Τετάρτη 28.02.2024,  

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...

Δημοσιεύτηκε στις 22/05/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  46 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Είχα υποσχεθεί να κάνω ξεχωριστή ανάρτηση για το στελεχιακό δυναμικό της παράταξης Βούρου. Σπεύδω να πω ότι ανάμεσά τους υπάρχουν αξιόλογοι κι αξιόλογες συμπολίτες/τισσες, που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν στην πόλη και που έκαναν τη συγκεκριμένη επιλογή για μια σειρά λόγων, κυρίως εξωπολιτικών.

 

Υπάρχει όμως, κι αυτό είναι πολιτικά κρίσιμο, μια ομάδα στελεχών -σχοινοτενώς την αποκαλώ ΜΠΑ (Μικτή Παλαιών Αντιδημάρχων) αλλά δεν αφορά μόνο σε πρώην αντιδημάρχους- τα οποία “μεταγράφονται” από συνδυασμό σε συνδυασμό, κάθε φορά σε διαφορετικό, πολλές φορές βρίσκονται απέναντι και κατηγορούν τον υποψήφιο ή τον συνδυασμό με τον οποίο εκτέθηκαν στις προηγούμενες εκλογές, χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να εξηγήσουν στην κοινή γνώμη, τους λόγους των συνεχών μεταγραφών.

 

Πώς γίνεται, υψηλόβαθμα στελέχη της περιόδου Γαϊτανά, να συνυπάρχουν με στενούς πρώην συνεργάτες του Χάρη Τομπούλογλου; Η περίοδος 2010- 2014 σημαδεύτηκε από τις “επικές” μάχες στο δημοτικό συμβούλιο, πρωτοστατούντων των δημοτικών συμβούλων του Τομπούλογλου, που επιτίθεντο λάβροι εναντίον της τότε δημάρχου Έφης Γαϊτανά και των επιτελών της. Πώς οι τότε διοικούντες και οι τότε αντιπολιτευόμενοι βρίσκονται τώρα στον ίδιο συνδυασμό; Τα ξέχασαν όσα συνέβησαν την περίοδο της δημαρχίας Γαϊτανά; Εξήγησαν στον πολίτη αυτής εδώ της πόλης τι τους ενώνει με τους πρώην σφοδρούς αντιπάλους τους; Όποιος έχει ακούσει μια πειστική εξήγηση, ας στείλει σχόλιο. Εγώ ξεκαθαρίζω εδώ, ότι δεν έχω ακούσει καμία.

 

Αλλά, γιατί πάμε μακριά; Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, στελέχη που ακόμα και σήμερα είναι στο συνδυασμό Γεωργαμλή (ανεξαρτήτως αν έχουν εκλεγεί ή όχι) ευχαρίστως δέχθηκαν να συνυπάρχουν στο συνδυασμό Βούρου με δημοτικούς συμβούλους -και υποψηφίους το 2014- τόσο από τον συνδυασμό Αράπογλου, όσο κι από το συνδυασμό Κόντου και από το συνδυασμό Γαϊτανά.

 

Αναρωτιέμαι: Πώς οι χθεσινοί αντίπαλοι, έγιναν σήμερα συμμαχητές; Τι τους χώριζε το 2014 και τι τους ενώνει τώρα, το 2019; Δεν αρεκί η παράταξη Βούρου να λέει με... υπερηφάνεια ότι έχει στελέχη από πέντε συνδυασμούς. Αυτό είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή, που κανείς δεν λέει, είναι η απάντηση στο ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΩΣΕ όλους αυτούς μέσα στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Η προσωπικότητα Βούρου; Ακόμα κι έτσι, τον Βούρο πότε πρόλαβαν να τον γνωρίσουν; Το πρόγραμμα; Μη γελάτε, ρωτάω εγώ, το πρόγραμμα; Μα πρώτα μπήκαν στο συνδυασμό και μετά έφτιαξαν το πρόγραμμα. Μήπως τους ενώνει το χρίσμα του ΚΙΝΑΛ; Δύσκολο το βλέπω. Μήπως η στενή σχέση Βούρου με την ΑΕΚ, τι να σας πω, δεν ξέρω... 

 

Ό,τι κι αν είναι, όμως, ο πολίτης δεν μπορεί να υποθέτει. Πρέπει οι πολιτευάμενοι να δώσουν τις εξηγήσεις. Μεταγραφές γιατί "εγώ επαγγελματίας είμαι, το συμφέρον μου κοιτάω" γίνονται στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, σε αυτά. Όχι στην πολιτική. Στην πολιτική όποιος μεταγράφεται, οφείλει να εξηγήσει τους λόγους και το πολιτικό πλαίσιο της μεταγραφής αυτής. Πολλώ δε μάλλον, όταν οι... μεταγραφές γίνονται κατά συρροήν. 

