Τετάρτη 28.02.2024,  

Μια λαμπρή ευκαιρία...

Δημοσιεύτηκε στις 27/05/2019 στην κατηγορία Γνώμες  |  55 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου στα χέρια, νομίζω ότι είναι ώρα να καταγράψω τα πρώτα μου συμπεράσματα:

 

Το δίδυμο Βούρου- Βασιλόπουλου, που ήταν το επικρατέστερο για τη δεύτερη Κυριακή, επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, το ποσοστό Βούρου δείχνει ότι οι δυνάμεις που κίνησαν όλη αυτή την υποψηφιότητα έχουν την ισχύ να την επιβάλουν ως το τέλος. Μια ματιά και στη σταυροδοσία, θα επιβεβαιώσει αυτό που γράφω εδώ.

 

Οι δυνάμεις αυτές είναι πια ξεκάθαρο ότι έχουν τη δυνατότητα –και την αποφασιστικότητα- να πιέσουν τόσο τον τρίτο Παντελή Γρετζελιά, όσο και τον τέταρτο Χάρη Τομπούλογλου να στηρίξουν φανερά ή κρυφά την υποψηφιότητα Βούρου στην επαναληπτική εκλογή. Μόνη ελπίδα του Άρη Βασιλόπουλου οι δυο που έμειναν έξω από τον δεύτερο γύρο, να μην πείσουν την κύρια μάζα των εκλογέων που τους ψήφισαν την πρώτη Κυριακή.

 

Για να το πω αλλιώς, η διαφορά των 6 μονάδων μεταξύ Βούρου – Βασιλόπουλου είναι ένα πρώτο μειονέκτημα για τον σημερινό δήμαρχο. Ένα δεύτερο είναι ότι ο Βούρος έχει δεξαμενές «έτοιμες», όπως περιέγραψα παραπάνω, να προστεθούν στο περίπου 29% της χθεσινής ημέρας. Αντίθετα ο Βασιλόπουλος έχει πολύ μικρότερες δεξαμενές, που δεν ξέρω πόσο κάποιος μπορεί να του τις προσφέρει, ή αν ο ίδιος ο σημερινός δήμαρχος πρέπει να τις βρει και να τις πείσει. Έργο βουνό.

 

Ο τρίτος Παντελής Γρετζελιάς έκανε μια προσπάθεια να περάσει στον δεύτερο γύρο, αλλά δεν τα κατάφερε. Πλέον, δυο πράγματα του απομένουν. Να παίξει ένα ρόλο που ο ίδιος θα συγκαθορίσει μέσα στο νέο δημοτικό συμβούλιο της απλής αναλογικής, αλλά και να «ψήσει» το γιο του Χρήστο, ο οποίος πρώτευσε σε σταυρούς προτίμησης. Βέβαια, άλλο να σε λένε Γρετζελιά κι άλλο να είσαι ο Γρετζελιάς. Αλλά αυτά μένει να τα δούμε, ας μην προτρέχουμε με τον νεαρό Χρήστο Γρετζελιά.

 

Για τον Τομπούλογλου, λίγα έχω να πω που δεν είπα προεκλογικά. Η γενική πολιτική του εικόνα είναι τόσο βεβαρημένη, που το εγχείρημα ήταν εξαρχής καταδικασμένο. Ο ίδιος προσπάθησε να μου αποδώσει ιδιοτέλεια, εμπάθεια κλπ σε αυτή μου τη διαπίστωση. Τώρα, ας κάνει το ίδιο και στο 86,98% των πολιτών που ψήφισαν, αλλά διάλεξαν ένα άλλο ψηφοδέλτιο. Του το έχω πει πολλές φορές, ας του το πω άλλη μια: Δεν είναι ο γιαλός στραβός...

 

Για τον Σερετάκη επίσης έχω λίγα να πω: Η επίδοσή του είναι μέσα στο αναμενόμενο διάνυσμα, καμία έκπληξη ούτε προς τα πάνω, ούτε προς τα κάτω. Αν ανοιγόταν λίγο και σε δεξαμενές εκτός ΚΚΕ, ίσως η επίδοσή του ήταν καλύτερη, μπορεί και πολύ καλύτερη. Αλλά αν αυτός και το κόμμα του είναι ικανοποιημένοι με αυτά τα ποσοστά, εμένα μου περισσεύει...

 

Ο Κωνσταντινίδης έκανε «χαμηλή πτήση». Δεν ξέρω γιατί δεν βρήκε στηρίγματα σε κάθε περιοχή, γιατί δεν γύρισε όλη την πόλη, πόρτα- πόρτα, να εξηγήσει ότι δεν υπάρχει άλλη νέα υποψηφιότητα, με μια ξεχωριστή αντίληψη για την αυτοδιοίκηση και την πόλη, κλπ. Αλλά το αποτέλεσμα πρέπει σαφώς να τον προβληματίσει. Κάτι λάθος έκανε, και αυτό το «κάτι» δεν είναι επουσιώδες.

 

Τέλος ο Κοπελούσος, έκανε αυτό που λέγαμε από την αρχή: Μάζεψε τους φίλους και γνωστούς του για να εκλέξει τον εαυτό του στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

 

Και τώρα;

 

Τώρα οι πολίτες αυτής εδώ της πόλης, διαιρούνται σε δυο ομάδες: Σε αυτούς που ψήφισαν κάποιον εκ των δυο οι οποίοι θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή, και στους άλλους που ψηφίσαμε κάποιον εκ των αποκλεισθέντων.

 

Οι πρώτοι επίσης διαιρούνται σε δυο κατηγορίες: Εκείνους που απλώς θα πάνε στην κάλπη και θα ξαναψηφίσουν τον υποψήφιο που προτιμούν για δήμαρχο, κι οι άλλοι που δεν θα περιοριστούν σε αυτό, αλλά θα κάνουν κι ενεργό αγώνα για να πείσουν όσους περισσότερους συμπολίτες μπορούν.

 

Όσο για εμάς, τους υπόλοιπους, που ψηφίσαμε κάποιον από τους συνδυασμούς που δεν θα εμφανιστούν στο δεύτερο γύρο, εμείς έχουμε μια λαμπρή ευκαιρία.

