Σάββατο 23.09.2023,  

Η καθαριότητα της πόλης, όμηρος στην τυφλή σύγκρουση του Βασιλόπουλου με την ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 02/06/2018 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  30 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Το έχω γράψει πολλές φορές, κι επιβεβαιώθηκε άλλη μια φορά στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, που συνεκλήθη εκτάκτως για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την κατάληψη στο χώρο που ο δήμος χρησιμοποιεί για μεταφόρτωση απορριμμάτων και άλλες λειτουργίες. Το έχω γράψει πολλές φορές: Ο Άρης Βασιλόπουλος καταφέρνει τελικά να φέρει την αντιπολίτευση κοντά στις δικές του επιδιώξεις. Χθες, για παράδειγμα, επέλεξε (ο ίδιος, όχι οι δημοτικοί του σύμβουλοι όπως θα δούμε στη συνέχεια) να εμφανιστεί με μειλίχειο ύφος, σε μια προσπάθεια -που τελικά κατάφερε- να εγκλωβίσει την αντιπολίτευση στη δική του στρατηγική.

 

Και ποια ήταν αυτή;

 

Αποκαλύπτουμε τη στρατηγική Βασιλόπουλου

 

Για όποιον έχει μάτια, ήταν πολύ απλή: Σκοπός του ήταν να απομονώσει το περιστατικό της κατάληψης, να επικεντρώσει την συζήτηση σε αυτό και να αφήσει εκτός κάδρου τα δικά του εγκληματικά λάθη, τις δικές του εμμονές, το δικό του ανεξήγητο πόλεμο εναντίον του γηπέδου της ΑΕΚ, αποτέλεσμα των οποίων -κι όχι άσχετο περιστατικό όπως ήθελε να το εμφανίσει στο συμβούλιο- ήταν η χθεσινή κατάληψη. 

 

Η αντιπολίτευση (εκτός από την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία, νέο- που για άλλη μια φορά ήταν ολοσχερώς απούσα χωρίς να δώσει εξηγήσεις γι αυτή της την απουσία από το όργανο στο οποίο την έστειλε ο λαός της πόλης για να κάνει αντιπολίτευση), έπεσε εν πολλοίς στην παγίδα Βασιλόπουλου. Βέβαια ο Κόντος είπε τα δικά του, είχε μια ελαφρά διαφοροποίηση. Ο Τομπούλογλου είπε αυτά που εκείνος πίστευε, πιο καταγγελτικά της πολιτικής του δημάρχου και της ομάδας του. Ο Ντάτσης είχε μερικές αντιπολιτευτικές εξάρσεις, όπως κι ο Κουτσάκης. Η Γκούμα στο σταθερό της μοτίβο, χωρίς εκπλήξεις ευχάριστες ή δυσάρεστες. Ο Γεωργαμλής είπε δυο κουβέντες στην αρχή κι αυτό ήταν όλο. Παντελώς σιωπηλός ο Σιώρης.

 

Οι πραιτωριανοί του δημάρχου από την... αντιπολίτευση

 

Αυτό που δεν κατάλαβα, βέβαια, ήταν γιατί μίλησαν οι σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών, αφού είχαν τους καλύτερους συνηγόρους της πολιτικής και της τακτικής Βασιλόπουλου στην αντιπολίτευση. Πράγματι, οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της καταστροφικής πολιτικής Βασιλόπουλου (και) χθες, ήταν η Βάσω Αγαγιώτου και ο Βασίλης Παπακώστας. Άλλωστε όλοι όσοι μίλησαν από την συμπολίτευση μετά την επικεφαλής του "Μπροστά" τη συνεχάρησαν δημόσια (Λάλος, Γαλαζούλα, Ανδρέου, Χαραμαρά). Για τέτοια αντιπολίτευση μιλάμε, έτσι κάνει πράξη η κυρία Αγαγιώτου τη λαϊκή εντολή να κάνει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ... Σαν στοργική μάνα, φρόντισε όχι μόνο να καλύψει τα ατοπήματα της διοίκησης Βασιλόπουλου, αλλά και να θέσει εκείνη την πλατφόρμα του δημάρχου ως δεδομένη (το πρόβλημα είναι η κατάληψη, όχι όλα όσα οδήγησαν σε αυτήν) για να... διευκολύνει τη συμπολίτευση. Μιλάμε, κάθε φορά που η στοργική μάνα Βάσω Αγαγιώτου άνοιγε το στόμα της, σκόρπιζε χαμόγελα και επιδοκιμασίες στην παράταξη Βασιλόπουλου. Αυτό είναι... αντιπολίτευση, αυτό είναι υλοποίηση της λαϊκής εντολής, όχι αστεία...

 

Αμ ο Παπακώστας; Λες και ήμασταν προφήτες όταν γράφαμε όσα γράψαμε μόλις... ανεξαρτητοποιήθηκε. "Έλεος- έλεος" να φωνάζει οργισμένος, όχι καλέ εναντίον του δημάρχου, αμάν κι εσείς, τι είναι αυτά που λέτε; Εναντίον της ΑΕΚ, του Μελισσανίδη και του διεθνούς καπιταλισμού φώναζε η μετενσάρκωση του Τσου (συγνώμη, του Τσε ήθελα να πω), του διεθνούς καπιταλισμού που στην πόλη μας συμποσούται στο... γήπεδο της ΑΕΚ. Γελούσαν ακόμα και τα μπετά χθες στο "Μίλτος Κουντουράς", αλλά ο οίστρος του ομιλητή, εμπόδισε τον Βασίλη Παπακώστα να τα ακούσει και να τα δει...

 

Τη μεγαλύτερη αλήθεια στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, την είπε ο ταμίας (κι εκπρόσωπος στο χθεσινό δημοστικό συμβούλιο) του Σωματείου Εργαζομένων κ. Ζέτος: «Οι εργαζόμενοι δεν έκαναν τίποτα παράνομο, αλλά αποτελούν θύματα της αντιπαράθεσης του δήμου με την ΑΕΚ». Ακριβώς έτσι! Κι όλοι εμείς ξέρουμε και ποιος την ξεκίνησε και ποιος την τροφοδοτεί αυτή την αντιπαράθεση.

