Πέμπτη 30.05.2024,  

Όμορφος κόσμος, «ηθικός», αριστερά πλασμένος...

Δημοσιεύτηκε στις 04/09/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  34 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Το καλοκαίρι προφανώς πέρασε για όλους σας με λίγες μέρες ανάπαυλας και πολλή δουλειά, περισσότερο άγχος και ακόμα περισσότερη αγωνία για τις υποχρεώσεις και τα αδιέξοδα κάθε νοικοκυριού.

 

Από την πλευρά της διοίκησης του δήμου, συνεχίστηκε η αδιαφανής πρακτική των απευθείας αναθέσεων, σε μια πρωτοφανή διασπάθιση του δημοτικού χρήματος για την οποία έχουμε μιλήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν. Χωρίς έλεγχο, χωρίς αντιπολίτευση και με την τοπική κοινωνία σε μεγάλο βαθμό αδιάφορη για όλα όσα συμβαίνουν στο δήμο. 

 

Η «Αλήθεια» σήμερα παρουσιάζει άλλη μια πτυχή των γνωστών, πλέον, πρακτικών του κ. Βασιλόπουλου και των πραιτοριανών του, που εκμεταλλεύονται επιδέξια τη νομοθεσία για την εξυπηρέτηση των ποικιλώνυμων επιδιώξεων τους.

 

Όλα ξεκίνησαν το Μάιο, όταν ο δήμος προκήρυξε πρόχειρο διαγωνισμό για την προμήθεια προστατευτικών μπαρών για κοινόχρηστους χώρους. Ο διαγωνισμός είναι ύψους 30.000 ευρώ. Απευθείας ανάθεση –η αγαπημένη συνήθεια του δημάρχου- δεν μπορούσε να γίνει, αλλά η παρέα του Άρη Βασιλόπουλου ξέρει άλλα κόλπα: 

 

Στην αρχή, λοιπόν, δεν εμφανίστηκε κανένας. Ξέρετε, δα, τη σημασία που έχουν οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου επί Βασιλόπουλου! Δεν τα παρακολουθεί κανείς, δεν ασχολείται σχεδόν κανείς. Κανείς, λοιπόν, δεν εμφανίστηκε, άρα άγονος ο διαγωνισμός

 

Η διοίκηση επανέρχεται στο δημοτικό συμβούλιο της 14ης Ιουνίου και τι ζητεί; Επειδή ο διαγωνισμός απέβη άγονος, θέλει, λέει, να «γίνει διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσιότητα», δείτε το στο δεύτερο μισό της τέταρτης σελίδας αυτού του εγγράφου. Ναι μωρέ, τι τη θέλουμε αυτή την κ@λοδημοσιότητα, να μας πάρουν και πρέφα και να μας τη λένε, εμάς τους... ηθικούς αριστερούς. 

 

Έρχεται, που λέτε, η ηθική, τίμια και καμία σχέση με λοβιτούρες διοίκηση του δήμου μας, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 5ης Ιουλίου και εξηγεί στους δημοτικούς συμβούλους ότι έκανε διαπραγμάτευση χωρίς δημοσιότητα και στη "δεύτερη φάση" του διαγωνισμού περνάει ΜΟΝΟ η εταιρεία ΠΑΝ. ΚΟΥΚΑΚΗΣ και ΣΙΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ, και καμία άλλη!

 

Στο σημείο αυτό πρέπει να θυμίσω στους αναγνώστες μου ότι στον πρόχειρο διαγωνισμό ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να εμφανιστούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τρεις υποψήφιοι, αλλιώς δεν εκτελείται ο διαγωνισμός. Στην προκειμένη περίπτωση, λοιπόν, εμφανίστηκαν εκτός από την ως άνω εταιρεία, και άλλες δυο, οι ΤΕΜΚΑ ΕΠΕ και η EVENTEAM. Άρα ο διαγωνισμός προχωρέι κανονικά, αφού αν δε νεμφανίζονταν οι άλλοι δυο, ο διαγωνισμός θα ακυρωνόταν.

