Τρίτη 05.12.2023,  

Μια ωραία, αληθινή ιστορία για το «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστερής μας δημοτικής Αρχής

Δημοσιεύτηκε στις 10/05/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  49 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Σήμερα, λέω να σας πω μια αληθινή ιστορία, για να καταλάβετε πόσο πολύ προσπαθεί να λειτουργήσει μακριά από τις παθογένειες των αστών, η δημοτική Αρχή του Άρη Βασιλόπουλου. Διότι η δημοτική μας Αρχή είναι αριστερή, πτωχή πλην τιμία και μύγα πάνω στο σπαθί της δεν δέχεται.

 

Μάαααλιστα...

 

Σας έλεγα προχθές ότι ο σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων μπορεί να είναι το νέο πεδίο σύγκρουσης του «επαναστάτη» της δεκάρας Άρη Βασιλόπουλου με την ΑΕΚ. Προσθέτω σήμερα ότι στην καλύτερη περίπτωση (αν δηλαδή ο δήμος συνεργαζόταν με την ΑΕΚ) ο Σταθμός θα μπορούσε να μεταφερθεί σε άλλο σημείο το νωρίτερο σε ένα χρόνο. Εκτός αν παρατείνονται οι διαδικασίες, όπως η μελέτη για τη μεταφορά…

 

Α ναι. Μια και είπα «η μελέτη για τη μεταφορά» καλό είναι οι αναγνώστες μου να γνωρίζουν κάποια πράγματα: Σύμφωνα με τη σχετική δημοσιότητα που υποχρεωτικά κάνει ο δήμος (άτιμο αστικό καθεστώς!!!) μειοψηφήσασα εταιρεία για τη διεξαγωγή της μελέτης αυτής, είναι η εταιρεία «HYDROMENT ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.» με έδρα στου Ζωγράφου. Κοντά μας,,,

 

Δηλαδή, σχεδόν δίπλα...

 

Η σχετική κατακύρωση έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου 2016, όπως φαίνεται από το έγγραφο στη Διαύγεια, που έχουν θεσπίσει υποχρεωτικά οι αστοί, κακοχρονονάχουνε (δείτε το εδώ).

 

Βέβαια, η ριζοσπαστική εφημερίδα της αριστεράς «Αυγή» (με ρεπορτάζ του φίλου και καλού συναδέλφου Κώστα Πουλακίδα), ήδη από την εποχή που κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία προειδοποιούσε –φέρνοντας στη δημοσιότητα σχετική δραστηριότητα τότε βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- ότι εκείνη την εποχή, έπαιρναν δουλειές με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ εταιρείες που τα γραφεία τους ήταν… απέναντι (δείτε το σχετικό δημοσίευμα της Αυγής κάνοντας κλικ εδώ). Ποιες ήταν οι εταιρείες; Η HYDROMENT με διεύθυνση Τιμάνδρας 14 και η Alkoplan με διεύθυνση Τιμάνδρας 13-15.

 

Μάαααλιστα...

 

Πήρε λοιπόν τη δουλειά της μελέτης για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, η συγκεκριμένη εταιρεία, διότι έδωσε το μικρότερο αντίτιμο. Ο διαγωνισμός είναι πρόχειρος, άρα απαιτείται η παρουσία ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τριών υποψηφίων, ώστε να προχωρήσει και να κατακυρωθεί σε μια από αυτές.

 

Και ποιες εταιρείες κατέβηκαν στο διαγωνισμό; Η μειοδότρια HYDROMENT (που όπως μας πληροφορεί ο δήμος πρόσφερε αντίτιμο για μια μελέτη 29.003 ευρώ), η εταιρεία SIGMA Μελετών που έδωσε αντίτιμο 29.431 ευρώ (ελάχιστα πιο πάνω) και η ΜΕΥΠ- Μελέτες έργων Υποδομής και Περιβάλλοντος, που έδωσε αντίτιμο  29.217 ευρώ (ανάμεσα στις δυο άλλες). Οι διαφορές την προσφερθείσα τιμή είναι μικρές. Πολύ μικρές... 

 

Το πρώτο που σκέφτηκα είναι «ευτυχώς ρε παιδί μου που παρουσιάστηκαν τρεις αντίπαλες εταιρείες, για να προχωρήσει ο διαγωνισμός». Δηλαδή, δόξα τω Θεώ να λέμε, αλλιώς θα κηρυσσόταν άγονος ο διαγωνισμός κι εμείς οι κατάπτυστοι θα λέγαμε ότι ο πεφιλημένος μας δήμαρχος κωλυσιεργεί σε βάρος της ΑΕΚ...

