Σάββατο 24.02.2024,  

Προεκλογικό παιχνιδάκι Δούρου- Βασιλόπουλου με τα αντιπλημμυρικά

Δημοσιεύτηκε στις 14/01/2019 στην κατηγορία Η πόλη  |  19 σχόλια

Έχουν πολλή πλάκα, λοιπόν, εκεί στο δήμο. Νομίζουν ότι οι πολίτες αυτής εδώ της πόλης είναι αφελείς και ότι "τσιμπάνε" με φτηνιάρικες προεκλογικές τσιχλόφουσκες.

 

Δείτε, πρώτα, την ανακοίνωση του δήμου για τα αντιπλημμυρικά και μετά τα σχόλια της "Α"

*****

 

Σε διαδικασία δημοπράτησης βρίσκεται ήδη το έργο με τίτλο «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ-ΕΡΓΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΑ Σ7» από την Περιφέρεια Αττικής. Ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής των προσφορών είναι  η 4/2/2019 και ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών είναι η 8/2/2019. Μετά την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία θα ακολουθήσει η ανάδειξη του αναδόχου του έργου και κατόπιν όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών η εγκατάσταση του εργολάβου και η έναρξη των εργασιών. Να υπενθυμίσουμε ότι το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 3.850.000,00 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) και λύνει ένα μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα σε μια ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

*****

 

Παρατήρηση πρώτη: Ο κύριος Βασιλόπουλος, ως άλλος "βουλευτής Καλοχαιρέτας" σε αυτήν εδώ την ανακοίνωση δεν διστάζει να γράψει ότι το "καλό νέο" της έναρξης της διαδικασίας δημοπράτησης, το κάνει η Περιφέρεια Αττικής, η -και πάλι- συντρόφισσά του Ρένα Δούρου, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τόσο τον ένα στο δήμο όσο και την άλλη στην Περιφέρεια. Αντίθετα, στην εκτεταμένη ανακοίνωση τηςο υδήμου για το τσιμεντάριασμα του Ποδονίφτη, δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ το όνομα του φορέα που είναι αρμόδιος για αυτό το τσιμεντάρισμα, δηλαδή της Περιφέρειας Αττικής και της (και πάλι, τώρα που ξαναέγινε ΣΥΡΙΖΑίος) συντρόφισσάς του Ρένας Δούρου. Αυτή είναι η αντίληψη του κ. Βασιλόπουλου για την ενημέρωση των πολιτών.

 

Παρατήρηση δεύτερη. Η είδηση αποτελεί μια ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ απόπειρα προεκλογικού εντυπωσιασμού. Πλησιάζουν οι εκλογές, και -σου λέει- "δεν ρίχνουμε λίγη ακόμα στάχτη στα μάτια του κοσμάκη, να έλθει να μας (ξανα)ψηφίσει;" Για ένα έργο, λοιπόν, για το οποίο ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ είχε μιλήσει στην "Αλήθεια" και σε web-tv συνέντευξή του ο Άρης Βασιλόπουλος κι είχε ΡΗΤΑ πει ότι θεωρεί πως το έργο θα έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του 2016 (δείτε εδώ τα πρώτα 3 λεπτά της συνέντευξης και θα πειστείτε απολύτως).

 

Φυσικά ως τώρα, αρχές 2019, το έργο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ. Κι έρχεται τώρα η κα Δούρου -κι από κοντά ο κ. Βασιλόπουλος- και -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ενημερώνει ότι απλώς ΞΕΚΙΝΑ η διαδικασία. Τίποτα παραπάνω. Θα αρχίσει, θα δούμε ΕΝΑ και ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ο διαγωνισμός προχωρήσει κλπ κλπ. Είπαμε: Το δεινοσαυρικό ελληνικό δημόσιο, απλώς ανακοινώνει ότι ξεκινά τη διαδικασία, δυο χρόνια μετά την περίοδο που η δέσμευση Βασιλόπουλου (βλέπε πιο πάνω) ήταν ότι θα έχει ολοκληρωθεί.

