Τετάρτη 28.02.2024,  

Αυτοί που ξεδιάντροπα διχάζουν την πόλη, θέλουν να γράψουν την ιστορία της;

Δημοσιεύτηκε στις 05/02/2018 στην κατηγορία Γνώμες  |  42 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Μαθαίνω ότι η δημοτική Αρχή παίρνει, λέει, μια “νέα” πρωτοβουλία: Να καταγράψει την ιστορία της πόλης μας.

 

Το πρώτο που θέλω να θυμίσω είναι ότι αυτό ήταν μια πρωτοβουλία που είχαμε πάρει προ διετίας, περίπου, στην Αλήθεια, καθώς πράγματι υπάρχει κενό σε αυτό τον τομέα. Οι ηλικιωμένοι φεύγουν από τη ζωή και παίρνουν μαζί τους μνήμες και αυθεντικές μαρτυρίες για τη ζωή της πόλης μας. Ωστόσο, τότε δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις κι ο χρόνος από την πλευρά μας να προχωρήσουμε αυτή την προσπάθεια.

 

Κανονικά, λοιπόν, θα έπρεπε να χαιρετίσουμε την απόφαση του δήμου να αντιγράψει τη δική μας πρωτοβουλία.

 

Εκεί, όμως, έγκειται το μεγάλο πρόβλημα: Ποιοι είναι αυτοί, τα πρόσωπα δηλαδή, που θα εγγυηθούν ότι η καταγραφή κι η σύνθεση της ιστορίας της πόλης μας, θα είναι πιστή στα γεγονότα, αυθεντική, δηλαδή θα αποτυπώνει πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και ιστορική αλήθεια;

 

Η σημερινή Αρχή έχει δώσει επιτυχείς εξετάσεις μόνο στη μισαλλοδοξία: Κάθε πολιτικό της αντίπαλο, τον βαπτίζει με πρώτο το δήμαρχο “υπηρέτη συμφερόντων”. Δεν μπορεί δηλαδή κανένας πολίτης να έχει διαφορετική άποψη από εκείνη της δημοτικής Αρχής, χωρίς να υπηρετεί “συμφέροντα”. Όποιον της ασκεί δημόσια κριτική, τον υβρίζει με σκαιό τρόπο. Μια ο πρόεδρος του δημοτικού λέει ότι ολόκληρο το δημοσιογραφικό επάγγελμα αποτελείται από “διαπλεκόμενους”, μια ο δήμαρχος αποκαλεί “κιτρινιάρη” όποιον δεν τον γλύφει, μια οι περισσότεροι σύμβουλοι της πλειοψηφίας εκχωρούν στον “φασισμό” κάθε διαφορετική πολιτική αντίληψη.

 

Είναι δυνατόν η τοπική κοινωνία να εμπιστευθεί σε αυτά τα μισαλλόδοξα παιδαρέλια που νομίζουν ότι θα ξεκινήσουν τη νέα προλεταριακή επανάσταση από τη... Νέα Φιλαδέλφεια, τη σύνθεση της τοπικής μας ιστορίας; Σκέφτεστε, δηλαδή, να τους πει κάτι που δεν τους βολεύει πολιτικά μια μαρτυρία; Ποιος μπορεί να είναι βέβαιος ότι δεν θα την “θάψουν”, ότι δεν θα τη διαστρεβλώσουν, ότι δεν θα προσπαθήσουν να τη “φέρουν στα μέτρα” τους; Αφού αυτό κάνουν χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή από την πρώτη μέρα που εξελέγησαν.

 

Μόνο εάν η επιτροπή που θα επεξεργάζεται το υλικό, αποτελείται από ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των απόψεων, κι αντιλήψεων της πόλης, μπορεί να έχει τα εχέγγυα συγγραφής της σύγχρονης ιστορίας της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

 

Αλλιώς αυτοί οι τύποι είναι ικανοί να μας πουν ότι στη θέση του γηπέδου υπήρχε... αυτοδιαχειριζόμενος χώρος, και άρα αυτό πρέπει να ξαναγίνει -μάλλον αυτό θα το έλεγαν πριν πάρουν την αστυνομία και πετάξουν έξω την κατάληψη του Κενταύρου και πριν βγάλουν στεναγμό ανακούφισης με τις εξελίξεις στο κτήριο που χρησιμοποιούσε η Στρούγκα.

