Δευτέρα 15.04.2024,  

Απευθείας αναθέσεων συνέχεια, σε κολλητούς και συγγενείς

Δημοσιεύτηκε στις 29/01/2018 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  36 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Η σημερινή δημοτική Αρχή πρέπει να είναι η μοναδική στην ιστορία της πόλης, που πίσω από κάθε, σχεδόν, πρωτοβουλία που παίρνει στο πλαίσιο του δήμου, αναφύονται θέματα, προκύπτουν πάλι και πάλι τα αδιαφανή κριτήρια με βάση τα οποία ο δήμαρχος διαχειρίζεται μέσω των απευθείας αναθέσεων το δημοτικό χρήμα. Έχουμε φτάσει στο σημείο μόλις ακούμε μια νέα πρωτοβουλία του δήμου, αντί να σκεφτόμαστε "ποιοι θα ωφεηθούν; είναι μια πρωτοβουλία που αξίζει να στηριχτεί;", στην πραγματικότητα σκεφτόμαστε "σε ποιους έχει πάλι να μοιράσει χρήματα με κριτήρια που επιμένει αν μην τα αποκαλύπτει στους πολίτες, ο Άρης Βασιλόπουλος;"

 

Η πρωτοβουλία που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα, είναι οι περίφημες "διαλέξεις φιλοσοφίας". Πρόκειται για διαλέξεις αποκλειστικά και μόνο ανθρώπων στρατευμένων στην αριστερά- που λόγω της μονομέρειάς τους και μόνον, γίνονται αντί φιλοσοφικά μαθήματα, μονόπλευρη προπαγάνδα. Ας είναι, δεν πειράζει. Σιγά μην περίμενε τον Βασιλόπουλο η αριστερά για να καταρρεύσει παγκοσμίως. Σε πρόλαβαν άλλοι, δήμαρχε. 

 

Η σχετική ανάθεση των εκδηλώσεων γίνεται στην εταιρεία Eventeam

 

Τι είναι η εταιρεία eventeam; Όπως φαίνεται εδώ, είναι μια εταιρεία που σκοπό έχει να διογανώνει εκδηλώσεις, κι άλλες 15 δραστηριότητες, σύμφωνα με τα ΚΑΔ που έχει καταθέσει στην εφορία και το επιμελητήριο.

 

Ως εδώ, καλά. Εκδηλώσεις διοργανώνει η εταιρεία, όπως προκύπτει από τα ΚΑΔ της, δηλαδή το εύρος των δραστηριοτήτων της που έχει δηλώσει στην εφορία και που ΜΟΝΟΝ εντός αυτού μπορεί να δραστηριοποιείται. Εκδηλώσεις διοργανώνει η eventeam, εκδηλώσεις είναι και οι διαλέξεις φιλοσοφίας, άρα ως εδώ, ας πούμε καλά. 

 

Ναι, αλλά εμένα αυτό το όνομα της εταιρείας, κατι μου θύμιζε. Βρε πού την ξέρω, βρε πού την ξέρω... Τίποτα! Είναι και το αλτσχάιμερ, βρε παιδί μου... Σφίχτηκα, όπως λέει ο Σαμαράκης στο "Διαβατήριο" του, σφίχτηκα, και τελικά... θυμήθηκα πού την ήξερα την εταιρεία.

 

Εδώ την ήξερα!

 

Θα θυμάστε, ίσως, ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου είχαμε αποκαλύψει εδώ, στην "Αλήθεια", τον φοβερό και τρομερό πρόχειρο διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η πεφιλημένη διοίκηση Βασιλόπουλου, κι όπου είχαν προσέλθει τρεις εταιρείες (ο μίνιμουμ απαιτούμενος αριθμός προμηθευτών για να προχωρήσει ο διαγωνισμός) πλην όμως... τι αφηρημάδα, βρε παιδί μου... οι δυο από τις τρεις είχαν... ξεχάσει να βάλουν στα δικαιολογητικά τους την εγγυητική επιστολή, δηλαδή το σημαντικότερο έγγραφο χωρίς το οποίο καμία εταιρεία δεν προχωρεί σε διαγωνισμό του δημοσίου. Έτσι, αναγκαστικά, ο διαγωνισμός πήγε στην τρίτη εταιρεία. 

 

Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο λαρτζ δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, αποφάσισε μεγαλόψυχα να δώσει μαι δεύτερη ευκαιρία στην μια από τις δυο "αφηρημένες" εταιρείες, δίνοντας της απευθείας ανάθεση, ώστε να διαπιστώσει αν και πάλι θα... ξεχάσει η ΤΕΜΚΑ (για αυτή μιλάμε) να συμπεριλάβει εγγυητική επιστολή. Και ο Μεγάλος Τιμονιέρης της πόλης, δικαιώθηκε, καθώς η εν λόγω εταιρεία τη δεύτερη φορα ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ την εγγυητική επιστολή κι έτσι -ουφ... ευτυχώς!- πήρε την απευθείας ανάθεση.

