Κυριακή 01.10.2023,  

Ξέρουν κατά πού πέφτει το Μενίδι οι... συλλογικότητες της Φιλαδέλφειας;

Δημοσιεύτηκε στις 14/06/2017 στην κατηγορία Γνώμες  |  57 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Πράματα και θάματα μαθαίνουμε ότι γίνονται στο Μενίδι μετά τη δολοφονία του 11χρονου Μάριου, οπότε και άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου εκεί. Όχι ότι δεν ξέραμε γενικώς πως... κάτι γίνεται στις Αχαρνές, κυρίως με τους Ρομά, αλλά αν δεν ασχοληθείς με κάτι και δεν το ψάξεις, δεν μπορείς να έχεις σαφή εικόνα. Εκ των υστέρων, τι για πιστολίδια μάθαμε, τι για μαφίες, τι για εμπόριο ναρκωτικών, τι για εκβιασμούς, χαμός...

 

Και που είναι το Μενίδι; Μόλις καμιά εκατοστή μέτρα από το κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου, από εκεί αρχίζει. Δίπλα μας γίνονταν επί χρόνια όλα αυτά που βγαίνουν σιγά- σιγά στο φως.

 

Και καλά, εμείς, οι δημοσιογράφοι. Είμαστε «αλήτες» και «ρουφιάνοι» όπως λένε οι αμελέτητοι της περιοχής.

 

Και καλά ο πολύς ο κόσμος, είναι «αγαθιάρης», «δεν καταλαβαίνει» είναι «καναπεδάτος» συγνώμη κιόλας που δεν έρχεται να σας κρατάει τα κουρελοπανό για να ξεδίνετε εσείς θωπεύοντας το οξυμένο επαναστατικό σας εξόγκωμα...

 

Εσείς, ρε «φωτισμένοι» των συλλογικοτήτων, δεν πήρατε μυρωδιά τι γίνεται στο Μενίδι; Οι δημοκρατικές σας χορδές δεν τανύστηκαν από όσα γίνονται εκεί; Πρέφα δεν πήρατε όλοι εσείς οι δήθεν «θεματοφύλακες» της δημοκρατίας στην περιοχή; Κι ο ουσιαστικός επικεφαλής της Λαϊκής Συνέλευσης, δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος που έτρεχε κι οργάνωνε εδώ «κοσμοπλημμύρες» 300 νοματαίων σπαταλώντας ασυλλόγιστα τα λεφτά του δημότη, για να προστατεύσει, δήθεν,  τη... Δημοκρατία που κινδυνεύει στη Φιλαδέλφεια, αυτός ο «τόσο ευαίσθητος» προστάτης της Δημοκρατίας, δεν πήρε χαμπάρι τίποτα;

 

Ωραία. Δεν πήραν χαμπάρι τίποτα οι... συλλογικότητες, που υποτίθεται –κατά τα δικά τους λεγόμενα- ότι είναι, λέει, (μη γελάτε, είπαμε) η ... πρωτοπορία της κοινωνίας. Εντάξει. Ανθρώπινο. Τώρα, που μαζί με μας πήρατε χαμπάρι κι εσείς,  θα κάνετε κάποια κινητοποίηση; Κάποια εκδήλωση διαμαρτυρίας; Το δημοτικό συμβούλιο θα εκδώσει ψήφισμα εναντίον των συμμοριών Ρομά που σκοτώνουν αθώα 11χρονα παιδάκια και γεμίζουν ναρκωτικά τις γειτονιές μας, ή όχι γιατί θα θεωρηθεί... ρατσιστικό; Ο δήμαρχος θα μαζέψει τους κολλητούς του της Δύναμης Πολιτών, της Λαϊκής Συνέλευσης και της Στρούγκας για να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία και το δικαίωμα του πολίτη στη ζωή, μετά από όλα όσα βγαίνουν στη φόρα για το Μενίδι;

 

Θέλετε να σας απαντήσω εγώ; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

 

Γιατί το πρόβλημά τους φυσικά, και προφανώς, και αυταπόδεικτα, ΔΕΝ είναι η δημοκρατία –στην οποία ποτέ τους δεν πίστεψαν άλλωστε, όντας οι περισσότεροι οπαδοί της δικτατορίας του προλεταριάτου.

 

Γιατί το πρόβλημά τους ΔΕΝ είναι οι δολοφονίες 11χρονων παιδιών, όπως αυτή που έγινε στο Μενίδι.

 

Γιατί το πρόβλημά τους ΔΕΝ είναι το εμπόριο ναρκωτικών και οι μαφιόζικες συμμορίες του Μενιδίου. Δεν είναι τίποτε από όσα συμβαίνουν στο Μενίδι.

 

Το πρόβλημά τους είναι ο διεθνής... καπιταλισμός, το πρόβλημά τους είναι η ΑΕΚ και ο τρόπος που θα εκμεταλλευτούν την πρόθεσή της να κάνει γήπεδο, για να επανεκλεγούν, διχάζοντας αδιάντροπα την πόλη σε «φιλοΑΕΚ» και «αντιΑΕΚ».