 

Να συνεχίσω; Πόσοι υποψήφιοι του συνδυασμού Βούρου έχουν αλλάξει τρεις και τέσσερις συνδυασμούς, δηλαδή τρία και τέσσερα διαφορετικά μεταξύ τους προγράμματα για τη διοίκηση του δήμου; Έδωσαν εξηγήσεις γι αυτό; Σε ποιο από αυτά τα προγράμματα πιστεύουν αληθινά; (γιατί σε όλα, απλώς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ).

 

Και έτσι έρχεται και ξανάρχεται το κεντρικό, το κορυφαίο ερώτημα: Τι ακριβώς είναι αυτό που ενώνει τους “επαγγελματίες σωτήρες” της πόλης μας στο συνδυασμό Βούρου; Πολιτικό είναι; Να μας το εξηγήσουν. Άλλο είναι; Πάλι να μας το εξηγήσουν.

 

Γιατί αν συνεχίσουν να μην μας λένε ΤΙΠΟΤΑ, τότε εμείς, οι πολίτες μπορούμε να φανταστούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

 

Θα περιμένουμε λίγο ακόμα, Κυριακή κοντή γιορτή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Υποχρέωση κάθε δημοκράτη η ήττα του Άρη Βασιλόπουλου

 

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα

 

Ο Παντελής Γρετζελιάς σε ρόλο «Ελ Σιντ» ποντάρει στο συναίσθημα, όχι στη λογική

 

«Βουνό» τα εμπόδια στο δρόμο του Χάρη Τομπούλογλου προς τη δημαρχία

 

Οι δημοκρατικοί πολίτες αντιστέκονται σε φασιστικού τύπου πιέσεις

 

Για άλλη μια φορά τα φασισταριά της πόλης επιτέθηκαν εναντίον της τοπικής ΝΔ

 

Εκλογές με ομάδες

 

Άσπρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, κοκορίκο

 

Κάποιοι, από το ημίφως...

 

Ο ένας τώρα «θυμήθηκε» τους πολίτες, ο άλλος... ούτε τώρα!

 

Σκάσε και ψήφιζε...

 

Προεκλογικό σκηνικό, κομμένο και ραμμένο...

 

Ντροπή, μια λέξη άγνωστη στη δημοτική Αρχή

 

Βαρεμάρα...

 

Ο Στράτος Διονυσίου παρεμβαίνει στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας...

 

Ο Γιώργος Νταλάρας, παρεμβαίνει στην προεκλογική περίοδο

 

Ο Γιώργος Ζαμπέτας παρεμβαίνει -κι αυτός- στις εξελίξεις στην πόλη μας

 

Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης

 

Προαναγγελθέν ναυάγιο για την Αυτοδιοίκηση ο νέος Εκλογικός Νόμος

 

Προεκλογικός διάλογος, περί... όνου σκιάς

 

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε...

 

Ούτε τους χομπίστες, ούτε τους τουρίστες

 

«Τη μια τη λέγαν Αφροδίτη, και την άλλη Αφροδίτη επίσης»

 

Τυφλοί τα τ' ωτ' τον τε νουν τα τ' όμματα...

 

Μόνη χαμένη, η πόλη...

 

ΑΕΚ - Άρης...

 

Γράψτε την άποψή σας

΄΄Τζογαδόρος΄΄ (22/05/2019 17:33)

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ κε. ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ !!!!!!!

τα παραλέτε (22/05/2019 17:40)

Θα το θέλανε πολύ να εξηγήσουν τον λόγο, αλλά τους είναι πολύ δύσκολο.
Απλά, δεν υπάρχει λόγος.
Σήμερα μπάινουν εδώ, και αύριο κάπου αλλού.

Και πολλοί από αυτούς που είναι σήμερα με τον Βούρο, πριν έρθει ο Βούρος έπαιρναν μέρος σε συσκέψεις άλλων παρατάξεων.
Αφού στάθμισαν τα υπέρ και τα κατά, αποφάσισαν να μπουν κάτω από έναν άνθρωπο που ούτε καν μένει στην πόλη μας, με ότι σημαίνει αυτό.

