Τετάρτη 28.02.2024,  

«Βουνό» τα εμπόδια στο δρόμο του Χάρη Τομπούλογλου προς τη δημαρχία

Δημοσιεύτηκε στις 16/05/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  18 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Το ‘χει αυτό ο Χάρης Τομπούλογλου: Συζητιέται πολύ, ανέκαθεν, δηλαδή από τότε που μπήκε στην πολιτική. Θετικά ή αρνητικά, συζητιέται. Απαρατήρητος δεν περνάει. Αυτό, όμως, στην πολιτική του έχει βγει σε κακό.

 

Με την πόλη ασχολείται από 18 χρονών. Από τότε που ο πατέρας του Λάζαρος, ήταν υποψήφιος με τη Νίκη Τρυπιά κι ο ίδιος ο Χάρης ήταν επικεφαλής της τοπικής ΟΝΝΕΔ – εκεί τον γνώρισα κι εγώ.

 

Στην πόλη ζει και κινείται από τότε αδιαλείπτως.

 

Κι όταν αποφάσισε να πάει πιο πέρα από την τοπική ΟΝΝΕΔ, πάλι τα είχε καταφέρει: Στις πρώτες θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Χαλκηδόνα, όπου ήταν το πατρικό του σπίτι.

 

Στο επόμενο επίπεδο, όμως, συνάντησε προβλήματα που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει. Δεν κατάφερε –για λόγους που δεν είναι της παρούσης- να εκλεγεί βουλευτής στη Β’ Αθηνών, ούτε δήμαρχος της Νέας Χαλκηδόνας, αλλά ούτε κι αργότερα, του ενοποιημένου δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας.

 

Την πρώτη φορά έχασε από το Νίκο Παπαμικρούλη, τη δεύτερη από την Έφη Γαϊτανά.

 

Μεσολάβησαν τα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2013 που τον έριξαν σε δικαστικές περιπέτειες από τις οποίες ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει.

 

Η σύλληψή του έγινε και πολιτικό θέμα, όταν τα media επί σχεδόν μια εβδομάδα τον είχαν ως πρώτο θέμα της επικαιρότητας, να μπαινοβγαίνει στα γραφεία του ανακριτή και του εισαγγελέα στην Ευελπίδων.

 

Κάποιοι τότε –ανάμεσά τους κι εγώ- σπεύσαμε να καταδικάσουμε την επιχείρηση προσωπικής εξόντωσης ενός ανθρώπου, που ακόμα δεν είχε καν δικαστεί, ανεξαρτήτως του αν τελικά αποδειχθεί αθώος ή ένοχος.

 

Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι σε όσους είπαμε πως δεν πρέπει να εμπλέκεται μια δικαστική περιπέτεια με την προσπάθεια προσωπικής αποδόμησης.

 

Άλλο αυτό που σωστά κάναμε κάποιοι, κι άλλη η προσπάθεια να προκαταλάβουν την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, όπως επιχείρησαν οι στενοί του συνεργάτες στο δήμο, με εκείνη την περίφημη επιστολή- παρωδία, που τον έβγαζαν λάδι, πριν καν ξεκινήσει η δικαστική διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

Η συνέχεια είναι λίγο- πολύ γνωστή. Ο Χάρης Τομπούλογλου καταδικάστηκε πρωτοδίκως, κι έκανε έφεση η οποία ακόμα δεν έχει εκδικαστεί, λόγω των αναβολών που παίρνει η υπόθεση.

 

Αμέσως μετά την τελευταία –ως τώρα- αναβολή που δόθηκε για τον Σεπτέμβριο 2019, ο Χάρης Τομπούλογλου ανακοίνωσε μέσω των social media την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές της μεθεπόμενης Κυριακής.

 

Κι αυτό, παρά την πρωτόδικη καταδίκη του και το γεγονός ότι ακόμα το εφετείο δεν συνήλθε για να εκδικάσει την έφεσή του.

 

Παρατηρήσατε κάτι; Ο Χ. Τομπούλογλου ΔΕΝ ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2014, παρά το ότι ΔΕΝ είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως ακόμα.

 

Επέλεξε μάλιστα (άλλη μια... πετυχημένη επιλογή του...) ως διάδοχό του τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή.

