Σάββατο 10.06.2023,  

Άλλη μια εβδομάδα βιβλιοφίλων στα καταστήματα Public

Δημοσιεύτηκε στις 23/04/2017 στην κατηγορία Βιβλία  |  25 σχόλια

Ακόμη μία εβδομάδα συνεχίζεται στα Public, στα πιο σύγχρονα βιβλιοπωλεία, με λογοτεχνικές εκδηλώσεις που φροντίζουν πάντα για τους βιβλιόφιλους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Η εβδομάδα ξεκινά με δύο σπουδαίες λογοτεχνικές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Την Δευτέρα 24 Απριλίου το Public Συντάγματος σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην ομιλία του Δημήτρη Μπουραντά με θέμα Δημιουργική σκέψη για επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή η οποία βασίζεται στο νέο του βιβλίο από τις εκδόσεις Πατάκη «Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω», το οποίο έρχεται εννέα χρόνια μετά το κλασσικό πλέον «Όλα σου τα ‘μαθα, μα ξέχασα μια λέξη». Ταυτόχρονα, στο Public Τσιμισκή, η Μαρία Τζιρίτα, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων και ομιλητών, παρουσιάζει το ανατρεπτικό μυθιστόρημα «Όσα η αγάπη συγχωρεί».  

 

Οι δύο μεγάλες λογοτεχνικές ενότητες, «Ο Τρίτος άνθρωπος» με τους Μάκη Προβατά και Χρήστο Χωμενίδη και «Επίμαχες συζητήσεις, επίκαιρες συναντήσεις με τον Χάρη Βλαβιανό» που λαμβάνουν χώρα στο Public Συντάγματος, συνεχίζονται αυτήν την εβδομάδα και φιλοξενούν εξέχουσες προσωπικότητες. Την Τρίτη 25 Απριλίου, οι Μάκης Προβατάς και Χρήστος Χωμενίδης υποδέχονται και συνομιλούν με τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Νίκη», ενώ την Πέμπτη 27 Απριλίου, ο Χάρης Βλαβιανός συζητά με τον συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο για τη σημασία των θεσμών και των προσώπων στην εξέλιξη της ιστορίας.

 

Την Πέμπτη 26 Απριλίου, ο Θάνος Βερέμης έρχεται στο Public Συντάγματος για μια συζήτηση με ιστορική σημασία βασισμένη στο βιβλίο του που κυκλοφορεί με τίτλο «Ανδρέας Παπανδρέου: Μεγάλες προσδοκίες».

 

Η εβδομάδα κλείνει στο Public Κολωνακίου, την Πέμπτη 27 Απριλίου, με μία εκδήλωση αφιερωμένη στους υμνητές του έρωτα, Φρεδερίκο Γκαρθία Λόρκα και Πάμπλο Νερούδα, ορμώμενη από τις πρόσφατες μεταφράσεις των βιβλίων «Χίλιες ερωτικές στιγμές στο έργο του Φρεδερίκο Γκαρθία Λόρκα» και «Τα πόδια σου αγγίζω στο σκοτάδι και άλλα ανέκδοτα ποιήματα» από την Αγαθή Δημητρούκα.-

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Οι Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας

 

Ληγμένο κοτόπουλος από το κοινωνικό παντοπωλείο- εμμονή ο πόλεμος σε ΑΕΚ και... καπιταλισμό

 

Μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών

 

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πλήρης επιβεβαίωση της "Αλήθειας"

 

Ω! Απόλλωνα!

 

"Θανάση, θα έλθω να έλθω να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα"

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

Γράψτε την άποψή σας

M.T. (23/04/2017 12:59)

Ένας κακεντρεχής, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι αυτή είναι μια γκρίζα διαφήμιση. Αλλά όπως έχεις γράψει, δεν ζεις από την "Αλήθεια". Προσωπικώς, νομίζω ότι απλώς είσαι γνωστός λάτρης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και από τους απειροελάχιστους δεξιούς που εκτιμούν την αξία του βιβλίου· γι αυτό και αξιολόγησες ότι αξίζει να ανέβει στο site σου. Ωστόσο, θέλω να σου επισημάνω δύο πράγματα:
1ον: Γονατίζεις, κατ´ αυτόν τον τρόπο τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς μας, που όπως όλες οι τοπικές επιχειρήσεις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, αγωνίζονται να επιβιώσουν μέσα στην κρίση που βαθαίνει, προβάλλοντας το απρόσωπο Public που δεν έχει καν υποκατάστημα εδώ.
2ον: Η συγκεκριμένη μεγαλοαλυσίδα έχει αναπτυχθεί, με 48 καταστήματα μέσα στην κρίση με υπερκέρδη, αλλά έχοντας κάνει δεκάδες απολύσεις εργαζόμενων με θύματα... «υψηλόμισθους» των 600 ευρώ ακολουθώντας την συνταγή "φτηνοί και αναλώσιμοι εργαζόμενοι χωρίς διεκδικήσεις και δικαιώματα".