 

Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ενασχόληση με το θέμα, αποδεικνύει ότι οι εταιρείες που κατέβηκαν στο διαγωνισμό για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, δεν είναι και τόσο... αντίπαλες. Να, για παράδειγμα, δείτε αυτό εδώ το δημοσίευμα σε ηλεκτρονική εφημερίδα της Μαγνησίας, που γράφει, μεταξύ άλλων (υπογραμμίσεις δικές μας):  «Με τη με αριθμό 261/22.7.2014 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ανατέθηκε, σύμφωνα με το Πρακτικό ΙΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού, στη σύμπραξη των εταιρειών, «SIGMA Μελετών Α.Ε. / ΕΠΕΜ Α.Ε. / ΑΛΚΩΝ Μελετητική Ε.Π.Ε. / HYDROMENT Σύμβουλοι Μηχανικοί / ΕΜΠΛΕΚΤΟΝ Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε.», η «Μελέτη Αποχέτευσης Ακαθάρτων Παραλιακού Μετώπου Βόλου – Επέκτασης ΕΕΛ ΔΕΥΑΜΒ», με ποσό, σύμφωνα την οικονομική της προσφορά, ύψους 262.697,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ».

 

Ωπα! Δηλαδή οι «αντίπαλες» εταιρείες, εδώ κατέβηκαν μαζί. «Ε, καλά μην κάνεις έτσι», θα πει κανείς. Στον κόσμο των μπίσνες υπάρχουν αυτά, μια σύμμαχοι, μια αντίπαλοι. Σωστό. Αυτοί που θα πουν κάτι τέτοιο, όμως, αν ρίξουν μια ματιά και σε αυτό εδώ το δημοσίευμα της Διαύγειας, θα διαπιστώσουν ότι οι δυο «αντίπαλες» εταιρείες ήταν στην ίδια κοινοπραξία ΚΑΙ στο διαγωνισμό για το έργο» «Κατασκευή έργων αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων Σκάλας Λακωνίας» (το σχετικό έγγραφο της Διαύγειας, εδώ). Δηλαδή ως τώρα έχουμε δυο σύμμαχοι, μία (η δική μας!) αντίπαλοι. Κι αν προχωρήσουμε τη δημοσιογραφική μας έρευνα, θα βρούμε κι άλλα που δεν τα αναφέρω εδώ για να μην κουράσω.

 

Ακόμα κι έτσι να είναι τα πράγματα, όμως (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!) υπάρχει και η τρίτη εταιρεία, η ΜΕΥΠ που κατέβηκε στον πρόχειρο διαγωνισμό, στον οποίο αν δεν υπάρξουν τουλάχιστον τρεις προσφορές, δεν προχωρεί. Αλλά... τι βλέπω; Στο έργο της Περιφέρειας Αττικής με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ Ι.ΡΕΝΤΗ», (το σχετικό έγγραφο της Διαύγειας εδώ, δείτε στην 3η σελίδα το νούμερο 19 για να μην κουράζεστε) ότι υποψήφιοι στο εν λόγω έργο ήταν σε κοινοπραξία ΚΑΙ η HYDROMENT, ΚΑΙ η ΜΕΥΠ. Απλώς, καταγράφω στοιχεία μη επιδεχόμενα αμφισβήτησης και, όπως κάνω πάντα, αφήνω εσάς να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

 

Ανακεφαλαιώνω: Ο διαγωνισμός για τη μελέτη μεταφοράς του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του δήμου μας, προχώρησε γιατί βρέθηκαν τρεις εταιρείες (ο μικρότερος δυνατός αριθμός) οι οποίες κατεβαίνουν μαζί σε άλλους διαγωνισμούς, δηλαδή συνεργάζονται στο πλαίσιο άλλων projects, αλλά εδώ κατέβηκαν ξεχωριστά, έδωσαν προσφορές πάρα πολύ κοντά η μία στην άλλη (αν και οι προσφορές ήταν κλειστές, από όσο γνωρίζω, και αφορούν σε μια μελέτη, όχι σε ένα έργο που απαιτεί πρώτες ύλες κλπ ώστε να συγκλίνουν τα ποσά των προσφορών) και το έργο το πήρε αυτή που έδωσε τη χαμηλότερη προσφορά- μειοδότησε, δηλαδή. Κοντά τριάντα χιλιάρικα για να μας πουν πού πρέπει να πάμε το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

 

Δηλαδή, σχεδόν τσάμπα!