Αλλά το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί οι Φιλαδελφιώτες, κάθησαν κάτω από ένα ψηφοδέλτιο ενός ανθρώπου που ήρθε καρφωτός από έξω.
Όλοι αυτοί αξιολογούν τον εαυτό τους λιγότερο ικανό από τον Βούρο;
Δεν μπορούσαν αυτοί να ηγηθούν ενός τοπικού ψηφοδελτίου;
Τόση απαξία για το πρόσωπό τους και την αξία τους;

Ε (22/05/2019 18:27)

Το 2010-14οι γαιταναιοι εμαχοντο επικα τους αλλους στο δς,αλλα εκαναν κρισιμες ΦΑΝΕΡΕΣ δουλειες παρεα:πχ μισθωσε το ηρωδειο καφε επι της δεκελειας σημερινος και αει συνεργατης κ υποψηφιος ΑΥΤΟΥΝΟΥ...βεβαια.για λιγο,διοτι δε πηγε καλα)..αυτο ηταν πασιγνωστο
2γελαγαν καποιοι με την ανακοινωση στηριξης...εκεινα τα χριστουγεννα ,που αντι να τον βοηθησουν ,παραλιγο να του κανουν Τεραστια ζημια ,ενοσο ηταν στο ανακριτικο γραφειο.....εκεινοι που γελαγαν,ειναι αγκαλια τωρα ολοι μαζι!
Εκτιμησηστο ερωρωτημα σου,τι ακριβως τους ενωσε ολους:Ά.τα συμφεροντα της πολης..Βτα ιδιοτελη τους συμφεροντα.. Γ.Η αμνησια

Στημένο το σκηνικό (22/05/2019 19:23)

Τα μεγάλα οικονομικά μεγέθη που παίζουν στην πόλη έχουν φτιάξει τον ιστό της αράχνης για το επόμενο ΔΣ. Δεν είναι μόνο ο Βούρος. Έχουν δέσει τις πετσέτες τους και περιμένουν το γεύμα και άλλοι, γνωστοί για τη μεγάλη τους όρεξη.
Αν ο Δήμαρχος εκλεγεί από την πλευρά αυτή, τα οικονομικά συμφέροντα θα διαμορφώσουν τη μικρή ΝΦ ανάλογα. Το σκηνικό θα είναι πολύ δυσμενέστερο από αυτό του Πειραιά που έχει άλλα μεγέθη.
Αν εκλεγεί ο Βασιλόπουλος, θα πρέπει να ξεπερνάει στο ΔΣ κάθε φορά μεγαλύτερο μπλόκο από αυτό που είχε στηθεί επί Γαιτανά, για να βάζει πρώτα την πόλη και μετά τα συμφέροντα ιδιωτών.
Αν βέβαια θέλει και αυτός και οι συνεργάτες του (υπάρχουν και εδώ γυρολόγοι) και αν έχει τις αντοχές.
Φίλοι της "αριστεράς" φοβάμαι ότι δεν έχετε εντοπίσει τον ταξικό σας "εχθρό"..

Για γέλια (22/05/2019 19:46)

Στο παρά πέντε αγωνιώδης προσπάθεια να παρουσιάσουμε σαν αποτυχημένους μόνο τους συνεργάτες του Βούρου. Για υποψηφίους άλλων συνδυασμών με ανάλογα θέματα και παρελθόν ούτε λόγος. Μόνο για τον Βούρο. Πιο στημένο πεθαίνεις. Μόνο και μόνο γι αυτό 1000 φορές Βούρο. Νομίζετε ότι σας διαβάζουν μόνο πρόβατα. Ο χρόνος σας τελείωσε. 3 μέρες έμειναν.

Ροντρίγκεζ (22/05/2019 20:18)

@17:40 Ετσι ακριβως! Αυτοι που δεχτηκαν να τους χειραγωγησει ο Παντελης και κρυφτηκαν κατω απ τα φουστανια καποιας Γαϊτανα, αυτοι που δεν ειχαν τα κοτσια να βγουν μπροστα, αυτοι που σημερα ειναι χερι-χερι με υποψηφιους του Τομπουλογλου, αυτοι που δεχτηκαν να μπουν κατω απο εναν επισκεπτη, αυτοι που ως αντιδημαρχοι υπηρετησαν και δυο και τρεις και τεσσερις αφενταδες, ειναι οι τελευταιοι που δικαιουνται να εμφανιζονται ως το νεο και επιτυχημενο.

Μόνο Βούρος (22/05/2019 20:50)

Πανικό βλέπω. Σας γλεντάει ο Βούρος απο τώρα. Να χαίρεστε τους δικούς σας υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που κατεβαίνουν σαν απλοί εργάτες για το καλό της πόλης. Γελάει το σύμπαν.

Γ.κ. (22/05/2019 21:25)

Αυτό δεν είναι τοπική παράταξη.
Είναι ένα μόρφωμα ετερόκλητων βαρονιών παντός τύπου. Οι περισσότεροι υποψήφιοι μάλιστα ενδιαφέρονται μόνο για τη προσωπική τους εκλογή.