 

Ποια είναι αυτή;

 

Ας δούμε πρώτα τις εναλλακτικές: Η πρώτη είναι να πάμε για μπάνιο. Έτσι μειώνουμε το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές, αυξάνουμε την αποχή, δείχνουμε ότι δεν δίνουμε σημασία σε αυτό που είχε πει ο Πρωταγόρας: «Αν δεν ασχολείσαι με τα κοινά, αφήνεις τους χειρότερους από σένα να τα καθορίζουν», ή κάπως έτσι.

 

Η άλλη επιλογή είναι να πάμε και να πούμε σαν τον Πόντιο Πιλάτο «εγώ νίπτω τας χείρας μου» ρίχνω ένα λευκό ή άκυρο, βάζω μια μούντζα, γράφω επάνω κι ένα σύνθημα κι άσε τους άλλους να κανονίσουν ποιος θα βγει. Σε αυτούς απαντώ, πρώτον και πάλι με τη ρήση του Πρωταγόρα και δεύτερον με τη ρήση τη δική μου: Μα καλά, δεν ξέρετε ότι το σύστημα σας έχει «δεμένους»; Είτε λευκό ρίξετε, είτε άκυρο, ουσιαστικά βοηθάτε αυτόν που θα έλθει πρώτος. Τα άκυρα- λευκά στην ξεπεσμένη Δημοκρατία μας ΔΕΝ επηρεάζουν το συνολικό ποσοστό των ψηφισάντων (100%) επί του οποίου οι υποψήφιοι παίρνουν ο καθένα τα δικά του ποσοστά. Άρα, ο πρώτος παραμένει πρώτος, κι ο δεύτερος, δεύτερος. Τι κάνει, λοιπόν, το άκυρο-λευκό; Μια τρύπα στο νερό.

 

Κι ερχόμαστε στο δύσκολο δρόμο. Της απόφασης ως πολίτες, να ρίξουμε ένα από τα δυο ψηφοδέλτια στην κάλπη. Ένα από τα ψηφοδέλτια που μόλις μια εβδομάδα πριν, απορρίψαμε. Τι συμβιβασμούς πρέπει να κάνουμε; Πόσο νερό να ρίξουμε στην πολιτική μας συνείδηση;

 

Εγώ δεν διανοούμαι να πω σε κανέναν τι να κάνει. Θα γράψω απλώς δικές μου σκέψεις. Την Κυριακή πίσω από το παραβάν θα έχω να διαλέξω ανάμεσα σε έναν δήμαρχο που με απογοήτευσε (ειδικά εμένα προσπάθησε να με εξοντώσει, τόσο μυαλό κουβαλάει) κι έναν υποψήφιο δήμαρχο που δεν γνωρίζει την πόλη κι ήλθε κυριολεκτικά «φυτευτός».

 

Λίγο πιο λιανά:

 

Έναν που δοκιμάστηκε κι απέτυχε, κι έναν άλλο που δεν θέλω να δοκιμαστεί γιατί... ας μην τα ξαναγράφω, τα έχω γράψει. Φυτευτός δήμαρχος σημαίνει ότι κανένας από τους πραγματικά ντόπιους δεν μπορεί. Κι αυτό, δεν το μπορώ εγώ...

 

Αδιέξοδο, πάμε πάλι:

 

Μήπως πρέπει να λάβω υπόψη μου την ετυμηγορία των συμπολιτών μου της πρώτης Κυριακής; Δηλαδή εγώ λέω ότι ο Βασιλόπουλος απέτυχε, αλλά βλέπω ότι η πόλη τον θεωρεί καταλληλότερο λχ από τον Γρετζελιά που έκανε τρεις θητείες κι έχει ένα καλό όνομα στην πόλη. Μήπως, δηλαδή, το δικό μου «απέτυχε» έχει να κάνει και με τον πόλεμο που μου έκανε, κι ο οποίος πόλεμος είναι αυθεντικό δείγμα αυταρχισμού;

 

Από την άλλη, όμως, κι ο απέναντι, δεν φτάνει που ως πέρυσι ερχόταν στην πόλη μόνο για τουρισμό (κι ούτε καν γι αυτό...), αλλά έχει μαζέψει και την Μικτή Παλαιών Αντιδημάρχων, ατόμων δηλαδή που πηδούν από το ένα ψηφοδέλτιο στο άλλο, δηλαδή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους «επαγγελματίες δημοτικοί παράγοντες». Μου είναι πρόβλημα ο Βούρος, μου είναι και το επιτελείο του.

 

Γιατί, το επιτελείο του Βασιλόπουλου είναι καλύτερο; Από τους 7 που εκλέγει, ζήτημα είναι αν σε ένα σοβαρό δημοτικό συμβούλιο έχουν θέση οι μισοί. Κάτι αμελέτητα υποπόδια, κόκκοι άμμου του σταλινισμού, ξύλα απεκέλητα, αγράμματοι κι αμόρφωτοι, που μόνο να βρίζουν και να ειρωνεύονται ξέρουν, σε κάνουν να τρέχεις μακριά χιλιόμετρα...

 

Δεν βγάζω άκρη σήμερα. Ευτυχώς έχω ακόμα 5 μέρες.

 

Θα επανέλθω...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Υποχρέωση κάθε δημοκράτη η ήττα του Άρη Βασιλόπουλου

 

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα

 

Ο Παντελής Γρετζελιάς σε ρόλο «Ελ Σιντ» ποντάρει στο συναίσθημα, όχι στη λογική

 

«Βουνό» τα εμπόδια στο δρόμο του Χάρη Τομπούλογλου προς τη δημαρχία

 

Οι δημοκρατικοί πολίτες αντιστέκονται σε φασιστικού τύπου πιέσεις

 

Αν δεν μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...

 

Για άλλη μια φορά τα φασισταριά της πόλης επιτέθηκαν εναντίον της τοπικής ΝΔ

 

Εκλογές με ομάδες

 

Άσπρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, κοκορίκο

 

Κάποιοι, από το ημίφως...

 

Ο ένας τώρα «θυμήθηκε» τους πολίτες, ο άλλος... ούτε τώρα!

 

Σκάσε και ψήφιζε...

 

Προεκλογικό σκηνικό, κομμένο και ραμμένο...

 

Ντροπή, μια λέξη άγνωστη στη δημοτική Αρχή

 

Βαρεμάρα...

 

Ο Στράτος Διονυσίου παρεμβαίνει στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας...