Διαμαντής (23/04/2017 19:30)

@11.59
Αφήνω τους κακεντρεχείς στην κακεντρέχειά τους. Πολύ ευχαρίστως θα δημοσιεύσω οτιδήποτε (βιβλιοκριτική, νέα βιβλία, προσφορές κλπ) μου στείλει οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο της πόλης. Στις εργασιακές σου επισημάνσεις, διαφωνώ πλήρως, αλλά δεν είναι του παρόντος

Ανώνυμοz (24/04/2017 00:21)

@Διαμαντής (23/04/2017 19:30)
Το ότι διαφωνείς δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται και εργασιακός μεσαίωνας όπως επισημαίνει ο φίλος παραπάνω.

Διαμαντής (24/04/2017 03:35)

@19.30
Μόνο σε αυτή την επιχείρηση υπάρχουν οι συγκεκριμένες εργασιακές συνθήκες; και θα αποκλείεται από την παρουσίαση των δράσεων της στον Τύπο όποια επιχείρηση έχει εργασιακές συνθήκες με τις οποίες εσύ κι εγώ διαφωνούμε; αυτό λες;

Ανώνυμοz (25/04/2017 10:49)

@Διαμαντής 03:35

Η αλήθεια είναι ότι από τον δικό σου μοντέλο "τύπου" (και ό,τι υπηρετεί) δεν θα περίμενα ποτέ να αποτελεί πρόβλημα το γεγονός ότι η κερδοφορία μιας επιχείρησης βασίζεται πρωτίστως στην κινεζοποίηση των εργαζομένων. Είσαι ξεκάθαρα ταγμένος στο νεοφιλελευθερισμό. Κακώς σχολίασα κιόλας. Δεν περιμένω να ευαισθητοποιηθείς στα πενηνταφεύγα.

Διαμαντής (25/04/2017 12:16)

@10.49
Δεν είναι θέμα ευαισθησίας, που δεν πιστεύω ότι σου λείπει, αλλά γνώσης, που εμφανώς σου λείπει. Λοιπόν: Ο εργαζόμενοι σε μια γαλλική, αμερικανική, βρετανική, επιχείρηση (βάλε όποια χώρα θέλεις εκτός Ελλάδας) αμείβονται ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ από τους Κινέζους, κι όμως παίρνουν αυξήσεις, μπόνους, δώρα, πολλές δε εξ αυτών προσφέρουν και συμμετοχή στα κέρδη με δωρέαν μετοχές ή αγορά μετοχών από εργαζομένους σε προνομιακές τιμές. Όοοοολες αυτές οι περιπτώσεις, δείχνουν ξεκάθαρα ότι η αντίληψη που αναφέρεις, πως δηλαδή "η κερδοφορία μιας επιχείρησης βασίζεται πρωτίστως στην κινεζοποίηση των εργαζομένων" διαψεύδεται παταγωδώς.

Πού υπάρχει αυτό που γράφεις; Στις επιχειρήσεις που είτε λόγω δικού τους, λάθος σχεδιασμού δεν έχουν κεφαλαιακή επάρκεια, είτε για λόγους καθίζησης της οικονομίας μέσα στην οποία λειτουργούν (πχ Ελλάδα) πρέπει να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος. Τα περί νεοφιλελευθερισμού είναι μπούρδες και δεν τα σχολιάζω.

Ανωνυμος* (25/04/2017 13:18)

@12.16
Οι εργαζομενοι σε γαλλικη βρετανικη η αμερικανικη πολυεθνικη αμοιβωνται με τα μισθολογια που υπαρχουν στις χωρες που δραστηριοποιουνται! Μαλιστα καποιες εταιρειες που βρισκονται εδω απο παλια περιμενουν πως και πως την απελευθερωση των απολυσεων για να αντικαταστησουν τους " υψηλα" αμειβωμενους με εργαζομενους με ελαστικες σχεσεις εργασιας! Μονον καποια στελεχη αμειβωνται με υψηλους για τα δεδωμενα τα ελληνικα μισθους!