 

Η ιστορία της πόλης μας περιλαμβάνει εξαιρετικά ευαίσθητες περιόδους, όπως αυτές του εμφυλίου ή της επτάχρονης χούντας. Περιλαμβάνει περιόδους τοπικής έξαρσης παθών και εντάσεων, όπως κάθε κοινωνία, μικρή ή μεγάλη. Η ψύχραιμη και ακριβοδίκαιη καταγραφή της, χρειάζεται εχέγγυα, που η σημερινή δημοτική αρχή ούτε κατά διάνοια δεν διαθέτει. Μόνο μια επιτροπή γενικού κύρους μπορεί να διαχειριστεί το υλικό που θα προκύψει με τρόπο αποδεκτό από το σύνολο της πόλης.

 

Και πάντως οι μόνοι που de facto δεν έχουν το ηθικό εκτόπισμα να το κάνουν, είναι τα μέλη της δημοτικής Αρχής και προσωπικά ο Άρης Βασιλόπουλος. Δηλαδή, αυτοί που επιχειρούν ανενδοίαστα να διχάσουν την πόλη μια με το γήπεδο, μια με τη λάσπη που εκτοξεύουν σε όποιον δεν τους κάνει τα χατίρια, μόνο και μόνο για να βρουν τρόπο να επανεκλεγούν. Οι άνθρωποι που μισούν τόσο πολύ, τόσο τυφλά, τόσο εμπαθώς όποιον δεν τους προσκυνάει, που και νεκρόν ακόμα, του αρνούνται ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, κι ας αποτέλεσε βασικό μοχλό εξέλιξης της τοπικής μας κοινωνίας.

 

Αυτή η παρεούλα, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ να γράφει την ιστορία της πόλης μας. 

 

Δεν της το επιτρέπουμε!

 

Κι αν το κάνει, θα αποκαλύπτουμε κάθε προσπάθεια παραχάραξης της τοπικής μας ιστορίας. 

 

Θα το κάνουν κι αυτό, οι διχαστές της πόλης; Να σπείρουν το διχασμό όχι μόνο για τα σημερινά, αλλά και για τα χθεσινά; 

 

Παλιά τους τέχνη, κόσκινο...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Μήπως θέλει να μας ενημερώσει η Δημοτική Αρχή;

 

Η αριστερά της πόλης ξεκατινιάζεται και τρώει τις σάρκες της...

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

Γράψτε την άποψή σας

Φιλαδελφειωτης (05/02/2018 11:11)

Μπράβο Διαμαντή πολύ σωστά τα λες και θα πρότεινα μαζί με σημαντικά πολιτικά πρόσωπα που έχουν χρόνια παρουσίας στον δημόσιο βίο της πόλης μας π.χ. Ασημακόπουλος, Μπόβος, Τομπούλογλου, Τρυπιά και υιός, να συμμετέχει και ο Θουκιδίδης της Ν. Φιλαδέλφειας ο οποίος έχει αποδείξει πως στα τοπικα είναι αντικειμενικός Κώστας Παντελόγλου. Εννοείται πως εσύ θα πρέπει να τους συντονίσεις και στο τέλος με χρηματοδότηση του Δήμου να εκδοθεί μια επιμελημενη έκδοση γιατί όχι από τις εκδόσεις του τελευταίου που είναι και ντόπιος.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/02/2018 11:23)

@11.11
Επιβεβαιώνεις με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις επιφυλάξεις που διατύπωσα στο παραπάνω άρθρο μου. Τσουβαλιάζεις όλους τους αντιπάλους της δημοτικής Αρχής, φτιάχνεις έναν απίστευτο αχταρμά, ανακαλύπτεις ιδιοτέλειες, επιχειρείς να ευτελίσεις αλλά με τρόπο που δείχνει και την πολιτική σου εμπάθεια, και την προσωπική σου ανωριμότητα.

Ακριβώς όπως το είπε ο Μίκης: «Ο χειρότερος φασισμός, είναι ο αριστερόστροφος». Εσύ, δηλαδή, και η παρέα σου.