 

Ο Γιώργος Νταλάρας, παρεμβαίνει στην προεκλογική περίοδο

 

Ο Γιώργος Ζαμπέτας παρεμβαίνει -κι αυτός- στις εξελίξεις στην πόλη μας

 

Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης

 

Προαναγγελθέν ναυάγιο για την Αυτοδιοίκηση ο νέος Εκλογικός Νόμος

 

Προεκλογικός διάλογος, περί... όνου σκιάς

 

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε...

 

Ούτε τους χομπίστες, ούτε τους τουρίστες

 

«Τη μια τη λέγαν Αφροδίτη, και την άλλη Αφροδίτη επίσης»

 

Τυφλοί τα τ' ωτ' τον τε νουν τα τ' όμματα...

 

Μόνη χαμένη, η πόλη...

 

ΑΕΚ - Άρης...

Γράψτε την άποψή σας

Νικος (27/05/2019 23:06)

Εχεις ενα δημαρχο. Αυτος κατεβαινει ξανα και ερχεται δευτερος με μεγαλη διαφορα απο τον πρωτο. Αυτος ο δημαρχος αποδοκιμαστηκε και μαλιστα αποδοκιμαστηκε σκληρα παιρνοντας ενα ποσοστο 23%. Οι καλοι δημαρχοι που ειναι εν ενεργεια σπανια ερχονται δευτεροι και μαλιστα με τοσο μικρο ποσοστο. Αν ηταν καλος δημαρχος θα επαιρνε πανω απο 30%. Χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα ειναι ο Πελετιδης του ΚΚΕ στην Πατρα. Πηρε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο στην πρωτη κυριακη απ' οτι πηρε την πρωτη κυριακη του 2014.

O ΓΟΥΝΑΡΑΣ (27/05/2019 23:30)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΟΥΤΕ 5 ΑΙΩΝΕΣ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ... ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΧΩ. ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΔΙΟ ΓΗΠΕΔΙΚΩΝ-ΑΝΤΙΓΗΠΕΔΙΚΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Η ΙΔΙΑ...(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ).ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ,"ΜΙΚΤΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ".

ΝΦ (27/05/2019 23:49)

Τα προβλήματα της πόλης δεν είναι πυρηνική επιστήμη. Καλό θα ήταν ο Βούρος να μην απουσίαζε τόσα χρόνια αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να δώσει λύσεις σε προβλήματα που οι προηγούμενοι τα έβαζαν κάτω από το χαλί. Το θέμα είναι να έχει το μυαλό και τη διάθεση να τα λύσει και όχι ο τόπος κατοικίας του.

ΒΕΒΑΙΑ (28/05/2019 00:02)

απο ολο το τελευταιο εξαμηνο,πρωτη φορα συμφωνω μαζι σου

Dimosiografos (28/05/2019 00:06)

Καλό είναι να γράφεις αφού τελειώσει το γεγονός. Ετσι για τη ρημάδα την τέχνη.

Μνήμη (28/05/2019 00:07)

Ο νυν δήμαρχος, καλός ή κακός δεν θα το πω τώρα, για πρώτη φορά μετα από πάρα πολλά χρόνια καταφέρνει να μπει στον δευτερο γύρο. Αν θυμάμαι καλά ο τελευταίος ήταν ο Γρετζελιάς το μακρινό 2002. Αυτό με βάση την πολύ καλή σας ανάλυση λέει πολλά. Σε μία πόλη που δεν διστάζει να τιμωρεί με τον χειρότερο τρόπο τους δημάρχους της να δίνει ένα τέτοιο ποσοστό κάτι λέει ( με άυξηση των ψήφων και με ενα οργανωμένο σύστημα απέναντι). Το σίγουρο είναι οτι χρειάζεται σκέψη και λογική και όχι το θυμικό. Αναμένω με αγωνία τη συνέχεια. Και πάλι μπράβο για την ανάλυση. Κυρίως γιατί πάνω από το προσωπικό βάζετε το καλό της πόλης μας όπως πάντα.

αρα (28/05/2019 00:16)

οι "αγραμματοι," αμετανοητοι σταλινιστες που εθιζονται σιγα σιγα σε κατ επαγγελμα εμμισθους , μακροβιους(5+4χρονια)εξουσιαστές με τον τεως της "γενοβας2000'"(κατι σαν ιταλικα εξαρχεια)
ή
οι κατ' επαγγελμα ΗΔΗ εθισμενοι εμμισθοι αντιδημαρχοι γυρολογοι με τον τουριστα perfomer που δηλωνε οτι χρωσταει;;
αποριπτεται η αποχή,ακυρο ,λευκο!
η αποφαση δυσκολη

Διαμαντής Σεϊτανίδης (28/05/2019 00:18)

@00.02

Χαχαχα να το κοιτάξεις αυτό, μην το αφήσεις...

Φιλαδελφειος-Χαλκηδονιος (28/05/2019 00:37)

ΟΛΟΙ ΒΟΥΡΟ!!!

τα παραλέτε (28/05/2019 00:51)

Είναι πολύ απλό και ας σας φαίνεται δύσκολο.

Για τις ιδέες μας ψηφίσαμε την 1η Κυριακή.
Εκεί καταγράφηκε και η πραγματική δύναμη του καθενός στην πόλη.

Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε να βγάλουμε αυτόν που έχουμε βάσιμες ελπίδες να κάνει την πόλη μας καλύτερη από τη σημερινή εικόνα της.

Ο ένας είναι δοκιμασμένος και αποτυχημένος. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αποδείξει κάποιος αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο.
Δήμος - Περιφέρεια και Κυβέρνηση με ανθρώπους του ίδιου κόμματος. Αντί να γίνουμε Παρίσι γίναμε Μπαγκλαντές.
Τόση ανικανότητα!

Ο άλλος τώρα, ο Βούρος, μπορεί να τον δοκιμάσουμε και να αποδειχθεί ακόμα μία πατάτα.
Όσες πιθανότητες έχει να αποτύχει, άλλες τόσες πιθανότητες έχει να ομορφύνει την πόλη.

Απλά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ένας από τους δυο πρέπει να βγει πρώτος.

