Πέμπτη 30.05.2024,  

Βασιλόπουλος στον Σπορ fm: «Δεν έχω κερδίσει τίποτα για την πόλη από την κυβέρνηση»

Δημοσιεύτηκε στις 31/07/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  58 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Ακούω μερικούς να μου λένε "είσαι πολύ αυστηρός με το Βασιλόπουλο". Απαντώ ότι πρώτον έτσι πρέπει να είναι η δημοσιογραφία: Απέναντι από την εξουσία. Ασυμβίβαστη. Εμείς εδώ, ξεκινάμε από μια απλή Αρχή: Κάθε εξουσία, τα καλά που κάνει ,τα χρωστάει στο εκλογικό της σώμα, γιατί τα υποσχέθηκε και γιατί οι πολίτες της εκχώρησαν με την ψήφο τους ένα μέρος της δικής τους ατομικής ελευθερίας, με αντάλλαγμα την ουσιαστική βελτίωση της ζωής τους μέσα από την άσκηση της πολιτικής εξουσίας. Άρα, για τα καλά, δεν χρειάζεται "μπράβο", υποχρέωσή τους είναι. Για τα κακά, όμως, για τις αστοχίες, για τις ανικανότητες, για τις παραλείψεις, για τις καταχρήσεις (λέγε τες "απευθείας αναθέσεις και όχι μόνον) η εξουσάι οφείλει να απολογηθεί στο εκλογικό σώμα. Και για να γίνει αυτό, πρέπει η δημοσιογραφία να αποκαλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες ελλείψεις, αστοχίες, καταχρήσεις. Έτσι ο πολίτης- εντολέας θα γνωρίζει, και όταν ο πολιτικός θα του ξαναζητήσει την ψήφο του, ο πολίτης θα μπορεί να ασκήσει την κριτική του και να μάθει γιατί η εξουσία δεν εξετέλεσε την αποστολή που οικειοθελώς ανέλαβε. 

 

Στη σημερινή μας ανάρτηση, όμως, δεν κάνουμε εμείς αυτή τη δουλειά, δηλαδή δεν αποκαλύπτουμε τις αστοχίες και τις παραλείψεις της δημοτικής Αρχής Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Στη δική μας θέση το κάνει (χωρίς να "στριμωχτεί" ιδιαίτερα από τον δημοσιογράφο), ο... ίδιος ο δήμαρχος της πόλης, Άρης Βασιλόπουλος, που έδωσε την Πέμπτη συνέντευξη στον sport-fm και... είπε πολλά.

 

Όπως κάνουμε πάντα, παραθέτουμε αδιάσειστα στοιχεία για όσα υποστηρίζουμε, εν προκειμένω ολόκληρη τη συνέντευξη Βασιλόπουλου. Πριν την ακούσετε, σας παραθέτουμε τα πιο ενδιαφέροντα σημεία, κατά την άποψή μας:

 

Ήδη από το 04.08 λεπτό, ο κ. Βασιλόπουλος αναφέρει ότι "υπάρχει ένα πλαίσιο διεκδικήσεων από την Πολιτεία", ως αντιστάθμισμα για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Κι ένα λεπτό αργότερα (05.02) αναφέρει πιο συγκεκριμένα ότι "είχαμε ζητήσει χρηματοδότηση για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Πού είναι;". Εμάς ρωτάει ο απίστευτος αυτός τύπος, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η δέσμευση που του έδωσε η κυβέρνηση, δηλαδή ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, το οποίο κατά δική του ομολογία, του έχει γυρίσει την πλάτη!!! Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Την πολιτική ανικανότητα να διεκδικήσει το ο,τιδήποτε; ή την απροκάλυπτη ομολογία της; 

 

Κι αν δεν το κατάλαβαν όσοι άκουσαν τη συνέντευξη, στο διάστημα 05.20 έως 05.36 ο κ. Βασιλόπουλος το επαναλαμβάνει: "Υπήρχαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις Μαξίμου, από τις οποίες ουδεμία έχει πραγματοποιηθεί". Και πάλι λέει το ίδιο στο 06.15, όχι με τα καλύτερα ελληνικά: "Ο δήμος από όσα δίκαια αιτήματα έχει θέσει, δεν έχει ικανοποιηθεί κανένα". Αποκαλυπτικός για τις δυνατότητές του, ο δήμαρχος...

 

Στο 06.40 στρέφεται εναντίον των δυνατοτήτων της πολιτικής καθώς, κατά το δήμαρχο, "οι μεγαλοεπιχειρηματίες φτιάχνουν τους νόμους όπως θέλουν". Επίσης στο 07.00 λέει ότι διαχρονικά -άρα και επί ΣΥΡΙΖΑ- "η Πολιτεία νομοθετεί υπέρ των κυρίων αυτών", ενώ στο 12.05 επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά την ομολογία της πολιτικής του ανικανότητας: "Έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση από τον Δεκέμβριο 2015, έχουμε ζητήσει νομοθετικές ρυθμίσεις που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ" για να συμπεράνουμε από τα δικά του συμφραζόμενα, ότι οι μεγαλοεπιχειρηματίες είναι πιο ισχυροί από τους πολιτικούς τύπου Βασιλόπουλου. Βέβαια στο τέλος (18.58) είπε ότι το σχετικό υπόμνημα το έδωσε στην κυβέρνηση όχι το Δεκέμβριο 2015 αλλά τον Φεβρουάριο 2017. Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες...