 

Όλα είναι στο δημοσίευμα που μπορείτε να βρείτε στον παραπάνω σύνδεσμο με ένα απλό κλικ.

 

"Καλά όλα αυτά βρε Διαμαντή", θα μου πει κάποιος, "αλλά με το θέμα μας, τα σεμινάρια φιλοσοφίας, τι σχέση έχουν;"

 

Αμ έχουν!

 

Έχουν και παραέχουν!

 

Διότι, να πού τη θυμόμουν την Eventeam! Ήταν η ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΧΑΣΙΑΡΑ εταιρεία του διαγωνισμού των 30.000 ευρώ για "προμήθεια προστατευτικών μπαρών για εισόδους κοινοχρήστων χώρων". Κι έλεγα όλο αυτό τον καιρό: "Καλά αυτός ο δήμαρχος είναι δυνατόν να έχει φανεί τόσο μεγαλόψυχος στην πρώτη ξεχασιάρα εταιρεία, την ΤΕΜΚΑ και της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, δίνοντας της απευθείας ανάθεση; Στην άλλη εταιρεία, την eventeam θα φανεί μικρόψυχος;"

 

Γίνεται να είναι μικρόψυχοι όσοι έχουν την αριστερά ως επάγγελμα; Δεν γίνεται, αγαπητέ αναγνώστη! Απλώς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Οι κατ' επάγγελμα αριστεροί όπως ο Άρης Βασιλόπουλος είναι τόσο λαρτζ και μεγαλόψυχοι με τις εταιρείες που δια της παραλείψεως, συντελούν τρόπον τινα στην εξέλιξη ενός διαγωνισμού σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του δημάρχου (συντομεύουν διαδικασίες και εξοικονομούν κόπο και χρόνο...), που ήταν αδύνατο να μην φανεί μεγαλόψυχος και στην δεύτερη ξεχασιάρα εταιρεία, την eventeam.

 

Απευθείας ανάθεση, λοιπόν, για τις διαλέξεις φιλοσοφίας!

 

Με την άδειά σας, εδώ ο ενοχλητικός δημοσιογράφος θα ανοίξει μια παρένθεση. Δεν θα πούμε εδώ πώς λειτουργεί μια επιχείρηση, απλώς θα ενημερώσουμε ότι ΚΑΘΕ επιχείρηση μπορεί να δραστηριοποιείται ΜΟΝΟ εντός του αντικειμένου ή των αντικειμένων που έχει δηλώσει στην εφορία και το αντίστοιχο επιμελητήριο. Είναι τα γνωστά ΚΑΔ.

 

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αντικείμενα που έχει δηλώσει η Eventeam και συνεπώς μπορεί να δραστηριοποιείται ΜΟΝΟ εντός αυτών των αντικειμένων.

 

Ερωτώ, λοιπόν, τον κύριο δήμαρχο και κάθε υπεύθυνο του δήμου: Σε ποιο από αυτά τα ΚΑΔ εμπίπτει η συμμετοχή της εν λόγω εταιρείας στον παραπάνω διαγωνισμό για "προμήθεια προστατευτικών μπαρών για κοινόχρηστους χώρους"; 

 

Θα μας απαντήσει, καμιά φορά, η δημοτική Αρχή;

 

Αλλά έχουμε ήδη εξηγήσει στους αναγνώστες μας, ότι στην περίπτωση του Άρη Βασιλόπουλου και των συνεργατών του, ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ.

 

Εμείς, πάντως, περιμένουμε την όποια απάντησή τους. Ακόμα και διανθισμένη με ύβρεις όπως αυτές που με λύσσα εκστομίζει ο κ. Βασιλόπουλος εναντίον μου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εμείς, υποσδεχόμαστε κάθε αντίδραση με ψυχραιμία και χαμόγελο.

 

Κλείνει η παρένθεση.

 

Ανατίθεται λοιπόν στην eventeam και στην διδάκτορα φιλοσοφίας του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Χρυσάνθη Κεχρολόγου, η διενέργεια αυτών των διαλέξεων.

 

Θα ρωτήσει κάποιος: Μα καλά, διδάκτορες σε τμήματα φιλοσοφικής δεν έχει η πόλη; Δεν ξέρω, υποθέτω ότι έχει. Τέλος πάντων ο δήμος επέλεξε την κυρία Κεχρολόγου, από το Χιλιομόδι Κορινθίας, αν δεν με απατά η έρευνά μου. Την επέλεξε, με κριτήρια που δεν μας φανέρωσε. Κρατήστε σημείωση για αυτό.

 

Δείτε εδώ ένα βίντεο του δήμου με τον Άρη Βασιλόπουλο να απευθύνεται γεμάτος περίσκεψη και προσποιητή συγκίνηση για τις φιλοσοφικές αναζητήσεις των συμπολιτών μας προς το ακροατήριο και στη συνέχεια δείτε την κυρία Κεχρολόγου να αναπτύσσει το θέμα της. 

 

Καλά ως εδώ; Μπράβο!