Η πόλη μας, η χώρα μας, σας αφήνει πίσω, μια για πάντα...

ΔυναμοΤρολίτης (05/02/2018 17:20)

Εμείς θα τη γράψουμε την ιστορία της πόλης αντικειμενικά αφού θα τη γράψει η σοφή συντρόφισσα η γραμματέας της παράταξης.

tasos (05/02/2018 20:07)

Το ιστορικό έκτρωμα που σχεδιάζουν τα σιχάματα θα ξεκινάει με τον πρώτο κάτοικο της ΝΦ ο οποίος ανακάλυψε ένα γήπεδο χωράφι στο κέντρο του δάσους και ξεκίνησε άμεσα αγώνα για να το μετατρέψει σε σταθμό μεταφόρτωσης των αποβλήτων του.

Ντρέπομαι που σας ψήφισα (05/02/2018 23:50)

Κάτι μου λέει ότι πάλι θα έχει μάσα και προμήθεια!

GeorgeAEK (08/02/2018 09:23)

Να καταγράψουμε σε βιβλίο και μια άλλη πλευρά της ιστορίας της πόλης. Αυτή που αφορά τα λιμανίσια παράσιτα που κατέλαβαν το δήμο με μόνο έργο να εξαφανίσουν την ΑΕΚ και το γήπεδό της και να βολέψουν μερικές δεκάδες συγγενείς και κολλητούς. Το βιβλίο θα τελειώνει χρονικά στις μέρες μας όπου η βοθρομάδα τους τρώει τη μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη από την ΑΕΚΑΡΑ και οι ίδιοι αρχίζουν να μετακομίζουν στο βοθρολίμανο τους ταπεινωμένοι για να μη ζήσουν την εικόνα θεμελίωσης της Αγιά Σοφιάς.

Αμαν Tasos (08/02/2018 14:24)

ΕΛΑ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ - ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΞΕΚΙΝΑ
...
Η κατασκευή ωστόσο του γηπέδου απαιτεί δαπάνες και κονδύλια, τα οποία η Εταιρεία δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή, και τα οποία οι υφιστάμενοι μέτοχοι της Εταιρείας δεν δύνανται να καλύψουν.
Για τον λόγο αυτόν, η Εταιρεία έχει έρθει σε επαφή και έχει διασφαλίσει ότι υπάρχει ένας μικρός αριθμός ενδιαφερόμενων νέων στρατηγικών επενδυτών με οικονομική επιφάνεια, υψηλό επιχειρηματικό προφίλ και ισχυρή βούληση να αναλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της σκοπούμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, η οποία κρίνεται ως ο προσφορότερος τρόπος χρηματοδότησης της κατασκευής του γηπέδου, έναντι άλλων πηγών, όπως ο δανεισμός
Μάλιστα, στο πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της 15.01.2018 έχει καταγραφεί η σφοδρή επιθυμία ενός από τους ενδιαφερόμενους νέους επενδυτές να προκαταβάλει άμεσα ένα ποσό, έναντι της μελλοντικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας

@GeorgeAEK (08/02/2018 20:27)

Σίγουρα ετοιμάζονται για μετακόμιση τα γαυρολύμματα. Γιατί να παραμείνουν άλλωστε; Μήπως θα έχουν καμιά τύχη στις εκλογές του χρόνου; Θα φάνε ότι προλάβουν οι ίδιοι και οι κολλητοί τους και μετά στα τσακίδια.

@tasos (05/02/2018 20:07) (08/02/2018 22:13)

Mα τέτοια στραβομάρα; Το σπίτι του παππού μου το βλέπω. Εσύ που βλέπεις γήπεδο ηλίθιε. Χωράφι ήταν και χωράφι θα παραμείνει, γκεγκε;

Κώστας (08/02/2018 23:54)

Άστους George δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με καθυστερημένους και εξαφανισμένους γαύρους!
Ήταν θέμα χρόνου να έρθουν αυτές οι μέρες της σφαλιάρας έτσι γιατί με το μεγαλείο της ΑΕΚΑΡΑΣ δεν παίζεις!

ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΔΟΥΡΟΥ @George (09/02/2018 10:36)

Πρωτάθλημα; Κύπελλο; Γήπεδο;
Δεν πρέπει να πέσει ατελείωτο γιαούρτι σε όποιον φέρει τη Δούρου στη Φιλαδέλφεια;
Δεν ντρέπεται να επιτρέπει στους οπαδούς της ομάδας να τρομοκρατούν και τους κατοίκους του Γραμματικού;

@Κώστας (09/02/2018 10:51)

Πρωτάθλημα, κύπελλο, γήπεδο; (Γ' Εθνική, μην το ξεχνάς, έχεις παίξει και με Θύελλα Ραφήνας-ντέρμπυ όχι όπως με την ομάδα του χοντρού)
Μπάσκετ; Πόλο; Βόλλεϋ;

@Αμαν Tasos (08/02/2018 14:24) (09/02/2018 12:41)

Είσαι ζωντανός ακόμα; Νόμιζα ότι αυτοκτόνησες. Ο Μποτία κλαίει ακόμα; Ξεκίνησε βλέπω το νέο παραμύθι που θα μας διασκεδάσει τους επόμενους μήνες που θα χτίζεται η γηπεδάρα. Ότι δηλαδή δεν θα ολοκληρωθεί γιατί δεν θα φτάνουν τα χρήματα. Σου έχω εξηγήσει ανεγκέφαλε εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι στη χειρότερη περίπτωση και ο Τίγρης θα βάλει περισσότερα χρήματα και κάποιες λεπτομέρειες της κατασκευής εσωτερικά μπορούν να καθυστερήσουν ενώ το γήπεδο θα λειτουργεί κανονικά. Και βέβαια ποιος από τους δυο μας περιμένουμε να δικαιωθεί; Εγώ που έχω δικαιωθεί ΣΕ ΟΛΑ μέχρι σήμερα ή εσύ ο άρχοντας της σφαλιάρας;

@ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΔΟΥΡΟΥ (09/02/2018 12:44)

Σας γλεντάει ακόμα και η Δούρου αποβράσματα. Ναι η Δούρου που ψηφίσατε και πανηγυρίζατε γιατί θα έλεγε όχι στο γήπεδο. Περαστικά κορόιδα. Έρχεται το ΔΟΥΡΟΥ ΑΡΕΝΑ.

@(08/02/2018 22:13) (09/02/2018 12:46)

Βλαμένε σε λίγες μέρες αρχίζει να πέφτει τσιμέντο στο χωράφι. Ξύπνα γαυροπαράγκα κι αποχαιρέτα μαζί με το άδειο χωράφι και το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Παύλος αεκαρας (09/02/2018 13:23)

Και ποιος σου είπε ότι ο θρήνος είναι μεγαλύτερη ομάδα από την θύελλα Ραφήνας?Χωρίς εύνοια είναι ένα τίποτα και τα πραγματικά ντέρμπι ήταν στην γ Εθνική πιο πολυ άγχος είχαμε από τα ματς με θρήνο και νεκρό βαζελακι.Στο μπασκετ πήγαμε τελικό Βόλευ ανεβαίνουμε και πόλο και εκεί έχει άνοδο.Μην αγχώνεσαι.

Γαυροτρολ (09/02/2018 13:27)

Την αλλη εβδομαδα καθυστερημενε ξεκιναει η δευτερη φαση κι εσυ ψαχνεις φαντασματα ακομα.Περνα την αλλη βδομαδα μια βολτα απο το γηπεδο και θα δεις πολλα.Αν και το ολυμπιακακι το κερδιζουμε παντου δεν χρειάζεται να έχεις έδρα με αυτά τα φουκαριαρικα πιο καλά να παίζουμε πάντα στο εξοχικό μας το Καραϊσκάκη.