Διαμαντής (25/04/2017 13:24)

@13.18
Καλώς την καθοδήγα. Δεν λέμε κάτι διαφορετικό εκτός των δικών σου "γνώσεων" του τι περιμένουν οι εταιρείες- προφανώς σε πήραν τηλέφωνο και στο είπαν ή είσαι πρωτοξάδερφος της Ντούβλη κι έχεις κληρονομικό χάρισμα.

Εγώ λέω ότι οι εργαζόμενοι ΕΚΕΙ, όχι εδώ, είναι στην κατάσταση που περιγράφω πιο πάνω. ΕΔΩ, εξηγώ στη δεύτερη παράγραφο γιατί η οικονομική καχεξία, δεν μπορεί να συνυπάρξει με εργασιακό παράδεισο. Και το ερώτημα είναι ξεκάθαρο: Ποιες πολιτικές έκαναν τους εργαζόμενους ΕΚΕΙ (ΗΠΑ, Βρετανία κλπ) υψηλόμισθους και με προνόμια όπως αυτά που περιγράφω; Αυτή στην οποία πιστεύω εγώ, ή αυτή στην οποία πιστεύεις εσύ;

Ανωνυμος* (25/04/2017 22:06)

@13.24
Αχ κ. Σειτανιδη θα σας μαλωσω! Παλι αδιαβαστος ηρθατε σημερα! Δεν χρειαζονται μαντικες ικανοτητες! Αρκει να διαβασετε δηλωσεις Τομσεν και δελτια τυπου του ΣΕΒ!
Το "λειτουργικο" κοστος μιας επιχειρησεις μεταφραζεται σε αυξηση κερδοφοριας! Ο εργαζομενος θελει αξιοπρεπη μισθο επιβιωσης και ο εργοδοτης να εχει αυξηση των κερδων! Δεν εχουν τα ιδια συμφεροντα!
Το μπονους μεταφραζεται σε υπερβαση του στοχου που παντα ειναι εξωπραγματικος! Ξεζουμιζοντας τον εργαζομενο για να πετυχει τον στοχο του πεταει ενα ξεροκομματο εχοντας κερδισει ο ιδιος απο την επιτευξη του υπερπολλαπλασια κερδη! Αυξηση μισθου μονον αν προβλεπεται απο την συμβαση εργασιας που διαμορφωνει ο εργοδοτης! Η παροχη μετοχων δωρεαν η με προνομιακους ορους ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ για το πληθος των μετοχων που μπορει να παρει καθε εργαζομενος εχει δυο στοχους χωρις κανενα κοστος για τον εργοδοτη! Το αντιθετο μαλιστα! Συνεχεια....

Ανωνυμος* (25/04/2017 22:25)

Συνεχεια...
1.Εχει φορολογικες ελαφρυνσεις 2 Ο εργαζομενος μπαινει στοωτρυπακι οτι ειναι συνιδιοκτητης και σκιζεται. 3 Εφοσον τις δινει με προνομιακη τιμη εχει ζεστο χρημα απεξω για να λειτουργησει την επιχειρησηη και το δικο του το αφηνει σε οφσορ! Οταν πραγματοποιησει τα κερδη που θελει με τα ξενα χρηματα δινει το μερισμα που ανηκει στο κατοχο των λιγων μετοχων που εχει στα χερια του και οταν ερθει η ωρα τραβαει δυο απανωτες αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου και κανει τις ξενες μετοχες κουρελοχαρτα αφου ο εργαζομενος αδυνατει να ακολουθησει! Απλα μαθηματα πολιτικης οικονομιας! Οι πολιτικες που κανουν τις πολυεθνικες να θυσαυριζουν εχουν να κανουν με τα εργοστασια που δουλευουν για την παραγωγη των προιοντων τους στο Πακισταν ,το Μπαγκλαντες την Ινδια την Κινα με κοστος ανυπαρκτο και τιμη πωλησης τεραστια!