 

Αυτό είναι το μοναδικό τους πρόβλημα, και του δημάρχου, και της Δύναμης Πολιτών, και των συλλογικοτήτων που δεν αποτελούν παρά ουρά του κ. Βασιλόπουλου.

 

Ξέρετε, συντρόφια, κατά πού πέφτει το Μενίδι; Μπα...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Γιατί η τακτική Βασιλόπουλου για το γήπεδο, βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της πόλης

 

Η δημοτική Αρχή αποκαλύπτει μόνη της τη διχαστική της αντίληψη

 

Τα άκρα παίρνουν το πάνω χέρι στην πόλη, με τη διχαστική πολιτική Βασιλόπουλου

 

Οι συνέπειες μιας άφρονος πολιτικής

 

Τα δυο πρόσωπα του Άρη Βασιλόπουλου

 

Οι Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας

 

Ληγμένο κοτόπουλο από το κοινωνικό παντοπωλείο- εμμονή ο πόλεμος σε ΑΕΚ και... καπιταλισμό

 

Μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών

 

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πλήρης επιβεβαίωση της "Αλήθειας"

 

Ω! Απόλλωνα!

 

"Θανάση, θα έλθω να έλθω να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα"

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία  

 

 

Γράψτε την άποψή σας

Φυσικά και ξέρουν (14/06/2017 09:37)

άλλωστε από πού ψωνίζουν;

Ενα απέραντο θέατρο παραλόγου (14/06/2017 09:48)

Οι μάσκες των «επαναστατών» της πλάκας έχουν πέσει με πάταγο αυτές τις μέρες.
Αυτοί που βλέπουμε να παίζουν πετροπόλεμο με τα ΜΑΤ στις γραμμές του τρένου, δεν αγωνίζονται για κάποιο κοινωνικό ζήτημα αλλά εκφράζουν... «αλληλεγγύη» σε οπλισμένους εμπόρους ναρκωτικών κατηγορώντας για... φυλετικό μίσος(!) όσους κατοίκους ζητούν τον αφοπλισμό των συμμοριών!

Anonymous (14/06/2017 10:23)

Τι τους λες ρε Διαμαντή; Εδώ μπροστά στα μούτρα μας απροκάλυπτα πλέον η Στρούγκα κάνει πλάτες στο Βασιλόπουλο. Για όλα αυτά που συμβαίνουν στην πόλη δεν έχουν βγάλει ούτε μισή ανακοίνωση. Γιατί; Γιατί το μόνο τους πρόβλημα είναι η ΑΕΚ. Δικαιώθηκα απόλυτα όταν έλεγαν πως δεν ήθελα ΑΕΚτζήδες στην πόλη μας γιατί το θέμα ήταν τα ιδεολογικά κουμάντα. Οπως και φάνηκε αυτό με την έξωση που έφαγαν απο τον χώρο που τους είχε παραχωρηθεί. Οι Στρουγκαίοι ηξεραν οτι θα τους επισκιάσουν οι ΑΕΚτζήδες γιατί έχουν μεγαλυτερα ιδεολογικά ερείσματα στο χώρο.

Μπράβο Διαμαντή (14/06/2017 11:21)

Είσαι από τους ελάχιστους που λένε τα πράγματα με το όνομά τους και τους ξεσκεπάζεις. Γι αυτό βέβαια ακολουθούν ύβρεις και συκοφαντικές επιθέσεις. Από επιχειρήματα βέβαια το απόλυτο τίποτα.

George (14/06/2017 11:27)

Αν δώσουμε στις συλλογικότητες κάνα χαρτζιλικάκι ή έστω καμιά δωρεάν συναυλία μπορεί να μαζευτούν μερικοί να κάνουν την αγγαρεία να πάνε. Δεν είναι βέβαια τα ναρκωτικά και τα όπλα τόσο σοβαρό θέμα όσο το αν θα βλέπουν ολόκληρη την ανατολή του ηλίου τα 10 διαμερίσματα απέναντι από το γήπεδο.

Ανώνυμος (14/06/2017 12:15)

Εκείνοι που τρίβουν τα χέρια τους απο όλα αυτά είναι τα χρυσάβγουλα.
Καλύτερο κουβάλημα νερού στο μύλο τους από τα αναρχίδια, τους "επαναστάτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά" δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Μέχρι εκεί φτάνει όμως η κατάρτιση αν είχαν και ποτέ. Μέχρι εκει φτάνει το ανύπαρκτο μυαλό τους. Να υπερασπίζονται συμμορίες που πλουτίζουν από όπλα και ναρκωτικά και να καίνε τρόλευ λες και με τα τρόλευ κινείται το μεγάλο κεφάλαιο κι οι μπουρζουάδες.
Και κάτι ακόμα. Για ποιες συλλογικότητες μιλάμε;
100 νοματαίοι 300 συλλογικότητες. Ο καθένας έχει κι από 3.
Μόνο χλευασμό και τρολάρισμα στα αναρχίδια, γιατι αναρχικοί δεν είναι. Οι αναρχικοί, οι πραγματικοί, δεν υπερασπίζονται εμπόρους ναρκωτικών ούτε καίνε τα μέσα μετακίνησης του λαού.