Σοβαρέψου επιτέλους (09/02/2018 14:13)

@Παύλος αεκαρας (09/02/2018 13:23) Ελα σοβαρέψου επιτέλους. Εκανες 3 νίκες και νομίζεις ότι έγινες η Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλεις πολλές δεκαετίες ακόμα για να φτάσεις ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Αυτό είναι το ελληνικό el classico. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ vs ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Εσείς είστε απλά η μικρότερη ομάδα από τις μεγάλες

GeorgeAEK (09/02/2018 15:16)

Μπαμ κάνει ότι αρέσει στο γαυροτρόλ να ξεφτιλίζεται. Περίμενε να αναλάβει η κατασκευαστική το κύριο μέρος του έργου για να βγει να μας πει ότι δεν θα γίνει. Μάλλον πιστεύει ότι μας προβληματίζει με τις βλακείες του. Τόσο μακρυά φτάνει το μυαλό του τι να κάνουμε.

Κώστας (09/02/2018 16:33)

Όποιος σας γλεντάει είναι ΑΕΚ...
Κρυφτείτε τώρα κακομοίρηδες και πονεμένοι...
Σας ξεφτιλίζουμε καθημερινά...
Οι κορνέδες πέφτουν πάλι στου Ρέντη, επιστρέψαμε στις θρυλικές εποχές...
Όσο για τους βαζέλες και τους επαγγελματίες επαναστάτες δεν ασχολούμαστε καν γιατί είναι ανύπαρκτοι...
Να παίζει η ΑΕΚΑΡΑ στα Φιλαδέλφεια... R21
Υγ. Μόνο λόγια είστε... Στα Φιλαδέλφεια κυκλοφορούμε καθημερινά κιτρινόμαυροι γιατί δεν έρχεστε να τα πούμε από κοντά;

@Σοβαρέψου επιτέλους (09/02/2018 17:28)

Πρωτον δεν εκανα τρεις νικες αλλα βιασα το ολυμπιακακι εφτα φορες σε τρια χρονια.Μεχρι το 1996 που γινοντουσαν πρωταθληματα στην ελλαδα και πριν εμφανιστει η ερυθρολευκη εγκληματικη οργανωση περναγα το ολυμπιακακι σε νικες οποτε αλλου τα μαθηματα ιστοριας.Δευτερον ο οσφπ και ο παο ειναι απλως ομαδες η πρωτη φτιαχτηκε στο βοθρο του λιμανιου απο ατομα που δεν ειχαν κατι αλλο να κανουν ενω η δευτερη ξεκινησε σαν συλλογος πεταλουδας.Πως τολμας και συγκρινεις την ΑΕΚ την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου λογω ιστοριας καταγωγης και εμβληματος οχι με αυτες τις δυο αλλα και με οποιαδηποτε στον κοσμο.

γαυροτρολ για σενα (09/02/2018 17:33)

Οι προεργασιες για την δευτερη φαση απο τις δυο εταιριες ξεκινησαν.Σημερα μπηκαν τα μηχανηματα και τα πρωτα υλικα.Απολαυσε το βιντεακι και ελα καμμια μερα απο τον πειραια στην γειτονια μας να δεις πως εχουν ξεκινησει τα εργα,Αυριο παντως το πρωι θα κατεβω εγω στο λιμανι για ψωνια και δεν μπορεις να φανταστεις πως θα νιωθω βλεποντας φατσες γεματες πικρα .Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΔΟΝΗ .

@Σοβαρέψου επιτέλους (09/02/2018 18:53)

Ο βάζελος παρά τα προβλήματά του έχει ακόμα κάποιο ειδικό βάρος. Οι κακομοίρηδες τα γαυράκια με τις παράγκες και τα στημένα διέγραψαν 20 χρόνια ιστορία και ντρέπονται για τους τίτλους σκουπίδια. 1000 φορές να βρίσκονταν 20 χρόνια στη Γ εθνική με το κούτελο καθαρό παρά με τη ρετσινιά που θα τους συντροφεύει για πάντα.

