Ολόκληρη η ομιλία του Τάσου Κωνσταντινίδη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Πόλης Ενότητα»

Δημοσιεύτηκε στις 24/04/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσιεύουμε ολόκληρη την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Τάσου Κωνσταντινίδη, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Πόλης Ενότητα" το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου, στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. 

 

Ηταν μια εκτεταμένη ομιλία, καθώς ο επικεφαλής του συνδυασμού θεώρησε ότι οφείλει να εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους που οδήγησαν τα στελέχη του συνδυασμού κι εκείνον να ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών μας, αλλά και να περιγράψει τα στοιχεία που διαφοροποιούν τον συνδυασμό "Πόλης Ενότητα" από τους υπόλοιπους συνδυασμούς των προσεχών εκλογών. 

 

Ο κ. Κωνσταντινίδης στη συνέχεια άσκησε κριτική στη δημοτική Αρχή και στους άλλους συνδυασμούς, κι εξήγησε το σύνθημα της "Πόλης Ενότητα" που είναι "Μαζί και για όλους". 

 

Ακολούθως παρουσίασε τους ως τώρα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και, τέλος, ζήτησε επιστράτευση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στις προοπτικές του συνδυασμού, από τώρα μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

 

Δείτε ολόκληρη την ομιλία Κωνσταντινίδη: 

*****

 

Φτάσαμε λοιπόν, φίλες και φίλοι, 36 μόλις ημέρες πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

 

Μια προσπάθεια, που ξεκίνησε από το τέλος του καλοκαιριού και επίσημα ανακοινώθηκε στις 18 Νοεμβρίου στο ΠΠΙΕΔ με τη διακήρυξη των αρχών της παράταξής μας, κορυφώνεται τις επόμενες εβδομάδες.

 

Η αρχή λοιπόν της τελευταίας στροφής αυτού του αγώνα αντοχής, για εμάς τους ανθρώπους της ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ, και για εσάς τους πολλούς και καλούς φίλους μας, γίνεται σήμερα με τα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου.

 

Και αυτό το Εκλογικό Κέντρο που όλοι βλέπετε είναι μια απόδειξη ότι αυτός ο συνδυασμός είναι διαφορετικός από τους άλλους. Κι αυτό, γιατί σε αντίθεση με όλα τα άλλα εκλογικά κέντρα, αυτό πήρε τη μορφή που βλέπουμε και θαυμάζουμε με την προσωπική εργασία μελών της παράταξης.

 

Ήταν εγκαταλελειμμένο, γεμάτο μπάζα, χωρίς φώτα, με χαλασμένο πάτωμα και οροφή και έγινε ευπρεπές, όμορφο, προσιτό, πολιτισμένο. Θα μπορούσε ο λόγος μου να τελειώσει στην επόμενη φράση.

 

Γιατί αυτό που θα πω είναι ότι έτσι ακριβώς θέλουμε και έχουμε προετοιμαστεί να κάνουμε και την πόλη μας. Από παραμελημένη όμορφη, από απρόσιτη φιλική, από βρώμικη καθαρή, από εχθρική σε δημότες και επισκέπτες πολιτισμένη, από ψυχρή στον έχοντα ανάγκη κοινωνικά οχυρωμένη.

 

Από γραφειοκρατική και αρτηριοσκληρωτική σύγχρονη και φιλική στους νέους και στις σύγχρονες τεχνολογίες.

 

Θα μου πείτε εύλογα, γιατί εσείς στην ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ και όχι κάποιος άλλος;

 

Τα πράγματα είναι σχετικά απλά, φίλες και φίλοι. Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας για μια νέα πρόταση διοίκησης του δήμου; Η ικανότητα, η καθαρότητα, η επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων, η όρεξη για δουλειά, η ανεξαρτησία από κομματικές δεσμεύσεις και ισχυρούς υποστηρικτές.

 

Η αποφυγή συμμετοχής παλαιοκομματικών εκπροσώπων του πολιτικού κατεστημένου της πόλης που τόσο πολύ έχουν κουράσει τους δημότες.

