Πέμπτη 01.06.2023,  

To «ρεμπελιό των ποπολάρων» χωρίς ευρύτερες συνέπειες (προς το παρόν...)

Δημοσιεύτηκε στις 29/01/2018 στην κατηγορία Σχόλια  |  27 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Χωρίς ευρύτερες συνέπειες -προς το παρόν...- εκδηλώθηκε μείζων κρίση στους κόλπους τόσο της τοπικής αριστεράς, όσο και στο εσωτερικό της Δύναμης Πολιτών. Με κοινή επιστολή τους, 47 συμπολίτες μας - μέλη της "Λαϊκής Συνέλευσης", αλλά και 12 εξ αυτών μέλη και υποψήφιοι της Δύναμης Πολιτών, παίρνουν δημόσια θέση υπέρ των θέσεων που διατύπωσε κα τά την ανεξαρτητοποήσή του ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Παπακώστας. Πριν από τα δικά μας σχόλια, ας δούμε το περιεχόμενο αυτής της κοινής επιστολής, καθώς και τα ονόματα των υπογραφόντων, όπως δημοσιεύθηκαν στις Κρίσεις:

 

*****

 

Οι υπογράφοντες στηρίζουμε την απόφαση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Παπακώστα να  ανεξαρτητοποιηθεί  από  την παράταξη  της Δύναμης Πολιτών  ως πράξη υπεράσπισης  του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης  και του θεσμικού ρόλου του σωματείου  εργαζομένων του Δήμου.

 

Αρβανιτάς Αλέκος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών

 

Βούλγαρης Γιώργος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών

 

Δανηλάτος Βαγγέλης  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών

 

Διαμαντής Γιώργος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Ζωχιός Παναγιώτης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών

 

Θεοδωρίδης Θανάσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών

 

Κατσιάπης Λάμπης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Μπαντάς Νίκος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Ορταντζόγλου Μαριάνθη υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών

 

Παπαγιαννοπούλου Γεωργία υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Πάνος Κώστας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Σπανούδη Ελένη υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Ανδρικοπούλου Ευγενία μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Βασίλαρου Αρετή - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Βούρτσης  Στέλιος - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Βυζανιάρη Ελευθερία - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Δετοράκης Γιώργος - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ. - εθελοντής αυτοδιαχειρ. κοινωνικού ιατρείου - φαρμακείου Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Δουκάκη Βούλα - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ. 

 

Καλογεροπούλου Ρουμπίνη  μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Καρασαββίδου Ελένη  μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ. - εθελόντρια αυτοδιαχειρ. κοινωνικού ιατρείου - φαρμακείου Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Καρόζη Σοφία εθελόντρια αυτοδιαχειρ. κοινων. ιατρείου - φαρμακείου Ν.Φ. - Ν.Χ.    

 

Καστανά Χρυσάνθη  μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Κουτσόπουλος Νίκος  εθελοντής αυτοδ. κοινων ιατρείου - φαρμακείου Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Κουτσοπούλου Έμμυ εθελόντρια ιατρός αυτοδιαχειριζόμενου κοινωνικού ιατρείου - φαρμακείου Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Ματατάνος Μανώλης - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Μπαλομένου Γιάννα - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Μπαντά Νάσια  μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Μπεκιάρη Στέλλα   μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ. - εθελόντρια αυτοδιαχειρ.   κοινωνικού ιατρείου - φαρμακείου Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Μπερερή Μάχη -  μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Μπούγου Νότα - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Μυκονιάτης Γιώργος  μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Νατζαρίδης Κώστας  εθελοντής αυτοδ. κοινων ιατρείου - φαρμακείου Ν.Φ./Ν.Χ.

 

Πανούργου Σοφία  μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Σκαμνάκη Νίνα - μέλος Λαϊκής Συνέλ. Ν.Φ. - Ν.Χ.-εθελόντρια αυτοδιαχειρ. κοινων ιατρείου - φαρμακείου Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Νικολακόπουλος Γιάννης  μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Νικοπούλου Βασιλική μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ/Ν.Χ.-εθελόντρια αυτοδιαχειρ.  κοινωνικού ιατρείου - φαρμακείου Ν.Φ./Ν.Χ.

