Τρίτη 18.06.2024,  

Υποχρέωση κάθε δημοκράτη η ήττα του Άρη Βασιλόπουλου

Δημοσιεύτηκε στις 10/05/2019 στην κατηγορία Γνώμες  |  32 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Η «Αλήθεια» είναι υπερήφανη, γιατί είναι ο βασικός παράγων που έδωσε ανυποχώρητο αγώνα πάνω από μια διετία, ώστε να πετύχει την πολιτική απαξίωση και την ανάδειξη των πραγματικών πολιτικών δυνατοτήτων του σημερινού δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου. Οι αποκαλύψεις και η μαχητική αρθρογραφία αυτής εδώ της ιστοσελίδας «γκρέμισαν» στη συνείδηση των πολιτών της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας την επίπλαστη εικόνα που είχε επιχειρήσει να φιλοτεχνήσει ο κ. Βασιλόπουλος. Η ακριβοδίκαιη καταγραφή της πραγματικότητας επιβάλλει να πούμε ότι υπήρξαν κι άλλες προσπάθειες, με σημαντικότερη εκείνη του Βασίλη Βέττου και του fx news προς την ίδια κατεύθυνση. Ωστόσο, είναι κοινή η συνείδηση ότι ήταν κυρίως η «Αλήθεια» με τις αποκαλύψεις και την αρθρογραφία της που «ταρακούνησε» το οικοδόμημα Βασιλόπουλου.

 

Γι αυτή μας τη δημοσιογραφική προσπάθεια, ο ίδιος ο Άρης Βασιλόπουλος, αλλά και τα διάφορα ρετάλια- εξαπτέρυγα της Δύναμης Πολιτών -πολλά εκ των οποίων στην πορεία «δεν τα βρήκαν» με τον δήμαρχο και... τότε θυμήθηκαν να ασκήσουν κριτική- μας ύβρισαν, μας λάσπωσαν, επιχείρησαν να μας φιμώσουν με γελοίες αγωγές που δείχνουν απλώς πόσο γελοίοι είναι οι ίδιοι. Το απολυταρχικό σύστημα διοίκησης του Άρη Βασιλόπουλου έπεσε επάνω μας, με προφανή σκοπό όχι απλώς να μας φιμώσει, αλλά να μας λιώσει. Η μοίρα όλων των αυταρχικών, αντιδημοκρατικών, ανίκανων πολιτικών σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι να τρώνε τα μούτρα τους. Τα εγχώρια κακέκτυπα του Παπαδόπουλου, του Παττακού και του Μακαρέζου με αριστερή προβιά, δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη.

 

Είναι υποχρέωση κάθε πραγματικού δημοκράτη αυτής εδώ της πόλης, είτε στη δεξιά ανήκει, είτε στο κέντρο, είτε στην αριστερά, να στείλει τον κ. Βασιλόπουλο στο σπίτι του, με την πανίσχυρη ψήφο κάθε πολίτη αυτής εδώ της πόλης. Θα μπορούσε να γραφεί ένα ολόκληρο βιβλίο για τους λόγους που η κοινωνία μας δεν αξίζει μια διοίκηση σαν τη σημερινή. Αναγκαστικά θα περιοριστώ σε ενδεικτικούς λόγους:

 

- Είμαστε περήφανοι, ως δημότες, για μια διοίκηση που δεν ξεκίνησε ΟΥΤΕ ΕΝΑ μεγάλο έργο στις μέρες της; Το φθινόπωρο του 2015 ο Βασιλόπουλος μου έλεγε σε συνέντευξη ότι τα αντιπλημμυρικά της Σκρα (για τα οποία «συνεργαζόμεαστε στενά με την Περιφέρεια») θα είχαν ολοκληρωθεί -κατ' εκτίμηση ενός «υπεύθυνου» πολιτικού- ως τα μέσα του 2017. Δυο χρόνια αργότερα, δεν έχουν αρχίσει καν. Ποιο μεγάλο έργο ξεκίνησε η διοίκηση Βασιλόπουλου; απολύτως ΚΑΝΕΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ. Είμαστε περήφανοι γι αυτό; Πρέπει να τον ξαναψηφίσουμε;

 

Είμαστε, μήπως, περήφανοι γιατί έχουμε μια διοίκηση που καθυβρίζει τους πολιτικούς της αντιπάλους; Ντροπιαστικές αναφορές του Βασιλόπουλου εναντίον του Αράπογλου μέσα στην πρώτη διετία της σημερινής δημοτικής Αρχής, λάσπη προς το πρόσωπό μου όποτε ασκούσα δημοσιογραφική κριτική, κολακείες που δείχνουν ασπόνδυλα χωρίς προσωπικότητες σε όποιον δυνητικά θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμος, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, ρουσφετάκια με προσλήψεις στα προγράμματα του δήμου με καθαρά προσωπικά- πελατειακά κριτήρια στήριξης του Βασιλόπουλου, συναλλαγές που προκαλούν εμετό, αγοραίες επιθέσεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο σε πολιτικούς αντιπάλους και Τύπο, ταύτιση της έννοιας της “φιλοσοφίας” με την ιδεολογική πλύση εγκεφάλου μέσω της ανάδειξης της κουμπάρας του δημάρχου, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος με απευθείας αναθέσεις σε κολλητους και φίλους προς εξαγορά πολιτικής στήριξης, αλλά -χωρίς την παραμικρή ντροπή- και στην ίδια τη σύζυγο του δημάρχου, ανήθικο παιχνίδι με τον ΣΥΡΙΖΑ (φεύγει στα δύσκολα και τώρα στα μουλωχτά δέχεται τη στήριξη του), αδιάντροπη εκμετάλλευση από τον Βασιλόπουλο του ότι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ τελείωσε επί της δικής του θητείας το σχολείο «Σπαθάρη» και επιχείρηση να πάρει ο ίδιος τη δόξα για τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες άλλων, κι ένα σωρό άλλα ντροπιαστικά. Μία από τις χιλιάδες αποδείξεις ότι ο κ. Βασιλόπουλος απλώς θέλησε να διοικεί για ίδιον όφελος, αυταρχικά, δικτατορικά, χωρίς λογοδοσία (ούτε 10 άνθρωποι δεν εμφανίζονταν στους απολογισμούς που από θεσμική υποχρέωση έκανε), είναι και η πλήρης αδιαφορία του για ενεργοποίηση της διαδικασίας εκλογής Συμπαραστάτη του Δημότη: Είχε μια ευνουχισμένη αντιπολίτευση, “παρέκαμψε” κι αυτό το θεσμικό αντίβαρο, για να κάνει ό,τι γουστάρει, όπως το γουστάρει, αυτός, οι συγγενείς κι οι φίλοι του. Μετά από 8 χρόνια μνημόνια, αδικίες, διαψεύσεις, συμβιβασμούς, λιτότητα και έλλειψη προοπτικών, σήμερα οι Έλληνες πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόανς εγκρίνουν τέτοιου ειδους “πολιτικούς” για να πάνε την πόλη στο μέλλον;

 

Σας ρωτάω, λοιπόν, έναν- ένα και μία- μιά: Είστε περήφανοι για αυτή την εικόνα; Για αυτή τη ντροπή; Για τις «μάχες» που δήθεν έδωσε εναντίον της ΑΕΚ; Ακόμα κι αν ειλικρινώς πιστεύετε ότι ο κ. Βασιλόπουλος ήταν ειλικρινής στις μάχες αυτές και ότι τις έδωσε γιατί έτσι θεώρησε σωστό, αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να επιβραβεύσετε κάποιον ο οποίος σε ΟΛΕΣ αυτές τις μάχες ηττήθηκε; Πώς θα πείτε “μπράβο” σε κάποιον που δεν κατάφερε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να επιτύχει το παραμικρό εναντίον της ΑΕΚ, δηλαδή εναντίον αυτού που ο ίδιος αναγόρευσε -για προφανείς λόγους πολιτικού τζόγου- ως “μέγιστο αντίπαλο”; Πώς θα πείτε “μπράβο σε έναν πολιτικό που απέτυχε πλήρως, σε κάθε φάση των μαχών που έδωσε -δήθεν “για το καλό της πόλης” εναντίον της ΑΕΚ;