 

Σκεφτείτε λοιπόν ποιος συνδυασμός και ποιος υποψήφιος δήμαρχος σας έρχεται στο μυαλό όταν τα ακούτε αυτά; Πράγματι, αγαπητοί φίλοι και φίλες! Κανείς άλλος από τους συνδυασμούς που ζητούν τη ψήφο σας δεν μπορεί να υπερηφανεύεται ότι πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

 

Άλλος συνδυασμός ξεκίνησε πριν 5 χρόνια με το χρίσμα ενός κόμματος, πήρε τις εκλογές, μετά κατηγορούσε επί τεσσεράμισι χρόνια το κόμμα και την Περιφέρεια που τον στήριξε και τον βοήθησε και τώρα ξαναζητά τη στήριξη του ίδιου κόμματος. Είναι ο ίδιος συνδυασμός που άφησε την πόλη παραμελημένη και αναξιοποίητη και αναλώθηκε στην εμμονική του αντιπαλότητα με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κερδίσει η πόλη το παραμικρό από την ανέγερση του νέου γηπέδου. Ο ίδιος συνδυασμός που διοίκησε με αλαζονεία και κατηγορήθηκε από βασικά στελέχη του που έφυγαν από τους κόλπους του για υπερτιμολογήσεις προγραμμάτων.

 

Άλλος, τώρα, νέος συνδυασμός στην πόλη, γεμάτος όμως απ’ ό,τι πιο παλιό και φθαρμένο πολιτικά υπάρχει, προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχει ούτε ένας κάτοικος αυτής της πόλης ικανός να γίνει δήμαρχος.

 

Προσπαθεί να μας πείσει ότι κάποιος που κατοικεί αλλού και απουσιάζει από την πόλη μας 50 χρόνια ξέρει καλύτερα από εμάς και από εσάς τα προβλήματά της. Δεν νομίζω όμως ότι πείθει κανέναν.

 

Παρά το γεγονός ότι, όπως όλοι οι γνήσιοι επαγγελματίες της πολιτικής, υπόσχεται, όπως μαθαίνω, τα πάντα και στους πάντες και έτσι λειτουργεί ως μαγνήτης φιλοδοξιών.

 

Ξέρετε, όμως, αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να υπόσχεσαι. Το δύσκολο είναι να ζεις στην πόλη και να αντιμετωπίζεις τις υποσχέσεις σου. Αυτό επίσης μας κάνει διαφορετικούς από όλους τους άλλους.

 

Εμείς θα είμαστε εδώ και θα σας βλέπουμε και μετά τις εκλογές και θέλουμε να μπορούμε να σας αντικρίσουμε χωρίς να ντρεπόμαστε.

 

Οι υπόλοιποι συνδυασμοί είναι επίσης γνωστοί σε όλους. Κάποιος θεωρεί ότι του χρωστάει η πόλη και πρέπει να τον ξανακάνει δήμαρχο. Κάποιες θητείες που πριν από δεκαετίες υπηρέτησε, δεν του αρκούν.

 

Τίποτα καινούργιο δεν αξίζει γι’ αυτόν στην πόλη. Νομίζω ότι κι αυτός δεν πείθει κανέναν.

 

Το ίδιο και έτερος συνδυασμός, επίσης πολύ γνωστού πολιτικού της πόλης και όχι μόνον. Οι πιέσεις, οι υποσχέσεις, οι πελατειακές σχέσεις δεκαετιών προσπαθούν να νικήσουν την κοινή λογική και τη μνήμη μας.

 

Άλλη επιλογή στηρίζεται στην αντίληψη ότι, επειδή κάποιος είναι παλιός στα πολιτικά πράγματα, πρέπει να κατεβαίνει σώνει και καλά ως υποψήφιος δήμαρχος και άλλη εκφράζει την απόλυτη συμφωνία με συγκεκριμένη ιδεολογία και κατεύθυνση.

 

Γιατί λοιπόν να εμπιστευτείτε εμάς; Μα γιατί διαφέρουμε πραγματικά από όλους τους άλλους. Γιατί εκφράζουμε την ελπίδα, την όρεξη για δημιουργία, την ανεξαρτησία. Γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής.

 

Δείτε τα έργα μας, την προσωπική ιστορία του καθενός, την επαγγελματική του σταδιοδρομία, τη συμμετοχή του στα κοινά και τους αγώνες στην τοπική μας κοινωνία. Την καθαρότητα των στελεχών μας. Αυτά είναι η τρανή απόδειξη ότι διαφέρουμε από τους άλλους.