 

"Καλά", θα με ρωτήσετε, ίσως. "Αφού προσήλθαν τρεις, πώς πέρασε μόνο η εταιρεία ΠΑΝ. ΚΟΥΚΑΚΗΣ και ΣΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ στον επόμενο γύρο;" Κανονικά θα έπρεπε να σας απαντήσω «γιατί μόνο αυτή η εταιρεία διαφημίζεται στον "Πολίτη"», αλλά η αλήθεια είναι ακόμα πιο σουρεαλιστική...

 

Όπως ενημερώνει (γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, υποχρεούται από τους νόμους του άτιμου αστικού καθεστώτος) η διοίκηση του δήμου, οι άλλες δυο εταιρείες δεν είχαν προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά, και πιο συγκεκριμένα την εγγυητική επιστολή που απαιτείται για να αξιολογηθούν οι προσφορές επί της ουσίας. 

 

Τις ξέχασαν βρε παιδί μου, άνθρωποι είναι... Θα μου πείτε "εταιρείες που θέλουν δουλειές του δημοσίου και δεν έχουν όλα τα δικαιολογητικά, θέλουν να πειστούμε ότι μετέχουν στα σοβαρά σε διαγωνισμό;" Σας απαντώ "Είστε νεοφιλελεύθεροι γι αυτό σκέπτεστε έτσι βρώμικα. Ο ηθικός κόσμος της βασιλοπουλικής αριστεράς, δεν κάνει τέτοια". Απλώς και οι δυο εταιρείες ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ, την εγγυητική επιστολή!

 

"Μπορεί, όμως" ητο ποσό να ήταν μεγάλο και να μην κατάγεραν να το μαζέψουν στις προθεσμίες που απαιτούντο" θα πει κάποιος άλλος. Δείτε πώς ακριβώς απαντά η ίδια η διοίκηση του δήμου: Το ποσό της εγγυητικής που ζητείτο ήταν μόλις 483,87 ευρώ!

 

 

Έτσι, χάρη στην... αφηρημάδα των δυο άλλων εταιρειών, στο δεύτερο γύρο πέρασε μόνο μία εταιρεία -υπενθυμίζω ότι μιλάμε για ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ κι όχι για ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, μη μπερδευτείτε, τίποτα, σας ξέρω εσάς τους παλιονεοφιλελεύθερους...

 

Ανακεφαλαιώνουμε, ως εδώ: Στη διακήρυξη, (διαβάζω στο παραπάνω απόσπασμα), αναφερόταν ότι εάν δεν υπήρχε η εγγυητική επιστολή των 483,87 ευρώ, η εταιρεία που θα την παρέλειπε, θα αποκλειόταν. Από τις τρεις εταιρείες που εμφανίστηκαν για διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, οι δυο δεν προσκόμισαν εγγυητικές επιστολές, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ... "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ".

 

Άνοιξε, με αυτό τον διαφανή, έντιμο, ηθικό και κυρίως αριστερό τρόπο, ο δρόμος για την διαφημιζόμενη στον "Πολίτη" εταιρεία ΠΑΝ. ΚΟΥΚΑΚΗΣ και ΣΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ, να... κερδίσει την διαγωνιστική κούρσα, αφού άλλωστε έτρεχε μόνη της... Εννοείται ότι η (ας την πούμε έτσι) αντιπολίτευση ψήφισε θετικά σε αυτή την εξέλιξη, με την εξαίρεση της Δανάης Γκούμα που ψήφισε "παρών".

 

Αλλά δεν σταματάει εδώ η αριστερή, πεφιλημένη και κυρίως έντιμη διοίκηση Βασιλόπουλου, όοοοχι. Βοηθάει τις αφηρημένες εταιρείες να γίνουν πιο υπεύθυνες, θέλουν οι άνθρωποι να τονώσουν την επιχειρηματικότητα. Γι αυτό ακριβώς στς 10 Αυγούστου, μόλις ένα μήνα μετά την... αφηρημάδα της, η εταιρεία ΤΕΜΚΑ ΕΠΕ παίρνει απευθείας ανάθεση από τον Άρη Βασιλόπουλο και τη διοίκησή του, ύψους 9.105,32 ευρώ για προμήθεια στύλων για σήματα τροχαίας.

