ή θα παραιτηθεί; Για όλα αυτά, η Δύναμη Πολιτών κι ο απερχόμενος δήμαρχος τηρούν σιγή ιχθύος, οπότε περιμένουμε να λάβουν τις αποφάσεις τους και να τις μάθουμε κι εμείς...

 

Το καλοκαίρι, έτσι κι αλλιώς, από δημοτικής απόψεως θα είναι εξαιρετικά θερμό στην πόλη μας...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Γιάννης Βούρος, νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας - ΑΥΤΟ είναι το τελικό αποτέλεσμα

 

Ανακοινώσεις Βασιλόπουλου - Τομπούλογλου για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

 

Η "Πολιτών Πολιτεία" ευχαριστεί, η "Πόλης  Ενότητα" ξεκαθαρίζει τη θέση της

 

Γράψτε την άποψή σας

Εξ Ακανθώνος (04/06/2019 17:18)

Αυτά, εκτός αν χρειαστεί "παρέμβαση άνωθεν" για στήριξη Βούρου, οπότε εκεί ο καθένας θα μετρηθεί...

Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι. έξι το λαδόξυδο.

Λογικα τα γραφομενα σου (04/06/2019 21:12)

Η επανακαταμετρηση θα εχει ολοκληρωθει με την αναρτηση των αποτελεσματων στο πρωτοδικειο σε περιπου ενα μημα
ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ-αρα θα ξερουμε τους εκλεγεντες
Περι "ξανα μαζι": αλλη η σταση ,αρα αλλη περιπτωση ο ουσταμπ και αλλη ο λαζαριδης
Οι λοιποι θα ψηφιζουν λατα περιπτωση,οπως τα ειπες

Nick (05/06/2019 00:47)

Η στρατηγική του Βασιλόπουλου όπως έχουν επισημάνει ήδη κάποιοι είναι το όχι σε όλα χωρίς να εξετάζουν καν αν πρόκειται για κάτι σωστό ή όχι. Εδώ είμαστε και θα το δείτε.

Ρα (05/06/2019 09:50)

Ο "´Αγνωστος Χ" (όπως έγραψε κι ο αρθρογράφος) Βασιλόπουλος, είναι όντως ´Άγνωστος Χ γιατί για πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα είναι ηττημένος· κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά που πρέπει να λύσει. Ο άχαστος έχασε και είδε για πρώτη φορά "το δαίμονα στο κατώφλι".

Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να μάθει από αυτή την ήττα και να καταλάβει ότι ήταν πολυεπίπεδη.

Ανωνυμος (05/06/2019 11:15)

Οσον αφορα το Βασιλοπουλο το γελιο ειναι οτι εχει και τη κριτικη της αριστερης μεριδας που του εφυγε. Ασχετα αν αυτοι ειναι οι τελευταιοι που θα επρεπε να μιλανε αφου ευθυνονται που δεν τον αφηναν τεσσερα χρονια να λειτουργει σαν δημαρχος αλλα σαν επιτροπος με αποτελεσμα να τρεχει να κανει σε τρεις μηνες οσα δεν εκανε κοντα πεντε χρονια. Πανε να του φορτωσουν την ηττα για λογαριασμο της τοπικης αριστερας για να ξεπλυθουν και να λενε οτι δικαιωθηκαν. Προβλεπεται μεγαλη εσωστρεφεια στην ηττημενη δουπου το επομενο διαστημα αν και η παραταξη ειναι καθαρά προσωποκεντρικη εδω και καιρο με αυλη και διασκεδαστες, συνοδους και αλλους κολακες που αργα η γρηγορα θα λακισουν για οπου τους συμφερει καλυτερα.

Θα με θυμηθείτε. (05/06/2019 15:17)

Εύκολα πλειοψηφία ο Βούρος και χωρίς Γρετζελιά.

@Nick (05/06/2019 00:47) (05/06/2019 16:31)

Ας κάνει ότι θέλει ο Βασιλόπουλος. Ο Βούρος θα δουλέψει για να αλλάξε την πόλη προς το καλύτερο με βάση το πλάνο που υπάρχει ήδη έτοιμο και τρέμουν οι διάφοροι ξεφτίλες μήπως εφαρμοστεί και γίνει η σύγκριση της αλήθειας με όσα τραγικά προέβλεπαν αυτοί για την πόλη.
Αλλά και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της εκτός Βασιλόπουλου αντιπολίτευσης ας αναλάβουν τις ευθύνες τους για να προχωρήσουν τα έργα. Δεν θα κρύβονται όλοι μια ζωή πίσω απο τα προεκλογικά συνθήματα για τον τόπο κατοικίας του Βούρου που δεν έχει πλέον καμία σημασία.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ (05/06/2019 17:36)

Καλό θα είναι για τον ίδιο τον ΑΒ να αποτραβηχτεί σταδιακά από τα κοινά της περιοχής προς όφελος του!
Πλέον έχει καταφέρει να συσπειρώσει ένα μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας εναντίων του με όλα αυτά που έπραξε όταν πήρε από σπόντα, στα μουλωχτά και με ψέμματα τη δημαρχία. Ακόμα όμως ο πολιτικός αφανισμός του δεν έχει έρθει κάτι που προβλέπεται να γίνει αν συνεχίσει τις ίδιες πρακτικές!

ΝΦ (05/06/2019 18:33)

Επιτέλους ένας Δήμαρχος που θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη και τα σημαντικά θέματα της πόλης. Τέρμα η παπαρολογία.

δημοτης (05/06/2019 21:03)

Τωρα θα βγει το γαυροτρολ και θα μας πει οτι ο Βουρος τα χριστουγεννα θα φυγει χαχαχα.

Δημοτης (06/06/2019 07:07)

Η πολη ξεβρωμισε τα τρολ θα αραιωσουν μετα κι απο αυτη την ηττα αλλα οσοι αγαπαμε την πολη θα μεινουμε εδω.Περιμενουμε το φθινοπωρο με την υπογειοποιηση τα συνοδα εργα και την προσπαθεια γοα την αναγεννηση της νεας φιλαδελφειας και της νεας χαλκηδονας.Πηγατε να μας παρετε ακομα και το οικοπεδο και να μας
εξαφανισετε αλλα σηκωθηκαμε και σας συντριψαμε και συντομα θα φυγετε μονοι σας απο την ιερη αυτη πολη.