 

Δείτε τώρα κι αυτό εδώ το βίντεο από το γάμο του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου. Δείτε την κυρία εκ δεξιών του δημάρχου που μετακινείται πίσω από τους νυμφευόμενους και αλλάζει τα στέφανα.

 

Στη νεοελληνική γλώσσα τη λέμε "κουμπάρα". 

 

Ναι!

 

Την αναγνωρίσατε!

 

Είναι η Χρυσάνθη Κεχρολόγου! Η διδάκτωρ από το Χιλιομόδι Κορινθίας, που ανέλαβε έναντι συνολικού ποσού 9.796 ευρώ, μαζί με την eventeam τη διενέργεια των διαλέξεων φιλοσοφίας.

 

Συμπληρώνεται, έτσι, άλλο ένα κομματάκι του παζλ με γενικό τίτλο: «Επάγγελμα: αριστερός!». Λίγο πριν την ενοικίαση ακινήτου που ανήκει στον αδελφό του στο πλαίσιο του προγράμματος στέγασης προσφύγων, λίγο πριν την απευθείας ανάθεση στην εταιρεία της συζύγου του στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, ο κατ' επάγγελμα αριστερός δήμαρχος της πόλης, Άρης Βασιλόπουλος, με την προσφιλή του τακτική της απευθείας ανάθεσης, αναθέτει τις διαλέξεις στην κουμπάρα του. Δείτε, για του λόγου το αληθές, το σχετικό απόσπασμα της απόφασης που πήρε ο δήμος: 

 

 

Σημειώνω και πάλι ότι δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να αξιολογήσω την επιστημονική κατάρτιση της κυρίας Κεχρολόγου. Θυμάμαι, όμως, τη δέσμευση του Άρη Βασιλόπουλου και της Δύναμης Πολιτών να μην εχουν σχέσεις προμήθειας με τον δήμο. Εκτός αν εξαιρούσε γυναίκες, κουμπάρες κι αδελφούς. Αν τους εξαιρούσε και δεν μας το είχε πει, τότε... εντάξει!

 

Πάμε πιο κάτω, πάντα επί του θέματος!

 

Ο δήμος με την εταιρεία που πήρε τη δουλειά, αποφάσισαν να διαφημίσουν τις διαλέξεις της κουμπάρας. Έδωσαν μια μικρή καταχώρηση στην Αλήθεια, μια άλλη στο Fx news, μια ακόμα αγνώστου σε εμάς ύψους στον Πολίτη κλπ. 

 

Δείτε όμως, αγαπητοί αναγνώστες μου, τις δυο τελευταίες αναρτήσεις ενός πεθαμένου μπλογκ στην πόλη, του πάλαι ποτέ κατακριτού μας, σχωρεμένου Παρατηρητή:

 

Η τελευταία του ανάρτηση ήταν στις 21 Ιουλίου 2017, όπου με ειρωνευόταν με εκείνο το άσχετο, κρύο δήθεν χιούμορ των αγραμμάτων, που νομίζουν ότι κάθε π@π@ριά που τσαμπουνάνε, θα αλλάξει τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας. Αμελέτητοι, τα έχουμε πει αυτά. Έκανε αυτή την ανάρτηση, λοιπόν και μετά... πέθανε.

 

Τϊναξε τα πέταλα.

 

Σταμάτησε τις αναρτήσεις.

 

Από τους... πολλούς αναγνώστες, έβαλε λουκέτο.

 

Εντελώς;

 

Όχι εντελώς! 

 

Όπως βλέπετε στην εκτύπωση που ακολουθεί, μετά τις 21 Ιουλίου ανάρτησε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ανακοίνωση: Τις διάλέξεις φιλοσοφίας του δήμου, δηλαδή τη μοναδική εκδήλωση του δήμου για την οποία δόθηκε ένα ποσό (σε μας μικρό) σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης που ασχολούνται με την πόλη

 

 

........

 

 

*****

 

Μιλάμε για τόση και τέτοια αναξιοπρέπεια...

 

Πώς προέκυψε στο δήμο η eventeam; Η αλήθεια είναι ότι τη διαχειρίζεται ένας Φιλαδελφειώτης, όπως φαίνεται κι από το σύνδεσμο της εταιρείας στο επιμελητήριο, καθώς ο διακριτικός της τίτλος είναι ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ.

 

Μαράκης... Μαράκης... Για πάμε στην ιστοσελίδα της Δύναμης Πολιτών, μήπως και βοηθηθούμε! Για να δω τους υποψήφιους. Α! Μάλιστα! Νομίζω ο αδελφός του Χρήστου, της Eventeam.

 

 

Τελευταία ψηφίδα στο σημερινό ψηφιδωτό. Θυμάστε τη ΛΑΕθάλασσα που είχε μαζευτεί (τρόπος του λέγειν: μαζευτεί. Πώς να μαζευτούν τρεις κι ο κούκος; Μαζεμένοι ήταν και στο... ταξί που τους έφερε...) στην πλατεία Πατριάρχου για να διαδηλώσει, λέει, εναντίον της ΑΕΚ που... υπονόμευε τη Δημοκρατία κλπ κλπ; (που είσαι ρε Ψαθά, εδώ να δεις τι κωμωδίες θα έγραφες...).