 

- Οι εργαζόμενοι πρότειναν τριμερή συνάντηση δήμου- εργαζομένων- ΑΕΚ για να λυθεί το αδιέξοδο και να μπορούν να εργάζονται με ασφάλεια. Αυτό, παρά το ότι το λοιδωρούν τα αμελέτητα υποπόδια του δημάρχου, ούτε ο κ. Βασιλόπουλος δεν κατάφερε να το αρνηθεί στη συνεδρίαση, καθώς προς το τέλος είπε "επί της αρχής δεν είμαι αντίθετος". Αλλά, είπαμε: Για να πετύχει το σκοπό του, τάζει και λέει ό,τι χρειαστεί. Και μετά, γράφει τις δικές του δεσμεύσεις κι υποσχέσεις στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Παλιά του τέχνη, κόσκινο, του κυρίου δημάρχου.

 

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρει ένας ενημερωμένος πολίτης από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου; Επιγραμματικά, τα παρακάτω:

 

Η αρχική τοποθέτηση Βασιλόπουλου

 

-Στην εισαγωγική του ομιλία ο Άρης Βασιλόπουλος προσπάθησε να πείσει για τις θέσεις του, λέγοντας ότι δεν είναι ΜΟΝΟ ο δήμος μας παράνομος με τη λειτουργία του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων, αποθηκών του δήμου κι άλλων λειτουργιών του, μέσα στο Άλσος. "Μόνο εμείς είμαστε παράνομοι;" αναρωτήθηκε. Ε εντάξει, δήμαρχε, τότε να περιμένουμε όλη την Ελλάδα να «ξεπαρανομήσει» και... μετά εμείς. Αυτό τον δήμαρχο έχει η πόλη μας, σήμερα. 

 

-Επίσης κουνούσε κάτι χαρτιά, που κανείς βέβαια δεν μπορούσε να διαβάσει εξ αποστάσεως, ως δήθεν "αποδείξεις" του τι έχει κάνει ο δήμος για την υπόθεση. Αυτά, βέβαια, ο οπαδός του Μαδούρο και των πρακτικών του δεν θεωρεί σκόπιμο να τα στείλει και στον Τύπο της περιοχής ώστε να τα δούμε, να αξιολογήσουμε τις κινήσεις του και να τοποθετηθούμε ανάλογα. Γι αυτό κι εμείς λέμε ότι με βάση την πληροφόρηση που έχουμε και από το δήμο, ο κ. Βασιλόπουλος αγωνίζεται να παραμείνει το πρόβλημα, όχι να λυθεί, ώστε ο ίδιος να κτίζει στα μάτια των Φιλαδελφειωτών και των Χαλκηδονιωτών ένα δήθεν "επαναστατικό" προφίλ. Επίσης, ο δήμαρχος πανηγύρισε γιατί, λέει, "μόνο ο Νίκος Στράτος μας μήνυσε, κανείς άλλος". Εντάξει τότε, αθώος δήμαρχε, μία μήνυση ίσον καμία, προχώρα... Τέλος ο κ. Βασιλόπουλος αντί για πρόθεση συνεννόησης, πάντα με το μειλίχιο ύφος που είχε επιλέξει για χθες προκειμένου να εγκλωβίσει την αντιπολίτευση, εξαπέλυσε νέες επιθέσεις εναντίον της ΑΕΚ, στην προσπάθειά του να... βρεθεί λύση.

 

Για τις μεγαλοστομίες Βασιλόπουλου δεν έχω να πω πολλά («θανάσιμος κίνδυνος για την πόλη», «έχουμε ιστορική ευθύνη», «η πόλη θα πνιγεί στο σκουπίδι» κλπ), άλλωστε στην "Αλήθεια" τα έχουμε γράψει πριν από έναν ολόκληρο χρόνο, όλα αυτά. 

 

Τι είπε η αντιπολίτευση

 

- Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής υπενθύμισε ότι είχε θέσει το πρόβλημα στη διοίκηση του δήμου το 2016 κι ο Άρης Βασιλόπουλος του είχε απαντήσει ότι "ο δήμος έχει τους δικούς του ρυθμούς" ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Πάνος είχε πει τότε, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε χθες ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης "τα σκουπίδια ή εκεί που είναι τώρα, ή πουθενά". Καμία από τις δυο αναφορές Γεωργαμλή δεν διαψεύστηκε στην πορεία της συζήτησης. 

 

- Ο Απόστολος Κόντος με το δικό του ύφος, ανέδειξε τις ελλείψεις της διοίκησης του δήμου και είπε ξεκάθαρα ότι -ειδικά μετά τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που αφαίρεσαν κάθε νομικό εμπόδιο στην ανέγερση του γηπέδου- ο Άρης Βασιλόπουλος έπρεπε να έχει συνεργαστεί με την ΑΕΚ για το καλό της πόλης. Ήταν μια θέση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης που πήραν στη συνέχεια το λόγο και δείχνουν για χιλιοστή φορά την απόλυτη αλλεργία που έχει η Δύναμη Πολιτών ακόμα και στην παραμικρή διαφωνία, την παραμικρή έκφραση διαφορετικής γνώμης, σε ό,τι δεν υποτάσσεται στον ανομολόγητους σκοπούς του δημάρχου, ο οποίος έχει γίνει γνωστός πανελλαδικά για την παράλογη και αβυσσαλέα εχθρότητα με την οποία αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και την πρόθεσή της να ανεγείρει νόμιμο γήπεδο στον ιστορικό της χώρο.

 

- Η Δανάη Γκούμα κινήθηκε στο αναμενόμενο πλαίσιο που έχουν συνήθως οι τοποθετήσεις της, και πρόσεθε τη διαμαρτυρία της για το ότι ,όπως είπε ο δήμαρχος, η δημοτική Αρχή ενημέρωσε δασάρχες, υπηρεσιακούς κλπ αλλά την αντιπολίτευση του δήμου δεν βρήκε μισή ώρα να διαθέσει για να την ενημερώσει. 