Διαμαντής (26/04/2017 00:04)

@22.06, @22.25

Δεν χρειαζόταν αυτό το παραλήρημα παλαιοκομμουνιστικής καθοδήγησης. Το έχουμε ακούσει και ξανακούσει. Ως απάντηση επιλέγω τη σκληρή (για σένα) πραγματικότητα: Τα παραδείγματα είναι απολύτως ενδεικτικά:
- Χιλιάδες επιχειρήσεις στη δημοκρατική Δύση έχουν κάνει ομαδικά συμβόλαια ζωής και υγείας για τους εργαζομένους τους. Δεν τους κρατούν τίποτα από τους μισθούς τους και τους προσφέρουν καλύψεις πέρα από την "κοινωνική ασφάλιση"
- Εισηγμένες εταιρείες στις ανεπτυγμένες οικονομίες της Δύσης, όταν απίρνουν πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τις χρηματαγορές, επιλέγουν να προσφέρουν στους εργαζομένους τους μετοχές ή να τους πουλήσουν μετοχές σε τιμή πολύ χαμηλότερη από αυτή της αγοράς. Τι κρίμα που δεν σε ρώτησαν, να τους πεις ότι "τα συμφέροντά τους δεν είναι ίδια". Σα δεν ντρέπονται...
(συνέχεια)

Διαμαντής (26/04/2017 00:23)

Αγνοείς βασικά πράγματα: Στις αυξήσεις κεφαλαίου δίνονται μετοχές στους εργαζομένους, όχι πριν όπως γράφεις. Δηλαδή, για να καταλα΄βουμε κι εμείς οι άσχετοι κάτι από τη σοφία σου: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΣΑΜΠΑ Η ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, μόνον και μόνον γιατι... μαζεύει ζεστό χρήμα; Αν τις διαθέσει στο χρηματιστήριο ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, δεν θα τις διαθέσει σε ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ; ΚΑι τότε δεν θα μαζέψει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ζεστό χρήμα; Πριν παραδώσεις "Απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας" μάθε πρώτα πώς λειτουργεί η οικονομία εκεί που παράγεται πλούτος, μακριά από τα απάνθρωπα και πάμφτωχα καθεστώτα τύπου Μαδούρο που θαυμάζεις. Αλλά εσύ πιστεύεις ότι δίνοντας ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ τις μετοχές στους εργαζόμενους, κι όχι ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ στο Χρηματιστήριο, θα αποκομίσει τα κέρδη που επιθυμεί. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

(συνεχεια)

Διαμαντής (26/04/2017 00:32)

Μήπως όμως όλα αυτά που γράφω εγώ για προνόμια εργαζομένων στις πλούσιες χώρες είναι "για τα μάτια του κόσμου"; Μήπως έχει δίκιο ο ανώνυμος με αστεράκι και στην πραγματικότητα οι εργαζόμενοι λιμοκτονούν στις χώρες του... "αγριου καπιταλισμού";

Την απάντηση δίνουν τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία: Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα (στοιχεία 2016, σε ευρώ) είναι 730 ευρώ (αν και από τότε έχει μειωθεί περαιτέρω). Στην Ισπανία 760 ευρώ. Στις ΗΠΑ 1.180 ευρώ. Στη Γαλλία 1450, όσο και στη Γερμανία. Σε Βέλγιο και Ολλανδία 1500. Θυμίζω ότι μιλάμε για τον ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ των εργαζομένων που "το καπιταλιστικό κράτος τους εκμεταλλεύεται" όπως ισχυρίζεται ο ανώνυμος αστεράκι. Συνεχίζω: Βρετανία και Ιρλανδία, 1550 και, τέλος, το μικρό Λουξεμβούργο έχει ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ τα 1.900 ευρώ.

Έχεις δίκιο, τελικά, ρε σύντροφε. Τους "σκίζουν" στην εκμετάλλευση, κι οι εργαζόμενοι εκεί "πεινάνε". Ενώ στη Βενεζουέλα, μιλάμε για χλίδα...