Πρόβλημα.... (06/06/2019 08:33)

Κάτι μας έχει ξεφύγει και νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Πως θα προχωρήσει τα έργα που θα αλλάξουν την πόλη ο Βούρος αφού δεν θυμάται πως λέγεται το κάθε σοκάκι στην άκρη της πόλης; Έχουμε σοβαρά θέματα. Όλα εγώ θα σας τα λέω;

ΝΦ (06/06/2019 08:38)

Κάποιοι έλεγαν ότι ο Βούρος εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα. Οι διάφοροι ξεφτίλες που δεν θα ψηφίζουν να προχωρήσει κανένα έργο ανάπτυξης που θα προωθεί ο Βούρος με γελοίες δικαιολογίες όπως συνήθως δεν εξυπηρετούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά και ποδοσφαιρικά συμφέροντα όπως έκαναν και όλα τα τελευταία χρόνια;

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ (06/06/2019 09:53)

@ 05/06/2019 17:36. Ο Άρης εκλέχτηκε το '14 με τον αέρα που ερχόταν τότε ο Σύριζα. Ψηφίστηκε ως Σύριζα, κυρίως. Τώρα, ψηφίστηκε ως αντίπαλο δέος στη λαίλαπα Βούρος και ό,τι εξυπηρετεί. Ψηφίστηκε, δυστυχώς, περισσότερο ως αντιΒούρος παρά ως Βασιλόπουλος.
Η τραγική ειρωνία για τον ίδιο, είναι ότι "έπεσε" πάνω που άρχισε να κοινωνικοποιείται και να αποκτά δικό του προσωπικό θετικό πρόσημο υλοποιώντας κάποια έργα και κυκλοφορώντας στην πόλη (όταν δηλαδή απαλλάχτηκε από την ιδιότυπη επιτροπεία μιας παρέας χρόνια αυτοαναγορευμένης σε άτυπη τοπική αριστερή ηγεσία, που τον χειραγωγούσε). Το αν μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει comeback σε τέσσερα χρόνια είναι άστοχο αυτή τη στιγμή ως συζήτηση. Είναι αναμφισβήτητος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και μιας ισχυρής αντιπολίτευσης σε ένα δημοτικό συμβούλιο που θα πρέπει να έχει στο νου του ότι...
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ δεν συνεχίζεται. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

@ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ (06/06/2019 09:53) (06/06/2019 10:08)

Σοβαρά; Τώρα αρχίζει ο αγώνας; Να πούμε στον Βούρο να μην καλύψει όλα τα κενά του Άλσους με δέντρα. Να αφήσει ένα μεγάλο κενό για να μπορεί να επιστρέψει ο σταθμός μεταφόρτωσης των απορριμμάτων όταν επανέλθει και ο Βασιλόπουλος. Γι αυτό δεν αγωνίστηκε ο οικολόγος της ξεφτίλας και απέτυχε; Όπως μας λες ο αγώνας του συνεχίζεται. Αφού έχετε το θράσος ορισμένοι και τον υπερασπίζεστε ακόμα και σε ότι αφορά το Άλσος τι να πω. Λίγη ντροπή επιτέλους.

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ (06/06/2019 10:27)

@10:08

Ο Βούρος πριν ακόμα αναλάβει τυπικά, τα έχει ήδη πει όλα σε δύο προτάσεις κατά τη διάρκεια πρόσφατης ραδιοφωνικής του συνέντευξης:
"Το γήπεδο πρέπει να γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος για να χτιστεί το brand name της Φιλαδέλφειας"
"Το άλσος πρέπει να γίνει ο κήπος του γηπέδου"

Οπως καταλαβαίνεις, θα περάσουμε όμορφα στα δημοτικά συμβούλια -και όχι μόνο- από Σεπτέμβρη τα υπόλοιπα τέσσερα χρόνια.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ δεν συνεχίζεται. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

@ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ (06/06/2019 10:35)

Αν γινόταν κάποιο θαύμα και επέστρεφε σαν Δήμαρχος ο Βασιλόπουλος ευτυχώς για όλους μας οι παρεμβάσεις σωτηρίας και ανάπτυξης του Άλσους θα έχουν ολοκληρωθεί. Τότε να σας δω με ποιο τρόπο θα συνεχιστεί η παπαρολογία για το Άλσος που όταν το είχαν εγκαταλείψει και ο Αρούλης σου και όλοι οι υπόλοιποι σφυρίζατε αδιάφορα. Ακόμα και αν οι παρεμβάσεις του Βούρου είναι κατώτερες απο τις προσδοκίες δεν θα υπάρχει καμιά συγκριση με τους εραστές των σκουπιδιών.

@ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ (06/06/2019 10:27) (06/06/2019 10:49)

Και πολύ καλά λέει. Γιατί είχαμε ένα γήπεδο στο παρελθόν όπου στα περισσότερα σημεία έβλεπες μόνο τσιμέντο σαν να επρόκειτο για οικοδομή που είχε μείνει στη μέση. Ακριβώς δίπλα λειτουργούσε ο παράνομος σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων για τον οποίο δεν ενδιαφερόταν κανείς. Το υπόλοιπο Άλσος γεματό σκουπίδια, παράνομα κτίσματα, παράνομος χώρος φιλοξενίας αδέσποτων κάτω απο άθλιες συνθήκες. Και τώρα έχουμε αναβάθμιση με πεζόδρομο που θα ξεκινάει απο τον Περισσό, υπογειοποίηση με νέα μεγάλη πλατεία, Γήπεδο στολίδι σε ότι αφορά την εμφάνιση, απομάκρυνση του σταθμού και της βρώμας και πολλά άλλα που βέβαια δεν τολμάς να τα αναφέρεις. Οταν κάποιος μιλάει για brand name αναφέρεται σε κάτι που θα αναβαθμίζει και θα ομορφαίνει την πόλη. Μην ανησυχείς θα γίνει όπως είπα η σύγκριση και θα βουλώσουν πολλά στόματα.

@ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ (06/06/2019 10:27) (06/06/2019 10:55)

Ολοι εσείς οι ξεφτίλες και γλύφτες του Αρούλη τα τελευταία χρόνια συνέχεια κάτι αρχίζετε με σίγουρη δικαίωση. Ξεκινήσατε με το ΣτΕ και απο τότε η σφαλιάρα πέφτει σύννεφο. Κατανόησε το ο γαυροβασιλόπουλος έφυγε σαν απόλυτα αποτυχημένος και έχει τελειώσει οριστικά απο την πόλη μας.
Ο Βούρος θα κριθεί απο το έργο του και αν αποτύχει θα έρθει κάποιος άλλος αλλά όχι ο γαυροδήμαρχός σας.
Ιδιαίτερα σε ότι αφορά το Αλσος γελάει ο πλανήτης ολόκληρος που τολμάτε ακόμα και μιλάτε μετά απο όσα έχουμε ζήσει. Όταν αρχίσουν τα έργα αναβάθμισης να δούμε που θα πάτε να κρυφτείτε.

GeorgeAEK (06/06/2019 11:02)

Εσύ που λες ότι θα περάσουμε όμορφα στα δημοτικά συμβούλια νομίζεις ότι θα πετύχετε κάτι υπερ της πόλης; Αν θέλουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι εκτός Βασιλόπουλου ας μην ψηφίζουν υπερ των έργων αναβάθμισης του Αλσους. Ας μην γίνει τίποτα και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Ο Βούρος θα λέει ότι δεν τον άφησαν να εφαρμόσει το σχέδιο του και θα την αράξει στον Δήμο να παίρνει ξεκούραστα το μισθό του.

@ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ (06/06/2019 10:27) (06/06/2019 11:06)

Για κήπο μιλάει ανεγκέφαλε. Εσείς αντί για κήπο θέλατε τα σκουπίδια. Πόση βλακεία πια;

Τελικά ποιος διχάζει την πόλη ; (06/06/2019 11:26)

Ο Βούρος αντιλαμβάνεται το Άλσος, στο οποίο πάνε βόλτα ΟΛΟΙ οι Φιλαδελφειώτες κυρίως και οι Χαλκηδονιώτες, με τα παιδιά τους, που δεν είναι φυσικά όλοι ΑΕΚτζήδες, ως... "κήπο του γηπέδου".
Σαν να λέει δηλαδή ότι Κυριακή πρωί για παράδειγμα, τα παιδιά μας θα κάνουν ποδήλατο γύρω από τη λίμνη ανάμεσα σε οριτζινάλια και γκετεους που θα κυκλοφορούν με φτιαγμένα παπάκια όταν θα μαζεύονται από νωρίς για τα ματς να πιουν καμιά μπύρα.