 

Εμβρόντητος από αυτή την ομολογία (που συνιστά αναίρεση της πολιτικής) ο δημοσιογράφος, θυμίζει στον κ. Βασιλόπουλο ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν κατάφερε να ανεγείρει γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό μετά από μια δεκαετία προσπαθειών, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ φώναζε ότι πρέπει να προστατευθούν οι... κορμοράνοι του Βοτανικού. Και τι απάντησε ο αμήχανος από την καταρράκωση των ισχυρισμών του, δήμαρχος; "Να μη συγκρίνετε μια υποβαθμισμένη περιοχή όπως ο Βοτανικός με το κέντρο της Φιλαδέλφειας". Τρία πουλάκια κάθονταν, στου Κίτσου το ταμπούρι, δηλαδή, άλλα αντ' άλλων, σκέτο παραλήρημα. 

 

Ενδιαμέσως, έκανε μια ακόμα απίστευτη γκάφα: Ενώ στο 09.18 έλεγε ότι προτιμά ένα στάδιο όπου θα στεγάζεται όλη η Ερασιτεχνική (είπε και το ξεδιάντροπο ψέμα ότι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ μένει άστεγη η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ουδέν αυτού ψευδέστερον), λίγο νωρίτερα, στο 08.33 έλεγε ότι "οι αρτηρίες της πόλης είναι πολύ μικρές" καθώς θα επιβαρυνθούν πολύ από το γήπεδο. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για αυτή τη γκάφα: "Δηλαδή αν είχε γίνει στάδιο κι όχι γήπεδο, δεν θα είχαν πρόβλημα οι αρτηρίες της πόλης;". Άφωνος ο επαναστάτης του γλυκού νερού...

 

Στη συνέχεια (14.40) ο δήμαρχος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι "η δικαιοσύνη δεν μας δίνει δυνατότητες" να διεκδικήσει το... δίκιο του, δηλαδή να πλήξει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά πρόσθεσε ότι (14.10) "ο δήμος θα εξαντλήσει κάθε πολιτικό μέσο για να διεκδικήσει τα δικαιώματά του".

 

Εδώ, θέλω την προσοχή σας!

 

Ο κ. Βασιλόπουλος ήδη παραδέχτηκε στη συνέντευξή του αυτή, ότι από την κυβέρνηση δεν μπορεί να κερδίσει τίποτα, παρά το γεγονός ότι ανήκε στον ΣΥΡΙΖΑ κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κύρια αιτία για την ανάδειξή του ως δημάρχου. Δεσμεύτηκε επίσης ότι δεν θα κινηθεί σε επίπεδο δικαιοσύνης εναντίον του γηπέδου της ΑΕΚ. Καλά ως εδώ;

 

Αν είναι καλά ως εδώ, το ερώτημα είναι ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ "ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΩ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟ"; Ότι θα φωνάξει τους φίλους του μπαχαλάκηδες για... παραστάσεις στο χώρο ανέγερσης του γηπέδου; Γιατί Ο ΙΔΙΟΣ διαβεβαίωσε ότι δικαστικό αγώνα ΔΕΝ θα κάνει, αλλά και ότι ΄ίδιος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ να πείσει την κυβέρνηση να ικανοποιήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα αιτήματα που έχει ζητήσει. Άρα;

 

Άφησα το ευθυμογραφικό για το τέλος, άλλωστε και στη συνέντευξη είναι στο τέλος: Τον ρωτάει ο δημοσιογράφος (17.27) γιατί δεν πήγε στα εγκαίναι, αν και προσκλήθηκε επίσημα από την ΑΕΚ. Αρχικά ο κ. Βασιλόπουλος λέει "δεν θα κάνω κανένα σχόλιο". Ακολούθως όμως αλλάζει γνώμη και λέει το αμίμητο: "Όταν δυο ώρες πριν την έναρξη βγάζεις δημοσίευμα ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη στο δήμο και φέρνεις γεννήτριες, ατό και μόνο δείχει τη σκοπιμότητα (ενν. της πρόσκλησης)"!!!

 

Εντάξει! Στο τέλος, ο άνθρωπος το τερμάτισε! 

 

Ακούστε τη συνέντευξη:

 

 
 
 
 
 
 

 

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμος (31/07/2017 09:47)

Μονίμως εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιουργεί.

τα παραλέτε (31/07/2017 09:51)

α, ρε τσίρκα της κακιάς ώρας!!!