 

Νούσκα Κατερίνα - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Παναγοπούλου Μαρία  μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Πολοπούλου Φωτεινή  μέλος Λαϊκής Συνέλ. Ν.Φ. - Ν.Χ.-εθελόντρια αυτοδιαχειρ. κοινων ιατρείου - φαρμακείου Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Πουλιδάκη Μαίρη - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Σιώρη Παναγιώτα - εθελόντρια αυτοδ. κοινων. ιατρείου-φαρμακείου Ν.Φ./ Ν.Χ.

 

Τρικοπούλου Δάφνη  εθελόντρια αυτοδ. κοινων. ιατρείου-φαρμακείου Ν.Φ./ Ν.Χ.

 

Φούσκαρη Αντωνία  μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Φωκαεύς Μάκης - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Φωκαεύς Σταύρος - μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Φωκαέως Αγνή  μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ. - Ν.Χ. - εθελόντρια αυτοδιαχειρ. κοινωνικού ιατρείου - φαρμακείου Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

Χρυσουλής Γιώργος  εθελοντής αυτοδ. κοινων ιατρείου - φαρμακείου Ν.Φ. - Ν.Χ.

 

*****

 

Όπως μπορεί ο καθένας να παρατηρήσει, ανάμεσα στους υπογράφοντες δεν είναι κανένας δημοτικός σύμβουλος της Δύναμης Πολιτών. Συνεπώς, αυτή η μίνι- εξέγερση των λιγότερο προβεβλημένων και με κοινωνική αποδοχή μελών της Δύναμης Πολιτών (από κοινού με μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης τα οποία πρωταγωνίστησαν στην εκλογή Βασιλόπουλου πριν από τριάμιση χρόνια), την οποία παρομοιάζουμε με το "Ρεμπελιό των ποπολάρων" που έγινε στη Ζάκυνθο το 1628,  φαίνεται - προς το παρόν, τουλάχιστον...- ότι δεν έχει ευρύτερες συνέπειες για τη διοίκηση Βασιλόπουλου, καθώς δεν επηρεάζει τους συσχετισμούς δυνάμεων στο δημοτικό συμβούλιο.

 

Θέτει, ωστόσο, μερικά ζητήματα που για τη Δημοκρατία είναι ευαίσθητα, ασχέτως αν για τον σημερινό δήμαρχο της πόλης είναι προφανώς αμελητέα: Στην ανακοίνωση- καταδίκη της ανεξαρτητοποίησης Παπακώστα, εκ μέρους της Δύναμης Πολτιών, έγινε λόγος για "ομόφωνη απόφαση" της παράταξης που διοικεί το δήμο. Στο παραπάνω κείμενο, όμως, βλέπουμε 12 μέλη της Δυναμης Πολιτών και υποψήφιους για το δημοτικό συμβούλιο να στηρίζουν την πρωτοβουλία Παπακώστα. Τι σόι "ομόφωνη" είναι λοιπόν η "καταδίκη Παπακώστα" από τη Δύναμη Πολιτών; Δυο τινά συμβαίνουν:

 

Ή η Δύναμη Πολιτών θεωρεί μέλη της ΜΟΝΟ τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους κι αδιαφορεί, δηλαδή περιφρονεί κι έχει διαγράψει αυτοδικαίως από τις τάξεις της όποιον δεν έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος -άρα δεν τον ρώτησε αν συμφωνεί με την "καταδίκη Παπακώστα"- ή η ανακοίνωση- καταδίκη Παπακώστα αποτελεί άλλο ένα μνημείο πολιτικής ψευδολογίας εκ μέρους της διοίκησης του δήμου. 

 

Με άλλα λόγια: Ή η Δύναμη Πολιτών θεωρεί μέλη της ΜΟΝΟ όσους έχουν εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο, στέλνοντας ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ που ήταν μαζί της υποψήφιοι στο πυρ το εξώτερο, αφού ούτε τους ρωτά τη γνώμη τους, ούτε προσμετρά τις απόψεις τους στις "ψηφοφορίες" όπως αυτή της "καταδίκης Παπακώστα", ή η επίκληση της "ομοφωνίας" στην καταδίκη Παπακώστα είναι άλλη μια πολιτική λαθροχειρία του Άρη Βασιλόπουλου και της παρέας του, δηλαδή άλλος ένας λόγος για να αντιληφθούν οι συμπολίτες μας την αντιδημοκρατική αντίληψη του σημερινού δημάρχου κι όλων, όσοι τον στηρίζουν.