Κατά τ´ άλλα ο Βασιλόπουλος ήταν αυτός που δίχασε την πόλη !!!!!!!!!

Καράφλας (06/06/2019 11:34)

Σε οτι έχουν πει οι ανόητοι έχουν πέσει μέσα:
Το γήπεδο δε θα γίνει
Η Φιλαδέλφεια βγάζει πάντα αριστερό δήμαρχο
Οποίος έχει σημαία την ΑΕΚ δεν εκλέγεται
Τα σκουπίδια θα μείνουν στο άλσος
Η υπογειοποίηση δε θα γίνει
Πείτε και άλλα νούμερα χρηματοδοτούμενα για το μέλλον... γελάμε
Θέλατε παιχνιδάκια με την ΑΕΚΑΡΑ και τον κόσμο της;;;

Προς πρώην Ξανά Μαζί (06/06/2019 12:02)

το καζίνο στην Πάρνηθα λειτουργεί και το καλοκαίρι, βάλε Autan και τρέχα

Δημοτης (06/06/2019 13:09)

Η πολη θα αναγεννηθει και οποιος σταθει εμποδιο αλιμονο του και δεν ειναι ουτε απειλη ουτε πρω
ειηδοποιηση απλως επισημανση.Δεν υπαρχουν οικολογοι αλλα ερυθρολευκα σκουπιδια που θελουν το κακο του δημου μας και της ΑΕΚ και σαν τετοιοι θα αντιμετωπιστουν.

Symvolaiografos (06/06/2019 13:40)

Μήπως ξέρουν όλοι αυτοί οι "Αεκτζήδες" που αγαπούν την ομάδα "τους" σε ποιόν ανήκει το γήπεδο από δω και πέρα; Μήπως ξέρουν ποιοι πληρώνουν και ποιος εισπράττει;

@Τελικά ποιος διχάζει την πόλη (06/06/2019 14:33)

Μια χαρά κυκλοφορούσε ο κόσμος γελοίε πριν τους αγώνες ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας. Και τα μαγαζιά ήταν γεμάτα και όλοι ευχαριστημένοι. Οι βλακείες εκει που σας παίρνει.

@Symvolaiografos (06/06/2019 14:35)

Είμαι Αεκτζής και αγαπώ την ομάδα μου και δεν περίμενα απο κανένα παραγκόγαυρο να μου πει που ανήκει το γήπεδο. Ξέρω πολύ καλά που ανήκει. Ίσως κάποια στιγμή ξεστραβωθείς και εσύ και μάθεις που ανήκει άσχετε.

tasos (06/06/2019 14:40)

Όπως έχουν αναφέρει και πολλοί άλλοι το μεγάλο ξεγύμνωμα των χρηματοδοτούμενων αντιγηπεδικών θα γίνει όταν θα αρχίσουν να διαπιστώνουν την αλήθεια γιατί θα βλέπουν μπροστά τους τις αλλαγές. Βέβαια οι ξεφτίλες θα λένε και πάλι ότι όλα είναι χάλια αλλά δεν μας απασχολεί η άποψή τους. Μας ενδιαφέρει αυτό που θα βλέπει ο απλός κόσμος και θα καταλαβαίνει που είχε μπλέξει τόσα χρόνια με τον Βασιλόγαυρο και τα τσιράκια του.

@Πρόβλημα.... (06/06/2019 08:33) (06/06/2019 14:43)

Καλά τα λες. Που είναι τώρα όλοι αυτοί που προεκλογικά είχαν σκυλιάσει με τον τόπο κατοικίας του Βούρου; Ας μας εξηγήσουν τώρα ποιο πρόβλημα επηρεάζει ο τόπος κατοικίας του. Με επιχειρήματα και παραδείγματα γιατί απο μπουρδολογία έχουμε χορτάσει.

Φιλαδελφειώτης (06/06/2019 14:57)

@ Δημοτης (06/06/2019 13:09)

Κι εγώ σου επισημαίνω ότι θα συνεχίσω να πηγαίνω με τα παιδιά μου στο ´Αλσος, όπως πήγαινα κι εγώ παιδί με τους δικούς μου. Επίσης σου επισημαίνω ότι την πρώτη φορά που θα τρομάξει κάποιο παιδί σε βόλτα στο Άλσος από τα λουμπεναριά που θα ´έρχονται να πινουν τους μπάφους τους επειδή ο νεοεκλεγείς δήμαρχος τους κλείνει το μάτι λέγοντάς τους ότι είναι... "κήπος του γηπέδου", δεύτερη φορά δεν θα υπάρξει και καλύτερα να μη φανταστείς τι έχει να γίνει. Επισήμανση κάνω κι εγώ.

Δημοτης (06/06/2019 15:26)

Δεν πατας ποτε στο αλσος γιατι αν παταγες θα ηξερες οτι και τωρα πινουν ναρκωτικα σε καθε γωνια και δεν ειναι αεκτζηδες ασχετε.Και απειλες στον λαο της ΑΕΚ οχι γαυρακο γιατι αλιμονο σου.

@14:57 (06/06/2019 15:47)

Κ εγώ θα πηγαίνω το πρωί της Κυριακής με τα παιδιά μου ντυμένα στα χρώματα της ΑΕΚΑΡΑΣ στο άλσος βόλτα και μόλις μεσημεριάσει κατευθείαν στο γήπεδο όπως με πήγαιναν οι γονείς μου όταν ήμουν μικρός!

Αεκτζης δεξιος (06/06/2019 16:43)

Η εποχη της ανομιας εφτασε στο τελος της.Με δημαρχο Μπακογιαννη πρωθυπουργο τον Μητσοτακη πιστευει κανεις οτι ολοι αυτοι οι οικοταλιμπαν θα εχουν την ασυλια που ειχαν με τον συριζα;Αλλωστε 7 ιουλη τελειωνουν και δεν προκειται ποτε να σηκωσουν ξανα κεφαλι.Η Ελλαδα ,η ΑΕΚ και η νεα Φιλαδελφεια μπαινουν σε μια αλλη εποχη αναπτυξης.

Anonymos (06/06/2019 17:25)

@ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ (06/06/2019 09:53)

Βρε τον καημενο τον Αρη!

''Η τραγική ειρωνία για τον ίδιο, είναι ότι "έπεσε" πάνω που άρχισε να κοινωνικοποιείται και να αποκτά δικό του προσωπικό θετικό πρόσημο υλοποιώντας κάποια έργα και κυκλοφορώντας στην πόλη (όταν δηλαδή απαλλάχτηκε από την ιδιότυπη επιτροπεία μιας παρέας χρόνια αυτοαναγορευμένης σε άτυπη τοπική αριστερή ηγεσία, που τον χειραγωγούσε).''

Δηλαδη οι κακές παρέες δεν τον αφηναν να κυκλοφορησει στην πολη!

Να κλάψω η να γελάσω με αυτο το σχόλιο!

Αιδώς!