 

Η δημαρχία Βασιλόπουλου είναι μια δημαρχία εντελώς αποτυχημένη πολλαπλώς: Ως έργο, πλήρης αποτυχία. Ως πολιτική συμπεριφορά, το ίδιο. Ως μόχλευση των πιο ταπεινών και απεχθών τακτικών στην πολιτική, εκεί μόνο παίρνει άριστα. Είναι μια δημαρχία για την οποία η πόλη μας πρέπει να ντρέπεται. Κι είναι στοιχειώδης υποχρέωση κάθε δημοκράτη, σε όποια πολιτική παράταξη κι αν πιστεύει, να βοηθήσει την αριστερά της πόλης (θα πω και για τις άλλες παρατάξεις σε άλλη ανάρτησή μου εντός των ημερών) να βρει κάποιους άλλους συμπολίτες μας, με ανοχές στη διαφορετικότητα, με αποδεδειγμένο το ανεπίληπτο δημοκρατικό τους ήθος, χωρίς να έχουν τη λάσπη και τις ύβρεις ως το πιο πρόχειρο εργαλείο τους,, με επικεφαλής κάποιον που να φέρνει, έστω και λίγο, στο μακαρίτη Σάββα Σταματιάδη, για να την εκπροσωπήσει στις επόμενες εκλογές. Ο Βασιλόπουλος είναι το κακέπτυπο του Μαδούρο, ενός στυγνού καταπιεστή, ενός ανίκανου ηγέτη, που εκτός πολιτικής δεν έχει τίποτα να κάνει, γιατί τίποτα δεν μπορεί.

 

Είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ μας, να σταματήσουμε με την ψήφο μας τον εκφραστή των πιο ποταπών και χαμηλών ενστίκτων στη δημόσια ζωή, τον Άρη Βασιλόπουλο.

 

Ακολουθούν όλες οι αναρτήσεις της τελευταίας διετίας (10/5/2017 έως 10/5/2019) στις οποίες η ΑΛΗΘΕΙΑ άσκησε σφοδρή κι ανυποχώρητη κριτική στο πρόσωπο και το καθεστώς του Άρη Βασιλόπουλου στο δήμο. Είναι, η παρακάτω αναφορά, κι ένα πολύ χρήσιμο ιστορικό στοιχείο για τα έργα και τις ημέρες τουδεύτερου μισού της δημαρχιακής θητείας του Άρη Βασιλόπουλου.

 

Είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να έχουμε έναν τέτοιο δήμαρχο; Η απάντηση είνα ιδική σας, την Κυριακή 26 Μαΐου στην κάλπη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

«Τρώνε τις σάρκες τους» στη Δύναμη Κολλητών: Κατά του Άρη Βασιλόπουλου, και η Βάλια Ματσουκά

 

Ανεξέλεγκτος ο εμφύλιος στη Δύναμη (πρώην) «Κολλητών»

 

Ακόμα σιωπούν για τις καταγγελίες εναντίον τους, Βασιλόπουλος- Παπαλουκά. Ερωτήματα και για τους «4»

 

«Τσιμουδιά» από Βασιλόπουλο- Παπαλουκά στις απίστευτες καταγγελίες των «τεσσάρων»

 

Μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ των συνυπεύθυνων- Κολλητοί Βασιλόπουλου, εναντίον Βασιλόπουλου!

 

Καλέ, σωπάτε που είναι το ίδιο! Εσάς, σας φαίνεται το ίδιο;

 

Ο δήμαρχος που τσακώθηκε με τους πάντες, θέλει να φτιάξει... ευρύτερο μέτωπο!

 

Με ασφαλτοστρώσεις άρχισε τον προεκλογικό αγώνα ο Βασιλόπουλος

 

Ο δήμος κλείνει πέντε παιδικές χαρές και μας το λέει «στο παρά ένα»

 

Έφτασε (πριν τον εορτασμό!) και το πρόγραμμα του εορτασμού της εθνικής γιορτής

 

Είκοσι χιλιάδες ευρώ για εκτυπώσεις; Δώστε ΟΛΑ τα τιμολόγια στη δημοσιότητα ΤΩΡΑ!

 

Στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, απαντούν με λάσπη

 

Άλλες 10.000 ευρώ δίνει ο Βασιλόπουλος σε σεμινάρια που συντονίζει η κουμπάρα του

 

Παντού οι δικτατορίσκοι, κυνηγούν τον Τύπο

 

Ξέφραγο αμπέλι τα σχολεία της πόλης, απλός θεατής των καταστροφών ο Βασιλόπουλος

 

Αλλού γίνονται αντιπλημμυρικά έργα, η Περιφέρεια αδιαφορεί για τη Σκρα κι ο δήμος κοιμάται όρθιος!

 

Στον εκφασισμό του δημόσιου διαλόγου επενδύουν οι υποτακτικοί του δημάρχου στο διαδίκτυο

 

Από τώρα...

 

Απουσίες στα μητρώα σημειώνουμε, ένας- ένας το διαλάμε κι αραιώνουμε

 

Η διοίκηση του δήμου οφείλει μια συγνώμη...

 

Ο δήμος κάνει συναυλία στη λίμνη για το άλσος, και δίπλα τα δέντρα ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ (video)

 

Ούτε λέξη Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες περί «ηθικών ζητημάτων» από τους παραιτηθέντες

 

Μπάχαλο! Ξαναλλάζουν οι αντιδήμαρχοι:Μέσα ο Ανεμογιάννης, αλλού ο Ανανιάδης. Εικόνα πλήρους διάλυσης

 

Πώς ο Βασιλόπουλος κατέστρεψε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για να το κάνει πάρκιγκ απορριμματοφόρων

 

Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι - Σιωπή Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες σε βάρος του

 

Αρνούνται πολλά στελέχη της Δύναμης Πολιτών να μπουν στο Δημοτικό Συμβούλιο- Απίστευτες καταγγελίες!

 

Πλήρης κατάρρευση της Δύναμης Πολιτών -Οι τέσσερις μεγάλες δυσκολίες του Βασιλόπουλου

 

Προβλήματα «ηθικής τάξης» στη Δύναμη Πολιτών καταγγέλλει ο παραιτηθείς Μ. Λάλος

 

Με τις επιστολές παραίτησης, δείχνουν πόσο επικίνδυνοι είναι για την πόλη

 

Βροχή παραιτήσεων στη Δύναμη Πολιτών! Διαλύονται οι... «πετυχημένοι»

 

Δεν πιστεύω να θέλετε να έχετε και νερό;

 

Κι άλλα φέσια στον δήμο από το κυλικείο του νεκροταφείου

 

«Όποιος κλαίει, είναι βλαξ»

 

Θλιβερή πολιτική εντυπώσεων πάνω στα καμμένα κάνει ο Άρης Βασιλόπουλος!

 

Τέλος η «ευαισθησία» Βασιλόπουλου με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας- Τι κάνει το Μενίδι

 

Ο «εγκαινιάκιας» ή «κοψοκορδέλας»

 

Έτσι μειώνουν τα απορρίμματα τα Βριλήσσια. Πού να τα καταλάβει αυτά ο κ. Βασιλόπουλος;

 

Δεν θα περάσει ο φασισμός

 

Τα έχουν κάνει μπάχαλο και... διαφημίζουν τα αδιέξοδά τους!

 

Δεν αντέχει κανένα αντίλογο η Δύναμη Πολιτών: Διαγράφουν και μπλοκάρουν στο fb όποιον δεν τους υμνεί

 

Κλωτσοσκούφι !

 

Ένας δήμαρχος για τα μπάζα!

 

Eίναι λακέδες και το ευχαριστιούνται...