Ακραίο Κέντρο (31/07/2017 10:06)

Ο κ. Βασιλόπουλος διοικεί μια πόλη χωρίς να έχει μπει στον κόπο να μάθει βασικά πράγματα της ιστορίας της και να αντλήσει διδάγματα από αυτήν. Παρ´ όλα αυτά, έχει αναρτημένη στο γραφείο του μια τεράστια φωτογραφία του αείμνηστου Νίκου Τρυπιά. Ας του πει κάποιος παλαιότερος (ίσως ο κ. Παντελόγλου ο πατέρας, που προέρχεται από τον ίδιο πολιτικό χώρο και γνωρίζει από τοπική ιστορία) ότι ο Τρυπιάς που ήταν και αυτός στέλεχος κόμματος (της Ένωσης Κέντρου) παρότι αμόρφωτος (σε σχέση με τον μορφωμένο Αριστείδη) μπαινόβγαινε στα υπουργεία κι έπιανε από τα πέτα υπουργούς διεκδικώντας και πετυχαίνοντας ένα σωρό πράγματα για την πόλη του. Επίσης ο Τρυπιάς ούτε λοιδωρούσε ούτε επιτείθονταν στους πολιτικούς του αντιπάλους· απεναντίας προστάτευε τους τότε διωκόμενους αριστερούς.
Ε! Γι αυτό ο κεντρώος δημοκράτης Τρυπιάς εκλέγονταν με σταλινικά ποσοστά ψηφιζόμενος απ´ όλους και γι αυτό ο κ. Βασιλόπουλος πήρε ένα ισχνότατο 18% και μετά το 2019 δεν θα τον θυμάται κανένας.

tasos (31/07/2017 10:25)

Ποια εγκαίνια; Δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει στο ένα χιλιόμετρο περιμετρικά του γηπέδου για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Ανώνυμοs (31/07/2017 11:07)

Ειλικρινέστατη παραδοχή ανικανότητας και αναποτελεσματικότητας.
Ίσως η μοναδική φορά στην τριετία που υπήρξε τόσο ειλικρινής.

Άντε γειά (31/07/2017 11:14)

Ούτε καν από το κόμμα του οποίου ήταν υπάλληλος δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι για τη πόλη μας ο τουρίστας της Γένοβας. Απίστευτος! Ακόμα κι ο πιο μικροαστός δεξιός δήμαρχος κάτι θα είχε καταφέρει με οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Θα εξαντλήσει κάθε πολιτικό μέσο? Γελάνε και τα τσιμέντα. (31/07/2017 11:21)

Με ποιους βρε Αρη θα εξαντλήσεις κάθε πολιτικό μέσο?
Με την πασιονάρια της ανταρσύα του μηδέν κόμμα κάτι, των κονέ και των δημοσίων σχέσεων και τον λαετζή σύζυγό της τον υπάλληλο του χοντρού?
Και τι θα κάνεις δηλαδη? Θα οργανώσεις πάλι καμια συγκέντρωση που θα έρθουν 250 άτομα από όλη την Αττική και θα υπογράφουν ως 300 συλλογικότητες?
Παντρεύτηκες πια και σαρανταρίζεις. Σοβαρέψου επιτέλους.

Λευκή πετσέτα πέταξε (31/07/2017 11:36)

Άκουσα με προσοχή τη συνέντευξη. Ο τύπος έχει πετάξει λευκή πετσέτα στο ριγκ και περιμένει απλά να ολοκληρώσει τη θητεία του. Δεν του έκατσε κι άσχημα βέβαια. Ξέρεις τι είναι τόσα μισθά επί μια πενταετία χωρίς να έχεις καταφέρει τίποτα όπως ο ίδιος παραδέχεται;

Πολίτης (αδύναμος πια) (31/07/2017 14:01)

Εγώ ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι αλλά σε ψήφισα θρέφοντας φρούδες όπως αποδείχτηκαν ελπίδες ότι θα έκανες τη διαφορά, λόγω ηλικίας. Προτιμώ πάντα μικρά κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που δεν πέφτουν στην παγίδα του κυβερνητισμού και της διαχείρισης. Αλλά αυτός ο καιροσκοπισμός σου Αρη δεν έχει όριο. Σε στηρίξανε για να βγεις δήμαρχος (που αν δεν είχες το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σε ήξερε κανένας) και τώρα που βλέπεις το αντισυριζέϊκο κλίμα να εξαπλώνεται, ασκείς εκ των υςτέρων κριτική στο κόμμα που σου έδωσε και ψωμί αφού ήσουν επαγγελματικό έμμισθο στέλεχος. Τι εμπιστοσύνη να σου έχει κανένας, αναρωτιέμαι. Είσαι ήδη παρελθόν και μόνο τυπικά δήμαρχος. Αν το αποφασίσουν οι απέναντι να ενωθούν, θα γίνεις κιμάς και δυστυχώς μαζί σου και το σύνολο της τοπικής αριστεράς.

επαρατος (31/07/2017 16:03)

μα αυτα που κανετε και γραφετε χαζοδεξιουληδες θα τον ξαναβγαλετε δημαρχο.ειναι λιγος ο δημαρχος αλλα εσεις εισθε τραγικοι.

Αρούλη (31/07/2017 16:05)

Είσαι πλέον τελείως αόρατος. Ξεκίνα να ψάχνεις καμιά δουλίτσα απο τώρα. Μου ήθελες και γάμους στην κατάστασή σου.

