Πέμπτη 30.05.2024,  

Εντελώς ανίκανος να προστατεύσει την περιουσία του δήμου

Δημοσιεύτηκε στις 16/08/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  82 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Μέσα στον Ιούλιο πήρα μια εβδομάδα άδεια, Δευτέρα με Κυριακή. Το μεσημέρι της Παρασκευής, με ειδοποιούν ότι ο συναγερμός στο σπίτι της Αθήνας κτυπάει. Δέκα λεπτά αργότερα, η αστυνομία ήταν στο σπίτι μου, όπου βρήκε, μεν, την κλειδαριά παραβιασμένη, αλλά τίποτε άλλο δεν έλειπε, αφού ο συναγερμός άρχισε να κτυπά, δόθηκε σήμα και οι διαρρήκτες γλίτωσαν τη σύλληψη στο παρά ένα, χωρίς να έχω καμιά άλλη απώλεια στο σπίτι, εκτός όπως είπα από την κλειδαριά.

 

Αυτό που κάνω εγώ στο σπίτι μου, και πολλοί από εσάς στα δικά σας σπίτια, ο δήμος της διοίκησης Βασιλόπουλου, δεν μπήκε στον κόπο να το κάνει για τα δημοτικά κτήρια, στα οποία τουλάχιστον φυλάσσονται πολύτιμα ενθύμια του δήμου αλλά και υλικοτεχνική υποδομή.

 

*****

Έτσι σήμερα το μεσημέρι ενημερωθήκαμε με Δελτίο Τύπου του δήμου, ότι, λέει, «σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε η παραβίαση της εισόδου του κτιρίου όπου στεγάζεται το Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας επί της οδού Ν. Τρυπιά 45 καθώς και της κεντρικής πόρτας του πρώτου ορόφου και της προθήκης, όπου εκλάπησαν το ηχητικό σύστημα συνολικής αξίας 4.000,00 ευρώ καθώς και πέντε κασετίνες μεταλλίων ανυπολόγιστης ιστορικής και συναισθηματικής αξίας.

 

Το συμβάν καταγγέλθηκε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας από τον Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών  Θεόδωρο Μανωλεδάκη και υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων».

*****

 

Μάλιστα. Αυτή είναι η δυνατότητα της διοίκησης Βασιλόπουλου: όχι να προστατεύει τα κειμήλια «ανυπολόγιστης ιστορικής και συναισθηματικής αξίας», όχι να προστατεύει τα ηχητικά συστήματα που πληρώσαμε εμείς οι δημότες, αλλά να έχει ξέφραγα αμπέλια τα δημοτικά κτήρια και απλώς... να μας ενημερώνει μετά για τις κλοπές και τις απώλειες.

 

Μαθαίνω, μάλιστα, ότι στελέχη της διοίκησης αλλά και της αντιπολίτευσης επιχειρούν να βρουν στο τηλέφωνο τον δήμαρχο που κάνει διακοπές, αλλά αυτό είναι αδύνατο! 

 

Αυτό που έχουν κάνει τα περισσότερα σπίτια τα οποία θεωρούν ότι κινδυνεύουν από τους διαρρήκτες, δηλαδή να βάλουν ένα σύστημα συναγερμού που να χτυπάει στην αστυνομία, οι Κλουζό της διοίκησης Βασιλόπουλου δεν σκέφτηκαν να το κάνουν. Αλλά, τι λέω: Κατάφεραν να έχουν πλακωθεί ΚΑΙ με την αστυνομία, καθώς θεωρούν ότι, λέει, «δεν τους προστατεύει επαρκώς» από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Καταλάβατε, δηλαδή: Τσάτσοι του Μελισσανίδη κι οι αστυνομικοί –εκτός φυσικά από εκείνους που φυλάνε τον Άρη Βασιλόπουλο, για να μη δεχθεί άλλες επιθέσεις όπως αυτές που... ΔΕΝ έχει δεχτεί.

 

Πλακωμένοι και με την αστυνομία οι απίθανοι τύποι που βρέθηκαν στη δημοτική μας Αρχή, δεν μπήκε στο μυαλό τους η δυνατότητα να βάλουν συστήματα συναγερμού στα δημοτικά μας κτήρια, τουλάχιστον σε εκείνα που έχουν πολύτιμα αντικείμενα και υποδομές όπως της μικροφωνικής εγκατάστασης.

 

Ωστόσο, ρωτάμε τη δημοτική Αρχή:

 

- Έχετε ψηφίσει στο δημοτικό συμβούλιο κονδύλια για φύλαξη και προστασία των δημοτικών κτηρίων; Πόσα χρήματα; Τι έχουν γίνει αυτές οι αποφάσεις;

 

- Γιατί δεν έχετε βάλει συστήματα συναγερμού στο Πνευματικό κέντρο, στο ΠΠΙΕΔ, στο δημαρχείο;

 

- Γιατί εκτός από συστήματα συναγερμού δεν έχετε εγκαταστήσει και συστήματα παρακολούθησης των χώρων αυτών, ώστε τυχόν διαρρήκτες να εμφανίζονται στις οθόνες, όπως κάνουν πολλές δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες και να γίνεται η σύλληψή τους ευκολότερη;

 

- Πώς γίνεται η μικροφωνική εγκατάσταση που εκλάπη να αξίζει 4.000 όταν δίνετε απευθείας αναθέσεις για ηχητικές καλύψεις των περισσοτέρων δημοτικών εκδηλώσεων;

 

Οι Κλουζό της δημοτικής Αρχής, αντί να προστατεύσουν την περιουσία του δήμου, μάς έστειλαν φωτογραφίες να... ενημερωθούμε από ποιο ακριβώς ντουλάπι πήραν οι διαρρήκτες τα πολύτιμα αντικείμενα! Έλα Χριστέ και Παναγία...

 

Αν είχατε απορία πώς είναι η πόρτα του Πνευματικού Κέντρου της Φιλαδέλφειας παραβιασμένη, να, τώρα, με αυτή τη φωτογραφία που μας έστειλε ο δήμος, σας λύθηκαν οι απορίες... Για τη διαφύλαξη της περιουσίας του δήμου, μην τους ρωτάτε, δεν μπορούν τα παιδιά. Αλλά για να μας δείξουν πώς ακριβώς είναι η παραβιασμένη πόρτα, μια χαρά τα κατάφεραν...

*****

 

Μια δημοτική Αρχή ΑΝΙΚΑΝΗ για όλα, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ανίκανη να φυλάξει και να προστατεύσει αντικείμενα ιστορικής και συναισθηματικής αξίας για την πόλη μας, αλλά και μηχανήματα που έχουμε αγοράσει με τα ωραία μας λεφτά εμείς, οι δημότες.