 

Βάζω στοίχημα Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ότι καταλάβατε μόνοι σας αυτό που συνέβη: Αυτή τη φορά η ΤΕΜΚΑ ΕΠΕ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ κανένα δικαιολογητικό, κι έτσι πήρε την απευθείας ανάθεση.

 

Να τα γράψω και περιληπτικά, με πλάγια γράμματα, μήπως κάποιος μπερδεύτηκε; Πάμε:

 

1. Προκηρύσσεται πρόχειρος διαγωνισμός. 

 

2. Αποβαίνει άγονος

 

3. Η διοίκηση Βασιλόπουλου ζητεί από το ευρισκόμενο σε πολιτική αφασία δημοτικό συμβούλιο, την άδεια να κάνει διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση. Το συμβούλιο συμπούρμπουλο, την παρέχει...

 

4. Ως αποτέλεσμα της "χωρίς δημοσίευση" διαπραγμάτευσης (ο λαός το λέει "στα μουλωχτά", αλλά δεν ισχύει, εννοείται, για αριστερή διοίκηση, αλίμονο!) εμφανίζονται τρεις εταιρείες, ο ελάχιστος αριθμός για να προχωρήσει ο διαγωνισμός.

 

5. Από τις τρεις, οι δυο -μα, τι αφηρημένοι...- "ξέχασαν" να βάλουν την μόλις 483,87 ευρώ εγγυητική επιστολή στα δικαιολογητικά τους, παρά το ότι γνώριζαν από τη διακήρυξη ότι έτσι αποκλείονται.

 

6. Έτσι ο πρόχειρος διαγωνισμός κατακυρώθηκε στη ΜΟΝΗ εταιρεία που εξετάστηκε πέραν των δικαιολογητικών.

 

7. Ένα μήνα αργότερα, μια από τις δυο "ξεχασιάρες" εταιρείες παίρνει απευθείας ανάθεση από τη διοίκηση Βασιλόπουλου, προσκομίζοντας αυτή τη φορά, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για αυτήν.

 

Ε, άμα είσαι αριστερή διοίκηση, φαίνεται βρε παιδί μου, δεν κρύβεται...

 

Κύριοι της συμπολίτευσης και της (δήθεν...) αντιπολίτευσης, συνεχίστε, όπως κάνετε μέρχι τώρα, να σηκώνετε ωραία- ωραία τα χεράκια σας, και να ψηφίζετε τερατουργήματα.

 

Ακόμα, ως φαίνεται, δεν έχετε καταλάβει ότι από εδώ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Όλα θα τα μάθει ο πολίτης της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας.

 

Για να ξέρει ποιοι του ζήτησαν και -το σημαντικότερο- θα του ξαναζητήσουν την ψήφο του!

 

Περαστικά μας, καλό μήνα, καλή σεζόν, εδώ θα τα αποκαλύψουμε Ο-Λ-Α.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Η σημερινή εικόνα του Άλσους έχει υπογραφή: Άρης Βασιλόπουλος

 

Βασιλόπουλος στον sport fm: «Δεν έχω κερδίσει τίποτα για την πόλη από την κυβέρνηση»

 

Η WWF αποκαλύπτει την υποκρισία για το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

 

«Άγνωστοι» αλλά και «πρόθυμοι»: ο Μπόμπος, διανοούμενος

 

Μέρα- νύχτα «κάμψεις», κάνουν «μπράτσα» τα δουλικά με το αζημίωτο

 

Για τον αθλητισμό, τις αντιφάσεις και τις παρενθέσεις

Γράψτε την άποψή σας

Η στρούγκα (04/09/2017 09:21)

Τι λεει για ολα αυτα η Στρούγκα; θα μας μιλήσει ο γιοκας μεσα απο το σάιτ του μπαμπά του; η θα κρύβονται πισωωαπο το γήπεδο πουλώντας δήθεν επανάσταση; η καθημερινότητα μας δεν τους ενδιαφέρει; η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, οι κοινωνικές ανισότητες, η καπήλευση του ονόματος της αριστεράς δεν αξίζουν σχολιασμού;

Ιφιγένεια (04/09/2017 10:14)

Ολα τα στοιχεία στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, κε ΣεΪτανίδη !!!!!!!