 

Και πότε ακριβώς είπαμε ανακοινώνεται ότι... ξεκινά απλώς η διαδικασία; Τέσσερις μήνες πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

 

Καλοχαιρέτες, στον δήμο και στην περιφέρεια... «Ετελείωσε», άντε να μας ξαναψηφίσεις τώρα...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ των συνυπεύθυνων - Κολλητοί Βασιλόπουλου, εναντίον Βασιλόπουλου!

 

Ακόμα σιωπούν για τις καταγγελίες εναντίον τους Βασιλόπουλος, Παπαλουκά- Ερωτήματα για τους τέσσερις

 

Ανεξέλεγκτος ο εμφύλιος στη Δύναμη (πρώην) Κολλητών

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Το ποντίκι που βρυχάται «με ξένα κόλυβα»

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

 

Γράψτε την άποψή σας

Ένας απο παλιά (14/01/2019 13:11)

Και όμως! Με την ασοβαρότητα των περισσότερων υπολοίπων, έχει μεγάλη πιθανότητα να επανεκλεγεί. Ο Βασιλόπουλος. Για τη Δούρου δεν το πιστεύω.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (14/01/2019 13:18)

@13.11

Μη βιάζεσαι, είναι πολύ νωρίς. Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει... Δεν θυμάσαι παλιά;

Σκεπαστή 9-11 (14/01/2019 14:51)

Βρε μακάρι να ξαναβγει ο Βασιλοαναθεσάκιας. Να μην έχει και η ΑΕΚ κάποιον να την πρήζει με απαιτήσεις και υποχρεώσεις για τα συνοδευτικά έργα του γηπέδου. Ετσι να έχουμε την ησυχία μας μακρυά κι αγαπημένοι.

ανώνυμος (14/01/2019 15:39)

Σοβαρά;
Δεν έγινε το έργο τότε που είχε πει το αγόρι;

Και γω νόμιζα ότι το είχε ήδη τελειώσει, αλλά συνεσταλμένο όπως είναι το λουλούδι μας, δεν ήθελε να το ανακοινώσει.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ (15/01/2019 10:17)

@14:51

ΕΤΣΙ!!! Συμφωνώ!
Η ΑΕΚ τη δουλειά της κι ο δήμος τη δική του.
Δεν έχει καμία δουλειά μια Ανώνυμη Εταιρεία να ανακατεύεται στη καθημερινότητα των πολιτών αξιώνοντας έργα που εξυπηρετούν μόνο τους πελάτες της και όχι τους κατοίκους και να φέρνει επιδεικτικά αλεξιπτωτιστή υποψήφιο από τα βόρεια προάστια.
Δεν θα καταντήσουμε Πειραιάς εδώ πέρα με αχυράνθρωπους μιας ΠΑΕ.

ανώνυμος (15/01/2019 10:38)

Μαύρο σε Δούρου και Σύριζα. Αλλά εδώ ΔΠ ξανά. Με εξαίρεση τη φιλότιμη προσπάθεια της "επανεκκίνησης" το υπόλοιπο αστικό μπλοκ είναι για τα μπάζα. Γελάει ο κόσμος με ηθοποιούς, τόμπηδες, νεκραναστημένους πολιτικά πρώην δημάρχους και λοιπά λιμά.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (15/01/2019 10:49)

@10.38
Η ΔΠ είναι η χειρότερη έκφραση της οπισθοδρόμησης της τοπικής κοινωνίας. Ψεύδη, ιδεοληψίες, διαστρεβλώσεις, απευθείας αναθέσεις και ροή δημοσίου χρήματος σε συγγενείς και φίλους, ο Φιλαδελφειώτης κι ο Χαλκηδονιώτης στην άγνοια, οι μεγάλες ευκαιρίες της πόηλς χαμένες μέσα στην χαμένη αυτή τετραετία.

Οι υπόλοιποι που αναφέρεις, βέβαια, ευθύνονται που ο κόσμος πήγε το 2014 στη ΔΠ. Αλλιώς η ομαδούλα αυτή δεν έβλεπε δήμο ούτε με κιάλια.

Τα υπόλοιπα, προσεχώς...