 

Αυτή είναι η διοίκηση Βασιλόπουλου. Μια ανίκανη ομάδα ιδεοληπτικών, που ρίχνει όλο και πιο χαμηλά το πολιτισμικό, ιστορικό και πολιτικό φορτίο αυτής εδώ της πόλης. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Γράψτε την άποψή σας

Κάτοικος Ν.Φ (16/08/2017 21:27)

Λυπαμαι για το γεγονός. Αλλα εχω μάθει πως οταν ο αλλος θελει να κλέψει δεν παει να εχεις βαλει εσυ και ντοπερμαν εξω απο την πορτα.
Υ.Σ. Το ΠΠΙΕΔ εχει σύστημα συναγερμού

Διαμαντής Σεϊτανίδης (16/08/2017 21:40)

@21.27
Καλώς έχει, κατά τη γνώμη σας, σύστημα συναγερμού το ΠΠΙΕΔ ή είναι πεταμένα λεφτά αφού "δεν πα να έχεις βάλει και ντόπερμαν έξω από την πόρτα" η ληστεία θα γίνει; τι λέτε;

George (16/08/2017 21:59)

Ανίκανος και σε αυτό όπως και σε όλα τα υπόλοιπα. Α ξέχασα. Για να μην τον αδικούμε έχει ταλέντο κι επιτυχία στις απευθείας αναθέσεις.

τα παραλέτε (16/08/2017 23:23)

Χεσ**ή*αμε για τα κειμήλια και για τους συναγερμούς.
Το μισθουλάκι να πέφτει και άγιος ο Θεός.

Μήπως θα ξαναδούμε τέτοια μεγαλεία και αύριο?

Έτσι θα αρχίζει η επόμενη ανακοίνωση των κατσαπλιάδων.

Κάτοικος Ν.Φ (17/08/2017 00:39)

Κυριε Διαμαντή προς θεου δεν ειπα οτι ειναι κακό να υπαρχει σύστημα συναγερμού.
Απλά ολα αυτα αποτελούν αποτρεπτικους παράγοντες και μόνο.
Ανέφερα οτι εχει σύστημα το ΠΠΙΕΔ γιατι το εχω δει με τα ματια μου και επειδη αναφέρατε οτι το ΠΠΙΕΔ δεν έχει. Αυτο που πρέπει να μας ανησυχεί είναι οτι επιλεξαβε 15 Αύγουστο να χτυπήσουν κατι που δείχνει οτι το ειχαν προσχεδιασμένο το πράγμα.
Γιατι η Νικολαου Τρυπια είναι πλεον απο τους πιο πολυσυχναστους δρομους με καταστήματα που ειναι πάντα γεμάτα.

Chris (17/08/2017 01:50)

Δεν του έχω και μεγάλη συμπάθεια εδώ που τα λέμε αλλά να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και νά ρωτήσω..υπήρχε συναγερμός επί προηγούμενων δημοτικών αρχών;

Διαμαντής (17/08/2017 03:05)

01.50
Όχι, αλλά τους προηγούμενους τους αλλάξαμε ως ανεπαρκείς. Καλομελέτα, Chris...

αγραμματος (17/08/2017 07:20)

Τουλάχιστον θα βλέπαμε το φορτηγό που μετέφερε την ηχο- συσκευή !!!!!!! η τη μηχανή !!!!
Ανωριμότητα, ανευθυνότητα, προχειρότητα

Nick (17/08/2017 10:42)

Γραμμένο έχει ο Αρούλης και το δήμο και τα περιουσιακά του στοιχεία. Ας γίνουν στάχτη όλα. Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκε ήταν το γήπεδο. Απέτυχε και τώρα θα περιφέρεται για 2 χρόνια σαν φάντασμα χωρίς σκοπό και αντικείμενο.

Αμάν πχιά! Ολο αντιπολίτευση κάνετε. (17/08/2017 10:49)

Η μικροφωνική του Πνευματικού, κάλυπτε τον συγκεκριμένο χώρο που είναι κλειστός.
Οι άλλες που νοικιάστηκαν ήταν για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της προάσπισης της δημοκρατίας με τους χιλιάδες φιλαδελφειώτες που κατέβηκαν στους δρόμους μετά την πρόσκληση του ηγέτη μας ΑρηΜαδούρο.

Anonymous (17/08/2017 10:56)

μην τον ενοχλείτε, ο ανθρωπος μαλλον απολαμβανει το μηνα του μελιτος σε καποιο εξωτικο νησι. ποιος χε...... τώρα για την πολη που υπολειτουργει. εξυπηρετηση σε δημαρχεια και υπηρεσίες το απόλυτο μηδεν. και μετα τους ενοχλει η κριτικη. ρε μαυρο λεμε

Η μεγάλη του Συνασπισμού Σχολή (17/08/2017 12:38)

Νόμιζα ότι ο χειρότερος δήμαρχος ήταν ο Σταύρος ο Κόντος. Παιδί του Συνασπισμού άλλωστε κι αυτός. Αλλά ο σημερινός τον ξεπέρασε κατά πολύ.

Ιφιγένεια (17/08/2017 12:49)

Κράτει λίγο κε. ΣεΪτανίδη καο όλοι εσείς οι ΄΄ντούροι΄΄ της στείρας αντιπολίτευσης !!! Ελάτε να μιλήσουμε, εάν μπορείτε ή σας μένει λίγο χρόνος, απο τα ΄΄μικροαστικά΄΄, ΄΄επαναστατικά΄΄ ιδεοληπτικά σας όνειρα που καλλιεργείτε μέρα - νύκτα, μπροστά στον υπολογιστή σας, νομίζοντας ότι σας ακούει κανείς !!!!!
Εμπρός λοιπόν βάζω εγώ το θέμα.
ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ???????

Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/08/2017 13:17)

@12.49

Πρώτον, θα πω ότι σας αντιμετωπίζω με επιείκια, καθώς σιτίζεστε από το δήμο- όπως η ίδια έχετε παραδεχθεί- άρα έχετε ομολογημένα συμφέροντα από την παραμονή αυτής της ανίκανης ομάδας στη διοίκησή του. Πάμε σε αυτό που ρωτάτε: Εγώ θέτω ερωτήματα στη διοίκηση επί μήνες, και καμία απάντηση δεν παίρνω. Εσείς, που προτείνετε διάλογο, το βρίσκετε σωστό; Πώς το χαρακτηρίζετε αυτό, το να ρωτάει ένα Μέσο Ενημέρωσης κι ο δήμος να αδιαφορεί και να περιφρονεί τους αναγνώστες αυτού του Μέσου που ζητούν απαντήσεις; Περιμένω την απάντησή σας και αμέσως μετά θα απαντήσω στο ερώτημά σας.

Ιφιγένεια (17/08/2017 14:02)

κε. Σεϊτανίδη λέτε ΨΕΜΑΤΑ, καθώς και διάφοροι άλλοι καί σας καλώ να ανακαλέσετε για την πρώτη παράγραφο του σχόλιου σας.
Αυτό επι της αρχής και μετα θα έχουμε συνέχεια στο θέμα μας.
Ελπίζω να ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, αλλιώς θα βρεθείτε προ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ !!!!!!!

@Ιφιγένεια (17/08/2017 14:26)

Στο επίπεδο της απευθείας ανάθεσης άχρηστων έργων σε κολλητούς είμαστε ως δήμος πάρα πολύ μπροστά.

Ιφιγένεια (17/08/2017 14:30)

ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ!!!!!!!
ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ !!!!!
υποσ. Για τα άλλα ΄΄φιδάκια΄΄ που το έχουν βγάλει το συμπέρασμα δεν ασχολούμε μαζί τους, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ κε. ΣΕϊΤΑΝΙΔΗ, ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ !!!!!!