 

Σήμερα, που έχει ήδη την πρωτόδικη καταδίκη, επιλέγει να είναι υποψήφιος. Γιατί;

 

Σε αυτό το «γιατί;» ο καθένας δίνει τη δική του απάντηση. Εγώ εδώ, θα δώσω τη δική μου.

 

Η πολιτική εμπειρία του Τομπούλογλου τον οδήγησε στην απόφαση να απόσχει από τις εκλογές του 2014, γιατί η επιχείρηση προσωπικής αποδόμησης ήταν πολύ πρόσφατη κι έτσι, έντονη στις μνήμες των εκλογέων.

 

Αντίθετα, τώρα υπάρχουν δυο στοιχεία που τον οδηγούν στην υποψηφιότητα: Πρώτον ότι οι μνήμες έχουν εξασθενήσει –απόδειξη ότι αντίπαλοί του σπεύδουν να ποστάρουν ξανά το γνωστό βίντεο της εποχής- και δεύτερον ότι χρειάζεται να επιδείξει μια ισχυρή λαϊκή υποστήριξη στο εφετείο του προσεχούς Σεπτεμβρίου.

 

Αυτός πιστεύω ότι είναι ο βασικός λόγος που ο Χάρης Τομπούλογλου δεν περιμένει να τελεσιδικήσει η δικαστική του εκκρεμότητα και κατεβαίνει στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

 

Ξέρει καλά –ακόμα κι ένας με πολύ λιγότερη πολιτική εμπειρία από τη δική του θα το καταλάβαινε- ότι ελπίδες εκλογής δεν έχει.

 

Εκεί που δεν τα κατάφερε χωρίς δικαστικές εκκρεμότητες και βίντεο- φωτογραφίες που τον δείχνουν με χειροπέδες, δηλαδή το 1994 και το 2010, δεν είναι δυνατό να τα καταφέρει με όλες αυτές τις επιβαρύνσεις το 2019.

 

Πιστεύω ότι μέσα του έχει μια ελπίδα να περάσει στο δεύτερο γύρο –δεν τη βλέπω προσωπικά, αλλά, Κυριακή κοντή γιορτή...- άλλωστε κανείς δεν πάει στον πόλεμο για να πεθάνει, όλοι πιστεύουν ότι έχουν μια πιθανότητα, μικρή ή μεγάλη.

 

Η πραγματική του πρόθεση, όμως, αν τον ερμηνεύω σωστά, είναι σε περίπτωση που το εφετείο αποφασίσει ό,τι και το πρωτοδικείο, να προωθήσει τον αδελφό του Κώστα στη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού.

 

Άλλωστε ο μικρότερος αδελφός, ο Γιάννης, άνοιξε πανιά για την Περιφέρεια και πολιτεύεται με τη «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πατούλη.

 

Ωστόσο, ας μην κρυβόμαστε: Η υποψηφιότητά του Χάρη Τομπούλογλου δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα, ακριβώς λόγω της πρωτόδικης καταδίκης του και του γεγονότος ότι ακόμα το εφετείο δεν έχει συνέλθει, άρα ισχύει η πρωτόδικη απόφαση.

 

Το πρώτο πρόβλημα είναι ζήτημα Αρχής: Πολιτικός με ποινικές εκκρεμότητες δεν μπορεί να παράσχει εχέγγυα χρηστής διοίκησης. Πώς θα πείσει κάποιον που θα του πει ότι η Δικαιοσύνη –έστω σε πρώτο βαθμό, κι αυτό Δικαιοσύνη είναι, δεν είναι κάτι άλλο- έχει αποφανθεί ότι είσαι ένοχος, άρα εγώ, ο εκλογέας, πώς θα μπορώ να είμαι ήσυχος ότι εάν εκλεγείς θα ασκήσεις χρηστή διοίκηση;

 

Πολιτικοί όλων των βαθμίδων, όταν έμπλεξαν, καλώς ή κακώς, με δικαστικές περιπέτειες, αποσύρθηκαν από την πολιτική σκηνή, εκκαθάρισαν τις υποθέσεις τους και, όσοι παραδόθηκαν από τη δικαιοσύνη αθώοι στην κοινή γνώμη, επέστρεψαν στην πολιτική.