Σας πήραμε χαμπάρι (14/06/2017 12:17)

Στρούγκα (και λοιπές ομαδούλες ψευτοαναρχικων) = πασόκοι με μανδύα επανάστα.

Ανωνυμος* (14/06/2017 13:15)

Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!!!
Τωρα.....μονον ο Θεος!!!!

@Ανώνυμος (14/06/2017 12:15) (14/06/2017 13:22)

Οπως τα λες. Ποιοί αναρχικοί; Ποιοί αντιεξουσιαστές; Οι Στριγκαίοι; Γελάει ο κόσμος. Ακόμα περιμένουμε κάποια αντίδραση για τις απευθείας αναθέσεις. Αλλά που; Κάνουν μόκο για να τους παραχωρήσουν καινούργιο στέκι απο το Δημο τώρα που έκλεισε το μαγαζάκι απέναντι απο το Δημαρχείο

Τσίπα γιοκ. (14/06/2017 14:32)

Αν είχε σκοτωθεί κανένας άπλυτος σύντροφος θα είχαν κάψει την Αθήνα αλλά για τους εμπόρους μούγκα.

tasos (14/06/2017 14:33)

Χρηματοδοτούμενα σιχάματα και τίποτα άλλο. Μόνο η ΑΕΚ και το γήπεδο της τους ενοχλεί. Ψόφος...

Διαμαντή (14/06/2017 14:40)

Μην ανησυχείς. Όταν θα κάνει το επόμενο κάλεσμα ο Βασιλόγαυρος θα τρέξουν και τα 300 πρόβατα να καταναλώσουν το σανό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την ΑΕΚ.

Αnonymouse (14/06/2017 15:10)

@ Σας πήραμε χαμπάρι (14/06/2017 12:17)

Μια μικρή διόρθωση: ορφανά του πασοκ είναι.

Συλλογικότητες? (14/06/2017 16:46)

Αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ, η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Το ΕΝΑΝΤΙΑ ,η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001, Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα, Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, Το Στέκι Μεταναστών, η διεθνιστική εργατική αριστερά, Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.),, το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ και η ΕΛΜΕ Εύβοιας
προσθέστε και καμιά δεκαριά ακόμη που δεν γράφω γιατί από ένα σημείο και μετά βαριέμαι να ψάχνω.
τι γνώμη θα σχηματίζατε? δεν θα πιστεύατε πως την εκδήλωση αυτή την καλούν χιλιάδες????
θα φανταζόσασταν ποτέ πως όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μόνο από δύο πανάξιους και εργατικούς κυρίους ο ενας εκ των οποίων ζει και στη Φιλαδέλφεια???

&15.10 (14/06/2017 17:22)

Φίλε και μα μην ήξερε κάποιος μετα το φιάσκο της συγκέντρωσης του δημάρχου την 15η Μαΐου κατάλαβε. 30 συλλογικότητες, 100 νοματαιαοι της δύναμης πολιτων και 100 ξέμπαρκοι. 3 άτομα αναλογία για κάθε συλλογικότητα. Ο μπαμπάς η μαμά και το παιδί τους δλδ.

@ Συλλογικότητες? (14/06/2017 16:46) (14/06/2017 18:03)

Το δικό μου ερώτημα προς όλους αυτούς (δηλαδή τους εξής δυο) είναι:
Καλά ρε παιδιά πότε τα προλαβαίνετε όλα αυτά;

Αμαν "tasos" (14/06/2017 18:18)

Εγκεφαλικό θα πάθεις George. Πρόσεχε την υγεία σου γιατί πλησιάζει ο καιρός και οι βρισιές θα γίνουν χαρακίρι. Οχι τίποτα άλλο, αλλά θα έχετε κάνει τον Αρούλη και τα στρουγκάκια ήρωες.

Παράνοια (14/06/2017 19:12)

Παραχωρηση ο ενας,τα ιδια ψέματα δλδ
Ιδεολογικο κουμάντο ο αλλος με μπροστάρη το φασιστογκετο και τα Πατήσια και τα Εξάρχεια που κανενας δε τα θελει γιατί ολοι ξέρουν ποιος κάνει τα βερια εκεί με τα ντρογκια

Διαμαντη εχεις πλάκα να εγκαλεις τον κοσμο οταν σε βολεύει
Ελπίζω να σου εχει τάξει καλη θεση ο μελ γιατί θα σε φαει η μαρμάγκα μετά...

Διαμαντής Σείτανίδης (14/06/2017 19:20)

@19.12

Θα με φάει η μαρμάγκα, ε; Τι μου λες ρε ουτιδανέ... Θα με φάει, ε; Νύχτα; Σκοτεινά;

Άσε, τα έκανα επάνω μου... Τρέμω, δεν με βλέπεις, σα φυλλαράκι...