 

Η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη

 

Απλά μαθήματα δημοσιογραφίας για αμελέτητους

 

Για άλλη μια φορά η πόλη έστρεψε την πλάτη της στον Βασιλόπουλο

 

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τη δημοτική Αρχή και κάνει... άλλη πρόταση από εκείνη του Βασιλόπουλου

 

Όλα εντάξει με το νεκροταφείο, κύριε δήμαρχε;

 

Όταν ο Δήμαρχος αποκαλεί δημοσίως τοπική εφημερίδα «χαρτί τουαλέτας»…

 

Μια δημότης απευθύνει ερωτήματα στη δημοτική Αρχή κι εκείνη σφυρίζει αδιάφορα...

 

Οι τρεις, κάπως τα έχουν μπερδέψει..

 

Παραδέχεται δημόσια ο δήμαρχος ότι κάνει αυτά, που κατηγορεί

 

Ξερνούν χολή οι επαγγελματίες σφουγγοκωλάριοι...

 

Πανικόβλητη η αυλή Βασιλόπουλου, προσπαθεί να κάνει το άσπρο- μαύρο, μήπως και διασωθεί

 

Θλιβερή απολογία Βασιλόπουλου για την εγκληματική του πολιτική απέναντι στην πόλη

 

Τι έγραψε ο «Πολίτης» για την αγωγή του Βασιλόπουλου εναντίον της «Αλήθειας»

 

Τεράστια ήττα της πόλης οι εξελίξεις στο Ποδονίφτη. Παθητικός θεατής ο Βασιλόπουλος

 

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου για νέο συνεργάτη του δημάρχου

 

Τι προσπαθείτε να πετύχετε, κύριοι της δημοτικής Αρχής;

 

Όρθια «Η Αλήθεια» μέχρι τη νίκη της Δημοκρατίας

 

Απορρίμματα: Ο Άρης Βασιλόπουλος, αντί να είναι η λύση του προβλήματος, είναι το ίδιο το πρόβλημα

 

Στην «τούρλα του Σαββάτου» τρέχει ο δήμος για τον Ποδονίφτη

 

Να η ευκαιρία σας, κύριε Βασιλόπουλε!

 

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βασιλόπουλος δημιούργησε το νέο αδιέξοδο

 

Τα μάθατε; Πάλι κινδυνεύει η... δημοκρατία στην πόλη!

 

Τον πήραν στο... ψιλό και στην Καλλιθέα!

 

Ζητείται σοβαρότητα κι αίσθηση ευθύνης για το Δήμο μας- Η πόλη χρειάζεται λύσεις, όχι Δον Κιχώτες!

 

Νέες, ενδιαφέρουσες πτυχές στη σύγκρουση που προκάλεσε ο δήμος με την ΑΕΚ

 

«Αδειάζει» το δήμαρχο ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ:«Να συνεργαστεί με την ΑΕΚ-η αντιπαλότητα δεν οδηγεί πουθενά»

 

Η καθαριότητα της πόλης, όμηρος στην τυφλή σύγκρουση του Βασιλόπουλου με την ΑΕΚ

 

Η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

 

Η Φιλαδέλφεια και η Χαλκηδόνα, δεν είναι Γένοβα

 

Ο Βασιλόπουλος κάνει σόου με μια κεραία κινητής, ενώ στην πόλη υπάρχουν 33 θέσεις για κεραίες!

 

Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα

 

Ωχ! Άλλαξε ονομασία ο δήμος;

 

Το ποντίκι που βρυχάται, «με ξένα κόλυβα»

 

Δεν κατάφερε τίποτα τρία χρόνια! Τώρα, γιατί ζητάει άλλο ένα και... βλέπουμε;

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον.... εαυτό του!

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της «Στρούγκας»

 

Νέα ομολογία Βασιλόπουλου: Δεν μπορεί να διώξει τα σκουπίδια από το Άλσος

 

Mε το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων συνεχίζει ο Βασιλόπουλος τον πόλεμό του κατά της ΑΕΚ

 

Η δημοτική Αρχή περιφρονεί τους Συλλόγους της πόλης, στην πράξη

 

Ξεχειλίζει η οργή των πολιτών για το έκτρωμα της πλατείας Πατριάρχου

 

Η ιστορία της πόλης μας, στην υπηρεσία του επικοινωνιακού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής

 

Θρίαμβος! Ο δήμος ανακοινώνει ότι ΘΑ γίνουν αντιπλημμυρικά στη Ζαΐμη- Για Σκρα- Σερρών, κουβέντα!

 

Το «σύνδρομο της γραμμής Μαζινό» και οι επόμενες δημοτικές εκλογές στην πόλη μας

 

Η... αποτελεσματικότητα των πολιτικών του δήμου: Γεμάτη κολωνάκια και μηχανές η πλατεία!

 

Ούτε το Κοινωνικό Φαρμακείο δεν ενδιαφέρεται να στηρίξει ο δήμος

 

Άρης Βασιλόπουλος: Από τη Βενεζουέλα, στο Μπαγκλαντές...

 

Ο δήμος ασχολείται με τον Ποδονίφτη μόνο στα λόγια. Απών από την εκδήλωση της Κυριακής

 

Άλσος: Ο δήμος δεν έκανε τίποτα 6 μήνες και... κατηγορεί τους άλλους!

 

Ανικανότητα, αδιαφορία ή όμηροι των ιδεοληψιών τους;

 

Παραιτήθηκε ο Μανωλεδάκης από αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

 

Απίστευτη υποκρισία: Ο μεγαλύτερος πολέμιος της ΑΕΚ, της δίνει... συγχαρητήρια!!!!

 

Ενώ η πόλη έχει Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας, ο δήμος φέρνει ξένους για σεμινάρια πρώτων βοηθειών

 

Όσοι είναι εναντίον του γηπέδου, ας σκεφτούν την πολιτική Βασιλόπουλου...

 

Η δημοτική Αρχή που κάνει πολιτική με το «τίποτα»

 

Στη σύγκρουση του με την ΑΕΚ, ο Άρης Βασιλόπουλος έχει μόνο ήττες!

 

«Στα εξ ών συνετέθη»: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Κοινωφελούς ο Βαγγέλης Κουμαριανός!

 

Ξεκινά το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο της Δυτικής Αθήνας. Εδώ, στη Σκρα, τίποτα!

 

«...Τους ψευταράδες και τους μασκαράδες...» (video)

 

Αυτοί που ξεδιάντροπα διχάζουν την πόλη, θέλουν να γράψουν την ιστορία της;

 

Απευθείας αναθέσεων συνέχεια, σε κολλητούς και συγγενείς

 

To «ρεμπελιό των ποπολάρων» χωρίς ευρύτερες συνέπειες (προς το παρόν...)

 

Το σωματείο εργαζομένων του δήμου για τη δημοτική Αρχή: Δυο μέτρα και δυο σταθμά!

 

Μια φωτογραφία από τα παλιά...

 

Γι αυτό έχετε κάποια εξήγηση κύριε δήμαρχε, ή θα το κάνετε πάλι «γαργάρα»;

 

Ένα σχόλιο του Παναγιώτη Κονδύλη, αφιερωμένο στα μέλη της Δύναμης Πολιτών

 

Περιμένω με ενδιαφέρον...

 

Νεα πρόκληση Βασιλόπουλου: 1.930 ευρώ για... την «πίτα» του δήμου!

 

Όταν η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου βάζει τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων» Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Η αριστερά της πόλης ξεκατινιάζεται και τρώει τις σάρκες της (video)

 

Μήπως θέλει να μας ενημερώσει η δημοτική Αρχή;

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο δήμος «κατάφερε» να παραδώσει τη βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια...

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλώσεις και συζητήσεις για το θέμα

 

Ακόμα περιμένω...

 

Να μην γίνουμε «Μάνδρα»! Η Σκρα είναι βόμβα! Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα «βρόντηξε» κι από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δούλος- συν ένας για τη Δύναμη Πολιτών

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης, ο δήμος τα «ξεπετά» με μια ανακοίνωση

 

Καμία συνέπεια, καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές, απόλαυση της εξουσίας

 

Καταγγέλλει τη διοίκηση Βασιλόπουλου η ΔΑΣ- ΟΤΑ

 

Το πράσινο σε ιδιώτες- Πρακτικές Νέας Δημοκρατίας στη διοίκηση του δήμου!