 

Μάαααλιστα…

 

Είμαι βέβαιος ότι ο αναγνώστης μου, έβγαλε τα συμπεράσματά του από αυτή την παράθεση στοιχείων. - 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Γιατί η τακτική Βασιλόπουλου για το γήπεδο, βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της πόλης

 

Η δημοτική Αρχή αποκαλύπτει μόνη της τη διχαστική της αντίληψη

 

Τα άκρα παίρνουν το πάνω χέρι στην πόλη, με τη διχαστική πολιτική Βασιλόπουλου

 

Οι συνέπειες μιας άφρονος πολιτικής

 

Τα δυο πρόσωπα του Άρη Βασιλόπουλου

 

Οι Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας

 

Ληγμένο κοτόπουλο από το κοινωνικό παντοπωλείο- εμμονή ο πόλεμος σε ΑΕΚ και... καπιταλισμό

 

Μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών

 

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πλήρης επιβεβαίωση της "Αλήθειας"

 

Ω! Απόλλωνα!

 

"Θανάση, θα έλθω να έλθω να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα"

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία     

Γράψτε την άποψή σας

Βρωμάει (10/05/2017 22:57)

Βρωμάααααει

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. (10/05/2017 23:13)

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΠΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Anonymous (11/05/2017 00:55)

Ο κακός Μελισσανίδης σπαταλάει τα λεφτά του λαού για το γήπεδο. Μπεεεεεε κομματόσκυλα!Δεν βρέχει σας φτύνουν!

Η "αριστερή" διαπλοκή έχει άλλη γλύκα (11/05/2017 01:02)

Δεν υφίσταται κάποια παρανομία.
Κι όπως έχει πει κι ο Γιώργος Βουλγαράκης:

"Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό"

Πουφ (11/05/2017 01:13)

Βρωμαααεεειιιι

αφελής (11/05/2017 08:32)

Τι έχει συμβεί δηλαδή; Ο δήμος ή άνθρωποί του τα παίρνουν; Αυτό μας λες κ. Διαμαντή; Υπάρχουν στοιχεία; Γιατί ότι οι διαγωνισμοί στο δημόσιο (αλλά και στο δήμο) είναι στημένοι το ξέρουμε. αν θυμάμαι καλά ο Δήμαρχος σε ένα διαγωνισμό κάλεσε την αστυνομία και το ΣΔΟΕ.

Ioannis (11/05/2017 09:02)

Τουλάχιστον δίνει κανένα ευρώ ο τίγρης ?

Βρε (11/05/2017 09:29)

Οχι απλά νόμιμο. Νομιμοτατο ειναι και δεν το λέω ειρωνικά. Ηθικό όμως ειναι; εδώ αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα. Χωριά που οποίος έχει έστω την παραμικρή ιδέα ξέρει πως στήνονται αυτοί οι διαγωνισμοί. Δεν ισχυρίζομαι οτι έγινε αυτό εδώ αλλά τέλος πάντων πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος γιατι αγγίζει και ενα πολυ ευαίσθητο θέμα και για πολλούς αλλους όπως το θέμα του νέου γηπέδου. Πλην δηλαδή των αυτονόητων για την πολη η προσοχή χρειάζεται να ειναι διπλή

George (11/05/2017 09:45)

Μετά σας φταίει ο Διαμαντής που και καλά τα έχει βάλει μαζί σας. Απο τη μια ξεφτίλα στην άλλη πηγαίνετε.

Ανώνυμος (11/05/2017 11:21)

Οχι στα ιδιωτικά γηπεδα (Beach Volley)
Οχι στους εργολαβους (πρόχειροι διαγωνισμοί)

Βρε μπας και έχει όντως αναλάβει τα ηνία της πόλης ο Μελισσανίδης;

Διαμαντής (11/05/2017 11:33)

@08.32
Πού τα είπα εγώ αυτά που λες εσύ; ΕΣΥ τα λες, εγώ αυτά που είχα να πω, τα έγραψα με σαφήνεια, νομίζω...

@Ioannis (11/05/2017 09:02) (11/05/2017 11:54)

Mr Kalampokis?Is that you?

@ (11/05/2017 08:32) (11/05/2017 13:52)

Καλώς τον....αφελή!Ασε φιλαράκο καταλάβαμε ΟΛΟΙ

Anonymous (11/05/2017 14:20)

Ρε μπας και είχε δίκιο ο Κετσετζογλου για την προσέγγιση στελεχών του Δήμου προς την ΑΕΚ; Σαν να έχουν αρχίσει να ανοίγουν μερικά λαρύγγια. Λέτε να κελαηδάνε μερικοί με φόντο τις εκλογές του 2019; Μήπως οσμίζονται καταποντισμό; Δεν ειναι και λίγοι οι πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ/ΠΑΣΟΚΕΣ στο συνδυασμό.