@Ιφιγένεια (17/08/2017 12:49) (17/08/2017 14:38)

Όσο υπερασπίζεσαι χωρίς κανένα επιχείρημα όπως πάντα αυτό το έκτρωμα τόσο μεγαλώνεις την οργή του κόσμου.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/08/2017 16:27)

@14.30
Είστε σε προφανή σύγχιση. Εσείς το γράψετε σε σχολιό σας σε άλλη ανάρτηση, λίγο ενδιαφέρει αν εννοείτε τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Δύναμη Πολιτών. Κι αλλάξτε αμέσως ύφος, εδώ δεν είναι ΚΟΒΑ και δεν περνάνε οι τσαμπουκάδες της πεντάρας. Είστε κατά δήλωση σας ευνοημένη από τη σημερινή κατάσταση κι ευλόγως πολλοί συμπεραίνουμε ότι οι απόψεις σας περνούν από το πορτοφόλι σας.

Αν δεν θυμάστε τι γράφετε στα σχόλια σας, να αποφεύγετε τους σχολιασμούς.

@Ιφιγένεια (17/08/2017 14:30) (17/08/2017 17:51)

Εμείς είμαστε φιδάκια; Κι εσύ που διορίστηκες και γλύφεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τι είσαι; Σιχαμάρα και αηδία προκαλούν τα άτομα σαν εσένα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/08/2017 18:48)

@αδημοσίευτη
Γράφετε με ψευδώνυμο και υβρίζετε κάποιον που γράφει και σχολιάζει επώνυμα. Κάνετε ότι ξεχνάτε πως ΕΣΕΙΣ Η ΙΔΙΑ παραδεχθήκατε σε σχόλιό σας ότι διοριστήκατε. Κι έχετε απαίτηση να ξεχάσουμε τις παραδοχές σας και να δημοσιεύσουμε τις ύβρεις σας.

Το λόγο έχει πλέον ο ψυχίατρος. Εμείς εδώ δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Ρε την Ιφιγενεια (17/08/2017 19:48)

Παντα πρώτη στον αγώνα της υπεράσπισης. Άστη να κανει μήνυση Διαμαντη να διαπιστώσουμε
Το αληθινό της ονοματεπώνυμο και μα τσεκάρουμε αν παίζει κάποια άλλη σχέση με το Δήμο (συγγένεια, απευθείας αναθέσεις κλπ)

dybala (17/08/2017 21:51)

@Ιφιγένεια

Ξεχωρίζω μερικές από τις... ομορφιές που ξέρασες:

«φιδάκια»
«σας καλώ να ανακαλέσετε»
«θα έχουμε συνέχεια στο θέμα μας»
«θα βρεθείτε προ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ !!!!!!!»
«ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ !!!!!!»

Να σε χαίρονται! Γράφε όσο συχνότερα μπορείς. Κάθε φορά που σχολιάζεις ο Ρούλης χάνει 0,5%

Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι!!! (17/08/2017 23:46)

@Ιφιγένεια Βγάλανε γλώσσα και τα ΦΕΚόσιτα δουλικά του ρημαδούρο τσέπης.

τα παραλέτε (18/08/2017 01:05)

@ Ιφιγένεια (17/08/2017 14:02)

"...Ελπίζω να ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, αλλιώς θα βρεθείτε προ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ !!!!!!!...

ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ???????"

Αυτό λέγεται ΘΡΑΣΟΣ.
Τα στρείδια βγήκαν στα κλαριά και απειλούν κιόλας.

Στον πάτο της βρώμας είμαστε, αφού ρωτάς.
Θα φτάσουμε στο σημείο, η Δημαρχία επί Γαϊτανά να κριθεί καλύτερη από αυτή των βλημάτων.
Κάδους δεν έχεις στον δρόμο σου κοπέλα μου?
Βρε μήπως είσαι και τυφλή, και έχεις χάσει και την αίσθηση της όσφρησης?

Δε θυμάσαι που μας δήλωσες έτσι ξεδιάντροπα ότι σου βρήκαν δουλειά και από τότε εδώ μέσα τους γλύφεις παντόκορφα?

Ιφιγένεια (18/08/2017 09:51)

@Πρός ΟΛΑ τα ΄΄φιδάκια΄΄ των ΄΄σοφιστικέ΄΄ συνάξεων της πλατείας !!!
΄΄Εστιψα΄΄ το λίγο μυαλό που έχω στο ΄΄τσερβέλο΄΄ μου για να απαντήσω σε όλες αυτές τις ΄΄φιλοσομπουρδολογίες΄΄ και τις λάσπης που ΄΄γράφετε΄΄, μα δεν μπόρεσα να βρώ κάτι του ΄΄υψηλού επιπάδου σας, γι' αυτό ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑ μια φράση του Μπέρτολτ Μπρέχτ.
Αραγε η βλακεία [ανοησία] οδηγεί στην κακία ή η κακία οδηγεί στην βλακεία [ανοησία] ?????
Ελπίζω να μη ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ και αυτό ώς ΄΄υβριστικό΄΄ κε. ΣεΪτανίδη ????
Καλή σας μέρα.
υποσ. Περιμένω να δημοσιεύσετε ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙΤΑΙ ότι έχω ΄΄γράψει΄΄, αλλιώς ισχύει ακόμη
ότι είστε ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ !!!!

Διαμαντής (18/08/2017 10:21)

Το ερώτημα να το απευθύνετε στον εαυτό σας

Anonymous (18/08/2017 10:29)

Το σχόλιο της "Ιφιγένεις" στο παρακάτω άρθρο, με τίτλο "Ιφιγενεια (07/07/2017 12:44)"

http://www.e-alitheia.gr/pub/23808/sta-7-5-ekat-to-kostos-metaforas-toy-stathmou-aporrimmatwn

".....Απο 1/9/2016 και μεχρι σημερα εργαζομαι καθαριστρια σε σχολειο . Αυτα εκανε μεχρι σημερα για μενα αυτη η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!"

Ελα γιατί κούρασες

Και εδώ (18/08/2017 10:36)

στο παρακάτω άρθρο λειτουργεί και ως υπεύθυνη γραφείου τύπου. Τίτλος σχολίου "Ιφιγένεια (20/07/2017 17:27)"

http://www.e-alitheia.gr/pub/23829/buldozes-kai-meletes-alwnizon-ston-podonifth-kai-o-basilopoulos-den-exei-parei-xampari

"Σας επισημαίνω οτι δεν μπορείτε, να στήσετε κανένα θέμα, για τον ΄΄ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ΄΄ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ, ΠΟΛΥ ΓΡΉΓΟΡΑ ΘΑ ΠΆΡΕΤΕ ΟΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ."

Κρύβεσαι που κρύβεσαι κάντο καλά

Ανώνυμος (18/08/2017 11:05)

@09:51 Κόψτο βρε κοπέλα μου το πιοτί. Αφού δεν το αντέχεις. Είναι κρίμα.

@Ιφιγένεια 09:51 (18/08/2017 11:26)

Πάλι απάντηση με γελοίες ατάκες χωρίς κανένα επιχείρημα που να δικαιολογεί το μαύρο χάλι της πόλης. Να σε χαίρεται ο Αρούλης σου. Θα έπρεπε όμως να βάλει κάποιον με λίγο μυαλό και κρίση να τον υπερασπίζεται γιατί εσύ τον οδηγείς κατευθείαν στον γκρεμό.