 

Τη θυμάστε;

 

Διαβάζω, λοιπόν, στο "όργανο" (δημοσιογραφικό, κατά τη γνώμη του) του δημάρχου:

 

 

Όπως πάντα, σας παρέθεσα γεγονότα μη αμφισβητούμενα ούτε κατά μια τρίχα. 

 

Τα συμπεράσματα, δικά σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Μήπως θέλει να μας ενημερώσει η Δημοτική Αρχή;

 

Η αριστερά της πόλης ξεκατινιάζεται και τρώει τις σάρκες της...

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

Γράψτε την άποψή σας

Ανωνυμος (30/01/2018 02:17)

Ελπίζω ο Δήμαρχος να μην έχει τεράστιο σοι! (Θεέ μου βοηθήσε μας)

George (30/01/2018 09:00)

Η δική του ξεφτίλα έχει πιάσει πάτο. Οι υπόλοιποι και καλά αριστεροί που τον στηρίξατε που είστε; Όλοι παρέα μέσα στο βούρκο συνεχίζετε να τον στηρίζετε; Θέλετε να γλύψετε κι εσείς το κοκαλάκι ε;

Anon (30/01/2018 09:15)

Πάντως η φωτό προφίλ ταιριάζει απίστευτα με το άρθρο. Άντε και σε διαφημιστικό του jumbo Ρουλη

Διαμαντής Σεϊτανίδης (30/01/2018 09:52)

@09.15
Επειδή όλα έχουν την αξία τους, να ενημερώσω ότι η φωτογραφία είναι επιλογή του κ Βασιλόπουλου για φωτογραφία προφίλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

ανώνυμος (30/01/2018 10:56)

Όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα αυτά, είπα να τα παρακολουθήσω μήπως και μάθω κάτι περισσότερο από Φιλοσοφία.
Αυτο ήταν! Στο 2ο μάθημα δεν πήγα ούτε στα επόμενα.

Από το 1ο μάθημα η εισηγητής προσπαθούσε να μας πει ότι οι αρχαίοι Φιλόσοφοι είχαν καταλάβει ότι στην Ελλάδα του 2017 θα υπήρχε μια τσογλανοπαρέα που θα έκανε αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση και ότι στην ουσία, Φιλοσοφία και τσόγλανοι είχαν άμεση σχέση.

Μιλάμε για μαθήματα Φιλοσοφίας, όχι αστεία!

Ρε Ρούλη (30/01/2018 12:13)

Δεν ντρέπεσαι; Δεν αισχύνεσαι; Κύριοι της αντιπολίτευσης θα ψελλίσετε τίποτα; Τόμπυ; Κοπελούσο; Λύσσανδρε; Απόστολε; Γιωργάκη - Κάσπερ;

Ούτε ξεχνώ ούτε συγχωρώ (30/01/2018 13:04)

Ρούλη ακόμα δεν έχεις δει τίποτα! Να δεις τι σου 'ρχεται στη συνέχεια φασιστάκο ψευτοαριστεριτζή.
Ένα μόνο να θυμάσαι: Εσύ και ο ολιγομελής θίασός σου με τα λιγοστά ταϊσμένα δουλικά, προεκλογικά δεν θα τολμάτε να κυκλοφορείτε στην πόλη. Θα το πιεις μέχρι τελευταία γουλιά το πικρό ποτήρι από τη στιγμή που επέλεξες την δολοφονία χαρακτήρων (character assassination) με μόνα όπλα τις συκοφαντίες και τα ψέματα εναντίον όσων ένιωθες και νιώθεις κομπλεξικά απέναντί τους γιατί ξέρεις ότι μπορούν να σε ξεβρακώσουν πολιτικά ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Να είσαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα φτάσει μπροστά στο παραβάν χωρίς να ξέρει ποιος ακριβώς είσαι, τι υπηρετείς και ποιες είναι οι κρυφές ατζέντες σου. Εκτός αν νομίζεις ότι θα σε σώσουν οι πρόσφατες κολλεγιές με τους φιλοχουντικούς, τους απόγονους χιτών και τους βαθυπασόκους αποδέκτες κληρονομιών επί Χ.Παπαδόπουλου.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ (30/01/2018 14:37)

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ.
ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΕΝΤΑΝΕ.
ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Ρε παιδιά (30/01/2018 15:02)

Ο Κοπελουσος που ειναι ρε παιδιά; Γιατι δεν εμφανίζεται να πει κανένα μπράβο στη διοίκηση Βασιλοπουλου; Αφού ετσι και αλλιώς διακοσμητικός ειναι ο ρόλος του, αντιπολίτευση δεν κανει.....Ας πει έστω κατι να γελάσουμε

Anonymous (30/01/2018 15:11)

Γειά σου Ρούλη μερακλή. Την "τακτοποίησες" και την κουμπάρα ε; Με την καλή της έννοια έτσι; Μην πάει ο νους σου στο πονηρό.