Ανωνυμος* (26/04/2017 12:32)

@Διαμαντης
Πραγματικα η "σκληρη" πραγματικοτητα με ανατριχιασε
1. Στην δημοκρατικη Δυση ασφαλιζουν τους εργαζομενους σε θεματα υγειας! Ναι! Οποιοδηποτε προβλημα το πληρωνει η ασφαλιστικη και απαλλασεται η εταιρεια απο εξοδα που θα προεκυπταν εις βαρος της και θα εχει και φορολογικες ελαφρυνσεις! Στις σοσιαλιστικες χωρες απλα ΟΛΟΙ ειχαν δωρεαν προσβαση στην Υγεια!
2. Ειναι κοινα τα συμφεροντα εργοδοτων και εργαζομενων; Που να το φανταστω διαβαζοντας οτι το 3% του πληθυσμου της γης κατεχει το 85% του παγοσμιου πλουτου!! Για τον τροπο χορηγησης των μετοχων μεταφερω καταγγελιες εργαζομενων που " απεκτησαν" μετοχες σε προνομιακες τιμες και τις εκαναν κορνιζα! Γιατι δεν τις εισηγαγαν στο χρηματιστηριο για περισσοτερα χρηματα ; Μα γιατι αγαπουσαν τους εργαζομενους και οχι για να ελεγχουν την διακινηση τους! Συνεχεια......

Ανωνυμος* (26/04/2017 12:48)

Συνεχεια...
3. Μπραβο στον Τσιπρα που κατορθωσε το 2016 να κανει τον κατωτερο μισθο 730! Ειχε πει βεβαια 751 αλλα ας το δουμε με θετικο ματι! Ο κατωτερος μισθος δεν ειναι δειγμα ευημεριας αν δεν εχουμε το κοστος ζωης σε καθε χωρα! Εντουτοις ειναι να απορει κανεις με τοσα λεφτα που παιρνουν οι εργαζομενοι εχουμε... Αμερικη 55 εκατ να συτιζονται με κουπονια , 2 εκατ αστεγους να μενουν σε παραπηγματα η κατω απο γεφυρες ! Γαλλια Γερανια να κλεινουν εργοστασια αυτοκινητων και να μεταφερονται σε τριτοκοσμικες χωρες για μειωση του κοστους αφηνοντας χιλιαδες εργαζομενους στον δρομο! Το μικρο Λουξεμβουργο με την τεραστια βιομηχανικη παραγωγη το επονωμαζομενο και candy ( οπως λεμε πλυντηριο) προσεχει του εργαζομενους του! Ισπανια δευτερη στην Ευρωπη σε ανεργια με 23%. Και εν μεσω παγκοσμιας τεχνιτης κρισης οι πολυεθνικες εχουν αυξησει τον πλουτο τους κατα 14% οταν οι εργαζομενοι χανουν δουλειες σπιτια και ζωες! Συνεχεια....

Ανωνυμος* (26/04/2017 12:58)

Συνεχεια....
Θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι το δημοκρατικο δυτικο συστημα διακυβερνησης δεν περιοριζεται στις χωρες που ανεφερες αλλα επεκτινεται σχεδον σε ολοκληρο τον κοσμο οπου οι ανθρωποι πεθαινουν απο την πεινα! Η Ινδια μια απο ταχυτερα αναπτυσομενες χωρες μεετησιο ρυθμο 12% εχει το 80% του πληθυσου της να φυτοζωει! Η Βενεζουελα εχει μονο τις πετρελαιοπηγες κρατικες και γιαυτο δεχεται τις επιθεσεις απο τους πολιτισμενους! Οπως λεμε Λιβυη Συρια Ιρακ! Το συστημα διακυβερνησης της ειναι οπως αυτα που θαυμαζεις! Απλα εχει ριξει και πολυ μεγαλυτερο βαρος στην κοινωνικη πολιτικη και ο δημοκρατης Ομπαμα επεβαλε εμπαργκο στον Τσαβες οταν κρατικοποιησε το πετρελαιο!
Θα σου επαναλαβω οτι εισαι ανεπαρκεστατος πολιτικα μην γνωριζοντας ακομα και τον βασικο κατωτατο μισθο στην Ελλαδα!
Εγω εμπαθης δεν ειμαι! Οτι θελεις μπορεις να με ρωτας!

