Σάββατο 25.03.2023,  

Προεκλογικό παιχνιδάκι Δούρου- Βασιλόπουλου με τα αντιπλημμυρικά

Δημοσιεύτηκε στις 14/01/2019 στην κατηγορία Η πόλη  |  19 σχόλια

Έχουν πολλή πλάκα, λοιπόν, εκεί στο δήμο. Νομίζουν ότι οι πολίτες αυτής εδώ της πόλης είναι αφελείς και ότι "τσιμπάνε" με φτηνιάρικες προεκλογικές τσιχλόφουσκες.

 

Δείτε, πρώτα, την ανακοίνωση του δήμου για τα αντιπλημμυρικά και μετά τα σχόλια της "Α"

*****

 

Σε διαδικασία δημοπράτησης βρίσκεται ήδη το έργο με τίτλο «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ-ΕΡΓΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΑ Σ7» από την Περιφέρεια Αττικής. Ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής των προσφορών είναι  η 4/2/2019 και ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών είναι η 8/2/2019. Μετά την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία θα ακολουθήσει η ανάδειξη του αναδόχου του έργου και κατόπιν όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών η εγκατάσταση του εργολάβου και η έναρξη των εργασιών. Να υπενθυμίσουμε ότι το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 3.850.000,00 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) και λύνει ένα μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα σε μια ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

*****

 

Παρατήρηση πρώτη: Ο κύριος Βασιλόπουλος, ως άλλος "βουλευτής Καλοχαιρέτας" σε αυτήν εδώ την ανακοίνωση δεν διστάζει να γράψει ότι το "καλό νέο" της έναρξης της διαδικασίας δημοπράτησης, το κάνει η Περιφέρεια Αττικής, η -και πάλι- συντρόφισσά του Ρένα Δούρου, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τόσο τον ένα στο δήμο όσο και την άλλη στην Περιφέρεια. Αντίθετα, στην εκτεταμένη ανακοίνωση τηςο υδήμου για το τσιμεντάριασμα του Ποδονίφτη, δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ το όνομα του φορέα που είναι αρμόδιος για αυτό το τσιμεντάρισμα, δηλαδή της Περιφέρειας Αττικής και της (και πάλι, τώρα που ξαναέγινε ΣΥΡΙΖΑίος) συντρόφισσάς του Ρένας Δούρου. Αυτή είναι η αντίληψη του κ. Βασιλόπουλου για την ενημέρωση των πολιτών.

 

Παρατήρηση δεύτερη. Η είδηση αποτελεί μια ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ απόπειρα προεκλογικού εντυπωσιασμού. Πλησιάζουν οι εκλογές, και -σου λέει- "δεν ρίχνουμε λίγη ακόμα στάχτη στα μάτια του κοσμάκη, να έλθει να μας (ξανα)ψηφίσει;" Για ένα έργο, λοιπόν, για το οποίο ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ είχε μιλήσει στην "Αλήθεια" και σε web-tv συνέντευξή του ο Άρης Βασιλόπουλος κι είχε ΡΗΤΑ πει ότι θεωρεί πως το έργο θα έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του 2016 (δείτε εδώ τα πρώτα 3 λεπτά της συνέντευξης και θα πειστείτε απολύτως).

 

Φυσικά ως τώρα, αρχές 2019, το έργο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ. Κι έρχεται τώρα η κα Δούρου -κι από κοντά ο κ. Βασιλόπουλος- και -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ενημερώνει ότι απλώς ΞΕΚΙΝΑ η διαδικασία. Τίποτα παραπάνω. Θα αρχίσει, θα δούμε ΕΝΑ και ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ο διαγωνισμός προχωρήσει κλπ κλπ. Είπαμε: Το δεινοσαυρικό ελληνικό δημόσιο, απλώς ανακοινώνει ότι ξεκινά τη διαδικασία, δυο χρόνια μετά την περίοδο που η δέσμευση Βασιλόπουλου (βλέπε πιο πάνω) ήταν ότι θα έχει ολοκληρωθεί.