Μα είσαι τόσο αφελής, να νομίζεις ότι θα με σταματήσουν αυτές οι απειλές της πεντάρας; Θα σου έλεγα ότι ένα κρύο μπάνιο θα σε συνεφέρει, αν θεωρούσα την περίπτωσή σου ιάσιμη...

σαββα Παράνοια (14/06/2017 20:09)

Ρε αλητη απο το λιμανι το γκετο μονο φασιστικο δεν ειναι και κατεβαινει σε ολες τις πορειες.Τα δυο ατομα που ηταν ομοιδεατες σου εχουν φυγει κι οσο για τα πατησια δεν ανηκουν στην οικογενεια της οριτζιναλ.Πολλοι αεκτζηδες αναμεσα τους κι εγω ημουν στην συγκεντρωση των κατοικων του μενιδιου αν και φιλαδελφιωτης γιατι η αλλυλεγγυη δεν εχει γειτονιες.Εσυ πληρωμενε καθε μερα γραφεις ψεμματα και το παιζεις και κατοικος φιλαδελφειας μανιατακι.Η μαρμαγκα θα φαει εσενα γιατι ο πρεζεμπορας φευγει και αλιμονο σου.

George (14/06/2017 20:31)

@(18:18)
Μπράβο χρηματοδοτούμενε γαυράκο. Μετά από τόσες σφαλιάρες πήγες να μου το παίξεις μάγκας ακριβώς τη στιγμή των ανακοινώσεων της ΑΕΚ για την υψομετρική και την άδεια. Ξεφτίλα και σφαλιάρα πάλι. Για θυμισέ μας τι έγραφες τις τελευταίες ημέρες για την υψομετρική; Ποιός θα κάνει χαρακίρι τώρα; Απίστευτο γέλιο. Συνέχισε έτσι. Καλά το πας. Έχεις γίνει το γούρι μας.

Αμαν "tasos" (14/06/2017 22:52)

Ναι George τώρα αρχίζει το γέλιο και τα εγκεφαλικά που δεν θα μπορείτε να λέτε ότι σας φταίνε οι άλλοι που δεν θα γίνει γήπεδο. Τώρα αρχίζει το ματς. Πρόσεχε την υγεία σου και την υψομετρική.

Ωραίος (14/06/2017 23:00)

ο γάτος. Του ήρθε ταμάμ. Θα χεστεί στο τάλαρο με τα διαρκείας. Και από Σεπτέμβρη με καινούργιες δικαιολογίες. Αφού χάθηκε πολύτιμος χρόνος και οι επενδυτές την έκαναν.

ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ (14/06/2017 23:36)

Που ειναι οι οικοταλιμπαν που γραφαν οτι δε θα εκδοθει η υψομετρικη αδεια;Μια ζωη ψευτες και παρανομοι που ξερουν μονο να πεταν λασπη.Το καζινο θα το φτιαξει τελικα ο Μελ στο αλσος;

Anonymous (15/06/2017 00:39)

Περιμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση των Στριγκαιων κατα της υψομετρικής για να χεστουμε στα γελια!!!Μην κωλωνετε μάγκες το χαρτζιλικι να πέφτει

Ναι το γκετο ειναι αναρχικο (15/06/2017 00:48)

Χαχαχαχαχα πηγαίνετε σε καμία συγκέντρωση μονης εσφιγμενου
Παρτρ και τπτ για τα υψη

ελεος διαμαντη (15/06/2017 01:21)

σε εχουμε για σοβαρο,να μιλας για απειλες
θα σε φαει η μαρμαγκα επαγγελματικα εννοουσε,αλλιως θα ελεγε θα σε φαει το τσιμεντο
ελεος με τη κλαψα

επισης (15/06/2017 01:23)

αφου ασχολεισαι με αλλα θεματα
να σου πω οτι σε λιγες μερες ενας ανθρωπος κινδυνευει να φαει ισοβια μετα απο 5 χρονια φυλακης χωρις καμια αποδειξη
επισης να σου πω οτι μια κοπελα προχτες εφαγε 13 χρονια χωρις καμια αποδειξη

επισης στη γειτονια-που σε κοφτει- ακουστηκε κατι για ενα ταχυφαγειο
http://sveod.gr/2017/06/11/hothotkataggelia/ εδω η καταγγελια του σωματειου

λογικα θα πρεπει να ασχοληθεις με τα θεματα,εσυ ο θεματοφυλαξ της ηθικης

Ελα Καππαδοκίας (15/06/2017 02:07)

Ετοιμάσε τη βερανταρα να έρθουμε να την πέσουμε τώρα που θα ξεκινήσουν τα έργα, βάλε και ζεστό νερό να κάνουμε κανένα μπάνιο, πες και στη γυναίκα να ετοιμάσει τίποτα για φαγητό. Η ζωή σου μας ανήκει κοροιδοοο

@(22:52) @(23:00) (15/06/2017 05:13)

Ρε γελοίο ανθρωπάκι αν η διανοητική σου υστέρηση στο επέτρεπε θα το βούλωνες μετά από τόσες σφαλιάρες. Για όσα γράφεις εδώ και 3 χρόνια γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Όταν λες ότι την έκαναν οι επενδυτές είμαστε σίγουροι ότι οι επενδυτές δεν πήγαν πουθενά. Μόνο και μόνο ότι το λες εσύ φτάνει.