 

Δεύτερον: Κάνει εντύπωση η "ομοφωνία" των εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων υπέρ της "καταδίκης Παπακώστα", την ώρα που η παραπάνω επιστολή και κυρίως οι υπογραφές που την συνοδεύουν δείχνουν -για όσους ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα της πόλης- ένα βαθύ ρήγμα στην τοπική αριστερά της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας. Αντιλαμβανόμαστε, βέβαια, ότι για ορισμένους η ενοικίαση ενός ακινήτου τους στο πλαίσιο προγραμμάτων που διαχειρίζεται ο δήμος, ή η μισθοδοσία τους στο πλαίσιο της στελέχωσης των αιρετών θέσεων στη διοίκηση τυο δήμου, να "αμβλύνει" κάπως την κριτική τους ματιά στα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν στο δήμο, μέρος των οποίων έχει φέρει στο τοπικό πολιτικό προσκήνιο «Η Αλήθεια». Αλλά οι υπόλοιποι;

 

Που είναι οι «ανυποχώρητες συνειδήσεις» που στέρησαν την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο από την Έφη Γαϊτανά; Πού είναι οι "αυθεντικοί αριστεροί" που βρίσκονται στο ίδιο κόμμα με τον Βασίλη Παπακώστα, αλλά ανέχονται χωρίς να έχουν το παραμικρό πρόβλημα, την εκχώρηση, λ.χ. των ταμειακών διαθεσίμων του δήμου -θέμα για το οποίο έχουμε γράψει στο παρελθόν- στη σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μπαίνει στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, τους δεσμεύει, μας υπερφορολογεί, μειώνει μισθούς και συντάξεις σε αγαστή συνέχεια με τους προηγούμενους, ποδοπατάει κάθε προηγούμενη υπόσχεση και δέσμευσή της, για να επιτύχει τα θηριώδη πλεονάσματα για τα οποία έχει δεσμευθεί στους δανειστές μας;

 

Που είναι οι αριστερές συνειδήσεις μέσα στη Δύναμη Πολιτών, να διαμαρτυρηθούν για το πάρτι απευθείας αναθέσεων του δημάρχου με αδιαφανή κριτήρια; Για το βόλεμα στενών συγγενικών του προσώπων είτε με ενοικίαση ακινήτου είτε με απευθείας ανάθεση, στο πρόγραμμα για τους πρόσφυγες, σε πλήρη αναντιστοιχία με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Δύναμης Πολιτών και του ιδίου του Άρη Βασιλόπουλου που ΑΠΕΚΛΕΙΕ την ιδιότητα του προμηθευτή του δήμου για τα στελέχη και τις οικογένειες της παράταξής του; Για τα απίστευτα βολέματα συγγενών του δημάρχου, όπως έχουμε δείξει στο πρόσφατο παρελθόν κι όπως θα δείξουμε εντός των προσεχών ημερών; Για τους διαγωνισμούς της πλάκας, όπου οι δυο στους τρεις "διαγωνιζόμενους" προσκομίζουν φακέλους χωρίς... εγγυητικές επιστολές, αποκλείονται ντε φάκτο υπέρ του τρίτου και στη συνέχεια οι... αφηρημένοι αποκλεισθέντες παίρνουν απευθείας ανάθεση από το δήμο; Κι άλλα, κι άλλα...

 

Πόσο γλυκειά είναι η αίσθηση "εξουσίας" που απορρέει από την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, ώστε να κάνει νέα παιδιά, συμπολίτες μας, να κλείνουν προκλητικά τα μάτια μπροστά σε όλα όσα γίνονται στο δήμο; Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι αφού συνεργεί με την πολιτική του στήριξη σε όλα αυτά, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, είναι εκ των πραγμάτων συνυπεύθυνος;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Μήπως θέλει να μας ενημερώσει η Δημοτική Αρχή;

 

Η αριστερά της πόλης ξεκατινιάζεται και τρώει τις σάρκες της...

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

Γράψτε την άποψή σας

τα παραλέτε (29/01/2018 08:29)

Αυτούς όλους, αν τους στίψεις όλους μαζί, πάλι θα βγει η κότα με πιο ψηλό iq

Ημέρα...Νιοστή (29/01/2018 08:50)

Και ο Κοπελουσος; τι λει για ολα αυτα ο Κοπελουσος;

ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΗ ΚΑΤΙΝΑ (29/01/2018 11:22)

Ξέρουμε ποια βρίσκεται πίσω από αυτήν την κίνηση.
Είναι αλήθεια ότι ο Παντελής είχε δωρίσει σε μία από τις 47 μια RENAULT LAGUNA;