 

Και πότε ακριβώς είπαμε ανακοινώνεται ότι... ξεκινά απλώς η διαδικασία; Τέσσερις μήνες πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

 

Καλοχαιρέτες, στον δήμο και στην περιφέρεια... «Ετελείωσε», άντε να μας ξαναψηφίσεις τώρα...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ των συνυπεύθυνων - Κολλητοί Βασιλόπουλου, εναντίον Βασιλόπουλου!

 

Ακόμα σιωπούν για τις καταγγελίες εναντίον τους Βασιλόπουλος, Παπαλουκά- Ερωτήματα για τους τέσσερις

 

Ανεξέλεγκτος ο εμφύλιος στη Δύναμη (πρώην) Κολλητών

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Το ποντίκι που βρυχάται «με ξένα κόλυβα»

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

 

Γράψτε την άποψή σας

Ένας απο παλιά (14/01/2019 13:11)

Και όμως! Με την ασοβαρότητα των περισσότερων υπολοίπων, έχει μεγάλη πιθανότητα να επανεκλεγεί. Ο Βασιλόπουλος. Για τη Δούρου δεν το πιστεύω.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (14/01/2019 13:18)

@13.11

Μη βιάζεσαι, είναι πολύ νωρίς. Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει... Δεν θυμάσαι παλιά;

Σκεπαστή 9-11 (14/01/2019 14:51)

Βρε μακάρι να ξαναβγει ο Βασιλοαναθεσάκιας. Να μην έχει και η ΑΕΚ κάποιον να την πρήζει με απαιτήσεις και υποχρεώσεις για τα συνοδευτικά έργα του γηπέδου. Ετσι να έχουμε την ησυχία μας μακρυά κι αγαπημένοι.

ανώνυμος (14/01/2019 15:39)

Σοβαρά;
Δεν έγινε το έργο τότε που είχε πει το αγόρι;

Και γω νόμιζα ότι το είχε ήδη τελειώσει, αλλά συνεσταλμένο όπως είναι το λουλούδι μας, δεν ήθελε να το ανακοινώσει.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ (15/01/2019 10:17)

@14:51

ΕΤΣΙ!!! Συμφωνώ!
Η ΑΕΚ τη δουλειά της κι ο δήμος τη δική του.
Δεν έχει καμία δουλειά μια Ανώνυμη Εταιρεία να ανακατεύεται στη καθημερινότητα των πολιτών αξιώνοντας έργα που εξυπηρετούν μόνο τους πελάτες της και όχι τους κατοίκους και να φέρνει επιδεικτικά αλεξιπτωτιστή υποψήφιο από τα βόρεια προάστια.
Δεν θα καταντήσουμε Πειραιάς εδώ πέρα με αχυράνθρωπους μιας ΠΑΕ.

ανώνυμος (15/01/2019 10:38)

Μαύρο σε Δούρου και Σύριζα. Αλλά εδώ ΔΠ ξανά. Με εξαίρεση τη φιλότιμη προσπάθεια της "επανεκκίνησης" το υπόλοιπο αστικό μπλοκ είναι για τα μπάζα. Γελάει ο κόσμος με ηθοποιούς, τόμπηδες, νεκραναστημένους πολιτικά πρώην δημάρχους και λοιπά λιμά.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (15/01/2019 10:49)

@10.38
Η ΔΠ είναι η χειρότερη έκφραση της οπισθοδρόμησης της τοπικής κοινωνίας. Ψεύδη, ιδεοληψίες, διαστρεβλώσεις, απευθείας αναθέσεις και ροή δημοσίου χρήματος σε συγγενείς και φίλους, ο Φιλαδελφειώτης κι ο Χαλκηδονιώτης στην άγνοια, οι μεγάλες ευκαιρίες της πόηλς χαμένες μέσα στην χαμένη αυτή τετραετία.