@(23:00) (15/06/2017 07:39)

Ναι πανέξυπνε. Έχεις να μας πεις κάτι για την υψομετρική; Γιατί μέχρι τώρα έκανες τον μάγκα υιοθετώντας τα ψέματα του κάθε αντιαεκτζή. Τώρα και καλά δεν τρέχει τίποτα αλλά τελείωσαν οι επενδυτές ε; Και βέβαια τον πρώτο που θα ενημέρωναν θα ήσουν εσύ. Ούτε παιδάκι του νηπιαγωγείου δεν πείθεις. Περαστικά.

tasos (15/06/2017 10:38)

Πονάει η γηπεδάρα γαυράκια; Ήταν ωραία βέβαια όταν τα χρηματοδοτούμενα σιχάματα έκαναν προσφυγές και κράταγαν νόμιμα χαρτιά στα συρτάρια ενώ ταυτόχρονα έγραφαν στα βρωμοσάιτ ότι η καθυστέρηση οφείλεται στον Μελ που μας παραμυθιάζει. Καθήστε να έρθουν και οι δίκες και θα τα πούμε μια και καλή.

@ @(23:00) (15/06/2017 07:39) (15/06/2017 13:57)

Ποιά "υψομετρική" βρε κωθώνια. Διαβάστε τι λέει η "υψομετρική" που σας σερβίρει το ΨΥΡΙΖΑ. Βάλτε τη και δίπλα στην αιτηση για ΑΔΕΙΑ δημοσιεύστε τα και αγοράζω διαρκείας. Σανό σας σερβίρουν και πάλι όπως στον λαό με τα μνημόνια.

@(13:57) (15/06/2017 14:44)

Δεν αξίζει πλέον προσπάθεια απάντησης. Πες μας το όνομά σου να το βάλουμε στο λεξικό δίπλα στον ορισμό του βλάκα.

@Ναι το γκετο ειναι αναρχικο (15/06/2017 17:36)

Ανοητε σταλινικε η ΑΕΚ εχει εκατομμυρια οπαδους κι εσυ γνωριζεις ποιοι ηταν στην μονη εσφιγμενου;Τα πολιτικα σας παιχνιδια δε μας αφορουν αγια σοφια στη φιλαδελφεια μεχρι να σβησει η γη.

@(15/06/2017 14:44) (15/06/2017 19:21)

Ναι κωθώνι μην απαντάς. Δημοσίευσε μας και την έγκριση της "υψομετρικής" για να γελάσουμε. Τόοοσο κρυφό ειναι το κρατικό μυστικό. Αμ δεν είναι!

@(19:21) (15/06/2017 20:07)

Ρε βλαμμένε τι να δημοσιεύσω; Ρώτα τον υπουργό που την υπέγραψε. Δεν μπορεί να είσαι πια τόσο βλάκας. Από κει και πέρα πληρώστε τα δικαστικά έξοδα και κάντε όσες προσφυγές θέλετε και για ότι θέλετε. Αφού γουστάρετε σφαλιάρες και εμείς γουστάρουμε να σας τις προσφέρουμε.

@(15/06/2017 19:21) (15/06/2017 20:13)

Μια απλή τυπική μελέτη είναι η υψομετρική. Αν εσύ θες να την παρουσιάζεις στα πρόβατα στα οποία απευθύνεσαι σαν κάτι πολύπλοκο και προβληματικό σε καταλαβαίνω. Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι ανοησίες.

tasos (15/06/2017 20:16)

Όσο εμείς θα χτίζουμε οι βλάκες θα ψάχνουν να βρουν την υψομετρική. Απίστευτη διασκέδαση...

@(15/06/2017 20:07) (15/06/2017 20:19)

Αμα θελουν να πανε να την παρουν οι χαζοί του Δήμου. Αλλά δεν πάνε γιατί θα πέσει το κράξιμο της αρκούδας. Χωρια που θα πανε οι μηνυσεις σωρηδον τωρα στο ΔΗμο γιατί τόσο καιρό δεν μας έδινε τα υψομετρα παράνομα. Η Δικέφαλος έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση απο το Φλεβαρη. Με το που πάρουμε την άδεια καθε κατεργάρης στον πάγκο του.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (15/06/2017 20:23)

Τελικ αο Παπανικολάου δικαιώθηκε τότε που είχε βάλει στη θέση του τον Καλαμπόκη. Τον είχε ξευτιλίσει τότε λέγοντας του οτι δεν σας έκαναν πέρα επειδή υπήρχε κενό Νόμου αλλά επειδή δεν υπογράφατε παράνομα. Αν υπογραφεί η υψομετρική μελέτη απο το Υπουργείο θα δικαιωθώ. Ο Καλαμπόκης έβαλε την ουρά στα σκέλι τότε, τα έχασε, κάτι κεκέδιζε και ήρθε η ώρα που ο Παπανικολάου δικαιώθηκε. Μπράβο Νίκο το θυμόμαστε όλοι που τον είχες ξεβρακώσει στο ΔΣ