αγραμματος (31/07/2017 19:27)

Οταν τα κάνεις μπάχαλο !!!
Οταν αλλάζεις γνώμη, κατά που φυσάει του κάθε μικροαστούλη ΄΄επαναστάτη΄΄ που διαθέτεις, το τσερβέλο !!!!!
Οταν μιλάς και δεσμευέσαι σε θέματα που αφορούν το μέλλον της πόλης σου και την άλλη μέρα τα αναιρείς!!!
Εν πάσει περιπτώση η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κε. Δήμαρχε, θα ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ, οπως κάνει 2 χρόνια τωρα {βλ. σχολεία, παιδικούς σταθμούς,παιδικές χαρές, έργα ΣΚΡΑ, αλλα αντιπλημμυρικά, ΄΄Ποδονίφτη΄΄ κ.λ.π.}
Τα ΄΄υπόλοιπα΄΄ απο Σεπτέμβρη μεριά !!!!!!

ΑΕΚ21 (31/07/2017 19:36)

ΑΕΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ

ΑΕΚ21 (31/07/2017 19:36)

https://www.youtube.com/watch?v=l2HtVKAu5ck

AEKBOLOS21 (31/07/2017 20:19)

https://www.youtube.com/watch?v=Plw5rXVHYQs

Ιφιγένεια (31/07/2017 20:43)

Ο Δ ΗΜΑΡΧΟΣ κος. Βασιλόπουλος, κε ΣεΪτανίδη μου , είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ που κατοικούν στο Δήμο μας και ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Στίς εκλογές των πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πορεία, είναι γνωστά τα γεγονότα ,εκλογές κ.λ.π-κ.λ.π, ο κος Βασιλόπουλος ΄΄εφυγε΄΄ απο τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγο διαφορετικής πολιτικής προσεγγισης των εξελίξεων, ΑΛΛΑ το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που υπήρχε, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ που υπήρχε, ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΄΄ΟΜΠΡΕΛΛΑ΄΄ θα έλεγα ωστε να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ κάτω απο το κοινό ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Αυτό το πρόγραμμα το οποίο ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ στις ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ ΕΚΛΟΓΕΣ από την πλειοψηφεία των δημοτών μας, αυτό το πρόγραμμα υλοποιείτε και μ' αυτό θα τελειώσει η θητεία τους. Σαν ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζετε όπως αυτός κρίνει, δεν είναι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ και θα ΚΡΙΘΕΙ για το ΕΡΓΟ ΤΟΥ στο τέλος της θητείας του.
Τότε θα θα πούμε ΟΛΑ, και τα στραβά και τα καλά.

Και τώρα (31/07/2017 23:25)

Κυρα ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ να κάτσουμε να τον φάμε και να περιμένουμε το 19 δηλαδή 2 χρονια να μιλήσουμε; δυστυχώς μετα την απομάκρυνση....

Eksegersi (31/07/2017 23:36)

Ετοιμάζονται κάτι μηνύσεις και προσφυγές στο ΣτΕ.... Άλλο πράγμα!!! Η άδεια είναι καρά παράνομη... Αλλά απέναντι στην κεντρική εξουσία όταν κάνει ΠΑΡΑΝΟΜΊΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ ΜΈΝΕΙ ΆΦΩΝΟΣ!!! Ας είναι... Έχουν γνώση οι φύλακες!!! Όσο για τον δήμαρχο.... Τραγικά γελοίος!!! Απέναντι σε μια παράνομη άδεια αντί να υποστηρίξει την πόλη... Κάνει του..... Ψιλοκομμένο...

Κώστας (01/08/2017 00:04)

Μόνο ΑΕΚ Ή Κλάμα στα Φιλαδέλφεια...

Διαμαντής (01/08/2017 02:54)

@23.36
Ναι παιδί μου, παράνομοι όλοι οι κερατάδες και άφωνος ο Διαμαντής. Μένει να έλθουν οι Νεφελίμ του Στάλιν να βάλουν μια τάξη εδώ μέσα.

Α, και παγκόσμια ειρήνη, το είχα ξεχάσει να το ευχηθώ... Λάθος μου...

@31/07/2017 23:36 (01/08/2017 08:52)

Μου θυμίζεις εκείνη την σκηνή με τον μεθυσμένο που χτύπαγε μεσάνυχτα την πόρτα του καφενείου του Φωτόπουλου και ήθελε να του υποβάλλει μήνυση.

Μια που πήρατε φόρα, κάν'τε μήνυση, αγωγή, προσφυγή, έφεση και τριτανακοπή. Και μετά φάτε φασολάδα και ελάτε με την όπισθεν.

Τελειώσατε. Αλλαξτε δήμο.