 

Ο Χάρης Τομπούλογλου αυτό δεν το κάνει, κι όλοι πρέπει να αναρωτηθούμε για ποιον λόγο δεν το κάνει.

 

Το δεύτερο πρόβλημα είναι καθαρά πολιτικό: Αφήνω προς στιγμήν τη δικαστική διάσταση, για να δω το θέμα αμιγώς πολιτικά.

 

Ο Χάρης Τομπούλογλου πολιτεύεται με έναν τρόπο που του δημιουργεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα κι ένα μεγάλο μειονέκτημα: Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι έχει πολύ φανατικούς φίλους κι υποστηρικτές, γι αυτό καταφέρνει κάθε φορά να μεγιστοποιήσει τον αριθμό των πολιτών που μπορεί να κερδίσει στην κάλπη: Το 1994 στη Νέα Χαλκηδόνα έλαβε στον πρώτο γύρο το 45% των ψήφων. Το 2010 στον ενοποιημένο δήμο κατάφερε, έστω και οριακά, να ξεπεράσει τον Σταύρο Κόντο, κι όλοι καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλο επίτευγμα είναι αυτό.

 

Το μεγάλο του μειονέκτημα, όμως, είναι ότι ταυτόχρονα έχει πολύ φανατικούς πολιτικούς αντιπάλους που την κρίσιμη ώρα του φράζουν το δρόμο προς τη νίκη.

 

Το 45% του πρώτου γύρου στη Νέα Χαλκηδόνα δεν κατάφερε να το κάνει 50%, έφτασε μόλις το 48,5%. Κι όμως, ήταν αρκετό για τον Τομπούλογλου τότε, ο ένας στους δέκα που δεν τον ψήφισε στον πρώτο γύρο απλώς να μην πάει να ψηφίσει στον δεύτερο.

 

Όσο για το 2010, στο δεύτερο γύρο βρέθηκε ξαφνικά με μια άπειρη γυναίκα, που δεν μπορούσε καλά- καλά να μιλήσει στο μικρόφωνο, σοκαρισμένη από το θάνατο του συζύγου της.

 

Και παρ’ όλα αυτά, έχασε από την Έφη Γαϊτανά –άλλοι λένε από το «φάντασμα» του Γιώργου Αποστολάκη, το τελικό αποτέλεσμα πάντως είναι το ίδιο.

 

Με μια κουβέντα, όπως ο Τομπούλογλου καταφέρνει κάθε φορά να συσπειρώσει στο μέγιστο βαθμό τους φανατικούς του φίλους, έτσι καταφέρνει να συσπειρώσει κάθε φορά στο μέγιστο βαθμό και τους φανατικούς του αντιπάλους, οι οποίοι αποδεικνύονται –με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα- περισσότεροι από τους πρώτους.

 

Επιστρέφω στο ζήτημα της δικαστικής του περιπέτειας. Αυτό λειτουργεί σήμερα ως πρόσθετη επιβάρυνση στα πολιτικά χαρακτηριστικά του «Τόμπι» που μόλις περιέγραψα.

 

Το κύριο κομμάτι των κεντροδεξιών ψηφοφόρων είναι άνθρωποι του «νόμου και της τάξης» που σκανδαλίζονται με τις χειροπέδες, όπου κι αν τις δουν. Πολλώ δε μάλλον σκανδαλίζονται και απωθούνται με δικαστικές καταδίκες για ποινικά παραπτώματα.

 

Αυτό, βέβαια, δείχνουν να το «παραβλέπουν» ορισμένα τοπικά (και όχι μόνον...) κομματικά στελέχη, κυρίως της Νέας Δημοκρατίας που βάζουν την κομματική σύμπτωση πάνω από την καθαρή, χωρίς την παραμικρή σκιά, εικόνα του πολιτικού, που –κανονικά, λέω εγώ...- θα έπρεπε να απαιτούν από θέση Αρχής.

 

Αλλά, είπαμε: Τίποτα δεν είναι τυχαίο ούτε σε αυτή την πόλη, ούτε σε αυτό τον κόσμο...

 

Συμπερασματικά, ο Χάρης Τομπούλογλου δίνει μια εκλογική μάχη με περισσότερα «βάρη» από προηγούμενες φορές, που δεν είχε καταφέρει να νικήσει.