Μαέβιους Παχατουρίδης (22/05/2019 21:42)

Βλέπω τον Βούρο να παθαίνει "Απόστολο Κόντο" στο τέλος (τέταρτος). Ούτε καν "Σταύρο Κόντο" (τρίτος). Και να φανταστείτε ότι τα αδέλφια είναι και ντόπιοι και σαφώς πιο αγαπητοί κι αναγνωρίσιμοι στη πόλη από τον αλεξιπτωτιστή.

ΝΦ (22/05/2019 21:49)

Φανταστείτε να γίνει και δήμαρχος ο Βούρος τι θα γράφετε. Εμείς να δείτε που θα έχουμε γραμμένη την αμερόληπτη κριτική σας. Εκεί που την έχουμε και τώρα.

@Στημένο το σκηνικό (22/05/2019 19:23) (22/05/2019 21:55)

Ποιος θα βάλει πρώτα την πόλη ρε κακομοίρηδες; Ο Βασιλόπουλος που κάνει έργα μόνο με κολλητούς; Και ποια συμφέροντα θα πολεμήσει; Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σας να μας ταϊζει το δημόσιο ή ο μπαμπάκας. Κάποιοι πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια επιχείρηση για να ζήσουμε. Δεν θα μας κάνουν μερικοί ανεγκέφαλοι Βενεζουέλα. Ούτε σαν χώρα ούτε σαν πόλη.

@Γ.κ. (22/05/2019 21:25) (22/05/2019 22:21)

Θα έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο μετά τις εκλογές για κλάψα. Τώρα αράξτε και απολαύστε το.

Nick (22/05/2019 22:30)

Δεν ξέρω τι παρελθόν έχουν κάποιοι υποψήφιοι του Βούρου. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι νέοι και άφθαρτοι αριστεροί επαναστάτες. Αυτοί που ήρθαν παρέα με τον Βασιλόπουλο να φέρουν το διαφορετικό και να πολεμήσουν τη διαπλοκή. Αυτοί ήταν που με τις πρώτες δυσκολίες και διαφωνίες πηδούσαν σαν τα ποντίκια από το πλοίο. Όσο για την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους αφήστε καλύτερα.

Nick (22/05/2019 22:34)

Και βέβαια αν εκλεγεί ο Βούρος στην πορεία θα κριθεί και αυτός και οι συνεργάτες του. Δεν θα τους κρίνω από τις επιθέσεις που δέχεται μέσω αναρτήσεων πολιτικών του αντιπάλων.

Ανωνυμος (22/05/2019 22:53)

@Μόνο Βούρος (22/05/2019 20:50)

Πάλι μπερδευτηκες Νικ Κοστας και τα υπολοιπα ψευδωνυμα. Εδω μιλαμε για εκλογες. Για πολιτικη. Δεν εισαι στο λαιβ και στο 365.

Ανωνυμος (23/05/2019 00:51)

Εχει αρχίσει ήδη η κλωτσοπατιναδα για τις θέσεις! Που όμως θα είναι λίγες.....και οι υποψήφιοι πάρα πολλοί
Αμέσως μετά από την πρώτη Κυριακή οι μη εκλεγέντες από την παράταξη του Βούρου αμφιβάλλω αν θα τον ψηφίσουν την δεύτερη!

@Γ.κ. (23/05/2019 05:44)

Κι εσύ ποιος είσαι που ξέρεις για τι ακριβώς ενδιαφέρονται οι υποψήφιοι του Βούρου; Αυτοί που στηρίζεις εσύ ποιοι είναι και για τι ενδιαφέρονται; Με λαϊκισμό και υπερβολές δεν κερδίζονται εκλογές.

Σας πήραν χσμπάρι (23/05/2019 06:14)

Έμαθε ο κάθε πικραμένος οτι στη συγκεκριμένη σελίδα γίνεται προσπάθεια απαξίωσης του Βούρου και έσπευσαν οι κάθε λογής υποψήφιοι χωρίς αύριο να βγάλουν τα εσώψυχα τους.

Δημοτης (23/05/2019 06:58)

Δεν περιμενα ποτε οτι μετα απο πεντε χρονια δοικησης απο την χειρότερη δημοτικη αρχη ολων των εποχων αντι να ασχολουνται καποιοι με το πως θα φυγει αυτη η λαιλαπα να γινεται τετοιος αισχρος πολεμος στην δημοτικη παραταξη του Γιαννη Βουρου.Τρεις μερες μεινανε και ο λαος της πολης μας θα δωσει την απαντηση του .Το ιδιο θα συμβει και στις περιφερειακες εκλογες με την πρωην εκλεκτη του Μαρινακη Δουρου που δεν θα βρει ουτε την ψηφο της.Ουτε αυτην ξεχασαμε και πως πολεμησε την υπογειοποιηση οπως και τον δημαρχο νεας Ιωνίας τον φιλο του Αρη αυτος θα δει νιλα που θα παθει.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/05/2019 09:45)

Μέχρι τώρα έχω μετρήσει 19 σχόλια. Δεν έχω βρει ούτε μια λέξη που να δίνει απάντηση στα όσα σημειώνω στο κείμενο.