@eksegersi (01/08/2017 09:11)

Γιατι δεν γράφετε καλυτερα Στρούγκα αφού είστε το ιδιο μαγαζί ρε σταλινοθολουρες. Και μη μιλάτε ετσι για το δήμαρχο. Ολόκληρο παραχωρημένο κτίριο σας είχε δώσει και σας πλήρωνε και τη ΔΕΗ

Ανώνυμοs (01/08/2017 09:37)

@Ιφιγένεια (31/07/2017 20:43)
1ον: Θα έπρεπε να είναι δήμαρχος όλων των δημοτών, όπως γράφεις. Αλλά δεν είναι. Είναι δήμαρχος των κολλητών και των ομοϊδεατών.
2ον: Το αν έφυγε από το ΣΥΡΙΖΑ ελέγχεται. Θυμάμαι μια ομαδική επιστολή αποχωρησάντων που είχαν το θάρρος να το κάνουν, αλλά πουθενά μέσα το δικό του ονοματάκι. Ο ίδιος επέλεξε να "παραιτηθεί" (;) μέσω facebook (tres sic!). Μετά δε την "αποχώρηση" έτρεχε στις πίτες του ΣΥΡΙΖΑ κι έκανε και αντιδήμαρχο τον τελευταίο επιλαχών εκλεγμένο που... συμπτωματικά είναι και συντονιστής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.
3ον: Πρόγραμμα; Ποιο πρόγραμμα; Τα μισθά και μόνο είναι ο συνεκτικός κρίκος.
4ον: Στη βάση ποιας λογικής δεν πρέπει να κρίνεται ο δήμαρχος ως το '19 που τελειώνει η θητεία του; Είσαι σοβαρή; Φυσικά και θα κρίνεται κάθε μέρα κάθε ώρα.

@Eksegersi (31/07/2017 23:36) (01/08/2017 09:39)

Ναι ερυθρόλευκο πρόβατο φάε όλο το σανό σου. Έχουμε τεράστια αγωνία για το πόσο γέλιο θα ρίξουν οι δικαστές του ΣτΕ αν εμφανιστούν μπροστά τους οι ίδιες γελοιότητες και ανακρίβειες όπως την προηγούμενη φορά. Μακάρι να κάνετε προσφυγές. Το θετικό είναι ότι οι προσφυγές αυτές έχουν και κάποιο κόστος (παράβολα νομίζω). Οπότε χαιρόμαστε ιδιαίτερα να βλέπουμε τα πρόβατα να πληρώνουν για την κάθε βλακεία τους και μετά να κλαίνε και να χτυπιούνται. Μπεεεεεε

Anonymous (01/08/2017 09:46)

@Eksegersi (31/07/2017 23:36)
Το πιο αστείο μ´ εσάς είναι ότι ενώ βγάζετε πύρινα λογίδρια και γράφετε ακόμη πιο πύρινα άρθρα εναντίον του αστικού καθεστώτος (και δικαίωμά σας φυσικά, δημοκρατία έχουμε και όχι ευτυχώς καθεστώς Μαδούρο), επικαλείστε τους αστικούς θεσμούς (Στε).
Φυσικά, δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τα ορφανά του Λαλιώτη.

@Eksegersi (01/08/2017 09:53)

Η ΑΕΚΑΡΑ είναι 1000% νόμιμη οπότε δεν μας απασχολούν όσες γελοιότητες θα κάνουν με μηνύσεις και προσφυγές από δω και πέρα κάποια ζώα. Πριν την άδεια είχαμε πρόβλημα γιατί όλα αυτά προκαλούσαν καθυστερήσεις. Τώρα όμως ότι και να κάνετε δεν σταματάνε τα έργα μέχρι την οριστική απόφαση. Οπότε όσοι βλάκες από εσάς πιστεύετε ότι οι προσφυγές έχουν τύχη θα βλέπετε τους μήνες να περνάνε, τις αποφάσεις να αργούν και τη γηπεδάρα να χτίζεται. Θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο από τα νεύρα. Και στο τέλος θα έρθει και η αρνητική για εσάς απόφαση και θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε.

@Eksegersi (31/07/2017 23:36) (01/08/2017 10:14)

Τι έγινε γαυράκια; Σας παράτησε και ο Αρούλης; Θα συνεχίσετε μόνοι σας τον διαγωνισμό για το πότε θα αρπάξετε την μεγαλύτερη σφαλιάρα; Καλή διασκέδαση.

@(23:36) (01/08/2017 14:10)

Έλα ρε μεγάλε. Γιατί δεν το έλεγες νωρίτερα ότι θα κάνετε μηνύσεις και προσφυγές να μην ξεκινήσουμε το σκάψιμο; Ποιος θα τους πληρώσει τώρα όλους αυτούς; Σου ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση. Θα έρθει και ο Τίγρης με δάκρυα στα μάτια να σε παρακαλέσει να τον συγχωρέσεις και να τον λυπηθείς.

Δήμαρχος (01/08/2017 14:12)

@Eksegersi
Ποιόν είπες γελοίο ρε πεινάλα;

καπαδοκιας (01/08/2017 17:44)

Σημερα ειχα αδεια απο την δουλεια και φυσικα δεν εφυγα απο το σπιτι.Εκατσα στην μπαλκοναρα μου και απολαυσα τις εργασιες.Το βορειο μερος του γηπεδου καθαριζεται φευγουν τα μπαζα και αποκταει την παλια μαγεια.Δυστηχως οι εργασιες τελειωνουν νωρις μολις 3 η ωρα αλλα την επομενη εβδομαδα θα κρατανε πολυ πιο αργα.Εγω θα ηθελα να δουλευουν οι μπουλτοζες ολο το 24αωρο για να κοιμαμαι με τον πιο γλυκο ηχο του κοσμου.