 

Αμείλικτος πόλεμος: Νέα προσφυγή στο ΣτΕ εναντίον της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ!

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχυση, με ευθύνη του δημάρχου (video)

 

Η εκ-διοίκηση της πασιέντζας

 

Είναι, πια, ξεκάθαρο: δεν μπορεί, το παιδί...

 

Ο δήμαρχος κατηγορεί αγνώστους, για όσα κάνει ο ίδιος!

 

«Δεν πάτε καλά», μας είπε και... τα κακάρωσε!

 

Μόνο για έναν λόγο δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και συνθήκες τοπικού διχασμού, ο Άρης Βασιλόπουλος

 

Η διοίκηση του δήμου απαντάει- ακόμα κι όταν υποχρεούται εκ του νόμου- μόνο αν γουστάρει...

 

Το Άλσος ρημάζει, οι πολίτες δεν μπορούν να μπουν και ο δήμαρχος, είναι χαρούμενος...

 

Για γέλια: Ο Βασιλόπουλος ρίχνει τις ευθύνες για το θάνατο της ηλικιωμένης στη... Ρένα Δούρου!

 

Η συζήτηση για την υπογειοποίηση, δείχνει πόσο ακατάλληλο δήμαρχο έχει η πόλη

 

Οι αληθινοί δήμαρχοι, δεν δίνουν αποθεματικά στην κυβέρνηση (video). Οι δικοί μας ΛΑΕτζήδες, ναι!

 

Η αθεράπευτη τάση του δημάρχου για βιτρίνα, δεν κρύβει το έλλειμμα πολιτικής του δήμου

 

Ο μύθος της «νοικοκυρεμένης διαχείρισης» Βασιλόπουλου

 

Όταν ο δήμαρχος, φτιάχνει καφεδάκια στους υπαλλήλους...

 

Η απόλυτη ανοργανωσιά στην παράσταση για τη Φιλιώ Χαϊδεμένου

 

Να γιατί δεν προλάβαινε ο Βασιλόπουλος να κάνει διαβούλευση το καλοκαίρι (επεισόδιο 3)

 

Ανιστόρητος, διχαστικός και κολλημένος στο χθες

 

Παραμένει το ηθικό ζήτημα με το παρ' ολίγον ταξιδάκι αναψυχής Βασιλόπουλου στη Θεσσαλονίκη

 

Να γιατί δεν προλάβαινε ο Βασιλόπουλος να κάνει διαβούλευση το καλοκαίρι (επεισόδιο 2)

 

Μια δημοτική αρχή, μετά βεβαιότητος «απέραντη»

 

Οι φασίστες, δεν αντέχουν την κριτική

 

Να γιατί δεν προλάβαινε ο Βασιλόπουλος να κάνει διαβούλευση το καλοκαίρι (επεισόδιο 1)

 

Όμορφος κόσμος, «ηθικός», αριστερά πλασμένος...

 

Εντελώς ανίκανος να προστατεύσει την περιουσία του δήμου

 

Η WWF, οι «Μαδούρο- τσέπης», το Άλσος και το γέλιο της αρκούδας

 

Η σημερινή εικόνα του Άλσους έχει υπογραφή: Άρης Βασιλόπουλος

 

Μέρα- νύχτα «κάμψεις», κάνουν «μπράτσα» τα δουλικά, με το αζημίωτο...

 

«Άγνωστοι», αλλά και «πρόθυμοι»: Ο Μπόμπος, διανοούμενος!

 

Βασιλόπουλος στον Σπορ fm: «Δεν έχω κερδίσει τίποτα για την πόλη από την κυβέρνηση»

 

Νέο ρεζιλίκι Βασιλόπουλου: δεν μπορεί το καλοκαίρι γιατί... είναι παχιές οι μύγες!

 

Θα έλθει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο το όργιο των απευθείας αναθέσεων;

 

Μπουλντόζες και μελέτες αλωνίζουν στον Ποδονίφτη, και ο Βασιλόπουλος... χαμπάρι!

 

Βγάζει γέλιο αυτός ο τυπάκος…

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλη η μελέτη για τον Ποδονίφτη- καταστρέφουν το ρέμα με το «οκ» της δημοτικής Αρχής

 

Σήμερα είναι με τη νομιμότητα ο κ. δήμαρχος. Αύριο, ποιος ξέρει;

 

Νέα, απίστευτη ομολογία: Η διοίκηση Βασιλόπουλου εξόφλησε έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί!

 

Στα 7,5 εκατ. το κόστος μεταφοράς του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων!

 

Ο αντιδήμαρχος, που φορτώνει τα λάθη στους υπαλλήλους...

 

Φιάσκο! Έγγραφο απευθείας ανάθεσης 20.000 για συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας σε... σουβλατζίδικο!

 

Ο Άρης Βασιλόπουλος, αφού έλυσε όλα τα θέματα της πόλης, θέλει να... λύσει και το προσφυγικό!

 

Πόσο καιρό ξέρατε κύριε Βασιλόπουλε ότι λήγουν οι συμβάσεις για την καθαριότητα;

 

Οι «περίεργες» σχέσεις της δημοτικής Αρχής Βασιλόπουλου με εργολάβους του δήμου...

 

Ο «τσάμπα μάγκας» που παίζει με τον πόνο των συμβασιούχων

 

Συμβασιούχοι: Ο Άρης Βασιλόπουλος ως «βουλευτής Καλοχαιρέτας»

 

Βασιλόπουλος: Πρώτα η συντροφική αλληλεγγύη και μετά η δημοσία Υγεία

 

«Λεφτά υπάρχουν!» για σπατάλες

 

Θα ασχοληθεί με το δωρεάν wi-fi της Ευρωπαϊκής Ένωσης η δημοτική Αρχή;

 

Μπουκουβάλα, παίξε μπάλα!

 

Η δημοτική Αρχή έχει ξεφύγει τελείως: Τώρα, τους φταίει και η ΕΡΤ !

 

Έρχεται διπλασιασμός των δημοτικών τελών για τα σκουπίδια

 

Ο πόλη στον αυτόματο, ο δήμος ασχολείται με απευθείας αναθέσεις

 

Πάλι τίποτα, κύριε Καλαμπόκη;

 

Ο δήμαρχος που περιφρονεί τους δημότες του

 

Το «δωρεάν» του Άρη Βασιλόπουλου και τα 19.900 ευρώ απευθείας ανάθεση

 

...και είναι πολλά!

 

Ποια είναι η αγαπημένη του δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου;

 

Πάνω από 13.000 ευρώ κοστίζει το νέο... πάρτι Βασιλόπουλου!

 

Κι άλλη συναυλία! Πάνω από 370 μέτρα καινούργιων πεζοδρομίων γίνονται... νότες!

 

Κάνε κι εσύ μια κατάληψη, να ξεχαρμανιάσεις...

 

Η πόλη μας, στον αυτόματο πιλότο...

 

Μια πόλη «στην τσίτα»

 

Ήταν λαεθάλασσα!

 

Μια θλιβερή, σε μέγεθος και περιεχόμενο, συγκέντρωση σε φωτογραφίες

 

Τρεις κι ο κούκος!

 

Τον ψηφίσαμε για δήμαρχο των πολιτών κι αποδεικνύεται δήμαρχος των κολλητών

 

Αδειάζει τον Βασιλόπουλο και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

 

Ο δήμαρχος διχάζει την πόλη με τα δικά μας χρήματα!

 

Όχι στο διχασμό της πόλης

 

Αντί να ασχολείται με την πόλη, μαζεύει δηλώσεις για τη διχαστική συγκέντρωση

 

Μια ωραία, αληθινή ιστορία για το «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστερής μας δημοτικής Αρχής

Γράψτε την άποψή σας

τα παραλέτε (11/05/2019 01:39)

Δεν έχετε δίκιο κύριε Διαμαντή μου.
Στο άλσος που περπάτησα σήμερα μετά από πολύ καιρό είδα αλλαγές.