Ανωνυμος (15/01/2019 12:35)

@10.38
Την επανεκκίνηση βέβαια την αναφέρεις για γλυψιμο!
Το ότι ο Σύριζα σύμφωνα με άρθρο της Αυγής στηρίζει την ΔΠ και αυτό το κάνεις γάργαρα!
Το ότι έφυγαν με κατηγορίες κατά του δημάρχου οι πρωτευσαντες σε σταυρούς και μετέπειτα αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του Δ Συμβουλίου ούτε που σε αγγίζει!
Γελάει ο κόσμος με κάποιους σαν εσένα ......και τον Βασιλόπουλο ,και τους υπόλοιπους "αριστερούς" παράγοντες της Φιλαδελφειοχαλκηδονας που τον έκαναν μάγκα από το πουθενά!

ανώνυμος (15/01/2019 12:39)

@Δ.Σ. (15/01/2019 10:49) Απέχεις, προσωπικά, μακράν σε πολιτική σκέψη από τον υπόλοιπο παραγοντίστικο συρφετό της κεντροακροδεξιάς της πόλης.
( Αυτό, ανεξαρτήτως αν βρίσκομαι στην "άλλη όχθη" που βλέπει τον καπιταλισμό ως εκείνο το σύστημα που δημιουργεί συνεχώς κοινωνίες νεοπτώχων και ανεξαρτήτως αν ιστορικά απεχθάνομαι την άφρονα ελληνική δεξιά με τα κράτη και κυρίως τα παρακράτη της που εδίωξε ποικιλοτρόπως τους «αντιπάλους» της... Έλληνες φυσικά κι αυτοί... Η κατά τ' άλλα... "πατριωτική" δεξιά ).

Σε ό,τι αφορά τα τοπικά, μην υποτιμάς ποτέ μια παράταξη όπως η ΔουΠου με οκτώ έτη ζωής, με αλλαγή ηγεσίας, με βαρύγδουπες παραιτήσεις τοπικών παραγόντων, ωστόσο αδιάκοπα υπαρκτή, αναγνωρίσιμη και με τα όργανά της να δουλεύουν, όταν όλοι οι υπόλοιποι απλά αλλάζουν ονόματα. Με ό,τι έχει απέναντί της ως τώρα, δύσκολα θα πέσει.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (15/01/2019 13:18)

@12.39
Επιμένεις για πολλοστή φορά να γράφεις την άποψή σου για το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές, χωρίς καν να έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδο, χωρίς να έχουν δραστηριοποιηθεί όλες οι παρατάξεις, ούτε βέβαια στο βαθμό που απαιτεί μια εκλογική περίοδο. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα- έναν δήμαρχο που επί 5 χρόνια αμείβεται για να είναι δήμαρχος και -ανάμεσα στα άλλα- να προετοιμάζει την επανεκλογή του, με παρατάξεις και πρόσωπα που είτε έχουν εμφανιστεί πρόσφατα, είτε ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί ως δημοτικοί παράγοντες.

Τα κριτήριά σου είναι ολοφάνερα. Οι πολίτες, βλέπουν, σκέπτονται και κρίνουν.

Δ.Π. (15/01/2019 13:43)

Θα πέσει πολύ γέλιο με το ποσοστό του Αρούλη στις εκλογές. Πότε θα καταλάβουν επιτέλους ορισμένοι ότι δεν τον ψηφίζουν ούτε οι γηπεδικοί, ούτε οι αντιγηπεδικοί. Και ιδιαίτερα οι δεύτεροι γιατί και απέτυχε να εμποδίσει το γήπεδο και δεν πρόσφερε κανένα άλλο σοβαρό έργο στην πόλη και κατηγορήθηκε για αναθέσεις σε κολλητούς. Συνώνυμο της αποτυχίας κατάντησε. Φανταστείτε ότι μέχρι και Αεκτζήδες τον προτιμούν πλέον αφού δεν μπορεί να εκφράσει ούτε καν άποψη για περισσότερα οφέλη απο το γήπεδο και τα συνοδευτικά έργα. Απλά περιφέρεται στην πόλη σαν φάντασμα και δεν τολμά να πλησιάσει τον χώρο των εργασιών. Η απόλυτη ξεφτίλα.