Καππαδοκίας (01/08/2017 17:47)

Πολυ έχω στεναχωρηθεί. Ούτε σημερα έκοψαν τα δεντρα. Θά πρέπει να περιμένω λίγες μέρες ακόμα για να χαρώ την μερική καταστροφή της φύσης η οποία δεν έκανε και πολυ καλα τη δουλεια της αφού χτίζεται η γήπεδαρα ήδη!

Ιφιγένεια (01/08/2017 18:37)

@ Ανώνυμος 09. 37
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ΄΄είναι΄΄ Δήμαρχος κολλητών κ.λ.π., φαίνεται ότι δεν έχετε γνωρίσει τέτοιους ΄΄ΔΗΜΆΡΧΟΥΣ΄΄ με την αυλή τους.
Εφυγε μαζι με τους ΄΄αλλους΄΄, έφυγε μόνος του, δεν έχει και μεγάλη σημασία.
Το να πηγαίνει σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι τίποτε ΄΄μεμπτό΄΄, για μένα θα πρέπει να πηγαίνει όπου τον ΄΄καλούν΄΄, εκτός ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ.λ.π, παραφυάδων !!!
Τώρα για το άν ΄΄εκανε΄΄ Αντ/ρχο τον κο Ανεμογιάννη, δεν ΄΄σηματοδοτεί ΄΄ και τίποτα, μέσα στα πλαίσια εναλλαγής αρμοδιοτήτων εντάσεται και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, λάθος πληροφορίες, εξ άλλου δεν είναι εκεί το θέμα μας.
Σωστα οι πράξεις κρίνονται, το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΡΓΟ, ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ !!!

Κανε μια βόλτα (01/08/2017 20:01)

Εδώ μεσα ιφιγενεια αμα θες να μάθεις για κολλητούς Γαλάτες. Πάει το εικοσάρικο βουή

Ανώνυμοs (01/08/2017 20:56)

@Ιφιγένεια 18:37
Εξυπακούεται ότι το θέμα μας δεν είναι ο Ανεμογιάννης και ο κάθε Ανεμογιάννης. Ωστόσο δεν το έβγαλα απ´ το κεφάλι μου. Ιδού το δελτίο τύπου του τοπικού σύριζα που δημοσιεύθηκε στην "Αλήθεια" όπως και στα υπόλοιπα τοπικά sites:

http://www.e-alitheia.gr/post/18064/sygrotithike-se-swma-to-neo-syntonistiko-tou-topikou-syriza

Άλλο δελτίο τύπου που να ενημερώνει ότι άλλαξε και πάλι το διοικητικό συμβούλιο ή συντονιστικό ή όπως τέλος πάντων λέγεται δεν είδα.

Eksegersi (02/08/2017 00:05)

Προς δήμαρχο... Αν δεν κάνεις προσφυγή σε αυτήν την καρά παράνομη άδεια... Τότε θα μιλάμε για μια δημοτική αρχή ξεπουλημένη.η άδεια είναι σε δύο ονόματα λες και το οικόπεδο είναι συνιδιοκτησια... Πόσο πιο μεγάλη παρανομία από αυτό ???όσο για την διάρκεια της άδειας.. 2χρόνια... Εδώ γελάμε... Θα προκανει το γατάκι ?? Υγ σπασιμπα CSKA Moscow

@Eksegersi (02/08/2017 17:54)

Χρηματοδοτουμενε γαυρε σαν δημοτης δε μπορω να βλεπω τον αρουλη να σπαταλαει τα λεφτα του δημου μας σε προσφυγιες που οι καρπαζιες ειναι μονιμες.Θελεις να φαει κι αλλη ηττα;δε βαρεθηκατε φαπες;Δεν ειναι γατακι αλλα τιγραρος και μακελαρης των οικοταλιμπαν.8-2-81 ξερεις εσυ χαχαχα.

@Eksegersi (02/08/2017 00:05) (02/08/2017 18:07)

Και το οικόπεδο σε 10 ονόματα και όλο το Άλσος γήπεδο και εσύ στην κλάψα γαυράκο. Κάνε προσφυγή αν τολμάς.

Δήμαρχος (02/08/2017 18:10)

@Eksegersi (02/08/2017 00:05)
Κύριέ μου έχετε εξοφληθεί για τις υπηρεσίες σας. Η σύμβασή μας έληξε. Τι δεν καταλαβαίνετε;

@Eksegersi (02/08/2017 00:05) (02/08/2017 18:22)

Αφού είσαι τόσο σίγουρος πρόβατο για τη δικαίωση κάνε εσύ προσφυγή. Όπως σου ξαναέγραψα με μεγάλη χαρά την περιμένουμε.