Ανώνυμος (09/02/2018 23:45)

@Ολελέδες κάθε απόχρωσης (κίτρινοι, κόκκινοι, πράσινοι) ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ με τα οπαδικά. Πηγαίνετε στα οπαδικά σάιτ και φεισμπουκ ομάδες να βγάλετε τα απωθημένα σας. ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους μεγάλους (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ) δεν δικαιούται να μιλά για ΑΔΙΚΙΕΣ. Τα πράγματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι ΑΠΛΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. Οπως και στη ζωή. Ο ΠΑΟ με "καπετάνιο" κουμάνταρε τα πάντα κι έπαιζε όπως ήθελε και διαιτησίες και παίκτες και δορυφόρους και λοιπά. Τα ίδια η ΑΕΚ στη τριετία "τίγρη-καρά". Η θρυλική φυσούνα της παλιού γηπέδου θα είχε πολλά να πει για εκείνα τα αξέχαστα τρία σερί!!! (τι ομάδα εκείνη!!!!!!). Ο γάβρος με Socrates και με "χοντρό" είχε τα κουμάντα τα τελευταία είκοσι χρόνια. Μην τρελαίνεστε ρεεεεεεεε. Ρόδα είναι και γυρίζει. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΗΣ (Λόγω Σμυρνιώτικης καταγωγής) και μισός ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ από παππού Κοκκινιώτη. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ!!!!!!!!!!

@(09/02/2018 23:45) (10/02/2018 13:03)

Μια ομάδα έφτιαξε εγκληματική οργάνωση για 20 χρόνια. Δεν ξέρω τι έκανε ο Βαρδινογιάννης αλλά την εποχή του πήρε ελάχιστα πρωταθλήματα με πολύ καλή ομάδα και πήρε πρωτάθλημα μέχρι και η Λάρισα. Στην ΑΕΚ πάλι αναγνώριζαν όλοι οι αντίπαλοι ότι είχε την καλύτερη ομάδα για μια πενταετία και πήρε 3 πρωταθλήματα στον πόντο με αγωνία μέχρι το τέλος. Στις λεπτομέρειες μπορούσε να τα χάσει και τα 3.Όσο για τους μικρούς που γράφεις ας αφήσουμε τα παραμύθια. Η εγκληματική οργάνωση τους μεγάλους έστηνε για να παίρνει τους τίτλους. Κι αν απέναντι στο γαύρο έσφαζαν καποια μικρή ομάδα η ίδια αυτή ομάδα έπαιρνε σφυρίγματα απέναντι στις μεγάλες ομάδες που απειλούσαν τον γαύρο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

@Ανώνυμος (10/02/2018 14:00)

Μαλλον τα εχεις κανει μανταρα.Ο καπετανιος σιγουρα εκανε πολλα ασχημα αλλα στα χρονια του πηρε πρωταθλημα η λαρισα,ο παοκ ,4 η ΑΕΚ και 5 πηρε ο οσφπ.Οσο για την τριετια της ΑΕΚ μην συγκρινεις το 1 με το 100.Ποτε αλλοτε στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου δεν υπηρξε τοσο βρωμερη περιοδος οσο αυτη η εικοσαετια της ερυθρολευκης εγκληματικης οργανωσης.Ξεχασες να αναφερεις οτι ο απολλων ηταν παραρτημα του παο επι Αλαμανου για πολλα χρονια και την προδευτικη την κατεστρεψε η ομαδα του λιμανιου.Πολλα ξεχασες και μαλλον οχι τυχαια .

Anonymous (10/02/2018 17:11)

@13:03 & 14:00 Λέτε μ@λ@κίες. Αν ήταν της ΑΕΚ η "παράγκα" τίποτα απολύτως δεν θα σας πείραζε και θα πανηγυρίζατε και θα κλαψούριζαν οι γαύροι για αδικίες. Όλοι οι οπαδοί (όχι οι φίλαθλοι) όλων των ομάδων και ειδικά των μεγάλων είστε ίδιοι κι απαράλαχτοι. Δεν διαφέρετε σε τίποτα μεταξύ σας. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη κίνηση που έκανε ο Τίγρης ήταν να τα βρει με τον Θωμά.

@(10/02/2018 17:11) (10/02/2018 22:55)

Η ΑΕΚ δεν πήρε ποτέ στημένο πρωτάθλημα. Το ότι και καλά γουστάρουμε στημένα και θέλουμε να τα πάρουμε κάποια στιγμή στο μέλλον είναι απλά ένα δικό σου παραμύθι. Δεν θα απολογηθούμε για κάτι που δημιούργησε το άρρωστο μυαλό σου. Αν εσύ λειτουργείς έτσι στη ζωή σου πρόβλημά σου.