ΑΠΟΛΕΙΠΕΙΝ Ο ΘΕΟΣ (29/01/2018 11:22)

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΑΠΟΡΙΕΣ (29/01/2018 11:28)

Δεν ήταν ομόφωνη η απόφαση της δημοτικής αρχής να ζητήσει από τον κο Παπακώστα να παραδώσει την έδρα;
Δεν είναι μέλη της δημοτικής παράταξης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι;
Κάποιοι από αυτούς μπορεί να προλάβουν να γίνουν και δημοτικοί σύμβουλοι.
Γιατί υπήρξε το πρωτοφανές η δημοτική αρχή να τονίζει ότι η απόφαση για τον Παπακώστα ήταν ομόφωνη;

ΒΑΣΙΛΗ (29/01/2018 11:28)

Είσαι τρέλα, αγόραρε...

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (29/01/2018 11:30)

κατά κόσμουν ΛΑ.ΣΥ., δηλαδή η λάσυ του Δημάρχου παίζει ένα ωραίο θεατράκι.
Είναι η παράσταση με πολύ νάζι και σκέρτσο υπό τον τίτλο "ΔΙΑΦΩΝΩ".
Το παίζω δύσκολη.
η λάσυ του δημάρχου.

το πρόβλημα της πόλης (29/01/2018 12:07)

δεν είναι η αριστερά της.
Είναι εδώ και δεκαετίες δεν υπήρξε σοβαρή δεξιά πρόταση.
Και αυτό πολλαπλασιάζει την αριστερή παρακμή.

Κατωρουγιώτης (29/01/2018 12:13)

@(29/01/2018 11:22)

OXI! Είναι αλήθεια όμως ότι ο αλήστου μνήμης Χρήστος Παπαδόπουλος (ο "εταιρεία δολοφόνων") είχε δωρίσει αυτοκινητάκι σε κάποια.

@το πρόβλημα της πόλης (29/01/2018 12:07) (29/01/2018 12:17)

Εύγε! Όχι μόνο δεν έχει υπάρξει σοβαρή πρόταση από τον κεντροδεξιό χώρο, αλλά υπάρχει εδώ και 30 χρόνια μια ανίατη ασθένεια, που δεν αφήνει τις πληγές να κλείσουν. Αποτέλεσμα; Τα βλέπουμε και τα ζούμε.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ (29/01/2018 12:22)

Όποιος διαφωνεί πραγματικά με κάτι, φεύγει και ή πάει αλλού ή φτιάχνει νέα κατάσταση.
Από αναχωματάκια της πλακός στο χώρο των fake αριστεριτζήδων έχουμε χορτάσει. Γκώσαμε!!!!

Διπλό Επώνυμο (29/01/2018 12:26)

@(29/01/2018 12:07)
Πώς να υπάρξει σοβαρή τοπική δεξιά-κεντροδεξιά όταν έχει το δούρειο ίππο εντός της;
Όποια πέτρα και να σηκώσεις από το 74' και μετά, τον ίδιο (αρνητικό) πρωταγωνιστή θα βρεις.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (29/01/2018 12:27)

@11:30 Και να 'ταν και κόλλευ σαν τη Λάσυ??? Μιλάμε για πεκινουά.

ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ (29/01/2018 12:30)

ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΠΑΖΟΥΝ
ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ...

Κάλχας (29/01/2018 12:37)

Ηρθε η ώρα της ενηλικίωσης.......ΔΗΜΑΡΧΕ !!!
Φεύγουν τα ΄΄πολιτικά΄΄ βαρίδια και σου ΑΝΟΙΓΟΥΝ το δρόμο για να προχωρήσης σε ένα τολμηρό ΑΝΟΙΓΜΑ της Δημοτικής Παράταξης σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις της πόλις μας. Τίς Δυνάμεις εκείνες που έχουν ΟΡΑΜΑ - ΣΧΕΔΙΟ και ΘΕΛΗΣΗ να μπούν στον ΄΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ΄΄ με μόνο τους όπλο την προσφορά στα κοινά και την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, μακριά απο παρωχημένες πρακτικές και ΄΄πούρες΄΄ επαναστατικές ιδεοληψίες που τις έχει ξεβράσει η ιστορία και η κοινωνία.
Στο χέρι σου είναι, ξεσκαρτάρησε οτι τυχόν απομένει και προχώρα, να είσαι σίγουρος οτι οι Δημότες και γενικά η τοπική κοινωνία, θα σταθούν στο πλάΪ σου και θα σε ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ !!!!

ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ (29/01/2018 12:44)

έχει στηθεί γιατί κάποιοι δε θέλουν να γίνει η Νανή Πολίτου δημοτική σύμβουλος.
Όταν την έβαζαν στο ψηφοδέλτιο, δεν τους ενοχλούσε;

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ (29/01/2018 12:47)

Νομίζω ότι ορθά άρχισαν μαθήματα αυτοάμυνας στο Δήμο μας.
Αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να πέφτουν ψιλές...

Κε Σεϊτανίδη (29/01/2018 12:48)

τίποτα για το Μιχελάκη, έχετε να μας πείτε; Ή γαργάρα;

Σταθερός (29/01/2018 13:17)

Ανταρσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εντός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το "αριστερό" δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ. Οταν φτάχναμε άλοθι το 12 και το 15 στον Τσίπρα ήταν όλα στον αντικαπιταλιστικό δρόμο. Απο τότε που το ΟΧΙ εγινε ΝΑΙ κάνουμε επανάσταση προσπαθώντας να μαζέψουμε γύρω μας τους απογοητευμένους. Αλλα όπως πάντα οπου συνδικαλιζόμαστε πάμε πάντα αγκαλιά με το μεταλλαγμενο ΠΑΣΟΚ.

ΑΡΗ ΜΠΟΡΕΙΣ (29/01/2018 13:24)

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ

AMBER ALERT (29/01/2018 14:03)

Έχει δει κανείς τον δήμαρχο;
Φορούσε κουστούμι λαϊκού τραγουδιστή την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (29/01/2018 14:19)

@12.48
Εγώ γαργάρες δεν κάνω. Δεν σας μοιάζω ευτυχώς. Ενώ εσείς, ΓΑΡΓΑΡΑ για όλα: Απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς, στη σύζυγο, το δημοτικό χρήμα στην υπηρεσία αδήλων προθέσεων του δημάρχου.

Κι η απάντησή σας;

Γαργάρα.

Παιδιά, καλά κάνετε και δεν μιλάτε, είστε μπουκωμένοι...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ (29/01/2018 15:30)

Ζει σ' όλους τους καιρούς σ'όλους τους τόπους

Περιμένω (29/01/2018 15:34)

να γράψει τίποτα η "Αυριανή" και ο αυριανιστής του δημάρχου.
Γιατί δεν βγάζουν τον "Πολίτη", "Νίκη" ή "Αυριανή";

Ανταρσία (29/01/2018 15:37)

Η απάντηση σας περί ομοφωνίας είναι η παρακάτω. Η μαμά Καλύβη φωνάζει και ο γιός ψηφίζει τα πάντα όλα. Προσυπογράφω δηλαδή το σχόλιο του "Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (29/01/2018 11:30)". Βλέπουμε μια κακοστημένη θεατρική παράσταση με τον κακό και τον καλό μπάτσο. Κατά βάθος όλοι λιγουρεύονται την καρέκλα και πίσω δεν κάνει κανείς. Περαστικά μας

https://postimg.org/image/wkv9rk6ub/

Ούτε για σχολική παράσταση το σκετσάκι (29/01/2018 17:16)

Παιδιά μαζέψτε το θίασο, τα σκηνικά και τα κουστούμια της παράστασης. Δεν άρεσε σε κανέναν το σκετσάκι.

@Κάλχας (29/01/2018 12:37) (29/01/2018 19:54)

Μην γλύφεις τόσο πολύ τον βλαχοδήμαρχό σου γιατί δεν πρόκειται να ξαναβγεί και να σου κάνει όσα σου υποσχέθηκε. Οι δυνάμεις που παλεύουν για την ανιδιοτέλεια θα τρέξουν να στηρίξουν τον ανιδιοτελή δήμαρχο των κολλητών; Έλεος.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη

Ο μαθητικός Όμιλος του 3ου Γυμνασίου Φιλαδέλφειας «Οι δαίμονες του Τυπογραφείου» στο Ε–Twinning

Μητρόπολη: Με λαμπρότητα έγιναν τα θυρανοίξια του ναού στην ΑγιαΣοφιά

Η Συμπαράταξη ζητάει εξηγήσεις για τις σχολικές μονάδες

Στο πλευρό του Χάρη Τομπούλογλου και ο Γιάννης Πρατσής

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης

Άλλους 6 ανακοίνωσε ο Γεωργαμλής

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου

Συνελήφθησαν δυο ληστές στους Απομάχους

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου και η κανονικότητα της πόλης μας