 

- Ο Μιχάλης Κουτσάκης υπογράμμισε ότι όχι μόνο οι εργαζόμενοι, αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι στο μέσο της τυφλής σύγκρουσης του δήμου με την ΑΕΚ, κι απέδωσε τη σημερινή κατάσταση στην κακή διαχείριση που έκανε ο Άρης Βασιλόπουλος και η δημοτική του ομάδα στο θέμα αυτό.

 

- Ο Κώστας Ντάτσης στη σύντομη τοποθέτησή του, απευθύνθηκε προς όλες τις πλευρές λέγοντας "όποιος έχει μάθει να ζει και να πολιτεύεται με κόντρες, ας το ξεμάθει".

 

- Ο Γιάννης Τομπούλογλου ρώτησε το δήμαρχο εάν έχει κάνει κινήσεις ώστε να μεταφερθεί, έστω προσωρινά, ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων και οι άλλες εγκαταστάσεις του δήμου που βρίσκονται μέσα στο άλσος κι ο Άρης Βασιλόπουλος, αφού έκανε για μια ακόμα φορά αναφορά στο ότι επί 30 χρόνια κλπ λειτουργούν εκεί οι εγκαταστάσεις, απάντησε ότι τέτοιος χώρος δεν υπάρχει. Είπε επίσης το εξής ανήκουστο: Ότι, λέει, μπροστά στα τριάντα χρόνια παρανομίας, τα τρία που είναι αυτός δήμαρχος είναι... ελάχιστο διάστημα. Τι άλλο θα ακούσουμε...

 

Η ώρα του παιδιού

 

Κι ερχόμαστε τώρα, στον ένα, τον μοναδικό, τον καλύτερο (από ψυχαγωγική πλευρά) πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που είχε ποτέ ο δήμος, τον ανεπανάληπτο Γιώργο Πάνο, που όταν δεν ωρυόταν σαν κομματικός γκαουλάιτερ (ίσως το μόνο που ξέρει να κάνει) και δεν παρέδιδε μαθήματα... αγωγής ("μη μιλάτε έτσι, είναι ανάγωγο" είπε σε έναν, "κόψε τα γλειψίματα" είπε σε άλλον, για άλλη μια φορά μας διασκέδασε), πετούσε κάτι "μαργαριτάρια" που μας έκανε να πιάνουμε την κοιλιά μας από τα γέλια. Το κορυφαίο, χθες, ήταν το αμίμητο: "πρέπει να κρατήσουμε μια σοβαρότητα και μια τάξη μεγέθους στη συνεδρίαση". Και δεν μου λες, προεδράρα, πόσο μεγάλη πρέπει να είναι αυτή η... τάξη μεγέθους; Τριάμιση μέτρα, να την αφήσω; 

 

Στην πραγματικότητα αυτή άξεστη, αυταρχική, ασόβαρη και κομπορρημονούσα παρουσία στην προεδρία του δημοτικού συμβουλίου, είναι η πραγματική βιτρίνα της Δύναμης Πολιτών στην πόλη. 

 

Πριν προχωρήσουμε, λοιπόν, στα όσα είπε ο Γ. Πάνος, ας του αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι, που κολλάει τέλεια με την... τάξη μεγέθους που ξαμόλησε και μας έριξε στα πατώματα (από τα γέλια). Δικό σου, προεδράρα να 'ουμ:

 

 

Τι είπε, λοιπόν, ο Γ. Πάνος στην ομιλία του; (ας την πούμε έτσι, καταχρηστικά...). Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση και σε όλους όσοι επιμένουν στη διατύπωση διαφορετικών θέσεων από εκείνες της Δύναμης Πολιτών, αναρωτήθηκε: "Εσείς τα βρήκατε τα 10 εκατομμύρια για την μεταφορά του σταθμού; Όχι. Εμείς τα βρήκαμε και προχωρούμε την υπόθεση". 

 

Αυτή η αναφορά του προέδρου, πάντως, είναι εξαιρετική για να δούμε με ποιον τρόπο η ΔΠ ψαρεύει σε θολά νερά και προσπαθεί να καλύψει έτσι την πλήρη ανικανότητά της να λειτουργήσει θετικά για την τοπική κοινωνία: Ο Γ. Πάνος είπε ότι τα χρήματα τα βρήκε η Δημοτική Αρχή. Αργότερα, όμως, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Ανεμογιάννης, υπενθύμισε ότι "αυτός είναι ΣΥΡΙΖΑ" (ενώ οι υπόλοιποι την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια) και ότι "η κυβέρνηση είναι αυτή που έδωσε τα χρήματα για να προχωρήσει η μεταστέγαση των εγκαταστάσεων". Και λίγο μετά, ο Νίκος Ανανιάδης, που πια δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, είπε καθαρά στο δημοτικό συμβούλιο ότι τα χρήματα δόθηκαν όχι για το δήμο όπως είπε ο Γ. Πάνος, όχι από ευαισθησία της κυβέρνησης όπως είπε ο Γ. Ανεμογιάννης, αλλά "για να προχωρήσει το γήπεδο της ΑΕΚ". 

 

Καταλάβατε; Είτε πιστεύετε ότι τα χρήματα δίνονται χάρη στην.... πειθώ του Άρη Βασιλόπουλου, είτε πιστεύετε ότι τα χρήματα δίνονται χάρη στην ευαισθησία της κυβέρνησης, είτε πιστεύετε ότι δίνονται για να προχωρήσει το γήπεδο της ΑΕΚ, η Δύναμη Πολιτών εχει κάποιον για να υποστηρίξει τη δική σας άποψη. Τώρα, αν ρωτάτε ποια είναι ακριβώς η άποψη της Δύναμης Πολιτών, δείτε τις αντικρουόμενες απόψεις που παρέθεσα αμέσως πιο πάνω και βγάλτε, αν μπορείτε..., συμπέρασμα.