Ούτε μια λέξη...

Οχι άλλους "επικοινωνιολόγους" από τα Lidl (23/05/2019 12:06)

@ Δημοτης (23/05/2019 06:58)

Με υπερβολές εκλογές δεν κερδίζονται. Πόσο μάλλον με π@π@ριές.
Μια τέτοια υπερβολή και μέγιστη π@π@ρι@ είναι κι ο χαρακτηρισμός "η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών" που πρωτοπλάσαρε στον τοπικό δημόσιο λόγο ένας κατά φαντασίαν επικοινωνιολόγος πρώην υποψήφιος του Χάρη, του Αράπογλου και νυν του Βούρου σε άρθρο(;) ολίγων λέξεων.

Μάθε λοιπόν ότι επειδή μάλλον δεν είσαι Φιλαδελφειώτης και αναπαράγεις τις π@π@ριές του αυτοαποκαλούμενου επικοινωνιολόγου (από τα Lidl) ότι η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών ήταν η διοίκηση Γαϊτανά και τα περισσότερα στελέχη της βρίσκονται σήμερα στο Βούρο παρέα με πρώην συνεργάτες του Τομπούλογλου.

Δημότης (23/05/2019 12:39)

@ Ροντρίγκεζ (22/05/2019 20:18)
Σωστά! Αν ήθελα ξανά Γαϊτανά θα την ψήφιζα και το ´14. Κι αν θέλω Χάρη κατεβαίνει ξανά ο ίδιος. Γιατί να ψηφίσω ένα mix grill με τα λιμά και τα υποδέλοιπα των δυο τους;

Όσον αφορά τις απαντήσεις που περιμένετε κ. Διαμαντή, κακώς τις περιμένετε.
Είναι δυνατόν να παραδεχτούν οι κ.κ. Γραμμένος και Κοσκολέτος, για παράδειγμα, που ήταν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Τομπούλογλου επί Γαϊτανά ότι τότε έπαιζαν σκετσάκια παριστάνοντας τους αντιπολιτευόμενους μέσα στο δημοτικό συμβούλιο;
Eίνας δυνατόν ο κ. Πλάτανος να παραδεχτεί ότι στη Νέα Χαλκηδόνα έπαιζε σκετσάκια κόντρα υποτίθεται στον Κουτσάκη, με τον οποίο κυκλοφορεί σήμερα αγκαζε, και τους υπόλοιπους αντιδημάρχους;
Τι απαντήσεις να δώσουν; Χειρότερα θα τα κάνουν. Τι να πουν; Ότι υποκρίνονταν ασύστολα;

Αnalyse it (23/05/2019 12:53)

@ 06:14

Δεν χρειάζεται κάποια προσπάθεια για να απαξιωθεί η υποψηφιότητα του Βούρου.

Πέρα από τα πασίγνωστα που βαραίνουν τον ίδιο (τριανταπέντε χρόνια μακριά, βουλευτιλίκι ΠΑΣΟΚ, μνημόνια κλπ), είναι αποδομημένη αφ εαυτού της με το ρόστερ που του φόρτωσαν αφού κι ο ίδιος δεν ήξερε την τοπική ανθρωπογεωγραφία. Αν είχε έρθει ξανά στη πόλη πριν δυο τρια χρόνια, θα καταλάβαινε καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα ψώνιζε υποψήφιους απ´ τα πανέρια. Στη χρονική στιγμή που εμφανίστηκε, μόλις πριν λίγους μήνες, δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο σε έμψυχο δυναμικό.

Δημοτης (23/05/2019 13:11)

Επειδη ειμαι απο εδω ,ζω εδω και ψηφιζω εδω δεν χρειαζεται κανεις να μου πει αν η δοικηση Αρη ειναι η χειροτερη ολων των εποχων.Την εζησα δυστηχως ολη την πενταετια του .Σταματα λοιπον να λες ανοησιες οτι δεν μενω εδω η το ακουσα απο τον ταδε κτλ.Το τελος ερχεται σε τρεις μερες αλλα πρωτα σημερα θα γινει σεισμος στην ομιλια του Γιαννη και την κυριακη το βραδυ θα δεις τα πρωτα πανηγυρια γιατι εχουμε και την αλλη.

Κεντρι (23/05/2019 14:04)

Τι τους ενωνει; οι αντιδημαρχιες που μοιράζουν μεταξύ τους και κατά φαντασίαν εχουν πάρει απο τωρα.