παρατηρητ-ικός (30/01/2018 16:35)

Μια που πιάσαμε φιλοσοφική συζήτηση, ένα πράγμα που δεν έβαλες στο ρεπορτάζ σου Διαμαντή κι αξίζει να μπεις στον κόπο να το ψάξεις, είναι τι είχε πει ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο που ενέκρινε το κονδύλι σε σύγκριση με τη σύμβαση που υπέγραψε ο δήμος με την εταιρεία. Κάνε και μια συγκρισούλα του προϋπολογισμού του 18 με τον προϋπολογισμό του 17, αν υπήρχε ο κωδικός που εξυπηρετεί τα σεμινάρια κλπ.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά μ' αυτά τα πράγματα θα φύγουν τα "αριστερά βαρίδια" της ΔΠ και θα υπάρχει χώρος για τα αντίστοιχα δεξιά που δεν ιδρώνει τ' αυτί τους με τις μεθοδεύσεις προς εξυπηρέτηση ημετέρων, διότι είναι παλιές καραβάνες...

Ανωνυμοεπώνυμος (31/01/2018 13:01)

Καθ' όλα άψογο ρεπορτάζ. Μόνο σε ενα σημείο υπάρχει λαθάκι. Δεν πήραν όλες οι τοπικές ιστοσελίδες διαφήμιση για το εν λόγω πρόγραμμα. Κατά τα λοιπά γλέντα τους Διαμαντή!

Επικοινωνιολογία από τα (βουλγάρικα) Lidl (31/01/2018 21:52)

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το "όργανο" της Δύναμης Κολλητών, ο (Λαϊκός) Παρατηρητής [(Völkischer) Beobachter] έχει μετονομαστεί σε Πολίτης.
Τελευταίο του "πούλιτζερ" ένα (ας το πούμε) άρθρο στο οποίο......
Αντί να απολογηθούν για τις απ' ευθείας αναθέσεις σε συγγενείς και κολλητούς, για το κλίμα διχασμού αλλά και τις κολοτούμπες στο θέμα του γηπέδου, την υπέρογκη απ' ευθείας ανάθεση 1.000.000+ για το πράσινο, την αντιδημοκρατική αντίληψη για τον τοπικό τύπο, τις (στα όρια του λούμπεν) συμπεριφορές και αήθεις επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα, προσπαθούν να προσομοιάσουν την κριτική που τους ασκείται πανταχόθεν (όχι πάντως από την ανύπαρκτη αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου) με τις απειλές που -οι ίδιοι λένε ότι- δέχτηκαν πέρσι κατά τη διαδικασία κλεισίματος ενός παράνομου οίκου ανοχής.
Υ.Γ.: Που τους βρήκατε ρε παιδιά όλους αυτούς; Ούτε μια "αυριανή" δεν μπορείτε να στήσετε.

Ανώνυμος (31/01/2018 22:46)

Τελικά, αυτή η λεγόμενη «αριστερά», δείχνει πως απλά ήθελε να βρίσκεται στη θέση της λεγόμενης «δεξιάς»! Αυτός ήταν όλος ο καημός!!! Μάλλον κάτι παραπάνω είχαν καταλάβει οι -πονηρεμένοι- λεγόμενοι «δεξιοί», ότι επί της ουσίας θ’ αποκτούσαν συνέταιρο στη μάσα του δημοσίου χρήματος, γι’ αυτό κυνήγησαν τόσο άγρια τους λεγόμενους «αριστερούς». Δεν ήταν γιά τα ιδεολογικά ο καυγάς.

@Ανώνυμος (31/01/2018 22:46) (01/02/2018 00:22)

Φαγώθηκες. Η αριστερά είναι λεγόμενη. Η δεξιά είναι πραγματική ζει και βασιλεύει και ας ντρέπεται.

Ανώνυμος (01/02/2018 09:11)

@01/02/2018 00:22

Και η λεγόμενη «αριστερά» και η λεγόμενη «δεξιά» είναι εντελώς fake... Τουλάχιστον στη χώρα μας.
Και οι δύο απέδειξαν περίτρανα ότι το μόνο "έργο" τους στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι είναι η μάσα του κρατικού κορβανά με στρατιές έμμισθων λακέδων ως στρατοί ψηφοφόρων.
Πόσο «δεξιά» (για παράδειγμα) είναι η ΝΔ που κρατικοποίησε ιδιωτικές εταιρείες και διόρισε εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους-στρατό όσα χρόνια κυβέρνησε τη χώρα; Που είναι ο οικονομικός φιλελευθερισμός που ευαγγελίζεται; Όσα χρόνια κυβέρνησε, ήταν φορομπηχτική και στραγγάλισε όπως και όσο μπορούσε και αυτή (όπως και το ΠΑΣΟΚ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ) την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Μπεεεεεεε φρέσκο σανό. Κερνάνε οι αριστεριτζήδες. (01/02/2018 09:38)

@21:52 Εκεί προς το τέλος, γράφεις: "με τις απειλές που -οι ίδιοι λένε ότι- δέχτηκαν".