 

Ως τώρα, δεν έχω δει κάποια θεαματική αλλαγή στην προεκλογική του δράση, σε σχέση με τις προηγούμενες φορές.

 

Κάνει τα ίδια πράγματα, συνεπώς είναι μάλλον απίθανο να περιμένει διαφορετικά αποτελέσματα.

 

Για τον Γιάννη Βούρο, έγραψα: Η Φιλαδέλφεια δεν ήταν, ούτε θα γίνει ποτέ Πειραιάς.

 

Για τον Χάρη Τομπούλογλου, σημειώνω: Η Φιλαδέλφεια δεν ήταν, ούτε θα γίνει ποτέ Βόλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Υποχρέωση κάθε δημοκράτη η ήττα του Άρη Βασιλόπουλου

 

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα

 

Ο Παντελής Γρετζελιάς σε ρόλο «Ελ Σιντ» ποντάρει στο συναίσθημα, όχι στη λογική

 

Για άλλη μια φορά τα φασισταριά της πόλης επιτέθηκαν εναντίον της τοπικής ΝΔ

 

Εκλογές με ομάδες

 

Άσπρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, κοκορίκο

 

Κάποιοι, από το ημίφως...

 

Ο ένας τώρα «θυμήθηκε» τους πολίτες, ο άλλος... ούτε τώρα!

 

Σκάσε και ψήφιζε...

 

Προεκλογικό σκηνικό, κομμένο και ραμμένο...

 

Ντροπή, μια λέξη άγνωστη στη δημοτική Αρχή

 

Βαρεμάρα...

 

Ο Στράτος Διονυσίου παρεμβαίνει στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας...

 

Ο Γιώργος Νταλάρας, παρεμβαίνει στην προεκλογική περίοδο

 

Ο Γιώργος Ζαμπέτας παρεμβαίνει -κι αυτός- στις εξελίξεις στην πόλη μας

 

Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης

 

Προαναγγελθέν ναυάγιο για την Αυτοδιοίκηση ο νέος Εκλογικός Νόμος

 

Προεκλογικός διάλογος, περί... όνου σκιάς

 

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε...

 

Ούτε τους χομπίστες, ούτε τους τουρίστες

 

«Τη μια τη λέγαν Αφροδίτη, και την άλλη Αφροδίτη επίσης»

 

Τυφλοί τα τ' ωτ' τον τε νουν τα τ' όμματα...

 

Μόνη χαμένη, η πόλη...

 

ΑΕΚ - Άρης...

Γράψτε την άποψή σας

ανώνυμος (17/05/2019 00:16)

Το μεγάλο πρόβλημα δεν βρίσκεται στο Χάρη που έχει στην πλάτη του 7 χρόνια φυλακής.
Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.

Βρίσκεται σε αυτούς που είναι στο ψηφοδέλτιο του αλλά και σε αυτούς που θα ψηφίσουν κάποιον, που έγινε "ρόμπα" στο σχετικό video.

εδώ γύρω κι εγώ (17/05/2019 00:21)

Διαμαντή, αφού γράφεις για τους υποψηφίους, πρέπει να γράψεις και για τους μη υποψηφίους.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/05/2019 00:26)

@00.21

Ευχαρίστως. Για ποιον θέλεις;

Original (17/05/2019 01:09)

Από το να βγει ο Βασιλόπουλος, θα ψηφίσω τομπουλογλου.

Ποδονίφτης (17/05/2019 01:25)

Κύριε Σεϊτανίδη, αυτή την επιστολή παρωδία που αναφέρετε, μήπως να την δημοσιεύσετε εκ νέου, προς ενημέρωση των κατοίκων της πόλης. Έτσι για να "γνωρίσουμε" τους τότε συνεργάτες του που τώρα είναι υποψήφιοι άλλων συνδυασμών, εκ διαμέτρου αντίθετοι .