Στημένο το σκηνικό (23/05/2019 15:46)

Παρακαλούνται όσοι είναι μέρος του σκηνικού να μη βγαίνουν και κάτω στην πλατεία με τους θεατές γιατί μπερδευόμαστε..

Ανώνυμος (23/05/2019 16:40)

@Δημοτης (23/05/2019 13:11)

Τι λε ρε παιδί μου !!!!!
Να ειδοποιήσουμε τους εθελοντές πολιτικής προστασίας τότε, αφού επίκειται σεισμός.

Πέστε να `ρθουν σεισμολόγοι, είναι σοβαροί οι λόγοι. (23/05/2019 16:45)

Δημοτης (13:11) Ο Βαρώτσος είσαι; Πόσα ρίχτερ θα είναι ο σεισμός;

Λέω εγώ τώρα! (23/05/2019 16:59)

Μια απάντηση θα μπορούσε να θεωρηθεί η εξής...
Οι τότε υποψήφιοι με τον Τομπούλογλου ήταν υποχείρια του και λέγανε και κάνανε ότι τους έλεγε το αφεντικό! Δυστυχώς για αυτούς αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να απαντήσουν ανοιχτά για τα έργα και τα λόγια τις τότε πάλαι κακής τους επιλογής! Οι δε υποψήφιοι της τότε Γαιτανά, καλό θα είναι να κάνουν μια κουβέντα μαζί τους μπας και πάρουν απαντήσεις! Λέω εγώ τώρα...!

Μαρά (23/05/2019 17:30)

@ 06:14 Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που λες, ανήκει σε επαγγελματία δημοσιογράφο, μέλος της ΕΣΗΕΑ κι έχει μια δεκαετία συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στην κοινωνική και πολιτική ζωή της πόλης. Είναι πάντα ανοιχτή σε όλους, δεν κόβει σχόλια που δεν αρέσουν στο διαχειριστή, δεν κατεβάζει σχόλια εκ των υστέρων κατ` απαίτηση τρίτων κι έχει κερδίσει με το σπαθί της την εκτίμηση του τοπικού αναγνωστικού κοινού. Αν ψάχνεις "οργανάκια" αυτοαναγορευθέντων σε opinion makers, που κάνουν προεκλογικές αρπαχτές, υπάρχουν και τέτοια.

Σκεπτόμενος ΑΕΚτζης (23/05/2019 17:38)

Οι απαντήσεις που ζήτάτε έχουν γαφτεί στο φυλλάδιο του Παπανικολάου που μου μοιρασαν στο σπίτι πριν λίγες μέρες

For the festivals (23/05/2019 18:23)

@Δημοτης (23/05/2019 13:11)

Όντως!
Είστε για τα πανηγύρια!!
Τη Κυριακή μάλιστα που κάποια βαριά ονόματα θα μείνουν εκτός, εκεί να δεις πανηγύρια!!!

@Αnalyse it (23/05/2019 12:53) (23/05/2019 20:41)

Πάλι το παραμύθι με τα μνημόνια; Ε τότε την Κυριακή μαζί με τον Βούρο θα ρίξουν μαύρο οι πολίτες και σε ΝΔ, Συριζα, Κιναλ. Τι όχι;

Ανωνυμος (23/05/2019 23:55)

@20.41 Κώστας Γιώργος Τάσος κλπ
Έχεις μπερδευτεί μεγάλε!
Είναι ο μοναδικός από τους υποψηφίους που σήκωσε το χεράκι του και είπε ....ναι γ@μ@στε τους!

@Ανωνυμος (24/05/2019 04:00)

Και τα υπόλοιπα στελέχη των κομμάτων στηρίζουν κάτι άλλο; Ο κόσμος που ψηφίζει τα συγκεκριμένα κόμματα στηρίζει κάτι άλλο; Η δική σου πρόταση ποια ήταν; Επιστροφή στη δραχμή; Ποιο γελοίος πεθαίνεις.
Και δεν είμαι κανένα από τα ονόματα που αναφέρεις. Μη γράφεις μεθυσμένος.

Ανώνυμος (24/05/2019 05:13)

@ 20:41. Αν θέλεις να συνεχίσουμε να κάνουμε διάλογο, έστω και αν το κάνουμε οι υπόλοιποι για να σπάμε πλάκα μαζί σου, φρόντισε να μάθεις στοιχειώδη ελληνικά. Παραμύθι είναι μια επινόηση, μια μυθιστοριογραφία, μια φαντασιακή αφήγηση.