@Φιλαδελφειος-Χαλκηδονιος (28/05/2019 00:55)

Εννοείται ΟΛΟΙ ΒΟΥΡΟ. Θα συγκρίνουμε τον αποτυχημένο με κάποιον που δεν έχει κριθεί;

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΑϊΤΑΝΑ (28/05/2019 01:16)

Εσείς που λέτε ΟΛΟΙ ΒΟΥΡΟ και ΜΟΝΟ ΒΟΥΡΟ γιατί δεν λέτε Γαϊτανά;;;
Η σύνθεση της Γαϊτανά είναι ο Βούρος με κάτι μικροπροσθήκες από αλλού.
Άν ο Βασιλόπουλος είναι αποτυχημένος η παράταξη του Βούρου κι αν είναι!!! Τι θα κάνει ο Βούρος όλους αυτούς τους καταστροφείς της πόλης τους αντιδημάρχους της Γαιτανά που ούτε ρολόι της ΕΥΔΑΠ δεν θα είχε ο Δήμος αν έμεναν κάνα μήνα παραπάνω;;; Θα τους αλλάξει με μαγικό ραβδάκι;;;

Ανώνυμος (28/05/2019 02:38)

Τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου στους 321 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ που ψήφισαν μία ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Ανθή.
Δημιουργείται έτσι μια παράδοση με το επώνυμο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ αφού κι ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ο Βασίλης ψηφίστηκε από 213 Χαλκηδονιώτες το 2014 χωρίς να τον ξέρουν ή να τον έχουν δει ποτέ.
Eξαίρεση ο παλιός πρόεδρος του δσ επί Γαϊτανά, ο Γιώργος ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ο οποίος ήταν υπαρκτό πρόσωπο.

Δημοτης (28/05/2019 06:55)

Θα το γραψω πολυ απλα.Σε ολη την ελλαδα εκλογες,δημους,περιφερειες ακομα και στην κοκκινη νεα ιωνια οι συριζαιοι εφαγαν απιστευτες εκλογικες φαπες και εδω θα ξαναβγαλουμε δημαρχο καποιον που δεν ειναι ουτε καν συριζα αλλα ανταρσια?Ε τοτε σε αυτη την πολη ειμαστε ολοι για κλωτσιες και αξιοι της μοίρας μας .

Ανωνυμος 1 (28/05/2019 07:22)

Θλίψη και μόνο θλίψη προκαλεί το νεο πολιτικό προσωπικό που εξελέγει την Κυριακή!
Γραμματέαςλ της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ κάτω από την σκέπη επισκέπτη μνημονιακου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ δίπλα σε ηγετικό στέλεχος της νεολαίας(;) Καρατζαφυρερ θα συνεργαστεί με σκληρό δεξιό καθώς επίσης με πασοκοδεξιους αχυρανθρωπους της Χαλκηδόνας!
Κοινός στόχος! Οι εντολές Μελισσανιδη τις οποίες θα μεταφέρει η ΨΗΦΙΣΘΕΙΣΑ παντελώς άσχετη με τον τόπο μας υπεύθυνη Δ σχέσεων της ΑΕΚ!
Ατην άλλη μεριά επικεφαλής που δεν φέρνει εμπόδια στην καταστροφή της πολης που ψηφίζει η κυβέρνηση που τον στηριζει διότι θέλει να κυκλοφορεί χωρίς να κινδυνεύει!!!!!!!
Πάρα πολύ λίγος!!!! Ελαχιστοτατος ο επαναστάτης!
Θα συνεχίσω την αποτίμηση......

Ανωνυμος 1 (28/05/2019 08:44)

Ελεος με την κλάψα για τον Βούρο και τους συνεργάτες του. Ηταν ΠΑΣΟΚ ήταν το ένα ήταν το άλλο. Λες και οι υπόλοιποι υποψήφιοι και οι συνεργάτες τους εμφανίστηκαν στην πολιτική με παρθενογένεση. Ξαφνικά κανείς δεν ήταν ΠΑΣΟΚ, δεν στήριξε μνημόνια. Ηταν όλοι μοναχοί στο Άγιο Όρος.

@ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΑϊΤΑΝΑ (28/05/2019 01:16) (28/05/2019 08:51)

Ο Βούρος αν εκλεγεί θα πάρει τις δικές του αποφάσεις. Ούτε Γαϊτάνα είναι ούτε κάτι άλλο. Αν η Γαϊτάνα ήταν αδιάφορη φυσιολογικό ήταν να ακολουθήσουν και οι συνεργάτες της. Θα κριθεί για τη δική του διοίκηση και για τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσει και θα κατευθύνει τους συμβούλους του.

Μόνο Βούρο (28/05/2019 09:23)

Όσο και να χτυπιέστε και να αγωνιάτε για να βρείτε τρόπο να αποδομήσετε τον Βούρο πετυχαίνετε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Ο Βούρος δεν θα κριθεί σήμερα απο μερικά τσιράκια του Βασιλόπουλου αλλά απο την αποτελεσματικότητά του στη διοίκηση του Δήμου.

ΝΦ (28/05/2019 09:41)

Ανυπομονώ εφόσον εκλεγεί ο Βούρος να περάσει ο καιρός και να αλλάξει μορφή η πόλη μας. Γιατί αυτό θα γίνει είτε βοηθήσει πολύ ο Βούρος είτε λιγότερο. Ανυπομονώ να δω το Άλσος με ζωή, με απομάκρυνση των αδέσποτων, με κάλυψη των κενών με νέο πράσινο και ένα τεράστιο καθαρό χώρο για βόλτα και αναψυχή που θα ξεκινάει απο τη νέα μεγάλη πλατεία στη Φωκών και θα καταλήγει στο νέο Κένταυρο που θα μας θυμίσει τα όμορφα χρόνια του παρελθόντος. Μαυρίστε τον εραστή του σταθμού μεταφόρτωσης και της βρωμιάς.

@Ανωνυμος 1 (28/05/2019 09:53)

Χίλιες φορές καλύτεροι οι υποψήφιοι του Βούρου απο τους αριστεροφασίστες του Βασιλόπουλου.

Έχουμε γεμίσει με κλώνους του Λένιν σ' αυτή τη πόλη (28/05/2019 10:07)

@07:22

Όταν διαβάζω -δήθεν- εξ αριστερών κριτική στον Βασιλόπουλο πραγματικά με πιάνουν τα γέλια.
Ειλικρινά δεν ξέρω πως την φαντάζονται ορισμένοι την "αριστερά" και την "επανάσταση".