@20.23 (15/06/2017 22:26)

Σωστός φίλε το θυμήθηκα. Ετσι είχε γίνει. Είχε γίνει κατακόκκινος ο Καλαμποκης απο την ξεφτίλα. Κανένα κενό Νόμου. Απλά τους απομόνωσαν όπως έπρεπε

Αντιχουλιγκανικος (15/06/2017 23:00)

Υψομετρικη εχετε,αδειουλα εχετε, σχεδια εχετε, λεφτα δεν εχετε!!! Αρα δεν μπορειτε να κανετε τιποτα λαθροεισβολεις του καθε βρωμιαρη λαθρεμπορα στη μερια μας!!! Ετσι σας αξιζε,που δεν σας εδωσε λεφτα η γιαννα τοτε. Μακαρι να μη δινονταν ουτε για το καραισκακη. Τερμα η βια εδω. Αλλου να πατε να αλληλοσκοτωνεστε με τους αλλους χουλιγκανς.

Sherlock Holmes (16/06/2017 00:50)

Καλά έχει πλάκα. Εκτός από άδεια θα ψάχνουμε και για υψομετρική. Να δούμε τι ψηφομετρική υπέγραψε ο απατεώνας; Ετσι για την ιστορία και τα καλοκαιρινά μπάνια.

Αντιχουλιγκανικος @ (16/06/2017 06:09)

Βλεπω γαυρακο εχασες τωρα την ψυχραιμια σου και η μονη ελπιδα σου ειναι μηπως ο επιβητορας του λιμανιου δεν εχει λεφτα.Εχει τοσα κι αλλα τοσα κι αλλα τοσα κι αγοραζει 10 πρεζεμπορες στην καθησια του.Τα υποκριτικα για το καραισκακη αστα .Οταν γινονταν το γηπεδο πανηγυριζες και κανεις δεν εκανε ουτε μια συγκεντρωση η πορεια.Α τωρα το προβλημα ειναι η βια;Γιατι πριν καποιο καιρο ελεγες οτι θελεις γηπεδο με σεβασμο στο περιβαλλον και καλα.ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

@(23:00) (16/06/2017 08:43)

Ναι χρηματοδοτούμενε. Όταν δινόταν το Καραϊσκάκη το είχατε βουλώσει και τώρα το αναφέρετε για ξεκάρφωμα. Όλα τα σιχάματα στην υπηρεσία της εγκληματικής οργάνωσης. Ο Τίγρης και τα λεφτά τα έχει και νομιμότατο γήπεδο θα φτιάξει και σας γλεντάει κάθε μέρα. Συνεχίστε την κλάψα. Απ ότι φαίνεται σας πονάει πολύ περισσότερο από ότι πιστεύαμε.

@(00:50) (16/06/2017 08:45)

Θρήνος πάνω από την υψομετρική για όλα τα χρηματοδοτούμενα τσιράκια του βασιλόγαυρου.

@Αντιχουλιγκανικος (16/06/2017 10:34)

Βρωμιάρηδες είναι τα αφεντικά σου που τρέχουν από το ένα δικαστήριο στο άλλο για να εξηγήσουν τις απάτες τους και σε χρηματοδοτούν και όχι ένας επιχειρηματίας που κατηγορήθηκε για παραπάνω ποσότητα πετρελαίου από τη δηλωμένη σε ένα πλοίο του πριν από περισσότερο από 25 χρόνια. Όσο λοιπόν εσείς θα μετράτε τα χρήματά του η γηπεδάρα θα χτίζεται. Και αν αντιμετωπίσουμε οικονομικό πρόβλημα θα δώσουμε κι εμείς χρήματα αλλά ακόμα και προσωπική εργασία αν χρειαστεί. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα κι αν δεν φτάνουν τα χρήματα για την ολοκλήρωση του και μέχρι αυτά να βρεθούν εμείς θα είμαστε όλοι εκεί ακόμα κι αν χρειαστεί να καθήσουμε στα τσιμέντα για να δούμε την ΑΕΚΑΡΑ. Από εμάς δεν θα γλυτώσετε ποτέ ότι και αν γίνει.