 

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφερθώ αρκετά συνοπτικά σε μερικούς τομείς του προγράμματός μας που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Άλλωστε το αναλυτικό πρόγραμμα το έχετε ήδη στα χέρια σας και μπορείτε να το μελετήσετε.

 

Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην καθαριότητα της πόλης και στη δημιουργία συνθηκών ώστε η πόλη να γίνει προσιτή στους δημότες της.

 

Θα χρησιμοποιήσουμε σύγχρονες μεθόδους και τις νέες τεχνολογίες για να ελέγχουμε τη σωστή αποκομιδή των απορριμμάτων. Θα προχωρήσουμε σε επισκευή και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων, πεζοδρομίων και πλατειών, όπου χρειάζεται.

 

Όχι σε έργα βιτρίνας πριν τις εκλογές.

 

Στόχος μας η αποφυγή της κατάληψης πεζοδρομίων, ο έλεγχος της στάθμευσης, η βελτίωση της κυκλοφορίας και η αποτροπή της παράνομης στάθμευσης σε διαβάσεις και πεζοδρόμια.

 

Η ανάπτυξη της πόλης και ειδικά των απομακρυσμένων περιοχών.

 

Η ποιότητα ζωής των κατοίκων και η ασφάλεια είναι βασική προτεραιότητά μας.

 

Η ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας, η επαναλειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, ο ηλεκτροφωτισμός στην πόλη και στο Άλσος με τη χρήση νέων έξυπνων τεχνολογιών αποτελούν βασικούς στόχους μας.

 

Άλλος κύριος άξονας της πολιτικής μας η πράσινη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μέσω προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος και του Άλσους με απτά οφέλη για τους δημότες από την εξοικονόμηση χρημάτων που θα επιτύχουμε.

 

Προτεραιότητά μας επίσης μια πόλη κοινωνικά οχυρωμένη. Κανένας συμπολίτης μας που έχει ανάγκη, κανένας ηλικιωμένος να μην βρίσκεται στο περιθώριο.

 

Γι’ αυτό το σύνθημά μας είναι «μαζί και για όλους».

 

Στόχος μας μεταξύ άλλων η υλοποίηση σχεδίου κοινωνικής ανασυγκρότησης με νέες δομές, όπως Κοινωνική Υπηρεσία βοήθειας και πληροφόρησης πολιτών, Δημοτικό κέντρο οικογένειας για τη βοήθεια παιδιών και γονέων, Δημοτική υπηρεσία παραγωγικής ανασυγκρότησης για τη βοήθεια νέων και ανέργων.

 

Άμεση επιδίωξή μας επίσης αποτελεί η ανέγερση και λειτουργία του νέου ΚΑΠΗ στη Ν. Φιλαδέλφεια, απέναντι από το Δημαρχείο και η λειτουργία νέων χώρων ενεργούς απασχόλησης ηλικιωμένων στη Νέα Χαλκηδόνα και στις απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου.

 

Στον τομέα της Παιδείας και του Πολιτισμού, βασικό στοιχείο της ποιότητας κάθε κοινωνίας, συνοπτική αναφορά πρέπει να γίνει οπωσδήποτε, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να μιλάω για πολλή ώρα, στον σχεδιασμό μας για την αναβάθμιση, τη στήριξη και τον εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων του Δήμου, την υποστήριξη των πολιτιστικών δράσεων μαθητικών ομάδων, τη δημιουργία ψηφιακών τάξεων στα σχολεία, την αποτελεσματική φύλαξη όλων των σχολείων από σχολικούς φύλακες και τη Δημοτική Αστυνομία.

 

Υποστηρίζουμε ακόμη τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, φροντίζοντας να υπάρχουν όμως οι κατάλληλες δομές για όλους τους ενδιαφερομένους.

 

Θα επιδιώξουμε επίσης τη λειτουργία «Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας» για ενήλικες που δεν κατόρθωσαν να περατώσουν τις σπουδές τους στο Γυμνάσιο κ.ά

 

Στον Πολιτισμό επίσης συνοπτικά σημαντικοί στόχοι μας είναι η επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής του Δήμου και η ίδρυση και λειτουργία δημοτικής μουσικής σχολής στο πλαίσιο της Φιλαρμονικής.