ανώνυμος (15/01/2019 14:16)

Στις 14/01/2019 ανεβάζεις το θέμα με τίτλο:
«Προεκλογικό παιχνιδάκι Δούρου- Βασιλόπουλου με τα αντιπλημμυρικά»

Στις 15/01/2019 στις 13:18 σχολιάζεις (μεταξύ άλλων):
«χωρίς καν να έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδο»


Τελικά έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος ή όχι;

Εύλογη δεν είναι η απορία μου;
(αν και μάλλον θα το φάει η μαρμάγκα το σχόλιο)

Ανωνυμος (15/01/2019 14:17)

@12.39
Ρε φίλε, έλεος!!
Σε τοπικό σάιτ γράφεις και να είσαι σίγουρος ότι όσοι μπαίνουμε και διαβάζουμε γνωρίζουμε την τοπική πολιτική κατάσταση πολύ καλά! Αν όταν η λαίλαπα Σύριζα σάρωνε τα πάντα και τον βασικό διεκδικητή νοκ άουτ ( Τομπουλογλου) η Δ.Π έπαιρνε 18% τώρα που έχει αποδυναμωθεί από βασικά τοπικα "αριστερά" στελέχη και έχει προδωσει τις προσδοκίες των αντιγηπεδικων πόσο νομιζεις ότι θα πάρει;
Ο Σύριζα την εποχή του 4% στήριζε Κοντο και είχε πάρει την δημαρχία! Την είχε πάρει όμως ο Κοντος ως γνωστός Φιλαδελφειωτης δημοτικός και αθλητικός παράγοντας! Ο Βασιλόπουλος τι έχει να επιδείξει!
Τον Ανεμογιάννη που διαπραγματευόταν με τον Χάρη η τον Χατζηγεωργίου;
Όταν σαν αντικαπιταλιστης στηρίζεις Βασιλόπουλο και Σύριζα ανατριχιαζω σκεπτόμενος πόσα καλτσον έχεις σχίσει!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (15/01/2019 14:22)

@14.16
Μα, φυσικά έχεις δίκιο! Έχει αρχίσει η προεκλογική περίοδος, ή όχι; Άρα θα... εκλεγεί ο Βασιλόπουλος.

Το τεστ της MENSA μην ξεχάσει να κάνεις...

ανώνυμος (15/01/2019 14:40)

@Ανωνυμος (15/01/2019 14:17) Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι έγραψα απ' την αρχή του διαλόγου. Αν διάβαζες θα καταλάβαινες ότι Σύριζα σε κυβέρνηση και περιφέρεια δεν στηρίζω στα σίγουρα. Το ότι η ΔουΠου πήρε τη στήριξη του Σύριζα δεν λέει κάτι. Είναι πασίγνωστο ότι πέραν κάτι ευκαιριακών κομματικών τύπου συντονιστή υπάρχουν πάρα πολλοί μη-συριζαίοι στη Δου Που που θα εκφραστούν πολιτικά σε άλλα κόμματα του ευρύτερου αριστερού και δημοκρατικού χώρου. Δεν είναι αμιγώς συριζέϊκη η ΔουΠου. Ο Σύριζα είναι απλά μια συνιστώσα στη ΔουΠου και όχι απαραίτητα η μεγαλύτερη.

Ανώνυμος (15/01/2019 18:37)

@14.40
Πραγματικά ποιον νομίζεις πως κοροϊδεύεις! Οι "συνιστώσες" είναι ένα ωραίο κολπακι που όμως ξεφτισε με την ανάληψη της εξουσίας από τον Τσίπρα και το παρεακι του! Όταν βολεύτηκε έστειλε τις συνιστώσες που αντιδρούσαν για χόρτα και οι ψηφοφόροι αυτών έμειναν με το ψηφοδέλτιο στο χέρι και ο Τσίπρας στην καρέκλα!
Άλλη φορά καρέκλα στο Βασιλόπουλο όχι!
Διάβασα από την αρχή ότι "μαυρίζεις " την Δούρου και τον Σύριζα αλλά στηρίζεις ΔΠ και μου ήρθε στο μυαλό η σκέψη ότι είσαστε χειρότερη φάρα από του Πασοκους!
Αυτοί τουλάχιστον στήριζαν τους λωποδύτες φανερά....εσείς τους στηρίζετε κρυφά!