Φιλαδελφειώτης (06/06/2019 18:24)

@15:26 Καμμία απειλή. Μια επισήμανση έκανα ανάλογη με τη δική σου. Γι αυτό θα είστε κόσμιοι στην πόλη που σας φιλοξενεί και ευγενικοί στους πολίτες που αναγκάστηκαν να σας ανεχτούν. Εσείς στο οικόπεδό σας και στα ματσάκια σας και το τι θα κάνουμε εμείς οι πολίτες με την πόλη, το άλσος και την καθημερινότητα είναι δικό μας θέμα.

@Φιλαδελφειώτης (06/06/2019 14:57) (06/06/2019 18:39)

Ο νέος δήμαρχος κλείνει το μάτι και δίνει γραμμή σε κάποιον να πίνει μπάφους στο Άλσος; Αυτό μόνο στο αρρωστημένο σου μυαλό. Γιατί δεν μας λες για τον Βασιλόπουλο που προσκαλούσε τους αναρχικούς με τα λοστάρια να κάνουν διαδήλωση στην πόλη για να στηρίξουν τα βρώμικα σχέδια του; Αντε στα τσακίδια παρέα με τον Αρούλη σου. Αρκετά ανεχθήκαμε τα παράσιτα στην πόλη μας με τις βρωμιές και τα ψέματα τους.

Αεκτζης κατοικος (07/06/2019 06:45)

Ο Βουρος ειπε και η δηλωση του υπαρχει οτι το αλσος πρεπει να γινει ο κηπος καθε δημοτη και καθε φιλαθλου που ερχεται στο γηπεδο αλλα εσεις απομωνοσατε μια φραση για να πειτε παλι τα δικα σας Τελειωσατε η χαλκηδονα ,η φιλαδελφεια ανθιζουν ξανα.Ξερετε γιατι εχασε ο Βασιλοπουλος?Γιατι τον κατοικο στο κατω κουκλακι,στους απομαχους,στην αγια μαρινα ,στο κουκλακι δεν τον ενδιαφερει το γηπεδο αλλα η βρωμα που εχει πνιξει τις γειτονιες,η ασφαλεια που γινονται συνεχεια ληστειες ,οι παραμελημενες πλατειες κτλ.Ειχαμε ενα δημαρχο που πεντε χρονια ασχολουνταν μονο με το να μην γινει το γηπεδο παρεα με καποιους γραφικους οικοταλιμπαν και καποιους γαυρους που ουτε καν αριστεροι δεν ηταν αλλα μισουσαν την ΑΕΚ .Ο κοσμος το 2014 δεν τον ψηφισε για το θεμα του γηπεδου αλλα γιατι τον πιστεψε οτι θα κανει εργο και μεσα σε αυτους ημουν κι εγω.

Βασ. Ηλ. (07/06/2019 08:34)

@16:43 Μην εισαι τοσο σιγουρος. Μολις αρχισει να εφαρμοζει την ακραια και σκληρη νεοφιλελε ατζεντα του ο Κουλης, σε κανα χρονο προβλεπω οι πλακες των πεζοδρομιων να γινονται ιπταμενες.

@18:24 (07/06/2019 08:37)

Εσένα σε φιλοξενεί η πόλη που είναι ταυτόσημη της ΑΕΚ από το 1930! Οπότε περιορίσου στο κεραμίδι σου και άσε τις υποδείξεις δήθεν προβληματισμένε και φιλήσυχε κάτοικε. Τα ψέμματα και την υποκρισία σας την πέταξε ο λαός της ΝΦ-ΝΧ στα σκουπίδια υποχθόνια ερπετά!

@Φιλαδελφειώτης (06/06/2019 18:24) (07/06/2019 09:44)

Αν συεχίσετε να φέρεστε σαν τον Αρούλη και τα τσιράκια του θα σας αντιμετωπίσουμε ανάλογα.

Δημοτης (07/06/2019 13:37)

Μαλλον τα μπερδεψες γαυρε.Η φιλαδελφεια και η ΑΕΚ ειναι εννοιες ταυτοσημες και πανε μαζι.Πρωτα φτιαχτηκε το γηπεδο και μετα η πολη.Την ονομασια φιλαδελφεια στην περιοχη δωσαν οι προσφυγες παππουδες μας κι οχι καθε καρυδιας καρυδι που ηλθε εδω μετα τον σεισμο.Η ΑΕΚ εκανε γνωστη την πολη μας σε ολη την γη και το τι θα γινει με τα συνοδα εργα το αποφασισαμε εμεις οι πολιτες του δημου που δωσαμε την δημαρχια στον Γιαννη Βουρο.Εδω δεν ειναι πειραιας τα ποσοστα που πηρε ο Βουρος ειναι μεγαλυτερα απο το ποσοστο που ειχε παρει ο Μωραλης το 2014 οπως πολυ σωστα εγραψε ενας αδελφος.Η πολη ξεβρωμισε και ο δημος θα αναγεννηθει ειτε εισαστε μπροστα απο τις μπουλτοζες η κατω απο αυτες.

Αεκτζης δεξιος (07/06/2019 13:44)

Τοτε ομως θα γινονται συλληψεις και καποιοι θα πανε πισω απο τα σιδερα κι αν αυτο γινει 1-2 φορες να δω ποσοι θα το ξανατολμησουν.Η ατιμωρησια κατεστρεψε την χωρα.

@Αεκτζης δεξιος (07/06/2019 13:44) (07/06/2019 13:56)

+1000

Βασ. Ηλ. (07/06/2019 14:36)

Ολα αυτα με βασικη προυποθεση οτι θα κερδισετε. Στο σπιτι μου για παραδειγμα στις ευρωεκλογες μια ψηφος πηγε νδ κι η αλλη κιναλ για προειδοποιηση. Τωρα θα πανε συριζα μπας και σωθει κατι απ το κοινωνικο κρατος. Οσο ρδε-λο-μπου και να ναι ο συριζας δεν πληρωνουμε ταληρα στα νοσοκομεια. Δεν ξεχναμε τα χαλια των προηγουμενων κυβερνησεων.

Φιλαδελφειώτης (07/06/2019 15:03)

@13:37. Αν δεις μια αεροφωτογραφία της πόλης ή αν μπεις στο google earth, το οικόπεδό με αυτό που χτίζεται μέσα, σε σχέση με την υπόλοιπη πόλη είναι μια σκατούλα σε μέγεθος. Τώρα πως στο νοσηρό μυαλό σας οι πελάτες αυτού του ποδοσφαιρικού μαγαζιού που θα έρχονται από αλλού και μια διοίκηση που την ψήφισαν λιγότεροι από τους μισούς των μισών (καθώς το 53% δεν πήγε να ψηφίσει) θα μας απαγορεύσει να κυκλοφορούμε στην πόλη μσε

@Βασ. Ηλ. (07/06/2019 14:36) (07/06/2019 15:59)

Νάτος και ο Σύριζας ο παραμυθάς. Σαν αυτούς που έμπαιναν εδώ μέσα και μας έλεγαν ότι σκέφτονταν να ψηφίσουν Βούρο αλλά τελικά είδαν το φως το αληθινό και θα ψηφίσουν Βασιλόπουλο. Το είδαμε το κοινωνικό κράτος του Σύριζα. Έκοψε το 5 ευρώ που μπορεί να το έδινες μια φορά τον χρόνο και αν νοσηλευτείς σε δημόσιο νοσοκομείο παρακαλάς να πεθάνεις να γλυτώσεις. Και πρέπει να έχεις κάτι και στην άκρη να αγοράζεις αναλώσιμα από την τσέπη σου.