 

Αυτή είναι η σημερινή δημοτική Αρχή: Μια ομάδα που ψαρεύει σε θολά νερά, που τα στελέχη της λένε αλληλοσυγκρουόμενα πράγματα, και που μόνο συγκολλητικό της στοιχείο είναι η εξουσία και η νομή της, καθώς αυτή η ομάδα συντέθηκε γύρω από τον Άρη Βασιλόπουλο, ο οποίος αρνείται να προσδιορίσει την πολιτική του ταυτότητα επιχειρώντας δια της ασαφείας να ξεγελάσει τους πολίτες, ενώ Ο ΙΔΙΟΣ έδωσε και κέρδισε την εκλογική μάχη με τα σύμβολα και τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι το θυμόμαστε και υπάρχουν εκτοντάδες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν. Να, ας θυμηθούμε μια: 

 

 

Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε...

 

Τι είπαν οι δημοτικοί σύμβουλοι

 

Μετά τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, το λόγο πήραν άλλα στελέχη της συμπολίτευσης.

 

Η Αλίκη Γαλαζούλα, απαντώντας σε μια φράση του Απόστολου Κόντου, ότι "το γήπεδο ήλθε για να μείνει", είπε το καινοφανές "αφού το γήπεδο ήλθε για να μείνει, ήλθε για να μείνει και ο φασισμός". Ράβδος στη γωνία, άρα βρέχει. Οι άνθρωποι κλείνουν τα μάτια τους και βλέπουν παντού φασίστες, μιλάμε για ένα εμμονικό συνονθύλευμα, αδιανόητο. Επίσης η κα Γαλαζούλα αναρωτήθηκε "μήπως πρέπει να δώσουμε και τα κλειδιά της πόλης στον τίγρη;", για να προσθέσει ότι μερίδα των εργαζομένων, η αντιπολίτευση του δήμου και η... κυβέρνηση, αυτό θέλουν. Δίπλα της, ακριβώς δίπλα της, καθόταν ο Γιώργος Ανεμογιάννης που δεν αντέδρασε καθόλου...

 

Η Χριστίνα Ανδρέου που πήρε το λόγο αμέσως μετά, κέρδισε με επιτυχία το αργυρό μετάλλιο της μπαρουφολογίας, μετά βέβαια τον εκτός συναγωνισμού πρόεδρο του συμβουλίου. Και τι δεν ακούσαμε από το στόμα της κυρίας Ανδρέου: Επίθεση με ένταση εναντίον των εργαζομένων που πρότειναν τριμερή, καθώς, λέει "οι εργαζόμενοι μας προτείνουν να είμαστε στην ίδια μοίρα με τους ολιγάρχες". "Ολιγάρχες" είναι η ΑΕΚ, αν δεν καταλάβατε. Επίθεση στην ΑΕΚ με τη φράση "τι εκπροσωπεί η ΑΕΚ; ό,τι πήρε, το πήρε από την κυβέρνηση", ενώ λίγο αργότερα αναρωτήθηκε "για ποιο λόγο πρέπει να φύγει τώρα αμέσως από τη θέση του το αμαξοστάσιο;" για να κλείσει με το κορυφαίο: "Εμείς αναδεικνύουμε το πρόβλημα που υπάρχει παγκοσμίως με τους κεφαλαιοκράτες. Δεν πάμε να διαπραγματευτούμε με το κεφάλαιο". Αυτά, για όσους αμφέβαλλαν σχετικά με το ποιος πυροδοτεί την ένταση, την αντίθεση, ποιος σιχαίνεται τη συνεννόηση και τη σύνθεση απόψεων, ώστε η τοπική μας κοινωνία να βγαίνει ωφελημένη και να ζει σε ηρεμία και αρμονία. Όσοι αμφέβαλλαν, δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά στα όσα είπε χθες η Χριστίνα Ανδρέου. 

 

Αντίθετα, η Γεωργία Χαραμαρά που πήρε το λόγο αμέσως μετά, έκανε με διαφορά την πιο πολιτική ομιλία της συμπολίτευσης. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποίησε στοιχεία επιεικώς αμφισβητούμενα -για παράδειγμα, δεν υπάρχει ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο ότι δήθεν δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας έφαγαν ξύλο, όπως είπε- ωστόσο έβαλε τα επιχειρήματά της σε μια λογική σειρά, διατύπωσε ερωτήσεις με βάση την επιχειρηματολογία της, προκάλεσε δηλαδή το διάλογο πάνω σε μια πολιτική βάση που η ίδια έθεσε. Πολύ καλή ομιλία και κακώς η αντιπολίτευση δεν ανέδειξε την ομιλία Χαραμαρά για να κάνει διάλογο επί της ουσίας (ελπίζω κυρία μου να μην σας δημιούργησα κανένα πρόβλημα με τα καλά λόγια που γράφω για σας, βλέπετε εγώ γράφω αυτά που βλέπω και δεν χαμπαριάζω).

 

Προς το τέλος κάτι αδιάφορο είπε και η Ευτυχία Παπαλουκά, κενολογίες ως συνήθως, τίποτα που να αξίζει να συγκρατήσει κανείς, όπως άλλωστε και η γενική της παρουσία χθες, που θα περνούσε εντελώς απαρατήρητη αν δεν άρχιζε να κόβει βόλτες μέσα στην αίθουσα, μηπως και καταλάβει κανείς ότι ήταν παρούσα στη συνεδρίαση. 