Πού είναι τα υψόμετρα οέοοοο (16/06/2017 14:13)

Τι έγινε ρε παιδιά; Τι υψόμετρα σας εγκρίνανε; Τα μισά; Τα υπόλοιπα πότε; Όταν βάλει το χέρι στην τσέπη ο καβούριας να κάνει τη μελέτη υπογειοποίησης; Θα χτίσετε τυφλό γήπεδο; Δεν θα έχει πρόσβαση στην υπόγεια είσοδο;
Ά, ρε δούλεμα που σας κάνει ο μελ κι εσείς πανηγυρίζετε!
Άντε τώρα να ξεκινήσει νέο σίριαλ για την έκδοση της άδειας...
Τώρα ποιος θα σας φταίει; Ο Σπίρτζης; Ο Φλαμπουράρης; Ο Τσίπρας; Ή ο Μαρινάκης;

@Sherlock Holmes (16/06/2017 00:50) (16/06/2017 14:49)

Έχει αναρτηθεί στη διαύγεια η απόφαση για την υψομετρική με όλες τις λεπτομέρειες. Τίποτα δεν μένει κρυφό όπως συμβαίνει βέβαια και με τις λαμογιές του γαυροδημάρχου σας. Διάβασέ την και συνέχισε το κλάμα χρηματοδοτούμενε.

Sherlock Holmes (16/06/2017 19:01)

Ρωτάμε το υπουργείο και δηλώνει άγνοια. Μήπως σας ειναι εύκολο να δημοσιοποιήσετε την σχετική έγκριση και την "υψομετρική" στην οποία αναφαίρεται; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ευγενικές απαντήσεις σας.

ολοι εκει (17/06/2017 17:28)

Επειδη εμεις οι ενωσιτες δε πουλαμε ιδεολογια αλλα η ΑΕΚ ειναι η ιδια μας η ζωη και η πατριδα που χασαμε θα συμμετεχουμε εθελοντικα σε οσες εργασιες χρειαζεται για τον ναο μας και θα συνεισφερουμε και οικονομικα.Γιατι εμεις ζουμε για την ΑΕΚ και δεν το παιζουμε επαναστατες με τα λεφτα του μπαμπα ουτε δηλωνουμε αναρχικοι αλλα ειμαστε καπηλευτες της πατρικης περιουσιας.

Στόχος (18/06/2017 12:32)

Μας ειναι να πάρουμε την άδεια νταβατζηλικι. Και θα την πάρουμε. Ζήτω το βαθύ ΠΑΣΟΚ

@Sherlock Holmes (16/06/2017 19:01) (18/06/2017 13:19)

Ρωτάτε το υπουργείο και δηλώνει άγνοια; Περάστε πρώτα από κανένα ψυχίατρο και αν ποτέ επανέλθετε στην πραγματικότητα μπορούμε να συζητήσουμε. Σοβαρές απαντήσεις σε τρολ ή ηλίθιους δεν έχει νόημα να δίνει κανείς. Αφού θεωρείς ότι οι βλακείες σου έχουν βάση πήγαινε αν τολμάς στα δικαστήρια και κάνε όσες προσφυγές θέλεις.

Πού είναι τα υψόμετρα οέοοοο@ (18/06/2017 13:47)

χαχαχαχα βρηκες γαυρακο καινουργιο παραμυθι για να ελπιζεις;Δε χορτασες σφαλιαρες απο τον τιγραρο;

George (19/06/2017 11:37)

Σας γλεντάει ο Τίγρης γαυράκια τόσο πολύ που από τη ζαλάδα νομίζετε ότι σας φταίνε τα υψόμετρα. Θα κάνουμε και μια υψομετρική μελέτη για το ύψος στο οποίο βρίσκεται η βλακεία σας.

Στριγκαιοι (19/06/2017 15:33)

Οι Βασιλοπουλικοι σας λενε ψέμματα (κατα το ..γαυρακια οι μάνες σας, σας λενε ψέμματα)

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ποιο είναι το νέο και ποιο το παλιό στις εκλογές της Κυριακής

Ποιος Τομπούλογλου;

Οι όμορφες αποστασίες, όμορφα καίγονται…

Συνεχίζονται οι φιλότιμες προσπάθειες Βούρου να κρατήσει ενωμένη την αντιπολίτευση εναντίον του!

Αθλιότητες Βούρου ως το τέλος! Έβαλε Δημοτικό Συμβούλιο την ώρα που μιλούν Σερετάκης- Γεωργαμλής!

Πρόσκληση Συμπαράστασης κι Αλληλεγγύης

Ο Αλέκος Γούλας γράφει για τη νεανική παραβατικότητα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Γιάννης Τζέλης για το Άλσος

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)

Και ξαφνικά τα οπαδικά μέσα της ΑΕΚ παίζουν... Γεωργαμλή!

Γιατί ο Βούρος δεν αξίζει να είναι δήμαρχος- 1. Πολιτική ανεπάρκεια

Αυτό είναι το πρόγραμμα της Συμπαράταξης

Έμαθε κατά πού πέφτει κι η πλατεία Χρυσαλλίδος ο τουρίστας δήμαρχος

Ο μεγαλύτερος εχθρός της διοίκησης Βούρου είναι ο ίδιος της ο εαυτός και όχι οι υπάλληλοι

Στο πλευρό των εργαζομένων του δήμου η Συμπαράταξη

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ο Γιάννης Βούρος είναι φίλος και σύντροφος στο ΠΑΣΟΚ με τον μπαμπά της Άννας

Ευτυχώς που έδρασαν οι γονείς στο 1ο δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας!