Ανωνυμος* (11/05/2017 14:39)

Τι σας κανει εντυπωση; Το αστικο κρατος εχει ψηφισει τετοιους νομους ωστε να νομιμοποιει την ανηθικοτητα και την ρεμουλα!
Οταν καποιος χρηματιζεται δεν δινει αποδειξεις! Α πιαστει ,πιαστηκε!
Ολοι γνωριζουμε οτι οι οφ σορ ειναι ουσιαστικα πλυντηρια χρηματος! Ολες οι εφημεριδες καταγγελουν τις οφ σορ κανεις ομως δεν κινηται ωστε να καταργηθει η υπαρξη τους!
Εδω ειναι νομιμη η υπαρξη κρατων ολοκληρων που ειναι πλυντηρια και μαλιστα οι πρωθυπουργοι τους ειναι επικεφαλης της Κομισιον που " βοηθα" την χωρα μας!

Anonymous (11/05/2017 15:33)

Είδες κανείς ρε παιδιά το αστερίσκο; Τι έγινε την κατάπιε τη γλώσσα του ή έχει πάρει άδεια άνευ αποδοχών;

Anonymous (11/05/2017 16:50)

Ωπ συγγνώμη είχε εμφανιστεί αλλά δεν είχε περάσει το σχόλιο μάλλον εκείνη την ώρα. Ακατάσχετη μπουρδολογία και καμία αναφορά σε Δημοτική αρχή - πρόχειρο διαγωνισμό - νόμιμο - ηθικό. Ξύλινη πολιτική γλώσσα λες και είναι βγαλμένη κατευθείαν απο το Δημαρχείο ένα πράγμα. Μίλα μας για επανάσταση αστερίσκε. Μίλα μας για άλσος!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

αφελής αλλά όχι χαζός (11/05/2017 16:52)

κ. Διαμαντή μας δουλεύεις; Όταν ειρωνεύεσαι την ηθική της δημοτικής αρχής τι σημαίνει αυτό; Δεν υπαινίσσεσαι διαπλοκή ή μίζα; Αυτό που φαίνεται από το πραγματικά αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σου είναι ότι κάποιος έστησε το διαγωνισμό με δήθεν προσφορές για να τον πάρει. Η δημοτική αρχή πού κολάει; το ήξερε και το ανέχτηκε, άρα είναι υπόλογη; ή δεν το πήρε χαμπάρι; Έχει διαφορετική βαρύτητα κάθε θέμα. Πές μας και μην πετάς τη λάσπη στον ανεμιστήρα αφήνοντας υπονοούμενα.
Και κάτι ακόμα: το αν έγινε έτσι ή αλλιώς ο διαγωνισμός τι σημασία έχει για το πότε θα γίνει η μεταφορά του σταθμού; Κι αυτό τι σχέση έχει με το γήπεδο και τη σύγκρουση που λες; μας τα μπερδεύεις ή δεν στα είπανε καλά από την ΑΕΚ; Γιατί μην μου πεις ότι η πηγή δεν είναι κίτρινη....

Ανωνυμος* (11/05/2017 17:39)

@15.33
Ελα Νικολα! Εδω ειμαι! Πανω απο σενα ! Οπως παντα!

Διαμαντής (11/05/2017 18:35)

@16.52
Δηλαδή εσύ είσαι πάνσοφος. Και την πηγή μου ξέρεις (Η Διαύγεια είναι, πάνσοφε...) κι αυτό που (λες ότι) εννοώ. Μα ποιος είσαι, η Δομή είσαι;

Πού είναι η λάσπη στον ανεμιστήρα; Ξέρεις τι γράφεις ή έχεις το ακαταλόγιστο; Περιγράφω ΜΟΝΟ γεγονότα και σε κάθε μου περιγραφή παραπέμπω σε δημοσιευμένο έγγραφο. Πού είναι η λάσπη;

Την αλήθεια γράφω, για όποιον μπορεί να τη δει. Εσύ, προφανώς αδυνατείς...

@(11/05/2017 17:39) (11/05/2017 18:36)

Γεια σου Αρη!Ολα καλά με τους πρόχειρους διαγωνισμούς;

@ (11/05/2017 16:52) (11/05/2017 18:43)

Η λογική λέει τα εξής :
1) Αν δεν το πήρε χαμπάρι ενώ το πήρε χαμπάρι ο Δημοσιογράφος, τότε δεν είναι ικανή. Αν τώρα εκ των υστέρων και ενώ δεν έχει ακόμα παραδοθεί η μελέτη δεν λάβει μέτρα, είναι υπόλογη στους Δημότες.
2) Αν το ήξερε και τα έχει κάνει τάτσι μήτσι, τότε οι μελετητές είναι του χεριού της και μπορεί να κανονίζει μαζί τους ακόμα και σκόπιμες παρατάσεις ώστε να δυσκολέψει το εγχείρημα της ανέγερσης του γηπέδου.