Ιφιγένεια (18/08/2017 11:45)

@κε ΣεΪτανίδη.
Επειδή δεν έχω μάθει να φυγομαχό, σας ΑΠΑΝΤΩ ευθέως που λένε και στο χωριό μου,στο ΕΡΩΤΗΜΑ που θέσατε για την στάση της Δημοτικής Αρχής, απέναντη στα ερωτήματα που βάζετε και εκείνη ΑΡΝΕΙΤΑΙ να απαντήσει.
ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
υποσ. Περιμένω ακόμη της απαντήσεις περί Δημόσιου υπαλλήλου, σιτιζόμενη απο τον ΔΉΜΟ κ.λ.π που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι έγραψα εγώ ή ποτέ παραδέχτηκα !!!!!
Η παραδοχή λάθους συνιστά μεγαλείο ΑΝΔΡΟΣ !!!!!!

Δημότης (18/08/2017 11:46)

Μιας και σ' αρέσει ο Μπρεχτ, σου αφιερώνω αυτό:
«Για τους σεισμούς που μέλλονται να 'ρθούν».
Ελπίζω να σε προβληματίσει.

Φιδάκι? Χμμμ... Μπορεί. Σκουλήκι ΠΟΤΕ όμως ! (18/08/2017 12:08)

Μπορεί να μην κατάφερα ποτέ να έχω σταθερό εισόδημα, καθώς επέλεξα να εργαστώ στον ιδιωτικό τομέα, είτε ως εργαζόμενος είτε ως (σχεδόν αυτοαπασχολούμενος-onemanshow "επιχειρηματίας") αλλά ευτυχώς ΣΚΟΥΛΗΚΙ δεν έγινα ΠΟΤΕ για να είμαι απλά σ' ένα μισθολόγιο χωρίς έργο και να αναγκάζομαι να βγάζω υποχρεώσεις σε όποιους με "βόλεψαν κάπου".
Πιο δουλικό πεθαίνεις, όταν υποχρεώνεσαι να γράφεις άστοχα και άσχετα σχόλια που αμφιβάλω αν τα πιστεύεις κι εσύ η ίδια, όταν αναρωτιέσαι ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. Εδώ ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε και θα συγκρίνουμε και θα κρίνουμε και πες και στ' αφεντικά σου να πίνουν βαλεριάνα από Σεπτέμβρη που θα γυρίσουν απ' τις διακοπάρες τους.
Και συνέχισε να γράφεις. Ούτε υποψήφιους δεν θα βρει ο δικός σου το 19'.

@01:05 (18/08/2017 12:24)

"Θα φτάσουμε στο σημείο, η Δημαρχία επί Γαϊτανά να κριθεί καλύτερη".

Μα ήδη έχει κριθεί καλύτερη γιατί στο κάτω της γραφής η χήρα δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο όπως -υποτίθεται- είναι ο Ρούλης. Τα όποια λάθη και παραλείψεις της έχουν το ακαταλόγιστο σε μεγάλο βαθμό.

@Ιφιγένεια (18/08/2017 09:51) (18/08/2017 12:36)

"είστε ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ !!!!"
Να είσαι σίγουρη ότι αυτό δεν θα μείνει έτσι. Μάζευε λεφτά. Θα σου χρειαστούν.

Προς Ιφιγένεια (18/08/2017 13:48)

Διάβασε το σχόλιο σου στο παρακάτω άρθρο και επιτέλους ξεφορτώσου μας

http://www.e-alitheia.gr/pub/23808/sta-7-5-ekat-to-kostos-metaforas-toy-stathmou-aporrimmatwn

".....Απο 1/9/2016 και μεχρι σημερα εργαζομαι καθαριστρια σε σχολειο . Αυτα εκανε μεχρι σημερα για μενα αυτη η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!"

Και αν μπορεις (18/08/2017 14:03)

καθώς θα μας ξεφορτώνεσαι πάρε και τον Ρούλη μαζί σου

Ιφιγένεια (18/08/2017 14:12)

@ Αγαπητοί φίλοι, φιδάκια [Σκουλήκι συ είπας] κ.λ.π.- κ.λ.π.
Σας ΄΄δηλώνω΄΄ απερίφραστα ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑΣ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ και έχετε μπερδέψει τα ΄΄ψάρια με τα φύκια΄΄ !!!!!
@Ιφιγένεια. Τσάμπα μαγκιές !!!!!ς και ΄΄σοφιστικέ΄΄ απειλές δεν περνάνε!!!!
@Δημότης. Καλό το σχόλιο σου, αλλά για ποιές ΄΄φορτούνες΄΄ μιλάς ????
@Ανώνυμος. ΄΄Θου φυλακή το στόματι μου΄΄ !!!!

@Ιφιγένεια (18/08/2017 14:12) (18/08/2017 15:17)

Με ψάρια και φύκια δεν υπερασπίζεσαι ούτε τον Αρούλη ούτε τον εαυτό σου. Συνεχίστε έτσι μέχρι το 19 και θα πέσει πολύ γέλιο.

Δικαστής Ντεγιάννης (18/08/2017 15:32)

@ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

Αν μου επιτρέπεις σαν "Δικαστικός" που είμαι και έχουν δει πολλά τα μάτια μου.

Εντάξει, ήσουν σε ανάγκη εξεύρεσης εργασίας, όπως είναι και χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας.
Σου προσφέρθηκε μια δουλειά, έξω βέβαια από τις "διαδικασίες".
Δε φαντάζομαι ότι πήρες τη θέση με κάποιον διαγωνισμό.
Και οι υπόλοιποι άνεργοι θα ήθελαν να τους προσφερθεί μια εργασία, αλλά δεν έχουν τις διασυνδέσεις που έχεις εσύ με την παρούσα εξουσία.

Σου προσφέρθηκε μια εργασία, που ειρήσθω εν παρόδω, η Πολιτεία υποχρεούται να εξασφαλίζει αυτήν σε όλους τους πολίτες και στην παρουσίασαν σαν χάρη, ενώ είναι υποχρέωσή τους να εξασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες για την λειτουργία της Οικονομίας.

Από αυτό το σημείο (της αδήριτης ανάγκης σου), μέχρι να τους έχεις και υποχρέωση να τους εξυμνείς, ε, αυτό απέχει παρασάγγας.

Παίρνω το θάρρος λοιπόν να σου δώσω μια συμβουλή...
Μη ξεφτιλίζεσαι σε πουλημένα ανθρωπάρια για πράγματα που δικαιούσαι σαν πολίτις αυτής της χώρας.

@Ιφιγενεια (18/08/2017 16:45)

Τώρα που αποδείχτηκε οτι εισαι δημόσια υπάλληλος, δηλαδή καθαρίστρια σε σχολείο, τοποθετημένη απο την κυβέρνηση θα μας πεις τι πίνεις;

Τελειώνει ο χρόνος σας... (18/08/2017 18:45)

Το 19 θα καθαρίσει η πόλη από τα απόβλητα και τη βρωμιά και στους δρόμους και σε επίπεδο διοίκησης του Δήμου.