Βλέπεις εσύ κάποιο παραμύθι στο ότι ο Γιάννης Βούρος ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ψήφισε το 1ο καταστροφικό μνημόνιο (τις επιπτώσεις του οποίου βιώνουμε ακόμα) και είναι ο μόνος που συμμετείχε σ´ αυτό το κοινωνικό έγκλημα από τους υποψηφίους δημάρχους της πόλης μας ;

Να σου πω εγώ τι είναι παραμύθι; Ο ρόλος του Φιλαδελφειώτη που του ανέθεσαν και ο οποίος παρά την πείρα του δεν του βγαίνει ούτε επί σκηνής ούτε πουθενά.

Προσοχή στη σταυροδοσία. Φέτος ειδικά έχει σημασία. (24/05/2019 05:39)

Διαβάζω για τον συνδυασμό του Βούρου ότι έχει μαζέψει πολύ παλιό έμψυχο υλικό και ένα κάρο παλιούς αντιδημάρχους και παράγοντες από αυτούς που περιφέρονται κάθε τέσσερα χρόνια.
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Βαρέθηκα να βλέπω χρόνια και χρόνια τους ίδιους και τους ίδιους να ανακυκλώνονται. Άσε που ορισμένοι δεν μπορούν πια να πείσουν για το αγνό των προθέσεών τους, ειδικά μάλιστα κάποιοι που τις πολλές φορές που τους δόθηκε δυνατότητα να διοικήσουν ή τα έκαναν μπάχαλο ή δημιούργησαν σκιές και μετά έφευγαν για αλλού κλαιγόμενοι και διαμαρτυρόμενοι ότι δεν μπορούσαν να κατάλάβουν οι άλλοι ότι ήταν... πολύ μπροστά. Ναι έχουμε ακούσει και τέτοια κατά καιρούς και μάλιστα από δημιουργούς μαύρων τρυπών. Εκτός όμως από το να εκλέξουμε δήμαρχο βάζουμε σταυρό και για το ποιοι θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο. Ας αναζητήσουμε -ό,τι κι αν ψηφίζουμε- μέσα στα ψηφοδέλτια κι εκείνους που δεν ανήκουν στην προηγούμενη κατηγορία και που δεν είναι απαραίτητα φίρμες ή φίλοι μας.

@Ανωνυμος(23/05/2019 23:55) (24/05/2019 06:06)

Πιο λαϊκιστής πεθαίνεις. Με τέτοια άθλια επιχειρήματα σπρώχνεις περισσότερο κόσμο να ψηφίσει Βούρο.

Το στοίχημα... (24/05/2019 11:45)

Κατά την ταπεινή μου άποψη κύριε Σεϊτανίδη ,το μεγάλο στοίχημα σε αυτές τις εκλογές είναι η μαζική παρουσία του κόσμου στις κάλπες. Πέρα από πρόσωπα και συνδυασμούς, όπου λίγο πολύ οι περισσότεροι έχουν καταθέση την προσωπική τους άποψη, είναι η ¨δημιουργία¨ ενός τέτοιου πολιτικού σκηνικού από τις παρατάξεις με απώτερο σκοπό να κεντρίσει το ενδιαφέρον του εκλογικού σώματος, που δυστυχώς στο σύνολό του δεν το είδαμε και αναφέρομαι κυρίως σε τοπικό επίπεδο. Η νεολαία μας , που πολλοί ψηφίζουν για πρώτη φορά δεν δείχνει καμία απολύτως διάθεση να μπει σε αυτή την ¨εξίσωση¨. Μία καθαρή λαϊκή εντολή της μεγάλης πλειοψηφίας της πόλης μας, δίνει ηχηρό μήνυμα και δημιουργεί δεσμεύσεις. Χωρίς αφορισμούς και φανατισμό από πλευράς μου,εύχομαι ότι καλύτερο για την πόλη που αγαπάμε και μεγαλώσαμε.

Σας ευχαριστώ!

@Ανώνυμος (24/05/2019 05:13) (24/05/2019 12:37)

Το παραμύθι γελοίε είναι ότι μόνο ο Βούρος στήριξε τα μνημόνια επειδή ψήφισε κάποιο απο αυτά. Και ότι οι υπόλοιποι που τα στηρίζουν μέρα νύχτα δεν έχουν καμιά συμμετοχή επειδή δεν είναι βουλευτές και δεν μπορούσαν να ψηφίσουν. Κατάλαβες ανεγκέφαλε ποιο είναι το παραμύθι σου;

Ανωνυμος (24/05/2019 12:40)


Ο λαός της Φιλαδέλφειας μέχρι τώρα δεν πιάστηκε κορόιδο για να ψηφίσει συνδυασμούς που έβγαιναν με σημαία το γήπεδο!
Δεν το θέλει το γήπεδο και πέρασε 15 χρόνια ήρεμα !
Η οικονομική ανάπτυξη είναι αλματώδης στον τομεά που πάντα υπερισχυε στην περιοχή!
Πέρασε από παγίδες της χούντας του ΠΑΣΟΚ και τελικά βρέθηκε ο πρόθυμος για τα πάντα "αντισυστημικος" Σύριζα για να ξεκινήσει η καταστροφή της περιοχής από μια ΑΕ!
Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να δώσουμε ότι σώζεται!