Ο Πρόεδρος του ΔΣ τώρα δικαιώνεται ; (04/09/2017 10:17)

Έτσι δεν έλεγε ;
Ότι στην Ελλάδα όλες οι εφημερίδες είναι διαπλεκόμενες ;

Να λοιπόν, που ο παραδημοτικός (όπως λέμε παρακρατικός) "Πολίτης", που εκδίδεται από τοπικό σύμβουλο της διοίκησης (σαν να λέμε "όργανο" της Δύναμης Πολιτών) έχει διαφήμιση από επιχείρηση που κερδίζει διαγωνισμό, με τον τρόπο που αναφέρεται στην ανάρτηση.

Εσείς τι λέτε ;
Δεν δικαιώνεται ;

«διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσιότητα» (04/09/2017 11:10)

Ρε συ Ρούλη. Πες μας. Πόσο ΠαΣοκ είσαι κατά βάθος; Το 'χεις ήδη σπάσει το πασοκόμετρο. Μη μας επιστρέφεις στην εποχή της "λαγκούνας".

αγραμματος (04/09/2017 11:23)

Οτι υπονοείτε κύριε Διαμαντή, καλό είναι να το λέτε ξεκάθαρα.
Οχι υπονοούμενα περι ΄΄στημένων΄΄ διαγωνισμών, λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο ΄΄χάρος΄΄.
Δεν μπορείτε ουτε κατα διάνοια να σπιλώσετε το ΗΘΟΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, μη κουράζεσθε άσκοπα, ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.

Anonymous (04/09/2017 11:26)

Τα παιδια που κοπτονται για το συμφερον της πόλης τι λένε τα παιδια; κριτική στη διοικηση απαγορεύεται να κάνουν; Μούγκα η Στρούγκα;

Άρης Κάντζος-ο αρχηγός των αέργων (04/09/2017 12:14)

Οτι και να λετε ο συνιδιοκτητης πλεον
της γνωστης αλυσιδας καταστηματων..
στην πολη μας
τα εχει καλως καμωμενα
και θα φατε τα μουτρα σας .

Το βεβαιωνουν τα 290 likes που απεσπασε
για την πλατεια Κασίμη .

αναθεσιάκιας (04/09/2017 13:22)

Πες τα Διαμαντή. Από ψευδοδιαγωνισμούς μέχρι απευθείας αναθέσεις, που συνεχίζονται κανονικά. Δείτε εδώ για τις νέες φιέστες του Αρούλη: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9E3%CE%A1%CE%A9%CE%97%CE%93-5%CE%9B%CE%A8?inline=true

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/09/2017 13:42)

@11.23
Μάλλον είστε όντως αγράμματος, αλλιώς θα είχατε παρατηρήσει ότι όχι μόνο λάσπη στον ανεμιστήρα δεν είναι, αλλά και ότι ΚΑΘΕ στοιχείο της υπόθεσης τεκμαίρεται με παραπομπές- κάντε ένα κόπο να πατήσετε πάνω στα μπλε γράμματα για να δείτε τα αντίστοιχα έγγραφα.

Εγώ εκτίθεμαι; Όχι κάποιοι άλλοι; Είστε βέβαιος;

@αγραμματος (04/09/2017 11:23) (04/09/2017 14:08)

Και τι σχέση έχει ρε μεγάλε αυτό το τσίρκουλο με την αριστερά?
Επειδή απλά έτσι δηλώνουν?
Εχεις αναρωτηθεί ποτέ ότι μπορεί την αριστερά να την σπιλώνουν οι ίδιοι οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί με την πολιτική τους και τη συμπεριφορά τους? Για να μη σου βάλω και πιο δύσκολα και σε βάλω να αναρωτηθείς μήπως τελικά αυτός είναι κι ο ρόλος τους.

