Πέμπτη 02.02.2023,  

Τον ψηφίσαμε για δήμαρχο των πολιτών κι αποδεικνύεται δήμαρχος των κολλητών

Δημοσιεύτηκε στις 14/05/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  38 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Η εξέλιξη της υπόθεσης της δευτεριάτικης συναυλίας για την υπεράσπιση της... Δημοκρατίας, δείχνει την απόρριψη, ήδη από το μισό της θητείας του, του Άρη Βασιλόπουλου και των πρακτικών του από την τοπική μας κοινωνία. Ο άνθρωπος που ψηφίσαμε σα μια νέα παρουσία, για να γίνει ο δήμαρχος των πολιτών, αποδεικνύεται ότι λειτουργεί μόνο και μόνον για να ικανοποιήσει τα κολλητάρια του. Αντί για δήμαρχος των πολιτών, δείχνει κάθε μέρα ότι λειτουργεί ως δήμαρχος των κολλητών.

 

Η διχαστική συγκέντρωση της Δευτέρας, οργανώνεται για να ψαρέψει εκλογική πελατεία ο κ. Βασιλόπουλος. Για κανένα άλλο λόγο. Ούτε η δημοκρατία κινδυνεύει ούτε οι μπαρούφες της δημοτικής Αρχής έχουν έστω και ελάχιστη πολιτική σοβαρότητα. Γίνεται για να ψαρέψει εκλογική πελατεία ο δήμαρχος που εγκαταλείπεται σταδιακά από τους πάντες, ακόμα κι από το κόμμα που τον στήριξε το 2014. 

 

Βρήκε όμως, ο δήμαρχος των κολλητών, την ευκαιρία δείξει πώς εννοεί την "υπεύθυνη διαχείριση των χρημάτων του δημότη". Ανέθεσε (φυσικά με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση) σε μια ΚΟΙΝΣΕΠ που δημιουργήθηκε πρόσφατα από συμπολίτες που δεν έκρυψαν τη φανατική στήριξή τους στον κ. Βασιλόπουλο, όπως φαίνεται κι από την παραπάνω φωτογραφία, την εκδήλωση. Σύμφωνα με την απόφαση της Κοινωφελούς, η ΚΟΙΝΣΕΠ θα πάρει 744 ευρώ. Για ποιες εργασίες, θα ρωτήσετε, αφού η ανάθεση του δήμου στην ΚΟΙΝΣΕΠ ήδη αναφέρει και το όνομα του συγκροτήματος, δηλαδή δε νθα χρειαζόταν κανείς να ψάξει να βρει ποιος θα τραγουδήσει κλπ. Δείτε τις... υποχρεώσεις της ΚΟΙΝΣΕΠ, για τις οποίες εισπράττει περίπου ένα μηνιάτικο ενός ταλαίπωρου Έλληνα που έχει το τραγικό μειονέκτημα να μην είναι κολλητός του κ. Βασιλόπουλου. Είναι, βλέπετε, κι αυτό το "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς... (μη γελάτε, παρακαλώ, υπάρχει και συνέχεια...) 

 

 

 

Η ΚΟΙΝΣΕΠ λοιπόν θα έπαιρνε τα 744 κι η εταιρεία των ηχητικών άλλα 2.108 ευρώ. Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από την ανάρτηση του δήμου στη διαύγεια, όπως υποχρεούται (άτιμο αστικό καθεστώς που απαιτείς όλα να είναι στο φως...). τα αποσπάσματα είναι κομμένα, αλλά εάν αμφισβητηθούν θα αναρήσω το link ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Το πρόβλημα μου δεν είναι να δημοσιοποιήσω το όνομα του συμπολίτη μας που έχει την ΚΟΙΝΣΕΠ, αν και από αλλού είναι ήδη γνωστό. Τα αποσπάσματα του εγγράφου στη Διαύγεια τα δημοσιεύω μόνο και μόνον για να τεκμηριώσω τη θέση μου. 

 

 

Δυο χιλιάρικα για μηχανήματα μιας ώρας συναυλίας κι εφτάμιση κατοστάρικα για... εποπτεία. Καλά, και σε αυτό το σκηνικό θα έπαιζαν οι RADIO ACT, στους οποίους μετέχει ο γιος του υπεύθυνου της ΚΟΙΝΣΕΠ και μέλος, κι αυτός, της ΚΟΙΝΣΕΠ! 

 

Ναι, αλλά σε ανάρτησή τους οι RADIO ACT ξεκαθαρίζουν μερικά πολυ απλά πράγματα και ξεγυμνώνουν πολιτικά πλήρως τον κ. Βασλόπουλο και τις πραγματικές του επιδιώξεις: Δείτε την ανάρτηση του συγκροτήματος: 

 

 

Για μισό λεπτό!