Οι υπόλοιποι που αναφέρεις, βέβαια, ευθύνονται που ο κόσμος πήγε το 2014 στη ΔΠ. Αλλιώς η ομαδούλα αυτή δεν έβλεπε δήμο ούτε με κιάλια.

Τα υπόλοιπα, προσεχώς...

Ανωνυμος (15/01/2019 12:35)

@10.38
Την επανεκκίνηση βέβαια την αναφέρεις για γλυψιμο!
Το ότι ο Σύριζα σύμφωνα με άρθρο της Αυγής στηρίζει την ΔΠ και αυτό το κάνεις γάργαρα!
Το ότι έφυγαν με κατηγορίες κατά του δημάρχου οι πρωτευσαντες σε σταυρούς και μετέπειτα αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του Δ Συμβουλίου ούτε που σε αγγίζει!
Γελάει ο κόσμος με κάποιους σαν εσένα ......και τον Βασιλόπουλο ,και τους υπόλοιπους "αριστερούς" παράγοντες της Φιλαδελφειοχαλκηδονας που τον έκαναν μάγκα από το πουθενά!

ανώνυμος (15/01/2019 12:39)

@Δ.Σ. (15/01/2019 10:49) Απέχεις, προσωπικά, μακράν σε πολιτική σκέψη από τον υπόλοιπο παραγοντίστικο συρφετό της κεντροακροδεξιάς της πόλης.
( Αυτό, ανεξαρτήτως αν βρίσκομαι στην "άλλη όχθη" που βλέπει τον καπιταλισμό ως εκείνο το σύστημα που δημιουργεί συνεχώς κοινωνίες νεοπτώχων και ανεξαρτήτως αν ιστορικά απεχθάνομαι την άφρονα ελληνική δεξιά με τα κράτη και κυρίως τα παρακράτη της που εδίωξε ποικιλοτρόπως τους «αντιπάλους» της... Έλληνες φυσικά κι αυτοί... Η κατά τ' άλλα... "πατριωτική" δεξιά ).

Σε ό,τι αφορά τα τοπικά, μην υποτιμάς ποτέ μια παράταξη όπως η ΔουΠου με οκτώ έτη ζωής, με αλλαγή ηγεσίας, με βαρύγδουπες παραιτήσεις τοπικών παραγόντων, ωστόσο αδιάκοπα υπαρκτή, αναγνωρίσιμη και με τα όργανά της να δουλεύουν, όταν όλοι οι υπόλοιποι απλά αλλάζουν ονόματα. Με ό,τι έχει απέναντί της ως τώρα, δύσκολα θα πέσει.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (15/01/2019 13:18)

@12.39
Επιμένεις για πολλοστή φορά να γράφεις την άποψή σου για το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές, χωρίς καν να έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδο, χωρίς να έχουν δραστηριοποιηθεί όλες οι παρατάξεις, ούτε βέβαια στο βαθμό που απαιτεί μια εκλογική περίοδο. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα- έναν δήμαρχο που επί 5 χρόνια αμείβεται για να είναι δήμαρχος και -ανάμεσα στα άλλα- να προετοιμάζει την επανεκλογή του, με παρατάξεις και πρόσωπα που είτε έχουν εμφανιστεί πρόσφατα, είτε ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί ως δημοτικοί παράγοντες.

Τα κριτήριά σου είναι ολοφάνερα. Οι πολίτες, βλέπουν, σκέπτονται και κρίνουν.