 

Από καιρού εις καιρόν, κάτι ρωτούσαν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, κάτι απαντούσαν οι της συμπολίτευσης, γινόταν ένας διάλογος με την προεδράρα στην κορυφή να ωρύεται (κάτι ακατάληπτα έλεγε, λες και ήθελε να φάει το μικρόφωνο, δεν έβγαλα άκρη). Κι όσο κάποιοι από την αντιπολίτευση χαλούσαν έστω και παροδικά τη σειρά των ποιημάτων της συμπολίτευσης, τόσο αναδεύονταν από το ακροατήριο τα αμελέτητα στελέχια του δημάρχου. Κάτι ατάκες της πεντάρας έλεγε ο ένας (που μας τις σερβίρει και στο διαδίκτυο καθώς τις θεωρεί "εξυπνάδες"), κάτι στριγγλιές έβγαζε η άλλη, μη μιλάς μη γελάς αντιπολίτευση, ενοχλείς τη διοίκηση κι αυτή δεν ανέχεται άλλες απόψεις, και που σας αφήνει να αναπνέετε, πολύ σάς είναι. Τι να πω ρε παιδιά, γίνεται σοβαρή κριτική σε αυτή την τσιρκοειδή κατάσταση;

 

Τέλος, ο Χρήστος Κοπελούσος που πήρε το λόγο επικέντρωσε την τοποθέτησή του στο ότι η διοίκηση του δήμου δεν προέβλεψε τις τωρινές εξελίξεις και δεν έδρασε εγκαίρως. Τι εγκαίρως να δράσει κύριε αντιπρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου; Η κυρία Ανδρέου το είπε καθαρά: "Δεν πάμε να διαπραγματευτούμε με το κεφάλαιο". 

 

Τελικά ψηφίστηκε με τροποποποιήσεις ένα κείμενο -αρνητικά ψήφισαν ο Γιάννης Τομπούλογλου ο Χρήστος Κοπελούσος και η Δανάη Γκούμα.- 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Το ποντίκι που βρυχάται «με ξένα κόλυβα»

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Ομολογία Βασιλόπουλου: Δεν μπορεί να διώξει τα σκουπίδια από το Άλσος

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου 

 

Γράψτε την άποψή σας

Anonymous (02/06/2018 20:39)

Αρνητικά ψήφισαν Γκούμα και Τομπούλογλου.......έλειπε το Νέο. Μα πως; Αφού το ψήφισμα ειχε τη στήριξη της απόλυτης πλειοψηφίας, όλοι πλην Τομπουλογλου λένε στα δικά τους μέσα

Ένας άλλος (02/06/2018 21:15)

Δε μου λες ρε Διαμαντή, έκαναν καλά τα παιδιά που έχουν κλείσει τα σκουπίδια;

1-2-3 (02/06/2018 21:43)

Πήγα στην κύρια, μου δώσε ένα μήλο, μήλο δαγκωμενο κλπ, κλπ. καί όπως λέει ο ποιητής, Άβουλοι, μοιραίοι όλοι μαζί αντάμα κλπ.
Κρίμα για την πόλη μας.

Διαμαντής (02/06/2018 21:44)

Άκου Ρούλη να μαθαίνεις: πρώτα θα απαντήσεις εσύ σε ΟΛΑ όσα σε ρωτάμε και μετά θα κάνεις ερωτήσεις.

Ένας άλλος (02/06/2018 22:02)

Είναι μια κάποια λύση να το ρίχνεις στην τρελιτσα. Οι απαντήσεις ωστόσο είναι ευγλωττες. Τα βάζει κάτω ο κόσμος που διαβάζει και κρίνει

Αγράμματος (02/06/2018 22:11)

Το έγραψα καί σε άλλη ανάρτηση σας, το επαλαμβανω και τώρα. Την υπόθεση αυτή πρέπει να την πάρουν στα χέρια τους οι φορείς της πόλης.
Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Σωματείο Επαγγελματιων, Ιατρικός σύλλογος, να έλθουν σε επαφή με αυτούς πού έχουν κάνει την κατάληψη, να τους εξηγήσουν τούς κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια ενέργεια για την υγεία ολόκληρης της πόλης καί νά τούς ζητήσουν να σταματήσουν την κατάληψη.
Αν περιμένουμε από αυτή την Δημοτική Αρχή να έλθει σε διάλογο καί νά δώσει λύση, ΣΩΘΗΚΑΜΕ.
Τέλος θα πρέπει να πάρει απόφαση ο Δήμαρχος ότι τα παράνομα κτίσματα και παράνομες κατασκευές μας τελείωσαν. Να κάνει το κουμάντο του μέχρι να του δώσει η Κυβέρνηση τα χρήματα να προχωρήσει σε οριστική λύση.

Διαμαντής (02/06/2018 22:22)

@22.02
Καμία τρελίτσα. Κι αυτό το γεγονός κι όλη η αναστάτωση στην πόλη προέρχονται από την ανερμάτιστο και φανατική πολιτική που ακολουθείς . Πες καθαρά στους πολίτες τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί η στάση σου.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ !!! (02/06/2018 22:48)

Ξεβράκωσέ τους Διαμαντή αλύπητα. Είναι κλασσικό τέχνασμα κάθε φασιστοομάδας να εκφράζει δημόσια (μέσω στελεχών) διαφορετικά διατυπωμένες απόψεις που να εκφράζουν ή να βολεύουν τον δέκτη. Είναι το λεγόμενο ψάρεμα σε θολά νερά. Τα χρώματα αλλάζουν. Ο φασισμός όμως δεν κρύβεται.

Αlex (02/06/2018 23:13)

Ρε μάγκες οι save the alsos οικολόγοι που μας είχαν πρήξει μέχρι και για τα κουνούπια που θα έχαναν τον προσανατολισμό τους που είναι????????
Οι εκαντοντάδες υποστηρικτές του άλσους από όλες τις περιοχές της Αττικής που είναι?????????
Δεν είχε χαρτζιλίκι ή δεν βρίσκουν τίτλο για την διαμαρτυρία τους ???????
Και τι να πούνε δηλαδή ζήτω τα σκουπίδια μέσα στο άλσος ζήτω τα αυθαίρετα του άλσους ή όλο το άλσος χωματερή???????
Η πλάκα είναι ότι ο δήμαρχος αφού απέρριψε τις προτάσειςτης ΑΕΚ και του πρωθυπουργού επιδεικτικά και τρία χρόνια δεν έκανε καμία προσπάθεια για λύση, βλέπει για παρανομία την συνάθροιση κόσμου και όχι την παράνομη χωματερή που προσπαθεί να κάνει το άλσος
Ας πρόσεχε.........τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!!