Δηλαδή ο "ελαχιστότατος", κατά την αποτίμησή σου, "επαναστάτης" τι θα έπρεπε να είχε κάνει κατά τη γνώμη σου που δεν το έκανε... "για να αποτραπει η καταστροφη της πολης" από τους νόμους της κυβέρνησης που τον στηρίζει ;
Να μπουκάρει στο Μαξίμου ή στη Κουμουνδούρου με καλάσνικοφ ;
Να βάλει φουλ φεις και να πηγαίνει στα Εξάρχεια να πετάει μολότωφ στο σπίτι του μπαρμπα Αλέκου του Φλαμπουράρη μαζί με τους α/α ;

Απλά μαθηματικά (28/05/2019 11:29)

Με τόση υπερπροβολή ο Βούρος εδώ και λίγους μήνες που προσγειώθηκε στη πόλη μετά από τριανταπέντε χρόνια, με όλο το "πολιτικό" προσωπικό που έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη για την τοπική εξουσία, με άπειρες υποσχέσεις για... δουλειές και... κυλικεία, με τη συνεργασία μέρους της δεξιάς-ακροδεξιάς με το ΠασοΚινάλ και με τις πλάτες ενός project που αντιλαμβάνεται την πόλη ως μέρος ενός concept αδιαφορώντας για τους πολίτες, κατάφερε να πάρει με το στανιό 29,45%.

Αυτό το ισχνό ποσοστό το πήρε, έχοντας απέναντι μια παράταξη που όχι απλά δεν έχασε αριθμούς ψήφων αλλά πήρε και περισσότερες από την προηγούμενη φορά και περισσότερες κι απ' τον Σύριζα στις ευρωεκλογές.

Που σημαίνει απλά ότι εδώ μοντέλα τύπου "Βόλος" ή "Πειραιάς" δεν έχουν τύχη.

Λαμπρή ευκαιρία για όλους (28/05/2019 11:39)

Μια λαμπρή ευκαιρία (κατά τον τίτλο του άρθρου) είναι κατά τη γνώμη μου, να κάνει επιτέλους μια διοίκηση ένα ολοκληρωμένο έργο δύο θητειών, χωρίς συνεχή ανά τετραετία ανεβοκατεβάσματα που έχουν ταλαιπωρήσει.

Μια λαμπρή ευκαιρία για τους Φιλαδελφειώτες-Χαλκηδονιώτες να δείξουμε ότι δεν είμαστε nomisterakia.

Μια λαμπρή ευκαιρία για τον Βασιλόπουλο να ολοκληρώσει αυτά που σχεδίασε αυτά τα χρόνια νοικοκυρεύοντας το ταμείο, απαλλαγμένος από βαρίδια παλαιοπαράγοντες με μηδενική όπως περίτρανα απεδείχθη επιρροή που ντύνουν διαχρονικά τα κομπλεξάκια τους με ιδεολογικό μανδύα και πολιτικές καταγγελίες και ζούνε με τις αναμνήσεις τους αποκομμένοι από την εποχή,

Μια λαμπρή ευκαιρία για τον Γιάννη Βούρο να μάθει και να αγαπήσει τη πόλη από τα έδρανα της αντιπολίτευσης αποδεικνύοντας ότι δεν εμφανίστηκε ευκαιριακά.

KILL BILL (28/05/2019 11:58)

Αν και πολιτικά, σε περίπτωση που η γη είναι επίπεδη, βρισκόμαστε σε διαφορετικά άκρα, το συγκεκριμένο άρθρο όπως και το ''Τί θα ψησίσω'', θεωρώ ότι αποτυπώνουν ακριβώς τις σκέψεις μου(μην ανησυχείς, όπως ανέφερες και σε κάποιον παραπάνω, θα το κοιτάξω και εγώ χαχαχα). Προσωπικά λέω να δώσω ακόμη μία ευκαιρία στον Άρη, μήπως βάλει μυαλό(όχι ότι το πιστεύω,απλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία). Ευκαιρία την οποία είχαν πολλές φορές μέλη της Μικτής Παλιών Αντιδημάρχων, του συμπαθή-καλλιτεχνικά- Τουρίστα, χωρίς να την αξιοποιήσουν.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: (28/05/2019 11:58)

ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ (ΣΤΟ ΠΑΡΆ 2΄) ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?
ΚΑΙ... ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΤΟΤΕ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ?
ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ!

Ανώνυμος (28/05/2019 12:06)

@Δημοτης (28/05/2019 06:55)

Μπορεί να δηλώνεις "Δημοτης" αλλά είσαι βαθιά νυχτωμένος και η σύγκριση που κάνεις κωμικοτραγική χωρίς ίχνος γνώσης της τοπικής πραγματικότητας.
Ο Βασιλόπουλος πήρε περισσότερα ψηφοδέλτια από την προηγούμενη φορά. Δεν είναι μέλος του Σύριζα εδώ και καιρό. Στηρίζεται από το Σύριζα και δεν θυμάμαι να έχει κάνει δήλωση προσχώρησης στην Ανταρσυα.

Αυτή τη χρονική στιγμή όμως, ο Βασιλόπουλος στηρίζεται από τους πολλούς Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες που έχουν μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια ως άνθρωποι. Αριστερούς, Κεντρώους, Δεξιούς που δεν γουστάρουν ένα τύπο που περιφρονεί τη πόλη, τοποθετώντας επικεφαλής έναν απόντα μνημονιάκια και εκλέγοντας στο δσ μια υπάλληλό του πανάγνωστη, αφήνοντας έξω Φιλαδελφειώτες που έβαλαν πλάτη.

Κοιαίστωρ (28/05/2019 12:18)

@ O ΓΟΥΝΑΡΑΣ

Καλά! Μην ορκίζεσαι ότι θα απέχεις... :)
Δεν είσαι από... εκείνους που μπορούν να ανεχτούν εύκολα λουμπενοειδείς καταστάσεις...
Το έχεις αποδείξει παλαιόθεν.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (28/05/2019 12:19)

@11.58
Μόνη μου ένσταση είναι ότι με τοποθετείς σε άκρο. Είναι λάθος. Δεν ξέρω αν είσαι κομμουνιστής, αλλά αν είσαι κι αν διαβάζεις, σίγουρα έχεις στη βιβλιοθήκη σου ένα ββιβλίο του μπάρμπα μου. Μισοί- μισοί είμαστε στην οικογένεια. Άλλο σθεναρή υποστήριξη των ιδεών που θεωρώ σωστές, άλλοα "άκρο". Ως εκ τούτου, διαμαρτύρομαι.