Είναι ντροπή για όλους μας η κατάστασή του.
Όλα σπασμένα, όλα απότιστα, όλα ακλάδευτα, και βρώμα, μα πολύ βρώμα κύριε Διαμαντή μου.

Ποιός άλλος βλαχο-δήμαρχος θα μπορούσε να του κάνει τόσο μεγάλη αλλαγή;
Είναι εύκολο νομίζετε να πάρεις από τον προηγούμενο ένα κακό άλσος και να το κάνεις αγνώριστο;
Σ΄ αυτό είναι ικανός και αυτός και όλοι οι αριστερού του κ*****ου.

Το αδικείτε το παιδί, τι θέλετε πια, τώρα που συνήθισε να μείνει πάλι άεργο;

Ανώνυμος (11/05/2019 13:17)

Συμφωνώ, εν μέρει.
Αλλά δεν βλέπω και κάτι αξιόλογο για διάδοχη κατάσταση.
Με δεδομένο μάλιστα ότι οι προβληματικοί όπως ο βαθιά αντιδημοκράτης πρώην πρόεδρος του δσ έχουν απομακρυνθεί, ίσως είναι το λιγότερο κακό.

Σαχ. (11/05/2019 15:36)

Ο Βασιλοπουλος δεν ηταν χειροτερος απο τους προηγουμενους σε ζητηματα καθημερινοτητας κι η πολη ειναι καθαρη. Εχετε παει σε αλλους δημους να δειτε βρωμα; Αν πολιτευτηκε αντιδημοκρατικα, εμενα ως δημοτη δεν με πολυαπασχολει.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/05/2019 21:18)

@15.36

Ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία είχαν οι υμνητές της χούντας κα ιτου Παπαδόπουλου: "Έχουμε ησυχία, έχουμε ανάπτυξη, αν αυτοί δεν είναι και πολύ δημοκράτες, δεν μας νοιάζει". Και μετά ήλθε η Κύπρος.

Κάποιοι παραμένουν αγιάτρευτα επικίνδυνοι...

Σαχ. (11/05/2019 23:55)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης

Αναμφιβολως σεβαστη η γνωμη σας.
Και μπράβο σας για τις δημοκρατικες σας αντιληψεις.

Εγω ως δημοτης μιλησα. Για δημαρχο και δημοτικη αρχη.
Και απλως ειπα αυτο που βλεπω.
Πιστεψτε με δε οτι εχω ζησει δημοτικες αρχες σε βαθος χρονου.
Μη σας ξεγελαει οτι δεν ξερω να βαζω τονους.

Το πολιτικο και το πολιτειακο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο (μπορει και του Νικου του Παππα).

Διαμαντής Σεϊτανίδης (12/05/2019 00:32)

@23.55

Επιστρέφω το σχόλιο περί δημοκρατικών αντιλήψεων σε κάποιον που "δεν τον πολυνοιάζει" αν φέρεται δημοκρατικά ένας αιρετός ή όχι. Μπράβο, συγχαρητήρια.

Κατά τα λοιπά, κι εγώ ως δημότης απάντησα.

Σαχ. (12/05/2019 01:06)

Παρεξηγησατε. Δεν ειρωνευτηκα. Καθε αλλο.

Ως δημοτης ειμαι ευχαριστημενος κι ας ψηφιζω αλλο κομμα..
Η πολη ειναι αξιοπρεπης επι των ημερων του σε σχεση με παλιες διοικησεις αλλα και με πολλους ακομα και ομορους δημους. Δεν με απασχολει αν μιλαει αποτομα στο δημοτικο συμβουλιο και βλεπω κι αυτους που θελουν να τον ριξουν για να ανεβουν (μπρρρρρ με πιανει σύγκρυο).

Αν μαλιστα υπολογισω οτι διαφωνει μαζι του ολη η παλια φουρνια των υπερεπαναστατων αριστερων με τα βαρια (πολυ βαρια) αριστερα ενσημα και τις βαριες (μιλαμε για τεραστιο βαρος) αριστερες περγαμηνες που συνηθιζεται να κληροδοτουν την αριστεροσυνη στα παιδια τους, καλα το παει το πλοιο.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (12/05/2019 02:09)

@01.06
Λυπάμαι αλλά μάλλον δεν παρακολουθείτε. Το πρόβλημα δεν είναι ότι μιλάει άσχημα -αν μιλάει- στους συνεργάτες του. Άλλα είναι τα προβλήματα: Κανένα μεγάλο έργο δεν ξεκίνησε επί θητείας Βασιλόπουλου. Άφησε εντελώς ανεκμετάλλευτη την πολιτική του συγγένεια με την Περιφέρεια και την κεντρική εξουσία. Δημιούργησε μια βεντέτα με τη διοίκηση της ΑΕΚ από την οποία εισέπραξε μόνο ήττες, σε βάρος της πόλης. Οι στενότεοι συνεργάτες του που ΑΥΤΟΣ επέλεξε -κανείς δεν τους έβαλε με το ζόρι δίπλα του- τον κατηγορούν για μύρια όσα. Υβρίζει και προσβάλλει κάθε έναν που του ασκεί κριτική και όλο τον ανεξάρτητο τύπο της πόλης. Διασπαθίζει το δημόσιο χρήμα σε εκδηλώσεις της πλάκας και σε βόλεμα κολλητών, συγγενών και φίλων. Το Άλσος είναι ένα χάλι. Η πόλη βρωμάει. Η λέξη "ασφάλεια" είναι ξένη προς τους συμπολίτες μας. Αν όλα αυτά -κι άλλα, κι άλλα...- είναι για σας "καλά το πάει το πλοίο" τότε να με συγχωρείτε, αλλά εμπίπτεται σε κάποια από τις ομάδες που ευεργετούνται από τον κ. Βασιλόπουλο

Artsi (16/05/2019 11:56)

Στο μεγάλο και κρίσιμο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ αποδείχθηκαν πολύ λίγοι όλοι αυτοί που ξέρανε να υψώνουν τη γροθιά τους στις φωτογραφίες. Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν ήταν να ζητήσουν μεγάλα ανταλλάγματα για την πόλη.
Δε φταίει πάντως ο Βασιλόπουλος για όλα. Όταν οι Φιλαδελφειώτες ψήφιζαν άγνωστα, αδοκίμαστα και ανώριμα παιδαρέλια για τη διοίκηση του Δήμου, το βάρος της ευθύνης το έχουν και αυτοί όπως βέβαια και οι συνεργάτες του που αργά, πολύ αργά, βρήκαν αιτία να διαφωνήσουν και να φύγουν.
Παρ' όλα αυτά ο Βασιλόπουλος δεν είναι ο χειρότερος Δήμαρχος που έχει περάσει από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Και είναι σίγουρα καλύτερος από κάποιους δεινόσαυρους που τολμάνε να ζητάνε την ψήφο των πολιτών, ποντάροντας στο ότι έχουμε ξεχάσει.
Το μέλλον της πόλης δε μπορεί να έρθει από το παρελθόν.

@Artsi (16/05/2019 11:56) (16/05/2019 13:21)

Τι έγινε; Θέλετε ανταλλάγματα από την ΑΕΚ; Φέρατε Βασιλόπουλο για να εμποδίσει το γήπεδο στο οποίο εσείς ήρθατε να ζήσετε δίπλα. Βρίζετε τον Βούρο επειδή μπορεί να συνεργαστεί με την ΑΕΚ για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης με δεδομένη τη λειτουργία του γηπέδου. Λοιπόν μόνο Βασιλόπουλος και από την ΑΕΚ τίποτα απολύτως. Μόνο αυτό σας αξίζει.