@Φιλαδελφειώτης (07/06/2019 15:03) (07/06/2019 16:35)

Στην πόλη σου απαγορεύει να κυκλοφορήσεις μόνο η βρώμα και η εγκατάλειψη. Όπως για παράδειγμα όταν λειτουργούσε ο βρωμοσταθμός που δεν μπορούσαμε να κάνουμε την βόλτα μας στο συγκεκριμένο κομμάτι του Άλσους. Τώρα αν έχει πρόβλημα να κυκλοφορήσει κάποιος δηλωμένος αντιαεκτζής που αγωνίζεται για την καταστροφή της ΑΕΚ, όπως ο Βασιλόπουλος, ας πρόσεχε.

@15:03 (07/06/2019 17:00)

Αν ψήφιζαν όλοι οι εγγεγραμμένοι δημότες και όλοι οι ΑΕΚτζήδες τον Βούρο τότε το ποσοστό του θα ήταν 70%+. Στο γήπεδο θα έρχονται και από όλη την Ελλάδα φυσικά αλλά μην ξεχνάς οτι τουλάχιστον 15.000 κόσμου θα είναι από ΝΦ, ΝΧ και Νέα Ιωνία. Τώρα σχετικά με το google earth και τη σύγκριση της έκτασης της Αγιάς Σοφιάς με την υπόλοιπη περιοχή, δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι, είναι ανάξιο σχολιασμού. Είναι μια σύγκριση που μόνο ένα αρρωστημένο και προβληματικό μυαλό σαν το δικό σου θα μπορούσε να κάνει!

ο καρκινος επεστρεψε (07/06/2019 22:22)

@Φιλαδελφειώτης (07/06/2019 15:03)
Καλα ειπες! αστα, μπλεξαμε ασχημα με το μεγαλεμπορα και τους ογδοντα συν χιλιαδες οπαδους του.. οι χαλκηδονιωτες ψηφισαν το δημαρχο του μελ και οχι εμεις. το 2014 με βασιλοπουλο ειπαμε ΟΧΙ στο μελισσανιδειο και την επιστροφη της βιας χαους. εν ετη 2019 ειπαμε παλι ΟΧΙ στη μωραλοποιηση της περιοχης μας. δυστυχως εδω δεν ισχυει κανενας νομος για τη προστασια μας. οποιος εχει πολλα λεφτα, οτι θελει κανει.
βαρδινογιαννηδες, μαρινακηδες, ιβανιδες,, μελισσες αυτοι ειναι που κυβερνουν εδω, και ειναι υπογειως φιλοι. τσιπρας - μητσοτακης, ειναι οι μαριονετες τους.
να δουμε τωρα τι αλλα θα κανει ο ιδιοκτητης αεκ, σιγουρα εκτος απο το να μας πεταει τους οπαδους του και την καταληψη υπογειοποιηση δρομων, θα δουμε κι αλλα χειροτερα.. το αλσος φοβαμαι πολυ οτι θα ειναι το επομενο θηραμα του.. παει τωρα, τελειωσε η ομορφη ησυχη και ασφαλης φιλαδελφεια των 2003-2016

@Φιλαδελφειώτης (07/06/2019 15:03) (08/06/2019 08:05)

Μονο που απο αυτο το οικοπεδο εγινε γνωστη η πολη μας σε ολο τον κοσμο κι οχι απο κατι αλλο.Δηλαδη τι θες να πεις γιατι θα μας πας στον ψυχιατρο εσυ.Οτι οι υπολοιποι που δεν ψηφισαν ειναι κατα του γηπεδου και της νεας δημοτικης αρχης;Δεν σου ειπε κανεις οτι απαγορευεται να κυκλοφορεις στην πολη αλλα οτι θα σεβεσαι την πολη και την ιστορια της που σημαινει ΑΕΚ και προσφυγια και θα εισαι μαζι μας στην προσπαθεια να ξαναγινει το στολιδι της αττικης .

@Βασ. Ηλ. (07/06/2019 14:36) (08/06/2019 09:05)

Ρε μεγάλε είχες κοινωνικό κράτος απο τον Σύριζα; Μέχρι και το αφορολόγητο μείωσε ώστε να πληρώνει φόρο ακόμα και αυτός που πεινάει και χρωστάει παντού. Αλλά ξέχασα. Το κατήργησε το αφορολόγητο τώρα που χάνει σίγουρα. 5 χρόνια και μια επένδυση δεν κατάφερε να φέρει να βρει ο κόσμος δουλειά. Αλλά σας υποσχέθηκε διορισμό στο δημόσιο για να τον ψηφίσετε και να σας πληρώνουν όσοι πεινάνε ήδη.

@(07/06/2019 15:03) (08/06/2019 10:17)

Μια χαρά κυκλοφορείτε στην πόλη μας. Σε κανένα Πειραιά ή καμιά Θεσσαλονίκη θα είχατε καταλήξει στο νοσοκομείο απο τις πρωτες μέρες που θα τολμούσατε να μιλήσετε κατά του γαύρου Βορρά ή νότου. Πόσο μάλλον να κάνετε και ολόκληρο αγώνα κατά του γηπέδου τους. Ευτυχώς για εσάς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και κυρίως δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας που ήρθατε να ζήσετε πολύ αργότερα δίπλα στο γήπεδο και ξαφνικά είχατε την απαίτηση να φύγει το γήπεδο απο την πόλη. Είπαμε όποιον τον χαλάει στα τσακίδια. Αρκετά ασχοληθήκαμε με τα παράσιτα και τους χρηματοδότες τους.

@ο καρκινος επεστρεψε (07/06/2019 22:22) (09/06/2019 00:12)

Η βια και το χάος βρίσκεται μόνο στο βρώμικο μυαλό σου. Απο κει και πέρα εννοείται ότι ο νόμος είναι με την ΑΕΚ και το γήπεδό της αφού ΕΣΥ το βρήκες εκεί στα ιερά χώματα πολλά χρόνια πριν εμφανιστείς. Αφού λοιπόν σε χαλάει τόσο με μεγάλη χαρά περιμένουμε να μας ενημερώσεις για το πότε μετακομίζεις. Με εμετικά άρθρα περί του Άλσους που θα καταστρέψει ο Μελ δεν κερδίζεις τίποτα. Απλά μας προσφέρεις άφθονο γέλιο.

@Βασ. Ηλ. (07/06/2019 14:36) (09/06/2019 11:11)

Κοινωνικό κράτος υπάρχει όταν έχουμε ανάπτυξη, πολλές δουλειές και ανάλογη είσπραξη φόρων. Χωρίς όλα αυτά πως θα σου δώσει ο Τσίπρας κοινωνικό κράτος; Απο την τσέπη του νομίζεις ότι τα βγάζει; Θέλω να δω πότε επιτέλους ο εξυπνάκιας ο Ελληνας θα κατανοήσει αυτό που θεωρούν δεδομένο σε ολόκληρη την Ευρώπη και γλύτωσαν τα μνημόνια ή έστω όσοι μπήκαν πιο μετά απο εμάς επέστρεψαν στην κανονικότητα εδώ και χρόνια. Και επέστρεψαν πραγματικά στην κανονικότητα. Όχι με παραμύθια στυλ Σύριζα που μοιράζει λεφτά χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα και που θα πρέπει να τα πληρώσει η επόμενη κυβέρνηση.