@Eksegersi (02/08/2017 00:05) (02/08/2017 18:57)

2 χρόνια το γήπεδο και άλλους τρείς μήνες να φτιάξουμε τη Στρούγκα εκδοτήρια; Πωπωπω πολύς καιρός, έχει να πάει η φάπα σύννεφο

Απλή μέθοδος των τριών (03/08/2017 10:21)

Τρία χρόνια για να βγει ένα χαρτί άδειας.
Για την ολοκλήρωση του γηπέδου πόσα;

@Απλή μέθοδος των τριών (03/08/2017 10:21) (03/08/2017 11:54)

Μακάρι να κρατήσει η κατασκευή 10 χρονια! 10 χρόνια φάπες, σκόνη, φασαρία, κυκλοφοριακό χάος, κομφούζιο!Οτι και όσο χρειαστεί δηλαδή για να μετακομίσετε

κλειστοι ξεκλειστοι (03/08/2017 13:09)

εδω ειμαστε ακομα και ειμαστε πολλοι
οχι στο νετ και το e-alitheia
εσεις?

αδεια η πολη

@Απλή μέθοδος των τριών (03/08/2017 10:21) (03/08/2017 16:57)

Γι αυτό σας σιχαίνεται και σας φτύνει όλη η Ελλάδα οπαδέ της εγκληματικής οργάνωσης. Εμείς με αγώνα και κόπο 3 χρόνια για την άδεια. Εσείς χαρισμένο γήπεδο από το κράτος σε λίγους μήνες. Εμείς υπερήφανοι για τον αγώνα μας, εσείς κρύβεστε κάθε φορά που απομαγνητοφωνείται μια συνομιλία του σούπερ κοριού. Ολυμπιακάκι στον πάτο του βούρκου.

Τίγρης (03/08/2017 17:26)

@Απλή μέθοδος των τριών
Πόσα; Τόσα. Λέγοντας "τόσα" αν με έβλεπες κάνω και μια χαρακτηριστική κίνηση όπου σου δείχνω και τα τρία στα οποία αναφέρεσαι πιο πάνω.

@13.09 (03/08/2017 18:45)

Που ειναι το εδώ ρε ποντικακια; στα σπίτια σας με το a/c και στην αγκαλιά της μαμάς; κάθε μέρα σουλατσα Δεκελειας, Στρούγκα, γήπεδο και παλι πίσω και εσεις πουθενά; τι έγινε μετανάστευσατε;

σουλατσα (04/08/2017 13:34)

σιγα μη σκονισεις κανα ρουχο στην οικοδομη
η πολη εχει πολιτικη χροια και ιστορια και δε θα τη σβησει μια χουφτα πληρωμενων τραμπουκων και φασιστων του μελ
εδω ειμαστε και μας βλεπετε

@σουλατσα (04/08/2017 14:43)

Φασιστες δε σας βλεπουμε πουθενα και αν τολματε ανοιξτε ξανα την στρουγκα να δεις τι θα γινει.Νεα φιλαδελφεια κιτρινομαυρη πολη και καθαρη απο φασιστες καθε αποχρωσης.

καπαδοκιας (04/08/2017 16:07)

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση απο το να βλεπεις σκυθρωπες φατσες γειτονων μου να κοιτανε με δεος τις μπουλτοζες.Να εχει γεμισει σκονη ολη η περιοχη και εγω να εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.Χτες δεν αντεξα βγηκα απο το σπιτι για να δω τις στεναχωρημενες φατσες στα μπαλκονια και να τραβηξω βιντεακι απο τα μαγικα καγκελακια.Καθε μερα ο ναος αλλαζει μορφη και σε δυο εβδομαδες μολις η αλλαγη ειναι τεραστια.Απολαυστε το βιντεο μου https://www.youtube.com/watch?v=bx1USof5W50

@σουλάτσα (04/08/2017 16:36)

Γαυροφασίστα τσιράκι του χοντρού μόνο πίσω απο τα πληκτρολόγια σας βλέπουμε και όχι στην πόλη.

@ όσους "προσκυνάνε σώβρακα και φανέλες" κάθε χρώματος (04/08/2017 23:02)

Ρε παιδιά. Δεν πάτε να τσακωθείτε σ´ άλλη παραλία. Άντε μπρος. Τα κουβαδάκια σας και τα οπαδικά κασκολάκια σας, μαζί με τα χρωματιστά γυαλιά που φοράτε και τζους. Έχουμε κι άλλα πολλά θέματα ως πόλη. Δεν περιστρέφετε ο κόσμος γύρω από την ΑΕΚ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Πείτε τα σε κάνα φέισμπουκ, τσακωθείτε, ξεχαρμανιάστε, βριστείτε αλλά αδειάστε μας τη γωνιά από ´δω. Από μόνοι σας. Με αξιοπρέπεια. Οι ίδιοι κι οι ίδιοι πέντε δέκα παλαμοκροτητές ανωνύμων εταιρειών. Μην κάνετε κατάχρηση της ανοχής μας ως πολίτες που συζητούν εδώ τοπικά, κυρίως, θέματα.

@σουλατσα (04/08/2017 13:34) (05/08/2017 15:07)

Είστε ανύπαρκτοι και αόρατοι. Χρηματοδοτούμενα φαντάσματα του πληκτρολογίου. Εκτός από την κλάψα νύχτα μέρα υπάρχει τίποτα άλλο να γεμίζει τη μίζερη ζωή σας;

@σουλατσα (05/08/2017 19:19)

Γαυροσουλάτσα άντε γειά. Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.