Διαλέγετε και παίρνετε. Επειδή όμως σε αυτές τις περιπτώσεις στοιχεία ΔΕΝ υπάρχουν και ο διαγωνισμός κατά τα άλλα είναι νόμιμος, κανείς δεν μπορεί να αποδείξει οτι υπάρχει διαπλοκή ή σχέση μεταξύ των 2 εμπλεκομένων μερών, συνεπώς θα πρότεινα την εμπλοκή του εισαγγελέα για περαιτέρω διερεύνηση γιατί σε συνάρτηση με την ολοκλήρωση της μελέτης, θα εξαρτηθεί η μεταφορά του σταθμού μεταφόρτωσης, άρα...

@ (11/05/2017 16:52) (11/05/2017 18:45)

και η ανέγερση του γηπέδου. Με αυτόν τον τρόπο και η Δημοτική αρχή θα "καθαρίσει" το όνομα της απο τις "λάσπες στον ανεμιστήρα" όπως σας αρέσει να λέτε και το θέμα του σταθμού μεταφόρτωσης και των παρελκόμενων θα διαλευκανθεί απο όλες τις απόψεις. Αλήθεια με ένα δικαστήριο που ήταν προγραμματισμένο για τέλος Απρίλη και αφορούσε τα πρόστιμα για τον αυθαίρετο σταθμό τι έγινε; Θα μας ενημερώσει κανείς;

Ανωνυμος* (11/05/2017 19:34)

Αναρτηθηκε ενα κειμενο που εχει τον τιτλο!
"Μια ωραια αληθινη ιστορια....(μεχρις εδω πολυ καλα)....για το "ηθικο πλεονεκτημα" της αριστερης μας δημοτικης αρχης!
Δεν θα μπω στο κειμενο ,θα μεινω στον τιτλο!
Το δευτερο κομματι του τιτλου τι ακριβως εννοει και που κολλαει στην αληθινη ιστορια που δεν ειναι και η μονη;
Καποιος εχει καταντησει γραφικος επιτιθεμενος με κατηγοριες παιδικες σε μια δημοτικη αρχη και στην αριστερα που μετα απο ολα αυτα αν σημερα γινονταν εκλογες θα εβγαινε απο την πρωτη Κυριακη ελλειψει αντιπολιτευσης!
Δεν ξερω ποσο αριστερη ειναι η δημοτικη αρχη! Γεγονος ειναι οτι η αριστερα εχει το ηθικο πλεονεκτημα εναντι της δεξιας σε θεματα τιμιοτητας!

@16.52 (11/05/2017 19:39)

Μηπως η πηγή δεν είναι κίτρινη αλλά μαρτυράνε τίποτα σύγχρονοι εφιάλτες; Λεω εγώ τώρα

Διαμαντής (11/05/2017 19:46)

@19.34
Φαίνεται, δεν φαίνεται;

Anonymous (11/05/2017 20:46)

Λέει ο 19.34
"Δεν θα μπω στο κειμενο θ α μεινω στον τιτλο!"

Μπες και στο κείμενο, μπες και στο κείμενο!Ωχ ξέχασα εισαι Στρουγκαιοδυναμοπολίτης

Ανωνυμος* (11/05/2017 22:00)

@19.46
Το εγραψες ετσι για να φαινεται ετσι!
Βεβαια πιο πανω διαμαρτυρεσαι οτι καταγραφεις απλα τα γεγονοτα!
Γκαιμπελιστικες μεθοδοι!
Εγω απο την μερια μου βλεπω και ξερω οπως ολοι ξερουμε οτι τα μεγαλα λαμογια βρισκονται στον χωρο που στηριζεις!
Και ειναι ξεκαθαρο οτι επειδη οι ΔΠ αυτοπροσδιοριζονται αριστεροι δεν ειναι και αριστεροι!
Δες την συνθεση των αντιδημαρχων και θα καταλαβεις τι ενννοω!
@20.46 Νικολακη οταν οι μεγαλοι εχουν συζητηση σοβαρη εσυ θα παιρνεις τα κουβαδακια σου και θα πηγαινεις σε αλλη παραλια!
Οταν τελειωσουμε θα σε φωναξουμε!