Ο δήμος (19/08/2017 03:03)

με την οικονομία που έχει κάνει σύμφωνα με τον Πολίτη έχει απόθεμα 6,5 εκατομμύρια επειδή έχει κάνει σωστή διαχείριση, αν και θα δούμε στο τέλος της θητείας τη λυπητερή και έβαψε και το Πνευματικό. Δεν γνωρίζω αν το έβαψε από μέσα, μάλλον μέσα έξω. Αν έβαζε και ένα συναγερμό τι θα πάθαινε; Εκεί εντοπίζεται η ανεπάρκεια.

Ιφιγένεια (19/08/2017 10:38)

@Δικαστής Ντεγιάννης !!!
@Ιφιγένεια !!! κ.λ.π
Λοιπόν για ψαχτείτε, γιατί μου φαίνεται οτι κάπου είστε μπερδεμένοι !!!!!
Εχετε πάθει τέτοια σύγχυση που ακόμα και τώρα βρίσκεστε σε διαρκή ΄΄βέρτιγκο΄΄΄!!!
Κάποια άλλη, κάποιον άλλον έχετε στη φαντασία σας και γράφετε διαρκώς αλλοπρόσαλλα και εκτίθεστε !!!!!
Καλή σας μερα.
υποσ. Δεν είμαι Δημόσιος υπάλληλος-καθαρίστρια και γενικώς αυτά που υβριστικά υπονοείτε και γράφετε!!!
@Ιφιγένεια. Για σένα ρε τσάμπα μάγκα που ρωτάς τι πίνω, σου λέω πάντως οχι απο τα ΄΄δικά΄΄σου,γκέγκε ?

Κυνηγός βολεμένων (19/08/2017 12:07)

Καλά εσείς οι αριστεροί λέτε ότι γουστάρετε και με την ίδια ευκολία αρνείστε ότι τα έχετε πει. Εγώ πάντως ποτέ δεν πίστεψα τα λόγια της Ιφιγένειας περί διορισμού σαν καθαρίστρια. Το άτομο πρέπει να έχει βολευτεί σε κάποια πολύ ανώτερη και ξεκούραστη θέση. Γι αυτό και η υποχρέωση που αισθάνεται προς αυτούς που τη διόρισαν.

@ Ιφιγένεια (19/08/2017 10:38) (19/08/2017 12:22)

Σας συμβουλεύω αγαπητά τρολάκια της κακιάς ώρας να μην γράφετε όλοι με το ίδιο ψευδώνυμο ή τουλάχιστον να συνεννοείστε πρώτα μεταξύ σας. Ούτε ένα τρολ προφίλ δεν μπορείτε να διαχειριστείτε και μου το παίζετε και δημοτικοί άρχοντες.

@10.38 (19/08/2017 16:02)

Απο το δικό μου αποκλείεται να πίνεις γιατι κάποια στιγμή θα συ ερχόσουν κυρία "καθαρίστρια". Εσυ γράφεις και μετα ξεχνάς, μόνιμα εισαι μαλλον σε νιρβάνα για αυτό και σε ρωτάω. Ειναι τόσο καλο η σε πιάνει τόσο πολυ;

Μαλλον (19/08/2017 16:10)

Η τρολοιφιγενεια είτε είχε ξεχάσει τι είχε γράψει είτε ήλπιζε να εχουμε ξεχάσει εμείς. Σε κάθε περίπτωση επειδη δεν τη βόλευε πλέον το αφήγημα της άνεργης μάνας καθαρίστριας σε σχολείο, αποφάσισε να αλλάξει ρόλο. Μπορεί ας πούμε να το παίξει ταξιθέτρια στο θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται ατο Δημαρχείο. Μιλαμε οι άνθρωποι ειναι πιο αστείοι και πιο γκαφατζηδες και απο τον μιστερ Μπιν.

Ιφιγένεια (19/08/2017 17:52)

@ Ιφιγένεια. Εντάξει ΄΄μάγκες΄΄ μου, μας πιάσατε στα πράσα !!!!!! ΟΛΑ τα καταλαβαίνετε, ΟΛΑ τα ΄΄μαχαιρώνετε΄΄ !!!!
@Εσυ κυνηγέ, ΠΡΟΣΕΧΕ μη σου ξεφύγει καμμια ΄΄μπεκάτσα΄΄ !!!!!
Τ Ε Λ Ο Σ. Πάμε για πιο ΣΟΒΑΡΑ !!!!!!

ανωνύμ (19/08/2017 18:26)

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/08/soviet-story.html

Διαμαντή αν βάλεις στην σελίδα σου αυτό το ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ, τότε θα τα κάνεις όλα τα Κομμουνιστάκια να παραμιλάνε.
Θα τα αποτελειώσεις.

Αυτό στο στέλνω με την ευκαιρία, που ο Κοντονής κατηγόρησε τους Εσθονούς για αντικομμουνισμό.
Ποιός, ο Κοντονής!!

Ινφογνώμων (22/08/2017 02:26)

Ποιος Κοντονής, ποιοι ιστορικοί, ποιοι πολιτικοί και άλλοι άσχετοι... Εδώ μιλά ο Καλεντερίδης, ο μέγας πολιτικός και στρατιωτικός αναλυτής, ο άνθρωπος της ΕΥΠ που έφαγε την Τουρκία με το κουτάλι, ο αξιωματικός που συνέδεσε το όνομά του με την παράδοση του Οτσαλάν, ο εξ απορρήτων του Μελισσανίδη. Κάτι τέτοιους γνήσιους ιστορικούς θα έχουν κι εκεί στο Ταλίν για να μιλήσουν για τα εγκλήματα του κομμουνισμού. Δεξιοί και πράχτορες όλου του κόσμου ενωθείτε!

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (22/08/2017 12:38)

Τεράστιος πράκτορας ασφαλείας ο Καλεντερίδης. Το "πρόσωπο" είχε μπει σε διαφορετικό αυτοκίνητο από εκείνον και παραδόθηκε στους Τούρκους. Και εξακολουθούν να τον ακούνε.
Δεν φταίει αυτός. Φταίει το PKK που δεν βγαίνει να πει την αλήθεια.
Οι πιο σοβαροί πράκτορες στον κόσμο είτε γυρνάνε στα χωριά τους και κανείς δεν ξέρει τι δουλειά έκαναν είτε ζούνε σε άλλες χώρες με διαφορετικά ονόματα.
Μόνο στην Ελλάδα τα μέλη της ΕΥΠ βγαίνουν στα κανάλια και κάνουν αναλύσεις.
Όπως εκείνος που έβγαινε και έκανε ανάλυση για την 17Ν. Ένας τέτοιος είναι και αυτός.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (22/08/2017 12:39)

Ποιος σας είπε ότι ο Βασιλόπουλος θέλει να προστατέψει την περιουσία του δήμου;

@Ινφογνώμων (22/08/2017 18:16)

Αριστεροφασίστα γνωρίζουμε πολύ καλά τα εγκλήματα του κομμουνισμού για τα οποία είσαστε υπερήφανοι.