Artsi (16/05/2019 15:50)

Η εμφάνιση της αριστεράς, στο Δήμο, στην Περιφέρεια και στην Κυβέρνηση, γκρέμισε την όποια εικόνα είχαμε για αγωνιστές, για ηθικό πλεονέκτημα, για αντίσταση στην πλουτοκρατία και στο κεφάλαιο. Πολύ γρήγορα ξέχασαν όσα έλεγαν πριν και έλεγαν άλλα μετά. Άλλα που μοιάζανε πολύ παλαιοκομματικά και πολύ της βόλεψης.
Ο Βασιλόπουλος σίγουρα θα πληρώσει και για αυτές τις αμαρτίες, ιδιαίτερα μάλιστα επειδή δέχτηκε τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, παρ' όλο που είχε διαχωρίσει τη θέση του.
Η ειρωνεία είναι ότι οι ψηφοφόροι τον έβγαλαν Δήμαρχο επειδή είχε τη στήριξη αυτή και τώρα για τον ίδιο λόγο θα τον τιμωρήσουν.
Αλλά ότι "είναι υποχρέωση κάθε δημοκράτη η ήττα του Βασιλόπουλου" δε μου μοιάζει και πολύ πολιτικό. Δηλαδή όποιον άλλο και να βγάλουμε Δήμαρχο θα έχουμε κάνει το χρέος μας;
Κάποια άλλα πράγματα νομίζω ότι επιβάλλει η Δημοκρατία, ανάμεσα στα οποία είναι να παρέχεται η δυνατότητα να προβάλλονται ισότιμα οι απόψεις των υποψηφίων για να κρίνει ελεύθερα ο πολίτης.

ΕργΔημΕργ (17/05/2019 01:10)

@Artsi σε κάποια έχεις δίκιο και σε κάποια θεωρώ ότι υπερβάλλεις. Εγώ ούτε απολογητής των λαθών του Βασιλόπουλου είμαι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Έχω πεντακάθαρη τη συνείδηση μου οτι ούτε Βασιλόπουλο ψήφισα ούτε ΣΥΡΙΖΑ. Στις ευρωεκλογές και στις εθνικές όταν γίνουν έχω αποφασίσει να απέχω συνειδητά ή στη καλύτερη περίπτωση να ψηφίσω ένα μικρό κομμα από αυτά που θεωρούνται γραφικά.
Επειδή όμως το τελευταίο αποκούμπι για ένα δύστυχο κάτοικο αυτού του προτεκτοράτου που λέγεται Ελλάδα είναι η αυτοδιοίκηση αναρωτήσου με ειλικρίνεια... Από τις υπόλοιπες του Βασιλόπουλου παρατάξεις που διεκδικούν τη διοίκηση της πόλης πιστεύεις ότι αυτή τη χρονική στιγμή μπορεί κάποια να διοικήσει καλύτερα; Δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Απάντησε στον εαυτό σου συγκρίνοντας τον με προηγούμενες διοικήσεις της συμφοράς και με τους σημερινούς συνδιεκδικητές του. Δυσκολεύομαι να βρω κατι καλύτερο. Αν θες βοήθα με αν διαθέτεις κάποια καλύτερη περίπτωση.

Artsi (17/05/2019 10:15)

Στημένο το σκηνικό. Αν η πλευρά Βούρου, Γρετζελιά, Τομπούλογλου βγάλει Δήμαρχο τότε η πόλη θα παραδοθεί στα γνωστά συμφέροντα. Πρέπει να ενισχυθούν οι νέες και προοδευτικές δυνάμεις.
Ο Βασιλόπουλος δεν είναι ο χειρότερος Δήμαρχος παρά τα όσα του καταλογίζονται.
Άλλοι διεκδικητές που τολμάνε να ξαναζητάνε την ψήφο μας είχαν σπάσει ρεκόρ, στα ταμειακά ελλείμματα, στη διαπλοκή και στον αυταρχισμό.
Ποτέ ξανά μαζί με αυτούς.

@Artsi (17/05/2019 10:15) (17/05/2019 11:05)

Τα γνωστά συμφέροντα φέρνουν όμως και κανένα σοβαρό έργο στην πόλη. Να σου θυμίσω το αφηγημα Βασιλόπουλου; Ενα γήπεδο ακριβώς όπως το παλιό χωρίς υπογειοποίηση και χωρίς νέα πλατεία. Και για τα σκουπίδια στο Άλσος ούτε λόγος και άσε τα χρόνια να περνάνε. Θυμόμαστε πολύ καλά ακόμα τι εικόνα είχε η περιοχή με το παλιό γήπεδο και τι εικόνα δείχνουν τα σχέδια για το νέο. Ξυπνάει ο κόσμος και δεν τρώει το αριστερό σανό.

@ (17/05/2019 11:05) (17/05/2019 12:22)

Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε λέγοντας αυτές τις παπαριές; Σας είπε κανένας ότι είμαστε χάπατα σαν τους "συναδέλφους" σας γάβρους απ' τα Μανιάτικα του Πειραιά; Δεν καταλαβαίνετε ότι όσο υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας τόσο πιο εχθρική γίνεται η πόλη απέναντι στο σχέδιο αυτό; Τον έφαγε κανένας πόνος το Μελ. για τη Φιλαδέλφεια; Συνοδά έργα για την εξυπηρέτηση των πελατών του θέλει και για τη κονόμα του. Στα φρύδια του η Φιλαδέλφεια κι οι κάτοικοι. Ή μήπως είναι Φιλαδελφειώτης και δεν το ξέρουμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι η υπόθεση αυτή είναι εντελώς προσωπική του μπίζνα; Και να σου πω και κάτι; Καλά κάνει. Επιχειρηματίας είναι. Το πρόβλημα είναι κάτι ανεγκέφαλα πελατάκια σαν εσένα και οι εθελόδουλοι υποψήφιοι που πήγαν κάτω απ' τον κουβαλητό . Κι επιτέλους αποφασίστε. Σας ενδιαφέρει ή όχι ποιος θα βγει δήμαρχος; Μια τα λέτε έτσι και μια αλλιώς. Σούργελα γάβροι με κίτρινα έχετε γίνει. Εδώ μοντέλα "Μπέος" και "Μώραλης" πάντως δεν φτουράνε να ξέρεις.

@ (17/05/2019 12:22) (17/05/2019 12:50)

Το πρόβλημά σας είναι ότι με το που θα τελειώσει η υπογειοποίηση και θα εμφανιστεί η νέα μεγάλη πλατεία θα ξεφτιλιστείτε τελείως. Αν το συνδυάσουμε με την απομάκρυνση του σταθμού μεταφόρτωσης και την βελτίωση των υποδομών και του πρασίνου στο Άλσος η ΝΦ αλλάζει προς το καλύτερο παντού. Και ποιός θα έχει κέρδη; Ο Μελ τα εκμεταλλεύεται τα καταστήματα της ΝΦ; Εσείς ρε ξεφτίλες τι σχέδιο έχετε για την περιοχή; Έχετε κάνει ποτέ κάποια πρόταση; Σας ενδιαφέρει να έχει δουλειά ο κόσμος σε μια καλύτερη και πιο όμορφη πόλη; Οι μάσκες πέφτουν και κάποιοι γυρνάνε σιγά σιγά στις σκουλικότρυπες τους. Περαστικά.

Αρκετά! Ως εδώ! (17/05/2019 13:05)

@Artsi (17/05/2019 10:15) Δεν είναι μόνο τα συμφέροντα. Θα μπορούσε να έχει πάει σε δεύτερο πλάνο το θέμα των συμφερόντων.
Είναι κυρίως ότι στο συνδυασμό του τουρίστα συνέρευσαν σχεδόν όλοι οι γραφικοί και αποτυχημένοι της χήρας που κανένας τους δεν είχε τα κότσια να βγει μπροστά επικεφαλής και κατάπιαν αμάσητο αυτό που τους επέβαλε ο τουβλάκιας για δικούς του λόγους.

Αυτοί οι άνθρωποι που καταδίκασαν το δήμο σε ανυπαρξία επί τέσσερα χρόνια κι έσπασαν σαν εύθραυστο μωσαϊκό σε πέντε φατρίες, που δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του ιδρυτή της Νέας Προοπτικής, που βλέπουν τις σκιές τους ως ανάστημα και αυτοθαυμάζονται, που είναι συνυποψήφιοι με ανθρώπους που υπέγραψαν τη μνημειώδη εκείνη ανακοίνωση στήριξης του Τομπούλογλου, πρέπει να πάνε εκεί που ανήκουν. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας της πόλης. Αρκετά πια! Ως εδώ με τους υπερεκτιμημένους νάρκισσους και τους κατά φαντασίαν παράγοντες.