αφελης (11/05/2017 22:26)

Ρε συ Διαμαντή σε έχω για πιο έξυπνο. Μη μένεις στις κακιούλες. Εγώ σου γράφω υπαρκτά ερωτήματα, τα οποία με τον τρόπο του υπονοεί και ο 18.43. Ο τίτλος σου ρίχνει μια κατηγορία (αν σε πειράζει η λέξη λάσπη). Πού την εξηγείς στο κείμενο; Θα με τρελάνεις; Πες ότι εγώ έχω άδικο και η πηγη δεν είναι κίτρινη, αλλά εσύ επέδειξες δυνότητα αποκαλυπτική (το αναγνώρισα και στο προηγούμενο σχόλιο, αλλά βιάζεσαι να απαντήσεις και δεν διαβάζεις ούτε τα θετικά σχόλια). Τι αλλάζει αυτό στην ουσία των ερωτημάτων;
Φίλε 18.43, 18.45 ας παρέμβει και εισαγγελέας και όποιος θέλει. Πιστεύεις ότι εγώ έχω κανένα συμφέρον να μην παρέμβει; Αν παρέμβει και καθυστερήσει το έργο, τότε σε αυτή τη σελίδα θα γραφτεί ότι σκοπίμως το έφτιαξε έτσι ο Βασιλόπουλος για να εμποδίσει την ανέγερση του γηπέδου; Παραμένω αφελής, ε;

Διαμαντής (11/05/2017 22:36)

@22.00
Το ξέρω παιδί μου ότι δεν τους θεωρείς αριστερούς, άλλωστε δήλωσες ότι δεν τους ψήφισες. Είδε κανείς να τους υποστηρίζεις εδώ μέσα; Όχι βέβαια... Τις γκεμπελίστικες μεθόδους βλέπω τις ξέρεις καλά, από τα συνεταιράκια σας του 1939. Τώρα αν ΕΣΥ λες ότι το έγραψα έτσι, για να φαίνεται έτσι (όπως το διαβάζεις εσύ) ε, έτσι θάναι...

@22.26
Δεινότητα, με έψιλον γιώτα. ΔΕΙνότητα. Όχι δυνατότητα. Δεινότητα.

Ευχαριστώ δάσκαλε... (11/05/2017 23:50)

...για τις διορθώσεις. Πέρα από τα λάθη του πληκτρολογίου έχεις να πεις κάτι ακόμα;
Ας πούμε ότι είμαι καλοπροαίρετος και δεν θεωρώ ότι παίζεις συγκεκριμένο ρόλο αποδόμησης της αριστεράς, του βασιλόπουλου και της ΔΠ, πες μου ένα λόγο για τον οποίο έγραψες αυτό τον τίτλο; Όπως και όλους εκείνους τους αστείους και πονηρούς τίτλους (τι έχει η κάτω αγουλινίτσα που δεν έχει η φιλαδέλφεια κ.λπ.); Για να προσελκύσεις αναγνώστες; Αφού έχεις δηλώσει ότι δεν βγάζεις φράγκα από τη σελίδα σου. Πας για δήμαρχος; Ή ετοιμάζεις κάποιον άλλο; Πες μου γιατί θα σκάσω και δεν θέλω να σε χαρακτηρίζω στρατευμένο σε συμφέροντα και μικροπροβοκάτορα.
Δύναται η δεινότητά σου να απαντήσει; Ή θα μας αφήνεις με την απορία μέχρι το 2019; Για την ώρα οι μόνοι που φαίνεται ότι σε εμπιστεύονται είναι οι αεκολέδες...

Ανωνυμος* (12/05/2017 00:25)

@22.36
Οταν ασκειται κριτικη απο νεοφιλελεδες οπως εσυ και τσουβαλιαζεται η αριστερα σε οποιαδηποτε ενεργεια δεν σου αρεσει θα ασκω και εγω την κριτικη μου!
Σου εχω ξαναγραψει! Το μονο που καταφερνεις με τα σχολια σου ειναι να τους κανεις συμπαθεις ακομα και σε αυτους που πιστευουν οτι η ΔΠ παταει σε δυο βαρκες!

Ανωνυμος* (12/05/2017 00:33)

Και κατι που ξεχασα!
Ο κομμουνισμος ειναι κοσμοθεωρια κοινωνικοοικονομικη! Ουτε το 1935 ουτε το 1939 ουτε το 1821 ουτε το 47 ουτε το 52 χαρακτηριζουν την κοσμοθεωρια που διδασκεται ακομα στα μεγαλυτερα δυτικα πανεπιστημια!
Τωρα για πια συνεταιρακια μου μιλας δεν ξερω και καλο ειναι να αρχισεις ξανα να διαβαζεις ιστορια ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και οχι αποσπασματικα οπως κανεις με τα σχολια!