Τέτοια σκετσάκια προβοκατόρικα έχουμε πολλά να δούμε.
Το 'χει αποδείξει η συντροφιά του Ρούλη, ότι όλη τους η πολιτική υπόσταση βασίζεται στο να εμφανίζουν τους εαυτούς τους θύματα για να τσιμπάνε οι ευαίσθητοι κι οι αφελείς (για πόσο ακόμα;)

Χαρακτηριστικά να σου θυμίσω... Μια μαϊμουδολιποθυμία σε δημοτικό συμβούλιο, μια μαϊμουδοτρικλοποδιά του υιού και έναν... "εκρηκτικό μηχανισμό" (σιγά μην ήταν και ρουκέτα δηλαδή) στην τέντα της ΔΠ βράδυ Μεγάλης Παρασκευής (μέσα στην Πλ. Πατριάρχου μπροστά σε τράπεζα και με δεκάδες κάμερες!!! Ζητήθηκε άραγε το υλικό απ' τις αρχές για ταυτοποίηση των δραστών;)

@Ανώνυμος (01/02/2018 09:11) (01/02/2018 13:57)

Δεν υπάρχει πολιτικό κόμμα στην ιστορια της Ελλάδας που να έχει στον τίτλο του την λέξη "Δεξιά - Δεξιο". Γιατί άραγε; Μονο ο Φαήλος τόλμησε καινοτομώντας πέρισυ. Και αυτός έβαλε την λέξη Νεα, λες και υπήρχε άλλη.

Ανώνυμος (02/02/2018 08:34)

@ (01/02/2018 13:57)

Είπαμε να μιλάμε για κόμματα. Όχι για γραφικά ακροδεξιά ανθυποκομματίδια.

@Ανώνυμος (02/02/2018 08:34) (02/02/2018 13:52)

Μάλλον βρίσκεσαι σε σύγχυση και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.

Ανώνυμος (02/02/2018 17:05)

@(02/02/2018 13:52)

Εγώ βρίσκομαι σε σύγχυση ή μήπως εσύ είσαι λίγο ακροδεξιούλης και θίχτηκες για τον (σ)Φα(γ)ήλο που τον θεωρείς... "καινοτόμο";

@Ανώνυμος (02/02/2018 17:05) (02/02/2018 20:57)

Απλά επιβεβαιώνεις την εκτίμηση μου. Δεν έχεις καταλάβει καθόλου τι γράφω. Άστο δεν πειράζει...

λάθος... (03/02/2018 11:01)

μεγάλο να τα βάζεις με το Φαήλο σε αυτή τη σελίδα. Ο διαχειριστής της θίγεται όταν λες τον Φαήλο ακροδεξιό. Ήταν στενοί φίλοι κάποτε, συνεργάζονταν αν δεν κάνω λάθος

Διαμαντής (03/02/2018 16:10)

@11.01
Κάποιος παραληρεί στο συγκεκριμένο σχόλιο, φαντάζεται διάφορες ανύπαρκτες ιστορίες και με βλέπει στον ύπνο του. Στο γιατρό, γρήγορα...

Ανώνυμος (03/02/2018 21:41)

@11:01 Δεν μπορώ να ξέρω. Για να το λες -και να μπορείς υποθέτω να το στηρίξεις- μπορεί και να 'ναι έτσι. Πάντως το σχόλιό μου δημοσιεύτηκε. Κι αυτή είναι η ουσία. Σε άλλα -υποτίθεται- πιο δημοκρατικά μέσα της πόλης κόβονται σχόλια. Άλλοι δεν έχουν και καθόλου δυνατότητα σχολιασμού.

Nick (04/02/2018 01:32)

Ξεφτιλισμένοι και επικίνδυνοι. Κρίμα που ο πολύς κόσμος δεν έχει πάρει μυρωδιά από τις βρωμερές συναλλαγές και εξυπηρετήσεις που γίνονται όλο αυτό τον καιρό.

λάθος... (04/02/2018 14:40)

Οπότε δεν ήσασταν φίλοι, ούτε συνεργαζόσασταν. Ωραία, τον θεωρείς ακροδεξιό;
Γειά σου κ. διαχειριστά με τις σταθερές φιλίες σου...

Διαμαντής (04/02/2018 15:58)

@14.40
Αν είσαι σε αρχικό στάδιο, κόψε την κακιά συνήθεια κι απευθύνσου σε κέντρο απεξάρτησης. Αν είσαι προχωρημένος, συνέχισε όπως είσαι...

μια γαρδένια (04/02/2018 20:05)

Ρίξε λάδι στο καντήλι πριν λησμονηθώ
κι άναψέ μου το φιτίλι για να ζεσταθώ
κι άναψέ μου το φιτίλι για να ζεσταθώ.

Μια γαρδένια η καρδιά μου κι όμως άντεξε,
φλόγα αγάπης η χαρά μου, μα δεν βάσταξε.
Για ταξίδι απόψε πάω μες στη λησμονιά.
Μη φοβάσαι, σ’ αγαπάω για παντοτινά,
μη φοβάσαι, σ’ αγαπάω για παντοτινά.