300 LIKE... Όπως λέμε... 300.000 δίσκοι. (04/09/2017 14:35)

@12:14
Άλλο και τούτο πάλι !!!!!!
Να μετράμε τα LIKE στο προφίλ του αΡούλη και να βγάζουμε συμπεράσματα για την δήθεν δημοτικότητά του!!!
Πόσα από τα LIKE είναι Φιλαδελφειώτες ή Χαλκηδονιώτες ;;;;;;
Από τα Φιλαδελφειώτικα LIKE πόσα είναι ειλικρινή από ψηφοφόρους και πόσα είναι δημοσιοσχετίστικα ;;;;;;
Έλα τώρα. Δεν είμαστε χθεσινοί. Μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας.
Τριακόσια άτομα!!! Σπουδαία τα λάχανα!!!! Όσα κουβάλησε απ' όλη την Αθήνα για να... προστατεύσει τη... δημοκρατία που... κινδύνευε.
Σοβαρευτείτε όσο είναι καιρός. Αν και δύσκολο πια.

Διαμαντή τα έμαθες τα χαμπέρια ;;; (04/09/2017 15:56)

Δεν τους αγγίζουν -λέει- τα υπονοούμενα γιατί απλά η εκδοτική τους πρωτοβουλία -λέει- είναι διαφανής.
Και να σκεφτείς ότι είμαστε μόλις στις 4 Σεπτ. του 2017. Δύο χρόνια πριν μας αφήσουν γειά. Φαντάσου δηλαδή τι έχει να γίνει στη συνέχεια!!!!!!!!!

Ανωνυμος (04/09/2017 16:15)

Οσους τιτλους και να αναρτησεις κατα της αριστερας χρεωνοντας της την λαμογια του καθε αυτοαποκαλουμενου "αριστερου" ολοι γνωριζουν οτι οι λεξεις απατεωνας κλεφτης λαμογιο ταυτιζονται με την εξουσια στην Ελλαδα εδω και πολλα χρονια !
Και την εξουσια την ειχε παντα η δεξια με τον βασιλια , τον "εθναρχη" τους χουντικους και τους συνεργατες ΝΔ-Πασοκ!
Στα ιδια χναρια βαδιζουν και οι σημερινοι "αριστεροι" μσ τους ακροδεξιους συνεργατες τους!

Τιγραρε (04/09/2017 16:39)

Σώσε μας απο τα λαμόγια

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/09/2017 16:45)

@16.15
Βρείτε τα μεταξύ σας, ρε φίλε, τι θέλεις από μένα; Αυτός λέει ότι είναι αριστερός, εσύ λες ότι αυτός δεν είναι, κι εγώ πρέπει να κάνω ανάμεσά σας τον διαιτητή; Βρείτε τα, πείτε μου τι είναι τελικά (ΕΑΝ συμφωνήσετε δυο αριστεροί μεταξύ σας) κι εγώ θα τον λέω όπως μου πείτε, δεσμεύομαι.

Τι άλλο να σου πω;

Ο Κυρ Κώστας (04/09/2017 16:46)

Που ζει στον Κόσμο του θα αναρτήσει κανένα βαρύγδουπο άρθρο για τις απευθείας αναθέσεις; αφού τον καίει το καλο της πόλης και η πρόοδος της αριστεράς γιατι δεν παίρνει θέση; τι τον κρατάει άραγε και δεν καταγγέλει τα γεγονότα; για το γήπεδο μέρα παράμερα άρθρο! Για τα φαγοπότια τίποτα; χέρι χέρι;

Η Κυρα Ιφιγενεια (04/09/2017 16:47)

Τι λεει η Κυρα Ιφιγενεια;

ανώνυμος (04/09/2017 17:21)

@ Η Κυρα Ιφιγενεια (04/09/2017 16:47)

Ποιά Ιφιγένεια καλέ μου άνθρωπε?
Ιφιγένειος είναι και μάλιστα δεν έιναι ένας, αλλά 2-3 που γράφουν με το ίδιο όνομα.