@Ανωνυμος (24/05/2019 12:40) (24/05/2019 13:29)

Η περιοχή θα γνωρίσει πρωτόγνωρη ανάπτυξη με νέες θέσεις εργασίας. Αυτός που θα καταστραφεί και δεν σώζεται με τίποτα είσαι εσύ και οι όμοιοι σου. Καλό ταξίδι και περαστικά.

Ανωνυμος (24/05/2019 15:34)

@13:29
Aυτο με τις... "θεσεις εργασιας" ειναι οντως παραμυθι. Ποτε δημιουργηθηκαν "θεσεις εργασιας" οταν υπηρχε το γηπεδο για να δημιουργηθουν και τωρα; Ολο το ζουμι ειναι να παρει ο κατα δικη του δηλωση οικονομικα κακοδιαχειριστης Βουρος που εκλεισε την καριερα του ως ηθοποιος και πολιτικος ενα μισθο δημαρχου σαν συνταξη και τεσσερις πεντε κολλητοι μισθους αντιδημαρχων. Ποσοι πια θα δουλεψουν στο γηπεδο; Λες και ειναι ναυπηγειο και χαλυβουργια με χιλιαδες εργατες.

@Ανωνυμος (24/05/2019 15:34) (24/05/2019 20:20)

Ήδη έχει πολλές περισσότερες θέσεις εργασίας η περιοχή σε αναμονή του γηπέδου και των περιφερειακών έργων. Κανείς δεν υποσχέθηκε χιλιάδες θέσεις εργασίας. Αυτά βρίσκονται στα αρρωστημένα σας μυαλά. Με τέτοιους αντιπαλους και τέτοιο αστείο αντιπολιτευτικό λόγο περίπατο θα κάνει ο Βούρος.

@Ανωνυμος (24/05/2019 15:34) (25/05/2019 07:40)

Οι θέσεις εργασίας στο γήπεδο είναι λίγες αλλά είναι πολύ περισσότερες αυτές που σχετίζονται με το γήπεδο από την ανάπτυξη στη γύρω περιοχή.

GeorgeAEK (25/05/2019 16:22)

Όποιος μιλάει με απαξίωση την σημερινή εποχή της χρεοκοπίας για θέσεις εργασίας είτε είναι μία είτε περισσότερες είναι μάλλον βολεμένος και δεν τον απασχολεί. Τα πάντα θα παίξουν ρόλο στην επιλογή μας σε αυτές τις εκλογές. Και θα κριθούν οι υποψήφιοι και για τη διάθεση που έδειξαν μέχρι σήμερα να πάει η πόλη μπροστά με συννενόηση και αλληλοσεβασμό και όχι με συνθήματα διχασμού.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.37 Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο. ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.02 Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα π...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον υβριστή Στην Αλήθεια εγώ αποφασίζω, όχι εσείς...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.28 Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@προς πάντα ενδιαφερόμενο Με εκπροσωπεί κάποιος ΔΕΝ σημαίνει συμφωνώ με όσα κάνει, αυτά είναι στοιχειώδη ζητήματα για πρωτοετείς φοιτητές πο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.48 Εκπροσωπούσε όλους τους, δημότες, πόσο πιο σαφώς να το γράψω; Πληρώνω κι εγώ για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού, θέλω - δεν θέλω. Πώς ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον φασίστα Δεν απαντώ σε ηλιθίους, ούτες τους φιλοξενώ στην Αλήθεια. Μη σε ξαναδώ εδώ......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης 'Αρα, αν ασπάζεστε αυτό που γράφετε, τότε εκπροσωπούσε κι εσάς η πρώην δημοτική αρχή σε όλα όσα έκανε, σωστά;...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: γηπεδοστανεαφιλαδελφεια
Το θέμα δεν είναι ότι θα δώσει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου για τον τελικό του Conference, αλλά ότι θα δημιουργηθεί προ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας 13.35 Μάρκος Έρχονται τουλάχιστον 5 χρόνια μαύρα για τα αριστερδέξια τρολ!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο βάλε λίγο το μυαλό σου( αν υπάρχει) να δουλέψει!! Η πλειοψηφία μέσα στο Δ.Σ. φαίνεται στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων! Τώρα την ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.11 Κι αυτό που με ρωτάτε το έγραψα, αλλά δεν διαβάζετε προσεκτικά, οπότε το ξαναγράφω: Στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©