Ανωνυμος (16/01/2019 12:30)

@14.40
Θυμιζεις αντιναζιστη ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής!
Εντάξει ρε φιλαράκο και οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής μια συνιστώσα είναι!
Ο Κασιδιάρης όπως είπε και ο ίδιος δεν είναι νεοναζί ενώ ο Παππάς με τον Μιχαλολιάκο στην φωτογραφία με υψωμένο το δεξί χέρι κυνηγούσαν μύγες!

ανώνυμος (18/01/2019 10:03)

@ 12:30. Η περιπτωσάρα σου αναδεικνύει το "η βλακεία είναι αήττητη".

Ανωνυμος (18/01/2019 11:39)

@10.03
Γιατί παρεξηγήθηκε;
Εγώ δεν παρεξηγηθηκα όταν με θεωρησες ηλίθιο γραφωντας όλες αυτές τις παπάρες πιο πάνω!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: Ανωνυμος
@12.05 Ότι του φανεί του λολοστεφανη! Για ποιος "αριστερούς" μιλάς; Την Γαιτανα του Παπανικολάου του Ταφα και του Κουτσακη; Για τον Βασιλ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
@13.39 Στο μόνο που έχεις δίκιο μέσα στην ακατάσχετη παπαρολογια σου είναι ότι διάβασα λάθος αυτήν την νέα παπάρα που παρουσίασες! Σε ποιον ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@ ανώνυμο υβριστή Πεμονή, μόνο 4,5 χρόνα έμειναν από την επόμενη ήττα σας. Άντε στη μανούλα σου τώρα για χαρτζηλίκι... Αποβράσματα της πό...

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Από το σήμα απουσιάζει μια κεραμοσκεπή, χαρακτηριστικό των προσφυγικών κατοικιών. Αλλά... αυτοί είστε......

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Έχω παραγγείλει γυαλιά μυωπίας για όλους τους "αριστερούς" της Φιλαδέλφειας. 14 χρόνια ο θεσμός, δεν κατόρθωσε μια δημοτική αρχή να εκλέξει....

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: προβοκάτορας
απαράδεκτο λογότυπο, από πολλές απόψεις. καμία διαβούλευση, προχειρότητες και απευθείας αναθέσεις σε τυπογράφους αντί να γίνει διαγωνισμός κ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Ανωνυμος (21/02/2024 23:39)
πάλι εδώ τρολ? εν τω μεταξυ να διαβάζεις δεν ξέρεις, μου θες και πολιτικό σχολιασμό. γράφω "η αποχή είναι η υπέρτατη μορφή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: @Ανωνυμος (21/02/2024 23:44)
εσύ μας τα έχεις κάνει τσουρέκια τρολ με την ασχετοσύνη σου. μαζεψουυυυ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.02 Λάθος για την τσέπη σου, μπορεί. Για την κοινωνία της πόλης είναι λύτρωση κι ελπίδα Άντε να βρεις; καμιά δουλειά τώρα, ΑΝ μπορείς φ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: 16τακατο
Μας τα 'χετε κάνει τσουρέκια με τη πλειοψηφία (16% αποδοχή οι τομπηδες από τη τοπική κοινωνία, δηλαδή ούτε 2 στους 10). Αλλά ακόμα κι αν είν...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο έλεος! Σταμάτα την παπαρολογια! Πόσα μαγαζιά εστίασης υπάρχουν εκτός κεντρικής Φιλαδέλφειας; 10; 15; Ακόμα και από αυτά τα μισά παρ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
@21.41 Η ανώτατη μορφή δημοκρατίας δεν είναι η αποχή αλλά η διακυβέρνηση από την πλειοψηφία που συμμετέχει. Η καπηλια του ποσοστού των απεχο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Εγώ γράφω τι λέει το Σύνταγμα, εσύ λες όποια παπάρα έλθει στο άδειο σου κεφάλι. Είσαι αστείος, με απόψεις που υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Από...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/02/2024 11:28)
πληρωμένες απαντήσεις, κυριολεκτικά. το να είσαι εκτός πραγματικότητας είναι αναμενόμενο, το να μη δέχεσαι να νούμερα είναι απλά φαιδρό. η...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πόσο άνανδρο να γράφεις ότι ακαθαρσίες έχεις στο κεφάλι σου, ως ανώνυμος... Δεν έχει έλθει κανένα σχόλιο που να έκοψα, φασιστάκο......

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©