ιμαμης (09/06/2019 13:57)

το καραισκακη εγινε ολυμπιακο ακινητο για να φτιαχτει και το χαρισαν στο κοκκαλη και τα κονομαει. ψαξτε να δειτε με τι λεφτα εγινε το μελισαδικο. νονιζετε απο τη τσεπη του; η ρενα του τα εδωσε; εσεις "αεκτζηδες" π πατε κ του τα σκάτε κάθε κυριακή, για να βγάζετε τα αποθημένα σας στο γήπεδο, νομίζωντας οτι κάποιοι είστε κ κάτι κάνετε, καί δείχνοντας το μίσος σας για τα ψυχολογικά που έχετε αποκτήσει τόσα χρόνια απο Κόκκαλη μαριδακη. περήφανοι γεννήθηκατε, κορόιδα θα πεθάνετε!!!

@ο καρκινος επεστρεψε (09/06/2019 19:44)

Το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να μην κανει η ΑΕΚ γηπεδο καθως εισαι αρρωστος οπαδος του οσφπ.Θα μπορουσα να σε καταλαβω γιατι κι εγω οταν κατεβαινω πειραια και βλεπω το καραισκακη παθαινω επιληψια αλλα εσυ αδελφακι μου εισαι ψυχοπαθης.Με εμετικα ποστ εδω και εξη χρονια και αλλα αντι αλλων προσπαθεις να κανεις αραγε τι ;Να επηρεασεις κοσμο που μπαινει εδω ,να προκαλεσεις ,η μηπως να πνιξεις τον πονο σου;Εγω πχ διπλα στο καραισκακη δεν θα αντεχα να ζησω οχι γιατι θα με πειραζε το γηπεδο αλλα γιατι ειμαι αντιγαυρος.Οποτε μετακομηση τωρα γιατι θα τρελλαθεις εντελως.

Virus (10/06/2019 07:03)

Τελικα καποιος αμα εχει γεννηθει σε ενα τοπο και μεγαλωσει εκει και αργοτερα φυγει αν μετα απο καιρο επιστρεψει ειναι ξενος?Εγω ειμαι 48 ετων εφυγα απο την τηνο στα 18 ειμαι τηνιωτης τελικα η οχι?Περιμενω απαντησεις.Μενω φιλαδελφεια 30 χρονια ειμαι φιλαδελφιωτης?Οποιος μπορει να μου πει.

@ιμαμης (09/06/2019 13:57) (10/06/2019 11:51)

Ο Μελ έβαλε και θα βάλει πολλά απο την τσέπη γιατί πολύ απλά γηπεδο χωρίς δάνειο και χωρίς εμπορικές χρήσεις που θα τις εκμεταλλεύεται μετά κάποιος χρηματοδότης δεν μπορεί να γίνει. Εννοείται ότι δεν φτάνει η όποια χρηματοδότηση μέσω ευρωπαίκών κονδυλίων της Περιφέρειας. Γι αυτό σταμάτα τις βλακείες.

GeorgeAEK (10/06/2019 13:40)

Κάποιοι αντί να απαιτήσουν και να βοηθήσουν να γίνει πιο όμορφη και πιο λειτουργική η πόλη ασχολούνται ακόμα με το γήπεδο. Επειδή έγινε το γήπεδο ας μη γίνει τίποτα άλλο που να συνδέεται με αυτό γιατί θα τους χαλάσει το αφήγημα περί καταστροφής. Απλά για λύπηση.

@ο καρκινος επεστρεψε (10/06/2019 16:13)

Παλαιότερα μας είχες γράψει οτι επένδυσες σε ακίνητα στα ΒΠ! Τι περιμένεις και δεν ξεκουμπίζεσαι από την περιοχή που υπάρχει ένα γήπεδο από το 1930 και μια ομάδα προσφυγική με εκατομμύρια πιστούς ανά τον κόσμο;
Τι νομίζεις δηλαδή οτι εσύ και μια χούφτα ανιστόρητοι, ανεγκέφαλοι και υποκινούμενοι θα αλλάξετε την περιοχή μας;
Μετά από τόσες ήττες (ΣΤΕ, γήπεδο, σκουπίδια, υπογειοποίηση, εκλογές) έχεις ακόμα το κουράγιο να συνεχίζεις τις ασυναρτησίες σου;

@GeorgeAEK (10/06/2019 13:40) (11/06/2019 13:15)

Αυτό ακριβώς. Έτσι δεν έκανε και ο αποτυχημένος γαυροδήμαρχος; Για να πάει κόντρα στην ΑΕΚ προτιμούσε να αφήνει να λειτουργεί ο σταθμός μεταφόρτωσης στο Άλσος. Γραμμένους είχε και τους πολίτες και το περιβάλλον και την εικόνα της πόλης. Θέλω να δω με τι θράσος αυτό το άτομο σαν αντιπολίτευση θα τολμά να κάνει κριτική και να κουνάει το δάκτυλο για το ότιδήποτε. Και με τι επιχειρήματα. Ευτυχώς γνωρίζουμε καλά περί τίνος πρόκειται.

Καράφλας (11/06/2019 16:17)

Πλέον έχουν ξεφτιλιστεί πανηγυρικά ο ΑΒ, οι αυλικοί του και φυσικά οι υποστηρικτές τους. Τα επόμενα χρόνια που θα τους βρουν στην αντιπολίτευση του Δήμου μας θα κατανοήσουν όλοι οτι είναι κάποιοι τυχάρπαστοι με non-paper και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι χωρίς σοβαρές προτάσεις και απόψεις. Στις επόμενες εκλογές, αν κατέβουν, εικάζεται οτι θα τους ψηφίσει ένα 5-10%! Οι «έξυπνοι» - «πονηροί» πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το καράβι πριν από κάποιους μήνες αφού είχαν προβλέψει τη συντριβή! Εκτός από αυτό όμως, μόλις ανοίξουν τα οικονομικά του Δήμου και όλοι οι φάκελοι της θητείας του ακατανόμαστου λογικά έρχονται και ποινικές διώξεις! Άρα κάτι παραπάνω ήξεραν οι Λαλοκουμαριανοί που πολέμησαν το γήπεδο με λύσσα και μανία αλλά στο τέλος πήραν από τα 3... the longest!

ΔΗΜΟΤΗΣ (16/06/2019 08:20)

Ρε μαγκες που χαθηκαν ολα τα γαυροτρολ που μπαιναν συνεχεια οταν ηταν η περιοδος των δημοτικων εκλογων να μας διασκεδασουν;Ειμαι σιγουρος οτι τωρα οι συγκεκριμενοι θα ψηφισουν και Κουλη .

@ΔΗΜΟΤΗΣ (18/06/2019 13:04)

Αποδείχθηκε οτι σε όλα έπεσαν έξω! Κούλης είναι η ομάδα τους, Κούλη θα ψηφίσουν!

@(18/06/2019 13:04) (18/06/2019 19:45)

Κι εγώ Κούλη θα ψηφίσω. Αν δεν είχε έρθει ο Σύριζα το γήπεδο θα είχε ήδη ολοκληρωθεί. Οι Συριζαίοι το πολέμησαν και άλλαξαν στάση μόνο μετά τις σφαλιάρες του ΣτΕ όπου πλέον ήταν πολύ μεγαλύτερο και το πολιτικό κόστος από τη στάση τους. Και όποιος θεωρεί ότι είναι ανώριμο να ψηφίζω με βάση το γήπεδο απαντώ ότι ψηφίζω αυτούς που πιστεύω ότι προχωράνε τα μεγάλα έργα και φέρνουν νέες θέσεις εργασίας.