Ωχ μάνα μου! (12/05/2017 00:36)

Βλέπω και άλλες δικαστικές εξελίξεις στο Δήμο

http://www.aek365.com/a-519548/mia-wraia-alhthinh-istoria-gia-to-hthiko-pleonekthma-tou-basilopoulou.htm

Θα ενημερωθεί κοσμος πολυς

ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ (12/05/2017 00:56)

θα μάθουν όλοι!!!!!

http://www.enwsi.gr/podosfairo/mia-orea-alithini-istoria-gia-ithiko-pleonektima-tou-vasilopoulou/

Όλος ο κοσμος (12/05/2017 01:12)

έχει ακούσει τι γίνεται με τους πρόχειρους διαγωνισμούς μόνο η ΔΠ και ο αστερισκος δεν ξέρουν. Τους αποκηρυξε κιόλας με πόνο καρδιάς! Αριστεροι απο τα Lidl!!!

Διαμαντής (12/05/2017 02:45)

@23.50, @00,25, @00.33
Καληνύχτα σας...

Ανωνυμος* (12/05/2017 04:08)

Πολυ πιο προσεκτικοι οι αεκολεδες!
Λενε αυτο που θελουν να πουν!
Μιλανε για το ηθικο πλεονεκτημα ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ!
Μαλλον ξερουν να ξεχωριζουν καποια πραγματα και αποφευγουν το τσουβαλιασμα διοτι δεν μπορουν να πουν τιποτα για το ηθικο πλεονεκτημα της αριστερας!
Τωρα βεβαια να στηριζουν τον Μελισσανιδη και να κοπτονται για ηθος αλλων ειναι σχημα οξυμωρο!

Με τι να κλάψεις, με τι να γελάσεις? (12/05/2017 08:55)

Η "δεξιά" της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, καλά θα κάνει να είναι ιδιαιτέρως προσεχτική αν αποφασίσει να μεταφέρει την προσπάθεια φθοράς της διοίκησης της Δύναμης Πολιτών σε θέματα ηθικής.

Δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου σ´ αυτή την πόλη και αποδεδειγμένα φαινόμενα διαφθοράς σε συνδυασμό με πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου, είναι πολύ πρόσφατα και προέρχονται από στελέχη συγκεκριμένου πολιτικού χώρου που όλοι γνωρίζουμε.

ανwνυμος (12/05/2017 09:04)

@ (12/05/2017 01:12) μόνο δου-που δεν τον λες τον "αστερίσκο". Αλλά και τι να στηρίξει? Ποια Στικούδη και ποια amstel και ποια αντιπολίτευση?

Βρε αγόρι μου (12/05/2017 09:36)

Σχολιάζεις 12.30 και παλι 4.00. Με 3μιση ωρες ύπνο πως την παλεύεις; δε λες του δημάρχου να κανει έναν πρόχειρο διαγωνισμό να βρεθεί ένας να σου κανει τα ρεπα; Οχι τίποτα αλλο αν εισαι απο την πολη θα καρφωθείς και ας υπογράφεις σαν Ανωνυμος. Οποίος σε δει στο δρόμο θα σε καταλάβει απο τα ματάκια σου. Σα γερμανικά παγούρια θα έχουν γίνει


George (12/05/2017 12:13)

Πω πω βαρεμάρα. Όλο μπλα μπλα και απο ουσία μηδέν. Ούτε 100 άτομα δεν θα μαζέψετε στη συγκέντρωση όπως το πάτε.

προφανως (12/05/2017 14:43)

GEORGE ΔΕ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΥΤΕ 100
ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΣΟΣ

Anonymous (12/05/2017 17:21)

Λοιπον ο αστερίσκος είναι εως 40 ετών, έχει ψηφίσει ΔΠ και ΣΥΡΙΖΑ, ανήκει στη Στρούγκα και λέει ψέμματα οτι σηκώνεται πουρνό πουρνό να πάει στη δουλειά του. Κάποιος πιτσιρικάς είναι που κάνει τον επαναστάτη με τα λεφτά του μπαμπά. Τα βράδια ξηεμρώνεται μπροστά στον υπολογιστή με πατημένο το F% Μην του φύγει λέξη. Στις 4 ή 5 πάει για ύπνο, δεν σηκώνεται. Προφανώς και είναι κάποιος χαραμοφάης ή απλά κάνει κάποια δουλειά τύπου υπολογιστάκιας της κακής ώρας.