Διαμαντής (26/04/2017 16:30)

@12.58
Αρχίζω από το τέλος. Ολημερίς κι ολονυχτίς μένω άυπνος, καθώς δεν σκέπτομαι τίποτε άλλο παρά τη γνώμη σου για μένα. Τη λαμβάνω τόσο πολύ υπόψη μου που τίποτε άλλο δεν με απασχολεί. Κράτα τη γερά στη χούφτα σου, μη σου φύγει... Όλο το υπόλοιπο παραλήρημα σου, αποδεικνύει ότι όλοι ανεξαιρέτως οι σκοταδιστές είστε ΚΑΙ βλάκες, ΚΑΙ ανενημέρωτοι. Δεν ενημερώνεστε, δεν μελετάτε. Είστε αμελέτητοι, πώς το λένε. ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που γράφεις δεν στέκει. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Θέλουν λέει οι επιχειρηματίες να ελέγχουν την κίνηση των μετοχών. Θλιβερά άσχετος, τραγικά αμελέτητος. Πλήρως αδιάβαστος, προσβάλλεις τη νοημοσύνη του κόσμου. Τα καθεστώτα που είχαν ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ δωρεάν πρόσβαση στην Υγεία, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ξεσηκώθηκαν οι υπήκοοί τους και τα γκρέμισαν. Σαν τον Μελανσόν είστε. Τόσο μίσος για την ελεύθερη κοινωνία, που γίνεστε ουρά της Λεπέν προθύμως. Η ιστορία σας έχει ξεράσει.

Διαμαντής (26/04/2017 16:41)

(συνέχεια)

Αυτή είναι η δωρεάν Παιδεία και δωρεάν Υγεία- πάψτε επιτέλους να κοροϊδεύετε τον κόσμο- αρκετά με τα ψέματά σας
http://www.iefimerida.gr/news/333565/panakrivi-i-dorean-paideia-poso-kostizoyn-stoys-goneis-ta-epipleon-mathimata

Ανωνυμος* (26/04/2017 17:45)

@16.30
Αρχισες απο το τελος βγαζοντας προς τα εξω τα ψυχολογικα προβληματα που σου δημιουργησα! Ξεχασες να πλησιασεις στην αρχη αλλα αυτο δεν λεει τιποτα. Δεν ειναι εξαλλου η πρωτη φορα που αντι για αντιπαραθεση πεφτεις στις βρισιες!
Οφειλω να παραδεχτω οτι εχεις αυτοπεποιθηση ομως απουσιαζει εντελως η αυτογνωσια!
Δεν θυμαμαι καμμια λαικη επανασταση στις πρωην σοσιαλιστικες χωρες! Τον μονον που θυμαμαι ειναι ο Γκορμπατσωφ! Στην Ρουμανια πραγματι ειχαμε λαικη εξεγερση αλλα 30 χρονια μετα οι ανθρωποι πεθαινουν απο την πεινα κατα την Ρουμανα επιτροπο της ΕΕ! Εχει φτιαχτει δε μια νεα πολη κατω απο το Βουκουρεστι μεσα στα τουνελ απο αστεγους αρρωστους και ναρκομανεις! Ο Μελανσον πρωην υπουργος του Ζοσπεν ηταν και δεν τον λες και κομμουνιστη!
@16.41 τα εχεις χασει ΕΝΤΕΛΩΣ!?!?!?!?!?

Διαμαντής (26/04/2017 17:49)

@17.45
Πλήρης επιβεβαίωση ότι είστε ΚΑΙ βλάκες και ΑΣΧΕΤΟΙ. Προφανώς είσαι βέβαιος ότι το Τείχος του Αίσχους που κτίσατε, παραμένει στη θέση του. Αν είχες ενημερωθεί ότι έπεσε, θα σε ρωτούσα από ποια μεριά έπεσε ρε μάστορα; Αλλά αυτά είναι phD για σένα. Άντε γεια, έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με κολλημένους...

ανωνύμ (26/04/2017 18:20)

Διαμαντή, σε βλέπω να κάνεις βόλτα στην Σιβηρία αφού πρώτα σου απαλλοτριώσουν και το βρακί που φοράς, όταν πετύχει η επανάσταση των τεμπέληδων.

Διαμαντής (27/04/2017 09:12)

@αδημοσίευτον
Βρίζεις= κόβεσαι.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (27/04/2017 10:27)

@ (27/04/2017 09:12)

Δημοσιεύεις το σχόλιο και αφήνεις να το κρίνουμε εμείς αν είναι υβριστικό εκθέτοντας έτσι και τον (όπως τον λες) υβριστή.
Με αυτή σου την τακτική μπορούμε κι εμείς να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι αυτό το copy-paste σχόλιο το γράφεις συχνά για να δημιουργείς εντυπώσεις.
Κατά τ' άλλα, σίγουρα υβριστικό είναι να αποκαλείς όσους δεν συμφωνούν με τις νεοφιλελέ σου ιδεοληψίες ως βλάκες και άλλους χαρακτηρισμούς, όπως κατ' επανάληψη κάνεις.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/04/2017 10:46)

@10.27
Οι βρισιές δεν είναι υποκειμενική έννοια, να την κρίνει ο καθένας. Εάν βρίζεισ ένα συγκεκριμένι πρόσωπο, κόβεσαι, τελεία. Αν βρίζονται δυο που συζητούν εδώ μέσα χωρίς όνομα, τότε σε ποιον απευθύνεται η βρισιά; Άστο αυτό δεν είναι για χαζούς.