 

Τι διαβάζουμε εδώ; Πρώτον, ότι το συγκρότημα δεν ενημερώθηκε ποτέ πλήρως για το χαρακτήρα της συγκέντρωσης στην οποία θα μετείχε!

 

Δεύτερο ότι το συγκρότημα δεν ήξερε ότι είχαν προβλεφθεί κονδύλια για τη συναυλία από τα λεφτά του δημότη, που τόσο δοκιμάζεται στις μέρες μας.

 

Τρίρον ότι το συγκρότημα πιστεύει ότι το γήπεδο μόνο αναβάθμιση θα φέρει στην πόλη μας

 

Και τέταρτον ότι δεν θα πήγαινε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ

 

Είναι αλήθεια όλα αυτά κύριε δήμαρχε; 

 

Είναι αλήθεια όλα αυτά κύριε Κουμαριανέ; 

 

Δεν ενημερώσατε το συγκρότημα για τον πραγματιό χαρακτήρα της συναυλίας και της εκδήλωσης; 

 

Ή μήπως οι Radio Act μας λένε ψέματα; 

 

Δεν αισθάνεσθε ότι ως δήμαρχος και ως μέλος της δημοτικής Αρχής έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στους δημότες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας να δώσετε, τώρα, χωρίς καμία καθυστέρηση, κάποιες εξηγήσεις;  

 

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στην πόλη μας, με μια δημοτική Αρχή που επιχειρεί αδίστακτα το διχασμό της, μήπως και μαζέψει μερικά ψηφαλάκια ακόμα...

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ, προς αμελέτητα υποπόδια του δημάρχου: Τιμή, χαρά και περγηφάνεια νοιώθει κάθε ανεξάρτητος δημοσιογράφος, όταν τον υβρίζουν σφουγγοκωλάριοι όπως του λόγου σας. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Γιατί η τακτική Βασιλόπουλου για το γήπεδο, βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της πόλης

 

Η δημοτική Αρχή αποκαλύπτει μόνη της τη διχαστική της αντίληψη

 

Τα άκρα παίρνουν το πάνω χέρι στην πόλη, με τη διχαστική πολιτική Βασιλόπουλου

 

Οι συνέπειες μιας άφρονος πολιτικής

 

Τα δυο πρόσωπα του Άρη Βασιλόπουλου

 

Οι Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας

 

Ληγμένο κοτόπουλο από το κοινωνικό παντοπωλείο- εμμονή ο πόλεμος σε ΑΕΚ και... καπιταλισμό

 

Μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών

 

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πλήρης επιβεβαίωση της "Αλήθειας"

 

Ω! Απόλλωνα!

 

"Θανάση, θα έλθω να έλθω να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα"

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

Γράψτε την άποψή σας

Radio-αρβυλα (14/05/2017 07:38)

Καταλάβαμε. Αφού έγραψες για 4 χιλιάρικα, τώρα μιλάς για 744 ευρώ. Αφού οι καλλιτέχνες δέχτηκαν απειλές και αναγκάστηκαν να ακυρώσουν, τώρα μιλάς για κολλητούς. Τι ακριβώς σε πειράζει; Το ύψος του ποσού (με πόσα θά πρεπε να γίνει μια συναυλία κατά τη γνώμη σου;), ή η ίδια η εκδήλωση; Αφού γράφεις ότι ψήφισε το Δ.Σ. και ότι όλα αναρτήθηκαν στη Διαύγεια ποιο είναι το κακό; Δεν μπορεί ο δήμος να οργανώσει μια συγκέντρωση -συναυλία; Δεν μπορεί να εκτυπώσει και να μοιράσει ένα φυλλάδιο; Ή θάθελες να την κάνεις εσύ αυτή τη δουλειά; Οι πολίτες χαίρονται εδώ και κάποιες μέρες που ξαναβλέπουν στην πόλη να γυρνούν ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, χωρίς την παρουσία τραμπούκων. Χαίρονται επίσης που σε μια μη προεκλογική χρονιά γίνονται έργα στην πόλη (κι ας μην τα προβάλεις εσύ). Ο δήμος κάνει (μικρό αλλά σταθερό) έργο κι εσύ και οι κολλητοί σου λυσσάξατε. Αυτό κατάλαβα εγώ...

ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ (14/05/2017 08:13)

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

tasos (14/05/2017 09:49)

Διαμαντή ας μην κοροιδευόμαστε. Είναι δυνατόν ο πατέρας που σχετίζεται με τη ΔΠ και τον Βασιλόπουλο να μην είχε ενημερώσει το γιο του τον τραγουδιστή για τον πραγματικό σκοπό της εκδήλωσης; Βασιλόπουλε είσαι τελειωμένος. Άντε να περάσει ο καιρός να ξεκουμπιστείς από την πόλη και να σε αναλάβουν οι δικαστές.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (14/05/2017 09:51)

@07.38
Είναι φανερό, δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Το σχόλιο σου είναι γεμάτο ανακρίβειες. Πρώτον μίλησα για ΕΩΣ 4000 ευρώ στην αρχή και μετά για 744+2108 ευρώ, σύμφωνα νε τα κείμενα που ανάρτησε στην Διαύγεια η δημοτική Αρχή. Τρίτον έγραψα ότι τα συγκεκριμένα ποσά τα μοίρασε σε κολλητάρια του. Τέταρτον έγραψα ότι το συγκρότημα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το χαρακτήρα της εκδήλωσης αφού πιστεύει ότι το γήπεδο θα αναβαθμίσει την πόλη. Αυτά ελγραψα.

Τώρα τα κατάλαβες ή να τα ξανά μανά εξηγήσω;

Διαμαντής (14/05/2017 10:01)

@07.38
Το δεύτερο που από δικό μου λάθος δεν εμφανίζεται στο παραπάνω σχόλιο είναι ότι ακόμα, δεν έχω αναφερθεί στα φυλλάδια...

Ντροπή (14/05/2017 10:08)

1ον Γιατί κάνει την εκδήλωση ο δήμος και όχι η δύναμη πολιτών;
2ον Γιατί πληρώνονται οι καλλιτέχνες και μάλιστα μέσω ΚΟΙΝΣΕΠ του υποψηφίου της Δύναμης Πολιτών και πατέρα μέλους του συγκροτήματος;
Συμπέρασμα: Για τη δημοκρατία που επικαλείται ο κ Βασιλόπουλος κάποτε χυνόταν αίμα, τώρα είναι απλά άλλη μια ευκαιρία για κερδοσκοπία και για να βολευτούν κολλητοί με τα λεφτά του δήμου.
Εκμεταλλεύεται τη δημοκρατία, την ιδεολογία κάποιων ανθρώπων ότι κι αν πιστεύει κανείς, δεν εξετάζουμε αυτό, για τους πολιτικές του επιδιώξεις
Ήθελα να ήξερα οι συλλογικότητες που θα πάνε τη Δευτέρα δεν ξεφτιλίζονται αν πάνε; Όποιος και να θέλει να πάει για όποιους λόγους, δεν καταλαβαίνει πόσο φτηνά χρησιμοποιείται;
Ντροπή! Ντροπή σε σας κ Βασιλόπουλε, ντροπή σας κ Κουμαριανέ!

@Radio-αρβυλα (14/05/2017 07:38) (14/05/2017 11:10)

Άστο δεν το σώζεις. Ακόμα και παιδιά του δημοτικού καταλαβαίνουν τη διαπλοκή που περιγράφεται και μάλιστα με υπέρογκα ποσά. Μην ανησυχείς μαζί με όλα τα υπόλοιπα θα θυμόμαστε και αυτό στις επόμενες εκλογές.

Πέντε χαμένα χρόνια για την πόλη (14/05/2017 11:45)

@11:10
Δεν θα τολμήσει να κατέβει στις επόμενες εκλογές. Να μου το θυμάσαι. Δεν φημίζεται άλλωστε για τη γεναιότητά του. Απόδειξη οι ψευτοκουτσαβακισμοί του που εξαντλούνται στην ασφάλεια του μικροφώνου στα δημοτικά συμβούλια.
Πρώτος απ´ όλους ο ίδιος ο αγέλαστος, αχώνευτος και αντιπαθέστατος γνωρίζει ότι είναι ξένο σώμα για τη Νέα Φιλαδέλφεια αφού κυκλοφορεί με συνοδεία παντού για να παριστάνει τον διωκόμενο.
Με το στανιό πήρε 18% όταν ο Σύριζα χτύπαγε σαραντάρια.
Φαντάσου τώρα που βγαίνουν στην επιφάνεια τα "έργα" κι οι ημέρες του ως διοίκηση με το πάρτυ διαπλοκής που έχει στηθεί με όλα αυτά τα τρωκτικά που εξασφάλισαν χαρτζιλίκια με τις κοινσεπ των κολλητών παρατρεχάμενων και γλυφτών.