Μπορεί τη μια να είναι ο ρούλης, την άλλη να γράφει ο αντι-ρούλης και πάει λέγοντας.
Αυτά που μας έγραψε στην αρχή η Ιφιγένεια για μια καταφρονεμένη μητέρα που της βρήκαν δουλειά καθαρίστριας είναι παραμύθια των Δημαρχευόντων.

Ιφιγένεια (04/09/2017 19:43)

Οποιος έχει στοιχεία για παράνομους-στημένους και αβαβά διαγωνισμούς ή αναθέσεις, υπάρχει και ο Εισαγγελέας. Ολα τα άλλα είναι φθηνή αντιπολίτευση του 80 και θυμίζει πρακτικές του πάλαι ποτέ ΄΄αυριανισμού.΄΄
Η δε Δημοτική Αρχή και κύρια ο Δήμαρχος θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να απαντήσει με ΟΛΑ τα πρόσφορα μέσα που υπάρχουν !!!!!!
Συνεννοηθήκαμε ΄΄μάγκες΄΄ μου ??????
΄΄

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/09/2017 19:46)

@19.43
Εγώ όσα στοιχεία μάζεψα από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα παρουσίασα στην ανάρτηση αυτή εδώ. Και πράγματι, περιμένω ο δήμαρχος να απαντήσει. Και σε αυτά τα στοιχεία, και σε ΟΛΑ τα άλλα που έχω δημοσιοποιήσει κατά καιρούς και κάνει την πάπια.

George (04/09/2017 20:07)

Τόσο καιρο βγαίνουν στη φόρα βρωμιές για τις οποίες ζητάμε απαντήσεις και δεν πήραμε ποτέ. Γι αυτό Ιφιγένεια άσε τις εξυπνάδες γιατί ξέρουμε πολύ καλά τι είσαστε και και αυτοί και εσυ που τους στηρίζεις.

Nick (04/09/2017 20:12)

Εκτός απο τους περίεργους διαγωνισμούς τα σιχάματα του δήμου συνεχίζουν τον πόλεμο στο γήπεδο. Ζήτησαν παράταση της διαβούλευσης για την ΜΠΕ της υπογειοποίησης την τελευταία μέρα της διαβούλευσης. Κι ενώ γνωρίζουν ότι μια καθυστέρηση λίγων ημερών στην υπογειοποίηση δεν επηρεάζει σε τίποτα την εξέλιξη του έργου. Δεν πειράζει παράσιτα θα φροντίσουμε με κάθε τρόπο να πληρώσετε για όλα.

Ανωνυμος (04/09/2017 20:56)

@16.45
Δεν εχω να βρω τιποτα και με κανεναν! Οι πραξεις και οι πολιτικες του καθενος ειναι αυτες που τον χαρακτηριζουν πολιτικα!
Εσυ εισαι εκεινος που με τον τιτλο στο αρθρο χρεωνεις καθε πολιτικη ανηθικοτητα σε ολη την αριστερα!
Δεν διαφωνεις βεβαια οτι οπου λοβιτουρα και δεξιος!
@19.46
Τι να απαντησει;
Τον αθωωνει ομοιδεατης σου πρωην υπουργος!
"Το νομιμο ειναι και ηθικο!"

@Ιφιγένεια (04/09/2017 19:43) (04/09/2017 21:24)

Τα πρόσφορα μέσα του Δημαρχου μπορεί να είναι κανένας ανεμιστήρας να μας κάνει αέρα. Συνεννοηθήκαμε μανδαμ;

Παραδοχή τεμπελιάς και αδιαφορίας και νεοπλουτίστικη αντίληψη (04/09/2017 21:26)

Λένε λοιπόν για το θέμα της διαβούλευσης για τις υπογειοποιήσεις αυτολεξεί στο "όργανο" της Δύναμης (ποιας δύναμης πια;) Πολιτών, για να δικαιολογήσουν τις πολυήμερες διακοπές τους:

"Ήθελαν προφανώς να γίνει διαβούλευση για την ΜΠΕ της υπογειοποίησης τον Αύγουστο, όταν λείπει ο κόσμος και δεν λειτουργεί κανένα συλλογικό όργανο του Δήμου."