Επίσης, δεν περιμένω να καταλάβεις ότι αποκαλώ με τους χαρακτηρισμούς που λες -και άλλους- όσους διαφωνούν μαζί μου. Αλλά το να μπαίνεις χωρίς όνομα σε μια ιστοσελίδα και να επιτίθεσαι υβρίζων τον διαχειριστεήπου αρθρογραφεί και σχολιάζει επωλύμως (όπως και κάθε άλλον πολίτη με το όνομά του- τότε αυτό σημαίνει ότι ΚΟΒΕΣΑΙ.

Διάλογο κάνουμε εδώ μέσα, δεν βγάζουμε τα απωθημένα μας ο ένας για τον άλλο. Επωνύμως γράψτε ΟΤΙ θέλετε. Ανώνυμες προσβολές και βρισιές δεν θα ξαναδημοσιευτούν. Αυτά που κάνατε στους "ρεφορμιστές" εδώ να τα ξεχάσετε.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/04/2017 13:54)

Θα ξεκαθαρίσω κάτι στος διάφορους "πονηρούς" που το παίζουν έξυπνοι. Το να υβρίζεις- προσβάλλεις κάποιον που σχολιάζει με το όνομά του ΔΕΝ είναι το ίδιο με το να υβρίζονται δυο ανώνυμοι. Υπάρχουν εδω μέσα σχόια υβριστικά, από "Ανώνυμο" σε "ανώνυμο" που με ανάγκασαν να παρέμβω για να μην κατέβει πιο κάτω το επίπεδο. Αλλά αν ένας με ψευδώνυμο λέει άλλον "βλάκα", ποιο πρόσωπο θίγεται; Ενώ αν γράψει κάτι για κάποιον που σχολιάζει επωνύμως, τότε ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ υβρίζεται- προσβάλλεται.

ΝΑ αφεθούν, λοιπόν, οι εξυπνακισμοί. Εδώ διαφυλάσσουμε πρόσωπα και υπολήψεις. Γι αυτό και γίνονται δεκτά ανώνυμα σχόλια. Για να μιλάει κάποιος ελεύθερα και να σχολιάζει το περιεχόμενο κι όχι το πρόσωπο. Εγώ γράφω με το όνομά μου, ως διαχειριστής. Αλλά το να υβρίζεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τον Σεϊτανίδη ή κάθε άλλον που επιλέγει να σχολιάσει με το όνομά του δεν ειναι το ίδιο με το να προσδίδεις χαρακτηρισμούς υποτιμητικούς σε κάποιον που γράφει ανώνυμα. Για να τελειώνουμε με τη σπέκουλα των τελειωμένων...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ο Τομπούλογλου ανακοινώνει 61 υποψηφίους κι επισκέπτεται τον Άτταλο του Τζέλη

Διήμερο εκδηλώσεων της Σύγχρονης Πόλης για την Ημέρα Περιβάλλοντος (video)

Περίπατος της Συμπαράταξης στον Ποδονίφτη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Σάρωσε τα βραβεία στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Η Κοινωνίας Βήμα για την Ημέρα Περιβάλλοντος

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου

Η Δύναμη Πολιτών για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Από το Ξανά Μαζί, στη Συμπαράταξη

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023: Ξενάγηση- περίπατος στην κοίτη του Ποδονίφτη με τη Συμπαράταξη

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη

Ο μαθητικός Όμιλος του 3ου Γυμνασίου Φιλαδέλφειας «Οι δαίμονες του Τυπογραφείου» στο Ε–Twinning