Κράτησέ με στην καρδιά σου για να ζεσταθώ,
χάρισέ μου τα φιλιά σου πριν λησμονηθώ,
κράτησέ με στην καρδιά σου για να ζεσταθώ.

Μια γαρδένια η καρδιά μου κι όμως άντεξε,
φλόγα αγάπης η χαρά μου, μα δεν κράτησε.
Για ταξίδι απόψε πάω μες στη λησμονιά.
Μη φοβάσαι, σ’ αγαπάω για παντοτινά,
μη φοβάσαι, σ’ αγαπάω για παντοτινά.
https://www.youtube.com/watch?v=tHi5J_6KR1M¨έχουμε Δήμαρχο Πυργιώτη, τέλος

ανωνυμος (04/02/2018 22:58)

Ο ρουλης καλο θα ειναι να πιασει δουλεια μετα τις δημοτικες στο εξοχικο της ΑΕΚ στο καραισκακη.

GeorgeAEK (05/02/2018 08:25)

Φάγαμε γκολ στο 81 και το έκλεισα γιατί δεν άντεχα την ήττα. Γαυράκο έληξε 1-0 ή μας βάλατε κι άλλο; Οπότε οι ανακοινώσεις για το γήπεδο που περιμένουμε αυτή την εβδομάδα θα γίνουν σίγουρα για να χρυσώσει ο Τίγρης το χάπι της ήττας. Έτσι δεν είναι κορόιδο γαύρε;

Παυλος αεκαρας (06/02/2018 18:07)

Οπως εγραφα στον γαυρο 8-2 θα εχουν μπει τα μηχανηματα και σημερα 6-2 βγηκε η ανακοινωση.Δεν εχεις παραπονο γαυρε στα εγραψα ακριβως ολα.

αΝΩΝΥΜΟΣ (05/05/2018 01:43)

Έπεσα τυχαία πάνω στο άρθρο. Διαβάζοντάς το και κοιτώντας και τη φωτό σκέφτομαι πως τέτοιοι πολιτικοί απατεώνες και παπατζήδες όπως οι νεοαριστεριτζήδες τύπου Αλ6 και Ρούλη δεν ξαναπέρασαν. Πασόκοι σε fast track. Ό,τι ζημιά δεν κατάφερε ή δεν πρόλαβε να κάνει στην στην αριστερά το μετεμφυλιακό άφρων κράτος και παρακράτος της δεξιάς, το δήθεν κέντρο του "γέρου της Μεγάλης Βρετανίας", η χούντα και το πασόκ, το έκαναν τέτοιοι τύποι και συν αυτώ παρατρεχάμενοι (λαέ,Ανταρσύα,"αναρχικοί" με τα λεφτά του μπαμπά κλπ). Θα κάνει πολλά χρόνια να ανανήψει η αριστερά από το χτύπημα που της επέφεραν οι αλεξορούληδες.

@ 01:43....... (08/05/2018 15:36)

ΟΠΩΣ ακριβώς το έχει πει κι ο Αντόνιο Γκράμσι:
«Το παλιό πεθαίνει, το καινούργιο δεν έχει γεννηθεί, είναι η εποχή των τεράτων».
Η εποχή της Α-Ρένας, του Ρούλη, του Ανεμο-δούρα και των υποδέλοιπων που αντί να είναι νούμερα σε κάποια εκπομπή της Πάνια βρήκαν και θέση στην πολιτική, κεντρική και τοπική.

Μα γιατί απορείτε με τη φωτό ;;; (17/09/2018 10:19)

Έπρεπε ΟΛΟΙ σας να είστε πιο πονηρεμένοι.
Όταν επέλεξε αυτή τη φωτογραφία δεν το έκανε τυχαία.
Ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.
Επέλεξε να είναι με τον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ και με τους συνέταιρούς του, τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ.
Αυτό βγάζει η επιλογή της συγκεκριμένης φωτό. Ένα τύπο που δεν έχει πρόβλημα να παίξει πολιτικά μπάλα μαζί και με τους ΑΝΕΛ ή και την Κατερίνα τη Παπακώστα.
Δεν του βγήκε το δίπολο "γήπεδο-αντιγήπεδο"
Έσχατη λύση του να παίξει στο δίπολο του νέου δικομματισμού.

@ (17/09/2018 10:19) (19/09/2018 08:48)

Ειναι γνωστο στους παροικουντες την Ιερουσαλημ οτι δεν προκειται να ειναι υποψηφιος ξανα αν και θα το ηθελε πολυ. Γι αυτο και πηδηξαν τοσοι πολλοι απο το τρενο. Οπως ειπε και καποιος απο τους παραιτηθεντες "υπαρχει κατι πιο βαθυ που τους λερωνει" αν και δεν διευκρινισε.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Φωτεινή Ζαφειροπούλου

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...