Κι έτσι, μάθαμε, από τους ίδιους ότι τον Αύγουστο δεν λειτουργεί επί της ουσίας ο Δήμος.
Επίσης, δεν ξέρω τι γίνεται με τους βολεμένους νεόπλουτους έμμισθους, αιρετούς και παρατρεχάμενους συνεργάτες, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν έλειπε, γιατί απλά δεν έβγαινε οικονομικά να πάει διακοπές.

ανωνυμοΣ (04/09/2017 21:35)

@ Ιφιγένειες και Ιφιγένειους
Η "μαύρη βίβλος της διοίκησης δου που" έχει ήδη πολλά κεφάλαια και κάνει ό.τι μπορεί για να προσθέσει κι άλλα.

ΚΥΡ ΚΩΣΤΑΣ & ΥΙΟΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗ ΕΠΕ (04/09/2017 21:50)

Η "Κυρ Κώστας και Υιός - Αριστεροφροσύνη Ε.Π.Ε." έχει αποκλειστικό αντικείμενο τον αγώνα κατά του γηπέδου της ΑΕΚ. Η μόνη κριτική που ασκεί στη διοίκηση είναι στο θέμα του γηπέδου, ότι δηλαδή δεν έχει κινηθεί δραστικά κατά του γηπέδου. Στο ίδιο μήκος κύματος και η κριτική ενάντια στο τοπικό κουκουέ.
Κατά την "Κυρ Κώστας και Υιός - Αριστεροφροσύνη Ε.Π.Ε." πιούρος αριστερός είναι μόνο όποιος πολεμάει το γήπεδο. Με τις απ´ ευθείας αναθέσεις και τους αδιαφανείς διαγωνισμούς θα ασχολούμαστε τώρα?

ανώνυμος (05/09/2017 00:32)

@ Ιφιγένεια (04/09/2017 19:43)
Ρούλη ή όπως αλλιώς σε λένε, μη μιλάς για "αυριανισμό".
Όλα τα λαμόγια και χλέμπα του αυριανισμού έχουν μεταναστεύσει στο κόμμα σας.

Ούτε για γερμανοτσολιάδες και φασίστες και χρυσαυγίτες να μιλάτε.
Με αυτούς συγκυβερνάτε εδώ και 2 χρόνια.


@Ιφιγένεια (04/09/2017 19:43) (05/09/2017 11:12)

Η απάντηση στην κλασσική ατάκα «όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα» είναι μία: Κάθε πράγμα στην ώρα του. Υπομονή.

Ιφιγένεια (05/09/2017 13:58)

@΄΄φίλοι΄΄ μου !!!!
Απαντήσεις χρειάζονται και ΟΧΙ αμπελο-φιλοσο-μπουρδολογίες, τσάμπα μάγκες της πλατείας και της φραπεδιάς.
Πάσχετε απο το στερητικό σύνδρομο της εξουσίας και φαίνετεεεεεεε!!!!!

@Ιφιγένειους (05/09/2017 13:58) (05/09/2017 14:59)

Συνεχίστε να μας κάνετε να γελάμε κομματικοδίαιτα γραφικά θρασίμια της κακιάς ώρας. Βαλεριάνες και λεξοτανίλ να έχετε πρόχειρα, γιατί ακόμα δεν είδατε τίποτα. Όλα στην ώρα τους.

Και φαίνεται (05/09/2017 15:19)

Με αι βρε αγράμματοι κηφήνες

@(13:58) (05/09/2017 16:47)

Η δήθεν αριστερή συμμορία που στηρίζεις περιμένουμε εδώ και μήνες να δώσει απαντήσεις για πολλά και δεν τις δίνει. Τα στοιχεία έχουν βγει στη φόρα και οι ερωτήσεις έχουν γινει. Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες γιατί μαζί με αυτούς γελοιοποιείσαι και εσύ.