Μητρόπολη: Με λαμπρότητα έγιναν τα θυρανοίξια του ναού στην ΑγιαΣοφιά

Η Συμπαράταξη ζητάει εξηγήσεις για τις σχολικές μονάδες

Στο πλευρό του Χάρη Τομπούλογλου και ο Γιάννης Πρατσής

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης

Δημοφιλέστερα άρθρα

Από το Ξανά Μαζί, στη Συμπαράταξη

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου

Μητρόπολη: Με λαμπρότητα έγιναν τα θυρανοίξια του ναού στην ΑγιαΣοφιά

Άλλους 6 ανακοίνωσε ο Γεωργαμλής

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή και ο Κώστας Χωρινός

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου

Ο Τομπούλογλου ανακοινώνει 61 υποψηφίους κι επισκέπτεται τον Άτταλο του Τζέλη

Τριάντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε η «Κοινωνίας Βήμα»

Ιερά Παράκληση για μαθητές από τον Μητροπολίτη κ.κ.Γαβριήλ

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη

Δήλωση Γεωργαμλή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ

Σάρωσε τα βραβεία στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης

Συνελήφθησαν δυο ληστές στους Απομάχους

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: YoUrNiGhTmArE
@Μαριγουλα (06/06/2023 20:05) σιγά μη πάρει και το Τσάμπιονσ Λιγκ....

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Ανώνυμος
@Γιαννα (07/06/2023 15:32) το 'χει γραψει κι ο Θηραμενης σε παρεμφερές με το δικό σου σχόλιο. Θα είχε φωτογραφηθεί και με τη Γάτα Ιμαλαΐων ...

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
ΒΑΣΩ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ. Όμιλος φίλων για την ανασύσταση του παλιού, ορθόδοξου και του αληθινού ΠΑΣΟΚ...

Περίπατος της Συμπαράταξης στον Ποδονίφτη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
"εχύθησαν ποτάμια αίματος", για να συνεργάζεται το "ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" του υιου και της νύφης με τον Χάρη Τομπούλογλου. Πάντως, παιδιά, μην...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Γιαννα
Μην ξεχάσουμε και την φωτογράφηση του Γατσουλη με τον σκύλο του Κυριάκου....

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Αnwnymos
Ο Γατσούλης είναι ΝΔ και δεν το κρύβει. Ο Τομπούλογλου ΝΔ απο τοτε που φόραγε κοντά παντελονακια. Στη διοίκηση του πασόκου υπάρχουν πρωτοκλα...

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: Ξαναζεσταμένη σούπα
@18:02 Να ανακοινωθεί ο Παντελής; Μα είναι του Παντελή η παράταξη. Ο Παντελής είναι επί της ουσίας ο επικεφαλής. Αυτός θα δημαρχεύει σε περί...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Ανώνυμος
@Ανωνυμος (04/06/2023 01:52) Τυχαίος ο Γατσούλης. ΚΑΙ που 'σαι παιδί. Χθες ο πρωθυπουργός με το Γατσούλη έβγαλε φωτογραφίες στη Νέα Ιωνία...

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: Η Σωτηρία της Ψυχής
@Giannisnf ενώ αυτός που είναι τώρα αντιδήμαρχος πρασίνου το κατέχει το άθλημα!!!!! Γελάνε και οι πέτρες!!!!...

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: @ 05/06/2023 14:17
Δεν τη διεμβολίζει ο Κόκος. Τη διαλύει ο Ανεμογιάννης. Από ανικανότητα; Με σκοπιμότητα; Πάντως τη διαλύει....

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: Μαριγουλα
Σιγα-Σιγα στηνει δυνατή ομαδα ο Λυσανδρος ,αν εχει και την βοηθεια του μεγαλου κτυπάει πρωτιά....

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: Που ηταν χαμένη;
Καιρό είχαμε να τη δούμε τη Βασούλα. Περιμένω τη μέρα που θα ανακοινωθεί και ο Παντελής! Με το Νίκο Ανδρουλάκη μπροστά πάμε να χτίσουμε την ...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Giannisnf
Ο κλασσικός ΚΚΕς. Ε όχι και δεύτερη Κυριακή. Πότε στο 0,5;...

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: Giannisnf
Πάνε όπου μπορούνε να πάρουν μερικά λεφτά. Η κ. Αγαγιώτου ως γεοπόνος τι θα κάνει στο δήμο; Θα πάει να φυτεύει θάμνους 4 χρόνια. Ο παλαίμαχ...

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: Όπισθεν ολοταχώς.
Είχε δεν είχε πάλι με Γρετζελιά η ΒασΩ αφού ψηφιζεις Γεωργαμλή και παίρνεις Παντελή....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©