Χρηματοδοτούμενο γαυροτρόλ (18/06/2019 23:25)

@ 16/06/2019 08:20

Κάνουμε διακοπές με τα λεφτά από το Νοor1.
Από Σεπτέμβρη ξανά.

αλσος (18/06/2019 23:48)

εσεις αεργοι που ζειτε με τη πετσοκομενη συνταξη των γονιων σας ειστε μια ζωη κοροιδα. εχετε βαλει πανω σας τους 4 πλουσιους νταβατζηδες και σφαζεστε για το ποιος ειναι πιο ισχυρος. δεν τολματε ουτε να κυκλοφορησετε με φανελα η κασκολ του μελ περα απο την επικινδυνη πια περιοχη μας.

@αλσος (18/06/2019 23:48) (19/06/2019 12:36)

Εσύ τι είσαι; Εργαζόμενος; Συνέχισε να γλύφεις το αφεντικό σου μην σε απολύσει και μην το παίζεις επαναστάτης του γλυκού νερού. Κάποιοι γουστάρουμε το ποδόσφαιρο είτε δουλεύουμε είτε όχι. Και τον Μελ τον στηρίζουμε όχι για τα λεφτά που δεν βάζει αλλά για το γήπεδο που φτιάχνει και γιατί πήρε τίτλους χωρίς εγκληματικές οργανώσεις και παράγκες όπως οι γαύροι βορρά και νότου.

Δημοτης (19/06/2019 13:32)

Καταρχην αεργος εισαι εσυ εμεις ειμαστε εργαζομενοι.Δεν υπαρχει φανελα του Μελ αλλα της ΑΕΚ και υπαρχουμε παντου σε καθε μερος της γης χαζουλη.

αλσος (20/06/2019 00:21)

οταν υποστηριζεις την εταιρεια "αεκ", αρα σημαινει οτι υποστηριζεις καθαρα τον ιδιοκτητη του τον μελ
και κανεις οτι σου λεει ο ιδιος. αυτο ισχυει και για οσους υποστηριζουν τις λοιπες εταιρειες των βαγγελα, ιβαν, τρακη κ.λ.π.
αν η "αεκ" θα ηταν καθαρα τοπικη ομαδα χωρις μεγαλεμπορες και οπαδους και σουπερ λιγκα τοτε θα δρομολογουσαμε να φτιαχτει γηπεδο ποδοσφαιρου 1.500 θεσεων εκει στη καππαδοκιας και φωκων.
δες το κλειστο της ΦΕΑ στην εθνικη, το χτισαμε γιατι το θελαμε, αφου δεν ειναι επικινδυνη εταιρεια που προκαλει βια και χαος σαν την "αεκ".
υπαρχετε παντου;;; καλως!! τοτε να πατε και στον πειραια με φανελα του μελ. να πιειτε τσαγακι.

Κατοικος (20/06/2019 06:49)

Η ουσια ειναι μια.18 μερες μετα τις εκλογες και η πολη παλι εχει γεμισει σκουπιδια.Για τους ψηφοφορους του Βασιλοπουλου το μονο προβλημα τελικα ειναι να μην γινει το γηπεδο;Γιατι απο οτι γνωριζω μεχρι 1 Σεπτέμβρη αυτη ειναι η δημοτικη αρχη αλλα δεν βλεπω να διαμαρτυρονται.Δυστηχως με τετοια μυαλα η πολη μας παντα θα εχει προβλημα.

Γράκχος Μπαμπέφ (20/06/2019 12:45)

@Κατοικος. Για να σηκώνεσαι επτά παρά δέκα το πρωί και να γράφεις τέτοιο σχόλιο σημαίνει ότι έχεις συνειδητοποιήσει κι εσύ πάρα πολύ καλά ότι ο Βούρος θα είναι μια τετραετής -μαύρη- παρένθεση.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/06/2019 13:10)

@12.45
Πού είσαι ρε Μπαμπέφ; χάθηκες...

Κατοικος (20/06/2019 13:31)

Σηκωνομαι πολυ πιο νωρις γιατι ειμαι εργαζομενος.Καλα βρε το προβλημα σου ειναι αν θα ξαναβγει ο Βουρος μετα απο τεσσερα χρονια?Αν κανει εργο θα τον ξαναψηφισω αν οχι στο καλο να παει.Το γηπεδο ομως θα εχει γινει κι ολα τα συνοδα εργα οποτε εσενα τι σε νοιαζει?Κοίτα την βρωμα που μας εχει πνίξει τωρα με την χειροτερη δημοτικη αρχη ολων των εποχων κι ασε τον Βουρο αυτος θα αρχισει να κρινεται απο πρωτη σεπτεμβρη.

Δημοτης (20/06/2019 13:38)

Η ΑΕΚ ανηκει στο λαο της και οχι σε καθε προεδρο.Οσο για τον πειραια που αναφερεις πηγαινε μια βολτα κορυδαλλο και νικαια να δεις ποσοι αεκτζηδες γυρνανε με μπλουζες της ΑΕΚ ασχετε
Και στην προοδευτικη αεκτζηδες κανουν κουμάντο γαυρακο.

@αλσος (20/06/2019 00:21) (20/06/2019 16:04)

Είμαστε παντού και σε γλεντάμε. Συνέχισε την κλάψα.

Αεκτζης (21/06/2019 07:30)

Θα δρομολογουσαμε λεει να φτιαχνατε γηπεδο χαχαχα.Και ποιος σου ειπε αναγκη οτι χρειαζομαστε την βοηθεια σας?Αυτοκρατορικο γηπεδο στην πιο ομορφη γειτονια του κοσμου φτιαχνουμε και σε οποιν δεν αρεσει μετακομιση.ΑΕΚ η φαπα και αν σου αρεσει.

ζια (21/06/2019 20:35)

ο λαος ειναι το πελατακι της εταιρειας "αεκ". ο μελ την αγοραζει και τη πουλαει,
αφου υπαρχετε εσεις τοσα πελατακια, γι αυτο ο μελ επεστρεψε τη πηρε την εταιρεια και εφτιαξε τη τσιμεντενια σκαλα για να του σκατε εσεις τα λεφτα σας ενω δεν θα σας δωσει ουτε ενα πουρο.
το καραισκακη δεν ανηκει στον ολυμπιακο οπως νομιζουν ολοι. στο κοκκαλη ανηκει. δεν κερδισε κατι κανενας οπαδος του μαριδακη.

ΚατοικοςΚ (22/06/2019 10:55)

Ο Μελ φτιάχνει την γηπεδαρα αγια σοφια που θα μεγαλωσουν γενιες αεκτζηδων μεχρι το τελος του κοσμου.Οσο κι αν σε ποναει ολοι εκει θα ζησουμε τρελλα μεθυσια.Το γηπεδο φυσικα δεν ανηκει σε κανεναν ατομικα ολοι εμεις ειμαστε κατα της ατομικης ιδιοκτησιας.Η αγια σοφια θα ειναι μια κιτρινομαυρη κολεκτιβα που θα φτιαχουμε πατσα.

Ανώνυμος (22/06/2019 15:34)

@ ΚατοικοςΚ

Γράφεις τον "Μελ" με κεφαλαία και την "αγια σοφια" με πεζά. Εντάξει! Καταλάβαμε. Πατριώτης από τα Lidl.