@ Aγραμματο (02/06/2018 23:54)

Κανένας κίνδυνος για την πόλη, οι σκουπίδιαρες να μαζεύουν τα σκουπίδια και κατευθείαν στη χωματερή ,όπως έκαναν για κάποιο διάστημα τελευταία
Τον που θα τις παρκάρει ας τις παρκάρει στη Ρενό ,ναι εκεί που έλεγε να φτιάξει γήπεδο η ΑΕΚ η ας τον βοηθήσει ο φιλος του ο δήμαρχος Ν. Ιωνίας που στη υπαρεσπιση του άλσους πρώτος έτρεχε!!!!!!
Κλαίνε και οι πέτρες λέμε!!!!!!!!!!!!

ένας άλλος (03/06/2018 02:12)

σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι είμαι ο Άρης; Γιατί έτσι όπως αναλύεις την κατάσταση, η απάντηση στο τελευταίο σου ερώτημα είναι ότι η στάση "μου" εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Μελισσανίδη και όποιων έχουν τη φιλοδοξία να γίνουν δήμαρχοι την επόμενη φορά.

Ακτιβιστής (03/06/2018 09:04)

Κε. Δήμαρχε, αριστερή πολιτική με οικολογική βόμβα μέσα στο Άλσος, δεν έχει νομιμοποίηση από καμμιά αρχή, Κρατική-Δικαστικη, ούτε από την ίδια την κοινωνία. Μην επικαλειστε λοιπόν τόσο εσείς, όσο καί οι ανερμάτιστοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σαθρά και ευάλωτα επιχειρήματα, πού το μόνο πού προσφέρουν είναι να σας εκθέτουν στην κοινή γνώμη. Αριστερά καί οικολογική συνείδηση είναι έννοιες συνυφασμένες. Αφήστε λοιπόν τις μικροπολιτικες συμπεριφορές, απομονωστε τους "πουρους" αριστεριστές καί κοιτάξτε να είστε εσείς ο Δήμαρχος που θα δώσει την σωστή λύση, αυτή που δεν έδωσε κανένας Δήμαρχος μέχρι σήμερα. Κοινή λογική - διάλογο - συνεργασία.

Διαμαντής (03/06/2018 09:11)

@02.12
Για το πρώτο μέρος του σχολίου σου, μπορείς να υπογράφεις όπως θέλεις. Σε λίγο κι εσύ, όπως τώρα η πόλη για λογαριασμό σου, θα ντρέπεσαι για αυτό που είσαι. Για το δεύτερο κομμάτι, η τρικυμία εν κρανίω είναι ολοφάνερη. Να το κοιτάξεις, μην το αφήσεις και κυρίως άσε τις ψευδαισθήσεις ότι θα αποφύγεις την απάντηση

τα παραλέτε (03/06/2018 10:08)

Πώς καταντήσατε έτσι την πόλη μας, βρε κοπρίτες συριζαίοι;

Αυτή είναι η δουλειά ενός Δημάρχου;
Να γίνεται μια κάποτε όμορφη πόλη, μπάχαλο;

Τη μια μέρα να καταλαμβάνεται η στρούγκα, την άλλη να καταλαμβάνεται το αμαξοστάσιο, την άλλη να κάνετε τον τσαμπουκά στην δική σας Κυβερνηση, την άλλη να κάνετε δήθεν ΔΣ, την παράλλη να καλείτε τον εκπρόσωπο του Μαδούρο για φωτογραφία.
Τι άλλο θα σκαρφιστείτε ρε άθλιοι αριστεροί;

Θα περιμένουμε την ημέρα που θα γίνουν εκλογές για να σας ρίξουμε το φούμο που αξίζει σε ποντικούς σαν εσάς.

Μεσαίο Κέντρο (03/06/2018 11:05)

Η καθαριότητα της πόλης, όμηρος στην τυφλή σύγκρουση της Δικέφαλος ΑΕ με την νόμιμα εκλεγμένη Δημοτική αρχή. Αλήθεια ποιος είναι με τους θεσμούς στην Δημοκρατία μας;

ΑΒ + ΒΜ = Love (03/06/2018 11:39)

Όποιος διαβάσει τα ΜΜΕ που πρόσκεινται σε "μεγαλοκουμπάρο" της ΝΔ και μόνιμο επισκέπτη της ποινικής δικαιοσύνης, θα καταλάβει το ποιόν και τους σκοπούς του Δημάρχου του 18%.

GeorgeAEK (03/06/2018 12:22)

Ας μαζευτούν όλα τα παράσιτα και τα σιχάματα του Δήμου να κλαίνε νύχτα μέρα και να βγάζουν ψηφίσματα. Τους δώσαμε πάρα πολύ χρόνο να βρουν λύσεις στα προβλήματα. Ηρθε η ώρα της πληρωμής για όλους. Τελειώσατε οριστικά και εσείς και ο βρωμοσταθμός σας.

φιλαδελφειωτης (03/06/2018 16:29)

Διαμαντη ηταν αναμενομενο οτι θα γινοταν και παλι κατι κακο απο τα μελη της συμμοριας μελισσανιδη!!! Και οταν σε κανα χρονο ολοκληρωθει η αγια μελισσα, ο θεος βοηθος μας..

φιλαδελφειωτης (03/06/2018 16:38)

Και επισης Διαμαντη, δεν εχουμε κανενα φοβο μη γεμισουμε σκουπιδια , αφου εχουμε δυναμη να τα μαζευουμε οσο εχουμε τον δημαρχο μας ο οποιος φροντιζει να διατηρειται καθαρη η πολη μας. Και συνεργαζονται οι δημοι γυρω μας!!
Την καταληψη κανουν οι οπαδοι του μελισσα, επειδη σκοπευουν να καταπατησουν το νοτιο τμημα αλσους να το κανουν κατι για το τζαμί τους.
Ειπαμε μαζι με το δημαρχο μας ΟΧΙ στο τζαμί και την επιστροφη βιας χαους οπαδων, λογικο ειναι να μας συμπεριφερονται ασχημα με επικινδυνες τασεις, αφου δεν ειναι καλοι ανθρωποι οι οπαδοι οπως και οι υπολοιποι 75.000 οπαδοι του μελισσα.