Πρόκας (17/05/2019 01:45)

@ ανώνυμος (17/05/2019 00:16)
Χειρότερες "ρόμπες" -και μάλιστα με πασούμια και μπικουτί στο κεφάλι- είναι κάποιοι που υπέγραψαν εκείνη τη μνημειώδη ανακοίνωση που διέσυρε τη πόλη σε όλη την Ελλάδα, περισσότερο κι από αυτή καθ´ αυτή τη σύλληψη του Τομπούλογλου. Σήμερα νομίζουν ότι ξεπλένονται κατεβαίνοντας με το συνδυασμό του αλεξιπτωτιστή-τουρίστα που έσπευσε να τους μαζέψει μη τυχόν και χάσει τα κελεπούρια. Τουλάχιστον οι "ρόμπες" που κατεβαίνουν με το Χάρη τους αναγνωρίζεται ότι έμειναν πιστοί σ´ αυτόν που θεωρούν φίλο τους κι ενδεχομένως ευεργετήθηκαν από αυτόν. Οι άλλες -με τα πασούμια και τα μπιγκουτί- δεν έχουν βγει ποτέ δημόσια να πούν ότι μπήκαν τα ονόματά τους εν αγνοία τους. Κι όπως αποδεικνύεται δεν μπήκαν εν αγνοία τους. Ήξεραν πολύ καλά τι υπέγραφαν και σήμερα σφυράνε αδιάφορα νομίζοντας ότι είμαστε λωτοφάγοι.

@ Original (17/05/2019 01:09) (17/05/2019 02:14)

ποτε δεν θα ψηφιζα Τομπουλογλου για πολλους λογους. Αν ομως εστω κι εκανε την εκπληξη κι εμπαινε στο β γυρο με το Βουρο θα τον θεωρουσα ως το λιγοτερο κακο και θα του την εριχνα. Τη ψηφο εννοω. Ο,τι και να ειναι και να εχει κανει ειναι φιλαδελφειωτης και κανενας δεν μπορει να αμφισβητησει οτι ξέρει τη πολη. Ο αλλος ακομα ψαχνεται στους δρομους δεν πειθει κι ειναι κι αδειος απο ενεργεια..

Δημοτης (17/05/2019 07:15)

9 μερες μειναν μονο για τον Αρη.Επιτελους τελος.

Ψευδώνυμος (17/05/2019 08:06)

7.15 Άρη είπες, ή Χάρη;

Ανωνυμος (18/05/2019 14:46)

Ναι αλλά όχι οποια και οποια!
Κότα λυράτη!

@(17/05/2019 02:14) (19/05/2019 13:45)

Το ότι ξέρει την πόλη ο Τομπούλογλου δεν λύνει προβλήματα ούτε τον αθωώνει για τις παλιές αμαρτίες. Όσο για τον Βούρο, που και καλά δεν τον υπολογίζετε αλλά με αυτόν ασχολείστε συνέχεια, βρείτε και κάτι άλλο να πείτε. Όλο τα ίδια και τα ίδια.

Ανωνυμος (19/05/2019 18:22)

Διαμαντή σε πιάνω αδιάβαστο όσον αφορά το Βόλο.Μακάρι και η Φιλαδέλφεια να γινόταν Βόλος...Τα τελευταία 5 χρόνια με τον Μπέο στο τιμόνι του Δήμου έχει αλλάξει θεαματικά προς το καλύτερο η όψη της πόλης.Τα προβλήματα της πόλης μας θέλουμε να λυθούν και αυτό θα γίνει με έναν άνθρωπο που ξέρει την πόλη και μπορεί να δώσει λύσεις.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (19/05/2019 19:25)

@18.22
Κατάδικοι όλου του κόσμου, ενωθείτε

Μην πέσετε από τα σύννεφα αν μπει β´ Κυριακή (20/05/2019 08:09)

- Έλα Γιώργο μου (τυχαίο το όνομα)... Οπως ξέρεις κατεβαίνω ξανά.

- Ναι! Τα ´μαθα. Αλλά να... Ξέρεις... Δεν μπορώ να σε ψηφίσω. Θέλω τον "τάδε".

- Το θέμα δεν είναι τι θέλεις να ψηφίσεις, αλλά που έχεις υποχρέωση.ΥΓ: Αυτή η στιχομυθία "έπαιξε" πολύ τον τελευταίο καιρό. Μένει να δούμε πόσοι είναι αυτοί που έχουν υποχρέωση.