καπαδοκιας (06/08/2017 09:26)

Βαρετη κυριακη σημερα .Χωρις σκονη,χωρις μπουλτοζες και δε με χωραει ο τοπος.Παω για μπανιο γιατι ξενερωνω με τοση ησυχια εδω.

@(04/08/2017 23:02) (06/08/2017 15:11)

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να συζητάμε οπαδικά θέματα και θέματα του γηπέδου εδώ. Αλλά όσο οι χρηματοδοτούμενοι βρωμιάρηδες συνεχίζουν να ασχολούνται με την ΑΕΚ και το καθόλα νόμιμο γήπεδό μας και να γράφουν εμετικά ψέματα θα παίρνουν τις απαντήσεις που τους αξίζει. Ας το βουλώσουν αυτοί τώρα μάλιστα που ξεφτιλίστηκαν για να σταματήσουμε κι εμείς να ασχολούμαστε μαζί τους.

που ειναι ο σαββας; (06/08/2017 16:57)

Το γνωστο γαυροτρολ που μας εκανε παρεα ολα αυτα τα χρονια και που ποτε δεν επεσε μεσα εστω και σε μια προβλεψη του φαινεται οτι τελειωσε την αποστολη του.Οι αεκολεδες τελικα ειναι σκληροι για τα δοντια των γαυρολεδων.

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ (07/08/2017 16:30)

Άλλη μια βδομαδα με μπόλικη σκόνη και φασαρία ξεκινά!Υπεροχη η πολη μου και παλι! Οι μπολντοζες κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους και καταστρέφουν οτι βρουν στο διαβα τους! Ελπίζω οι γείτονες που δεν αντέχουν νανξεκουμπιστουν σύντομα!!

@(16:57) (07/08/2017 19:59)

Δεν μπορεί να κάνει πια τις περίφημες βόλτες του στη Ν.Φ. Τον ενοχλεί η σκόνη. Κάνει βόλτες μόνο στο βρωμολίμανο εκεί που ανήκει.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: Ο Θεός να μας φυλάει.......
Από τον τραμπούκο που κινήθηκε προς το προεδρείο απειλητικά είχαμε κανένα νέο;! Διότι όλοι όσοι είχαν ξεσηκωθεί σε προηγούμενο επεισόδιο κά...

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
Οι Άγαμοι Θύται είναι το συγκροτημα που έχει δημιουργήσει στερητικά σύνδρομα σε πολλούς και πολλές! Θεωρητικά βέβαια είναι το αγαπημένο συγκ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Δυστυχώς η κακή διαχείρηση αφορά:Υπέρογκες σπατάλες,κακοδιοίκηση και κακοδιαχείρηση .μη εφαρμογή των νόμων ,μη αξιολόγηση των δομών και των ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.08 Τι σχέση έχει το γήπεδο με την ανάρτηση;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/05/2024 17:08) Ελπίζω να μου επιτρέπετε τουλάχιστον τον αυτοσαρκασμό, αν όχι την σκωπτική διάθεση. Ελπίζω....

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.44 Τα έχεις παίξει τελείως......

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Δεν είναι το γήπεδο για το λαό;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@08.43 Κακοδιαχείριση δεν σημαίνει απαραίτητα ποινικά κολάσιμες πράξεις. Αυτό θα το βρει ο διαχειριστικός έλεγχος που έχει εξαγγείλει η δημο...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Σας έκοψα όλους ,το καταλάβατε; Μην ξαναστείλετε τίποτα εδώ, να λέτε τα ίδια και τα ίδια- τέλος με το ΑΕΚ- αντιΑΕΚ. Δεν ανεβαίνει τίποτα τέτ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Μάλιστα
Εγώ θέλω να σας δω μετά από 3 χρόνια, ποιος θα μιλάει με ποιόν και τι θα γράφεις τότε. Πολύ το περιμένω να ξέρεις. ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλημέρα .Από το κείμενο που διάβασα απομόνωνω την φράση "" ΄Μετά τον σίφουνα Βούρου που τίναξε στον αέρα Ταμεία του Δήμου "" .Αυτή η τοποθέ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Μην μου ξαναρχίσετε τα ίδια, σας κόβω επιτόπου!...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Ανωνυμος
@GeorgeΚωσταςTassosflouflis Ρε φιλαράκι έχεις κουράσει με τις ίδιες παπάρες τόσον καιρό! Κάπου είχαμε ησυχάσει κάμποσους μήνες! Τι σου ήρθε ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Κώστας
@ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (19/05/2024 09:09) Το γήπεδο είναι εκεί 75 χρόνια (1930-2003 & 2022-2024)… Εσύ ποιος είσαι ακριβώς; Αν δε σου αρέσει φύγε και β...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.09 Αυτά που γράφεις είναι απόψεις, όχι ειδήσεις. Εκτός από ακομβίωτος πιάνεσαι κι αδιάβαστος. Μάθε μπαλίτσα που λέγε κι ο Κυρ Νίκος ο σχ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©