Αρχίζει το ματς...

Οι δουλευταράδες νέοι του Γιάννη Βούρου

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!

Κουίζ...

Αθλιότητες Βούρου ως το τέλος! Έβαλε Δημοτικό Συμβούλιο την ώρα που μιλούν Σερετάκης- Γεωργαμλής!

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)

Συμπατάραξη: Όχι στον εγκιβωτισμό του Κηφισού

Η Θεσσαλία «φωνάζει» στη Φιλαδέλφεια: Κάντε ΤΩΡΑ το αντιπλημμυρικό στη Σκρα

Αυτό είναι το πρόγραμμα επισκέψεων του Γιάννη Τομπούλογλου

Έμαθε κατά πού πέφτει κι η πλατεία Χρυσαλλίδος ο τουρίστας δήμαρχος

Συμπαράταξη: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της προοπτικής

Πρόσκληση Συμπαράστασης κι Αλληλεγγύης

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.24 Το εάν πλημμύρισε ή όχι η Φιλαδέλφεια φαίνεται καθαρά από τις φωτογραφίες. Εάν εσύ δεν θέλεις να τις δεις, είναι μάλλον δικό σου πρόβ...

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)
Xρήστης: N.F.
Δεν πλημμύρισε η Φιλαδέλφεια γιατί απλά δεν έβρεξε πολύ. Αν έβρεχε μπορεί να πλημμύριζε. Διαμαντή η υπερβολή δεν σου κάνει καλό. Ο Βούρος μπ...

Ο Γιάννης Τζέλης για το Άλσος
Xρήστης: Πολίτης
Σε μια πόλη που πνίγεται από προβλήματα, κοινωνικά, κυκλοφορίας, διαπλοκής, , πολιτικό αλισβερίσι και πλήρη απαξίωσης των πολιτών της Ακούγε...

Ποιος Τομπούλογλου;
Xρήστης: Ναι
1) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ,ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ 2)ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΩΛΥΜΜΑ(Οπως λεει) ,ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ? (απαντηση:Αρα κο...

Ποιος Τομπούλογλου;
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.39 Συγγνώμη, τι θα πει "ας τον κατέβαζε"; Βλέπεις ότι κι εσύ πέφτεις στο ίδιο λάθος; Ο Γιάννης έχει αναδειχθεί πρώτος σε σταυρούς δημοτι...

Οι όμορφες αποστασίες, όμορφα καίγονται…
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καθόλου δεν είναι έτσι, αγαπητέ, Καθόλου, μα καθόλου. Όποιος θέλει να συνεργαστεί, το λέει προεκλογικά στους πολίτες, όπως έκανε ο Τσίπρας (...

Οι όμορφες αποστασίες, όμορφα καίγονται…
Xρήστης: Γιατί δε τα λες όλα;
Η απλή αναλογική του Τσίπρα οδηγησε σε αυτό. Αυτη δεν είναι η ουσία, αν υπάρχει ουσία, στο νομο έκτρωμα του Τσίπρα; Όταν μιλάμε για κυβερν...

Ποιος Τομπούλογλου;
Xρήστης: Έλα ντε
Ποιος Τομπουλογλου......

Ποιος Τομπούλογλου;
Xρήστης: Ναι οκ
Ας τον κατέβαζε νωρίτερα, αλλά όχι, να περιμένουμε τα δικαστήρια. Ξεκάθαρος μπροστινός, πιο ξεκάθαρο δε γίνεται. Δεν υπάρχει κανένας Τομπούλ...

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)
Xρήστης: διόρθωση
φυσικά και είναι ο Κηφισός. μη γράφετε ότι πλημμύρισε, τίποτα δεν πλημμύρισε. ούτε η φωτογραφία αυτή έχει κάτι παράξενο, ούτε επικίνδυνο. α...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Ok παιδιά, δεν το λήγετε εσείς, το λήγω εγώ. Μην ξαναστείλετε εδώ, δεν ανεβάζω τίποτα...

Και ξαφνικά τα οπαδικά μέσα της ΑΕΚ παίζουν... Γεωργαμλή!
Xρήστης: Ανωνυμος
Ας ελπίσουμε ότι στο Βουρο θα σταματήσει του κακού η σκάλα και δεν θα φτάσουμε και στον Κοκο. ...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: @Ανωνυμος (27/09/2023 22:18)
Αν έγραψε ότι με σιχαθηκε το ίδιο ακριβώς έγραψε και για σένα. Αλλά τι περιμένω να καταλάβει κάποιος που αντιμετωπίζει ένα γήπεδο 90 χρόνων ...

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.10 Εδώ θα είναι κολλημένο το μάτι σου, χιμπαντζή......

Πλημμύρισε και πάλι η Φιλαδέλφεια- Σφυρίζει αδιάφορα ο τουρίστας Βούρος (φωτο)
Xρήστης: Να σε δω....
Να σε δω τι θα γράφεις το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου. Κυριακή κοντή γιορτή....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©