Δ.Π. (15/01/2019 13:43)

Θα πέσει πολύ γέλιο με το ποσοστό του Αρούλη στις εκλογές. Πότε θα καταλάβουν επιτέλους ορισμένοι ότι δεν τον ψηφίζουν ούτε οι γηπεδικοί, ούτε οι αντιγηπεδικοί. Και ιδιαίτερα οι δεύτεροι γιατί και απέτυχε να εμποδίσει το γήπεδο και δεν πρόσφερε κανένα άλλο σοβαρό έργο στην πόλη και κατηγορήθηκε για αναθέσεις σε κολλητούς. Συνώνυμο της αποτυχίας κατάντησε. Φανταστείτε ότι μέχρι και Αεκτζήδες τον προτιμούν πλέον αφού δεν μπορεί να εκφράσει ούτε καν άποψη για περισσότερα οφέλη απο το γήπεδο και τα συνοδευτικά έργα. Απλά περιφέρεται στην πόλη σαν φάντασμα και δεν τολμά να πλησιάσει τον χώρο των εργασιών. Η απόλυτη ξεφτίλα.

ανώνυμος (15/01/2019 14:16)

Στις 14/01/2019 ανεβάζεις το θέμα με τίτλο:
«Προεκλογικό παιχνιδάκι Δούρου- Βασιλόπουλου με τα αντιπλημμυρικά»

Στις 15/01/2019 στις 13:18 σχολιάζεις (μεταξύ άλλων):
«χωρίς καν να έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδο»


Τελικά έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος ή όχι;

Εύλογη δεν είναι η απορία μου;
(αν και μάλλον θα το φάει η μαρμάγκα το σχόλιο)

Ανωνυμος (15/01/2019 14:17)

@12.39
Ρε φίλε, έλεος!!
Σε τοπικό σάιτ γράφεις και να είσαι σίγουρος ότι όσοι μπαίνουμε και διαβάζουμε γνωρίζουμε την τοπική πολιτική κατάσταση πολύ καλά! Αν όταν η λαίλαπα Σύριζα σάρωνε τα πάντα και τον βασικό διεκδικητή νοκ άουτ ( Τομπουλογλου) η Δ.Π έπαιρνε 18% τώρα που έχει αποδυναμωθεί από βασικά τοπικα "αριστερά" στελέχη και έχει προδωσει τις προσδοκίες των αντιγηπεδικων πόσο νομιζεις ότι θα πάρει;
Ο Σύριζα την εποχή του 4% στήριζε Κοντο και είχε πάρει την δημαρχία! Την είχε πάρει όμως ο Κοντος ως γνωστός Φιλαδελφειωτης δημοτικός και αθλητικός παράγοντας! Ο Βασιλόπουλος τι έχει να επιδείξει!
Τον Ανεμογιάννη που διαπραγματευόταν με τον Χάρη η τον Χατζηγεωργίου;
Όταν σαν αντικαπιταλιστης στηρίζεις Βασιλόπουλο και Σύριζα ανατριχιαζω σκεπτόμενος πόσα καλτσον έχεις σχίσει!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (15/01/2019 14:22)

@14.16
Μα, φυσικά έχεις δίκιο! Έχει αρχίσει η προεκλογική περίοδος, ή όχι; Άρα θα... εκλεγεί ο Βασιλόπουλος.

Το τεστ της MENSA μην ξεχάσει να κάνεις...

ανώνυμος (15/01/2019 14:40)

@Ανωνυμος (15/01/2019 14:17) Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι έγραψα απ' την αρχή του διαλόγου. Αν διάβαζες θα καταλάβαινες ότι Σύριζα σε κυβέρνηση και περιφέρεια δεν στηρίζω στα σίγουρα. Το ότι η ΔουΠου πήρε τη στήριξη του Σύριζα δεν λέει κάτι. Είναι πασίγνωστο ότι πέραν κάτι ευκαιριακών κομματικών τύπου συντονιστή υπάρχουν πάρα πολλοί μη-συριζαίοι στη Δου Που που θα εκφραστούν πολιτικά σε άλλα κόμματα του ευρύτερου αριστερού και δημοκρατικού χώρου. Δεν είναι αμιγώς συριζέϊκη η ΔουΠου. Ο Σύριζα είναι απλά μια συνιστώσα στη ΔουΠου και όχι απαραίτητα η μεγαλύτερη.