Μας δουλευει ο τιγρης (10/02/2018 23:06)

Βαζει μηχανηματα στο γηπεδο για να μας ριξει σταχτη στα ματια κι ενω η δευτερη φαση δε θα ξεκινησει ποτε αφου δεν τελειωσε ουτε η πρωτη .Εδω λενε θα δουλεψουν και ατομα που ηταν και στη πρωτη φαση του εργου και δεν πληρωθηκαν.Πραγματικα εχει δικιο ο γαυρος εδω που μας ανοιγει τα ματια.Δειτε εδω το σημερινο βιντεο απατη https://www.youtube.com/watch?time_continue=177&v=XoAHkmOjrY4

@(17:11) (11/02/2018 08:27)

Ρε πας καλά; Είμαστε όλοι ίδιοι επειδή έφτιαξε εγκληματική οργάνωση μόνο ένας; Αν είμασταν σαν τα μούτρα τους θα είχαμε αλλάξει ομάδα για να χαιρόμαστε τίτλους.

@Μας δουλευει ο τιγρης (11/02/2018 14:30)

Ασε εγω εμαθα οτι υπηρχαν ακαλυπες επιταγες στην πρωτη φαση του εργου και η ιδια εταιρια ανελαβε και την δευτερη φαση του εργου για να παρει απο τον τιγρη ξανα ακαλυπτες επιταγες ωστε να πληρωθει την μια φορα γιατι στις δυο ακαλυπτες επιταγες η μια ειναι δωρο.

@Μας δουλευει ο τιγρης (11/02/2018 21:04)

Αμ εγώ να δεις τι έμαθα. Πάμε λέει για ΑΜΚ αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι στην τσέπη. Λες να είμαστε οι πρώτοι που θα βάψουμε με πορδές αυγά. Πάσχα έρχεται.

εχεις δικιο (12/02/2018 18:29)

Χωρις Α.Μ.Κ χωρις πληρωμη στους εργατες,με ακαλυπτες επιταγες,χωρις να εχει τελειωσει η πρωτη φαση των εργων η δευτερη φαση ξεκινησε.https://www.youtube.com/watch?v=m6MaMCFoZuk Να δουμε γαυρε τι αλλο θα σκεφτεις αλλα χαρας στο κουραγιο σου που την ωρα που το ολυμπιακακι ξεψυχαει και δινει μαχη για την τριτη θεση με ατρομητο εσυ βρισκεις χρονο να πετας λασπη εδω.

@εχεις δικιο (12/02/2018 19:22)

AMK αν ξέρεις τι είναι αυτό Α Μ Κ μετά απ αυτό ξανακουβεντιάζουμε. Μέχρι τότε μπορείς να τρως κουτόχορτο. Αν και με το μυαλό που κουβαλάς και μετά που θα κλαις δεν θα ξέρεις γιατί.

@@εχεις δικιο (12/02/2018 19:58)

Σαν μελος της μανας ΑΕΚ γνωριζω πολυ καλυτερα απο εσενα αλλα δε βαρεθηκες απο το 2013 να πεφτεις εξω σε ολα;Τα εργα ξεκινησαν παλι οι φαπες στο ολυμπιακακι πεφτουν χωρις σταματημο ,ο επιβητορας του λιμανιου τιγραρος σκοτωσε την εγκληματικη οργανωση και η ομαδουλα σου ειναι ετοιμη να παει στην κολαση.Δες ποσα χρωσταει το αφεντικο σου για το καραισκακη και κοιτα μην σας πεταξουν εξω απο εκει.

@ (12/02/2018 19:22) (12/02/2018 23:05)

Κλάψε εσύ τώρα για το πρωτάθλημα μετά το κλάμα για το κύπελλο. Καλά η κλάψα σου για το γήπεδο είναι μόνιμη και θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα παραγκόγαυρε.

GeorgeAEK (12/02/2018 23:37)

Η ιστορία χρηματοδοτούμενα γαυράκια θα γράψει ότι αυτή την εβδομάδα αρχίζει η δεύτερη και πιο σημαντική φάση των έργων του νέου γηπέδου. Και συνδυάζεται με την αποκαθήλωση του ερυθρόλευκου καρνάβαλου που δεν μπορεί με 50-50. Δεν σας δουλεύει γαυράκια ο Τίγρης. Σας γλεντάει κάθε μέρα.