Αποφάσισε (12/05/2017 17:33)

Πιτσιρικάς ή μέχρι 40?
Ελπίζω να τα κάνετε τσάμπα όλα αυτά γιατί αλλιώς πετάει τσάμπα το χαρτζιλίκι ο μελ

Ανώνυμος (12/05/2017 18:20)

@ Αποφάσισε (12/05/2017 17:33) Χαρτζιλικάκι άντε να παίρνουν δυο τρία άτομα. Και πάλι μη νομίζεις. Κάνα κατοσταρικάκι το μήνα για τσιγάρα. Δεν φημίζεται για το χουβαρνταλίκι του ο τζαμπατζής διοικητικός ηγέτης. Οι περισσότεροι έχουν απλά καμένους εγκεφάλους αφού η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από το τόπι και τα γηπεδικά μπάχαλα.

@Αποφάσισε (12/05/2017 17:33) (12/05/2017 19:08)

Μεσα στους εως 40 δεν περιλαμβάνονται και οι πιτσιρικάδες; Μα τόσο στόκοι;

@προφανως (12/05/2017 14:43) (12/05/2017 20:25)

Τελειώσατε σιχάματα του Δήμου. Σας έκανε ο Μελ να τρέχετε πανικόβλητοι να μαζέψετε συλλογικότητες από όλη την Αττική για να ακούσουν την κλάψα του γαυροδήμαρχου. Απλά για λύπηση.

Ανωνυμος* (12/05/2017 23:23)

Με Δραγωτη στο γυμνασιο 40αρη δεν με λες!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: Πολίτης ΝΦ
Ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της συμππαράταξης θυμίστε μου ποιος είναι; ...

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου
Xρήστης: Μπάμπης Παλάσκας !!
Οι δημοτικοί αστυνόμοι , πρέπει να είναι παρόντες κ στην έναρξη το πρωΐ !! Γιατί από τον καιρό της κ Γαΐτανα , η Λαϊκή δεν λειτουργεί σύμφω...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
επιλέγω να μην απαντήσω άλλο σε ανεγκεφαλα τυφλωμενα ανδρείκελα, αλλά θα ήταν λάθος να μη συγχαρώ τον "ιθαγενη" που σας τα χώνει όπως σας αξ...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: MRBEAN
Εμένα ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό: η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!! Ας ανατρέξουν λίγα χρόνια πριν για να μάθουν πώς αντιμετώπισε ο ...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: MRBEAN
Τη λέξη αξιοπρέπεια μάλλον δεν την γνωρίζουν ο κύριος Βούρος και η παρέα του...γιατί τέτοια εμμονή με την καρέκλα; Τόσο γλυκιά είναι ή μήπως...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@Κωστας ,George, ΑΕΚΑΡΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ! Αυτοι που υπηρετείτε , ανεγκεφαλα σκουπίδια, οι λαθρέμποροι, οι πρεζεμποροι, και όλα τα λαμόγια που ηγο...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: ΑΕΚΑΡΑ
Ιθαγενή προβοκάτορα η αναλγητη κυβέρνηση και η κακιά ΕΠΟ του Μελισσανίδη δεν σου χάρισε τη νίκη στον Βόλο οπότε άραξε στη μιζέρια σου κι από...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Ανωνυμος
@19.20 Η απάντηση είναι ανάλογη της ένστασης! Ηλίθιες! Τίποτα δεν κρύβει εκπλήξεις! Ούτε οι ενέργειες των απελπισμένων ούτε το αποτέλεσμα τη...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Η Αλήθεια
@18:02 Είναι kinder έκπληξη!...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.14 Είναι αντάξια του ανδρός......

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: marcus
Κύριε Σεϊτανίδη, μπορείτε να θυμηθείτε ανάλογη συμπεριφορά από απερχόμενο δήμαρχο της πόλης; Θεωρώ ότι είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ αυτά που συμβαίνουν!...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.44 Δείχνω την αναξιοπρέπεια, το πολιτικό κόμπλεξ, την ανθρώπινη μικρότητα. Λίγο είναι, κουκουλοφόρε;...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Ανωνυμος
@11.28 Γιατί δεν δημοσιοποιείτε το περιεχόμενο της ένστασης ώστε να καταλάβουν οι πολίτες σε ποιο ακριβώς ζήτημα αμφισβητειται η κρίση τους...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Μνήμη ελέφαντα
Μαντέψτε ποιος έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Facebook και κερδίστε μια γεμιστή γαλοπούλα για τα Χριστούγεννα... "Ο λαός τους έκρινε. Θα ...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Τάκης Τσουκαλάς
Οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για προσφυγή στο CAS όπως ο Ολυμπιακός κρίνονται προς το παρόν ανακριβείς!!!!!!!!!...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©