μαστρο-Νίκλες (17/05/2019 15:52)

@Αρκετά! Ως εδώ!

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να γίνονταν ΤΙΜΗΤΕΣ κάποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΘΑΡΤΟΙ να το καταλάβω.
Να τα λένε όμως κι ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ξαναγίνουν αντιδήμαρχοι λες και πέτυχαν κάτι όταν ήταν, ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Από αυτούς ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΒΟΥΡΟΣ κι όχι τόσο για όσα σέρνουν στον ίδιο.
Αν είχε πάρει ΝΕΑ οχι σε ηλικία άτομα θα είχε καλύτερη τύχη. Αλλά μήπως ήξερε και ποιους να πάρει; Χρόνια φευγάτος απο 'δω αναγκαστικά ψώνισε ΑΠΟ το ΠΑΝΕΡΙ.

Αρκετά με το παραμύθι σας (17/05/2019 16:30)

Τους είδαμε τους υποψηφίους δημ. συμβούλους και των άλλων τι παρελθόν έχουν οι περισσότεροι. Αλλά γι αυτούς μούγκα ε; Εμ βέβαια αυτοί είναι καλοί και άξιοι αφού στηρίζουν τον δικό σας. Παραμυθάκια για μικρά παιδιά. Εσείς άλλωστε τι το παίζετε; Απλοί πολίτες που εκφράζουν την αγανάκτησή τους; Υπομονή. Λίγες μέρες ακόμα και θα επιστρέψετε στην ανυπαρξία σας.

@(17/05/2019 12:50) (17/05/2019 16:57)

ΦΤΗΝΟ κι ΕΛΛΕΙΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ αυτό που κάνετε με τις δουλειές εκμεταλλευόμενοι τον ΠΟΝΟ της Ανεργίας. Θες να σου πω ονόματα υποψηφίων του Βούρου που πλησιάζουν για σταυρό κόσμο λέγοντας ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΟΜΟΤΙΚΑ στο αυτί "έχω δέκα θέσεις εργασίας στο γήπεδο"; Σίγουρα τα ξέρεις καλύτερα. Αν δεν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς. ΘΕΛΩ να δω στους 200 σταυρούς που λεει οτι θα πάρει πως θα μοιράσει τις ΔΕΚΑ ΘΕΣΕΙΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΛΟΙ θα πάνε στη κάλπη ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ και για ΟΛΟΥΣ κι ο κάθε ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ κατεργαράκος θα πάει στο πάγκο του. Παρεμπιπτόντως. Μαγαζί υποψηφιου του Βούρου καμια τριακοσαριά μέτρα από το γήπεδο ΦΥΤΟΖΩΕΙ. όποτε περνάω εδώ κι ένα χρόνοβλέπω τα ίδια 5 με 10 άτομα. ΟΥΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ περνάνε να πάρουν ένα κουλούρι ΟΥΤΕ συνυποψήφιοι του. Αφήστε ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΨΕΥΤΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ κατά μέρος. ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ δεν στηρίζεστε κατα Τ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. Ρε ουρτ λεμε.

Ανώνυμος (17/05/2019 17:56)

@Διαμαντής Σεϊτανίδης

Σε πολλά απ' όσα του καταμαρτυρείς έχεις δίκιο. Ίσως και σε όλα.
Ξέρεις δε, αν βλέπεις ip, ότι του έχω γράψει κατά διαστήματα τα μύρια όσα.
Πες μου όμως σε παρακαλώ δύο πράγματα...

1. Από τους υπόλοιπους υποψηφίους που θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη νομίζεις ότι θα μπορούσε κάποιος να διοικήσει καλύτερα αυτή την πόλη;
2. Το γεγονός ότι ξεφορτώθηκε κάποια βαρίδια που προσπαθούσαν να τον χειραγωγούν δεν είναι ένα + για να λειτουργήσει πλέον ωριμότερα ως δήμαρχος;

Επειδή ξέρεις ότι σε εκτιμώ, θα υπολογίσω σοβαρά τη γνώμη σου.

Cargate todo, hombres! (17/05/2019 18:47)

Κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε λωτοφάγοι ή ότι δεν γνωρίζουμε τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Τους πληροφορώ ότι είναι πάρα πολύ βαθιά νυχτωμένοι.

Απολογούμενη για τα χάλια του Δήμου δεν είναι η σημερινή διοίκηση που συμμάζεψε ό,τι μπορούσε και όσο της επέτρεψαν οι συνθήκες, αναμφίβολλα με λάθη από πλευράς της.

Απολογούμενοι είναι σχεδόν όλοι όσοι διοίκησαν από θέσεις ευθύνης τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα βρίσκονται κρυμένοι πίσω από το Βούρο, ο οποίος για να είμαστε σωστοί δεν φταίει. Σ' εκείνο που σίγουρα φταίει και θα του στοιχίσει τη νίκη είναι το: Δεν ήξερες! Δεν ρώταγες; (ποιους πήγες και πήρες).

(Δεν αναφέρομαι στο άρθρο-κριτική του κ. Σεϊτανίδη αλλά στα σάπια υλικά που αγωνίζονται με εμφανή εκνευρισμό να εμφανίζουν εαυτούς ως... νέο)

Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/05/2019 19:15)

@1756
Δεν βλέπω ips, το έχω χιλιογράψει άρα δεν ξέρω με ποιον συνομιλώ. Απαντώ στα ερωτήματα:

1. Αρχή άνδρα δείκνυσι. Ο Βασιλόπουλος διοίκησε κι ευρέθη ελλιπής σε πολλά επίπεδα. Πάμε γι άλλα.

2. Ποια βαρίδια ξεφορτώθηκε; από τα 5 χρόνια δημαρχίας του, στα 4 πήγε αγκαλιά μαζί τους. Αντιδημάρχους άλλαζε, τον Λάλο ποτέ. Συνεργάτες άλλαζε, τον Πάνο ποτέ. Αλήθεια, τώρα έγιναν "βαρίδια" που δεν τα βρήκαν στο παζάρι ; δεν τα τρώω εγώ αυτά, αγαπητέ

Ανώνυμος (17/05/2019 19:29)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/05/2019 19:15)

Σεβαστές αν και μη αποδεκτές (σε κάποιο βαθμό) οι απαντήσεις.

Να "πάμε γι' άλλα". Δεν αντιλέγω. Αλλά ποια θα είναι αυτά τα "άλλα";
Μήπως ν' αρχίσουμε να ψηφίζουμε θετικά κάποια στιγμή και όχι αρνητικά;
Θεωρώ ότι αυτό το "να φύγουν αυτοί" που επεκράτησε τα προηγούμενα χρόνια και στην κεντρική πολιτική σκηνή, μάλλον καταστροφικό απεδείχθη και όχι θετικό.

Σε ό,τι αφορά την επιλογή συνεργατών συμφωνώ κατά 99%. Αφήνω το 1% ως αντίρρηση γιατί δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος πολιτικός που έκανε λάθος επιλογή συνεργατών.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (18/05/2019 00:01)

@19.29
Δηλαδή για να μη ρίξουμε "αρνητική" ψήφο να ξαναλουστούμε τις αποτυχίες Βασιλόπουλου. Ωραία λογική...

Κι επειδή δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, να του το συγχωρησουμε κι αυτό, όπως κι όλα τα άλλα.

Συγνώμη, δεν θα με βρείτε σύμφωνο. Δείτε πιο πάνω πρέπει να είναι πάνω από 100 τα δημοσιεύματα με τα έργα και τις ημέρες του Βασιλόπουλου. Να τα σβήσουμε όλα; μονοκοντυλιά; για ποιο λόγο;

Έτσι, για χάρη της συζήτησης, πείτε μου ένα λόγο...