Παλαιοπασοκική γραφικότητα με επικάλυψη αριστερισμού (14/05/2017 12:16)

Αυτός ο απίθανος τύπος που κατσικώθηκε στη δημαρχία με το αναιμικό 18% (κάτι που δείχνει ότι ούτε οι αριστεροί δεν τον εμπιστεύονται), δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ μέσα του από τότε που ήταν στο ΣΕΚ, το γνωστό γκρουπούσκουλο (συνιστώσα πια της Ανταρcia) που φτιάχτηκε επί παντοδυναμίας Λαλιώτη για να λειτουργεί ως αριστερό ανάχωμα.
Ολη του η συμπεριφορά, η αισθητική και οι πρακτικές του βρωμούν και ζέχνουν παλαιοπασοκίλα.
Όπως παλαιοπασοκίλα βρωμάνε και τα περισσότερα γκρουπούσκουλα-σφραγίδες από όλη την Αττική που θα παρελάσουν ως περιφερόμενος θίασος αύριο στους δρόμους της πόλης μας.

Ποια δημοκρατία; (14/05/2017 12:24)

Μετά το Γεωργαμλή κανει και το συγκρότημα δήλωση μετάνοιας... Κι ο κόσμος φοβάται να παει στη συγκέντρωση 'για τη δημοκρατια' για να μην στιγματιστεί. Η για να μην φαει ξύλο... Απο τους οπαδούς της ΑΕΚ... Ώπα , αφού δε θα συμμετεχει η ΑΕΚ, τι λέω... Κανένας φόβος. Η συγκέντρωση δεν αφορά την ΑΕΚ αλλά το δικαίωμα να εχεις αντίθετη άποψη και να την υποστηρίζεις. Δημοκρατία έχουμε και η αστυνομία θα διαφυλάσσει την τάξη... Όλα καλά.

Α.Β.Χ.Ψ και Ω. (14/05/2017 13:34)

Αν σήμερα δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πέσει ΄΄φωτιά΄΄ να μας ΄΄κάψει.΄΄
Αν σήμερα 30-40 αλητο-φασισταριά, καταφέρνουν να τρομοκρατούν Δήμαρχο,Δημοτικούς συμβούλους κ.λ.πούς, τότε θα πρέπει να ΄΄πεσει φωτιά΄΄ να μας κάψει.
Τώρα αν 30-40 αλητο-φασισταριά, υπηρέτες σκοτεινών συμφερόντων θέλουν να ΄΄επιβάλλουν΄΄ οχι το γήπεδο, γιατί αυτό θα γίνει, αλλά διάφορα ΄΄σκοτεινά΄΄ συμφέροντα, οπως ισχυρίζετε ο κος. ΔΗΜΑΡΧΟΣ, υπάρχουν συντενταγμένα όργανα, αστυνομία, εισαγγελείς, αρμόδιοι Υπουργοί κ.λ.π. ώστε να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ τον νόμο και την τάξη. Με στοιχεία και ονόματα στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κε. Δήμαρχε.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε πως λειτουργεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η Αστική για να χρησιμοποιήσω μια λέξη που σας ΑΡΕΣΕΙ.

Οι λεβέντες (14/05/2017 15:09)

Ακύρωσαν τη συμμετοχή γιατι γίνανε ρόμπα που τους εκαναν τσακωτούς να ροκανίζουν. Ολα τα αλλά ειναι σαλια

21@ (14/05/2017 15:21)

ΑΒ και της διαπλοκης το καγκελο

Radio-αρβύλα (14/05/2017 16:04)

Απαντάτε σε ό,τι γουστάρετε εδώ μέσα. Ρώτησα: ποιο ποσό είναι λογικό για μια συναυλία; Γιατί υπέρογκο ποσό τα 744 δεν τα λες. Σας πειράζει που ο τραγουδιστής είναι από την πόλη και ο πατέρας του είχε κατέβει υποψήφιος με τη ΔΠ. Δεν σας πειράζει που το παιδί καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές (βέβαια η αλήθεια δεν τις έμαθε) για να μην τραγουδήσει. Η δημοκρατία στην πόλη κινδυνεύει και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται θα ξυπνήσει μια μέρα με ένα Μπέο για δήμαρχο και κάποιους κολλητούς του να αλωνίζουν την πόλη και να κάνουν κουμάντο στα πάντα.
Ο 13.34 ας απευθύνει τα ερωτήματά του στο Α.Τ. Ν. Φιλαδέλφειας, στη ΓΑΔΑ και στον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Διαμαντής (14/05/2017 16:13)

@16.04
Όχι ρε φίλε τι να ενοχλεί. Φάτε μεταξύ σας το χρήμα του δήμου, ποιος να ενοχλείται; κι αν κανένας κολλημένος σας πει τίποτα βγάλτε τον διαπλεκόμενο.εσεις οι... ηθικοί.