Εξ Ακανθώνος (28/05/2019 12:57)

Αν είχαν άλλον έναν ποδοσφαιριστή κάτι μπορεί να έκαναν.
Τους λείπει όμως ο τερματοφύλακας που στον συνδυασμό του Βασιλόπουλου
είναι όλος ο ΛΑΟΣ της Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας

KILL BILL (28/05/2019 13:10)

@ Διαμαντής Σειτανίδης

Διευκρίνηση λοιπόν: Δεν σε τοποθετώ στα άκρα, ούτε άλλωστε και εγώ ανήκω εκεί. Απλά ήθελα να πω ότι άνθρωποι αντίθετα ιδεολογικά, υπάρχουν στιγμές που συγκλίνουν στις απόψεις. Καλό νομίζω ότι είναι αυτό!

Δημοτης (28/05/2019 13:18)

Τοσα χρονια τα ιδια τρολ γραφουν που πεφτουν παντα εξω.Δεν θα γινει ποτε γηπεδο,κοροιδευει ο Μελ ,δεν θα βγει ποτε οικοδομικη αδεια ,δεν θα αρχισει η δευτερη φαση ,δεν θα ξεκινησει η υπογειοποιηση.Ο Βουρος δεν θα βρει την ψηφο του,θα βγει τριτοτεταρτος θα κανει ο Αρης περιπατο.Το 77 τοις εκατο αποδοκιμασε το εργο του και μας λενε οτι αυξηθηκαν τα ποσοστα του.Γαυροτρολ τελειωσατε με 7 δημοτικους συμβουλους και εχθρικη περιφερεια και κυβερνηση ο υποτακτικος του Μαρινακη τελειωσε.

Δημοτης (28/05/2019 13:27)

Η πολη ηδη ξεβρωμισε.Με δεκα δημοτικους συμβουλους η πολιτων πολιτεια εχει στον δημο την μεγαλη πλειοψηφια.Τα δεκανικια του επισκεπτη καναλιών που οι ιδιοκτητες τους διωκονται για εμπόριο ναρκωτικων πρωην δημαρχος νεας ιωνιας,Δουρου,συριζα εχουν πια περασει στο περιθωριο μετα την εκλογικη φαπα της κυριακης.Χωρις συμμαχους πουθενα με μολις εφτα δημοτικους συμβουλους ειναι πια εντελως ανισχυρος.Ο χαρτης στην πολη μας αλλαξε οριστικα απο την κυριακη και απορω πως καποιοι ακομα δεν το εχουν παρει χαμπαρι.Απο την κυριακη επιστρεψαμε στην κανονικοτητα.

Anonymous (28/05/2019 13:31)

2014 : Βασιλόπουλος 3300 + Αγαγιώτου 1700 = 5000 ψήφοι
2019 : (Βασιλοπουλος + Αγαγιώτου) = 4100 ψήφοι

Κατά τα άλλα άνοδος.....Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

@Λαμπρή ευκαιρία για όλους (28/05/2019 11:39) (28/05/2019 13:42)

Ποιο έργο 2 θητείων βρε κακομοίρηδες; Θα γκρεμίσει το γήπεδο και θα επιστρέψει στη θέση του το σταθμό των απορριμματοφόρων μέσα στο Άλσος. Μόνο γι αυτά αγωνίστηκε στην πρώτη θητεία και ούτε αυτά δεν κατάφερε. Ο ορισμός του αποτυχημένου. Μεγάλη ξεφτίλα των ψηφοφόρων της πόλης που τον έστειλαν έστω στο β γύρο.

@Εξ Ακανθώνος (28/05/2019 12:57) (28/05/2019 13:46)

Ναι παρακαλούμε όλο τον λαό της ΦΧ να στηρίξει τον ανεπάγγελτο αποτυχημένο επαναστάτη Βασιλόπουλο. Σκεφτείτε ότι έχει ένα έργο να ολοκληρώσει. Πρόκειται για τη βίλα του που χωρίς το μισθό του Δημάρχου δεν θα τελειώσει ποτέ. Γιατί στον αποτυχημένο ανεπάγγελτο ούτε δουλειά ντιλίβερι δεν πρόκειται να του εμπιστευτεί κανένας στην πόλη. Βοηθήστε έναν συμπολίτη μας σε απόγνωση.

@Δημοτης (28/05/2019 13:18) (28/05/2019 13:49)

Τα τρολ συνεχίζουν να πέφτουν έξω και εμείς να διασκεδάζουμε με τα χάλια τους. Τώρα και καλά θεωρούν μικρό το ποσοστό του Βούρου που όπως έλεγαν δεν θα έμπαινε ποτέ β γύρο.

Νικος (28/05/2019 14:34)

Αυτο με το κακο και μνημονιακο ΠΑΣΟΚ που επικαλουνται οι συριζαιοι τι πλακα εχει. Μνημονια ψηφισε και ο συριζα και μαλιστα το τριτο και χειροτερο το εφερε μονος του ετσι οπως τα εκανε το α' εξαμηνο του 2015. Οι πλειστοι ΠΑΣΟΚοι που εχουν παει στο συριζα ειναι ας πουμε εξαγνισμενοι, ενω αυτοι που παρεμειναν στο ΠΑΣΟΚ ειναι οι διεφθαρμενοι. Συντροφοι, οι ΠΑΣΟΚοι που μαζεψατε ειναι καρεκλοκενταυροι και αρα πιο κοντα στο να ειναι λαμογια. Αυτοι που εμειναν πισω στο μικρο ΠΑΣΟΚ μου φαινονται απειρως πιο εντιμοι απο τους αλλους. Ειμαι ενα παραδοσιακος κεντρωος που εχει σταματησει να ψηφιζει ΠΑΣΟΚ απο το 2009. Οχι για τα μνημονια αλλα για να καθαρισει ο χωρος απο τους πολλους καρακλοκενταυρους.