Ανώνυμος (15/01/2019 18:37)

@14.40
Πραγματικά ποιον νομίζεις πως κοροϊδεύεις! Οι "συνιστώσες" είναι ένα ωραίο κολπακι που όμως ξεφτισε με την ανάληψη της εξουσίας από τον Τσίπρα και το παρεακι του! Όταν βολεύτηκε έστειλε τις συνιστώσες που αντιδρούσαν για χόρτα και οι ψηφοφόροι αυτών έμειναν με το ψηφοδέλτιο στο χέρι και ο Τσίπρας στην καρέκλα!
Άλλη φορά καρέκλα στο Βασιλόπουλο όχι!
Διάβασα από την αρχή ότι "μαυρίζεις " την Δούρου και τον Σύριζα αλλά στηρίζεις ΔΠ και μου ήρθε στο μυαλό η σκέψη ότι είσαστε χειρότερη φάρα από του Πασοκους!
Αυτοί τουλάχιστον στήριζαν τους λωποδύτες φανερά....εσείς τους στηρίζετε κρυφά!

Ανωνυμος (16/01/2019 12:30)

@14.40
Θυμιζεις αντιναζιστη ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής!
Εντάξει ρε φιλαράκο και οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής μια συνιστώσα είναι!
Ο Κασιδιάρης όπως είπε και ο ίδιος δεν είναι νεοναζί ενώ ο Παππάς με τον Μιχαλολιάκο στην φωτογραφία με υψωμένο το δεξί χέρι κυνηγούσαν μύγες!

ανώνυμος (18/01/2019 10:03)

@ 12:30. Η περιπτωσάρα σου αναδεικνύει το "η βλακεία είναι αήττητη".

Ανωνυμος (18/01/2019 11:39)

@10.03
Γιατί παρεξηγήθηκε;
Εγώ δεν παρεξηγηθηκα όταν με θεωρησες ηλίθιο γραφωντας όλες αυτές τις παπάρες πιο πάνω!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Πόσο θα κοστίζει το ηλεκτρικό ρεύμα τον Απρίλιο

Γιατί η διοίκηση Βούρου δεν φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, σοβαρά θέματα της πόλης που εκκρεμούν;

Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Στ. Θεοδωράκη (video)

Γιάννης Οικονόμου: Πρώτη στην Ευρώπη στην καινοτομία η Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: Πρωτόγνωρη επικοινωνιακή αναισθησία Μητσοτάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Άλλοι δήμοι (όχι εμείς επί Βούρου...) προσέχουν πραγματικά τις σχολικές τους υποδομές

Δεν κάνει πίσω ο Μακρόν...

Η αλήθεια για το νερό μέσα από 10 ερωτήσεις κι απαντήσεις

Μεγαλώνει η παρουσία της Microsoft στην Ελλάδα

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Μια ωραία πεταλούδα...

Αυτά είναι τα τιμολόγια ρεύματος Απριλίου- Συγκρίνετε κι επιλέξτε το φθηνότερο

Το σχόλιο του «Θηραμένη» για τον Πούτιν

Δημοφιλέστερα άρθρα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου...

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Βούρος εκτός τόπου και χρόνου... (όπως πάντα)- video

Μια ωραία πεταλούδα...

Κούλουμα παντού στην Αττική- Στο Βουριστάν τίποτα- Στο Άλσος ερημιά- Παντού γλέντι, εδώ μιζέρια

Οι άξιοι Δήμαρχοι δημιουργούν στις πόλεις τους, οι άχρηστοι όχι...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Μίμης Παπαϊωάννου

Συμπαράταξη: Διοργανώνει αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Γεραπετρίτης: Έτσι θα ξαναλειτουργήσουν τα τρένα στην Ελλάδα

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Σαββατιάτικη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη
Xρήστης: Μυστήριες εκλογές
Παρά τα όσα λένε περί "ανεξάρτητων" παρατάξεων και άλλα τέτοια ωραία, μέχρι στιγμής έχουμε... Τομπούλογλου - Γατσούλη - Γεωργαμλή - Βούρο πο...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: τηλεμαχος
Σημαντική παρουσια στην πόλη ,εδω και αρκετά χρονια εδωσε δείγματα γραφής και ο κόσμος δείχνει την αγαπη στο πρόσωπό του και τον εμπιστ...