Radio-αρβύλα (14/05/2017 16:20)

Καλά ρε Διαμαντή, θα πω στους φίλους μου της ΔΠ να σου δώσουν και σένα τίποτα. Το χρήμα του δήμου είναι τα 744 ευρώ; Κι οι κολλητοί είναι τα παιδιά του συγκροτήματος; Ψιλικατζίδικη κριτική, δεν νομίζεις;
Για τα άλλα που σου γράφω, αβαβά

Anonymous (14/05/2017 16:45)

Αυτός που ρωτάει αν ειναι πολλα τα 750ευρω για μια ωρα τραγούδι πρέπει να νιώθει και πολυ βλάκας όταν σκέφτεται οτι ο βασικός μισθός έχει πέσει κοντα στα τέσσερα κατοστάρικα. Σιγά μην του ζητήσουμε και συγγνώμη του μορφονιου που βοηθάει να σπαταληθεί δημόσιο χρημα

Α.Β.Χ.Ψ και Ω. (14/05/2017 17:23)

@Radio-αρβύλα.
Ρε φίλε, εμένα δεν με νοιάζει ποιό ποσό θα δίνατε. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ πρέπει να πληρώνεται. Αλλά εδώ μας τα μπερδεύεις. Το Συγκρότημα έβγαλε ανακοίνωση και λέει συγκεκριμένα πράγματα, εσύ μας λές οτι το παιδί ΄΄δεχτηκε απειλές,΄΄ και εγώ σε ρωτάω τώρα. Γιατί η φωνές του Δημάρχου ακουγόντουσαν μεχρι του βλάχου ??????
Τώρα αυτά τα ΄΄ιδεολογήματα οτι στη πόλη θα επικρατήσουν Μπέοι κ.λ.π, άστα καλύτερα, είναι αφηγήματα για ΄΄αφελείς΄΄, ουτε μικρά παιδιά τα χαύτουν αυτά σήμερα.
Οσο για το τελευταίο, μπορείς να μας πεις που βρίσκεται σήμερα η ΥΠΟΘΕΣΗ ???

@Radio-αρβύλα (14/05/2017 17:29)

Το συγκρότημα δεν έπρεπε να πάρει ούτε ένα ευρώ. Η αλληλεγγύη στις ιδέες και στις ΔΕΝ πληρώνεται. Χάνεις έτσι το όποιο δίκιο έχεις, που δεν έχεις
Το συγκρότημα δεν έκανε καμία δήλωση για απειλές. ο τραγουδιστής πήγε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Το ότι έγινε κανονικότατη ΚΟΙΝΣΕΠ για να αποφύγουν και τη φορολογία και την έκανε κολλητός του δημάρχου δε σημαίνει τίποτα; Αν δεν ασκήσουμε κριτική σε αυτό σ ετι να ασκήσουμε; Οι ίδιοι που κατήγγειλαν τις ΜΚΟ, τους μνημονιακούς προϋπολογισμούς κλπ κλπ έχουν μπει στα κόλπα για τα καλά, εκμεταλλεύονται τα ΕΣΠΑ και την εύνοια της Δούρου κανονικότατα και μας πουλάνε και αντίσταση. Ας το καλύτερα αδερφέ, άστο.

Βρήκα (14/05/2017 17:32)

ποιος μπορεί να χρηματοδοτήσει τη συναυλία. Μπροστά στο μισθό της Ευρωβουλευτού αυτά είναι πενταροδεκάρες. Άντε παιδιά και πρωτοσέλιδο στο Βαξεβάνη

https://paratiritis-fx.blogspot.gr/2017/05/blog-post_72.html

@16.04 (14/05/2017 17:55)

Λογικό ποσό ειναι 25 ευρώ μεροκάματο ο καθένας για οχτάωρο όπως για τους υπόλοιπους απο εμάς, το συνομο δηλαδή ενα κατοσταρικο το πολυ και με απόδειξη. Κυρίως όμως πληρωμένο απο την τσέπη της παράταξης και οχι του Δημου

Anonymous (14/05/2017 18:16)

Οχι να πληρωθούν αλλά να πληρώσουν έπρεπε κανονικά που γίνανε και αυτοί γνωστοί στην καμπούρα της ΑΕΚ. Ούτε ο πατέρας τους δεν τους ήξερε, αυτός με την ΚΟΙΝΣΕΠ

@(14/05/2017 16:04) (14/05/2017 18:25)

Βρωμιάρη όποιος συνεχίζει παράνομα να φέρνει εμπόδια σε ενα νομιμότατο γήπεδο θα τον τσακίσουμε αφου δεν καταλαβαίνει αλλιώς. Τα παράπονά σου και την κλάψα σου να την απευθύνεις στη δικαιοσύνη και την κυβέρνηση. Εμείς είμαστε νόμιμοι και κάνουμε 3 χρόνια υπομονή. Για όλες τις βρωμιές και παρανομίες σας μέχρι τώρα έχουμε κόστος και διαφυγόντα κέρδη. Άμα μετά από όλα αυτά γουστάρετε μαγκιές κι επαναστάσεις ελάτε αν τολμάτε αλλά θα υποστείτε και τις συνέπειες σαν άντρες και όχι σαν κοτούλες.