Nick (03/06/2018 16:39)

Κι επειδή ο γαυραρούλης θα πληρώσει ακριβά τις παρανομίες του όσο χρόνο και να πάρει αυτό να επισημάνω και κάτι άλλο για να μην ξεχνιόμαστε. Δεν είναι υπεύθυνος μόνο αυτός για τον εμετικό πόλεμο κατά της ΑΕΚ. Θυμόμαστε παρα πολύ καλά και το ρόλο όλων των υπόλοιπων που τον περιστοιχίζουν. Είτε κολλητοί και στενοί συνεργάτες του, είτε δημ. συμβουλοι και υπάλληλοι του Δήμου. Είτε με ενέργειες, είτε με δηλώσεις, είτε με ανακοινώσεις όπως για παράδειγμα η τελευταία των εργαζομένων. Δεν θα ξεχάσουμε και τη δική τους στάση. Γι αυτό μην διανοηθεί να το παίξει φίλος κάποιος απο αυτούς στο μέλλον. Ο καθένας θα έχει την αντιμετώπιση που του αξίζει.

Κώστας (03/06/2018 19:10)

@ δήθεν φιλαδελφειωτης (03/06/2018 16:38)
Γειά σου γνωστέ και μη εξαιρεταίε καθυστερημένε άργησες να χτυπήσεις... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα οτι τα σκουπίδια θα τα τρώτε εσύ, ο δημαρχός σου και οι όμοιοι σου από εδώ και στο εξής...
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει οτι γελάμε με τα χάλια σας... Μας διασκεδάζετε αρκετά πλέον...
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει οτι οι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚΑΡΑΣ περιμέναμε αυτές τις μέρες από το 2003... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει οτι είστε ανύπαρκτοι στα μάτια μας και πουθενάδες... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει που είσαι... που βρίσκεσαι...

Ανωνυμος (03/06/2018 20:44)

Κωστα tasos nick george
Θα εδινα καποια σημασια στις απειλες αν ησουν καποιο επωνυμο στελεχος της Λαθρεμπορος Α. Ε.!
Επειδη ομως εισαι απλα ενας υπαλληλακος που δουλευεις για τα χαρτακια του καπνου σου το μονο που προκαλεις ειναι λυπη και κατανοηση!

Λογική (03/06/2018 21:59)

Θα πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ ότι υπάρχει συντεταγμένη Πολιτεία πού μπορεί να δώσει λύσεις καί νά αποδώσει ευθύνες όπου υπάρχουν. ΑΠΕΙΛΕΣ και ενέργειες πού δήθεν θα επιβάλλουν " αυτές τις λύσεις" δεν έχουν κανένα νόημα ούτε προσφέρουν βοήθεια σε κανέναν.

Σήμερα (03/06/2018 22:05)

πήγα βόλτα στον Κένταυρο. Πολύς ο κόσμος, πρέπει να είδα 4 βαφτίσεις και 1 γάμο. Η λίμνη γεμάτη αλλά ψιλοβρώμικη, τα απορριμματοφόρα παραταγμένα απ'έξω και μία εσάνς σκουπιδίλας έκανε να στραβομουτσουνιάζει ο κόσμος, νέοι γέροι, παιδάκια με μπάλες και ποδήλατα και μωρά. Μία νύφη λίγο σωματώδης κόντεψε να λιποθυμήσει λίγο ο κορσές λίγο η βρώμα, τέλοσπάντων την ώρα της φωτογραφίας πήρε μπρος το συντριβάνι και το ξεπέρασε. Άντε και στα δικά σας

@Ανωνυμος (03/06/2018 20:44) (03/06/2018 22:42)

Ποιες απειλές γαυροσίχαμα; Οι απειλές ήταν μια φορά και ένα καιρό. Οι απειλές έχουν γίνει πράξη ήδη. Το γήπεδο χτίζεται, τα εκτρώματα του Δήμου τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα να εξηγήσουν τα ανεξήγητα και έρχονται και τα δικαστήρια. Και τέλος ο βρωμοσταθμός δεν λειτουργεί και ο γαυροδήμαρχος πρέπει να βρει λύση χθες. Ποιες απειλές ρε γελοίε σανοφάγε; Ο εφιάλτης είναι εδώ.

ΥΓ. Είσαι ένας και είμαστε πολλοί όσο και αν συνεχίζεις να πουλάς το παραμύθι ότι ένας γράφει με πολλά ονόματα. Δεν έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι τέτοιο όπως κάνεις εσύ γαυράκο.

@φιλαδελφειωτης (03/06/2018 16:38) (03/06/2018 22:48)

Μην ανησυχείς γαυράκο και είμαστε ακόμα στην αρχή. Θα πληρώσουν όλοι για όλες τις παρανομίες τους. Θα φροντίσουμε γι αυτό εμείς οι Αεκτζήδες και ο Τίγρης προσωπικά. Κατάλαβες ψευτόμαγκα που νομίζεις ότι ανήκει η πόλη στο αφεντικό σου και ότι είσαστε υπεράνω νόμων;

Κώστας (03/06/2018 23:18)

@Ανωνυμος (03/06/2018 20:44)
Ευτυχώς που εσύ δουλεύεις για τα συμφέροντα του Αρούλη που με τη σειρά του πείθει εσάς τους αφελείς οτι θα αλλάξει τον κόσμο με την ψευτοεπανάσταση του ενώ στην ουσία εκτελεί εντολές Τρούμπας του γνωστού κατατρεγμένου και μη εξαιρεταίου Βαγγέλα... Έχετε πολύ γέλιο τελικά...

Ανωνυμος (04/06/2018 00:41)

Το χώρο και πίσω να κάνει ο Μελισσανίδης θα τον γκρεμίσουμε εμείς. Με νόμιμο τρόπο πάντα. Ουτε πέτρα δεν θα αφήσουμε. Ετσι για να μας θυμάται ο Ρουλελες

Γαυροτρολ (04/06/2018 07:23)

Ο τιγρης ειναι λαθρεμπρας των ονειρων σας.Εμαθε το καθε τιποτα μια λεξη και την χρησιμοποιει συνεχεια γιατι νομιζει οτι ετσι μειώνει εναν τεραστιο επιχειρηματια.Μπορεις να γραψεις και την αποφαση του δικαστηριου για το θεμα αυτο?Αντε με το καθε νουμερο που γράφει οτι θέλει.