 

Η ίδρυση μόνιμης θεατρικής στέγης στο χώρο εκδηλώσεων του 3ου Λυκείου για τις θεατρικές ομάδες της πόλης, η ουσιαστική στήριξη των πολιτιστικών τμημάτων του Δήμου, των θεατρικών ομάδων και των πολιτιστικών συλλόγων, η δημιουργία «Πολιτιστικού Συμβουλίου» με τη συμμετοχή των συλλόγων της πόλης για τον προγραμματισμό των πολιτιστικών δράσεων στον Δήμο, η διοργάνωση ετησίων εκδηλώσεων και φεστιβάλ, η αξιοποίηση της Λίμνης του Άλσους για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, η αναπαλαίωση και αξιοποίηση κτιρίων της πόλης για τη στέγαση πολιτιστικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων κ.ά.

 

Για τον αθλητικό τομέα προέχει η κατασκευή γηπέδου 11x11 για τους ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους της πόλης και κολυμβητηρίου στο χώρο των παλαιών κτιρίων του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου και η ενίσχυση, συντήρηση και ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών συλλόγων και των εγκαταστάσεών τους.

 

Σημαντικό άξονα του προγράμματός μας αποτελούν επίσης τα απαραίτητα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν στο Δήμο μας όπως: παροχή κινήτρων στους κατοίκους του παραδοσιακού Μικρασιατικού Οικισμού για επισκευές και αναπαλαίωση των σπιτιών τους, σχέδιο συντήρησης των εργατικών κατοικιών, ανεύρεση νέου χώρου για τον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, ανάπλαση του χώρου στις γραμμές Λαυρίου και του χώρου γύρω από το ποτάμι στη Νησίδα, άμεση υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων που έχουν ήδη σχεδιασθεί και σύνταξη μελετών για τις υπόλοιπες ευαίσθητες περιοχές του Δήμου, προστασία του χαρακτήρα του Ποδονίφτη, με ταυτόχρονο αυστηρό έλεγχο της ρύπανσης των υδάτων του και με συχνούς και εγκαίρους ψεκασμούς για την εξάλειψη κάθε όχλησης προς τους κατοίκους της περιοχής και ανάπλαση των οχθών του ποταμού.

 

Τέλος βασική προτεραιότητά μας και, επιτρέψτε μου, σημαντικό σημείο υπεροχής μας έναντι άλλων συνδυασμών, αποτελεί η υλοποίηση προγραμμάτων που έχουμε ήδη σχεδιάσει για τη μετατροπή της πόλης μας σε έξυπνη πόλη με σκοπό: τη μείωση του Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος της πόλης, τη βελτίωση των κοινωνικών δομών, την αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, την αντιμετώπιση της κατάστασης της κυκλοφορίας και της στάθμευσης στην πόλη, η όποια αναμένεται να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο, την αντιμετώπιση των ειδικών απαιτήσεων επιτήρησης και διαχείρισης του χώρου του άλσους.

 

Για να υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω, χρειάζεται οι υπηρεσίες του Δήμου να μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

 

Γι’ αυτό διεκδικούμε την πρόσληψη δημοτικών υπαλλήλων με σταθερή και μόνιμη σχέση εργασίας, την επιμόρφωση του προσωπικού σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές.

 

Προς τον σκοπό αυτό μελετούμε την προμήθεια των απαιτούμενων συστημάτων μηχανοργάνωσης και των αντίστοιχων πακέτων software, την αναδιοργάνωση της διοικητικής δομής του Δήμου και των υπηρεσιών του και τη λειτουργία infopoints στις δημοτικές ενότητες και στα KEΠ, ώστε ο δημότης να εξυπηρετείται άμεσα χωρίς να είναι απαραίτητη η μετακίνησή του στο Δημαρχείο, και την αξιοποίηση και πλήρη απορρόφηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, κρατικών επιχορηγήσεων και κονδυλίων.

 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τους μέχρι σήμερα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό μας «Πόλης Ενότητα».