Ανώνυμος (28/05/2019 14:36)

@ Anonymous (28/05/2019 13:31)

Κάνε μας τώρα κι ένα λογαριασμό πόσο "Τόμπυ" έχεις μέσα; Εδώ σε θέλω.

Εξ Ακανθώνος (28/05/2019 16:12)

@28/05/2019 13:46)
Είμαι ο πιο φτωχός βουλευτής λέει σε συνέντευξη του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος και κάνει λόγο για για τα χρέη του, αλλά και για όσα έχασε από την ενασχόληση του με την πολιτική.
Πηγή: iefimerida.gr -
και μετά έγινε πλούσιος ; η μήπως τώρα περιμένει.;

@Ανώνυμος (28/05/2019 14:36) (28/05/2019 16:29)

Οσο και εσυ καπιταλισμό και δεξιά. Σας έγειρε η καρέκλα προς τα δεξιά και ψάχνετε αποκούμπι. Δεν πειράζει, χούντα είστε τη Δευτέρα σπίτια σας

Φωνή της λογικής (28/05/2019 21:05)

Ξεπερνώντας τα σχόλια διαφόρων που δεν ξέρουμε ποιοι είναι ώστε να εξηγήσουμε τον φανατισμό τους υπερ ή κατά της μιας ή της άλλης πλευράς θα προχωρήσω στην ουσία.
Ναι ο Βούρος έλειπε πολλά χρόνια απο την πόλη, ναι δεν βρίσκεται σε ηλικία για να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα σαν Δήμαρχος, ναι δεν έχει και τους καλύτερους συνεργάτες.
Αλλά με τίποτα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Βούρο που δεν έχει δώσει δείγμα γραφής με τον Βασιλόπουλο που απέτυχε και δίχασε.
Δεν ήταν ο Βασιλόπουλος Δήμαρχος όλων των πολιτών της ΝΦ και της ΝΧ. Επέλεξε μια πλευρά και ξεπέρασε τα όρια στις αντιπαραθέσεις του. Αν είχε συνεργαστεί με την ΑΕΚ μόνη ωφελημένη θα ήταν η πόλη.
Μπορεί ο Βούρος να είναι καλύτερος μπορεί και όχι. Αλλά δεν θα τον κρίνουμε σήμερα. Μόνο απο το έργο του μπορούμε να τον κρίνουμε όπως κάναμε και με τον Βασιλόπουλο.

Ερώτηση προς Διαμαντή (28/05/2019 21:11)

Τι ακριβώς γίνεται μετά τις φετινές εκλογές με τις αλλαγές στην εκλογή των δημοτικών συμβούλων;
Πρέπει για κάθε απόφαση να υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία αλλιώς δεν περνάει;
Δηλαδή αν μια παράταξη με πολλούς συμβούλους δεν συμφωνεί με τίποτα δεν θα προχωράει τίποτα;
Είναι όλοι οι Δήμαρχοι, οι παρατάξεις και κατ επέκταση οι πολίτες όμηροι κάποιων συμβούλων που θα λένε ή θα γίνει το δικό μας ή τίποτα;

Giannisneafil (29/05/2019 02:54)

Τα τρολ της ΑΕΚ που δεν περίμεναν να βγει ο Βασιλόπουλος! Όχι περιμένουμε τον χρεωμένο κάτοικο Βριλησσίων να σώσει το δήμο μας! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

https://www.news.gr/lifestyle/gossip/article/293601/voyros-pernao-exo-apo-trapezes-kai-nomizo-oti-hty.html

Διαμαντής Σεϊτανίδης (29/05/2019 08:22)

@21.11
Έτσι είναι για τη μεγάλη πλειοψηφία των θεμάτων. Χρειάζονται έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο με απόλυτη πλειοψηφία (18 θετικές ψήφοι)

@Giannisneafil (29/05/2019 02:54) (29/05/2019 08:39)

Ο χρεωμένος όπως λες ήταν και βουλευτής. Και οι περισσότεροι βουλευτές όχι μόνο δεν χρωστάνε αλλά με κάποιο τρόπο δημιούργησαν περιουσία. Δεν θα σας ζητήσει και συγνώμη ο Βούρος που δεν εκμεταλλέυτηκε τη θέση του για να λύσει μια και καλή το βιοποριστικό του πρόβλημα ούτε έβαλε τον γιό του στο δημόσιο σαν ΑΜΕΑ. Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που δεν επιδιώκουν τα αξιώματα όπως αυτό του Δημάρχου για να δίνουν αναθέσεις σε κολλητούς. Και συνήθως είναι αυτοί που δούλευαν μια ζωή και δεν τους τάιζε ο μπαμπάς για να το παίζουν μεγαλώνοντας αριστεροί επαναστάτες.

Φωνή του Βούρου (29/05/2019 08:48)

@21:05 Εντελώς λάθος το ψευδώνυμό σου. Εντελώς όμως!

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (29/05/2019 08:22) (29/05/2019 09:15)

Υποθέτω ότι έβλεπε ο Σύριζα πως η επιρροή του ιδιαίτερα στους δήμους είναι πολύ περιορισμένη και προτίμησε αφού δεν μπορεί να τους ελέγχει ό ίδιος να φτιάξει ένα νόμο ώστε να μην μπορεί να διοικήσει κανείς χωρίς την έγκριση της αντιπολίτευσης. Όσοι μετά απο αυτό περιμένουν έργα και ουσία είναι απλά ονειροπόλοι.

Μάντζ. (29/05/2019 09:17)

@ Νικος (28/05/2019 14:34)
Ποιος σου είπε οτι ολοι οι ψηφοφόροι ΔΠ είναι Συριζαίοι; Εγω δεν ειμαι, αλλα ψήφισα ΔΠ απο τη πρωτη. Το ιδιο έκαναν παρα πολλοι. Φάνηκε στις περισσότερες ψήφους που πήρε η ΔΠ απο το '14. Περισσότερες κι απ´ το Συριζα στις ευρωεκλογές κι αυτό δείχνει ότι ο Βασιλόπουλος ψηφίζεται πια κι από ψηφοφόρους άλλων πολιτικών χώρων ακόμα κι απ´ τη κεντροδεξιά, ενω ο Βουρος εχει περιοριστεί σε ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και δεξιά-ακροδεξιά. Οσο για τα μνημόνια και το Βουρο...
Ο Βουρος ηταν βουλευτής ΠΑΣΟΚ όταν ο Γιωργάκης πήγε στο Καστελόριζο για να μας ανακοινώσει τα χαμπέρια για το Δ.Ν.Τ και το 1ο μνημόνιο. Κι ο Γιαννάκης ψήφισε τα παντα, συμμετέχοντας στο κοινωνικό έγκλημα δουλευοντάς μας κιόλας εκ των υστέρων οτι... "τσαλάκωσε τη συνείδηση του".
Ξερεις κανέναν απο τους υπόλοιπους (τόσο τους διεκδικητές της περασμένης Κυριακής, οσο και τον Βασιλοπουλο) που να ηταν βουλευτής και να ψήφισε μνημόνιο;