Radio-αρβύλα (14/05/2017 18:46)

Κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε όσοι απαντάτε; Μπείτε στη σελίδα του συγκροτήματος να δείτε τι απειλές δέχτηκαν και δεν θέλει πολύ μυαλό να σκεφτείτε τι άλλο έγινε (από εταιρείες, κανάλια, μάτσες και μελισσανίδηδες). Για τα λεφτά ρωτάω για να ξέρω ποια είναι η ουσία της κριτικής. Για να γίνει μια συναυλία χρειάζονται κάποια έξοδα, ο καθένας μπορεί να τα θεωρεί πολλά ή λίγα. Αλλά εδώ μέσα πολλοί θέλουν να σταματήσει ο δήμος και όποιος άλλος να μιλάει. Ε, ο δήμος, οι οργανώσεις, οι συλλογικότητες έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν μόνοι τους τι θα λένε και πώς. Δεν θα γίνουμε το χωριό του κάθε μεγαλοπαράγοντα. Ούτε θα περάσει σε όποιον βρίζει και απειλεί γιατί θεωρεί ότι η πόλη του ανήκει. Η πόλη ανήκει στους κατοίκους της. Κι αυτοί είναι και αεκτζήδες και ολυμπιακοί και παναθηναϊκοί και αντι-ποδοσφαιρόφιλοι και ό,τι γουστάρουν. Αυτό ονομάζεται δημοκρατία, το άλλο είναι φασισμός.

Radio-αρβύλα (14/05/2017 18:53)

Και όπως γράφει και το όνομα είδηση δεν είναι το άκουσα, μου είπανε κ.λπ. Είδηση είναι ότι στην πόλη υπήρξε τραυματίας από κλωτσιές στο κεφάλι. Είδηση είναι ότι κάποιοι γράφουν στο fb "έλα και θα σε ..." κ.λπ. Είδηση είναι ότι σε κάποια μαγαζιά της πόλης μαζεύονται κάτι περίεργα μούτρα και κάνουν σχέδια για πεσίματα. Είδηση είναι ότι μερικοί τύποι νιώθουν ελεύθεροι να φτύνουν, να βρίζουν και να απειλούν, μερικές φορές και να χειροδικούν. Τις είδατε πουθενά αυτές τις ειδήσεις; Όχι; ε, αυτό λέω κι εγώ. Όποιοι για λόγους δικούς τους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Εμείς καταλαβαίνουμε και θα παμε αύριο στην πλατεία να πούμε ότι η πόλη μας ανήκει και θέλουμε να αποφασίζουμε μόνοι μας πώς θα ζήσουμε

Πλύθηκα ρε... (14/05/2017 19:04)

...γιατί με λες βρωμιάρη; Το ξέρω ότι είσαστε νόμιμοι, τόσους νόμους σας έχουν φτιάξει, θα σας φτιάξουν μερικούς ακόμα και θα το κάνετε το γήπεδο. Αν σας δώσουν και λεφτά βέβαια. Αλλά λεφτά από το ΣΥΡΙΖΑ; Τρώτε χοντρό δούλεμα! Οι τύποι τα δίνουν όλα στην τρόικα, θα περισσέψει τιποτα για εσάς; Α, ζητήστε και κανένα νόμο για να προστατεύεστε όταν μαχαιρώνετε ρε. Τι θα σας κλείνουν και μέσα όταν βγάζετε μαχαίρια; Τέτοιοι άντρες είσαστε. Πόσοι είπαμε βαράγατε τον κάμεραμαν στην εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Κοτούλα θα ήταν αφού δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει 20 παλικάρια...

Τρια χρονια (14/05/2017 19:51)

Σε δουλεύανε όταν δίνανε φάκελο χωρίς ένα χαρτί μέσα και σου λέγανε σε εκατό μέρες βγαίνει η άδεια

Ανωνυμος* (14/05/2017 19:56)

κ. Σειτανιδη σας παρακαλω να λογοκρινετε τον αντιπροεδρο οταν γραφει τετοια σχολια!
Μας εχει πνιξει η τεστοστερονη!

Φιλαδελφειώτης (14/05/2017 20:00)

Ο Άρης και η βρωμοπαρέα του λυμαίνουν την περιοχή μας....πρόκειται για την πιο φασιστική και βρώμικη δημοτική αρχή στην περιοχή μας.....Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Σ. Σταματιάδη........αυτό ξέρω εγώ....