ανωνύμ (22/08/2017 20:31)

@ Ινφογνώμων (22/08/2017 02:26)
Το ότι το Ντοκυμαντέρ το παρουσίασε η ΕΡΤ δεν σε ενοχλεί βλέπω.
Ο Καλεντερίδης σε μάρανε.
Για το θέμα που αφηγείται η ταινία θα μας πεις κάτι?
Για τα εγκλήματα κατά Πολωνών έχεις ακούσει τίποτα?
Το ότι από τα Δυτικά έμπαιναν στην Πολωνία οι χιτλερικοί και από τα Ανατολικά έμπαιναν οι Ρώσσοι, μούγκα?
Για την δολοφονία των Πολωνών αξιωματικών στο Κατίν, μούγκα και εκεί?

Οι ίδιοι είσαστε και οι ναζί και οι σταλινικοί, με τον ίδιο τρόπο δολοφονούσατε όσους δεν σας άρεσε η κοψιά τους.

Περί του (τιτανομεγιστοτεράστιου) Κοντονή (22/08/2017 23:13)

Η ακριβής δήλωση του (τιτανομεγιστοτεράστιου) Κοντονή είναι η εξής:

«Αν και δικαίως έχει κατηγορηθεί εκείνο το μοντέλο του κομμουνισμού που παρήγαγε αυταρχικό μοντέλο διακυβέρνησης που παρήγαγε εγκλήματα, ο κομμουνισμός ως ιδεολογία δεν έχει παράξει μόνο αυτό το φαινόμενο».

Δηλαδή, ο (τιτανομεγιστοτεράστιος) Κοντονής ομολογεί ότι ο κομμουνισμός «παρήγαγε αυταρχικό μοντέλο διακυβέρνησης που παρήγαγε εγκλήματα».

Τότε γιατί δεν είναι ναζισμός και σε τι διαφέρει ;;;

Ινφογνώμων (23/08/2017 11:20)

Έλα βγείτε όλα τα φασιστάκια στον αφρό. Πέστε μας τα εγκλήματα των κομμουνιστών στην Ελλάδα. Από πού τα κάνανε, από το εκτελεστικό απόσπασμα που τους στείλανε οι παππούδες σας, ή από τις εξορίες; Εγώ έχω να σας πω μερικά εγκλήματα κατά των κομμουνιστών από τους προγόνους των μητροτάκηδων, των αδώνιδων, των ράληδων, των έβερτ, των αβέρωφ, των καραμανλήδων, των σούρληδων, των μιχαλολιάκων κ.λπ.
Όσο και να χτυπιέστε η ιστορία έχει γραφτεί: οι κομμουνιστές έδωσαν το αίμα τους στα βουνά της Ελλάδας για να απελευθερωθεί η χώρα από τους ναζί και οι φίλοι σας οι "δημοκράτες" πολιτικοί και οι προύχοντες της εποχής είχαν μπει στο μισθολόγιο των ναζί κατακτητών, ή έκαναν... αντίσταση από το Κάιρο.
Στην Ελλάδα ο αντικομμουνισμός δεν πιάνει. Πηγαίνετε καμιά εκδρομή στο Ταλίν να βρείτε τους απόγονους των ναζί, ή στην Ουκρανία να σας πουν για τα εγκλήματα των κομμουνιστών.

@Ινφογνώμων (23/08/2017 22:11)

Σιχαμάρα και αηδία προκαλεί το είδος του ανθρωποειδούς που εκπροσωπείς. Επειδή έκαναν μεγαλύτερα α οι άλλοι τα δικά σας δεν υπάρχουν ε; Και όσοι τολμάνε να τα αναφέρουν ταυτίζονται με τους ναζί; Δεν είσαι απλά φασίστας. Είσαι ο ορισμός του φασίστα.

ανωνύμ (24/08/2017 00:41)

@ Ινφογνώμων (23/08/2017 11:20)

Εντάξει μας είπες το παραμυθάκι σου.
Πες μας τώρα και για τα εγκλήματα που αναφέρονται στο Ντοκυμαντέρ.
Το Ντοκυματέρ μιλάει για την Ουκρανία και την Πολωνία.
Γι' αυτά θα μας πεις ή δεν κάνατε τα εγκλήματα που αναφέρονται?

"...οι κομμουνιστές έδωσαν το αίμα τους στα βουνά της Ελλάδας για να απελευθερωθεί η χώρα από τους ναζί..."
Όχι πουλάκι μου, δεν πολέμησαν για την ελευθερία της Ελλάδας.
Για να μπούμε στις αποικίες της Ρωσσίας το έδωσαν το αίμα τους.
Δεν θα μας κάνεις και αντιστροφή της Ιστορίας.

Ο σύντροφος σας Τάκης Λαζαρίδης, που σας ξέρει πολύ καλά από πρώτο χέρι, γράφει σχετικά με εσάς...
"...Η τραγωδία μας, που είναι βέβαια και τραγωδία του Μπελογιάννη, συνίσταται στο ότι νομίζαμε ότι πολεμούσαμε για υψηλά ιδανικά, ενώ στην πραγματικότητα πολεμούσαμε και δίναμε τη ζωή μας για την προώθηση των στόχων της σοβιετικής εξωτερικής πολιτικής...."

Τέλος η ασυλία στην αριστερά.

Ανώνυμος (24/08/2017 11:02)

Δηλαδή εμένα που μου έχει πει ο παππούς μου οτι κοιμόταν στα νεκροταφεία όταν έσκαγαν αντάρτες στο χωριό να μην τον πιστέψω. Οτι βούταγαν παιδιά με το ζόρι για την αντίσταση και αν κάποιος αρνιόταν τον ξυλοκοπούσαν μέχρι θανάτου για παραδειγματισμό ή και τον θανάτωναν. Ψέμματα θα λέει ε; Ψέμματα και το σύμφωνο μη επίθεσης με ΣΝΟΦ - ΟΧΡΑΝΑ. Ολα ψέμματα. Ευτυχώς ζουν ακόμα κάποιοι λίγοι και μαθαίνουν και νεότεροι

Ανωνυμος (24/08/2017 12:20)

@00.41
Αναφερεσαι σε εναν "ανανηψαντα κομμουνιστη" ο οποιος ευθαρσως παραδεχεται οτι καποιο διαστημα της της ζωης του ηταν ηλιθιος και δεν καταλαβαινε τι γινεται γυρω του!
Αυτο το " διαστημα" εσυ κρινεις οτι ηταν παλια εγω λεω οτι ειναι τωρα!
Ειτε ετσι ειτε αλλιως ποιος δινει βαση σε αυτα που λεει ενας περιστασιακα (;) ηλιθιος;
Ενας αλλος ηλιθιος!!!!
Χαιρετε!

Ινφογνώμων (24/08/2017 16:04)

Καθυστερείς λίγο διαμαντή να ανεβάσεις τα σχόλια που σου τη λένε και ψάχνεις να βρεις απαντήσεις. Ό,τι πεις: στην ελλάδα δεν έκαναν αντίσταση οι κομμουνιστές, έκαναν οι ταγματασφαλίτες πρόγονοί σας.
Πέτα τη μπάλα στην Πολωνία κ.λπ. Δεν θα σου χαλάσω το όνειρο: εγώ σχολίασα τα περί εγκληματων του κομμουνισμού. Ο κομμουνισμός ως ιδεολογία δεν έχει κάνει κανένα έγκλημα. Οι κρατικές υποστάσεις που στήθηκαν στη βάση αυτής της ιδεολογίας, ό,τι κακό έκαναν είναι συγκεκριμένα πράγματα. Όποιος ταυτίζει το ναζισμό, που ως ιδεολογία είναι εγκληματική, με μια ιδεολογία που ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους να πραγματοποιήσουν το βήμα προς την απελευθέρωση από την εκμετάλλευση στρώνει το έδαφος για την αποδοχή και νομιμοποίηση του σύγχρονου ναζισμού.