κιτρινομαυρος αντιουγκανος (13/02/2018 18:12)

https://www.youtube.com/watch?v=cYOA2MWkPpE Και απληρωτοι,και με ακαλυπτες επιταγες και χωρις ΑΜΚ,και χωρις να εχει τελειωσει το πρωτο σταδιο οι μπουλτοζες δινουν πονο.Γαυρε περνα απο τον ιερο χωρο και ρωτα τον υπευθυνο του εργου Γιαννης λεγεται αν ισχυουν αυτα τα εμετικα που εγραψες (για την ιστορια ηταν υπευθυνος και στην πρωτη φαση).Δε ντρεπεσαι ρε τσιρακι του χοντρου να προσπαθεις με τετοια αθλια ψεμματα να επηρεασεις κοσμο εδω;Αυτη ειναι η ηθικη του λιμανιου;

μπουλντοζα και πονος (14/02/2018 17:58)

Επειδη θα βγει ο γαυρος εδω και θα πει οτι κοροιδευουν δεν γινονται εργα στα αγια χωματα εδω το σημερινο βιντεο απο την τριτη μερα εργασιων.https://www.youtube.com/watch?v=kMS-FF5xFOc&feature=share

George (14/02/2018 21:30)

Όλοι αύριο μαζί να δώσουμε ένα καλό μάθημα στους Ναζί του "Δεξιού Τομέα" που έρχονται μαζί με την Δυναμό.

@George (15/02/2018 19:42)

Πήγαν Κολωνάκι δεν ήρθαν στο γνωστό τυροπιτάδικο για να συναντήσουν τον κ Γιάννη.

@@George (16/02/2018 01:10)

Απο ειρωνιες και τσιτατα δημοτικου γαυροτρολ εισαι πρωτος αλλα εγω επειδη σε αγαπαω σε ενημερωσα ακριβως ποτε θα μπουν οι μπουλτοζες στα ιερα χωματα δεν εχεις παραπονο.Και Γιαννης υπευθυνος υπαρχει και το γνωστο μαγαζι θα το ηξερες αν εμενες φιλαδελφεια.Υγ.Το ολυμπιακακι πως παει;Θα βγει τριτο φετος η θα το περασει ο ατρομητος;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.37 Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο. ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.02 Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα π...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον υβριστή Στην Αλήθεια εγώ αποφασίζω, όχι εσείς...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.28 Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@προς πάντα ενδιαφερόμενο Με εκπροσωπεί κάποιος ΔΕΝ σημαίνει συμφωνώ με όσα κάνει, αυτά είναι στοιχειώδη ζητήματα για πρωτοετείς φοιτητές πο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.48 Εκπροσωπούσε όλους τους, δημότες, πόσο πιο σαφώς να το γράψω; Πληρώνω κι εγώ για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού, θέλω - δεν θέλω. Πώς ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον φασίστα Δεν απαντώ σε ηλιθίους, ούτες τους φιλοξενώ στην Αλήθεια. Μη σε ξαναδώ εδώ......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης 'Αρα, αν ασπάζεστε αυτό που γράφετε, τότε εκπροσωπούσε κι εσάς η πρώην δημοτική αρχή σε όλα όσα έκανε, σωστά;...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: γηπεδοστανεαφιλαδελφεια
Το θέμα δεν είναι ότι θα δώσει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου για τον τελικό του Conference, αλλά ότι θα δημιουργηθεί προ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας 13.35 Μάρκος Έρχονται τουλάχιστον 5 χρόνια μαύρα για τα αριστερδέξια τρολ!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο βάλε λίγο το μυαλό σου( αν υπάρχει) να δουλέψει!! Η πλειοψηφία μέσα στο Δ.Σ. φαίνεται στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων! Τώρα την ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.11 Κι αυτό που με ρωτάτε το έγραψα, αλλά δεν διαβάζετε προσεκτικά, οπότε το ξαναγράφω: Στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©