Ανώνυμος (20/05/2019 09:18)

@Ανωνυμος (19/05/2019 18:22)
Εχεις κι εσύ τα δίκια σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε τόσα πολλά τσιπουράδικα όσα ο Βόλος. Ούτε και θάλασσα.

Ανώνυμος (20/05/2019 10:13)

@13:45 Συμφωνω! Ουτε λύνει τα προβλήματα ουτε τον αθωώνει. Είναι ομως απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση της πόλης. Κι ο Βούρος δεν τη διαθέτει.

@Ανώνυμος (20/05/2019 10:13) (20/05/2019 12:01)

Τα προβλήματα δεν λύνονται με το πόσο καλά γνωρίζει κάποιος τα στενά, τα καφενεία και τις ταβέρνες. Τα προβλήματα λύνονται ή όχι ανάλογα με τις επιλογές που κάνει ο καθένας για να τα αντιμετωπίσει. Και τα προβλήματα του Δήμου μας είναι γνωστά. Δεν πρόκειται για καμιά επιστήμη. Η ουσία είναι ποιος απο τους υποψηφίους έχει τη θέληση και το μυαλό να τα λύσει και ποιος απλά θέλει να εξυπηρετήσει κολλητούς και να βάλει και κάτι στην τσέπη. Ασχοληθείτε επιτέλους με την ουσία.

Ανωνυμος (21/05/2019 01:40)

@12.01
Η ουσία!
Ο Τομπουλογλου έχει και την θέληση και το μυαλό και την γνώση ως ασχολούμενος με τα αυτοδιοικητικά πολλά χρόνια!
Ο Βούρος δεν έχει την διάθεση θέλει μόνο να εξυπηρέτησει συμφέροντα! Αφού θέλησε να σώσει τα Βριλήσσια και του το αρνήθηκαν ήρθε να σώσει εμάς! Κρύβει από παντού ότι ήταν βουλευτής ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ την εποχή του α μνημονίου και της έλευσης του ΔΝΤ!
Ο Τομπουλογλου δεν εξυπηρετεί κολλητούς! Εξυπηρετεί όλη την περιοχή ανεξαρτήτου πολιτικής προέλευσης!
Ο Βούρος έφτιαξε ένα ψηφοδελτίου μετά από συμβουλές ανθρώπων που έχασαν τις προηγούμενες εκλογές και μάζεψε οτιδηποτε εταιροκλητο πολιτικά αρκεί να είναι ΑΕΚ! Και αυτό δεν πρέπει να το ξεχασει κανεις την ώρα της καλπης!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.37 Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο. ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.02 Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα π...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον υβριστή Στην Αλήθεια εγώ αποφασίζω, όχι εσείς...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.28 Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@προς πάντα ενδιαφερόμενο Με εκπροσωπεί κάποιος ΔΕΝ σημαίνει συμφωνώ με όσα κάνει, αυτά είναι στοιχειώδη ζητήματα για πρωτοετείς φοιτητές πο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.48 Εκπροσωπούσε όλους τους, δημότες, πόσο πιο σαφώς να το γράψω; Πληρώνω κι εγώ για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού, θέλω - δεν θέλω. Πώς ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον φασίστα Δεν απαντώ σε ηλιθίους, ούτες τους φιλοξενώ στην Αλήθεια. Μη σε ξαναδώ εδώ......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης 'Αρα, αν ασπάζεστε αυτό που γράφετε, τότε εκπροσωπούσε κι εσάς η πρώην δημοτική αρχή σε όλα όσα έκανε, σωστά;...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: γηπεδοστανεαφιλαδελφεια
Το θέμα δεν είναι ότι θα δώσει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου για τον τελικό του Conference, αλλά ότι θα δημιουργηθεί προ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας 13.35 Μάρκος Έρχονται τουλάχιστον 5 χρόνια μαύρα για τα αριστερδέξια τρολ!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο βάλε λίγο το μυαλό σου( αν υπάρχει) να δουλέψει!! Η πλειοψηφία μέσα στο Δ.Σ. φαίνεται στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων! Τώρα την ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.11 Κι αυτό που με ρωτάτε το έγραψα, αλλά δεν διαβάζετε προσεκτικά, οπότε το ξαναγράφω: Στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©