Διαμαντής (14/05/2017 20:44)

@18.46
Είπα μια να μην απαντήσω, είπα δυο να μην απαντήσω, αλλά ρε φίλε είσαι και προκλητικός κι επανέρχεσαι. Διάβασες, ναι ή όχι, την ανακοίνωση στο facebook του συγκροτήματος; Είπαν ότι ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙ. Καταλαβαίνεις; Αν δεν καταλαβαίνεις, οι άλλοι καταλαβαίνουμε. Το ερώτημα "πόσα είναι αρκετά για μια συναυλία;" είναι το λάθος ερώτημα. Και σε αυτό το λάθος ερώτημα, η απάντηση είναι "Μηδέν ευρώ" αφού το συγκρότημα είχε δεχθεί να έλθει, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Μόνο για τρολάρισμα. Με ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ. (14/05/2017 21:08)

@Φιλαδελφειώτης (14/05/2017 20:00)
Ιεροσυλία η οποιαδήποτε σύγκριση. Ο ένας ήταν μπαρουτοκαπνισμένος σε Αντίσταση και Εμφύλιο κι ο άλλος πήγε μια φορά μέχρι τη Γένοβα για τις ανάγκες του τότε εσωκομματικού μάρκετινγκ ανάδειξης των έμμισθων στελεχών και κοίταζε τις διαδηλώσεις από χιλιόμετρα.
Ακόμα μεγαλύτερη ιεροσυλία ότι οι γνωστές κατά φαντασίαν... πασιονάριες του κουτσομπολιού και της συκοφαντίας πλασάρονται και πλασάρουν τη Δου_Που ως συνέχεια της Δημοκρατικής Συνεργασίας.
Γελάει όλος ο κόσμος με τα νούμερα. Μόνο για τρολάρισμα είναι.

@Πλύθηκα ρε... (14/05/2017 22:07)

Βρωμιάρηδες είναι όσοι με βρωμιές και παρανομίες προσπαθούν να σταματήσουν ένα νομιμότατο γήπεδο να γίνει εκεί που ήταν πάντα πολύ πριν μεγαλώσει και γίνει η ΝΦ πόλη. Και η μεγαλύτερη βρωμιά είναι το ότι φέρνουν αναρχικούς για να προκαλέσουν τους οπαδούς και να χυθεί αίμα.

Διαμαντής (14/05/2017 22:30)

@19.56
Ποιον αντιπρόεδρο;

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ (14/05/2017 23:19)

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝΕ...ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙ ??
ΑΥΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΜΑ Η ΚΟΜΑ ...ΕΤΣΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ???

Όποιος (15/05/2017 00:52)

πάει αύριο νομιμοποιεί το Βασιλόπουλο. Όποιος πάει να κάνει τσαμπουκάδες τον δικαιώνει. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Οποιος* (15/05/2017 01:22)

Πάει αύριο απο τους άλλους υποστηρίζει τη ρεμούλα και το φαγοπότι των δημοσίων ταμείων

Πιτσιρίκο (15/05/2017 01:24)

Οχι είναι δικο σου μαγαζι...
Ειναις του Δήμου και το χρησιμοποιει οποιος υποβαλλει αίτημα
Το να βάζεις τη Δημοκρατία δίπλα στα χρυσά αυγά δείχνει ότι όντως είσαι πονηρουλης για πιτσιρίκος

Δημοκράτες α λα καρτ (15/05/2017 08:58)

@ 01:24
Γράφεις επί λέξη: "Ειναις του Δήμου και το χρησιμοποιει οποιος υποβαλλει αίτημα".
Απορία: Μόλις πριν λίγο καιρό ο δήμος ακύρωσε μια προγραμματισμένη εκδήλωση του κόμματος του Βελόπουλου, την οποία αρχικά είχε εγκρίνει. Εφόσον είχε υποβάλλει αίτημα, γιατί δεν τον άφησαν τελικά να το χρησιμοποιήσει? Οταν είδαν το αίτημα δεν ήξεραν στο δήμο ότι πρόκειται για "ακροδεξιό" (κατά την εκ των υστέρων γνώμη τους) κόμμα?
Η μόνη αλήθεια είναι πως κανένας πόνος για τη... δημοκρατία δεν έπιασε ξαφνικά τους ψευτοαριστερούς διοικούντες. Εχουν αποδείξει εξάλλου ότι δεν την σέβονται. Απλά ο Βελόπουλος θεωρήθηκε ανταγωνιστικός από τους "δεν-πληρώνω", που κάνουν πανομοιότυπες δράσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και κατ´ απαίτηση των ηγετίσκων του "δεν-πληρώνω" εφευρέθηκε τελικά μια φτηνή δικαιολογία για έλλειψη αιθουσών.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»

Θεία Φώτιση και φέτος στην πόλη μας, ευτυχώς χωρίς τον καλικάντζαρο!