Artsi (18/05/2019 09:32)

Ο Βασιλόπουλος ευρέθη ελλιπής. Συμφωνούμε. Ευρέθησαν επαρκείς όμως οι Γρετζελιάς και Τομπούλογλου και μερικοί συνεργάτες του Βούρου; Γιατί "σβήσατε" τις πολλές αμαρτίες όσων έχουν κυβερνήσει ή συμμετάσχει στα πολιτικά πράγματα στο παρελθόν και υπερτονίζετε μόνο τα λάθη του Βασιλόπουλου;
Καλά κάνετε όταν κάνετε πολιτική κριτική στο Βασιλόπουλο αλλά δεν είναι δίκαιο να λησμονάτε τα πολύ σοβαρότερα αμαρτήματα άλλων που θέλουν την ψήφο του λαού και πάλι. Εκτός και δεν τα θυμάστε.
Εξαιρούνται βέβαια οι Κωνσταντινίδης, Σερετάκης από τέτοια κριτική γιατί πρωτοεμφανίζονται στην πολιτική σκηνή και δεν έχουν αρνητικές εγγραφές. Παρόμοια και ο ίδιος ο Βούρος προσωπικά δεν έχει τέτοιες αμαρτίες, πέραν του ότι έχει απουσιάσει από την πόλη, πράγμα που αναδείξατε ως μέγιστο αμάρτημα, ενώ το μέγιστο "αμάρτημα" του Βούρου είναι άλλο.
Με την έννοια αυτή, όχι από πρόθεση πιστεύω, δημιουργείτε στρεβλές εντυπώσεις.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (18/05/2019 15:35)

@09.32
Αν δεν με διαβάζετε, πώς να συζητήσουμε; Μου λέτε ότι δεν έχω γράψει για τους άλλους, ενώ έχω γράψει και μάλιστα έχω υποστεί στο facebook μια προσωπική επίθεση (όπως πάντα συνηθίζει, την ώρα που «πρέπει» να χύσει την καρδάρα) από τον Χάρη Τομπούλογλου.

Αν θέλετε να το συζητάμε, πρέπει να με διαβάζετε...

Ανώνυμος (18/05/2019 17:45)

@Δ.Σ. 15:35

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε όλοι facebook.
Aν θέλετε, ενημερώστε κι εμάς τους στοχοπροσηλωμένους στα τοπικά μέσα.

tasos (18/05/2019 18:40)

Το θετικό είναι ότι σε λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν η εκτρωματική διοίκηση Βασιλόπουλου. Οποιοσδήποτε άλλος θα είναι καλύτερος ακόμα κι αν είναι ανεπαρκής για τη θέση.
Κι αυτό γιατί δεν θα έχει έρθει με διατεταγμένη υπηρεσία να πετύχει μόνο ένα στόχο αφήνοντας όλα τα άλλα θέματα στη μοίρα τους.

GeorgeAEK (25/05/2019 22:47)

Ο γαυροδήμαρχος γιατί κόμπιαζε και δεν μπορούσε να μιλήσει στην τελευταία υποτίθεται μεγάλη προεκλογική του συγκέντρωση; Μάλλον βλέποντας την απογοητευτική συμμετοχή του κόσμου κατάλαβε ότι χάθηκε και η τελευταία του ελπίδα να παραμυθιάσει τον κόσμο για δεύτερη φορά.

Giannisneafil (29/05/2019 02:46)

Θα είναι ντροπή για κάθε Φιλαδελφειώτη να βγει να ψηφίσει τον ηθοποιό που σε δήλωση του μας ενημέρωσε ότι χρωστάει σε όλες τις τράπεζες!

https://www.news.gr/lifestyle/gossip/article/293601/voyros-pernao-exo-apo-trapezes-kai-nomizo-oti-hty.html

Θεωρείτε ότι αυτός είναι ικανός να γίνει ο επόμενος δήμαρχος; Γελάνε και οι πέτρες! Αναρωτιέμαι ποιος γνήσιος, γέννημα θρέμμα Φιλαδελφειώτης θα ψηφίσει κάποιον κάτοικο Βριλησσίων και συμφερόντων Μελισσανίδη και όχι συμφερόντων του δήμου μας!

Η Φιλαδέλφεια δεν είναι ούτε Πειραιάς ούτε Βόλος για να κατοικείται από αμόρφωτο κόσμο που δεν γνωρίζει τίποτα από διοίκηση. Στείλτε τα μεγαλοστελέχοι και τους μεγαλοκαρχαρίες σπίτια τους!

@Giannisneafil (29/05/2019 02:46) (29/05/2019 08:59)

Όσο και να χτυπιέσαι γαυράκο έχει καταλάβει η πλειοψηφία ότι η αναβάθμιση και η πρόοδος της πόλης μόνο με Βούρο μπορεί να προχωρήσει αφού πλέον πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στους δύο.
Η πόλη χρειάζεται έργα, ανάπτυξη, καθαριότητα και αναβάθμιση του Άλσους. Αναβάθμιση σαν αυτή που πέτυχε η ΑΕΚ μόνη της απομακρύνοντας τον σταθμό μεταφόρτωσης. Για τον οποίο σταθμό ο ψευτοεπαναστάτης ψευτοοικολόγος Βασιλόπουλος έκανε αγώνα για να παραμείνει στο Άλσος.
Και τέλος τιμή του του Βούρου που δεν φρόντισε σαν βουλευτής να βγάλει μαύρο χρήμα ώστε να μην χρωστάει πουθενά.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: Ανωνυμος
@20.16 Η δική σου ερμηνεία δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Σαφέστατα η ερμηνεία του πρωθυπουργού είναι εντελώς αντίθετη και γι'...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.12 Και οι κρίνοντες, κρίνονται αγαπητέ......

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Κριτική να κάνουμε; Μας θέτε ή δεν μας θέτε; Δυστυχώς η κριτική δεν καλουπώνεται. Υπάρχει η καλόπιστη, η κακόπιστη. Η προκατειλημμένη, η όψι...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να μου επιτρέψετε να κάνω μία δική μου ερμηνεία σχετικά με τα αποτελέσματα .Νικητής θεωρείται αυτός που βγαίνει πρώτος . Άρα νικητής βγήκε η...

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή
Xρήστης: αλλο παλαιμαχος αλλο πρωην κλωτσοποιος.
η αληθεια ειναι οτι εκλεγονται μονο οσοι βγαινουν οσο πιο συχνα στο γυαλι. Αυτη ειναι η νοοτροπια του ψηφοφορου. ...

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καμία σχέση......

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όμως παρηγε εξελίξεις και στα διοικητικά ΠΑΕ. Να τα λέμε κι αυτά. ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Fermander (10/06/2024 08:29) Αργείς, αλλά μαθαίνεις. Εσύ θα πας μπροστά. Σαχλαμάρες λες. Θα έρχονται όλοι με το τρένο και με το τρόλλεϋ......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Fermander
Μ ενόχλησε η χρήση των σχολείων ως χώρους στάθμευσης και δε θα το κρύψω. Αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν για κάτι τέτοιο. Βέβ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Και κάπου εδώ τελειώνει η "αντιπαράθεση" για το γήπεδο, άλλωστε είναι άσχετο θέμα με εκείνο της ανάρτησης- πάψτε να κάνετε τους μαϊντανούς.....

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: @(05/06/2024 12:58)
Ναι ακριβώς αυτό έγινε. Οι οπαδοί του χοντρού προσπαθουσαν να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου εκεί που βρισκόταν πάντα. Με πρώτο τον Βα...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/06/2024 15:40) @ @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος Κανείς δεν είναι τέλειος. Και δεν μπορώ να σας πω ποιο...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@20.00 Δεν εκπροσωπώ κανέναν, γράφω ό,τι πιστεύω. @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος @13.06 Άμποτε......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: NF
Άντε ελπίζω να ξεβρωμισουν σιγά σιγά και τα Πανεπιστήμια από τους δήθεν ευαίσθητους για την παιδεία αριστερόφασίστες που τα έχουν μετατρέψει...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
Το Κόμμα, βέβαια, έχει το θράσος να κατεβάζει τον -ολέ στο ευρωψηφοδέλτιο. Τον γνωστό δημοσιογράφο Αγγελίδη που για μέρες το κρίσιμο 2014 αν...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©