GeorgeAEK (04/06/2018 10:32)

Τι έγινε χρηματοδοτούμενοι; Ούτε σήμερα λειτουργεί ο βρωμοσταθμός σας; Όλοι τα σκουπίδια μας έξω απο τη βίλα του γαυραρούλη.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Έμαθε κατά πού πέφτει κι η πλατεία Χρυσαλλίδος ο τουρίστας δήμαρχος

Ο μεγαλύτερος εχθρός της διοίκησης Βούρου είναι ο ίδιος της ο εαυτός και όχι οι υπάλληλοι

Στο πλευρό των εργαζομένων του δήμου η Συμπαράταξη

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!

Γι' αυτό τι λέτε, κύριε Λέκκα;

Γέμισε ο πεζόδρομος της Μυριοφύτου στα εγκαίνια του Γατσούλη

Τετάρτη τα εγκαίνια του Γεωργαμλή, Πέμπτη του Τζέλη

Αυτό είναι το πρόγραμμα επισκέψεων του Γιάννη Τομπούλογλου

Οι δουλευταράδες νέοι του Γιάννη Βούρου

Πολύς κόσμος στα εγκαίνια της Συμπαράταξης

Το αντιπλημμυρικό - φάντασμα της οδού Σκρα, στην τηλεόραση του OPEN

Η Νέα Χαλκηδόνα βουλιάζει στην παρακμή

Ευτυχώς που έδρασαν οι γονείς στο 1ο δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας!

Η Θεσσαλία «φωνάζει» στη Φιλαδέλφεια: Κάντε ΤΩΡΑ το αντιπλημμυρικό στη Σκρα

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!
Xρήστης: Ανώνυμος
Δεν υπάρχει υποψήφιος δήμαρχος παλαίμαχος. Ο παππούλης με το ροζ είναι ο επικεφαλής....

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Χρωστάει ο Βούρος γενικώς... Τώρα χρωστάει και στους εργαζόμενους... Αφού του το επιτρέπει ο νόμος, χρωστάει σε όσους φοράνε παπούτσια....

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: προβοκάτορας
@20/09/2023 18:27 ευτυχώς που ήρθε ο χτεσινός αεκολές να μας πει πότε χτίστηκε η Φιλαδέλφεια και πού. μείνε στο γηπεδάκι σου εσύ και άσε εμ...

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!
Xρήστης: Μαριγουλα-Μαριγω.
Εβλεπα φωτογραφίες του Λύσανδρου και νόμισα ότι έστησε ομάδα παλαίμαχων ,τελικά τον παράτησε η ΑΕΚ τον ΒΟΥΡΟ... ...

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!
Xρήστης: Giannisnf
Bούρλο θέλαν. Το άστειο της υπόθεσης είναι ότι αυτοί που τον στηρίξανε και ήταν μαζί του κατεβαίνουν ανεξάρτητοι, κανείς δεν ξέρει για τίποτ...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: @προβοκάτορας (12/09/2023 11:46)
Κανείς δεν έφερε το γήπεδο. Μια ολόκληρη πολή χτίστηκε γύρω απο το γήπεδο που προϋπήρχε. Ας φρόντιζαν να χτιστεί η πόλη γύρω απο το γήπεδο μ...

Γι' αυτό τι λέτε, κύριε Λέκκα;
Xρήστης: Άρχισαν τα όργανα.....
Η ανακοίνωση του κ. Λέκκα για να προστατέψει τους εργαζόμενους θα είχε αξία αν δεν ήταν ανακοίνωση αποπροσανατολισμού. 1. Πρώτα δίνεις διευκ...

Γι' αυτό τι λέτε, κύριε Λέκκα;
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Λποιπόν τι κάθεστε και το ''χαιδεύετε ''? Στο αρμόδιο ανακριτικό όργανο . Σωστά?...

Γι' αυτό τι λέτε, κύριε Λέκκα;
Xρήστης: Αγράμματος
Ανώτερα μαθηματικά...

Τετάρτη τα εγκαίνια του Γεωργαμλή, Πέμπτη του Τζέλη
Xρήστης: Τηλέμαχος
Αντε να πάρουν μπροστά ,ο ενας Φτιαχνει υπουργεία και ο άλλος ομάδα Παλαίμαχων. ...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Ανωνυμος
@Πολιτης Ενώ ζητάς από δημοσιογράφο να πάρει ξεκάθαρα θέση, εσύ το πας γύρω γύρω με καταδίκες στον "παλαιοπαραγοντισμο" χωρίς να αναφέρεις π...

Πολύς κόσμος στα εγκαίνια της Συμπαράταξης
Xρήστης: @ανώνυμος νεοδημοκρατης
Ανήκει στη φιλελεύθερη παράταξη και η ευτυχία;...

Οι δουλευταράδες νέοι του Γιάννη Βούρου
Xρήστης: Πολίτης
Πιάσε και κάτι άλλους συνδυασμούς που είναι καρικατούρες του Βούρου !!!! Πες με το όνομα τους ποιοί είναι οι συνδιασμοι που κατ' ελάχιστον α...

Ο Γιάννης Βούρος είναι φίλος και σύντροφος στο ΠΑΣΟΚ με τον μπαμπά της Άννας
Xρήστης: Πολίτης
Ολόκληρη ιστορία για μια απλή φράση..... " χαιρετά μου τον ΠΛΑΤΑΝΟ" !!! Τα θέλεις και εσύ κε. Σεϊτανίδη !!!...

Το αντιπλημμυρικό - φάντασμα της οδού Σκρα, στην τηλεόραση του OPEN
Xρήστης: Πολίτης
Εκεί τι το έπαιζες δημοσιογράφος, πολίτης της Φιλαδέλφειας ή αυτός που τα πάντα γνωρίζει !!!...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©