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη
Xρήστης: Ανώνυμος
Δεν είναι η υποψηφιότητα που με τραβάει για ψήφο. Για πολλούς λόγους. Οφείλω όμως να πω δύο θετικά που βλέπω: Πολύ νέο αίμα και όχι ανακυκλω...

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη
Xρήστης: Олена Петрівна Блаватська
Γιώργο Καλογεράκη Μονοσταυρία και Δαγκωτό...

Μια ωραία πεταλούδα...
Xρήστης: Να τα λέμε κι αυτά
Κομψότατος πάντως ο Γιάννης. Μοντέλο! Με το μαντηλάκι στο πέτο! Φτου... Φτου να μην τον βασκάνω! Τι δουλειά έχει ένας bon viveur εδώ στο ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Παμπάλαιος
@ Ανωνυμος (23/03/2023 16:54) Ο Λάκης ήταν παλαιάς κοπής οπαδός, από αυτούς που όλα τελειώνανε στο πείραγμα. Ούτε τοξικότητες, ούτε αφιόνι....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Ζούμε Ανάπτυξη
@Anonymous (23/03/2023 13:39) Και παγωτά. Όχι μόνο σουβλάκια. Ανοίγει ο καιρός. Φήμες λένε ότι ιστορική επιχείρηση εστίασης (ζαχαροπλαστεί...

Όταν δεν ξέρεις την πόλη σου και δεν έχεις τίποτα να πεις γι αυτήν, τότε θυμάσαι τα παλιά...
Xρήστης: Ανώνυμος
Μόνο μικρούτσικοι και βούρκοι βγάζουν τα ερωτικοπροσωπικά τους στα μανταλάκια....

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Αλλά... Αυτοί είστε...
@ Ντινοτασογιωργάκηδημότη Εγώ από εδώ και πέρα θα σε λέω Βασιλάκη απ' το Καματερό. Εκείνον μου θυμίζεις. https://www.youtube.com/watch?v=4...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Τι φάση ;
Αληθεύει ότι έρχεται συμπαράταξη Γεωργαμλή - Ανεμογιάννη με τις ευλογίες του Σύριζα; ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Ανώνυμος
Δήμαρχος δεν ξέρω αν θα καταφέρει να γίνει αλλά σίγουρα αποδυναμώνει κι άλλο τον ήδη αποδυναμωμένο Βούρο αφού απευθύνεται στο ίδιο target gr...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ανωνυμος
Μητσαρα αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ότι είσαι πολλοί οπαδοί σε συσκευασία του ενός! Υ.Γ. Λάκης ήταν το όνομα ενός από τους μεγαλύτερου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.53 Δικό μου είναι αυτό το φταίξιμο- εγώ το σκάναρα πρόχειρα, ή μάλλον "στο πόδι" για να το ανεβάσω πιο γρήγορα...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντίνος
@ George (23/03/2023 00:04) ΑΕΚΑΡΑ μου, θερμή παράκληση να τον αποκαλείς Λάκη κ εσύ τον ανόητο που γράφει ακατάπαυστα τις ασυναρτησίες του! ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντίνος
@ Ανωνυμος (22/03/2023 21:42) Γεια σου Λάκη αριθμέ! Λάκη σε βάφτισα να ξέρεις! Λάκη Ζήσε τον εφιάλτη σου στην κιτρινόμαυρη ΝΦ Lakis live y...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©