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή και ο Κώστας Χωρινός

Ιερά Παράκληση για μαθητές από τον Μητροπολίτη κ.κ.Γαβριήλ

Αναμνήσεις από το μέλλον

Είκοσι χρόνια Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας

Τριάντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε η «Κοινωνίας Βήμα»

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: Χο Χο Χο
Ανωνυμος (29/05/2023 14:00) Ανωνυμος (30/05/2023 21:53) Ναι Χάρη μου. Το 'χουμε δει δεκάδες φορές το έργο. Είναι το κάρμα σου. Θα φτάσεις σ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: Καλα κρασια
ΛΕΕΙ.."ΣΤΗΡΙΞΗ?"..Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ??? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!..ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..1994φιλια..1998τουφεκια...2002κλαμα..2006οδυρμοι.. 2010μπινε...

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη
Xρήστης: Άντε γειά
"σιτίζει καθημερινά και περιθάλπει αδέσποτες γάτες" Σοβαρός λόγος για σταυρό στας εκλογάς. Μπράβο! Καλά πήγε κι αυτό....

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Τηλέμαχος
Θυμάμαι την πρώτη εκδήλωση που ο κυρ. Υπουργός αναφωνούσε με το μικρο του όνομα το Θανάση;;;αλήθεια που πήγε ;;;;...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: ανώνυμος
@τηλεμαχος Έχουν ήδη γίνει εκδηλώσεις αλληλεπίδρασης και θα γίνουν και άλλες. ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: Τηλεγραφικά...
O Μίμης είναι άνθρωπος καλών προθέσεων. Ο τουρίστας τον ενέπαιξε σε ευαίσθητο θέμα. Ο Τόμπυ του υποσχέθηκε ότι θα το διευθετήσει μόλις βγει...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: Ανωνυμος
@21.22 Τώρα εδώ που τα λέμε στην συνείδηση του κόσμου το σόι Μητσοτάκη είναι καταδικασμένο ότι έχει λεηλατησει την χώρα ανεξάρτητα που δεν έ...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: Ανωνυμος
@17.07 Ποιον να τσούξει και τι; Εμένα η παπάρα που έγραψες; Ρε τεράστιε προσπαθώ να σου πω ότι λες μλ@ες! Και από ότι κατάλαβα από το γράψιμ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: Ανώνυμος
Λυκοσυμμαχίες όπως θα έλεγε και το ΚΚΕ. Το βράδυ εκείνο της 1ης Κυριακής που θα βγουν οι σταυροί να είστε κοντά στο εκλογικό κέντρο. Θα πέσε...

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου και η κανονικότητα της πόλης μας
Xρήστης: ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Κι ακόμα μου λένε πως η ψήφος μου δεν μετράει το ίδιο με μερικών απ αυτούς, πως επειδή έχασαν αυτοί έχασε η κοινωνία και πως όποιος ψήφησ...

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου και η κανονικότητα της πόλης μας
Xρήστης: ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Πρίν λίγο καιρό ένα πρωινό Κυριακής με ωραία λιακάδα βγήκαμε με την κυρά-Κατερίνα για καφεδάκι στην πόλη. Μόλις ήρθε ο λογαριασμός πρόσεξα π...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: @Ανώνυμος (30/05/2023 10:55)
Ρουσφετια κι εξυπηρετησουλες δεν μπορει να κανει τοσα οσα του χρειαζονται για να βγει δημαρχος. Χρειαζεται πολλα και δεν τον πανε και ιδιαιτ...

Στο πλευρό του Χάρη Τομπούλογλου και ο Γιάννης Πρατσής
Xρήστης: Βασιλική Κ.
Εξαιρετικός ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Εβγαλε εκατοντάδες ή και χιλιάδες δυνατούς στα μαθηματικά και ακόμα πιο εξαιρετικός χαρακτήρας ανδρός απ όσους έχουμε ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: τα ιδια
Τα ιδια και τα ιδια. Πληροφοριες λενε οτι ο συγκεκριμενος την προηγουμενη φορα ειχε στηριξει τον Βασιλοπουλο επειδη λενε εβαλε συγγενικο του...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: @Στέλιος
Δεν ξέρω αν βάζει τον πήχυ ψηλά αλλά σίγουρα ξέρει και να δημιουργεί και να κουμαντάρει και είναι κι επιστήμονας. Ένα συνοικιακό ποδηλατάδικ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©