 

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι οι αξιόλογοι αυτοί συμπολίτες μας θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην προσπάθειά μας να ενώσουμε, να συνθέσουμε, να συνεργαστούμε, να παρέμβουμε, να αναπλάσουμε, να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε, να στηρίξουμε τους αδυνάτους, να δώσουμε προοπτική στους συνδημότες μας.

 

Οι φίλοι και συνεργάτες αυτοί είναι οι εξής:

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, π. Αντ/δρος Παναττικού Συνδικάτου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΤΕΒΕ

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΗ, συντάκτρια ύλης περιοδικών

 

ΑΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, διευθυντικό στέλεχος επιχείρησης

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΟΥ, δημ. υπάλληλος

 

ΙΛΙΑΔΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ του Ηλία, καθηγήτρια Αγγλικών

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ του Νικολάου, δημοσιογράφος, ιδιωτική υπάλληλος

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ, διδάκτωρ Αρχαιολογίας, Ακαδημαϊκός Διευθυντής και Λέκτορας στο «Hellenic International Studies In The Arts»

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΟΥΛΑΣ, εκπαιδευτικός, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Φιλ/φειας – Ν. Χαλκηδόνας

 

ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΟΓΕΝΗ, πρ. τραπεζικός υπάλληλος, πρ. μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Ν. Φιλ/φειας

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, αρχιτέκτων μηχανικός

 

ΑΘΗΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ του Παναγιώτη , φοιτήτρια Ψυχολογίας

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, π. τραπεζικός υπάλληλος, εθελοντής ομάδας δασοπροστασίας

 

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ενεργός πολίτης, π. Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, ιδιωτικός υπάλληλος, διαιτητής ποδοσφαίρου

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, οικονομολόγος, στέλεχος επιχείρησης, μέλος Δ.Σ. και υπεύθυνος γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Ν. Φιλ/φειας

 

ΦΩΤΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ, στέλεχος επιχείρησης

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Αθηνών, ιδιωτικός υπάλληλος

 

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΟΡΡΕΣ, ηλεκτρολόγος μηχανικός, στέλεχος επιχείρησης

 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ, παλαιά αθλήτρια στίβου της ΑΕΚ, μέλος αθλ. σωματείου μοντέρνου πεντάθλου «ΟΛΥΜΠΙΟΙ», πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

ΛΟΥΚΙΑ ΚΥΡΙΑΖΗ, καθηγήτρια χορού, μουσικός, μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, πρ. μέλος Δ.Σ. Παναττικού Συνδικάτου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΤΕΒΕ

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΟΥΡΑΣ, ψυχολόγος, π. μέλος της ομάδας εθελοντών επιστημόνων Ψυχικής Υγείας του Δήμου

 

ΘΕΑΝΩ ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ, ιδιωτική υπάλληλος,

ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΕΜΕΝΗ του Λεωνίδα, συγγραφέας, ενεργός πολίτης

 

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΠΑΡΙΑΜΗΣ, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος Δ.Σ. του «ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ»

 

παυλινα μπουρη, τραπεζικός υπάλληλος

 

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΤΑΒΟΥΛΗ, φοιτήτρια Τμήματος Εργοθεραπείας ΠΑΔΑ

 

ΘΑΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ, ιδιωτική υπάλληλος

 

ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΠΑΝΤΕΛΗ, ενεργός πολίτης

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑ, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων

 

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ (ΜΑΧΗ) ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ, ειδικός εξωσωματικής κυκλοφορίας

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΧΤΑΤΖΟΓΛΟΥ, μουσικός, οργανωτής μουσικών εκδηλώσεων

 

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, εκπαιδευτικός

 

ΠΟΠΗ ΣΓΑΡΔΕΛΗ, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, συνταξιούχος

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ, δημοσιογράφος, ιδιωτικός υπάλληλος

 

ΧΡΥΣΑ ΤΕΡΖΙΩΤΗ, τραπεζικός υπάλληλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Δημοτικού Ν. Φιλ/φειας

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΡΒΑΣ, στέλεχος επιχείρησης, Γραμματέας Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ν. Φιλ/φειας-Ν. Χαλκηδόνας

 

ΓΙΟΥΛΑ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ, δημ. υπάλληλος, πρ. μέλος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων 2ου Γυμνασίου Ν. Φιλ/φειας

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΡΑΔΑΚΗΣ, μηχανολόγος μηχανικός, ιδιωτ. υπάλληλος

 

 

Ευχαριστώ όλους τους φίλους υποψηφίους του συνδυασμού μας που δέχθηκαν να κάνουμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι με στόχο να αλλάξουμε τα πάντα στην πόλη.