Με γοργούς ρυθμούς προχωρεί το αντιπλημμυρικό της Σκρα, το σημαντικότερο έργο που έχει ανάγκη η πόλη

Γιάννης Τομπούλογλου: «Η πόλη μας ξαναγίνεται οικογένεια»

Η πόλη γλεντάει (και μερικοί σκούζουν...)

Έτοιμη η πρώτη παιδική χαρά- πώς την άφησε ο Βούρος, πώς την έφτιαξε ο Τομπούλογλου

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)

Γιάννης Τομπούλογλου: «Ο Βούρος παρέλαβε Δήμο και παρέδωσε ρημαδιό» (VIDEO)

Παρακολουθήστε ΖΩΝΤΑΝΑ την ειδική συνεδρίαση το δημοτικού συμβουλίου για τον προϋπολογισμό του 2024

Η διαχείριση του παράλογου

Συμπεράσματα από την ενημέρωση του Δημάρχου σχετικά με το αντιπλημμυρικό

Ο Γιάννης Τoμπούλογλου ενημερώνει τους πάντες για τα έργα στην Πίνδου το Σάββατο το απόγευμα

Ο Τομπούλογλου ανοίγει τις παιδικές χαρές χωρίς προϋπολογισμό, όταν ο Βούρος ως Δήμαρχος αδιαφορούσε

Με το «καλημέρα» ήλθε η πρώτη διάκριση για τον Γιάννη Τομπούλογλου

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Φωτεινή Ζαφειροπούλου
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Πόσο περήφανο μπορεί να σε κάνει αυτή η γειτονιά για τους ανθρώπους της! Άνθρωποι ανυπότακτοι, αλύγιστοι, διαβασμένοι, όμορφοι λόγω μόρφωσης...

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...
Xρήστης: 2017
https://www.protothema.gr/greece/article/1484444/nea-filadelfeia-agria-epithesi-se-enan-19hrono-kai-enan-23hrono-tous-htupisan-me-ropala-kai...

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...
Xρήστης: ΑΓΓΕΛΟΣ
Να χαίρεστε τον φίλο σας κ.Σειτανίδη....

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...
Xρήστης: Τι, όχι;
Έχει υπογράψει μνημόνιο όπου υπόσχεται ότι την μισή ευρωβουλευτική του αποζημίωση θα την καταθέτει στην παράταξη της οποίας την αρχηγία την ...

Με γοργούς ρυθμούς προχωρεί το αντιπλημμυρικό της Σκρα, το σημαντικότερο έργο που έχει ανάγκη η πόλη
Xρήστης: Ηλια ριχτοοο...!
Με αφορμή το όμορφο τραγουδάκι θα μπορούσα να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια αφιέρωση στον λατρεμένο πρώην αντιδήμαρχο και νυν εκδότη τοπι...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Στεφάνια και αλλα
@21:08 Όταν είσαι ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ και όχι απλό μέλος οποιουδήποτε κόμματος ή φορέα έχεις θεσμικό ρόλο...δεν είσαι "απλά ένας ανεξάρτητος δημότη...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@17.10 & 21.08 Για να τελειώνει μια διαφωνία που στην ουσία δεν υπάρχει και επειδή όλος ο διάλογος γίνεται με αφορμή το επεισόδιο στο ΠΠΙΕΔ ...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανώνυμος
@Στεφάνια και αλλα (26/03/2024 10:43) Και λοιπόν; Το να είναι κάποιος μέλος ενός κόμματος (οποιουδήποτε κόμματος) αποκλείει το να λειτουργεί...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: @16:57
Οι ιδιότητες υπάρχουν και ακολουθούν όσους τους κατέχουν....δε χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν...και φυσικά άλλο "απλός δημότης" και άλλο "υ...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@22.23 Άλλο διαφωνώ και άλλο ειρωνεύομαι καποιον! @10.43 Ανάλογα που θα βρίσκεται χρησιμοποιεί και άλλη ιδιοτητα! ...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Στεφάνια και αλλα
Κάποια εθεάθη χτες στην κατάθεση στεφάνων να καταθέτει σε κεντρικό ρόλο εκπροσωπωντας συγκεκριμένο πολιτικό χώρο...Νομίζω όλοι καταλάβαμε......

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@Ανώνυμος 23/03/2024 Μίλησε ο επώνυμος. Γελάω καθημερινά να παρακολουθώ δύο ανθρώπους που δεν θα ψήφιζα, να πλακώνονται ποιος θα μιλήσει στο...

Γιάννης Τομπούλογλου: «Η πόλη μας ξαναγίνεται οικογένεια»
Xρήστης: Τσιτσερονε
‘’Ο λαός τραγούδια θέλει ,φτάνουν τα προβλήματα Χόρεψε τον τσιφτετέλι και όλα πια βλαστήματα’’...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@10.14 Πώς αισθάνεσαι που ειρωνεύεσαι κάποιον κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία και το πληκτρολόγιο;...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τάκης είναι ιδέα. Και οι ιδέες δεν παραιτούνται. Δεν ζητάει και συγγνώμη. Οι ιδέες δεν ζητάνε ούτε συγγνώμη. Τώρα είναι και περιττή η συγγ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©