Προς Ιφιγένειες και Ιφιγένειους (06/09/2017 22:48)

Μιας και υποτίθεται είστε αντιμνημονιακοί όπως λέτε χαϊδεύοντας τ´ αφτιά του λαού, έχετε σκεφτεί ότι όταν λέτε "είμαστε νόμιμοι" εφαρμόζετε τους νόμους που έρχονται από Βρυξέλλες και Βερολίνο;;; Εντάξει! Τους άλλους τους ξέρουμε. Είναι "γερμανοτσολιάδες" όπως τους λέγατε κάποτε. Πουλημένοι στην ΕΕ και στις λυκοσυμαχίες (σόρρυ αυτό είναι του ΚΚ). Πως θα πουλήσετε επαναστατηλίκι και αντιμνημόνιο το 2019 όπως κάνατε το 14';;;; Ούτε υποψήφιους δεν θα βρίσκετε σούργελα της τοπικής πολιτικής ζωής. Ποιος σοβαρός άνθρωπος ακόμα και αριστερός θα μπει απο κάτω σας σ ένα ψηφοδέλτιο.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: Ο Θεός να μας φυλάει.......
Από τον τραμπούκο που κινήθηκε προς το προεδρείο απειλητικά είχαμε κανένα νέο;! Διότι όλοι όσοι είχαν ξεσηκωθεί σε προηγούμενο επεισόδιο κά...

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
Οι Άγαμοι Θύται είναι το συγκροτημα που έχει δημιουργήσει στερητικά σύνδρομα σε πολλούς και πολλές! Θεωρητικά βέβαια είναι το αγαπημένο συγκ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Δυστυχώς η κακή διαχείρηση αφορά:Υπέρογκες σπατάλες,κακοδιοίκηση και κακοδιαχείρηση .μη εφαρμογή των νόμων ,μη αξιολόγηση των δομών και των ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.08 Τι σχέση έχει το γήπεδο με την ανάρτηση;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/05/2024 17:08) Ελπίζω να μου επιτρέπετε τουλάχιστον τον αυτοσαρκασμό, αν όχι την σκωπτική διάθεση. Ελπίζω....

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.44 Τα έχεις παίξει τελείως......

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Δεν είναι το γήπεδο για το λαό;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@08.43 Κακοδιαχείριση δεν σημαίνει απαραίτητα ποινικά κολάσιμες πράξεις. Αυτό θα το βρει ο διαχειριστικός έλεγχος που έχει εξαγγείλει η δημο...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Σας έκοψα όλους ,το καταλάβατε; Μην ξαναστείλετε τίποτα εδώ, να λέτε τα ίδια και τα ίδια- τέλος με το ΑΕΚ- αντιΑΕΚ. Δεν ανεβαίνει τίποτα τέτ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Μάλιστα
Εγώ θέλω να σας δω μετά από 3 χρόνια, ποιος θα μιλάει με ποιόν και τι θα γράφεις τότε. Πολύ το περιμένω να ξέρεις. ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλημέρα .Από το κείμενο που διάβασα απομόνωνω την φράση "" ΄Μετά τον σίφουνα Βούρου που τίναξε στον αέρα Ταμεία του Δήμου "" .Αυτή η τοποθέ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Μην μου ξαναρχίσετε τα ίδια, σας κόβω επιτόπου!...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Ανωνυμος
@GeorgeΚωσταςTassosflouflis Ρε φιλαράκι έχεις κουράσει με τις ίδιες παπάρες τόσον καιρό! Κάπου είχαμε ησυχάσει κάμποσους μήνες! Τι σου ήρθε ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Κώστας
@ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (19/05/2024 09:09) Το γήπεδο είναι εκεί 75 χρόνια (1930-2003 & 2022-2024)… Εσύ ποιος είσαι ακριβώς; Αν δε σου αρέσει φύγε και β...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.09 Αυτά που γράφεις είναι απόψεις, όχι ειδήσεις. Εκτός από ακομβίωτος πιάνεσαι κι αδιάβαστος. Μάθε μπαλίτσα που λέγε κι ο Κυρ Νίκος ο σχ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©