 

Να βγάλουμε στην επιφάνεια ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί.

 

Να σταματήσουν πια να ανακυκλώνονται στη διοίκηση του Δήμου μας τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα που είναι κολλημένα σε καρέκλες και θέσεις εξουσίας και εκφράζουν το παλιό και το ξεπερασμένο.

 

Ας ανοίξουμε μαζί το δρόμο σε νέους και άφθαρτους στην πολιτική ανθρώπους.

 

Σε νέες ιδέες, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις ή εξαρτήσεις από ισχυρούς υποστηριχτές.

 

Σε υποψηφίους χωρίς παλαιοκομματικές πρακτικές και μεθόδους που τόσο έχουν κουράσει τον κόσμο.

 

Σε ανθρώπους με επαγγελματική εμπειρία.

 

Όχι πολιτικούς του κομματικού σωλήνα που περιμένουν να ζήσουν από την πολιτική.

 

Μαζί θα κάνουμε την πόλη μας πραγματικά μεγάλη και σπουδαία.

 

Μια πόλη ενωμένη, με τους δημότες των απομακρυσμένων περιοχών (Κάτω Κουκλάκι στη Ν. Χαλκηδόνα, Νησίδα, Αγία Μαρίνα, Ειρήνη, Απομάχων) να μην αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ξεχασμένοι από το Δήμο.

 

Μια πόλη με υπηρεσίες κοινωνικής αλληλεγγύης που θα βοηθούν ουσιαστικά τον αδύνατο και τον ηλικιωμένο.

 

Μια πόλη καθαρή και προσβάσιμη που θα χαίρεσαι να την περπατάς. Να ζεις σε αυτήν, στις πλατείες, στο Άλσος μας.

 

Μια πόλη φιλική στη νέα γενιά, που θα προωθεί τις νέες τεχνολογίες.

 

Μια πόλη πρότυπο στην Αττική.

 

Έτσι κτίστηκε αυτή η πόλη από τους προγόνους μας και έτσι έγινε γνωστή σε όλους.

 

Οφείλουμε λοιπόν να την ξανακάνουμε πρότυπο πόλης.

 

Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά με τη βοήθειά σας είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

 

Εμπρός λοιπόν ας κάνουμε όλοι μαζί την πόλη μας μια πόλη που να χαίρεσαι να ζεις σε αυτήν!

Γράψτε την άποψή σας

δεν βρέθηκαν σχόλια επισκεπτών...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Οι πολίτες αγωνιούν για το νεκροταφείο- Απορούν στα social media κι η διοίκηση... Ποια διοίκηση;

«Τάφου σιωπή» από τη διοίκηση για το νεκροταφείο...

Χωρίς πυξίδα...

Νέα Online Τουρνουά σκάκι από τον ΣΟΝΦ

Ως και τον ίδιο του τον συνδυασμό πάει να διαλύσει ο τοπικός Δελαπατρίδης...

Μνημείο ψεύδους η ανακοίνωση Τάφα για την μελέτη οδοφωτισμού

Τρώνε τις σάρκες τους στo Βουρέϊκο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

Τι ξέρει «Η Καθημερινή» και γράφει για «σκιές» με τον ηλεκτροφωτισμό;

Ο Κώστας Ντάτσης για τα κακώς κείμενα και τον κορονοϊό

Εγκληματική αμέλεια των Βούρου- Κουτσάκη για τον κορονοϊό καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Ο Βούρος, αγκαλιά με τη λάσπη...

Κατάρρευση Βούρου- Νέα επίθεση των εργαζομένων στο δήμο εναντίον του

Διαδικτυακή «Αγωγή Υγείας για Παιδιά»

Όλη η πόλη μαζί και ο Βούρος χώρια...