Τη Δευτέρα η πίτα των Μικρασιατών

Τσιφλίκι της έχει κάνει τον δήμο η παρεούλα του τουρίστα Βούρου

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από το 2ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Βόμβες Γεωργαμλή: «Για όλα αυτά έφυγα μακριά από τον Βούρο»- Ολόκληρη η συγκλονιστική επιστολή του

Χάλκινο μετάλλιο για τον Φιλαδελφειώτη Κοντοειδή

Το 2ο Δημοτικό Φιλαδελφειας, μάς καλεί...

Το τίποτα θέλει να καταδικάσει άλλα 4 χρόνια την πόλη στο τίποτα!

Τέλος κι ο Γεωργαμλής- Φιλοφρονήσεις με Βούρο αλλά... αντίπαλοι στις εκλογές! Θα μας τρελάνουν!

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη

Παρέμβαση Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών στο 1ο Δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας και η γνώμη της "Α"

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τσιφλίκι της έχει κάνει τον δήμο η παρεούλα του τουρίστα Βούρου
Xρήστης: Β.ν
Σήμερα 27.01.2023 οι υπάλληλοι του Βούρου δεν μπορούσαν να βγουν στην βροχή να καπνίσουν και έκαναν το τσιγαρακι τους μπροστά από το ταμείο!...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Ωιμέ !
@ Μαριγουλα-Μαριγω. (25/01/2023 17:53) Σιιιιιιιίγουρα!!! Όπως σε βλέπω και με βλέπεις! Αν το ζήσουμε κι αυτό θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στη Β...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: Απλώς παρατηρητής
KOYMMOYNI Έγραψες ένα σχόλιο οχτώ γραμμών εκ των οποίων οι έξι είναι αυτούσιο το δικό μου σχόλιο, η μία το ψευδώνυμό μου και έγραψες και μία...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: Ανωνυμος
Το τι βλακεία έχει γραφεί στα σοσιαλ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας ,δεν λέγεται! Πολιτικές αναλύσεις του τύπου " δεν είναι λογικές οι ...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Ανώνυμος
@Πολυ αργά για δάκρυα 21.34 Εγώ δεν είπα ότι η " αριστερά" στην Φιλαδέλφεια διέπρεψε! Αναρωτιέμαι πως ο αρθρογράφος βαφτίζει την παράταξη "α...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: Ανώνυμος*
"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" Κάπου το έχεις χάσει! Που να φανταστείς και εσύ ότι το αντίγραφο της Ρόζας Λούξεμπουργκ θα συμμαχουσε με έναν δεξιό! Επειδή ξεχν...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Μαριγουλα-Μαριγω.
Οι πολίτες της πόλης κρίνουν την παρούσα Διοίκηση ,συγκρίνουν τους άλλους σχηματισμούς και εκλέγουν την Νέα Διοίκηση. Εκφράζοντας την π...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ
Δεν θα κατέβει λέει ο Κώστας Τ. Το έγραψε ο εξαπτέρυγος. Άρα εκτός από διορισμό πήρε και εκλογή. Θα σπρώξει κόσμο ο Χάρης. Και μπορεί και ξέ...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: LiberAL-L
Ζούμε μεγάλες στιγμές εισοδισμού. Ο εισοδισμός είναι μια "παλιά μου τέχνη κόσκινο" της πασοκοτροτσκιστικής "αριστεράς", που συνήθως εκθέτει ...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
Ω Εορτή των Εορτών… Ω ευτυχής ημέρα! Ω! τώρα πρέπει ο καθείς του Αστεως πολίτης να βάλει στο μπαλκόνι του μπλέ-κόκκινη παντιέρα με μια χρυσή...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: @ 22-01-2023 14:57
Είναι δυνατόν να τους πει λαθρομετανάστες; Πώς θα είχε τα μούτρα μετά να εμφανιστεί στην Καυτατζόγλου;...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ @Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57) (24/01/2023 03:24) Δεν τα λες καλά. Σε δημοτικό συμβούλιο έχει πει ότι δεχόμαστε εισβολή... Για τα χρέη του β...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Απλώς παρατηρητής (24/01/2023 02:58) Είναι 02:58μ και γράφετε: "Θέλουμε ένα δημοτικό σχήμα που να ξέρει και τη πόλη και την αυτοδιοίκηση ή...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Μαριγουλα
Αν υπήρχε δυνατότητα θα ανέβαζα το τραγούδι του Πανταζή.ΤΑΡΑΧΗ....

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: @Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57)
Σίγουρα βρίσκεται αριστερότερα του Βούρου, αν το πάμε με τέτοιους όρους. Δεν έχει πει ποτέ ο Τομπούλογλου τη λέξη "λαθρομετανάστες". Ο ΒΟύρο...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©