Διαμαντής (24/08/2017 23:43)

@16.04
Δεν καθυστερώ να ανεβάσω σχόλια, απλώς δεν είμαι συνεχώς πάνω από την "Αλήθεια". Όσο για τα υπόλοιπα, για την ιδεολογία που δεν έκανε κανένα κακό (βρείτε πρώτα ποια είναι η ιδεολογία σας, γιατί εγώ βλέπω 10 νοματαίους και 50 απόψεις για το τι είναι κομμουνιστμός. Η πλάκα που κάναμε παλιαότερα με το ΚΚΕ μ-λ και το μ-λ ΚΚΕ είναι μια μόνο από τις πολλές. Και τέλος, μια ερώτηση: Πώς γίνεται, βρε παιδί μου, κι όλοι όσοι πήδησαν τους τοίχους των κομμουνιστικών χωρών, τους πήδησαν από μέσα προς τα έξω, και ΚΑΝΕΝΑΣ από έξω προς τα μέσα;

@ αριστερούς και δεξιούς χουλιγκάνους (25/08/2017 00:58)

Ζούμε στο 2017. Έχουμε φάει 4 μνημονιάρες. Οι 2 αριστερές. Το επίπεδο ζωής πάει συνεχώς προς τα κάτω. Καθίστε κι αναλωθείτε στην παρελθοντολογία και στους εμφύλιους. Γεμάτη η ελληνική ιστορία εμφύλιους. Τώρα τι κάνουμε είναι το θέμα. Καλή η ιστορία και χρήσιμη -δε λέω- αλλά την έχετε φετίχ εδώ μέσα ορισμένοι και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Έλεος! Τώρα τι γίνεται.

(στο μεταξύ όλα τα τελευταία σχόλια άκυρα και άκαιρα, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, στο θέμα της ανάρτησης. Αντμίν πάρε μπαλτά και κόβε. Σχόλια. Όχι κεφάλια.)

Να είστε αγαπημένοι. Να μην μαλώνετε. (25/08/2017 01:00)

Δεν βλέπετε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο;;;
Δεν παραδειγματίζεστε από την ειρηνική συνύπαρξη της αριστεράς με τη δεξιά;;;

Ανωνυμος (25/08/2017 20:53)

@23.43
Ε τωρα δεν ειναι επιχειρημα αυτο!
Ολη η προπαγανδα της Δυσης βασιζεται στο Αμερικανικο ονειρο του ευκολου πλουτισμου, του life style και της μονιμης διασκεδασης!
Βεβαια πουθενα δεν βγαινουν προς τα εξω τα τεραστια προβληματα που μαστιζουν τον δυτικο κοσμο και τον τροπο που επιβιωνει η μεγαλη πλειοψηφια!
Δεν ειναι τυχαιο που οι δημοσκοπισεις στην Ρωσια αλλαζουν και το ποσοστο που νοσταλγει το προηγουμενο πολιτικο συστημα διαρκως αυξανεται!
Οσο δε για αυτους που βγαινουν απο μεσα προς τα εξω εξακολουθουν να υπαρχουν μονο που τωρα δεν τους δεχονται οι δυτικες χωρες αν δεν εχουν προσκλησεις η δεν εχουν εξασφαλισει δουλεια σε αντιθεση με πριν που προπαγανδιζαν αυτη την εξοδο!

Ανωνυμος (25/08/2017 21:02)

@11.02
Σου εξηγησε ο παππους σου γιατι δεν ηθελε να πολεμησει τους κατακτητες;
Δεν το ενδιεφερε η απελευθερωση της πατριδας;
Ηταν καλα τοτε με τους Γερμανους για τον παππου σου;
Αποριες εχω!!!

Η θεωρία των άκρων είναι νούλα. (25/08/2017 21:46)

Ο κομμουνισμός έχει βάση του «Το Κεφάλαιο» του Μαρξ.
Ο ναζισμός έχει βάση του το «Ο Αγών μου» του Χίτλερ.

Τώρα το πως εξισώνονται αυτά τα δύο μάλλον ξεφεύγει από την σφαίρα της πολιτικής και ενδεχομένως να ανάγεται στην σφαίρα της ψυχιατρικής. Μόνο αρωστημένα μυαλά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αυτό το σύγχρονο αφήγημα της εξίσωσης αυτών των δύο, που επιχειρεί η ανύπαρκτη θεωρία-νεομυθοπλασία των άκρων.
Τι δεν καταλαβαίνετε επιτέλους ;

@Ανώνυμος (24/08/2017 11:02) (26/08/2017 05:57)

Για ρώτα και τον προ-προ παππου σου τι γνώμη έχει για τον Κολοκοτρώνη και τον Παπαφλέσσα για το τι έκαναν στους προσκυνημένους "Ελληνες".

@Ινφογνώμων (26/08/2017 08:32)

Δολοφόνοι είναι και οι κομμουνιστές όπως και οι ναζιστές. Οι ναζιστές όπως λες κι εσύ το παραδέχονται ιδεολογικά. Οι κομμουνιστές καταπιέζουν και δολοφονούν κάτω απο ένα μανδύα δήθεν λαικής κυριαρχίας. Αυτοί είναι ακόμα πιό επικίνδυνοι γιατί παραμυθιάζουν άτομα χαμηλής νοημοσύνης που ονειρεύονται παράδεισους όπως εσύ. Πέρα απο τα χιλιάδες εγκλήματά τους έχουν δώσει τη ζωή τους άνθρωποι μόνο και μόνο για να περάσουν τα σύνορα και να γλυτώσουν απο την κομμουνιστική κόλαση όπως πολύ σωστά επισημαίνει και ο Διαμαντής. Στο 2017 ζούμε και όλα αυτά είναι γνωστά και αποδεδειγμένα. Η βλακεία βέβαια παραμένει πάντα ανίκητη.

@(26/08/2017 05:57) (28/08/2017 20:47)

Ποιούς προσκυνημένους βρε βλάκα; Οποιος δεν ακολουθούσε την αντίσταση επειδή προσπαθούσε να ζήσει την οικογένεια τουτον πέρναγαν ξυράφι. Ληστευαν, βίαζαν και ποδοπατούσαν ολόκληρα χωριά. Αλλά ποιος να στα πεί αυτά; Ο παππούς σου που ξυράφιζε;

@21.46 (29/08/2017 00:36)

Όλα τα φασιστικά κινήματα σε κάποια δεδομένη στιγμή ήρθαν σε επαφή με τον σοσιαλισμό και επηρεάστηκαν από αυτόν. Το κόμμα του Χίτλερ είχε επισήμως την ονομασία «ΕθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ Γερμανικό Εργατικό Κόμμα». Ο Μουσολίνι ήταν κατεξοχήν θεμελιωτής σοσιαλιστικών νόμων. Ο Oswald Mosley, ιδρυτής της Βρετανικής Ένωσης Φασιστών διετέλεσε υπουργός εργασίας στην Αγγλία ενώ ο Jacques Doriot μπορεί αρχικά να υπήρξε κομμουνιστής ηγέτης στην Γαλλία, ενώ στην συνέχεια ίδρυσε μαζί με εθνικιστές το PPF (Parti Populaire Francais - φασιστικό και αντισημιτικό κόμμα) το οποίο ξεπήδησε μέσα από τον κομμουνιστικό πυρήνα του Saint - Denis.
Όπως βλέπεις, τα παραδείγματα πολλά και αποστομωτικά. Κάπου συναντιέστε και δεν εννοείτε να το παραδεχθείτε.