ΥΓ1: Με ρέγουλα τα μεθύσια, αν και είσαι ήδη σουρωμένος μ` αυτά που γράφεις και κάνει και ζέστη.
ΥΓ2: Σκορδοστούμπι να βάλεις στον πατσά, να σου ρίξει λιγάκι την πίεση.

@ζια (21/06/2019 20:35) (22/06/2019 20:39)

Το ζια από που βγαίνει; Από το καρπαζιά; Δεν βαρέθηκες τις φάπες από την ΑΕΚΑΡΑ καρπαζοεισπράκτορα;

Κατοικος (23/06/2019 12:52)

Δεν ειμαι πατριωτης κατα τα αλλα ειρωνια το οπλο των αδυνατων .ΑΕΚ η φαπα κι ολος ο δημος γηπεδο ωρα για μετακομιση τωρα.

tasos (23/06/2019 16:30)

Καρπαζοεισπράκτορα ο μεγάλος πόνος είναι ακόμα μπροστά. Άραξε κι απολαυσέ την ΑΕΚΑΡΑ και το γήπεδο γιατι θα πάθεις κανά εγκεφαλικό.

Οι βασικοί νόμοι τής ηλιθιότητος (1 από 5) (28/06/2019 20:41)

Ο Πρώτος Βασικός Νόμος:

«Πάντα και νομοτελειακά, όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων ατόμων που κυκλοφορούν στην κοινωνία».(κατά Carlo M. Cipolla)

Οι βασικοί νόμοι τής ηλιθιότητος (2 από 5) (28/06/2019 20:41)

Ο Δεύτερος Βασικός Νόμος:

«Η πιθανότητα να είναι ηλίθιο ένα συγκεκριμένο άτομο είναι ανεξάρτητη από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό αυτού τού ατόμου».(κατά Carlo M. Cipolla)

Οι βασικοί νόμοι τής ηλιθιότητος (3 από 5) (28/06/2019 20:43)

Ο Τρίτος (και Χρυσός) Βασικός Νόμος:

«Ηλίθιος / ηλίθια ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μία ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες».(κατά Carlo M. Cipolla)

Οι βασικοί νόμοι τής ηλιθιότητος (4 από 5) (28/06/2019 20:44)

Ο Τέταρτος Βασικός Νόμος:

«Οι μη ηλίθιοι άνθρωποι πάντα υποτιμούν την καταστροφική ισχύ των ηλιθίων ατόμων. Συγκεκριμένα, οι μη ηλίθιοι άνθρωποι συνέχεια παραβλέπουν πως η συναναστροφή και/ή ο συγχρωτισμός με ηλίθια άτομα απαρέγκλιτα αποδεικνύεται μοιραίο λάθος, ανεξάρτητα από τη χρονική στιγμή, την τοποθεσία και τις συνθήκες».(κατά Carlo M. Cipolla)

Οι βασικοί νόμοι τής ηλιθιότητος (5 από 5) (28/06/2019 20:45)

Ο Πέμπτος Βασικός Νόμος:

«Ο ηλίθιος άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου».(κατά Carlo M. Cipolla)

Οι βασικοί νόμοι τής ηλιθιότητος (πόρισμα) (28/06/2019 20:47)

Από τον Πέμπτο Βασικό Νόμο προκύπτει το εξής πόρισμα :

«Ο ηλίθιος άνθρωπος είναι πιο επικίνδυνος από τον κακοποιό».

tasos (30/06/2019 10:47)

Ωραία αυτά τα περί ηλιθίων. Γάντι ταιριάζουν στην απερχόμενη δημοτική αρχή.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Ήρεμα, παιδιά, γράψτε τα επιχειρήματά σας χωρίς τα... υπόλοιπα, δεν χρειάζονται...

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: ΑντιΠαπάρας
Στους παπάρες συμπεριλαμβάνεσαι κυρίως εσύ. Αν και η περίπτωσή σου είναι αυτή του αρχιπαπάρα. Και για να δεις ότι εισαι αρχιπαπάρας, σε ρώτη...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@10.21 Πιο ατυχές σχόλιο έχω καιρό να διαβάσω. ΠΡΩΤΟΝ δεν είμαι διοίκηση, που τα βρήκατε αυτά; Διοίκηση είναι όσοι εξελέγησαν από του ςπολίτ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Ανώνυμος
Επί χρόνια, στηλιτεύατε την πρακτική των απ' ευθείας αναθέσεων. Επί Βασιλόπουλου και επί Βούρου, δημοσιεύατε συνεχώς αποσπάσματα από την "Δι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Ανώνυμοs
@Κωστας (29/02/2024 18:16) ο Κόκκαλης ρε φίλε τι σου φταίει; Κοτζάμ υπογειοποίηση με πινακίδα "ιντρακατ" κοσμεί τα συνοδά του ναού. Γιατί δε...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Τιειναιαυτοιρε!!!!!
@17.10 Μέσω διαδικτύου αδελφέ δεν γίνεται έλεγχος !Αντί να καθεσαι να τα ξύνεις στον καναπέ πήγαινε σε ενα Δ.Σ. και ζητά από κάποιον σύμβουλ...

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας ( χωρίς αντί) Τι μας κρυβεις παπάρα; Πώς κρίθηκε και δεν το είπες στους αρμόδιους να τον καταργήσουν; Μπορούσαν οι προηγουμενοι να...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@18.42 Σε άλλη πόλη ζεις, ή -αν ζεις σε αυτήν- θα πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να επισκεφθείς οφθαλμίατρο......

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Ωιμέ!
@Τιναυτοιρε!!!!! Τέτοια παραγωγικότητα μέσα σε δύο μηνες (ένα λογότυπο με ανάθεση και μια διαπίστωση για έλλειμμα κι αυτή αν στέκει) είναι π...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Gr. Des.
ΠΡΟΒΟΚΆΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ 28/02/2024 22:14 Σεβαστό το γούστο σου για το λογότυπο. Άλλωστε, "περί ορέξεως, κολοκυθόπιτ€ς", που 'λεγαν οι παλιο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Κωστας
@ προβοκάτορας (28/02/2024 11:57) Τώρα το γύρισες στο δωρεάν κ καταπληκτικό μουσείο που ήδη υπάρχει σε αντίθεση με το μουσείο του γηπέδου πο...

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: ΑντιΠαπάρας
@ 09:10 Ο θεσμός έχει κριθεί. Δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα και πουθενά από τότε που καθιερώθηκε. Είναι απλά ένα έμμισθο βόλεμα και ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: yOuR_NiGhTmArE
@ (29/02/2024 08:54) Είσαι σοβαρός; Φυσικά και θα ρωτάνε οι πολίτες που πηγαίνουν τα χρήματα του δήμου, ανεξαρτήτως του δημοτικού συμβουλίου...

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: Ανωνυμος
Τον θεσμό τον κρίνεις αφού περάσει το χρονικό διάστημα λειτουργίας του και όχι πριν ακόμα εγκριθεί η τοποθέτηση της εκλεγεισας! Και εν πάσι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Τιναυτοιρε!!!!!
@11.57 Ουδείς θα ασχοληθεί με τις παπάρες που ρωτάς και πολύ καλά θα κάνει! Για φαντάσου να αρχίσει μια φάμπρικα στο διαδυκτιο μετάξυ ανωνύμ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©