ΣΟΝΦ: Ξεκινάνε τρία τουρνουά σκάκι

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Οι πολίτες αγωνιούν για το νεκροταφείο- Απορούν στα social media κι η διοίκηση... Ποια διοίκηση;
Xρήστης: Ανώνυμος
Μπα! Το γύρισε σε αντί-Βούρος τώρα ο Ευαγγελινός;;; Περίεργα πράγματα!!! ...

«Τάφου σιωπή» από τη διοίκηση για το νεκροταφείο...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Πρόκειται περί δημοτικής αρχής ειδικού σκοπού. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, ο μεν πρώτος π...

Χωρίς πυξίδα...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Ουρανία (10/05/2021 20:41) Σε κόβω για κανένα ορφανό του Σκουρλέτη στη Φιλαδέλφεια. Δεν σε βρίζω, σου αφιερώνω απλώς το τραγούδι της Χουντ...

Χωρίς πυξίδα...
Xρήστης: Marcus
@ Anonymous (10/05/2021 13:54) Καταλαβαίνετε ελπίζω πόσο χαμηλά έχει πέσει αυτός ο δήμος όταν φτάνουμε να κάνουμε τέτοια σύγκριση και πρέπε...

«Τάφου σιωπή» από τη διοίκηση για το νεκροταφείο...
Xρήστης: Blue Yeti
Νύχτα και χλευαζόμενοι θα φύγουν ετούτοι. Θυμηθείτε το. (Και δεν εννοώ το Βούρο που έτσι κι αλλιώς θα πάει από κει που 'ρθε)...

Χωρίς πυξίδα...
Xρήστης: Ανώνυμος
@ Ουρανία (08/05/2021 12:03) Πέρα από το ανιστόρητο και σαθρό αφήγημα της νεοακροδεξιάς (που συνήθως καλύπτεται πίσω από ακραιοκεντρώα προσ...

Χωρίς πυξίδα...
Xρήστης: Ουρανία
@κουμμουνι Έχεις σοβαρό πρόβλημα παιδί μου να το κοιτάξεις ή έστω να αφήσεις την πολιτική τα έχεις κάνει σαλάτα στο σοβιετικό σου εγκέφαλο! ...

Χωρίς πυξίδα...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Ουρανία (08/05/2021 12:03) αα αλήτη με δίχως μάνα και δίχως σπίτι, αα αλήτη Δεν βάζω ταμπέλες. Εσύ χρησιμοποιείς χρυσαυγιτική φρασεολογία....

Χωρίς πυξίδα...
Xρήστης: Anonymous
@ ΄΄Γερακίνα΄΄ (07/05/2021 07:46) Η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι αυτός ο τσεγκεβαρας από τα λιντλ ήταν καλύτερος από τον vouros. ...

Χωρίς πυξίδα...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Ουρανία (07/05/2021 17:48) Όχι τυχαίο και το όνομα ή το ψευδώνυμο σας, το όνομα της μοναχοκόρης και "ομορφοκόρης" του φυλακισμένου "ηγέτη"...

Χωρίς πυξίδα...
Xρήστης: Ουρανία
@ Ανώνυμος (07/05/2021 21:00) Άντε να χαθείς αλήτη που θα με πεις χρυσαυγίτισα, θα έπρεπε να ντρέπεσαι με τη Σταλινοφασιστική νοοτροπία που ...

Χωρίς πυξίδα...
Xρήστης: Ανώνυμος
@ Ουρανία (07/05/2021 17:48) Είναι αναφαίρετο το δικαίωμά σας να εκφράζετε την όποια άποψή σας. Αλλά καλό είναι να έχετε πάντα κατά νου ότι ...

Χωρίς πυξίδα...
Xρήστης: Ουρανία
@ "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (07/05/2021 09:49) Αξιαγάπητο ορφανό του Στάλιν δούλεψε σαν το σκύλο στη φάμπρικα του καθεστώτος πάρε το κουπονάκι σου και περ...

Χωρίς πυξίδα...
Xρήστης: Ανώνυμος
Δεν φτάνει που είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας και σεναριογράφος, έχετε και παράπονα....

Χωρίς πυξίδα...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/05/2021 23:13) Ο υπαρκτός μεριμνούσε για την υγεία των πολιτών του. Έχεις πάει σε φούρνο να αγοράσεις καλαμποκόψω...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©