Ανωνυμος (29/08/2017 10:20)

@08.32
Μετα απο την αναγνωση του σχολιου σου, για το μονο που συμφωνω ειναι οτι εισαι ανικητος!

Ανωνυμος (29/08/2017 12:29)

@00.36
Αγαπητε τα εχετε μπερδεψει. Αλλο ο σοσιαλισμος και αλλο ο ναζισμος που αυτοαποκαλειται εθνικοσοσιαλισμος για να μην προκαλει !
Ο σοσιαλισμος εχει ως βαση του την ισοτητα και την κοινωνικη δικαιοσυνη για ολους και ο ναζισμος την υπεροχη της αρειας φυλης εις βαρος ολων των ανθρωπων που δεν "ανηκουν" σε αυτην και πρεπει να εξαφανιστουν!

@(10:20) (29/08/2017 17:12)

Ναι αριστεροφασίστα. Για σένα όλοι οι άλλοι είναι βλάκες και εσεις οι έξυπνοι που θα μας μετατρέψετε σε Β. Κορέα.

Ανωνυμος (29/08/2017 17:58)

@17.12
Η απαντηση σας αγαπητε ισχυροποιει την προηγουμενη διαπιστωση μου!
Ειστε πραγματικα ανικητος!

Ανωνυμος (29/08/2017 18:18)

@20.47
Και τι ηταν η αντισταση; Χομπυ που ασχολουντο καποιοι που δεν ειχαν τι να κανουν;
Αυτοι που μπηκαν στην αντισταση δεν ειχαν οικογενειες να ζησουν;
Απλα αν ησουν τοτε δοσιλογος σε ξυραφιαζαν αν δεν προλαβαινες να κρυφτεις!
Δυσκολοι καιροι για καποιους!

@(17:58) (29/08/2017 20:59)

Ναι βλαμμένε με αποστόμωσες με τα επιχειρήματά σου. Αντε τράβα στο κομμουνιστικό σου παράδεισο να βρεις την πραγματική ευτυχία. Τι δεν θες να πας; Συγνώμη το ξέχασα. Από τον παράδεισό σου όπου σέβονται την ανθρώπινη ζωή μόνο το σκάνε, δεν επιστρέφουν ποτέ.

@18.18 (29/08/2017 22:50)

Εισαι η ζωντανή απόδειξη οτι κουμμονιατοσυμμοριτες και ταγματασφαλίτες ήταν το δυο και αυτό...προστάτες οικογένειας ηλίθιε δεν είχες ακούσει τελικά..η θεωρία των 2 άκρων επιβεβαιώνεται πανηγυρικά απο σταλινικά και χιτλερικά απολιθώματα

Ανωνυμος (30/08/2017 13:23)

@22.50
Διακρινω στο σχολιο σου μια ελαφρα τρικυμια! Χαλαρωσε λιγο!
Η Φρασεολογια σου παραπεμπει σε απογονο συνεργατη των Γερμανων!
Εγω δεν ντρεπομαι να υποστηριξω τις αποψεις μου εσυ κρυβεσαι!

η πολίτης... (12/12/2017 15:39)

Δεν βλέπετε το δάσος κ βλέπετε το δέντρο μόνο...και σε σχολεία γίνανε παραβιασεις κ κλοπές αν το γνωρίζετε,το θέμα είναι η τώρα δημοτική αρχή ξηλωσε τα συστήματα συναγερμού η' η' δεν τα βάλανε οι προηγούμενες ???

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: Ο Θεός να μας φυλάει.......
Από τον τραμπούκο που κινήθηκε προς το προεδρείο απειλητικά είχαμε κανένα νέο;! Διότι όλοι όσοι είχαν ξεσηκωθεί σε προηγούμενο επεισόδιο κά...

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
Οι Άγαμοι Θύται είναι το συγκροτημα που έχει δημιουργήσει στερητικά σύνδρομα σε πολλούς και πολλές! Θεωρητικά βέβαια είναι το αγαπημένο συγκ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Δυστυχώς η κακή διαχείρηση αφορά:Υπέρογκες σπατάλες,κακοδιοίκηση και κακοδιαχείρηση .μη εφαρμογή των νόμων ,μη αξιολόγηση των δομών και των ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.08 Τι σχέση έχει το γήπεδο με την ανάρτηση;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/05/2024 17:08) Ελπίζω να μου επιτρέπετε τουλάχιστον τον αυτοσαρκασμό, αν όχι την σκωπτική διάθεση. Ελπίζω....

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.44 Τα έχεις παίξει τελείως......

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Δεν είναι το γήπεδο για το λαό;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@08.43 Κακοδιαχείριση δεν σημαίνει απαραίτητα ποινικά κολάσιμες πράξεις. Αυτό θα το βρει ο διαχειριστικός έλεγχος που έχει εξαγγείλει η δημο...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Σας έκοψα όλους ,το καταλάβατε; Μην ξαναστείλετε τίποτα εδώ, να λέτε τα ίδια και τα ίδια- τέλος με το ΑΕΚ- αντιΑΕΚ. Δεν ανεβαίνει τίποτα τέτ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Μάλιστα
Εγώ θέλω να σας δω μετά από 3 χρόνια, ποιος θα μιλάει με ποιόν και τι θα γράφεις τότε. Πολύ το περιμένω να ξέρεις. ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλημέρα .Από το κείμενο που διάβασα απομόνωνω την φράση "" ΄Μετά τον σίφουνα Βούρου που τίναξε στον αέρα Ταμεία του Δήμου "" .Αυτή η τοποθέ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Μην μου ξαναρχίσετε τα ίδια, σας κόβω επιτόπου!...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Ανωνυμος
@GeorgeΚωσταςTassosflouflis Ρε φιλαράκι έχεις κουράσει με τις ίδιες παπάρες τόσον καιρό! Κάπου είχαμε ησυχάσει κάμποσους μήνες! Τι σου ήρθε ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Κώστας
@ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (19/05/2024 09:09) Το γήπεδο είναι εκεί 75 χρόνια (1930-2003 & 2022-2024)… Εσύ ποιος είσαι ακριβώς; Αν δε σου αρέσει φύγε και β...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.09 Αυτά που γράφεις είναι απόψεις, όχι ειδήσεις. Εκτός από ακομβίωτος πιάνεσαι κι αδιάβαστος. Μάθε μπαλίτσα που λέγε κι ο Κυρ Νίκος ο σχ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©