Θεατρώνης (29/05/2019 10:18)

Κακη επιλογη ρολου αυτη του "Φιλαδελφειωτη" για τον εξηντατετραχρονο ηθοποιο. Τα `χει αυτα ο χωρος ομως. Δεν πετυχαινουν ολες οι παραστασεις. Αυλαια τελους την Κυριακη.

ΦιλΧαλ (29/05/2019 10:29)

@28/05/2019 21:05.
Η φωνή της δικής σου λογικής(;).
Οχι φωνή της λογικής γενικώς.

Η κοινή λογική πάντως λέει οτι μια πόλη πρέπει να διοικείται απο τους ανθρώπους της. Γι αυτό και ο θεσμός λέγεται "αυτοδιοίκηση". Κι ο Βούρος ό,τι και να γράφετε δεν είναι καταγεγραμμένος στη συνείδηση των περισσότερων δημοτών ως ένας από εμάς.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (29/05/2019 08:22) (29/05/2019 11:14)

Η ξεφτίλα της δήθεν δίκαιης απλής αναλογικής. Υποχρεώνει να συνεργαστούν παρατάξεις και άτομα που πριν τις εκλογές έβριζε ο ένας τον άλλο με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζεται κανένα σχέδιο και να αναλώνονται όλοι για μήνες σε εσωτερικές διεργασίες. Ιδιαίτερα για τους Δήμους αν ένας υποψήφιος πάρει 45% αλλά χάσει στο β γύρο με 50,1% απο κάποιον που έλαβε ένα 25% πως θα λειτουργήσει ο δεύτερος σαν Δήμαρχος με τόσο λίγους δημοτικούς συμβούλους; Περιμένετε να δείτε ιδιαίτερα στην πόλη μας τι μπάχαλο έχει να γίνει.

Ανώνυμος (29/05/2019 11:14)

@ @Ανώνυμος (28/05/2019 14:36) (28/05/2019 16:29)

Εσύ δηλαδή τώρα για να καταλάβω... Κάνεις κριτική στο Βασιλόπουλο από αριστερά, ότι δεξιοποιήθηκε, και γι αυτό στηρίζεις... Βούρο !!!!!!! Ν´ αλλάξεις dealer άμεσα. Οσο το συνεχίζεις με albanian nightmare μέχρι την Κυριακή δεν θα σου μείνει εγκεφαλικό κύταρρο άκαυτο ούτε για δείγμα.

Θα μας φύγει το τρολάντερο. (29/05/2019 12:56)

Αφιερωμένο στους εκατοντάδες οξυδερκείς συμπολίτες μου που όχι μόνο ψήφισαν Βούρο αλλά έστειλαν και στο δημοτικό συμβούλιο τον Κώστα τον Bigalice
https://youtu.be/Y_iTaZ3Qss8

ΜΟΝΟ ΒΟΥΡΟΣ (29/05/2019 14:49)

Συνεχίστε την κλάψα για την νίκη του Βούρου. Ο αποτυχημένος γαυροδήμαρχος της διχόνοιας δεν ξαναβγαίνει. Έφτασε επιτέλους σε ηλικία να βρει μια κανονική δουλειά να δει πως βγαίνει το μεροκάματο.

@Ανώνυμος (29/05/2019 11:14) (29/05/2019 15:30)

Κόφτα γιατί σε χαλάνε. Γράφεις τη μακακια περι δεξιάς και παίρνεις απάντηση οτι και ο Βασιλόπιτας μια χαρά βόλεψε δεξιούληδες και καπιταλιστες στο ψηφοδέλτιο. Η κριτική στον Βασιλόπιτα γίνεται γιατί είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ όχι γιατί είναι δεξιός ή αριστερός. Και ο Πελετίδης είναι αριστερός και πάει τάπα. Και ο Παπανικολάου είναι δεξιός και βγαίνει με ποσοστά...χούντας. Οταν μπουκώνεσαι λοιπόν μην το γυρνάς το παραμύθι

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.37 Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο. ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.02 Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα π...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον υβριστή Στην Αλήθεια εγώ αποφασίζω, όχι εσείς...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.28 Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@προς πάντα ενδιαφερόμενο Με εκπροσωπεί κάποιος ΔΕΝ σημαίνει συμφωνώ με όσα κάνει, αυτά είναι στοιχειώδη ζητήματα για πρωτοετείς φοιτητές πο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.48 Εκπροσωπούσε όλους τους, δημότες, πόσο πιο σαφώς να το γράψω; Πληρώνω κι εγώ για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού, θέλω - δεν θέλω. Πώς ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον φασίστα Δεν απαντώ σε ηλιθίους, ούτες τους φιλοξενώ στην Αλήθεια. Μη σε ξαναδώ εδώ......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης 'Αρα, αν ασπάζεστε αυτό που γράφετε, τότε εκπροσωπούσε κι εσάς η πρώην δημοτική αρχή σε όλα όσα έκανε, σωστά;...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: γηπεδοστανεαφιλαδελφεια
Το θέμα δεν είναι ότι θα δώσει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου για τον τελικό του Conference, αλλά ότι θα δημιουργηθεί προ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας 13.35 Μάρκος Έρχονται τουλάχιστον 5 χρόνια μαύρα για τα αριστερδέξια τρολ!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο βάλε λίγο το μυαλό σου( αν υπάρχει) να δουλέψει!! Η πλειοψηφία μέσα στο Δ.Σ. φαίνεται στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων! Τώρα την ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.11 Κι αυτό που με ρωτάτε το έγραψα, αλλά δεν διαβάζετε προσεκτικά, οπότε το ξαναγράφω: Στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©